30+ Ethereumin haastattelukysymystä ja vastausta

Etsitkö Ethereumin haastattelukysymyksiä? Jos teet niin, et ole yksin. Ethereumin kehittäjillä on valtava kysyntä. Blockchain-oppijana sinun ei pitäisi luopua mahdollisuudesta edetä urasi.

Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät Ethereumin haastattelukysymykset. Löydät myös monia Solidity-haastattelukysymyksiä, koska ne molemmat liittyvät toisiinsa.

Contents

Miksi Ethereum? Ymmärtää sen kysyntä

Ethereum on ollut suosituin hajautettu kirjanpitotekniikka siellä. Se johtuu osittain Ethereumin kryptovaluutasta ja kyvystä luoda hajautettuja sovelluksia Ethereum blockchain -ratkaisun kautta.

Ethereum on julkinen blockchain-ratkaisu. Ethereumissa on myös yritysratkaisu, jonka avulla yritykset voivat toteuttaa luvallisen Ethereum-verkon.

Ethereumin ekosysteemi tekee siitä erinomaisen valinnan kehittäjille. Siinä on yksi käytetyimmistä hajautetuista sovelluksista blockchain-verkoissa. Sen helppokäyttöisyys ja kyky käyttää Solidityä älykkäiden sopimusten ja dApps: n ohjelmointiin avaa siellä oleville organisaatioille paljon mahdollisuuksia.

Ei ole epäilystäkään siitä, että 2020 on vuosi, jolloin blockchainilla on suuri kysyntä. Tämä on myös yksi huipputeknologioista, joille yritykset etsivät lahjakkuutta.

Valmistautuminen Blockchain-haastatteluun

Ennen kuin siirrymme luetteloimaan tärkeimmät Ethereum blockchain -haastattelukysymykset, on tärkeää oppia valmistautumaan haastatteluun, erityisesti blockchain-haastatteluun. Hyvä uutinen on, että olemme jo käsitelleet aihetta, ja voit tarkistaa sen täältä: Kuinka valmistautua Blockchain-haastatteluun.

Sinun tulisi myös tarkistaa 50 suosituinta Blockchain-haastattelukysymystä ja vastausta 2019, koska se auttaa sinua vastaamaan yleisempiin blockchain-kysymyksiin Ethereum-haastattelussa.

Suosittelemme myös tutustumaan Blockchain-asiantuntijaan ja Blockchain-arkkitehtiin, koska se auttaa sinua ymmärtämään mitä yritykset etsivät parhaillaan.

Jos olet täysin aloittelija, sinun kannattaa tarkistaa 101 Blockchains Academy, josta voit saada sekä aloittelijoille että edistyneille blockchainiin liittyviä kursseja.

30+ Ethereumin haastattelukysymystä ja vastausta

Aloitetaan Ethereumin kehittäjähaastattelukysymyksillä.

K: Mikä on Ethereum-verkko? Selitä lyhyesti

V: Ethereum on toisen sukupolven hajautettu kirjanpitotekniikka, joka perustuu bitcoin-verkkoon. Se käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, ja se on edelleen kasvanut sieltä. Se on avoimen lähdekoodin julkinen hajautettu kirjanpitotekniikka. Teknisesti se on myös käyttöjärjestelmä, jolla on keskeisiä ominaisuuksia, kuten älykkäät sopimukset, tapahtumapohjaiset tilasiirtymät ja virtuaalikoneet. 

K: Kuka on Ethereumin perustaja?

V: Ethereumilla on kaksi alkuperäistä kirjoittajaa, mukaan lukien Vitalik Buterin ja Gavin Wood.

K: Mikä on EVM?

V: EVM on lyhenne sanoista Ethereum Virtual Machine. Se on hajautettu virtuaalikone, joka pystyy käsittelemään komentosarjoja julkisen solmuverkon avulla. Se on myös Turingin valmis ja käyttää kaasua sisäisenä hinnoittelumekanismina. 

K: Mitkä ovat Ethereumin todelliset käyttötapaukset?

V: Ethereumia on useita käyttötapauksia. Jotkut heistä ovat kuten alla.

