Kuinka ansaita Bitcoin ilmaiseksi: 6 todistettua menetelmää

Bitcoinista on tulossa suosittu sijoitusvalinta ihmisille (ja jopa yrityksille) ympäri maailmaa. Ei ole mikään yllätys, että ihmiset etsivät tapoja saada Bitcoin nopeasti käyttämällä kryptovaluutan vaihtoa ostaakseen Bitcoinia verkossa fiat-valuutalla.

Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa ostaa Bitcoineja taloudellisen tilanteensa vuoksi. Tässä oppaassa näytämme sinulle miten ansaita Bitcoineja ilmaiseksi tehdä rahaa. Jokainen menetelmä on kokeiltu ja testattu, ja se on kaikkien saatavilla matkapuhelimella ja internetyhteydellä.

Kuinka saada Bitcoineja ilmaiseksi

Tässä on kuusi tapaa ansaita Bitcoineja ilmaiseksi (ilman kaivostoimintaa):

Nopea tapa saada Bitcoin

Bitcoinia voi ostaa pieninä murtoina koko määrästä useilla eri tavoilla. Suosituimpia tapoja saada Bitcoins nopeasti:

 • Käyttämällä kryptovaluuttakauppaa
 • Vaihda käteistä Bitcoiniksi ystävän tai perheenjäsenen kanssa
 • Vaihda lahjakortti Bitcoineihin
 • Käytä paikallista Bitcoin-pankkiautomaattia

Käytä salausvaihtoa

Kryptovaluutanvaihto on online-verkkosivustot tai kaupankäynnin sovellukset, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä, jotta ihmiset voivat talleta paikallinen fiat-valuutta ja vaihda digitaalisiin valuuttoihin, kuten Bitcoin. Nämä alustat ovat erittäin säänneltyjä ja yleensä sijoittajien turvallisia tallettamaan varoja, kun henkilöllisyys on varmistettu. Jotkut suosituimmista pörsseistä ovat verkkosivustoja, kuten Coinbase, Binance ja Crypto.com.

Vastaanota Bitcoineja ystäviltä tai perheeltä

Suosittu tapa on maksaa käteisellä kädessä luotettavan ystävän tai perheenjäsenen kanssa, joka on valmis myymään Bitcoininsa. Vaikka tämä menetelmä ei ole yhtä yleinen, on ei vaatimusta luoda tili, jossa on vaihto ja täydellinen henkilöllisyyden vahvistus.

Käteinen lahjakortilla

Vertaisverkkopörssit, kuten Paxful, yhdistävät halukkaita ostajia ja myyjiä ympäri maailmaa. Alusta on yksi harvoista, jotka hyväksyvät Bitcoin-maksut ennakkoon maksetuilla korteilla, iTunes-kuponkeilla, Amazon-lahjakorteilla ja monilla muilla. Lahjakortteja voidaan käyttää digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoin, ostamiseen maksut voivat olla hieman korkeammat kuin perinteiset maksuvaihtoehdot vaihdon avulla.

Parhaat tapat saada ilmaisia ​​bitcoineja

Paras tapa ansaita Bitcoin tai kryptovaluutta verkossa riippuu muutamista eri tekijöistä, kuten vaikeus, sitoutuminen aikaan ja kannattavuus. Olemme luokitelleet jokaisen menetelmän perustuen aloittelijoiden vaikeuksiin ansaita rahaa verkossa Bitcoinin avulla.

Bitcoin Cashback -sovellukset


Yksi helpoimmista tavoista saada ilmainen Bitcoin on käyttää cashback-kanta-asiakasohjelmaa. Nämä ovat kanta-asiakasohjelmia, joiden avulla sen käyttäjät voivat ansaita pienen palkkion ostaessaan online-kauppiaalta tai myyjältä, joka tukee cashback-ohjelmaa. Kaksi suosituinta Bitcoin Cash Back -tuotetta & Palkintosovellukset ovat:

Bitcoin-palkinnot ovat ilmainen ladata, ja rekisteröityminen ja tilin luominen eivät ole kustannuksia. Ostajien on asennettava Chrome-laajennus Internet-selaimeensa aloittaakseen Bitcoin-alennusten ansaitsemisen verkkokaupoissa. Tähän ei liity vaivaa tai riskiä, ​​ja kuka tahansa voi tehdä sen.

lolli-sovellus

Lataa Lolli-sovellus ja ansaitse Bitcoineja verkossa.

