5 parasta laitteistolompakkoa Bitcoinin tallentamiseen (vuonna 2021)

meidän Pick

Paras Bitcoin-lompakko

Suosio

pääkirja Vieraile verkkosivustolla

Paras Bitcoin-lompakko

Turvallisuus

trezor Vieraile verkkosivustolla

Paras Bitcoin-lompakko

Halpa

Pidä avain Vieraile verkkosivustolla

Bitcoin- ja kryptovaluutta-kolikoiden säilyttäminen sellaisessa pörssissä kuin Coinbase, Binance ja Bybit asettaa omaisuuden omistamisen vakavaan riskiin. Tilastollisesti digitaalinen valuutanvaihto on pahin paikka suojata salakirjojasi.

Tässä oppaassa arvioimme mielestämme parhaat Bitcoin-laitteistolompakot tärkeiden käyttäjäominaisuuksien, kuten käytön helppous, yhteensopivuus, varmuuskopiointi- ja suojausominaisuudet sekä tuetut kryptovaluutat, perusteella..

Parhaat Bitcoin-laitteistolompakot

Tässä on luettelo parhaista Bitcoin-lompakoista tai kryptovaluutta-lompakoista:

Mikä on Bitcoin / kryptovaluutta lompakko?


Bitcoin- tai kryptovaluutta-lompakko on tärkeä askel tullessa Bitcoinin tai salausvarojen omistajaksi. Lompakko on pohjimmiltaan digitaalinen versio pankkitilistä, jonka avulla käyttäjät voivat vastaanottaa, tallentaa ja lähettää Bitcoinia ja kolikoita ihmisille. Se toimii yhteyspisteenä blockchain-verkkoon.

Bitcoin-lompakot tallentavat ja suojaavat yksityisiä avaimia tai salaisia ​​koodeja, jotka ovat välttämättömiä digitaalisen omaisuuden lähettämiseksi ja vastaanottamiseksi laitteen avulla. Kryptovaluutan lompakko ei tallenna todellisia kolikoita ja rahakkeita, mutta yksityisiä avaimia, jotka antavat siihen pääsyn.

Yhteenvetona, Bitcoin- tai kryptolompakko on laite, mobiilisovellus tai verkkosivusto, joka hallinnoi ja suojaa yksityisiä avaimia omaisuuteen.

Miksi käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa?

Bitcoin- tai kryptovaluutta -laite on eräänlainen laite, joka pitää turvassa yksityiset avaimet, joita tarvitaan tallennettujen digitaalisten resurssien lailliseen käyttöön lompakossa. Nämä laitteet ovat tarkoitukseen rakennettuja elektronisia laitteita, joiden koko on USB-tikku salauskolikoiden kiinnittämiseen.

Laitteiden lompakot voidaan liittää verkkoon, jotta Bitcoin ja altcoins voidaan siirtää salauspörsseistä ja kaupankäyntialustoista. Sen jälkeen se voidaan poistaa offline-tilaan salauksen turvallisen suojaamiseksi. Se on kuin digitaalinen pankkitili lompakossasi.

Kaksi maailman suosituinta ja parasta Bitcoin- ja kryptovaluutta-laitteistolompakkoa, jotka käsittelemme tässä oppaassa, ovat:

Vakavien sijoittajien ja kauppiaiden, jotka vaativat korkeinta turvallisuustasoa ja vakuuttavat, tulisi käyttää laitteistolompakkoa. Verkkorikolliset voivat kohdistaa salausvaluutan kaupankäyntialustalle tallennetut yksityiset avaimet vaihtoon.

Digitaalisen laitteiston lompakon käyttäminen tarjoaa lukituksen Internetiin kytkettyjen laitteiden ja tallennetun omaisuuden välillä. Yksityisten avainten pitäminen turvassa salauslompakossa varmistaa, ettei hakkereilla ole keinoja saavuttaa laitteeseen tallennettua digitaalista valuuttaa.

Jos Bitcoin-lompakko varastetaan, useimmissa laitteissa on useita turvatoimenpiteitä, kuten PIN-koodi, mikä vaikeuttaa laitteen paikallista käyttöä. Laitteiston lompakon ostavat Bitcoin-omistajat voivat luoda salaisen varmuuskopiokoodin tai palautuslausekkeen. Tämä on erittäin tärkeää laitteen asennuksen aikana, kuten käyttäjät voivat palauttaa ja hakea varastoidut kolikot, jos Bitcoin & cryptocurrency -laitteiston lompakko on kadonnut, varastettu tai vahingoittunut.

