Asiantuntijaopas: Kuinka saada Blockchain-sertifikaatti?

Haluatko päästä eteenpäin yhdellä parhaista Blockchain-sertifikaateista? Opitaan asiantuntijoilta, kuinka voit saada Blockchain-sertifikaatin.

Blockchain-tekniikka on epäilemättä tuonut uuden vallankumouksen tiedonhallinnan ja liiketoiminnan lähestymistavoissa digitaalisessa maailmassa. Blockchain on tullut paljon odotettua kauemmaksi noin kymmenen vuoden kuluttua sen käyttöönotosta. Nyt blockchain ei ole enää rajoitettu Bitcoiniin, ja on monia teollisuudenaloja, jotka käyttävät blockchainia erilaisiin sovelluksiin.

Tärkeintä on, että hallitukset tunnustavat myös blockchainin arvon, kun blockchainiin perustuvien hallitushankkeiden määrä kasvaa laajasti. Siksi blockchain-sertifikaatit ovat tunnin tarve monille ehdokkaille, jotka haluavat päästä uraan blockchainissa.

Monilla ehdokkaista ei kuitenkaan ole erityisiä ohjeita valmistautumiseen sertifikaateihin blockchainissa. Samaan aikaan on monia palveluntarjoajia, jotka vaativat alkuunsa huippuluokan blockchain-sertifikaatteja. Seuraavan keskustelun tarkoituksena on antaa yksityiskohtainen käsitys tuoreille hyödyllisistä viitteistä halutun blockchain-sertifikaatin saamiseksi.

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Enterprise Blockchain Fundamentals -kurssi

Miksi Blockchain-sertifikaatti on tärkeä?

Ennen siirtymistä kohti blockchain-sertifikaattien valmistelua on tärkeää ymmärtää sertifikaatin merkitys. Blockchain-tekniikalla on merkittävä potentiaali muuttaa tekniikan maailmaa sellaisenaan. Esimerkiksi estoketju on tarjonnut riittävän turvallisuuden tiedonsiirtoon ja parantanut samalla tapahtumien avoimuutta.

Tällä hetkellä blockchain palvelee hallintojärjestelmien ja talouden sekä terveydenhuollon ennätyssovellusten perustaa. Siksi parhaat blockchain-sertifikaatit voivat auttaa hyödyntämään blockchain-tekniikassa jatkuvasti syntyviä työllistymismahdollisuuksia. Lohkoketjumarkkinoiden osaamisvaje tarjoaa myös valtavan lisäyksen palkka-arvioihin taloudellisten kannustimien rinnalla. Lisäksi blockchain-asiantuntemus antaa sinulle mahdollisuuden osallistua futuristiseen teknologiseen vallankumoukseen.

Kun blockchain-hyväksyntä kasvaa tasaisesti, blockchain-sertifioidut ammattilaiset voivat nauttia paremmasta työturvallisuudesta. Toinen merkittävä syy valita blockchain-sertifikaatti on ura-roolien monimuotoisuus blockchainissa. Ehdokkaat voivat harjoittaa blockchain-kehittäjien, blockchain-projektipäällikön, blockchain-ratkaisuarkkitehdin, blockchain-konsulttien, blockchain-laatuinsinöörien ja blockchain UX -insinöörien rooleja.

Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että parhaat blockchain-sertifikaatit voivat helposti auttaa sinua rakentamaan turvallisen uran blockchainissa. Työturvallisuuden, pääsyn useisiin työtehtäviin, mahdollisuuden osallistua nykyaikaiseen teknologiseen vallankumoukseen ja monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien avulla on järkevää alkaa valmistautua haluamaasi blockchain-sertifikaattiin.

Blockchain-sertifikaateilla tehdyt lupaukset voivat varmasti aliarvioida tarvittavien valmistelujen intensiteetin. On kuitenkin tärkeää tietää ihanteelliset käytännöt, jotta saat blockchain-sertifikaatin rajoitettujen takaiskujen varmistamiseksi. Tässä on joitain tärkeitä vihjeitä, jotka sinun on pidettävä mielessä edetäksesi matkallasi haluamasi blockchain-sertifikaatin saamiseksi.

Haluatko tulla Blockchain-ammattilaiseksi? Katso parhaat vinkit aloittaa Blockchain-ura asiantuntijoiden toimesta.

Valitse oikea Blockchain-sertifikaatti


Yksi ensimmäisistä tekijöistä, jotka lähtevät matkalle tulemaan sertifioiduksi blockchain-ammattilaiseksi, on sertifikaatin valinta. Ehdokkaiden tulisi valita ihanteellinen blockchain-sertifikaatti ennen valmistelujen aloittamista. Ensimmäinen askel matkallasi voi olla hankala, varsinkin kun niin monet palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ​​blockchain-sertifiointiohjelmia.