Bitcoin Cashback -palkintosovellukset toimivat maksamalla pieni prosenttiosuus myyntisummasta ostajan Bitcoin-lompakkoon. Prosenttisumma riippuu vähittäiskauppiaasta, ja odotusjakso voi olla jopa 90 päivää. Bitcoin-palkintosovellukset, kuten Lolli, tarjoavat pääsyn tuhansiin verkkokauppatarjouksiin ja alennuksiin suosituista verkkokaupoista ympäri maailmaa, kuten alla on esitetty.

Kun sovellus on asennettu Chromeen ja käyttäjä käy tuetussa verkkokaupassa, ponnahdusikkuna ilmestyy automaattisesti alennusprosentin kanssa. Kun osto on suoritettu, käyttäjän tilille hyvitetään Bitcoinsia, kun hyvityskausi on kulunut umpeen.

Ilmaiset bitcoinit voidaan sitten nostaa Bitcoin-lompakkoon säilytystä varten. Alla on esimerkki Lolli-tilistä, jolla on kertynyt 0,0054 ilmaista bitcoinia, mikä vastaa 96 dollaria USD nykyisillä hinnoilla muutamien tuotteiden ostamiseen verkossa.

lolli palkitsee

Bitcoin-korkotili

Yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa on digitaalisen valuutan säästötilin käyttö. Näiden palvelujen avulla voit ansaita salauskorkoja samalla tavalla kuin osinkoja. Bitcoin-säästötili on täydellinen vaihtoehto sijoittajille, jotka haluavat kasvavat pitkällä aikavälillä tuottoa Bitcoin-sijoitukselleen tekemättä aikaa tai vaivaa. Suosituimmat Bitcoin-korkotilit, jotka ovat laajalti tunnettuja, ovat:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Celsius-verkko
 • Binance
 • Crypto.com

Jotkut salauslainan tarjoajat tarjoavat jopa 12 prosentin korkoa vuodessa, mikä on huomattavasti korkeampi kuin perinteisten rahoituslaitosten ja pankkien fiat-valuutalla tarjoamat korot.

SAADA 50 dollaria ILMAISEKSI BITKOINISSA. TARJOUS LOPPUU 31. JOULUKUUTA 2020

Hanki 50 dollaria ilmaiseksi nexo-verkkosivusto

Pohjimmiltaan nämä digitaaliset lainausalustat antavat lainanottajille ja lainanantajille mahdollisuuden vaihtaa rahaa keskenään saadakseen joko salattujen lainojen (maksettu fiat-valuuttana) tai luoda korkeakorkoisia säästötilejä salausvarojen tallentamiseksi. BlockFi-kaltaisilla alustoilla korkosäästötililtä kertyneet korot (hinnat ovat alla) maksetaan päivittäin, mikä sallii Bitcoinin koron kasvavan ja kasvaa nopeasti.

Käyttäjien, jotka luovat tilin, on suoritettava KYC-prosessi henkilöllisyyden todentamiseksi, mikä on vakiokäytäntö yrityksille, jotka tarjoavat rahoituspalveluja, jotka Bitcoin-sijoittajien tulisi tuntea jo.

Alla on esimerkki uudesta BlockFi-tilistä, johon on talletettu 0,37 Bitcoin ja 1,85 Ethereum. Viimeisen kahden kuukauden aikana tämä tili on ansainnut 54,08 dollaria ilmaista korkoa. Tämä saattaa tuntua pieneltä määrältä, mutta korkoa sovellettaessa tilin saldo nousee 7657 dollarista noin 9 612 dollariin seuraavan 48 kuukauden aikana tallentamalla varat korkotilille.

