30+ parasta hajautettua rahoitussovellusta

Viime kuukausien aikana hajautettu rahoitus (DeFi) on yksi kuumimmista aiheista blockchain-tilassa. Kaikki keskittyvät hajautettujen rahoitussovellusten kasvuun, mikä tekee lopulta taloudellisesta mallistamme läpinäkyvän.

DeFi käyttää blockchain-tekniikkaa varmistaakseen, että rahoitusjärjestelmämme on täysin hajautettu, jaettu ja turvattu, toisin kuin perinteiset. Todellisuudessa se on yksi nopeasti kasvavista aloista salaustilassa.

Tuntuuko kiehtovalta? Katsotaanpa joitain markkinoiden suosittuja hajautettuja rahoitussovelluksia, joita voit kokeilla tänään. Joten, aloitetaan!

Ilmoittaudu nyt:Johdatus DeFi-kurssiin

Mitä ovat hajautetut rahoitussovellukset?

Ennen kuin aloitamme DeFi-sovellusten tutkimisen, selitän lyhyesti hajautetun rahoituksen taustaa.

Hajautettu rahoitus on vertaisrahoitusjärjestelmä tai -verkko, joka toimii hajautetun tekniikan avulla. Yksinkertaisesti sanottuna se on itse asiassa siirtyminen keskitetystä ja perinteisestä rahoitusjärjestelmästä hajautetumpaan ja vertaisverkkoon.

Hajautetut rahoitusyhtiöt tuovat kokonaisen ekosysteemin täynnä sovelluksia alkaen lainanotto- ja lainausalustoista omaisuuden merkitsemiseen. Joten tässä tapauksessa hajautetut rahoitussovellukset eivät ole muuta kuin blockchain- tai hajautetut sovellukset, jotka on kehitetty erityisesti finanssialoille.

Lisäksi useimmat näistä sovelluksista käyttävät Ethereumia taustalla olevana tekniikkana. Todellisuudessa perinteinen rahoitusjärjestelmämme toimii pääasiassa keskitetyllä infrastruktuurilla, joka on erittäin puutteellinen. Toisaalta hajautetut rahoitussovellukset pääsevät eroon keskitetystä infrastruktuurista tulevista kysymyksistä.

Joten, se on loistava tapa digitalisoida tämä ala ilman ongelmia vanhojen järjestelmien kanssa.

Siksi, jos sinulla on vain Internet-yhteys, voit käyttää kaikkia näitä Defi-sovelluksia, jotka on rakennettu virtaviivaistamaan kaikkia taloudellisia tarpeitasi.

DeFi: n läpimurto on todella muuttamassa rahoitusjärjestelmiemme skenaariota. Nyt voimme käyttää salausvaroja niin monella tapaa kuin koskaan reaalimaailman valuutoissa. Talousinfrastruktuurin paradigman muutos tarjoaa meille paljon mahdollisuuksia ja eroon riskeistä ja luottamuskysymyksistä.

Lue myös: Hajautettu rahoitustekniikka – kattava opas


Mitkä ovat parhaat hajautetut rahoitussovellukset markkinoilla?

Hajautetut rahoitusyhtiöt avaavat synteettisistä varoista DAO: hin mahdollisuuksia täysin uudelle talousmallille ympäri maailmaa. Tämän sektorin vesta-asennuskohteet ovat todiste siitä, että tämä on enemmän kuin vain joukko DeFi-projekteja.

Se on integroitu pyrkimys kehittää täydellinen taloudellinen ekosysteemi, joka siirtyy perinteisistä keskitetyistä palveluista. Siksi katsotaan parhaita hajautettuja rahoitussovelluksia ymmärtämään, mitä etuja voit odottaa näistä.

Joten, aloitetaan!

parhaat hajautetut rahoitussovellukset

Vahvuuksien hallinta

Hajautetut rahoitussovellukset auttavat sinua olemaan tietojesi ainoa säilyttäjä. Siksi se sisältää myös salausvarasi hallinnan. On olemassa monia salauslompakoita, jotka auttavat sinua turvallisesti ja tehokkaasti olemaan vuorovaikutuksessa omaisuuden myyntiin, ostamiseen, siirtämiseen ja koron ansaitsemiseen.