 • Hajautettu rahoitus: Yksi suurimmista käyttötapauksista on hajautettu rahoitus (De-Fi). Se parantaa finanssisektorin toimintaa ja parantaa lainoja älykkäiden sopimusten avulla. 
 • Digitaalinen identiteetti: Digitaalinen identiteetti on toinen käyttötapaus, jossa henkilön identiteetti digitoidaan ja tarjoaa parempaa käytettävyyttä yksilöille, koska heidän ei tarvitse kantaa asiakirjoja ja se voidaan tarkistaa välittömästi yhdistetyn verkon kautta.
 • Terveydenhuollon sovellukset: Terveydenhuoltojärjestelmät voivat hyödyntää Etereum-pohjaisia ​​ratkaisuja hajautetun verkon toteuttamiseksi ja parantaa esimerkiksi huumeiden seurantaa, potilaan parempaa hallintaa ja niin edelleen..
 • Tokenisaatio: Ethereum on erittäin hyödyllinen luomaan reaalimaailman omaisuuden tokenisaatio. Tämä helpottaa tavaroiden kauppaa lohkoketjussa.
 • Maksut: Se parantaa myös maksuja, erityisesti rajat ylittäviä liiketoimia.

K: Kerro meille Enterprise Ethereum Alliancesta (EEA)?

V: Enterprise Ethereum Alliancen (EEA) perustivat maaliskuussa 2017 Fortune 500 -yritykset, tutkimusryhmät ja blockchain-startupit. Sen jäseninä on yli 100 voittoa tavoittelematonta organisaatiota. Painopiste on luoda jäsenpohjainen standardi, joka voi kehittää avoimen lohkoketjun eritelmän yhteentoimivuutta ja yhdenmukaistamista varten. Se myös helpottaa Ethereum-verkon luvallista toteutusta yrityksen vaatimusten mukaisesti. 

K: Mikä on Ethereumin arvotunnus?

V: Ethereumin tunnusarvo on eetteri (ETH).

Lue lisää täältä: Kuinka sopimustenhallintaratkaisut ja estoketju toimivat yhdessä

K: Mikä on Ethereum-solmu?

V: Ethereum-solmut puhuvat keskenään Ethereum-protokollan avulla. He ovat vuorovaikutuksessa ulkomaailman kanssa käyttämällä JSON-RPC-liitäntää.

K: Mikä on eetteri?

V: Eetteri määritellään parhaiten salauspolttoaineeksi (tunnukseksi), joka käyttää Ethereum-verkkoa. Se valtuuttaa älykkäät sopimukset ja tarjoaa solmuille kannustimen vahvistaa Ethereum-lohkoketjulohkot. Kun lohko on vahvistettu, 5 eetteriä vapautetaan solmuihin, jotka ottivat osallistumisen prosessiin.

K: Mikä on Wei? Kuinka se eroaa eetteristä?

V: Wei on pienin yksikkö Ether-salausvaluutassa, jota käytetään Ethereum-verkossa.

1 eetteri = 1018 Wei. On tärkeää hajottaa eetteri, koska se voi auttaa solmuja ylläpitämään tiettyihin toimiin tarvittavan eetterimäärän. Se auttaa myös kryptovaluuttamarkkinoita, koska ihmiset voivat ostaa tai myydä murto-osan eetteristä.

K: Mikä on Blockchain?

Blockchain on hajautettu pääkirjatekniikka, jossa ikäisensä pystyvät kommunikoimaan ja tekemään liiketoimia ilman keskitettyä viranomaista. Blockchain-konsepti keksittiin julkaisemalla Bitcoin-paperi vuonna 2009. Verkon hallitsemiseksi itsenäisesti ilman keskitettyä viranomaista käytetään konsensusalgoritmeja. Bitcoin käytti Proof-of-Work (PoW) -konsensusalgoritmia. Tällä hetkellä estoketju kehittyy nopeasti uusien hajautettujen pääkirjatekniikoiden hallintaan.

Lue lisää Blockcahinista täältä:

K: Mikä on konsensusalgoritmi?

V: Konsensusalgoritmi määritellään parhaiten tapana vahvistaa tapahtumia hajautetussa pääkirjatekniikassa. Se on tapa päästä sopimukseen tai yksimielisyyteen vertaisryhmien välillä DLT: n tilasta. Tämä menetelmä on erittäin tärkeä, koska ilman sitä hajautettujen kirjanpitojen perusfilosofia ei kestäisi. Siellä on monia suosittuja konsensusalgoritmeja, mukaan lukien työn todistaminen (PoW), käytännöllinen bysanttilainen vikasietoisuus (PBFT), osuuden todistaminen (PoS), palamisen todistaminen (PoB) ja niin edelleen..

K: Selitä kuinka työn todentaminen (PoW) toimii?

V: Työtodistus on konsensusalgoritmi, joka vaatii kaivostyöläisiltä työtä tapahtumien vahvistamiseksi. Teos syntyy ratkaisemalla monimutkaiset laskennalliset ongelmat laitteiston avulla. Se ei ole ympäristöystävällinen, koska se vaatii paljon sähköä laitteiston käyttämiseen, mikä puolestaan ​​ratkaisee nämä monimutkaiset laskennalliset ongelmat.