Käy BlockFi-verkkosivustolla nähdäksesi, kuinka paljon voit ansaita.

blockfi-kiinnostus

Opi salauksesta

Ilmaisen kryptovaluutan ansaitseminen voi olla kaikkien saatavilla Coinbase-tilillä. Vaihto tarjoaa koulutusohjelman, joka maksaa palkkioita blockchain-projektien oppimisesta. Palkinnon määrä vaihtelee kolikon mukaan. Salatusti jokaisesta suoritetusta tietokilpailusta saatu summa voidaan muuntaa Bitcoiniksi Coinbase Pron avulla.

miten kolikoiden ansaitseminen toimii

Kaikki kelvolliset Coinbase-käyttäjät voivat osallistua Coinbase-ansaintoihin katsellakseen tuettujen kryptovaluutta-kolikoiden opetussisältöä verkkosivustolla. Vastaanottaja ansaita mmalmi kuin 500 dollaria vapaassa kryptovaluutassa, osallistujien on:

 • Katso opetusvideoita valitusta kolikosta
 • Suorita monivalintakysely lopussa
 • Vastaanota kryptovaluutta Coinbase-lompakossa

Tarjottavien kryptovaluuttojen valinta muuttuu ja on voimassa vain rajoitetun ajan. Kaiken kaikkiaan kryptovaluutta-avaruuden aloittelijoille Coinbase Earn on yksinkertainen ja helppo tapa ansaita muutama sata dollaria blockchain-projektin oppimisesta.

Täydelliset kyselyt & Kyselyt

Kuluttajan tietoja kerätään joka päivä verkossa ja myydään voittoa varten kolmannen osapuolen organisaatioille. Hajautetut tiedonvaihtoverkot, kuten INSTARS, antavat jokapäiväisille ihmisille mahdollisuuden ansaita ilmainen kryptovaluutta myymällä tietojaan ja palautetta suostumuksestaan.

instars-ominaisuudet

Käyttäjät voivat ansaita suosittuja kryptovaluuttoja, kuten INSTAR, EOS ja DAI, osallistumalla alustaan ​​osallistumalla seuraaviin toimintoihin. Nämä rahakkeet voidaan kiinnittää alustalle ansaita lisäpalkintoja tai siirtää Bitcoinin pörssiin.

 • Rekisteröintibonus uuden tilin vahvistamisesta
 • Ota valokuva ostokuitista
 • Kyselyjen ja kyselyiden täyttäminen
 • Opi kryptovaluutta- ja blockchain-projekteista
 • Jakaminen ystävän (tai kahden) kanssa

Suosittu tapa ansaita ilmaisia ​​Bitcoineja on täyttämällä verkkokyselyjä ja kyselyjä. INSTARS-alustalla käyttäjät voivat suorita päivittäinen toiminta ja palkitaan EOS-tunnuksilla jokaisesta tehtävästä valmistunut. Kyselyt perustuvat käyttäjän profiilissa oleviin tietoihin.

salauskyselyt

Käyttäjät voivat myös ladata kuitin tavaroista tai palveluista saaden palautetta kokemuksesta saadakseen ilmaisen salauksen. Jokainen henkilö voi ladata enintään kolme kuittia päivässä, ja hänen on selvästi ilmoitettava yrityksen nimi, osoite, päivämäärä, tapahtuman numero ja kokonaismäärä. Kun arvioidun kokemuksen kuva ja kuvaus on tarkistettu, heidän lompakonsa talletetaan EOS-rahakkeisiin.

Lähetys & Kumppanuusmarkkinointi

Yksilöt voivat mainostaa kryptovaluutatuotteita suusanallisesti ystäville ja perheelle ansaita pieni bonus. Yritykset ovat valmiita palkitsemaan uuden liiketoiminnan rekisteröintibonuksella uusien asiakkaiden ohjaamisesta. Kuka tahansa voi osallistua näihin viiteohjelmiin käyttää erityinen tarjouskoodi tai viittauslinkki lisätulojen tuottamiseksi. Yksi suosituimmista salauksen viittausohjelmista on Coinbase, joka palkitsee 10 dollaria dollaria jokaisesta uudesta asiakkaasta joka käy kauppaa vaihdolla.

Kuinka se toimii:

Henkilöt, joilla on sosiaalisen median tili tai verkkosivusto, jolla on seuraajia, voivat osallistua vaihto-kumppaniohjelmiin ansaitakseen ilmaista digitaalista valuuttaa. Samaa esimerkkiä käyttämällä Coinbase Affiliates palkitsee käyttäjiä 50% ohjatuista asiakkaista käy kauppapalkkioita kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Mitä enemmän tytäryhtiötilejä on, sitä suurempi on mahdollisuus saada toistuvia tuloja.