Laajemasta näkökulmasta voit tuntea, että kaikki sertifikaatit sopivat urallesi. Sinun on kuitenkin kerättävä tietty sertifikaatti sen työtehtävän mukaan, jonka haluat jatkaa lohkoketjussa. Mielenkiintoista on, että voit käyttää erityyppisiä blockchain-sertifikaatteja, jotka keskittyvät tiettyihin rooleihin, kuten blockchain-kehittäjä, blockchain-arkkitehti tai blockchain-turvallisuusalan ammattilainen. Kun sinulla on selkeä käsitys urasi tavoitteista blockchainissa, voit helposti valita ihanteellisen blockchain-sertifikaatin.

Myöhemmin sinun on painotettava jonkin verran sertifiointia tarjoavalle alustalle. Vaikka sertifikaatti voi näyttää täysin lailliselta, siitä on aina tutkittavaa. Tarkista sertifiointipalvelun arvostelut sekä kokemus ja kokemus blockchain-sertifikaattien tarjoamisesta.

 • Valitse Blockchain Fundamentals -kurssi joka tapauksessa

Kun olet valinnut parhaat blockchain-sertifikaatit urasi mieltymysten mukaan, voit helposti siirtyä seuraaviin vaiheisiin. Monilla ehdokkailla ei kuitenkaan ole selkeyttä sertifiointikokeista, varsinkin jos he ovat aloittelijoita. Siksi on erittäin tärkeää, että tällaiset ehdokkaat valitsevat ilmaiset blockchain-kurssit. Vaikka sinulla olisi viimeistelty blockchain-sertifikaatti jatkaaksesi, voit luottaa ilmaisiin blockchain-perusteiden kursseihin oppimiseen.

Ilmainen blockchain-peruskurssi auttaa sinua parantamaan luottamustasi blockchain-tekniikkaan. Samaan aikaan voit myös löytää parempia mahdollisuuksia ymmärtää perustekniikkaa ja muita peruskäsitteitä lohkoketjussa. Blockchain-tekniikan perustiedot ja taidot voivat auttaa ehdokkaita valitsemaan ihanteellisen urapolun blockchainissa. Samaan aikaan blockchainin peruskurssit auttavat sinua rakentamaan sopivan perustan blockchain-matkallesi.

 • Tutustu Blockchain-alustoihin

Kun olet kehittänyt sujuvasti blockchain-perusteita, sinun on kehitettävä tietoa erilaisista blockchain-alustoista. Blockchain-sertifikaatit keskittyvät näkyvästi yritysten blockchain-alustoihin, kuten Corda, Ethereum ja Hyperledger Fabric. Mielenkiintoista on, että ehdokkailla tulisi olla myös kyky erottaa näiden alustojen toiminta.

Jopa ei-tekniset blockchain-työtehtävät edellyttävät työkokemusta yrityksen blockchain-alustoista. Pyrkivän ehdokkaan asiantuntemus yritysten lohkoketjuympäristöissä takaa heidän kykynsä saada liiketoiminnan arvoa. Lisäksi tieto yrityksen blockchain-alustoista auttaa ehdokkaita kommunikoimaan blockchain-ratkaisun tehokkaasti asiakkaille.

 • Löydä oikeat kirjat

Seuraava tärkeä virstanpylväs blockchain-sertifikaattien hakijoiden valmistelussa viittaa kirjoihin. Vaikka lohkoketjun toimialue on verrattain uusi, monet kirjoittajat ovat kokeilleet erilaisia ​​blockchain-käsitteitä kirjoissaan. Kirjat tarjoavat huomattavan laajan teoreettisen perustan käsitteellisen lohkoketjuosaamisen kehittämiselle.

Oikeilla kirjoilla haluamasi sertifikaatin kattamien aiheiden mukaan sinulla on rajoitettuja vaikeuksia luoda vahva alku matkallesi. Kirjat tuovat myös kirjojen tekijöiden tarjoaman varmuuden uskottavuudesta heidän osuutensa perusteella blockchainiin. Joten ehdokkailla voi aina olla uskottava lähtökohta palata milloin tahansa valmistautumismatkansa aikana.

Tarkista nyt:Top 5 Blockchain- ja Cryptocurrency -kirjaa

 • Arvioi tenttiaiheet huolellisesti

Nyt ehdokkaiden tulisi keskittyä valmistautumaan valitsemiinsa blockchain-sertifikaatteihin. Valmistelun tärkein vaihe on perusteellinen tarkastelu sertifiointikokeiden aiheista. Yksityiskohtainen yleiskatsaus sertifiointikokeen aiheista tarjoaa peruskehyksen, johon hakijat voivat rakentaa valmistelusuunnitelmansa. Sertifiointikokeessa mitatut taidot tarjoavat myös yleiskuvan tutkimuksen sisällöstä.

