10 syytä saada yrityksesi Blockchain-sertifikaatti

Mietitkö vielä, tarvitsetko yrityksen blockchain-sertifikaattia? Jos teet niin, olet tullut oikeaan paikkaan, koska luetamme kymmenen syytä saada blockchain-sertifikaatti.

Blockchain muuttaa teollisuuttamme. Se on niin vaikuttava, että myös sen ympärillä olevat työmarkkinat räjähtävät.

Jos ajattelet oppia blockchainia, tämä on paras aika tehdä se. Blockchainin kysyntä on johtanut myös asiantuntijoiden ja kehittäjien tarpeeseen.

On kuitenkin yksi lohko ketjua, joka kasvaa odotettua nopeammin – yrityksen lohkoketju.

Enterprise blockchain käsittelee yritysten, yritysten ja organisaatioiden blockchain-vaatimuksia, joilla on yritystason toimintoja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yrityksen lohkoketjun kehittäjät ja asiantuntijat vaativat.

Joten, mistä aloitat? Pitääkö sinun suorittaa blockchain-sertifikaattikurssi vai blockchain-arkkitehtuurin sertifiointi? Yritämme vastata näihin alla.

10 syytä saada yrityksesi Blockchain-sertifikaatti

Voit aloittaa käymällä läpi opetusohjelmia ja oppimalla perusasiat. Mutta erottaaksesi itsesi alalla tarvitset yrityksen blockchain-sertifikaatin. Vakuutamme itsesi sen tarpeesta käymme läpi kymmenen syytä. Aloitetaan.

10 syytä saada yrityksesi blockchain-sertifikaatti

Suuri kysyntä

Ensisijainen syy sertifikaatin saamiseen on blockchain-ammattitaitoisten henkilöiden kysynnän kasvu. Blockchain on kasvanut valtavasti viime vuosina. Puomi tapahtui vuonna 2017. Blockchain-avainsanatrendi on noussut ympäri vuoden 2017, mutta sen suosio on laskenut vuodesta.

yrityksen blockchain-sertifikaatti

Kuvateksti: Blockchain avainsanatrendi viimeisten 5 vuoden aikana.

Hyvä uutinen on, että blockchain-työpaikkojen avainsanatrendi ei ole nähnyt niin paljon vaikutusta.


Kuvateksti: Blockchain-työpaikkojen avainsanatrendi viimeisten 5 vuoden aikana

Joten, jos olet blockchain-harrastaja tai oppija, joka haluaa tulla sertifioiduksi yrityksen blockchain-asiantuntijaksi, niin tämä on aika.

Yhdysvalloissa osavaltiot, kuten New Jersey, New York ja muut, ovat myös osoittaneet paljon suurempaa kiinnostusta blockchain-työpaikkojen kysyntään.

Kuvateksti: Viimeisten 5 vuoden kiinnostus alueittain.

Työskentely huippuluokan tekniikoilla

Enterprise blockchain on aina ollut paikka, jossa sinulla on mahdollisuus tutkia huipputeknologioita. Yritykset yrittävät pyrkiä kohti valoisampaa tulevaisuutta paitsi itselleen myös koko teollisuudelle. Siksi yrityksesi blockchain-ammattilaisena saat mahdollisuuden työskennellä loistavien kehysten ja työkalujen parissa.

Joitakin suosittuja blockchain-yrityskehyksiä, joiden kanssa aiot työskennellä, ovat Hyperledger, Quorum, R3 Corda ja Enterprise Ethereum (EE).

Myös yritysratkaisut ovat luonteeltaan sallittuja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jotkut työkalut ovat tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön – jotka ovat huippuluokan ja auttavat sinua kasvamaan itsesi blockchain-asiantuntijana.

Tällä hetkellä vain 0,5% maailman väestöstä käyttää blockchainia. Vertailun vuoksi noin 50% maailman väestöstä käyttää Internetiä. Joten saat mahdollisuuden työskennellä jalostusvaiheessa olevan tekniikan parissa.

Palkkamaksu (ansaitset paljon)

Kun työskentelet huipputeknologian parissa, sinun on ansaittava enemmän! Blockchain ei ole erilainen. Blockchainin työmarkkinat ovat kehittymässä, ja yritykset ovat valmiita maksamaan rahaa oikeista kyvyistä. Oikealla lähestymistavalla ja asenteella voit ansaita missä tahansa välillä 100 000 dollaria vuodessa!

Paras lahjakkuus voi ansaita helposti jopa 200 000 dollaria vuodessa. Lisäksi on olemassa useita tapoja osallistua blockchain-projekteihin.

Kyky työskennellä seuraavan sukupolven tuotteissa / palveluissa

Yritykset eivät ole vain innokkaita omaksumaan blockchainia, vaan ovat myös keskittyneet hyvin innovaatioihin. Suurin osa yrityksestä pyrkii innovoimaan ja luomaan seuraavan sukupolven palveluja ja tuotteita. Jos he eivät tee sitä itse, he tutkivat kumppanuuksia ja työskentelevät avoimen lähdekoodin projektissa.

Hyperledger on yksi Linux-säätiön hallinnoimista avoimen lähdekoodin aloitteista, jotka auttavat parantamaan blockchain-ekosysteemiä. Siinä on joitain erinomaisia ​​blockchain-kehyksiä, mukaan lukien Fabric, Besu ja muut.