Joten DeFi-projektitilassa omistat tietosi, et kolmansia osapuolia tai valtion virastoja.

 • MetaMask: MetaMask tarjoaa tietoturvan ja käytettävyyden, jota tarvitaan pakopaikalle estämään ketjut. Se on kuitenkin myös lompakko, ja se pystyy käsittelemään tilinhallintaa yhdistämällä kenenkään yksittäiseen blockchainiin. Enemmän, se tarjoaa jopa laitteistolompakoita, jotka ovat täysin erillään sivustosta.
 • Gnosis turvallinen: Tämän sovelluksen avulla voit täysin muokata ja hallita kaikkia salausvarojasi. Sen avulla voit jopa tallentaa ne useille laitteille. Se tarjoaa esimerkiksi EOA-pohjaisia ​​lompakoita, laitteistolompakoita, paperilompakoita tai jopa näiden kolmen yhdistelmää.

Vaatimustenmukaisuus ja KYT

Periaatteessa perinteisissä rahoitusyrityksissä asiakkaan tuntemisen ohjeet auttavat torjumaan terrorismin rahoitusta (CFT) ja edistävät rahanpesun torjuntaa. Koska järjestelmä on hauras, hakkerit voivat hakkeroida järjestelmän läpi ja ohittaa helposti kaikki suojausprotokollat.

Siksi DeFi vie tämän järjestelmän uudelle korkeudelle. Keskittymättä asiakastunnuksiin he keskittyvät asiakasosoitteisiin. Joten sen sijaan, että tuntisit asiakkaasi, sovellukset keskittyvät tietotaitoihisi (KYT). Tämä auttaa ehkäisemään riskejä reaaliajassa ja poistaa kaikki mahdollisuudet taloudellisiin rikoksiin.

 • Codefi-yhteensopivuus: Tämä sovellus tarjoaa KYT-prosesseja, jotka auttavat yrityksiä arvioimaan riskialtista käyttäytymistä alusta alkaen. Siksi se voi tarjota CFT- ja AML-tarkastuksia vilpillisen toiminnan tai jopa terrorismin tunnistamiseksi.
 • KYC-ketju: KYC-Chain on toinen sovellus, joka tarjoaa sinulle joukon ominaisuuksia. Saat KYC- ja AML-tarkastukset, henkilöllisyyden ja vahvistuksen, salauksen AML-lompakon, skaalautuvan ja suojatun verkon sekä pääsyn Selfkey-verkkoon.

DAO: t

DAO on itse asiassa hajautettu autonominen organisaatio, joka keskittyy hajautettuihin ja avoimiin liiketoimintamalleihin. Pohjimmiltaan tämäntyyppiset organisaatiot perustuvat blockchain-tekniikkaan ja ovat uskomattoman erilaisia ​​perinteisistä organisaatioista.

Joka tapauksessa on olemassa sovelluksia, jotka keskittyvät rahoitustoimintojen hallintaan, varainhankintaan ja hajautetun hallinnon ylläpitämiseen DAO: issa.

 • Luoja: MKR-haltijat hallitsevat itse asiassa MakerDAO-protokollia. Tähän sisältyy Dai-politiikan mukauttaminen, hallinnon parantaminen, erilaisten vakuustyyppien valinta, turvallisuuden ja avoimuuden tarjoaminen.
 • Yhdiste: Yhdiste on myös toinen sovellus DAO: lle, jossa hajautettu yhteisö on COMP-tunnuksen haltijoita. Enemmän, he voivat ehdottaa tai jopa äänestää ensisijaiseen protokollaan liittyvistä päivityksistä.

Mietitkö miten DAO: t todella toimivat? Käy läpi hajautetun organisaation opas saadaksesi vastauksen.

