Lolli-arvostelu: Rewards-sovellus ansaita ILMAINEN Bitcoin

Lolli on jännittävä uusi sovellus, joka tuo uuden käänteen asiakasuskollisuusalalle, jonka avulla jokapäiväiset ostajat voivat ansaita jopa 30% takaisin Bitcoinissa. Jokaiselle on laillinen, turvallinen, yksinkertainen ja hauska kokemus ansaita Bitcoin ilmaiseksi ostoksilla suosikkikauppiassasi.

Hanki Lolli-sovellus

Se toimii palkitsemalla asiakkaita Bitcoinilla yksinkertaisesti ostamalla tuetuista kaupoista ja jälleenmyyjiltä. Joten sinun ei tarvitse ostaa Bitcoinia perinteisellä fiat-to-crypto -vaihdolla. Lolli-sovellusta tukevat useat tunnetut ja suositut jälleenmyyjät, jotka palauttavat prosenttiosuuden ostetuista tuotteista takaisin Bitcoinissa (BTC)..

Tämä arvostelu kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Lollista ja siitä, miten voit ansaita Bitcoinia cashback-sovelluksilla tekemällä rakastamasi, ostoksia verkossa.

Lolli-sovelluksen tarkistus: Kuinka ansaita Bitcoinia

Lolli on kanta-asiakasohjelma, joka kannustaa asiakkaita jatkamaan ostoksia tarjoamalla houkuttelevia kannustimia, kuten Bitcoin. Rojaltiohjelmat ovat olleet kasvussa, ja se näkyy lompakkoissamme tai käsilaukkuissamme olevien kanta-asiakaskorttien lukumäärällä..

Kanta-asiakasohjelmat ovat nyt siirtyneet kryptovaluutta-alueeseen, jossa uskollisia asiakkaita voidaan palkita Bitcoinissa. On jopa mahdollista ansaita kiinnostusta salausportfoliossasi esimerkiksi BlockFi-alustoilla.

Kuvittele, että sinulle maksetaan verkkokaupoista. Parempi vielä, mitä jos sinulle maksettaisiin Bitcoinissa verkkokaupoista kuten normaalisti? Juuri tämä on Lolli, Bitcoin-palkitsemisohjelma, jonka avulla ihmiset voivat ansaita ja omistaa Bitcoinia, kun he tekevät ostoksia verkossa.

lolli-ostoksia

Kuinka Lolli toimii?

Lolli toimii, kun teet ostoksia yhdellä kumppanisivustosta, Lolli saa prosentin jokaisesta, tavallaan kuin palkkio liikenteen ohjaamisesta ja myynnistä kauppiaalle.

Osa palkkiosta, jonka Lolli ansaitsee, jaetaan asiakkaan kanssa, maksetaan Bitcoinissa ja lähetetään suoraan Lolli-lompakkoosi, joka voidaan sitten siirtää laitteiston lompakkoon turvallista säilyttämistä varten.

Bitcoinin palkkion (%) määrää osallistuvat kauppiaat, ei Lolli.

Uskollisuuspalkinto-ohjelmat, kuten Lolli, ovat olleet olemassa monta vuotta. Se on erittäin onnistunut markkinointimalli, joka kannustaa ostajia jatkamaan rakastamiensa suosikkikauppiaiden kanssa.

Lollin perustajat ovat ottaneet tämän askeleen pidemmälle osoittaakseen Bitcoinin voiman globaalina vaihtoehtoisena valuuttana ja yleisenä arvovarastona ja haluavat jakaa sen maailman kanssa.

lolli miten se toimii

Tämä sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat olla mukana Bitcoinissa ja kryptovaluutoissa, jotka eivät vielä omista omaisuutta.

Se on voitto kuluttajalle, joka ansaitsee alennuksen saamalla ilmaisen Bitcoinin, samalla kun hän saavuttaa Lollin tavoitteet sekä kouluttaa että palkita ihmisiä Bitcoinin voimalla verkkokaupoissa.

Miksi sinun pitäisi käyttää Lolli-sovellusta?

Se on hauska ja helppo tapa ansaita passiivista Bitcoinia Lollilla verkkokaupoissa. Se edistää ja kannustaa digitaalisen aineiston laajamittaista käyttöönottoa käytettäväksi parempana vaihtoehtona nykyiselle rahoitusjärjestelmälle.

Lollin perustajat arvostavat sitä, että kaikilla ihmisillä ei ole kykyä ostaa Bitcoinia perinteisellä fiat-to-crypto -vaihdolla.

Tämän esteen ratkaisemiseksi Lolli kehitettiin helpottamaan Bitcoinin ansaitsemista, omistamista ja jakamista mahdollisimman monien ihmisten kanssa. Vaihtoon ei tarvitse liittyä eikä toimittaa mitään todentamisasiakirjoja, jotka saattavat kuulostaa pelottavilta aloittelijoille.

Kuinka saan Lolli-sovelluksen?

Helpoin tapa saada Lolli-sovellus on ladata Lolli-selainlaajennus, joka on saatavana sekä Chromelle että Firefoxille. Noudata yksinkertaisesti näitä ohjeita:

 • Käy Lollin verkkosivustolla tai napsauta yllä olevaa painiketta
 • Napsauta Hanki Lolli Chromelle
 • Lataa ja asenna Lolli-laajennus

lolli kromi

Kun Lolli Chrome -laajennus on asennettu, se ilmoittaa automaattisesti, kun vierailet kumppanisivustolla, ja hahmottelee potentiaalisen Bitcoin-takaisin, johon olet oikeutettu.