Sertifioiduna yrityksen blockchain-ammattilaisena voit osallistua avoimen lähdekoodin projektiin ja auttaa luomaan tulevaisuutta muokkaavia tuotteita tai palveluja.

Työskentele huipputason ammattilaisten kanssa

Työskentely blockchain-teollisuudessa voi olla hyödyllistä verkostoitumisen kannalta. Yrityksen blockchain-ammattilaisena voit tavata upeita ihmisiä.

Tämä hyöty on erittäin hyödyllinen, jos haluat kasvaa. Kuten jo tiedämme, verkostoituminen on ratkaisevan tärkeää menestyksekkään uran kannalta, ja juuri tämän blockchain-ura voi antaa sinulle. Se auttaa myös edistämään urasi oikeaan suuntaan. Jos olet uusi alalla, voit jopa löytää mentorin, joka voi opastaa sinua matkallasi.

Kasvata läsnäoloasi verkossa jakamalla tietoa

Ihmiset kuuntelevat niitä, joilla on auktoriteetti, luotetaan mihin tahansa teollisuuteen. Tekemällä yrityksen blockchain-sertifikaatti ja tulemalla sertifioiduksi yrityksen blockchain-asiantuntijaksi.

Voit jakaa tietosi verkossa eri välineiden kautta. Aluksi on aina hyvä pitää yllä oma blogi. Tällä tavalla voit ohjata liikennettä blogiisi muista lähteistä. Sinun tulisi myös varoa vieraiden bloggaamismahdollisuuksia. Siellä voit jakaa kokemuksiasi projektien parissa ja auttaa heitä oppimaan epäonnistumisistasi. On myös hyvä tehdä podcasting, haastatella muita alan johtajia ja luoda oma YouTube-kanava.

On paljon vaihtoehtoja tavoittaa ihmiset ja vakiinnuttaa itsesi brändinä. On kuitenkin suositeltavaa noudattaa tiettyä polkua, joka mielestäsi toimii sinulle. Jos olet hyvä bloggaamisessa, tee se, tai haluat kokeilla youtubea ja luoda jännittävää videosisältöä. Sinulla on kaikki vaihtoehdot. Sinun tarvitsee vain kokeilla ja tutkia blockchain-maailmaa.

Osallistu avoimen lähdekoodin yrityslohkoketjun kehittämiseen

Blockchainin suhteen avoimen lähdekoodin aloite on valtava. Aloitteen ytimessä on Hyperledger-sateenvarjoprojekti, jota hallinnoi Linux Foundation. Monet suuryritykset, mukaan lukien Microsoft, IBM, Infosys ja muut, työskentelevät useissa avoimen lähdekoodin projekteissa Hyperledger-sateenvarjon alla.

Sinulle tämä tarkoittaa mahdollisuutta osallistua. Et vain anna jotain takaisin yhteisölle, mutta myös parannat mahdollisuuksiasi tulla blockchain-asiantuntijakokonaisuudeksi blockchain-kentässä. Enterprise blockchain -sertifikaatti voi auttaa sinua ymmärtämään, miten yrityskehys toimii – ja antamaan sinulle mahdollisuuden osallistua avoimen lähdekoodin yritysten blockchain-kehyksiin, palveluihin ja työkaluihin.

Erota itsesi

Kilpailun aikakaudella on aina hyödyllistä erottaa itsesi. Vaikka sinulla voi olla tarvittavat tiedot työskennellessäsi yritysten lohkoketjuihin liittyvissä projekteissa, varmenne voi kertoa muille, mitä tiedät blockchainista. Se auttaa muita ihmisiä selvittämään tietosi ja taitosi – sen sijaan, että spekuloit siitä, kunnes he näkevät todellisen työn.

Se auttaa myös sinua keikkaamaan nopeammin kuin henkilö, jolla ei ole sertifiointia.

Tutki ja auta kehittämään yrityksen blockchain-ratkaisuja

Enterprise blockchain -ratkaisut vaativat kirkkaimman mielen kehittymiseen. Se eroaa osallistumisesta avoimen lähdekoodin projekteihin. Blockchain-tutkimus on iso ala-alue, joka vaatii sinulta kaltaisten blockchain-asiantuntijoiden huomiota.

Blockchain on edelleen alkuvaiheessa, ja voit auttaa sitä kehittymään nopeammin tutkimalla yritysten kohtaamia ongelmia. Näin voit käyttää yrityksen blockchain-sertifikaattia.

Suojaa itsesi markkinoiden muutoksilta

Viimeiseksi, menemällä sertifioituun, sinulla on vähemmän vaikutuksia, jos markkinamuutos tapahtuu. Oletuksena ei ole syytä huoleen, koska blockchain-markkinoiden on varmasti kasvava. Mutta jos markkinoiden dynamiikka muuttuu, sinulla on paremmat mahdollisuudet pysyä ajankohtaisina, kun sinulla on todistus takanasi.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät 10 syyn loppuun saamaan yrityksesi blockchain-sertifikaatin. On paras aika saada sertifikaatti ja tutkia upeita mahdollisuuksia siellä. Viimeinen asia, jonka haluamme mainita, on se, että mikään sertifikaatti ei voi korvata taitoa. Sinun täytyy oppia sydämestä ja mielestä tullaksesi parhaaksi. Sertifikaatti lisää vain luottamusta taitosi joukkoon ja auttaa sinua saamaan keikat nopeammin.

Joten oletko valmis hankkimaan yrityksen blockchain-sertifikaatin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map