Data ja Analytics

Hajautetuilla rahoitussovelluksilla on ennennäkemätön avoimuus verkkotoiminnalle ja transaktiotiedoille. Siksi DeFi-protokollien käyttö voi auttaa sinua tietojen analysoinnissa, löytämisessä ja syvällisissä päätöksentekomahdollisuuksissa. Näiden sovellusten räjähdysmäinen suosio johtaa erilaisten kojelautojen ja työkalujen kehittämiseen. Todellisuudessa jotkut niistä voivat jopa auttaa sinua arvioimaan mahdollisia alustariskejä, seuraamaan omaisuuseriesi arvoa ja verrata niitä likviditeettiprosessiin.

 • Codefi-tiedot: Codefi Data on tietojenkäsittely- ja analytiikkapaketti. Voit käyttää tätä ratkaisua sijoitusekosysteemissä, kuten julkisissa blockchain-rahakkeissa, digitaalisissa resursseissa, hajautetuissa rahoitusprotokollissa ja niin edelleen. Tämän lisäksi se tarjoaa myös suorituskykymittareita ja tietoturvaa.
 • DeFi-pulssi: Se on DeFi-live-seuranta. Täältä löydät kaikki uusimmat DeFi-protokollien luokitukset ja niiden analyysit. Yleensä he seuraavat kokonaisarvoa, joka on lukittu näiden sovellusten älykkäisiin kontakteihin.

Johdannaiset

EthFi-pohjaisten älykkäiden sopimusten avulla DeFi esittelee nyt uuden tyyppisiä tokenoituja johdannaisia. Yleensä nämä johdannaiset liittyvät suoraan kohde-etuuteen, ja suorituskyky muuttuu kyseisen omaisuuserän perusteella.

Enemmän, voit käyttää DeFi-johdannaisia ​​edustamaan reaalimaailman joukkovelkakirjoja, valuuttoja, hyödykkeitä ja jopa kryptovaluuttoja.

 • bZx: Se on marginaalilainausprotokolla, joka perustuu Ethereumin lohkoketjuun. Lisäksi voit käyttää tätä sovellusta rakentaaksesi muita alustoja, jotka tarjoavat lainanotto-, lainaus- ja kaupankäyntimahdollisuuksia. Joten vaikka olisit lainanottaja tai luotonantaja, sinä hallitset avaimet.
 • dYdX: dYdX on loistava sovellus, jonka avulla voit käydä kauppaa, lainata, lainata ja jopa hallita omaisuuttasi suoraan. Enemmän, voit käyttää salausosuuksiasi vakuudena lainaa muita varoja. Suorituskyvyn ja omaisuuden seuraaminen on myös melko helppoa.

Infrastruktuurin kehittäminen

Hajautetun rahoituksen sovellukset tarjoavat yhdistettävyyden. Todellisuudessa se tarkoittaa, että sen avulla järjestelmän eri komponentit voivat helposti kommunikoida, muodostaa yhteyden ja toimia yhdessä. Tätä tekniikkaa käyttämällä yhteisöt rakentavat sen, mitä muut kehittäjät ovat jo rakentaneet, mikä tekee siitä yhden näkyvimmistä ja tehokkaimmista verkoista tällä hetkellä.

Voit ajatella DeFi-sovellusten rakentamista, kuten rakentamista Legosilla. On olemassa paljon työkaluja, jotka on omistettu erityisesti blockchain-alustojen infrastruktuurin kehittämiselle. Enemmän, nämä ovat ehdottomasti parhaita työkaluja, joita kehittäjät yleensä rakastavat blockchain-ratkaisuistaan.

 • Tryffelisviitti: Truffle Suite on yhdistelmä kehitystyökaluja, joiden avulla voit luoda uuden infrastruktuurin tyhjästä. Se sisältää kolme työkalua kokoamiseen, testaamiseen, virheenkorjaukseen ja käyttöönottoon – tryffeli, Ganache ja Drizzle.
 • Infura: Infuran avulla voit yhdistää sovelluksesi välittömästi heidän sovellusliittymiinsä ja käyttää heidän tukemaansa käyttöliittymää sovelluksen suorittamiseen. Parasta on, että voit tehdä sen vain yhdellä URL-osoitteella. Lisäksi he tarjoavat hallintapalveluja, jotta voit keskittyä projektin kehittämiseen.

