30+ Cordan haastattelukysymystä ja vastausta

Valmistaudutaanko Cordan haastatteluun? Täältä tuomme asiantuntijaoppaan, joka kattaa valmistelunne tärkeimmät blockchain-arkkitehtihaastattelukysymykset!

Blockchainiin liittyville työpaikoille on ollut valtava kysyntä. Tämä tarkoittaa epäsuorasti, että myös blockchain-tekniikat, kuten Corda, ovat kysyttyjä. Artikkeli on tarkoitettu blockchain-oppijoille, jotka yrittävät valmistautua haastatteluun. Käymme läpi suuren määrän haastattelukysymyksiä Cordasta.

Tulossa pian: Aloittelijan opas Cordan kehityskurssille

Contents

Miksi Corda? Sen kysynnän ymmärtäminen

Yritysten on tavallista ottaa käyttöön avoimen lähdekoodin ratkaisuja liiketoimintaansa. Tämä antaa heille mahdollisuuden käyttää ratkaisua vaatimustensa mukaisesti.

Tällä hetkellä Cordan blockchain-ekosysteemi on vahva, ja hyvä määrä kehittäjiä pyrkii tekemään siitä vakaamman ja standardoidumman alan toimijoiden keskuudessa. Corda-alustalla kehittäjät voivat luoda CorDapp-sovelluksia. Blockchain-alusta tunnetaan myös yksityisyydensuuntautuneesta lähestymistavastaan ​​ja myös vähentämällä tapahtumiin ja kirjanpitoon liittyviä kustannuksia. Lopputuloksena on virtaviivainen liiketoiminta.

Kuinka valmistautua Blockchain-haastatteluun?

Haastatteluun valmistautuminen ei ole koskaan helppoa! Mutta sen ei pitäisi estää sinua. Sinun on varmistettava, että olet vahva oppiaineiden perusteilla ja sinulla on kykyä ja taitoja oppia edistyneistä aiheista. Blockchain-haastattelukysymysten läpi käyminen antaa sinulle myös edun haastattelun aikana.

Tässä artikkelissa olemme käsitelleet kaikki tärkeät asiat, jotka sinun on valmistauduttava blockchain-pohjaiseen haastatteluun, kuten Corda-haastattelu. Ainoa asia, jonka sinun on varmistettava, on muokata oppimistasi sen yrityksen perusteella, johon haluat kohdistaa murtamisen.

Roolit ja heidän vaatimukset

Corda-haastatteluun voi hakea monia rooleja. Suurin osa yrityksistä ei etsi nimenomaan Corda-kehittäjää, mutta jotakuta, jolla on hyvä taitojoukko blockchainissa.

He saattavat esimerkiksi etsiä asiantuntijaa tai blockchain-arkkitehtiä. Molemmilla on erilaiset roolit onnistumisessa ja vaativat hieman erilaista osaamista.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -kurssi

30+ Cordan haastattelukysymystä ja vastausta


Aloitetaan R3 Cordan haastattelukysymyksillä.

Cordan haastattelukysymykset

1. mikä on Corda?

Vastaus: Corda on suosittu yrityksille suunnattu blockchain-projekti. Se on avoimen lähdekoodin yritys, jossa yritykset voivat kehittää, rakentaa ja ylläpitää yhteentoimivaa blockchain-verkkoa, jossa he voivat hallita tiukkaa yksityisyyttä. Corda loistaa älykkään sopimusteknologiansa suhteen. Se tuo suoraa arvoa yritykselle, koska yritykset voivat tehdä suoria liiketoimia. Yritykset ovat innokkaita Cordan käyttötapauksista, koska ne ovat nyt enemmän teollisuuden tarpeita.

2. mitkä ovat Cordan ydintavoitteet?

Vastaus: Corda on erilainen, ja se voidaan ymmärtää Cordan keskeisillä tavoitteilla. Ne on rakennettu pitkäikäisyyttä ja liiketoimintaa varten. Corda-ekosysteemiin osallistuu yli 300+ osallistujaa, ja se kasvaa nopeasti yritysten ekosysteemissä.

