Blockchain vs Bitcoin: Ovatko ne erilaisia?

Aloitetaan sanomalla, että Blockchain ja Bitcoin eivät ole samoja asioita. Vaikka ne ovat yhteydessä toisiinsa, se ei silti tarkoita, että molemmat ovat samat. Voin kuitenkin sanoa, että heillä on läheinen yhteys, ja tämä voi joskus hämmentää ihmisiä, jotka ovat uusia lohkoketjussa. Katsotaanpa, mitä keskustelun blockchain vs bitcoin näyttää meille.

Koska Bitcoin oli ensimmäinen blockchain-sovellus; monet ihmiset käyttävät termiä bitcoin lohkoketjun sijaan. Luulen, että väärinkäsitys alkoi ensiksi. Koska selvitän, mitä ne ovat tänään, tiedät eron hetkessä!

Aloitetaan!

Blockchain vs Bitcoin: Mikä on Bitcoin?

Mikä on Bitcoin

Bitcoin on yksi monista kryptovaluutoista, joita ihmiset käyttävät nykyään. Se oli ensimmäinen sovellus, joka otettiin käyttöön vuonna 2009, ja pian ensimmäisen julkaisun jälkeen se osoitti poikkeuksellisen järjestelmän, jota kukaan ei koskaan ennen nähnyt.

Saadaksesi kätesi bitcoineihin, sinun on kaivettava se. Mutta kuinka kaivat sen? Se on todella yksinkertaista, sinun tarvitsee vain ratkaista monimutkaiset matemaattiset ongelmat tietokonejärjestelmällä. Ja voit palkita bitcoineilla onnistuneen tuloksen jälkeen.

Melko siisti, oikea?

Bitcoin käyttää tietyntyyppistä blockchain-tekniikkaa kaikkien tapahtumien tekemiseen nimettömiksi ja hajautetuiksi. Jokainen tapahtuma kirjataan kirjanpitojärjestelmään, mutta koska ne ovat nimettömiä, kukaan ei voi seurata tapahtumia takaisin lähteeseen.

Voit myös suorittaa ulkomaisia ​​maksuja käyttämällä sitä ilman säännöksiä tai lisämaksuja. Se on erinomainen vaihtoehto pienyrityksille, koska sinun ei tarvitse kohdata mitään muita maksuihin liittyviä ongelmia. Kaikki ansaitsemasi bitcoinit tallennetaan digitaaliseen lompakkoon, ja käytät sitä verkossa sieltä.

Blockchain vs Bitcoin: Mikä on Blockchain?

Bitcoin vs Blockchain

Joten mikä tämä blockchain-tekniikka on järkyttynyt koko maailma heti sen käyttöönoton jälkeen? No, se on hajautettu pääkirjajärjestelmä, joka kirjaa kaikki kahden vertaisryhmän väliset tapahtumat.

Tämän tekniikan avulla kuka tahansa käyttäjä voi tehdä ja vahvistaa tapahtumia tarvitsematta mitään keskusviranomaista. Tämän vaikuttavan tekniikan avulla voit siirtää varoja, äänestää, sopia eri kaupoista, jakaa virallisia asiakirjoja ja tehdä paljon enemmän kuin nämä.

Järjestelmä on paljon suurempi kuin bitcoin tai mikä tahansa muu kryptovaluutta ja se voidaan integroida moniin muihin sovelluksiin.

Jos näemme liiketoiminnan näkökulmasta, blockchain voi olla seuraavaksi paras innovaatio, joka voi todella muuttaa liiketoimintamme tapoja. Integroimalla tämä tekniikka pystyt parantamaan kahden yrityksen välisiä liiketoimintamenettelyjä ja lopulta vähentämään luottamuskysymysten kielteisiä vaikutuksia.

Jälleen tämä lisää jokaisen käyttämäsi dollarin tuoton määrää verrattuna muihin perinteisiin keinoihin.

Nyt pankit suosivat Blockchainia bitcoinien sijaan

Koska maine blockchain-tekniikka on paljon suurempi kuin bitcoineja, monet rahoituslaitokset ovat innokkaampia integroimaan blockchain. Monet pankkiviranomaiset osoittavat suurta kiinnostusta blockchain-tekniikkaa kohtaan ja haluavat tehdä siitä pysyvän pankkijärjestelmän.

Monet suuret teollisuudenalat, kuten NASDAQ, Visa, Citi, haluavat tehdä blockchainista potentiaalisen maksujärjestelmän yksinkertaisesti siksi, että blockchain asettaa positiivisemman luonteen kuin bitcoins.

Mutta miksi tämä kiire on kohti blockchainia?

No, tapaus on yksinkertainen. Hyödyntämällä tämän uuden tekniikan kaikkia näkökohtia pankit voivat lisätä liiketoimiensa tehokkuutta suuressa määrin. Tämä uusi tekniikka lupaa kirjanpitojärjestelmän, joka päivittää itsensä, joten jos pankit käyttävät sitä, he voivat päästä eroon tarpeettomista ohjelmistoista, jotka vanhentuvat vuosittain.

Jotkut asiantuntijat väittävät kuitenkin, että pankkien ei pitäisi käyttää estoketjua vain lisätäksesi virheitä tapahtumaprosessissa, vaan myös muuttaa koko järjestelmää kokonaan.

Jos jotain tällaista tapahtuu, kuvittele vain, kuinka elämästämme voi tulla paljon yksinkertaisempaa ja mukavampaa?

Lohkoketju asettaa jo monien ikäisensä taloudelliset tarpeet. Monet yritykset ovat jo päivittäneet tai luoneet uuden blockchain-tekniikan vain tehden siitä entistä paremman. Joten jokaisen päivityksen myötä siitä tulee yhä vakaampi ja hyödyllisempi.

Siksi, jos ajattelet, kenellä on korkeampi blockchain vs bitcoin, voin varmasti sanoa, että se on bitcoin.

Joten kuinka ne molemmat eroavat?

Bitcoin käyttää eräänlaista blockchain-tekniikkaa, mutta se ei määrittele koko järjestelmää. Kaikki blockchain-tekniikat eivät ole bitcoinia, mutta bitcoin on vain salausvaluutta, joka toimii lohkoketjun avulla.

Kuten olen aiemmin sanonut, että blockchainilla on monia muita käyttötarkoituksia, mukaan lukien taloudelliset asiat, täällä bitcoin kuuluu taloudelliseen luokkaan.

Se on vain kryptovaluutta ja jonkin verran epävakaa tässä asiassa. Voit käyttää tätä kryptovaluutta online-maksujen suorittamiseen oikean rahan tapaan. Bitcoiniin verrattuna blockchain ylittää potentiaalinsa.

Blockchain on pääkirjajärjestelmä, johon voit tallentaa eri kryptovaluuttojen, kauppojen ja muiden tietolomakkeiden tapahtumat. Järjestelmä on useimpien kryptovaluuttojen perusta, mikä lisää oikean määrän turvallisuutta koko prosessissa.

Lopullinen tuomio,

Yhteenvetona Blockchainin ja bitcoinin koko tilanteesta voin sanoa, että ne ovat todella erilaisia ​​toisistaan. Blockchain on bitcoinin ydin, joten se riippuu kokonaan blockchainista. Toisaalta, blockchain on itsenäinen tekniikka, jota voit käyttää monissa sovelluksissa.

Toivon hämmennyksen poistuvan juuri nyt; Voit myös tutustua muihin artikkeleihin saadaksesi paremman käsityksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map