On monia muita blockchain-työkaluja, jotka voivat auttaa sinua kehittämään hajautettuja ratkaisuja. Tutustu blockchain-työkaluihin, joita kehittäjät rakastavat oppia lisää näistä.

Hajautettu vaihto

Toinen suosittu DeFin käyttötapaus on tunnetut hajautetut vaihtosovellukset. Lähinnä nämä ovat kryptovaluutanvaihtoa, jotka eivät tarvitse mitään keskusviranomaista. Lisäksi se antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä suoria kauppoja muiden vertaisryhmien kanssa ja varmistaa, että hallinta pysyy vain käyttäjillä. Siten se auttaa vähentämään hinnan manipulointia, kaikenlaista varkautta tai hakkerointia.

Lisäksi nämä hajautetut pörssit tarjoavat likviditeettiä tietyille hankkeille, lähinnä kilpailevien keskitettyjen pörssien osalta.

Jotkut keskukset saattavat käyttää hajauttamista jossain määrin ilman, että he pääsevät täysin eroon keskitetyistä palvelimista.

 • AirSwap: AirSwap on loistava peer-to-peer -kaupan hajautettu rahoitussovellus. Todellisuudessa se käyttää Ethereumia taustalla olevana tekniikkana. Enemmän, et tarvitse mitään maksuja, talletuksia tai rekisteröitymisiä kaupankäyntiin. Se tarjoaa myös turvallisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka edistää omaisuuden likviditeettiä.
 • Uniswap-vaihto: Tämä perustuu myös Ethereumiin ja tarjoaa automaattisen likviditeettiprotokollan. Heidän käyttämä kaava on melko ainutlaatuinen, ja he käyttävät siihen päivittämättömiä älykkäitä sopimuksia. Siksi voit käyttää luotettavia välittäjiä, suurta turvallisuutta, sensuuriresistenssiä ja priorisoida hajauttamisen käyttämällä tätä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Pelaaminen

Hajautetut rahoitussovellukset ovat myös pelimaailmassa. Pelkästään näiden sovellusten avulla pelaajat voivat nyt avata mahdollisuuden käsitellä sovelluksen sisäisiä ostoksiaan ilman luottokorttihakkeroinnin riskejä. Nämä sovellukset tarjoavat nyt ainutlaatuisia kannustinmalleja, joita on vaikea löytää tyypillisissä pelikokemuksissa.

Tämä parantaa varmasti pelikokemustasi huolimatta liikaa taloudestasi.

 • Uima-allasYhteensä: Se on tarkastettu säästöpeli, jossa ei ole menetyksiä. Lisäksi se käyttää Ethereumia tekemään siitä täysin hajautetun. Sinun tarvitsee vain käyttää Dai-lippuja lippujen hankkimiseen uima-altaalta. Jokainen uima-altaan Dai saa kiinnostusta, joten se on win-win-tilanne kaikille.

Lainanotto ja luotonanto

Lainanotto ja lainananto ovat yksi merkittävimmistä käyttötapauksista hajautetun rahoituksen sovelluksissa. Todellisuudessa käyttäjät voivat lainata kryptovaluuttansa luotonantajalle ja ansaita korkoja sen perusteella. Kriteereidensä perusteella monet sovellukset vastaavat lainanottajaa ja luotonantajaa, mikä poistaa kaikki luottamuskysymykset matkan varrella.

