15 suosituinta blockchain-vaikuttajaa YouTubessa

YouTuben blockchain-vaikuttajat pystyvät muuttamaan salausmarkkinoita silmänräpäyksessä. Aina kun ylin blockchain YouTuber ilmaisee vahvan mielipiteen tietyssä markkinaskenaariossa, se voi vaikuttaa tuhansiin salaussijoittajiin ryhtymään toimiin. Siksi kaikkien blockchain-geekien tai kryptovaluutta-sijoittajien on saatava paljon tietoa näistä YouTube-vaikuttajista.

Tässä kirjoituksessa olemme listanneet 15 suosituinta estoketjua ja salausvaikuttajaa YouTubessa. Jokaisella vaikuttajalla on vaikutuspiirinsä suuremmassa blockchain-yhteisössä.

Suosituimmat salaus- ja estoketjun vaikuttajat YouTubessa

1. David Hay

David on tunnettu ainutlaatuisesta ja viihdyttävästä lähestymistavastaan ​​esityksissään. Hän on erikoistunut tutkimaan uusia ja uusia salauksia. Hän tutkii perusteellisesti, miten kukin uusi virtuaalivaluutta toimii, ja antaa neuvoja siihen, miten siihen voi parhaiten sijoittaa.

David esittelee myös uutisia eri lohkoketjuista ja tarjoaa arvokasta sijoitusneuvontaa. Voit seurata häntä YouTube, hänellä on 122 651 tilaajaa.

2. Tone Vays

Tone on tunnettu blockchain- ja talousneuvoja. Hän on myös yhteisön ajattelupäällikkö ja podcast-isäntä. Blockchain-yhteisössä Tonen mielipide on erittäin arvostettu ja hänellä on vaikutusvaltaa miljooniin blockchain- ja rahoitusalan harrastajiin maailmanlaajuisesti.

Voit tilata hänen YouTuben, Toneella on 64364 tilaajaa.

3. Tohtori Julian Hosp

Tohtori Julian on yksi YouTuben suosituimmista blockchain-vaikuttajista. Julian on TenX: n henkilökohtaisen YouTube-kanavan perustaja. Hän esittelee blockchain-sisältöä eri kielillä, ottaa myös otteita pitkistä puheista ja tekee niistä ymmärrettäviä.

Hänellä on ollut vaikutus salausalalla pitkään. Hänen YouTube kanava, hänellä on 80 879 tilaajaa.

4. Ian Balina

Ian on kryptovaluutan evankelista, neuvonantaja ja sijoittaja. Ian on entinen IBM: n analytiikan evankelisti, hän on esiintynyt lukuisissa aikakauslehdissä, kuten The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes ja INC.


Hän on tunnettu analytiikkatyössään, yrittäjyydestään ja salausinvestoinneistaan. Hän on käytettävissä YouTube, Ianilla on 122 822 tilaajaa.

5. Salaus Bobby

Bobby on aktiivinen YouTube-evankelistaja. Hän on aktiivinen paitsi kanavallaan myös muissa YouTuben yhteisöissä. Hän on tunnettu blockchain-sisäpiiri, joka antaa rehellisiä mielipiteitä virtuaalivaluutasta.

Hänen esityksissään on enimmäkseen arvokkaita kynsiä ja oivalluksia trendisalauksista.

Voit tilata hänen YouTuben kanava, hänellä on 143177 tilaajaa.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas on pitkäaikainen YouTuber, joka tarjoaa huippuluokan uutisia blockchain-tekniikasta ja Bitcoinista. Hän on myös tunnettu projekti- ja bitcoin-neuvonantaja sekä yhteisön johtaja.

YouTube-kanavallaan hän on vapaasti vuorovaikutuksessa tilaajiensa kanssa ja hän on yksi YouTuben parhaista blockchain-vaikuttajista.

Hänen YouTube kanava & hänellä on 149215 tilaajaa.

7. Nyrkkeily

Tämä on kanava, joka on tunnettu omistautumisestaan ​​blockchain-markkina-analyysiin. Boxminingia tukevat useat YouTube-yhteisöt. Sitä tuetaan suurelta osin, koska se esittelee tärkeitä blockchain-aiheita helposti ymmärrettävissä videoissa.

Tämän lisäksi Boxmining esittelee myös uutisia siitä, miten estoketju otetaan vastaan ​​eri puolilla maailmaa.

Sen YouTube kanava, Sillä on 197248 tilaajaa.