Tentitaidon pääpiirteiden lisäksi ehdokkaiden tulisi myös huomata aihealueittain jako ja kunkin alueen painoarvo. Tämän jälkeen voit sukeltaa jokaisen verkkotunnuksen kattamien alateemojen yksityiskohtiin. Kaikki nämä harjoitukset auttavat sinua saamaan muodollisen käsityksen tentistä ja kysymyksistä, joita voit odottaa tentissä.

 • Noudata asianmukaista opintosuunnitelmaa

Nyt kun sinulla on yksityiskohtainen käsitys aiheista, jotka on katettava valitsemallesi sertifioidulle blockchain-asiantuntijasertifioinnille, voit rakentaa kohtuullisen tutkimussuunnitelman. Opintosuunnitelma on tärkeä työkalu hakijoiden valmistautumiseen blockchain-sertifiointikokeisiin. Ehdokkaat voivat käyttää opintosuunnitelmaa varmistaakseen tarkat virstanpylväät kullekin toimialueelle sertifiointikokeessa.

Lisäksi ehdokkaat voivat myös poistaa sopivat aikataulut valmisteluaikataulusta käytännön harjoitusten sovittamiseksi. Opintosuunnitelma ei vain auta järjestämään hakijoiden valmistautumista blockchain-sertifikaatteihin, vaan myös parantaa heidän aikataulunhallintavalmiuksiaan. Tämän seurauksena voit pystyä hoitamaan muut vastuut tehokkaasti tarvitsematta tinkiä valmisteluistasi.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on kuitenkin myös tärkeää säilyttää vastuullinen vastuu opintosuunnitelmasta. Et voi odottaa opintosuunnitelman tuottavan haluamasi tulokset, jos et noudata sitä kunnolla. Joten on järkevää pyytää perhettä tai ystäviä auttamaan sinua ylläpitämään asianmukaista rutiinia opintosuunnitelman noudattamisessa.

Haluatko tasoittaa Blockchain-urasi yhdellä parhaista Blockchain-sertifikaateista? Tarkista, miten sinusta voi tulla sertifioitu blockchain-asiantuntija.

 • Koulutuskurssit menestykseen

Koulutuksella olisi aina leijonan osuus monista tekijöistä, jotka ovat ratkaisevia valmistautuessaan tulemaan sertifioiduksi blockchain-ammattilaiseksi. Koulutus, luokkahuone tai online on erittäin tärkeää valitsemasi blockchain-sertifiointikokeen saamiseksi. Itseopiskelu on epäilemättä valtava työkalu alkuperäisten valmistelujen vahvistamiseen. Se voi kuitenkin mennä vain niin pitkälle kuin kattaa blockchain-sertifiointikokeiden peruskysymykset. Ammatilliset koulutuskurssit voivat auttaa sinua saamaan ammattilaisen näkökulman blockchain-sertifiointikokeisiin.

Tärkeintä on, että ehdokkaat voivat tutustua parhaisiin käytäntöihin lähestyä kutakin aihetta sertifiointikokeessa. Tämän jälkeen kouluttajien ja ohjaajien aineosaaminen online-ammattisertifiointikursseilla on hyödyllistä ehdokkaille. Ohjaajien asiantuntemus voi auttaa ehdokkaita ymmärtämään oppimiensa tekniikoiden tai käsitteiden käytännön näkökohdat. Lisäksi ammatilliset koulutuskurssit auttavat hakijoita saamaan henkilökohtaisen koulutuksen edut. Kun käytettävissä on reagoiva asiantuntijatuki, ehdokkaat voivat helposti luottaa verkkokoulutukseen saumattomien valmistelujen tekemiseksi.

On kuitenkin myös järkevää valita blockchain-sertifikaattien koulutuskurssit huolellisesti. Sopivin vaihtoehto ehdokkaille valita blockchain-sertifiointikurssit on sertifioinnin tarjoaja itse. Jos löydät blockchain-sertifikaatin tarjoajan, jolla on räätälöityjä kursseja sertifikaateille, sinulla on oikea valinta. Sertifiointikoulutuskurssi täsmälleen valitsemasi blockchain-sertifikaatin mukaisesti vie paljon vaivaa. Esimerkiksi hakijoiden ei tarvitse investoida aikaa tai resursseja haluamallaan sertifikaatilla sopivan kurssin löytämiseen. Lisäksi sertifioinnin tarjoajan sertifiointikoulutuskurssit takaavat kurssimateriaalin uskottavuuden.