 • Aave: Se on avoimen lähdekoodin protokolla, joka luo erilaisia ​​rahamarkkinoita. Täällä voit ansaita korkoa lainasi ja talletuksesi perusteella. Tallettajat ovat vastuussa maksuvalmiuden lisäämisestä, ja lainanottajat voivat lainata mitä tahansa omaisuuserää ali- tai ylikansallisella tavalla.
 • Dharma: Dharma tarjoaa joukon kehittäjätyökaluja ja älykkäitä sopimuksia, jotka auttavat salausvarojen lainaamisessa ja lainassa. Lisäksi sovellus tarjoaa pääsyn yli 2000 merkkiin, joissa ei tarvita kaasumaksuja kaupankäyntiin. Voit jopa peruuttaa milloin tahansa.

Identiteetin hallinta

Voit yhdistää hajautetun rahoituksen sovellukset blockchain-pohjaisiin identiteettijärjestelmiin, jotta käyttäjät voivat käyttää globaalia talousalustaa. Enemmän, tämä auttaa käyttäjiä saamaan pääsyn omaan identiteettiinsä ja käyttämään sitä kannettavana tunnisteena aina kun he sitä tarvitsevat.

Tämän lisäksi voit odottaa taloudellisten tietojesi ja henkilökohtaisten asiakirjojesi korkeaa turvallisuutta, koska kukaan kolmas osapuoli ei pääse niihin. Voit jopa jakaa osittaisia ​​tietoja asiakkaillesi paljastamatta henkilökohtaisia ​​tietojasi.

 • Kansalainen: Civic on hajautettu identiteettiekosysteemi. Täällä sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi kerran, ja sitten voit käyttää sitä niin paljon kuin haluat. Lisäksi voit valita minkä yrityksen luotat jakamaan tietojasi. Joten sinun ei tarvitse jakaa mitään muuta.
 • uPort: UPortissa saat itsemääräämisidentiteetin muutamalla napsautuksella. Todellisuudessa tämä työkalu tarjoaa kaikille henkilöille mahdollisuuden jakaa tietojaan turvallisella, yksinkertaisella ja yksityisellä tavalla. Se on saatavana kahtena muunnelmana – julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Vakuutus

DeFi puhuu varmasti myös vakuutusalalla. Asianmukaisen hallinnan ja turvallisuuden puutteen vuoksi tämä ala käsittelee sopimusrikkomuksia ja vääriä vakuutusvaatimuksia. Myös vakuutusvaatimusten käsittely vie paljon aikaa. Siksi monet tämän spektrin innovatiiviset hajautetut sovellukset käyttävät lohkoketjua sopimusten suojaamiseen ja kattamiseen sekä vakuutuskorvausten virtaviivaistamiseen nopeammin.

 • Etherisc: DIP Foundation tukee ekosysteemiä, ja se sisältää oraakkelipalvelujen tarjoajia, tuotevalmistajia, jälleenmyyjiä, riskipoolin haltijoita, korvausten sopeuttajia, vakuutuksenantajia ja välittäjiä. Joka tapauksessa se on loistava sovellus riskinsiirtoratkaisujen rakentamiseen yksinomaan vakuutusalalle.
 • Nexus-molemminpuolinen: Nexus Mutual on ainutlaatuinen sovellus, joka poistaa vakuutusyhtiöiden käsitteen. Täällä voit jakaa riskin muiden poolin osapuolten kanssa tarvitsematta yrityksiä tukemaan sitä. Enemmän, ne tarjoavat varmuuskopiointiratkaisun kaikkiin katastrofeihin, kuten viallisiin älykkäisiin sopimuksiin tai DAO-hakkerointiin.

Marginaalikauppa

Todellisuudessa marginaalikauppiaat voivat lainata varoja luotonantajalta ja käyttää kauppaansa tyypillisessä rahoitusjärjestelmässä. DeFi: ssä tämä kauppa on kuitenkin täysin hajautettua ja tarjoaa muita kuin vapausrangaistuksia. Koska älykkäät sopimukset ovat yhteydessä suurimpaan osaan tämäntyyppisistä sovelluksista, monet kutsuvat niitä tällä hetkellä “itsenäisiksi rahamarkkinoiksi”..

