Aloittelijan opas: Kuinka sijoittaa Blockchainiin

Aloittelijoiden opas: Kuinka investoida blockchainiin

Selitän “Kuinka sijoittaa blockchainiin”, katsotaan kuitenkin ensin, miksi investoida tähän tekniikkaan. Tässä on kolme mielenkiintoista tietoa:

 1. Salausvaluuttamarkkinat ovat nyt yli 300 miljardia dollaria, ja kuukausittain lanseerataan yli 1500 kolikkoa ja uusia alkurahatarjouksia (ICO)..
 2. Jopa kryptovaluuttatilan ulkopuolella tekniset jättiläiset, kuten IBM, Cisco ja Intel, sijoittavat siihen. Jopa pankki- ja rahoituspalvelujen jättiläiset tekevät niin. American Express, Bank of America ja Mastercard tekevät patenttihakemuksia sen ympärille.
 3. Yritykset ja hallitukset käyttävät tätä tekniikkaa erilaisilla aloilla aina geneettisestä sekvensoinnista maanrekisterin hallintaan.

Blockchainiin kannattaa sijoittaa seuraavista syistä:

 1. Liikemaailmassa, jota hallitsevat jättiläiset keskitetyt yritykset, blockchain tuo lupauksen hajauttamisesta;
 2. Aikana, jolloin kuulemme häiritseviä uutisia tietoturvaloukkauksista, blockchain tuo ennennäkemättömän turvallisuuden;
 3. Lupaus muuttumattomista tiedoista voi lopettaa yritysten ja hallitusten huijaukset.

Tutustu tekniikkaan ennen kuin opit investoimaan blockchainiin:

Teknologia on opittava tarpeeksi, ennen kuin arvostaa hyviä mahdollisuuksia sijoittaa siihen. Esimerkiksi:

 • Jos blockchain-cryptocurrency -hanke rakentaa vain yhden keskitetyn alustan hajauttamisen blockchain-tarjousten käyttämisen sijasta, ei ehkä kannata investoida.
 • Jos projektissa käytetään liian monta FOAK-tekniikkaa, se voi olla liian riskialtista.

Suosittelen, että opit seuraavat:

 1. Konsensusalgoritmit, kuten ”todiste työstä” (POW) ja ”todistus vaarnasta” (PoS) ja miten ne turvallinen lohkoketju;
 2. Kuinka nykyaikainen salaus suojaa salaustapahtumia ja lohkoketjuja;
 3. Kuinka älykkäät sopimukset voivat automatisoida sopimusten hallintaa ja parantaa tehokkuutta.
 4. Miksi Ethereum-alusta on arvokas.

Lue blockchain-tekniikasta säännöllisesti, mikä pitää sinut ajan tasalla kiinnostavista projekteista ja innovaatioista.

Paranna tietotekniikan taitoja valmistautumalla investoimaan blockchainiin:

Tarvitset kohtuullisen tietokonetaidon, ennen kuin voit sijoittaa blockchain-tekniikkaan. Esimerkiksi:

 • Sinun on tiedettävä, miten varmuuskopioida tietokoneesi;
 • Maksettujen ja tunnettujen virustorjuntaohjelmistojen merkitys on sinulle selvä;
 • Tarvitset perustaidot tietojen salaustekniikan käytöstä, kuten yksityisen avaimen suojaamisesta;
 • On olemassa riskejä, jos käytät tietokonetta salauskauppaan muuhun rentoon Internet-selailutoimintaan, ja sinun pitäisi tietää nämä;
 • On tärkeää korjata ohjelmisto säännöllisesti ja päivittää käyttöjärjestelmäsi, ja sinun on tiedettävä, miten nämä tehdään.
 • Liian paljon kryptovaluutta verkossa tai mobiililompakossa on riskialtista ja sinun pitäisi ymmärtää miksi.

Blockchainiin sijoittaminen edellyttää, että sinulla on salausvaluutat ja ilman kohtuullista tietoteknistä osaamista ansaitut rahasi ovat vaarassa.

Valmista blockchain-sijoitusstrategia:

Sijoittamiseen liittyy riski, ja palkkioiden saamiseksi sinun on valmisteltava strategiasi. Sinun on keskityttävä kolmeen avainkysymykseen seuraavasti:

 1. Kuinka paljon aiot sijoittaa: Vaikka se riippuu suurelta osin taloudellisesta tilanteestasi, muista, että saatat menettää kaiken. Älä sijoita summaa, jota et halua menettää.
 2. Kuinka kauan investoit: Blockchain on uusi tekniikka, ja lähipäivinä tapahtuu paljon työtä ennen laajaa käyttöönottoa. Teknologia vaatii aikaa kypsymiseen. Sinun on pysyttävä sijoitettuna vähintään 3 vuotta, mieluiten paljon kauemmin.
 3. Kuinka aiot sijoittaa: Sinun on määritettävä, käydäänkö kauppaa kryptovaluutoilla vai sijoitatko ICO: hin vai sijoitatko ”sopimuksiin eroista” (CFD) säänneltyjen kryptovaluutta-välittäjien kanssa.