Bitcoin & Salauslaitteiston lompakon vertailu

Lue alla oleva taulukko saadaksesi nopean vertailun parhaasta Bitcoinista & salauslaitteiden lompakot.

Bitcoin & Crypto Hardware Wallet – arvostelut

Olemme arvioineet ja tarkistaneet markkinoiden parhaat laitteistolompakot. Monien yritysten ja valmistajien kehittäessä omia laitteistolompakkojaan on tärkeää ostaa turvallisin laitteistolompakko luotettavalta yritykseltä. Ilman lisätoimia, tässä ovat suosituimmat Bitcoin- ja kryptolompakot.

Ledger Nano X

Nano X on Ledgerin uusin lippulaivatuote, joka julkaistiin vuonna 2019 ja joka tarjoaa todellisen huipputason turvallisuuden. Siitä on tullut turvallisin Bitcoin-laitteistolompakko ja mobiiliystävällinen salausmaailmassa. Ledger on yksi suurimmista ja suosituimmista cryptocurrency -laitteiden lompakkoyrityksistä.

Ledger Nano X rikkoo uuden alueen keskittymällä liikkuvuuteen, erityisesti sen Bluetooth-esteettömyyteen ja sisäänrakennettuun akkuun.

pääkirja nano x

Ledger Nano X on tyylikäs ja kestävä muotoilu, jossa on suurempi digitaalinen näyttö. Painikkeiden koko on kasvanut, mikä helpottaa niiden käyttöä edelliseen malliin verrattuna.

Siinä on lisääntynyt varastointikapasiteetti, jopa 100 kryptovaluutta, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano ja monet muut altcoiinit. Ledger X: n avulla on helppo siirtää erilaisia ​​kolikoita eri pörsseistä yhteen laitteeseen.

pääkirja X

Nano X -mallin hieno ominaisuus on bluetooth-yhteys. Tämän ansiosta Nano X voi muodostaa yhteyden sekä Android- että Apple (iOS) -puhelimiin ja muihin älylaitteisiin Ledger Live -sovelluksella. Langaton signaali on täysin salattu päästä päähän suojaamaan tietoturvauhilta.

Mikä erottaa tämän salauksen lompakon on, kuinka helppoa se on ensin määrittää. Kuten muissakin lompakoissa, asennus voi olla monimutkainen ja tylsä ​​prosessi niille ei-teknisille ihmisille. Nano X: llä on kuitenkin jyrkempi hintapiste ja se ei välttämättä ole ihanteellinen ensimmäistä kertaa kryptovaluutta-sijoittajille.

Ledger Nano S

Ledger Nano S oli ensimmäinen itsenäisesti sertifioitu laitteistolompakko, joka kehitettiin suojaamaan kryptovaluuttoja. Se on ylivoimaisesti markkinoiden suosituin salauslompakko, ja sen on ilmoitettu myyvän 1,5 miljoonaa laitetta.

Ledger Nano S -malli tukee yli 1000 salausvaluuttaa, kuten:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple (XRP)
 • Binanssiketju (BNB)
 • Viiva
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • USDT
 • Tron
 • Monero (XMR)
 • Kaikki ERC 20 -tunnus
 • USDC
 • BAT (perustiedot)

pääkirja S-malli

Ledger Nano S: ssä on uusinta tietoturvaa saman tyyppisen turvasirun kautta kuin passeissa. Se on kuin pankkitalletus taskussa suosikkikryptovaluuttasi tallentamiseksi.

Laite on hyvin suunniteltu LED-näytöllä ja metallikotelolla, joka saa sen tuntumaan kestävämmältä kädessäsi. Kuten useimmat laitteistolompakot, laite on kytketty USB: n kautta, ja siinä on Ledger Live -sovellus vuorovaikutuksessa laitteen kanssa.

Ohjelmistoliittymää voidaan käyttää tilisaldojen näyttämiseen ja tapahtumien suorittamiseen. Ohjelmistosovellus on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen aloittelijoille. Kaiken kaikkiaan Ledger Nano S on täydellinen valinta aloittelijoille ja sisältää kaikki turvaominaisuudet, jotka suojaavat salausvarojasi houkuttelevalla hinnalla.