 • Tukipiste: se on hajautettu rahoitussovellus marginaalikaupan ja lainanantoprosessien merkitsemiseen. Se ei tarvitse mitään KYC: tä ja AML: ää, ja se tarjoaa muita kuin vapausrangaistuksia. Automaattinen uusiminen ja ilman siirtymämaksuja auttavat ylläpitämään saumattoman kokemuksen.
 • DDEX: DDEX tarjoaa välitöntä lainaa, kiinnostusta lainanantoon alusta alkaen ja viisi kertaa vipuvaikutusta. Lisäksi kaikki älykkäät sopimukset tarkastetaan ja varmistetaan helppokäyttöisten mobiililaitteiden kanssa.

Stablecoins

Stablecoinit kuuluvat myös DeFin kirjoihin. Pääasiassa nämä ovat kryptovaluuttoja, mutta ne on sidottu mihin tahansa vakaaseen omaisuuteen. Se voi olla fiat-rahaa, kultaa tai jopa muita kryptovaluuttoja. Todellisuudessa vakiomallit ovat täällä vähentääkseen kryptovaluuttojen epävakaata luonnetta ja tekemällä niistä hyvä digitaalisen valuutan lähde. Tällä hetkellä monet keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) protokollat ​​käyttävät kiinteitä kolikkoja.

 • Dai: Dai on kiinteä kolikko, joka on sidottu Yhdysvaltain dollariin. Tässä 1 Dai = 1 USD. Stablecoin käyttää Ethereum-pohjaista alustaa, ja MakerDAO hallitsee sen takana. Todellisuudessa Dai: ssa ei ole syrjintää, koska se tarjoaa vakaan hinnoittelun koko ajan.
 • Kaksosien dollari: Gemini-dollari on sidottu myös Yhdysvaltain dollariin. Tässä se on 1: 1-suhde dollariin. Lisäksi se tarjoaa suuren skaalautuvuuden ja käytettävyyden missä tahansa ympäristössä, päästä eroon perinteisten kryptien kaikesta haihtuvasta luonteesta.

Online-markkinapaikat

Verkkokaupat ovat toinen suuri DeFin käyttötapa. Hajautetun rahoituksen sovellukset auttavat käyttäjiä vaihtamaan tuotteita suoraan ilman kolmatta osapuolta. Enemmän, se edistää myös globalisaatiota verkkomarkkinoilla. Voit jopa tehdä freelance-keikkoja näissä sovelluksissa, jos haluat.

 • Gitcoin: Gitcoin on markkinapaikka kehitystyöllesi. Se on avoimen lähdekoodin markkinapaikka, mikä tarkoittaa, että kaikki kehitystyösi ovat yleisölle. Se tarjoaa työpajoja, kasvavan ympäristön projektiisi ja tiettyjä maksuja, joiden avulla voit jatkaa osallistumistasi.
 • Ethlance: Se on erilainen blockchain-otos, joka on tavallaan samanlainen kuin suositut alustat, kuten Upwork, Fiverr jne. Mutta sen sijaan, että maksat rahaa, saat maksun Etherissä. Tällä hetkellä he eivät ota leikkauksia maksuistasi, joten kaikki ansaitsemasi rahat ovat täysin sinun.

Maksut

No, DeFi-sovelluksen ensisijainen käyttötapaus alkaa vertaisverkkojärjestelmällä. Siksi suurin osa parhaista hajautetuista rahoitussovelluksista tarjoaa tämän toiminnon kaikille käyttäjille. Todellisuudessa blockchain-tekniikka on enemmän kuin tarpeeksi turvallisen ja suoran yhteyden varmistamiseksi muille käyttäjille ilman ulkopuolisia osapuolia.

Mutta DeFi-maksut vievät sen kokonaan uudelle tasolle. Se luo avoimemman tilan maksujen turvalliseen lähettämiseen ja vastaanottamiseen ympäri maailmaa.