3.Onko Corda Open Source?

Vastaus: Kyllä, Corda on avoimen lähdekoodin blockchain-projekti. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat käyttää sitä ja mukauttaa sitä omien vaatimustensa mukaan.

Onko Corda sallittu?

Vastaus: Toisin kuin muut markkinoiden suositut alustat, Corda on täysin sallittu estoketju, ja jokainen verkon käyttäjä tunnetaan. Siksi tämä foorumi soveltuu paremmin yrityskäyttöön.

5.Kerro meille R3: n historiasta lyhyesti.

Vastaus: R3 kehitti Cordan ja julkaisi ensimmäisen version huhtikuussa 2016. Tuolloin sillä oli 200 teollisuus- ja teknologiakumppania. Alkuperäisen julkaisunsa aikana se ei ollut avointa lähdekoodia. Se meni avoimeen lähdekoodiin marraskuussa 2016.

Seuraava merkittävä virstanpylväs on Corda 2: n julkaisu marraskuussa 2017. Viimeisin saatavilla oleva versio on Corda 4 helmikuussa 2014. Tällä hetkellä sillä on yli 1800 sitoutumista.

6.Kerro meille Cordan tiekartasta

Vastaus: Corda haluaa kerätä yhteisön palautetta ja pyrkiä parantamaan avoimen lähdekoodin projektia. Juuri nyt he ovat julkaisseet Corda 4: n ja ovat yhteydessä jäseniin tuodakseen tärkeät päivitykset live-versioon.

7. mikä on CorDapps?

Vastaus: CorDapps tunnetaan nimellä Corda Distribution Applications. He juoksevat Corda-alustalla. Heidän tavoitteenaan on työskennellä solmujen välisen sopimuksen mukaisesti, jotta pääkirja voidaan päivittää.

8. mitkä ovat CorDappin komponentit?

Vastaus: CorDappin komponentteihin kuuluvat virtaukset, tilat, sopimukset, palvelut ja sarjallisuus.

9. mitkä ovat Corda Blockchainin ominaisuudet? Mikä tekee siitä niin erilaisen?

Vastaus: Cordassa on paljon blockchain-ominaisuuksia. Esimerkiksi se on avoimen lähdekoodin, joka on sinänsä iso ominaisuus. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat seuraavat.

 • Yksityisyys: Sen avulla yritykset voivat luoda yksityisyyteen suuntautuneita luvan saaneita verkkoja, jotka parantavat yksityisyyttä.
 • Yhteentoimivuus: Se tarjoaa yhteentoimivuuden Corda-verkossa, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa versiostaan ​​huolimatta. He voivat tehdä liiketoimia turvallisesti ja saumattomasti.
 • Joustava ja ketterä: Corda tukee ketterää kehitystä, joka täyttää liiketoiminnan vaatimukset. Yritykset voivat aloittaa nopeasti ja mukauttaa sen tarpeidensa mukaan.
 • Avoin suunnittelu: Se mahdollistaa yhteistyöympäristön, joka parantaa alustaa ja parantaa blockchain-teknologian integraatiota yrityksissä.
 • Avoin kehitys: Se tarjoaa vankan yhteisön, joka toimii kohti edistynyttä blockchain-tekniikkaa Cordan kautta.

10. selitä Oracle

Vastaus: Oracle on läsnä Corda-alustalla varmistaakseen, että liiketoimet allekirjoitetaan vain, jos sen tosiasiat ovat totta.

Haluatko tulla Cordan asiantuntijaksi? Tässä on opas R3 Corda -sertifiointiin, joka opastaa sinut sertifiointiprosessissasi.

Cordan haastattelukysymykset: Keskivaikeus

11. selitä miten Corda toimii?