Trezor T.

Trezor T on toisen sukupolven salauslaitteisto Satoshi Labsilta. Satoshi Labs on kehittänyt kryptovaluutta-laitteistolompakoita vuodesta 2011 ja on hyvämaineinen ja luotettava yritys. Se on yksi suosituimmista kylmäsäilytysratkaisuista tähän mennessä ja usein verrattuna Ledger-lompakkoihin.

Trezor T-lompakko toimii useilla valuutoilla ja salasanojen hallitsijana, kaksivaiheisena todennuslaitteena ja muina hyödyllisinä ominaisuuksina. Yksi Trezor T: n eduista on digitaalinen kosketusnäyttö, joka poistaa pienten fyysisten painikkeiden tarpeen.

trezor t

Kaikki luottamuksellisten tietojen syöttämistä edellyttävät toiminnot suoritetaan yksinomaan laitteen näytöllä. Voit olla varma, ettei kukaan näe PIN-koodiasi tai palautussiementtiäsi.

Trezor-malli T ylittää tekniikan rajat ja perustuu nolla-luottamus -periaatteeseen. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa turvallisen järjestelmän osa voi vaarantua jossain vaiheessa. Tämä tarkoittaa, että jos laitteistolompakon jokin osa vaarantuu, kryptovaluuttasi pysyvät täysin turvassa.

Trezor Yksi

Trezor One lanseerattiin elokuussa 2014 ja se oli ensimmäinen Bitcoin-laitteistolompakko, joka tarjosi turvallisen kylmävaraston ja joustavuuden kuljettaa ja kuluttaa kätevästi kuten kuuma lompakko.

Trezor-tuotteen perustanut yritys, Satoshi Labs on edelläkävijä Bitcoin-teollisuudessa. Laitteessa on muita turvatoimenpiteitä, kuten PIN-koodit ja tunnuslauseet, jotka tekevät laitteistolompakosta turvallisen valinnan kryptovaluutta kolikoiden suojaamiseksi..

Trezor tukee yli 600 kryptovaluutta, kuten:

 • BTC – Bitcoin
 • ETH / ETC – Ethereum / Ethereum Classic
 • NMC – Namecoin
 • LTC – Litecoin
 • DOGE – Dogecoin
 • ZEC – Zcash
 • DASH – viiva

trezor yksi

Laitteessa on pieni muoto, jonka avulla on helppo kuljettaa taskussa. Trezor Onen kätevyyden avulla voit käyttää Bitcoinia helposti tien päällä. Sinun tarvitsee vain yhdistää Trezor One mihin tahansa tietokoneeseen ja siinä kaikki!

Trezor Onen hinta on edullinen ja yksinkertaisesti erittäin hyvä laitteistolompakko kaikentyyppisille kryptovaluutta-sijoittajille.

Säilytä avain

Pidä avainta lompakko julkaistiin vuonna 2015 ja myöhemmin Shapeshift osti sen. Laite on kauniisti suunniteltu, mutta vankka rakenne, jossa on suuri näyttö. Laite on melko iso kuin Ledger Nano X ja myös Trezor T.

Se on helppokäyttöinen laite ja edulliseen hintaan. Salauskäyttäjien, jotka etsivät arvon ja turvallisuuden yhdistelmää hallitessaan kryptovaluutta-lompakoitaan, tulisi ottaa huomioon KeepKey.

keepkey lompakko

Keep Key -lompakko tarjoaa samanlaisia ​​turvaominaisuuksia kuin Ledger- ja Trezor-lompakot, mutta ei tue niin monta kryptovaluutta.

Se on ihanteellinen lompakko, jos omistat useita kryptovaluuttoja tai haluat rakentaa salkku digitaalisia resursseja. Keep Key ei ehkä ole kovin maineinen verrattuna Ledgeriin ja Trezoriin. Se on kuitenkin yksinkertainen ja helppo suunnitella laite, joka on edullinen.

Muu Bitcoin & Kryptovaluutan lompakot

Erilaiset lompakot, jotka tarjoavat erilaisia ​​toimintoja vaihtelevalla turvallisuustasolla, ominaisuuksilla ja hinnalla. Tässä on yleiskatsaus jokaisesta lompakkotyypistä.