K: Mitä konsensusalgoritmia Ethereum käyttää?

V: Tällä hetkellä Ethereum käyttää Proof-of-Workia konsensusalgoritmina. Ethereum-verkko on parhaillaan muuttamassa konsensusalgoritmia ympäristöystävällisemmäksi konsensusmenetelmäksi. Proof-of-Stake (PoS).

K: Mikä on ero Bitcoinin ja Ethereumin lohkoketjun välillä?

V: Tärkein ero Bitcoinin ja Ethereumin lohkoketjun välillä on niiden toiminta ja ominaisuudet. Bitcoin on ensimmäisen sukupolven lohkoketjutekniikka, joka tarjoaa perustan hajautetulle kirjanpidolle. Ethereum puolestaan ​​rakentuu Bitcoinin tarjoamalle tarjoamalla skaalautuvamman ja ohjelmoitavamman blockchain-ratkaisun. Ethereum tukee älykkäitä sopimuksia ja kykyä suunnitella ja toteuttaa hajautettuja sovelluksia (dApps).

K: Mitä ovat älykkäät sopimukset?

V: Älykkäät sopimukset ovat kuin oikeudellisia asiakirjoja. Se on tietokoneprotokolla, jota voidaan käyttää digitaalisena varmennusprosessina tai panna täytäntöön osapuolten väliset neuvottelut. Älykkäät sopimukset ovat myös avoimia ja automatisoituja. Lyhyesti sanottuna se tarjoaa konflikteista vapaan lähestymistavan sopimuksiin, sopimuksiin ja riitoihin.

K: Mitkä ovat älykkään sopimuksen kehittämisen päävaiheet liiketoiminnan näkökulmasta?

V: Älykkäiden sopimusten kehittäminen edellyttää monia keskeisiä vaiheita. Vaiheet ovat seuraavat.

 • Vahvista, että yrityksesi todella tarvitsee älykästä sopimusten kehittämistä.
 • Ymmärrä älykkäiden sopimusten rajoitukset
 • Suunnittele, miten kehitys toteutetaan
 • Palkkaa älykäs sopimuskehittäjä
 • Tee asianmukainen testaus ennen älykkään sopimuksen käyttöönottoa

K: Mikä on dApps?

V: dApps tarkoittaa hajautettuja sovelluksia. Nämä sovellukset on luotu hyödyntämään blockchain-tekniikoita. dApps tarjoaa monia etuja, kuten hajautetun ja avoimen lähdekoodin. Se seuraa myös protokollia ja kannustaa solmuja, jotka osallistuvat dApp: n toimintaan.

Ethereum on suosittu blockchain-verkko dApps: lle, koska se tarjoaa kehittäjille oikean ekosysteemin todellisen dApps: n luomiseen. Muita dApp-luomista tukevia blockchain-verkkoja ovat TRON ja EOS.

K: Missä tapahtumat kirjataan?

V: Ethereumin tapauksessa liiketoimet kirjataan julkiseen kirjanpitoon. Jos kuitenkin käytetään sallittua verkkoa, tietueet tallennetaan yksityiseen pääkirjaan tiettyjen julkisesti saatavilla olevien tietojen kanssa. 

K: Mitä ohjelmointikieltä käytetään älykkäiden sopimusten ja dApps: n kirjoittamiseen?

V: Vakaus on tärkein ohjelmointikieli, jota käytetään sekä dApps: n että älykkäiden sopimusten luomiseen. Älykkäät sopimukset Ethereumissa voidaan kuitenkin kirjoittaa myös millä tahansa älykkäiden sopimusten kielellä (SCL). Joitakin SCL-esimerkkejä ovat Vyper, Bamboo, Käärme, Ethereum-tavukoodi, Pyramidi, L4 ja muut.

K: Mikä on tryffeli?

V: Tryffeli on suosittu testaus- ja kehitysympäristö Ethereumille. Se tarjoaa myös omaisuusputken, joka saa sen hoitamaan Ethereum-pohjaisia ​​projekteja. Sen avulla kehittäjä voi luoda älykkäitä sopimuksia, dAppsia, tehdä automaattisia testauksia, konfiguroida ja rakentaa putkistoja ja niin edelleen. Se on täydellinen kehys kehittäjille, jotka käyttävät Ethereumia.

K: Mikä on lohkoaika ja keskimääräinen lohkon koko Ethereumissa?

V: Lohkoaika on 2 kt, kun taas keskimääräinen lohkokoko on 14 sekuntia.

K: Kerro meille olemassa olevista Ethereum-verkoista.