Vastaus: Corda on erilainen kuin perinteiset yrityslohkoketjuratkaisut. Se ei yritä vahvistaa tapahtumaa luomalla yhteyttä muihin vertaisryhmiin ja viimeistelemällä tapahtuman. Siksi Cordaa kutsutaan hajautetuksi kirjanpitotekniikaksi. Se on enemmän kaavio kuin vertaislohko. Tapahtumatiedot jaetaan pääosin osapuolten kesken, ja heillä on mahdollisuus kolmansien osapuolten ratkaisuihin tarkistaa tiedot tai tapahtuma tarvittaessa. Se avaa paljon skaalautuvuusongelmia.

12. mikä on Corda-verkon taloudellinen malli?

Vastaus: Corda-verkon taloudellinen malli riippuu sen verkko-osanottajista, mukaan lukien yritysverkkoihin liittyvät suunnittelijat, hallintotavat ja käyttäjät. Infrastruktuurien tarjoajat ja oracle-palvelut osallistuvat myös verkkoon, ja niiden on joko maksettava tai maksettava. Verkko tukee myös fiat money digitaalista edustusta. Tämä antaa kenellekään pääsyn Corda-lohkoketjuun fiat-rahalla – mutta hallintoelimet säätelevät sitä. Tämän voittamiseksi Cordan on tuettava alustalle omaa pääomaa, jota sääntelyelimet voivat paremmin säännellä ja hyväksyä.

13.Miten Corda eroaa julkisista lohkoketjuista? 

Vastaus: Julkiset estoketjut ovat suuria verkkoja, joissa jokaisella vertaisella on oma roolinsa. Jos otat Ethereumin ja bitcoinin huomioon, huomaat, että jos tapahtuma tapahtuu, sen suorittamiseen on osallistuttava suuri määrä solmuja.

Vaikka se on vallankumouksellinen, se kärsii haitoista, mukaan lukien skaalautuvuus, yksityisyys ja tehokkuus. Täällä Corda tulee sisään ja tarjoaa hajautetun kirjanpitotekniikan, joka ei perustu jokaiselle vertaiselle ilmoittamiseen tapahtuman suorittamisesta.

14.Miten Corda eroaa Bitcoinista?

Vastaus: Corda on samanlainen kuin Bitcoin monin tavoin. Esimerkiksi molemmat tarjoavat muuttumattomia tiloja, jotka luodaan ja kulutetaan tapahtumien avulla. Lisäksi molemmilla on myös transaktiolähdöt ja panokset. Bitcoinin tapauksessa käytetään UTXO-sarjaa, joka tarkoittaa käyttämätöntä tapahtumalähtöjoukkoa. Cordassa asiat ovat yleisempiä, mutta se tukee monimutkaisia ​​tietomalleja.

Yksi iso ero on se, miten yksittäisiin bitcoin-tapahtumiin tallennetut tiedot. Se noudattaa jäykkää datamuotoa. Sitä vastoin Corda toteaa, että se tukee mielivaltaista kirjoitettua dataa, joka on joustavampaa verrattuna muihin muotoihin.

15. Osoita erot Cordan ja Ethereumin välillä.

Vastaus: Enterprise Ethereumin suhteen on monia yhtäläisyyksiä, mukaan lukien kyky ajaa CorDapp-koodi tehokkaassa virtuaalikoneessa. Lisäksi kummassakin DLT: ssä ei-kokoonpanon ohjelmointikieltä voidaan käyttää älykkäiden sopimusten kirjoittamiseen.

Suurin ero on se, miten sopimukset pannaan täytäntöön sekä Ethereumissa että Cordassa. Ethereumissa sopimukset ovat periaatteessa esimerkki ohjelmasta, jota ylläpitää ja jäljitellä osallistuva solmu. Tämä on hyvin samanlainen kuin olio-ohjelmointi. Sitä vastoin Corda kohtelee älykkäitä sopimuksia toimintojen joukona. Pääpaino on pitää järjestelmä yksinkertaisesti synkronoituna käyttämällä varmistustoimintoa – tilaton ja puhdas toiminto.

16. vertaa Cordaa suosittuihin yrityslohkoketjuihin.

