4 parasta Bitcoin Cash Back & Rewards -sovellusta (ILMAINEN raha)

Asumme käteisvarojen, kanta-asiakasohjelmien ja palkintosovellusten maailmassa, jotka kaikki on suunniteltu kannustamaan asiakkaita palaamaan kauppiaan luo ostamaan tavaroita ja palveluja. Vaikka emme tavallisesti ajattele sitä liikaa, meillä on tapana kantaa omistuksessamme kokoelma paperia tai muovikortteja. Tämä suuntaus on laajentunut digitaaliseen tilaan, jossa voit nyt ansaita rahat takaisin Bitcoinissa.

Tämä on täydellinen niille teistä, jotka ovat olleet sivussa tai joilla ei ole rahaa sijoittaa Bitcoiniin fiat-to-crypto -vaihdon avulla. Tässä artikkelissa käsitellään joitain suosituimpia ja uusia cryptocurrency-kanta-asiakasohjelmia, jotka palkitsevat asiakkaita Bitcoinin palautuksella. Se on uskomattoman helppoa eikä sinun tarvitse tehdä mitään lainkaan.

Haluatko alkaa ansaita Bitcoin-käteisvaroja?

Parhaat Bitcoin-sovellukset, jotka tarjoavat takaisinpalautuksia

Ennen kuin pääsemme liian pitkälle, selitämme, mikä on Bitcoin Cash Back -sovellus ja miten ne toimivat. Bitcoinin rahat takaisin- ja palkkiosovellus on pohjimmiltaan kanta-asiakasohjelma, jonka avulla voit ansaita pienen palkkion Bitcoinin muodossa, kun ostat käteispalautusohjelmaa tukevalla verkkokaupalla tai myyjällä..

Kun teet ostoksen, osa tai pieni prosenttiosuus myynnistä palautetaan takaisin sinulle Satoshin tilisi lompakkoon. Prosentuaalinen määrä voi riippua vähittäiskauppiaasta ja voi olla odotusaika.

Kanssa lisääntyvä kryptovaluuttojen käyttöönotto, uudet kauppiaat osallistuvat Bitcoin cashback -ohjelmiin. Tämä tuo markkinoille kilpailun, joka hyödyttää ostajaa tarjoamalla kannustimen löytää parempia tarjouksia ja alennuksia tuetuilta jälleenmyyjiltä.

Mainitsimmeko sen, että se on myös ILMAINEN?

1. Lolli

Lolli on jännittävä uusi sovellus, joka tuo uuden käänteen asiakasuskollisuusalalle, jonka avulla jokapäiväiset ostajat voivat ansaita jopa 30% rahaa takaisin Bitcoinissa. Se toimii palkitsemalla asiakkaita Bitcoinilla yksinkertaisesti ostamalla tuetuista kaupoista ja jälleenmyyjiltä.

Käy Lollissa

Se on yksinkertainen ja hauska kokemus kaikille aloittaa ansaita Bitcoin passiivisesti ostoksilla suosikki jälleenmyyjältäsi. Sovellusta tukee useita tunnettuja ja suosittuja jälleenmyyjiä, jotka palauttavat prosenttiosuuden ostetuista tuotteista takaisin Bitcoinissa (BTC)..

lolli

Lolli toimii, kun teet ostoksia jollakin kumppanisivustosta, Lolli saa prosenttiosuuden jokaisesta, tavallaan kuin palkkio liikenteen ohjaamisesta ja myynnistä kauppiaalle.

Osa Lollin ansaitsemasta provisiosta jaetaan asiakkaan kanssa, maksetaan Bitcoinissa ja lähetetään suoraan Lolli-lompakkoosi joka voidaan sitten siirtää laitteiston lompakkoon turvallista säilyttämistä varten. Jos haluat lisätietoja, lue koko arvostelu Lolli-sovelluksesta.


lolli miten se toimii

Lolli on kumppanina huippumerkkejä, joiden avulla voit ansaita jopa 30% Bitcoin-palkinnoista. Nykyisiin kumppanuuksiin kuuluu joitain maailman suurimpia jälleenmyyjiä, kuten:

 • Walmart
 • Macy’s
 • Booking.com
 • Nike
 • Adidas
 • Sephora
 • Hinnasto
 • Ryhmä

Ja yli 500 jälleenmyyjää…

lolli-kauppiaat

Paras tapa saada Lolli-sovellus on lataa Lolli-selainlaajennus, joka on saatavana sekä Chromelle että Firefoxille. Noudata yksinkertaisesti näitä ohjeita:

Kun Lolli on aktivoitu, tee ostoksia verkossa tavalliseen tapaan. Niin kauan kuin tilaus on kelvollinen, Lolli seuraa ostoa ja lähettää Bitcoinin Lolli-lompakkoosi, kun kauppias maksaa Lollin, yleensä sen jälkeen kun kauppiaiden hyvitysaika on päättynyt.