Kuinka käyttää Lolli-sovellusta?

Aloita Lollo App -sovelluksen käyttö seuraavasti:

 • Lataa Lolli-selainlaajennus
 • Käy yhdessä kumppanikaupasta verkkosivuston tai selainlaajennuksen kautta
 • Aktivoi Lolli-ilmoitukset, kun vierailet tuetussa verkkokaupassa

lolli-sovellus

Kun Lolli on aktivoitu, voit tehdä ostoksia tavalliseen tapaan. Niin kauan kuin tilaus on kelvollinen, Lolli seuraa ostoa ja lähettää Bitcoinin Lolli-lompakkoosi, kun kauppias maksaa Lollin, yleensä sen jälkeen kun kauppiaiden hyvitysaika on päättynyt.

Lolli-lompakon avulla voit nostaa ansaitun Bitcoinin pankkitilille tai laitteistolompakolle, kun saldosi saavuttaa vähintään 15 dollaria.

Mistä tehdä ostoksia Lollilla?

Lolli on yhteistyössä yli 500 huippumerkin kanssa, joiden avulla voit ansaita jopa 30% Bitcoin-palkinnoista. Tämä kumppanuus Lollin kanssa sisältää useita maailman suurimmista vähittäiskauppiaista, jotka tukevat Bitcoinia, kuten:

 • Walmart: jopa 3,5% takaisin Bitcoinissa
 • Macy’s: jopa 5% takaisin Bitcoinissa
 • Booking.com: jopa 3,5% takaisin Bitcoinissa
 • Nike: jopa 3% takaisin Bitcoinissa
 • Adidas: jopa 7% takaisin Bitcoinissa
 • Sephora: jopa 4,5% takaisin Bitcoinissa
 • ja monet muut!

Jännittävää on, että Lolli lisää jatkuvasti uusia vähittäiskauppakumppaneita melkein joka päivä. Jälleenmyyjät voivat ottaa yhteyttä Lolliin saadakseen kumppanin, joka auttaa Bitcoinin ja yleisen kryptovaluuttatekniikan tuen levittämisessä.

lolli-tuotemerkit

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Lolli turvallinen?

Kyllä, Lolli näyttää ottavan turvallisuutta erittäin vakavasti käyttämällä uusinta ohjelmistoa ja verkkoturvaa varmistaakseen, että asiakkaiden saldot ovat turvallisia Lolli-lompakossa.

Onko henkilöstötietoni turvassa Lollin kanssa?

Lolli EI seuraa, millä sivustoilla käyttäjät käyvät, eikä myy henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Mitä selaimia Lolli tukee?

Lollia tuetaan tällä hetkellä Chromella ja Firefoxilla. Lollin takana oleva tiimi haluaa tukea Braveä tulevaisuudessa ja on tällä hetkellä tukematon selain. Safari oli aiemmin tuettu selain, mutta viimeaikaisten Applen päähän tehtyjen muutosten vuoksi sitä ei enää päivitetä.

Onko Lollilla tytäryhtiö vai viiteohjelma?

Kyllä, Lollilla on viiteohjelma, jonka avulla voit ansaita Bitcoinia jakamalla linkkisi. Jokainen osapuoli on oikeutettu saamaan 10 dollarin arvoisen Bitcoinin, kun kyseinen ostaja ostaa tuotteen tuetulla jälleenmyyjällä Lollin avulla. Sinun tarvitsee vain levittää rakkautta ansaitaksesi ilmaisen Bitcoinin.

Onko Lollilla mobiilisovellus?

Ei, Lollilla ei ole mobiilisovellusta. Lähitulevaisuudessa on tarkoitus käynnistää mobiilisovellus. Sillä välin ostajien tulisi käyttää työpöytäversiota parhaan kokemuksen saamiseksi.

Johtopäätös: Lolli on loistava tapa ansaita ilmaista BTC: tä

Lolli-katsauksen lopuksi se on innovatiivinen ja legitiimi kryptovaluutta-kanta-asiakasohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita jopa 30% Bitcoinissa (BTC). Se on merkki kryptovaluuttojen kasvavasta käyttöönotosta, joka on nousemassa silmiemme edessä.

Lataa Lolli

Odotamme, että kasvava määrä käyttäjiä saapuu Lolliin saamaan käsiinsä lisää Bitcoinia hauskalla, helpolla ja yksinkertaisella tavalla ostoksilla suosikkikauppiaillaan. Lolli tekee osan jakaa Bitcoin maailman kanssa.

Muutama aiheeseen liittyvä artikkeli luettavissa:

 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
 • Instars-arvostelu: Onko se oikeutettua? Kuinka ansaita ILMAINEN salaus (2020)
 • Parhaat laitteistolompakot Bitcoinisi tallentamiseen
 • Kuka hyväksyy Bitcoinin vuonna 2019 – MASSIVE-luettelo (24 suurta yritystä)
 • OKEx-arvostelu: turvallisuuden arvioiminen & Luotettava?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map