V: On kolme tyyppiä:

 • Yksityinen verkko
 • Test Network, esim. Rinkeby ja Ropsten
 • Live-verkko, ts. Pääverkko

K: Voiko tapahtuma pitää piilossa?

V: Julkisen Ethereum-verkon tapauksessa mitään tapahtumia ei voida pitää piilossa. Kaikki tapahtumat ovat julkisia.

K: Mitkä ovat yksityisen verkon edut?

V: Yksityiset verkot ovat erittäin hyödyllisiä tietosuojan suhteen. Se on hyödyllinen myös käyttöoikeuksien testauksessa ja hallinnassa.

K: Mitkä ovat yksityiset avaimet?

V: Yksityisiä avaimia käytetään osoitteen suojaamiseen. Omistajan on pidettävä se turvallisena, koska kuka tahansa, jolla on sitä, antaa omistuksen omistajalle. Sitä vastoin julkinen avain on saatavana verkossa.

K: Kuinka kaivaa eettereitä?

V: Eettereiden louhimiseen tarvitaan lompakko ja työkalut, kuten Geth CLI. Sen avulla sinun on osallistuttava verkostoon ja autettava lisäämään tapahtumia lohkoihin.

K: Käytetäänkö käyttäjän yksityistä avainta tapahtumien allekirjoittamiseen?

V: Kyllä.

K: Kuinka palautat Ethereum-tilin ilman yksityistä avainta?

V: Se voidaan palauttaa vain yhdellä tavalla: 12 työmuistia, joka asetettiin tilin luomisprosessin aikana.

K: Mikä on Geth?

V: Geth on komentoriviliitäntä, jota käytetään, kun suoritetaan täysi Ethereum-solmu.

K: Kuinka voit muodostaa yhteyden solmuun?

V: Voit muodostaa yhteyden solmuun kolmella tavalla: WS-RPC, JSON-RPC ja IPC-RPC.

K: Mikä on Gethin nopea synkronointi?

V: Gethin nopea synkronointi toimii lataustapahtuman synkronoinnin kanssa 

K: Mikä on testnetin toiminnallisuus?

V: Testnet-verkkoa käytetään yhteyden muodostamiseen Ropsten-verkkoon.

K: Kerro meille älykkäiden sopimusten käyttötapauksista?

V: Älykkäille sopimuksille on monia käyttötapauksia. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kiinteistöissä, joissa myyjä voi tehdä älykkään sopimuksen myydä kunnolla. Omaisuus voidaan siirtää ostajalle, kun hän siirtää kiinteistön määrän.

K: Mikä on MetaMask?

V: MetaMask on suosittu selainpohjainen Ethereum-lompakko, jota voidaan käyttää vuorovaikutuksessa Ethereum-verkon dApps: n kanssa. 

K: Tarvitseeko todellisen eetterin avulla testata dAppeja ja älykkäitä sopimuksia?

V: Ei, sitä ei vaadita. Testiverkoissa voit käyttää ilmaista eetteriä.

K: Kuinka menot toimivat älykkäissä sopimuksissa?

V: Jos on pyyntö, joka ei muokkaa älykästä sopimusta ja jota käytetään arvojen palauttamiseen, tehtävään ei liity kustannuksia. Kuitenkin kaikki toiminnot, joita voidaan käyttää älykkään sopimuksen testaamiseen, maksaa rahaa, ts. Kaasu.

K: Mikä on Remix?

V: Remix on hyödyllinen online-työkalu, jota voidaan käyttää älykkäiden sopimusten käyttöönottoon, testaamiseen ja kehittämiseen. Käyttämällä sitä kehittäjät voivat nopeasti testata älykkäitä sopimuksiaan.

K: Kuinka Bitcoin ja Ethereum eroavat uusimman tilan tarkistamisesta.

V: Ethereum tarkistaa tilisaldon viimeisimmän tilan. Toisaalta Bitcoin tarkistaa käyttämättömät tapahtumatulokset (UTXO).

K: Mitä tapahtuu, kun kaasu loppuu ilman tapahtumaa?

V: Tässä tapauksessa kaikki tilamuutokset ovat päinvastaiset. Käytetty kaasu annetaan kaivostyöläiselle.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät parhaiden Ethereum-haastattelukysymysten loppuun. Ethereum on valtava ja vaatii siksi huolellista tutkimusta. Jos aiot vakavasti murtaa Ethereum-haastattelun, sinulla on oltava hyvä perusteellinen tieto siitä. Pelkästään luottaminen haastattelukysymyksiin ei vie kauas.

Joten mitä mieltä olet Ethereumin työhaastattelukysymyksistä ja vastauksista? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map