Kun saldosi saavuttaa vähintään 15 dollaria, voit nostaa Bitcoin-rahasi takaisin saldosi nimetylle pankkitilille tai laitteistolompakolle säilytystä varten..

Se siitä! Kuulostaa hyvältä?

Jos haluat ansaita Bitcoin-käteispalautuksia, lataa Lolli-sovellus nyt.

2. Taita sovellus

Foldapp tarjoaa jopa 20% cashbackiä Bitcoinissa tarjoamalla lahjakortteja, joita voi ostaa ja lunastaa useilta suosituilta jälleenmyyjiltä.

Se toimii aivan eri tavalla kuin Lolli. Sen sijaan, että maksat suoraan jälleenmyyjälle, Fold on prepaid-ohjelma, jossa sinun on ostettava myymälän luotto- tai lahjakortit Foldin kautta ennen ostoksen tekemistä. Tämä sopii olemassa oleville Bitcoin-sijoittajille, jotka haluavat käyttää salausta todellisessa maailmassa.

Käy Foldappissa

Kaikille muille, kuten viettäjille, ansaitsijoille ja säästäjille, Foldapp tuo Bitcoinin valtavirtaan palkitsevalla tavalla seuraavaa salauksen käyttöönottoaalloa varten.

Foldapp

Ennen kuin voit aloittaa Foldin käytön, sinun on lisättävä luottokortti tai veloitus, jos et tällä hetkellä omista Bitcoinia. Jos sinulla on Bitcoin-lompakko, voit yksinkertaisesti lisätä lompakkosi osoitteen, johon myös käteisesi takaisin nostamasi rahat siirretään.

Kun tilisi on määritetty, se on yhtä helppoa kuin valita digitaalinen lahjakortti puhelimeesi ja saat Bitcoin-rahat takaisin heti. Kun olet suorittanut maksun, löydät tuotekohtaisen lahjakortin viivakoodisi tai koodisi Fold-tilisi Omat kortit -näkymästä..

Kun olet valmis käyttämään sitä, valitse kortti, jota haluat käyttää puhelimessasi, ja skannaa viivakoodi varastossa olevasta rekisteristä tai syötä aakkosnumeerinen koodi kassalla maksun suorittamiseksi. Jos jälleenmyyjä ei pysty skannaamaan viivakoodia puhelimellasi, hän voi syöttää numerokoodin, joka on käytettävissä kortin tiedot-valikossa.

miten foldapp toimii

Foldapp-lahjakortit hyväksytään useilla jälleenmyyjillä Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti. Odotamme tuettujen myyntipisteiden luettelon kasvavan, joten tarkista päivitykset Foldappin sosiaalisen median kanavista. Rahaa takaisin Bitcoinissa tarjotaan seuraavissa myyntipisteissä:

 • Airbnb
 • Amazon
 • AMC
 • Paras Osta
 • Burger King
 • Chipotle
 • Home Depot
 • Hotels.com
 • Macy’s
 • P.F. Muutokset
 • REI
 • Southwest Airlines
 • Dunkin donuts
 • Starbucks
 • Kohde
 • TJ Maxx
 • Uber

foldapp-lahjakortti

Paras tapa saada Foldapp on lataa Fold mobiilisovelluksellesi, joka tukee iOS: ää ja Androidia. Noudata yksinkertaisesti näitä ohjeita:

3. Bitcoin-palkkiot

Bitcoin Rewards on toinen online-palvelu, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin Bitcoinissa (BTC), Bitcoin Cashissa (BCH) ja muissa digitaalisissa valuutoissa. Ostajat ympäri maailmaa voivat käyttää kryptovaluutta tarvitsematta tehdä ostoksia.

Käy Bitcoin Rewards -sivustolla

Jälleenmyyjä maksaa Bitcoin Rewards -palkkion, joka jaetaan takaisin kanssasi salaukseen. Voit käyttää Bitcoin-käteistäsi takaisin tai tallentaa sen, valinta on täysin sinun tehtäväsi.

bitcoin-palkkiot

BitcoinRewardsilla on valtava valikoima kauppoja, joissa voit helposti selata eri luokkia, kuten suosittu, loma & matkailu, vaatteet & muoti, elektroninen, puutarha ja kauneus.