Vastaus: On olemassa monia erilaisia ​​suosittuja yrityslohkoketjuja, mukaan lukien Hyperledger Fabric ja Enterprise Ethereum. Jokainen näistä yrityspohjaisista ratkaisuista on erinomainen ja tarjoaa yrityksille pätevän tavan käyttää hajautettua pääkirjatekniikkaa. Heidän lähestymistapansa tai näkemyksensä on kuitenkin hyvin rajoitettu. Ne sopivat parhaiten sellaisen itsenäisen tai itsenäisen verkon rakentamiseen, joka ei toimi muiden hajautettujen pääkirjatekniikoiden kanssa. Esimerkiksi verkossa ansaittuja resursseja ei käytetä toisessa.

Oletko utelias yrityskäyttöympäristöjen eroista? Tässä on opas vertailuun Hyperledger vs Corda vs Ethereum.

17. mikä on Corda-verkko?

Vastaus: Verkko on kokoelma solmuja, joissa kukin solmu pystyy suorittamaan Corda-ilmentymän yhdessä CorDappien kanssa. Corda-verkossa solmun sisäinen viestintä tapahtuu pisteestä pisteeseen. Tämä tarkoittaa, että Corda-verkossa ei ole maailmanlaajuista lähetystä. Solmujen kartoittamiseen Corda käyttää varmentetta, joka kartoittaa solmut helposti ja vahvistaa niiden verkon identiteetin.

18.Miten Corda Ledger eroaa?

Vastaus: Cordan kirjanpito toimii eri tavalla. Tässä pääkirja riippuu vertaisnäkymistä. Esimerkiksi, jos kaksi ikäisensä kommunikoivat keskenään, he näkevät tarkan kirjanpidon version tai sen, että he jakavat keskenään. Näin varmistetaan, että verkko on joustava ja skaalautuva. Pohjimmiltaan pääkirja ei ole yksi keskitetty tietovarasto.

19.Mitä ovat sopimukset Cordassa?

Vastaus: Sopimukset ovat laillisia koodeja, jotka määritellään osapuolten vaatimusten mukaisesti. Cordan älykkäät sopimukset kirjoitetaan Kotlinin ja Java: n avulla. Lisäksi sopimukset toteutetaan deterministisellä tavalla, jotta kaksinkertaista käyttöä ei voida tehdä.

20.Mitä tapahtumia Cordassa on?

Vastaus: Kauppa Corda-verkossa tapahtuu, kun käteistä tai muuta tietoa lähetetään vertaisryhmien välillä. Corda, aivan kuten Bitcoin, käyttää UTXO: ta, eli käyttämätöntä tapahtumalähtöä. Pohjimmiltaan kirjanpitopäivitys tapahtuu ehdotuksen kautta.

Cordan haastattelukysymykset: Asiantuntijataso

21. mitkä ovat kaksi yksimielisyystyyppiä Cordassa?

Vastaus: Cordan kahden tyyppiset konsensusalgoritmit sisältävät seuraavat.

 • Voimassaolokonsensus → Tässä yksimielisyydessä vaadittu allekirjoittaja tarkistaa tietojen tai tapahtumien oikeellisuuden ennen tapahtuman allekirjoittamista.
 • Yksilöllisyyskonsensus: Yksilöllisyyskonsensuksen toteuttaa notaari.

22. selitä notaarit

Vastaus: Corda-verkon notaarit ovat läsnä tarjoamaan ainutlaatuisen yksimielisyyden. Se on verkkopalvelu, jolla on vähän avainvastuita, mukaan lukien kaksinkertaisen kulutuksen estäminen. Toimivuuden lisäämiseksi notaariryhmät sisältävät aikaleimaviranomaiset, jotka määrittelevät ajanjakson, jonka kuluessa liiketoimi olisi notaari.

23.Mitä tiedät Vaultista?

Vastaus: Holvi on tallennustila, johon tärkeän solmun omistajan tiedot tallennetaan. Se voi sisältää kuluttamattomia ja kulutettuja tiloja. Kuluttamaton tila on Holvin viimeisin tila, kun taas kuluttavat tilat ovat luonteeltaan historiallisia ja ne on jo kulutettu tapahtuman aikana.