Tarkista nyt:Blockchain-sertifiointikoulutuskurssit

 • Kehitä käytännön kokemusta

Harjoittelu on myös väistämätön vaatimus valitsemiesi blockchain-sertifikaattien saamiselle. Monet ehdokkaat eivät ymmärrä käytännön harjoitusten merkitystä todistusten valmistelussa. Ei riitä, jos olet korostanut kaikki teoreettiset käsitteet blockchain-sertifikaattikokeessa. Päinvastoin, sinun on tiedettävä tiesi ympäri eri blockchain-työkaluja ja -alustoja. Tehokas käytännön kokemus voi auttaa ehdokkaita käyttämään blockchain-tekniikkaa tehokkaasti sertifiointikokeen eri kysymyksiin. Lisäksi käytännön kokemus on erittäin tärkeää, kun haetaan skenaariopohjaisia ​​tehtäviä blockchain-sertifiointikokeissa helposti.

 • Keskity liike-elämän taitoihin

Monet blockchain-sertifikaattien valmisteluun liittyvät oppaat eivät keskittyisi tarvitsemaan lisätaitoja sertifikaattien lisäksi. Jos haluat tulla sertifioiduksi blockchain-asiantuntijaksi, sinun on myös kehitettävä liiketoimintaosaamista. Kuten huomaat, blockchain-tekniikka on saamassa tunnustusta eri toimialoilla.

Joten sinulla on mahdollisuus hyödyntää blockchain-uramahdollisuuksia eri toimialoilla. Koska sertifioitu ammattilainen blockchain-alueella, ehdokkailla on oltava kyky käyttää blockchainia liiketoimintakysymysten ratkaisemiseen.

Siksi jotkut tärkeät liiketoimintaosaamiset, kuten viestintä, ryhmätyö ja johtajuus, ovat ratkaisevan tärkeitä ehdokkaille, jotka haluavat tulla blockchain-ammattilaisiksi. Blockchain-asiantuntijoiden olisi valvottava monien muiden ammattilaisten työtä, mikä tarkoittaa tehokasta hallintaa. Joten blockchain-asiantuntija, jolla on vain sertifikaatti, ei välttämättä aina ole ensimmäinen vaihtoehto työnantajalle.

On tärkeää hankkia merkittäviä Blockchain-taitoja tullavalmiiksi. Katso parhaat Blockchain-taidot, jotka sinulla on oltava.

 • Ota kaikki irti yhteisön eduista

Viimeinen ehdotus ehdokkaille, jotka haluavat puhdistaa blockchain-sertifikaatin ja tulla huippu-blockchain-ammattilaisiksi, on yhteisön osallistuminen. Koska lohkoketju on suhteellisen uusi tekniikka, ehdokkailla voi olla vaikeuksia löytää ihanteelliset koulutusresurssit. Paras osa blockchain-yhteisöistä on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa samanmielisten kanssa. Näistä yhteisöistä löytyy monia aiheen asiantuntijoita sekä aloittelijoita blockchain-verkkotunnuksesta. Blockchain-yhteisöt tarjoavat valtavan edun blockchain-tietosi kehittämisessä hankkimalla ja jakamalla.

Lue myös:

 • Kuinka tulla sertifioiduksi Enterprise Blockchain Professionaliksi?
 • Kuinka tulla sertifioiduksi Enterprise Blockchain Architectiksi?
 • Kuinka tulla sertifioiduksi blockchain-turvallisuusasiantuntijaksi?

Bottom Line

Lopuksi on selvää, että sinusta voi tulla sertifioitu blockchain-ammattilainen oikealla sertifikaatilla. Ehdokkaiden on kuitenkin myös tärkeää huomata, että pätevyyskirja ei takaa työllisyyttä. Toisaalta sertifikaatit eivät ole ehdoton todiste blockchain-ammattilaisen asiantuntemuksesta.

Siksi on olennaista keskittyä käytännön kokemukseen todellisissa projekteissa, joissa on erilaisia ​​työtehtäviä ammatillisen kehityksen kannalta. Blockchain-sertifikaatteihin pyrkivät ehdokkaat voisivat käyttää erilaisia ​​käyttötapauksia ja käytännön laboratoriharjoituksia kokeillakseen käsiään erilaisilla blockchain-tekniikoilla. 101 Blockchains tarjoaa luotettavaa ja uskottavaa blockchain-koulutusta ja tutkimusresursseja.

Kiinnostuneet hakijat voivat saada kolme erityyppistä sertifikaattia, kuten Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) ja Certified Blockchain Security Expert (CBSE) -sertifikaatit. Usean 101 Blockchainiin liittyvän tekniikan alan huippunimen luottamuksen avulla se voi olla porttisi tuottavaan blockchain-uraan. Joten, jos haluat tulla blockchain-asiantuntijaksi, tee ensimmäinen päätös heti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map