Salakirjojen vaihto:


Löydät kryptovaluutan vaihtoa, joka on verkkosivusto, johon voit tallettaa fiat-valuuttoja ja ostaa krypto-valuuttoja. Voit päättää pitää niitä tai myydä niitä salauksenvaihdoissa.

Sinun on tehtävä seuraavat toimet:

 1. Avaa tili salausvaihdolla;
 2. Määritä verkko- ja laitteistolompakot;
 3. Määritä kaupankäyntiparisi, kuten Bitcoin (BTC) / USD;
 4. Talleta fiat-valuutta ja osta kryptovaluuttoja vastineeksi;
 5. Suorita liiketoimia, kuten myynti pörssissä, web-lompakkosi avulla;
 6. Pidä kryptovaluuttasi turvassa laitteiston lompakossa.

Vaikka salausvaihtoa on monia, kuten Coinbase, Bittrex, Binance jne., Sinun on tarkasteltava useita tekijöitä ennen vaihdon valitsemista, esimerkiksi maine, helppokäyttöisyys, palkkiot ja luetteloitavat kolikot.

minä suosittelen Kolikkopohja, se on erittäin helppoa uudelle kauppiaalle, listaa useita kolikoita ja tarjoaa hyvän likviditeetin. MyEtherWallet on hyvä verkkolompakko, ja suosittelen Ledger Nano S laitteiston lompakkona.

Muista, että kaikki salausvaluutan hakkeroinnit olivat hyökkäyksiä salauspörssien keskuspalvelimiin, joten käytä verkkolompakoita vain tapahtumien suorittamiseen. Matkalaukut ovat riskialttiimpia ja jättävät mahdollisimman vähän kolikkoa siellä. Kun et käytä kolikoitasi, kiinnitä ne aina laitteesi lompakkoon.

Sijoita ICO: iin:

ICO: t ovat sääntelemättömiä väkijoukkotapahtumia, joita blockchain-cryptocurrency -yritykset aloittavat yhä enemmän varojen keräämisessä. Niiden suosio kasvaa, esimerkiksi vuonna 2017 blockchain-aloittajat ovat keränneet 5,6 miljardia dollaria ICO: ita.

 

Sinun täytyy valmistautua hyvin ICO: iin sijoittamiseen tekemällä seuraavat vaiheet:

 • Tutki projektiryhmän kokoonpanoa. Projektiryhmän tulisi olla erittäin uskottava, ja sillä on vahva kokemus blockchain-cryptocurrency -hankkeiden toteuttamisesta, erityisesti kyseisellä alalla.
 • Lue ICO: n julkaisu hyvin, sen tulisi selittää projektidea selkeästi ja antaa selkeä kuvaus tekniikasta.
 • Tarkista projektin nykyinen tila. Jos ryhmällä on toimiva prototyyppi tai keskeneräinen avoimen lähdekoodin koodi, he ovat edistyneet. Jos heillä on vain valkopaperi eikä koodia, projektilla voi olla suoritusongelmia.
 • Tarkista hankkeen oikeudellinen ja sääntelyvalmius.
 • Ota selvää, mitä uskomattoman asiantunteva salausyhteisö ja blockchain-asiantuntijat sanovat projektista. Seuraa uutisia ja keskusteluja projektista sosiaalisessa mediassa ja chat-sovelluksissa, kuten Telegram. Lue keskustelut projektista Redditissä ja tarkista tärkeät foorumit, kuten Bitcointalk.

Suosittelen myös tätä opasta, jotta ymmärrät ICO: t yksityiskohtaisesti.

Kuinka sijoittaa blockchainiin ilman kryptovaluuttoja:

Jos sinulla ei ole salausta itse, voit silti sijoittaa niihin. Tätä varten sinun on saatava mukaan säännellyt kryptovaluutta-välittäjät, jotka käyvät kauppaa ”erisopimuksilla” (CFD).

CFD-sopimukset ovat kauppiaan ja säänneltyjen välittäjien välisiä sopimuksia. Pääsyn ja poistumisen hinnan välinen ero edustaa elinkeinonharjoittajan voittoa tai tappiota. Muista, että on vähemmän säänneltyjä kryptovaluutta-välittäjiä, jotka tarjoavat CFD: itä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sijoittaminen ICO: han on monin tavoin samanlainen kuin perinteinen sijoitus. Sinun on keskityttävä ja tehtävä seuraava:

 1. Tutki markkinoita ja tekniikkaa hyvin. Kehitä aihealan asiantuntemusta.
 2. Strategisoi sijoituksesi.
 3. Suorita sijoitusstrategiasi hyvin käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja ja tietoresursseja optimaalisesti. Pysy pelissä pitkään, tämä tekniikka on täällä pitkällä aikavälillä.

 

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map