24. mitkä virtaukset Cordassa?

Vastaus: Flordeja käytetään Cordassa sopivan pääkirjapäivitysprosessin automatisointiin. Joten, jos kaksi solmua ovat yhteydessä toisiinsa, he tekevät sen virtauksen kautta. Jos virtaukset ovat sisäänrakennettuja, niitä käytetään myös yleisten tehtävien automatisointiin.

25. selitä deterministinen JVM?

Vastaus: Deterministinen JVM on Java-virtuaalikone, joka on luonteeltaan deterministinen. Täällä liiketoimet toteutetaan.

Haluatko tietää enemmän JVM: stä? Tässä on täydellinen Corda-opetusohjelma, jonka avulla voit oppia kehittämään Cordan oikealla tavalla.

26.Mitä osavaltiot tarkoittavat Cordassa?

Vastaus: Cordassa osavaltiot ovat pääkirjan tosiasiat. Osavaltiot edustavat tietoja, jotka on tallennettu pääkirjaan tiettynä ajankohtana. Jos jotain tietoa muutetaan, myös valtio muuttuu, mikä edustaa uutta tietoa. Tämä tarkoittaa, että tilat kehittyvät muutosten perusteella. Vanhemmat valtiot eivät myöskään ole luonteeltaan historiallisia. Kaikkien solmukohtien tallentamiseksi jokaisella solmulla on oma holvi, johon se tallentaa nämä tilat.

27. mitkä ovat suorituksen ehdot?

Vastaus: Kauppa tehdään, jos:

 • Kauppa on sopimusperusteinen
 • Vaaditut osapuolet allekirjoittavat kaupan
 • Kauppa ei tee kaksinkertaista kulutusta

28. mikä on CorDappin muoto?

Vastaus: CorDappin muoto on puolirasvainen JAR. Se sisältää kaikki CorDappin riippuvuudet.

29. mitkä ovat Cordan käytön edut yritysasetuksissa?

Vastaus: Cordan käytöstä yritysympäristössä on monia etuja. Cordaan perustuvien blockchain-teknologiaratkaisujen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Todistettu suorituskyky: Corda-verkko pystyy käsittelemään 600 TPS: ää (tapahtumia sekunnissa).
 • Erittäin skaalautuva: Se on erittäin skaalautuva ja voi toimia missä tahansa ekosysteemissä.
 • Yritysten integraatio: Se voi toimia hienosti tehtäväkriittisten tehtävien ja tietokantatekniikoiden kanssa.
 • Suojattu ja yksityinen: Corda voidaan määrittää toimimaan turvallisella ja yksityisellä tavalla. Esimerkiksi tietoja jaetaan vain silloin, kun on tarvetta tietää. Solmut voidaan myös isännöidä palomuurin taakse HSM-integraatiovaihtoehdolla.
 • Pilvivalmis: Corda-yritys voidaan saada toimimaan pilviratkaisujen kanssa. Esimerkiksi Dockeria voidaan käyttää uusien solmujen asettamiseen.
 • Yhteentoimivuus: Se on yhteentoimiva ja 100% yhteensopiva Cordan muiden versioiden kanssa, mukaan lukien sen avoimen lähdekoodin versio.

30. mitkä ovat Cordan juoksun edellytykset?

Vastaus: Cordan aloittamiseksi ja työskentelemiseksi kehitysympäristössä kehittäjällä on oltava seuraavat edellytykset.

 • Java 8 JVK
 • Git

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät Corda-haastattelukysymysten ja vastausten loppuun. Corda on huippuluokan yrityslohkotekniikka. Kun Corda on saamassa lisää vauhtia päivittäin, Corda-asiantuntijoiden kysyntä kasvaa nopeasti. Siksi on vain ajan kysymys, kun kilpailu kiristyy kuin koskaan. Siksi sinun tulisi ehdottomasti taitaa Cordan kehityskurssillemme haastattelemaan nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map