Miksi Blockchain muuttaa maailmaa?

Blockchain on uusi tekniikka, joka on luonut joitain ääniä teknologiayhteisössä. Blockchain muuttaa maailmaa! Mutta miten ja miksi? Auttamaan vastauksia kysymyksiin olemme koonneet tämän oppaan sinulle.

Ennen kuin levitämme miksi blockchain muuttaa maailmaa, aloitetaan sanalla “mikä on blockchain”. Blockchain-tekniikka on hajautettu ja hajautettu pääkirjajärjestelmä, joka tarjoaa avoimuutta, muuttumattomuutta ja turvallisuutta.

Viime vuosien menestyksen perusteella blockchain on täällä pysyä ja häiritsee hitaasti eri teollisuudenaloja. Mutta älä huoli, häiriöt eivät aina tarkoita kielteisiä vaikutuksia. Todellisuudessa blockchain voi auttaa kaikilla teollisuudenaloilla, päästä eroon heitä vaivanneista puutteista.

Joten kaikkien aloittelijoiden, jotka eivät tunne aihetta, tulisi käyttää tätä opasta tutustuakseen blockchain-käsitteeseen ja miten se muuttaa maailmaa.

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Blockchain-kurssi

Kuinka Blockchain muuttaa maailmaa?

Nyt kun tiedät mikä blockchain on, voimme siirtyä siihen, miten se voi todella muuttaa taloutemme ja liiketoimintamme kulkua.

Lohkoketju on hajautettu tietokanta, johon kaikki tapahtumat tallennetaan ja validoidaan ja joilla on arvoa. Arvo voi kuitenkin edustaa mitä tahansa, kuten rahaa, maata, jalokiviä jne. Forbes näkee jo tulevaisuutta ja uskoo uuteen rahaan. He uskovat, että blockchain muuttaa maailmaa.

Mutta ensin, minkälaista hyötyä siitä syntyy? Ja miten se muuttaa maailmaa?

blockchain muuttaa maailmaa

Vertaisverkkojärjestelmä

Kaikilla on täydellinen luottamus blockchain-tietokantaan, koska sitä ei hallinnoi mikään yksittäinen organisaatio, eli se on avoin. Blockchain-tekniikalla voit tehdä kauppaa suoraan sen vastaanottimeen, joka hemmottelee kaikkia kolmansia osapuolia.

Siksi se tekee niistä täysin turhia, koska et tarvitse muita kolmansia osapuolia vahvistamaan enää. Joten, lohkoketjun vaikutus on vertaisverkkotapahtumien luominen asiakas-palvelin-mallin sijaan.


Ei keskitettyä valvontaa

Blockchain muuttaa maailmaa päästä eroon keskitetystä hallinnasta. Mikään keskusviranomainen ei voi enää hallita omaisuuttasi. Vaikka julkinen lohkoketjujärjestelmä on itsenäinen, yksityinen lohkoketjujärjestelmä tarvitsee todentamisen toimiakseen. Mutta silti se voi vähentää keskitetyn valvonnan tasoa.

Viime vuosina olemme nähneet Googlen, Facebookin tai Amazonin käsittämättömän dominoinnin markkinoilla. Nyt heillä on melkein kaikkien ihmisten henkilökohtaiset tiedot! Lohkoketju voi kuitenkin auttaa sinua ottamaan takaisin hallintaan omat tietosi.

Lue lisää:6 tärkeintä estoketjun ominaisuutta, joista sinun on tiedettävä

Yksityisyyden parantaminen

Hajautusfunktiota ja salausmenetelmää käyttämällä kaikki tapahtumat on salattu, eikä kukaan voi seurata tapahtumia. Todellisuudessa tämä todella auttaa ylläpitämään yksityisyyttä, koska kukaan huono osapuoli ei näe tapahtumasi sisältöä, vaikka haluaisi.

Täysi läpinäkyvyys

Yksi parhaista osista blockchainista on, että se edistää läpinäkyvyyttä. Tällä hetkellä useimmat liiketoimintamallimme eivät tarjoa tätä ominaisuutta. Emme voi edes saada avoimuutta hallitukselta itseltään.

Joten kun blockchain tarjoaa julkisen pääkirjajärjestelmän, jossa kaikki voivat nähdä, mitä tapahtuu, se voi palauttaa ihmisten menetetyn luottamuksen.

Ei korruptiota

Blockchain muuttaa maailmaa poistamalla korruption yhteiskunnassamme. Todellisuudessa, koska käytämme edelleen vanhoja verkkojärjestelmiä ja paperipohjaisia ​​asiakirjoja, petollisten osapuolten on helppo muuttaa niitä.

Mutta lohkoketjut ovat luonteeltaan täysin muuttumattomia. Lohkon sisältöä on mahdotonta muuttaa tai muuttaa. Jos joku yrittää peukaloida sitä, kaikki järjestelmän solmut hylkäävät sen välittömästi, koska se rikkoo konsensusta. Siten se pääsee eroon korruptiosta.