 • Pyydä verkkoa: Se on maksuverkko, joka käyttää IPFS: ää ja Ethereumia. Joka tapauksessa tämän sovelluksen avulla voit saada pääsyn standardeihin, infrastruktuureihin oman maksuprojektisi rakentamiseksi.
 • Groundhog: Groundhog on mahtava työkalupakki, joka on kehitetty erityisesti salaukseen perustuvien tilausten luomiseen. Todellisuudessa Groundhogin lisääminen sovellukseesi on yksinkertainen tehtävä, jossa on vain muutama koodirivi. Enemmän, voit siirtää rahaa tähän lompakkoon millä tahansa salauslompakolla tai pankkitilillä.

Lue lisää:Ethereum Smart Contracts Ultimate Guide

Ennustemarkkinat

Hajautettua rahoitusta on monia sovelluksia, jotka on rakennettu yksinomaan ennustemarkkinoille. Todellisuudessa nämä sovellukset voivat helposti analysoida tietoja ja kuluttajien käyttäytymistä ennustamaan muutokset onnistuneesti.

Joka tapauksessa markkinahinnat voivat epäsuorasti osoittaa tiettyjä tapahtumia. Siten nämä sovellukset analysoivat tilannetta ja voivat tarjota sinulle tuloksia taloudellisesta tapahtumasta, vaalituloksista ja jopa urheilupeleistä.

 • Augur: Kuka ei pidä ennustemarkkinoiden sovelluksista? Augur on nyt yksi markkinoiden johtavista ennustemarkkinoiden sovelluksista, jolla ei ole rajoituksia sille, mihin voit lyödä vetoa. Se on täysin sinun tehtäväsi, kuinka paljon haluat lyödä vetoa.
 • Gnoosi: Gnosis on pikemminkin foorumi, jonka avulla voit kehittää Ethereumiin perustuvia ennakointimarkkinoiden ratkaisuja. Joten se on enemmän kehittäjän työkalu, jossa he voivat käyttää resursseja, tietoja ja rahoitusinfrastruktuureja.

Synteettiset varat

Nämä liittyvät enemmän tai vähemmän pysyviin valkuaisaineisiin. Todellisuudessa nämä varat ovat sekoitus muita varoja, kuten fiat-rahaa, kultaa tai kryptovaluuttoja, jotka tarjoavat vakaan arvon. Esimerkiksi tietty prosenttiosuus tai fiat-raha ja kulta voivat muodostaa synteettisen omaisuuden.

Lisäksi tämä prosessi auttaa absorboimaan kaikki myöhemmin tulevaisuudessa mahdollisesti esiintyvät hintahokit. Joten jos kullan hinnat vaihtelevat, fiat-rahat voivat tukea sitä ja tehdä loppuarvosta vakaan.

 • Synteteksi: Synthetix on ainutlaatuinen sovellus, joka tarjoaa sekoituksen erilaisia ​​varoja vakaan arvon omaisuuteen. Tällä hetkellä se on synteettisillä varoilla käyvän johdannaisen selkäranka. Joka tapauksessa Synthetix Network Token varmuuskopioi jokaisen sovelluksen omaisuuden.

Lue myös:Yli 50 suosituinta DeFi-projektia vuonna 2020

DeFi-sovellukset muuttavat taloudemme tulevaisuutta

DeFi-sovellukset muuttavat hitaasti mutta varmasti maailman taloudellista mallia. Jopa vuosikymmen sitten täysin hajautetun rahoitusjärjestelmän kuvitteleminen oli mahdotonta. Blockchain-tekniikka on kuitenkin hitaasti avaamassa tietä seuraavan teknologisen vallankumouksen tarjoamiselle.

Vaikka nämä sovellukset eivät ole täydellisiä, ne pystyvät silti korvaamaan virheiden alaiset vanhat järjestelmät.

Jos olet kiinnostunut oppimaan hajautetusta rahoituksesta, suosittelen aloittamaan DeFi-johdantokurssillamme!

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus ja lue koko vastuuvapauslauseke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map