Käy kauppaa Bitcoinilla pörssin avulla

Bitcoinin kaupankäynti kryptovaluutta-alustalla voi olla kannattava kokemus ammattitaitoisille ja kokeneille kauppiaille ansaita enemmän Bitcoinia. Elinkeinonharjoittaja voi muuttaa pienen rahamäärän suureksi summaksi suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tämä menetelmä sisältää vaihdon käyttämisen, jossa käyttäjä voi tallettaa Bitcoininsa ja käyttää sitä vakuudeksi kauppaa vastaan ​​muilla valuutoilla. Kryptovaluuttajohdannaiset ovat suosittu valinta, koska elinkeinonharjoittaja voi käyttää marginaalia jopa 100: 1 spekuloida digitaalisissa valuutoissa Bitcoin-tilin koon lisäämiseksi. Kaksi suosituinta marginaalinvaihtoa ovat:

 • Bybit
 • FTX
 • eToro

bybit-liitäntä

Kaupankäynti liittyy huomattava riski ja tämä menetelmä soveltuu vain edistyneille kauppiaille. Onnea on vähän ja uusi kauppias voi menettää enemmän kuin kaupankäyntitilille talletettu pääoma. Aloittelijoiden, jotka päättävät käydä kauppaa, tulisi harkita kaupankäyntikurssin ostamista ja noudattaa näitä Bitcoin-kaupan vinkkejä tullakseen kannattaviksi:

 • Ota käyttöön yksinkertainen ja helposti seurattava kaupankäyntistrategia
 • Pienennä asennon kokoa ja vipua
 • Ole kärsivällinen ja älä pakota kauppoja
 • Pidä päiväkirjaa jokaisesta kaupasta ja kehitä

On olemassa useita tunnettuja alustoja, jotka tarjoavat demotilin harjoittelemaan väärennettyjä rahoja, kuten eToro ja Plus500. Simuloidun kaupankäyntitilin käyttö, joka seuraa todellisia Bitcoin-hintoja reaaliaikaisilla markkinoilla, on loistava tapa oppia kauppaan ja jopa kopioida menestyviä kauppiaita.

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko saada Bitcoinia ilman rahaa?

Yksilöt voivat aloittaa Bitcoinin käytön ilman rahaa ja jättää aukon pankkitilille. Muutamia yksinkertaisia ​​tapoja ansaita Bitcoin:

 • Maksaminen Bitcoinissa pienistä tehtävistä
 • Tavaroiden ja palveluiden myynti vastineeksi Bitcoinista
 • Bitcoinissa maksavien verkkokyselyjen / kyselyjen täyttäminen
 • Sisällön julkaiseminen alustoilla, kuten Steemit joka maksaa kiinnostavista artikkeleista

Mikä sovellus antaa ilmaisen Bitcoinin?

On olemassa useita kryptovaluutta-sovelluksia, jotka maksavat ilmaisia ​​Bitcoineja. A suosittu mobiilisovellus ansaita ilmaista Bitcoinia on Lolli-sovellus joka on kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee verkkokaupan ostajat pienellä alennuksella BTC: ssä ostoksilla tuetuilta kauppiailta. Ansaittu Bitcoin voidaan sitten siirtää Bitcoin-laitteistolompakkoon.

Johtopäätös

Lopuksi oppaamme siitä, miten saada Bitcoin verkossa, toivomme, että on nyt ilmeistä, että sinun ei tarvitse käyttää fiat-valuuttaa ostaaksesi Bitcoin. On olemassa vaihtoehtoisia menetelmiä saada Bitcoin ilmaiseksi maksamatta rahaa sijoituksena. Muista vain pitää uusi Bitcoinisi turvallisena käyttämällä hyvämaineista ja luotettavaa Bitcoin-laitteistolompakkoa ja pinoamalla satsia.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 8 parasta pörssiä salaamattomaan kauppaan ilman maksuja (Zero Commission)
 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
 • 7 parasta salauksenvaihtoalustaa (nopea, turvallinen & Suojattu)
 • Paras Fiat-salausvaihto maailmassa
 • 4 parasta paikkaa panostaa Tezos (XTZ) & Ansaitse palkintoja
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map