Aloittelijan opas: Kuinka ja mistä ostaa kryptovaluuttoja?

Kryptovaluutat ovat nousseet, ja voi olla ajan kysymys, ennen kuin he löytävät tiensä valtavirtaan suurten sovellustensa vuoksi. Vaikka kehitys jatkuu, joistakin ihmisistä on tullut miljonäärejä pelkästään ostamalla ja myymällä näitä nousevia omaisuusluokkia. Tässä oppaassa aiomme selittää yksinkertaisella englanninkielellä miten ostaa kryptovaluuttoja?

Bitcoins on yksi halutuimmista kryptovaluutoista, kun otetaan huomioon sen arvo ja se, että se on yksi harvoista vakiintuneista. Bitcoinin ostaminen voi olla hämmentävää varsinkin niille, jotka ovat vasta etsimässä digitaalisia valuuttoja. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla, kun otetaan huomioon, että on olemassa monia tapoja omistaa pala minkä tahansa kryptovaluutan joukosta.

Jotta voit ostaa kryptovaluuttoja, sinulla on ensin oltava idea siitä, mistä niitä voi ostaa, ja ihmisiltä, ​​jotka tarjoavat tällaisia ​​palveluita.

Mistä ostaa kryptovaluuttoja?

Vain muutama vuosi sitten siellä oli vain muutama paikka, jossa voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Teollisuuden kehityksen myötä on kuitenkin tullut lisää paikkoja, joista suurin osa on napin painalluksella.

Kryptovaluutanvaihdot

Kryptovaluuttapörssit ovat nousseet suosituimmaksi markkinapaikaksi erityyppisten krypto-valuuttojen ostamiseen ja myymiseen. Tällaiset pörssit toimivat samalla tavalla kuin osakemarkkinat, jolloin ihmiset voivat käyttää useita fiat-valuuttoja ostamaan valitsemansa digitaalisen valuutan.

Suurin osa kryptovaluutanvaihdoista hyväksyy maksun pankkisiirrolla tai luottokortilla keinona viimeistellä maksutapahtumat tyypistä ja ostettavan salauksen määrästä riippuen. On kryptovaluutanvaihtoa, joka hyväksyy PayPalin maksutavaksi.

Kolikkopohja ja Bitfinex ovat eräitä parhaista kryptovaluutanvaihdoista digitaalisten valuuttojen ostamiseen, koska ne hyväksyvät erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

Kuinka ostaa Bitcoin käteisellä?

Ostaminen pörssin kautta

Avaamalla yksinkertaisesti tili yhdellä suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, kuten Coinbase, sinun pitäisi pystyä ostamaan bitcoinia. Tällaiset liiketoimet tarjoavat tavan lisätä erilaisia ​​maksutapoja, kuten pankki- tai luottokortit tai pankkisiirrot, joista voidaan siirtää käteistä valitsemasi kryptovaluutan ostamiseen. Muita pörssejä, jotka hyväksyvät Yhdysvaltain dollareita keinona ostaa kryptovaluutta, ovat Kraken ja Gemini Yhdysvalloissa.

P2P-sivustot

Vertaisverkkosivustot, jotka tarjoavat alustan, josta ihmiset voivat ostaa ja myydä bitcoinia, itävät päivittäin. Näillä sivustoilla on vain luovutettava käteistä ystävälle vastineeksi sovitusta määrästä BTC-kolikoita.


LocalBitcoins on yksi parhaista, koska se toimii maailmanlaajuisesti ja antaa käyttäjien sopia hinnasta etukäteen ennen tapahtuman viimeistelyä.

Bitcoin-pankkiautomaatit

Bitcoin-pankkiautomaateista on tulossa suosittuja kehittyneissä maissa, joissa maksun suorittamiseen tarvitsee vain ilmestyä fiat-valuutan kanssa ja että bitcoinit lähetetään bitcoin-lompakkoon. Pankkiautomaatit mahdollistavat myös BTC: n myymisen lompakossa vastineeksi fiat-valuutoista.

Kuinka ostaa Bitcoin nimettömästi?

Niille, jotka vaalivat yksityisyyttään, on mahdollista ostaa bitcoinia nimettömästi.

Paikallinen Bitcoin-vaihtoehto

Jos et halua käyttää luottokorttia tai minkäänlaista henkilöllisyystodistusta, sinun on löydettävä sijainnistasi henkilö, joka on valmis myymään bitcoinia käteisenä.

Bitcoin-pankkiautomaatti

Bitcoin-pankkiautomaatteja voidaan käyttää myös nimettömiin bitcoin-ostoksiin, koska niissä vaaditaan vain yksi käteisellä ja bitcoin-lompakolla, johon rahakkeet lähetetään..

Prepaid-kortit P2P-vaihdoilla

Jos sinulla on käteistä, voit yrittää hankkia ennakkomaksukortin ja käyttää sitä sitten ostamaan bitcoineja vertaisverkossa, kuten LocalBitcoins ja muut pörssit. Kertakäyttöiset kortit eivät vaadi henkilöllisyystodistusta tapahtuman suorittamiseen.

CoinMama

CoinMama on myös nimettömien bitcoin-ostosten suosituin kohde, koska sen avulla ihmiset voivat saada ensimmäisen 150 dollarin arvoisen BTC: n debit- tai luottokortilla ilman henkilötodistusta.

Johtopäätös

Toisin kuin aikaisemmin, kun kryptovaluutat olivat pienen ihmisryhmän verkkotunnuksia, kryptovaluutanvaihtojen syntyminen on mahdollistanut kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen. On myös vertaisverkkosivustoja, joiden avulla ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa ja harjoittaa liiketoimintaa, johon liittyy kryptovaluuttoja. Bitcoin-pankkiautomaatit voivat pian ottaa haltuunsa, jolloin ihmiset voivat käydä kauppaa kryptovaluutoissa nimettömästi.

Kun olet oppinut ostamaan kryptovaluuttoja, seuraava opas on, miten voit käyttää kryptovaluuttoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map