8. Salaus0

Tämä on tunnettu salausuutisten YouTube-johtaja. Kanava kattaa laajan valikoiman uutisia. Täältä lähetetty video kattaa pääasiassa uutisia ja tulevia tapahtumia. Siinä on myös video haastatteluista yhteisön parhaiden johtajien kanssa.

Tilaa Crypt0: n YouTube kanava.

Tilaajia on 109799.

9. Louis Thomas

Thomas keskustelee blockchainin ajankohtaisista tapahtumista sekä salausmarkkinoiden trendeistä. Hän on myös sosiaalipoliittinen kommentaattori. Hänen YouTube-videonsa koskevat enimmäkseen virtuaalivaluutan uutisia ja hänen henkilökohtaista kokemustaan ​​kryptovaluutta-sijoittajana.

Louis on yksi suosituimmista blockchain-vaikuttajista YouTubessa, koska hänen videoita katsovat miljoonat katsojat.

Hänen YouTube kanava on 96264 tilaajaa.

10. Kolikoiden hallinta

Tämä on kanava, joka on omistettu tuomaan suuntauksia kryptovaluuttamarkkinoille. Se tuo päivitykset kaikkina arkipäivinä. Sen pääpaino on makrotekijöissä, jotka vaikuttavat markkinoihin. Sen lisäksi he esittävät myös arvokkaita vinkkejä, joita sijoittaja voi käyttää päätöksenteossa ja tulla paremmaksi sijoittajaksi.

Voit seurata Coin Masteryn YouTubea kanava ja liity 129 068 tilaajaan.

11. Ameer Rosic

Ameer on blockchain-evankelista, yrittäjä, sijoittaja ja markkinoinnin asiantuntija. Hän on myös tunnettu blockchain-puhuja, joka on esittänyt blockchain-keskusteluja eri yliopistoissa. Tämän lisäksi Ameer on blockchain-teollisuuden tärkein vaikuttaja. Hän on myös blockchain-bloggaaja.

Tilaa hänen YouTube kanava, Hänellä on 167588 tilaajaa.

12. Ivan tekniikasta

Ivan on ohjelmistosuunnittelija, kouluttaja, analyytikko ja kansainvälinen puhuja lohkoketjussa. Hänen huippuluokan tekninen lohkoketjuanalyysi on arvostettu blockchain-teollisuudessa. Hän on suosittu vilpittömistä mielipiteistään blockchain-tapahtumista.

Hänen YouTube kanava sisältää yli 173 436 tilaajaa.

13. Hajautettu televisio

Sen perusti Peter Saddington. Peter on arvostettu vaikuttaja blockchain-teollisuudessa. Hänet tunnetaan ainutlaatuisista ja viihdyttävistä videoistaan ​​YouTubessa. Hänen videoissaan on enimmäkseen salausuutisia ja trendejä.

Voit tilata hajautetun television YouTubessa tässä, Sillä on 67426 tilaajaa.

14. Chris Dunn

Chris on pitkäaikainen YouTuber, joka esittelee opetusvideoita salauksen sijoittamisesta. Hänen videoidensa on tarkoitus auttaa sijoittajia ymmärtämään nykyinen taloudellinen ilmapiiri ennen kuin he voivat sijoittaa.

Hänen varallisuutensa luomisvideot ovat johtaneet siihen, että hänellä on suuri tilaajien yhteisö. Chris on yksi parhaista blockchain-vaikuttajista YouTubessa. Voit tilata hänen kanavansa tässä.

Chrisillä on 198226 tilaajaa.

15. Salaussijoittaja

Salaussijoittaja on YouTube-kanava. Sitä isännöi asiantunteva yhteisön johtaja, kryptovaluutta-sijoittaja, jolla on rahoitustausta. Tälle kanavalle lähetetty sisältö sisältää arvokkaita osakkeita ja salauksen sijoittamista koskevan perusanalyysin.

Salaussijoittajasta jaetut tiedot ovat auttaneet tuhansia sijoittajia välttämään huijausprojekteja ja arvaamattomia markkinatrendit.

Voit tilata salaussijoittajan YouTuben kanava ja liittyä yli 150 000 tilaajaan.

Tilaajia on 150122.

Lue myös,

  • Suosituimmat 20 Blockchain-tekniikan vaikuttajaa vuonna 2018
  • Top 5 Blockchain- ja Cryptocurrency -kirjaa
  • Viisi suosituinta Blockchain-podcastia vuonna 2018

Mitä mieltä olet tästä YouTube-listasta? Tunnetko jonkin muun vaikuttajan? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map