Kun löydät myymälän tai kuponin, joka kiinnostaa sinua, sinun tarvitsee vain napsauttaa Siirry kauppaan -painiketta, joka vie sinut jälleenmyyjien verkkosivustolle. Selaa, osta ja osta tavalliseen tapaan. Saat rahat takaisin Bitcoinissa 48 tunnin sisällä onnistuneesta ostoksesta.

bitcoin palkitsee kauppoja

BitcoinRewards tarjoaa myös erikoistarjouksia ja alennuskuponkeja, jotka voidaan lunastaa useissa verkkokaupoissa. Parasta on, että voit ansaita Bitcoin-rahat takaisin kuponkialennuksen lisäksi.

Voit aloittaa BitcoinRewardsin käytön seuraamalla näitä ohjeita:

4. CoinRebates

CoinRebates tuo uuden tavan ansaita Bitcoinia käteispalautusostoksilla ja sillä on kumppanuuksia yli 300 verkkokauppiaan kanssa. Ostajat palkitaan Bitcoineilla jokaisesta dollarista, jonka he käyttävät suosikkikaupoissaan.

Käy CoinRebates metallirahat

Tällä hetkellä alustalla on yli 300 jälleenmyyjän kauppiasverkosto, joka sisältää seuraavat:

 • AliExpress
 • BestBuy
 • Carhartt
 • lego
 • Uusi tasapaino
 • Kohde
 • Udemy

Rekisteröityminen on uskomattoman helppoa. Tarvitset vain Bitcoin-lompakon osoitteen, jonka sinun on syötettävä verkkosivustolle. Sitten voit selata tuettuja kauppiaita ja tehdä online-ostoksia. Kuten yllä olevilla Bitcoin Cashback -alustoilla, myös Bitcoin-hyvitys hyvitetään sen jälkeen, kun ostetun tuotteen palautuskäytäntö on päättynyt, mikä on yleensä noin 30 päivää.

Aloita CoinRebates-palvelun käyttö seuraavasti:

5. Nesteitä

Nesteytä on Bitcoin Cashback -palvelu, joka palkitsee käyttäjiä heidän verkkokaupastaan. He ovat tehneet yhteistyötä 1200 kaupan kanssa maailmanlaajuisesti ja tarjoavat jopa 30% cashback Bitcoinissa. Palkinto-sovelluksen voi ladata iOS- ja Android-laitteille tai verkkoversiolla.

Käy Liquigatessa

Se on yksinkertainen palvelu, joka ansaitsee sinulle Bitcoinin yksittäinen klikkaus. Ansaita Bitcoin-palkintoja Liquigate-sovelluksen avulla etsimällä kauppaa, josta haluat ostaa tavaroita, ja napsauttamalla "MYYMÄLÄ". Sinut ohjataan verkkosivustolle, josta haluat ostaa tavaroita. Kun tuotteet on ostettu, Liquigate veloittaa Bitcoin tilille.

likvida verkkosivusto

Nesteitä voidaan käyttää FOLD-sovellus ja mycrypto.com osoitteeseen ansaita kaksinkertaiset palautukset ja palkkiot. Liquigate-käyttäjille on myös suositusohjelma, joka jakaa viittauskoodin ansaitsemaan jopa 10% elinikäisen palkkion ystäväsi tuloista.!

Liquigate-kumppanit ja välimuistipalkkio-osuudet ovat seuraavat:

Johtopäätös

Näemme todennäköisesti lisää Bitcoin Cashback -sovelluksia tulevaisuudessa, kun kryptovaluuttojen massamääräinen käyttöönotto jatkuu maapalloa.

Rekisteröityminen näihin kanta-asiakasohjelmiin ei maksa mitään, mikä tekee Bitcoin cashback -sovelluksista turvallisimman ja helpoimman tavan ansaita Bitcoin. Nämä sovellukset auttavat jakamaan Bitcoinia massalle yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla tekemällä sitä, mitä ihmiset rakastavat tehdä – verkkokaupoissa.

Nämä sovellukset tarjoavat pääsyn tuhansiin verkko-ostotarjouksiin ja alennuksiin suosikki verkkokaupoistasi Bitcoin-palautusten lisäksi. Olemme innoissamme nähdessämme lisää kilpailua Bitcoin-palkinnot -sovelluksessa, joka hyödyttää asiakasta.

Tiesitkö, että voit ansaita Bitcoinia passiivisesti tekemättä ostoksia. Napsauta saadaksesi lisätietoja.

Se on älykäs tapa kerätä Bitcoineja.

Muutama aiheeseen liittyvä artikkeli luettavissa:

 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
 • BlockFi-arvostelu: Onko se oikeutettua & Turvallinen?
 • Instars-arvostelu: Onko se oikeutettua? Kuinka ansaita ILMAINEN salaus (2020)
 • Parhaat laitteistolompakot Bitcoinisi tallentamiseen
 • Kuka hyväksyy Bitcoinin vuonna 2019 – MASSIVE-luettelo (24 suurta yritystä)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map