Lue myös:Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Blockchain Governance -periaatteista

Lohkoketju muuttamalla taloutta: uusi rahajärjestelmä

Toinen lohkoketjun uusi ominaisuus saa hitaasti vetoa tällä hetkellä. Se on rahajärjestelmän muutos keskitetystä hajautetuksi. Tällä hetkellä monet hallitukset ovat kiinnostuneita keskuspankin digitaalisista valuuttamalleista.

Perinteisessä menetelmässä kolmas osapuoli on liittopankit, jotka laskevat liikkeeseen “rahaa”, mikä on arvokas yksikkö meidän mielestämme. Liittovaltion pankit eivät kuitenkaan jaa kirjanpitoa yleisön kanssa ja valvovat taloutta.

Lisäksi liiketoimet ovat usein epäluotettavia. Tämän seurauksena tapahtuu taloudellisia petoksia.

Ongelma ei pääty tähän. Jokaisella maalla on erilainen oma valuuttansa. Joten yhtenäistä valuuttaa ei ole. Ihmisten on käytävä läpi hankalia esteitä, ennen kuin he voivat käyttää rahojaan vieraalla maalla. Tapahtumat vievät päiviä.

Lisäksi “kaikki näkevä hallituksen silmä” pitää kirjaa jokaisesta käyttämästäsi sentistä. Kuka haluaa, että joku nostaa yritystään? Se on jonkun yksityisyyden loukkaus.

Mutta keksinnöllä CBDC-malli, nyt monet maat ottavat käyttöön blockchainin ja tekevät digitaalisen kopion alkuperäisestä rahastaan. Kiinan tai USA: n kaltaiset maat ovat jo kehittämässä ratkaisujaan.

Tämä muuttaa ehdottomasti sosiaalisen ja taloudellisen asemamme lopullisesti.

Kiina on hiljattain lanseerannut oman CBDC-mallinsa. Lisätietoja siitä DCEP-projektin oppaastamme.

Milloin Blockchain ottaa haltuunsa?

Jos ajattelet, milloin blockchain ottaa haltuunsa, sinun on tiedettävä, että se on jo vallannut monia teollisuudenaloja. Kuten toimitusketju, kaupan rahoitus, vakuutukset ja terveydenhuolto, monet teollisuudenalat ottavat käyttöön blockchain-tekniikan yrityksilleen.

Joten muutos on jo alkanut. Kuitenkin vain silloin, kun lohkoketju voi päästä eroon teknisistä puutteistaan, se voi aloittaa massan käyttöönoton.

Lue myös: Kuinka Blockchain toimii?

Miksi Blockchain muuttaa maailmaa?

No, mielestämme on tärkeää huomata, että blockchain ei vain muuta maailman teknistä puolta, vaan se vaikuttaa myös tapaan toimia yhteiskunnana. Enemmän, blockchain on paradigman muutos, tapa, jolla voimme ymmärtää koko maailman eikä vain sen osia.

Kuinka estoketju vaikuttaa talouteen? Perinteiset tavat ovat täynnä asioita ja ennen kaikkea korruptiota. Joten meidän oli korkea aika ottaa käyttöön tekniikka, joka auttaa meitä tekemään liiketoimintamalleistamme entistä tehokkaampia. Näin estoketju voi vaikuttaa positiivisesti talouteen.

Menestyykö blockchain? Uskomme niin! Se osoittaa jo myönteisiä tuloksia monissa projekteissa. Lisäksi monet yritysyritykset investoivat paljon blockchain-pohjaisiin ratkaisuihin. Siksi muutos ei ole hyödyllinen vain ihmisille, vaan myös yrityksille.

Haluatko tietää blockchainista, joka muuttaa maailmaa? Katso oppaamme siitä, miten blockchain voi muuttaa maailmaa juuri nyt!

Loppuhuomautus

Lohkoketjun kasvu on ollut rajua viime vuosina. Näet viime aikoina paljon Blockchain-sovelluksia. Voit nyt ostaa autoja, koteja terveydenhuoltopalveluihin kryptovaluutoilla. Kun otetaan huomioon sen jatkuvasti kasvava suosio, voidaan yksinkertaisesti olettaa, että lohkoketju on tulevaisuus, koska se ratkaisee kaikki perinteisten järjestelmien ongelmat.

Ainoa aika voi kuitenkin kertoa meille, sopiiko blockchain tulevaisuuteemme vai ei.

Mikä tärkeintä, miten se todella vaikuttaa maailmaan, kun se on hyväksytty maailmanlaajuisesti. Jos olet vasta aloittelija blockchain-alueella ja haluat oppia lisää tästä tekniikasta, voit käyttää sitä ilmaisella blockchain-kurssillamme.

Blockchainin ennustetaan tulevaisuuden tekniikalle, joten miksi pysyisit kilpailun takana?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map