Työpöydän kryptovaluutta-lompakot

Pöytälompakot ovat ladattava asiakas työpöytäsovelluksen muodossa. Käyttöliittymä tarjoaa yhteyden kryptovaluuttaasi suoraan. Työpöydän lompakot voivat olla alttiita hakkereille, jotka käyttävät haittaohjelmia, avainkirjaajia ja sosiaalista suunnittelua (esim. Tietojenkalastelua) päästäksesi helposti käsiksi lompakkoon. On suositeltavaa käyttää hyvämaineisia työpöydän lompakoita, kuten Exodus ja Lumi Lompakko.

Lumi Lompakko on avoimen lähdekoodin intuitiivinen sovellus, joka sopii aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Lumi on ei-vapausrangaistus, mikä tarkoittaa, että lompakko ei tallenna käyttäjien yksityisiä avaimia ja muistilauseita. Lompakko tukee tuhansia rahakkeita ja suosittuja resursseja, kuten BTC, ETH ja yhtä harvoista EOS-tunnuksia tukevista lompakoista. Suositut DeFi-rahakkeet voidaan integroida Lumi-lompakkoon. Käyttöliittymä on suunniteltu siten, että käyttäjät voivat asettaa erilaisia ​​lompakon hallintavaihtoehtoja ja valita haluamasi asetukset.

Mobiililaitteet salausvaluutassa

Samanlainen kuin työpöydän lompakot, käyttämällä matkapuhelinta, kuten Rihmasto ja Luota lompakkoon liittyy omat riskinsä, koska yksityiset avaimet tallennetaan laitteeseen. Vaikka älypuhelimet ovat helppokäyttöisiä ja käteviä, ne voivat kadota, varastaa tai vaarantua helposti. Suurin osa älypuhelinten käyttäjistä ei ajattele puhelinturvaa samalla tavalla kuin tietokoneella.

Online-kryptovaluutta-lompakot

Pääsy Internetin kautta, online-lompakot, kuten Blockchain tallenna salaustapahtumat verkossa, joita isännöit palvelimilla, jotka eivät ole sinun hallinnassasi. Vaikka he saattavat käyttää salausta, he ovat alttiita hakkeroinnille.

Kaikilla vaihtoehtoisilla (ja halvemmilla) menetelmillä Bitcoinin turvaamiseksi on luontaisia ​​riskejä ja haavoittuvuuksia. Kaikki sijoitukset on pidettävä turvassa, ja paras tapa pitää Bitcoin turvallisena on käyttää laitteiston lompakkoa.

Paperiset kryptovaluutta-lompakot

Todennäköisesti alhaisin suojausmuoto, tämä paperilompakko koostuu julkisten ja yksityisten avainten tallentamisesta paperille (tai vastaavalle) ja pitämällä sitä sitten turvallisessa paikassa, kuten perhelokerossa. Tämä Bitcoinin tallennusmenetelmä on erittäin alttiina vaurioille, eksymiselle, repeytymiselle, haalistumiselle tai vahingossa heittämiselle.

Johtopäätös

Bitcoinin rajoitetun tarjonnan ansiosta digitaalisten omaisuuserien ja muiden kryptovaluuttojen suosio on kasvanut viime vuosina. Sijoittajat etsivät turvallisia tapoja tallentaa Bitcoin. Yksi parhaista menetelmistä pitää Bitcoin turvallisena on käyttää laitteistolompakkoa.

Viime kädessä jokainen sijoittaja on vastuussa digitaalisten omaisuuserien turvallisuudesta ja toivoo, että tämä opas parhaista Bitcoin- ja kryptovaluutta-laitteistolompakoista oli hyödyllinen.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Jos on muita salauslaitteiden lompakoita, jotka haluat meidän tarkistavan, jätä meille kommentti.

Tässä on myös muutamia muita käsin poimittuja artikkeleita, joita voit lukea seuraavaksi:

 • WazirX-arvostelu: Bitcoin, kaupankäynti & Palkkiot
 • Ethereumin (ETH) ostaminen Australiassa [aloittelijoille]
 • Plus500-tarkistus: Crypto CFD: n kauppa, ominaisuudet & Palkkiot
 • 4 parasta paikkaa panostaa Tezos (XTZ) & Ansaitse palkintoja
 • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map