AWS vs AZURE vs Oracle Blockchain Solution Offering: BaaS-vertailu

Kun blockchain-tekniikka nousi yhdeksi nopeimmin kasvavasta ja pelin muuttuvasta uudesta kehityksestä tekniikkateollisuudessa, monet tekniset jättiläiset keksivät omat blockchain-ratkaisunsa asiakkailleen viime kuukausina. BaaS (blockchain-as-a-service) saa yhä enemmän huomiota.

Näitä teknisiä jättiläisiä ovat:

 • Amazon tai AWS (Amazon Web Service)
 • Microsoftin AZURE
 • Oraakkeli

Viimeisen vuoden aikana melkein kaikki edellä mainitut suuret tekniset jättiläiset yhdessä IBM: n, HP: n, SAP: n ja kiinalaisen Huaweiin kanssa ilmoittivat omista blockchain-ratkaisuistaan ​​yksi toisensa jälkeen tai melkein samaan aikaan. Google on myös investoinut paljon ja sen odotetaan tulevan oman ratkaisunsa tulevina kuukausina.  

Mitä tämä tarkoittaa?

Tämä heijastaa sitä, että tekniset jättiläiset kilpailevat keskenään, investoivat voimakkaasti blockchain-tekniikkaan ja ovat vakuuttuneita siitä, että blockchain on tie eteenpäin. Se osoittaa myös suurten pelaajien kiireellisyyden kilpailla eteenpäin pelissä.

Kiinnostus johtuu pääasiassa siitä, että blockchain-markkinoiden odotetaan kasvavan 61,5% vuodessa seuraavien kolmen vuoden aikana. Lähes kaikki suuret yritykset haluavat hyödyntää kasvavaa kysyntää.

Jonkin sisällä tuore artikkeli, paljastettiin, että melkein kaikki suuret teknologiajätit, joihin kuuluvat IBM, Google, Oracle, Microsoft ja Amazon, investoivat voimakkaasti blockchain-yrityksiin ja blockchain-ratkaisuihin.

Tässä artikkelissa tarkastellaan AWS vs Azure vs Oracle Blockchain Solution -ratkaisun yksityiskohtia yksityiskohtaisella vertailulla näiden kolmen välillä.

Azure vs. AWS vs Oracle Blockchain -ratkaisutarjous:

AWS Blockchain -ratkaisu

Aloitetaan AWS: stä, joka tunnetaan myös nimellä Amazon Web Services. He ilmoittivat Blockchain-mallit BaaS (blockchain as a service) -tarjouksena huhtikuussa 2018. Lanseeraus seurasi Microsoftin Azuren, Oraclen ja IBM: n vastaavia ilmoituksia. Se tekee Microsoft Azuresta viimeisen, joka tuo blockchain-ratkaisunsa verrattuna Oracleen ja Azureen.

Joten mitä BaaS tarjoaa kehittäjille ja yrityksille?

Heidän suosituin tuote on AWS Blockchain Templates, jonka avulla blockchain-sovellusten parissa työskentelevät AWZ-käyttäjät voivat perustaa Hyperledger Fabric- tai Ethereum-verkot nopeammin.


AWS antaa myös käyttäjilleen pääsyn kohtuuhintaisiin resursseihin, jotka voivat auttaa heitä ottamaan blockchain-verkot nopeasti käyttöön.

Keskeisiä piirteitä

Tässä on joitain tärkeitä AWS Blockchain Solution -ominaisuuksia.

 • Se tarjoaa turvallisuus yrityksille, koska käyttäjät voivat lisätä käyttöoikeuksia hallita AWS-resurssien käyttöä. Yritykset voivat myös käyttää resurssitoimintaa milloin tahansa, joka on kirjautuneena AWS CloudTrailiin.
 • Palvelua tarjotaan a pay-as-you-go palvelua, joten maksat vain käyttämistäsi palveluista ja niiden käyttämisestä. Tämä tekee AWS-resursseista edullisia. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa liittymämaksuja tai ennakkomaksuja, koska AWS: n ja käyttäjän välillä ei ole pitkäaikaista sopimusta.
 • AWS tarjoaa sinulle myös a laaja valikoima vaihtoehtoja kun kyse on blockchain-kehyksistä. Voit valita seuraavista: Corda, Hyperledger Fabric ja Ethereum sekä kumppaniratkaisut toimialallesi.
 • Kanssa AWS Blockchain -mallit, käyttäjät voivat nopeasti ottaa käyttöön suojattuja blockchain-verkkoja.

Tuotteet

AWS tarjoaa kaksi erilaista vaihtoehtoa heidän blockchain-ratkaisuissaan, mukaan lukien AWS Blockchain -mallit ja AWS-kumppaniratkaisut, jotka ovat saatavilla heidän markkinoilla..

AWS Blockchain -mallit

AWS Blockchain Template on heidän ensisijainen tuotteensa, jonka avulla käyttäjät voivat valita Hyperledger Fabric- tai Ethereum-avoimen lähdekoodin kehysten välillä turvallisten blockchain-verkkojen käyttöönottamiseksi nopeasti.

Näiden mallien avulla sinun ei tarvitse käyttää aikaa blockchain-verkon manuaaliseen määritykseen, koska voit yksinkertaisesti ottaa käyttöön AWS CloudFormation -mallit ja keskittyä vain blockchain-sovelluksesi rakentamiseen.

Nämä mallit käyttävät valitsemaasi blockchain-kehystä ECS: ssä, joka tunnetaan myös nimellä Amazon Elastic Container Service. Parasta on, että näistä malleista ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Itse asiassa sinun on maksettava vain resursseista, joita käytät blockchain-verkon suorittamiseen.

 • Edut

Muu kuin pay-as-you-go-ominaisuus, AWS Blockchain Templates tarjoaa myös blockchain-verkon nopean käyttöönoton Amazon EC2- ja Amazon EC3 -palvelimille ECS-konttipalvelun lisäksi. Sinulla on myös mahdollisuus valita Hyperledger Fabric- tai Ethereum-kehys, jotka ovat tällä hetkellä suosituimpia ja yleisimmin käytettyjä blockchain-kehyksiä.

Valitusta kehyksestä riippumatta sinulla on pääsy ominaisuuksiin, kuten älykkään sopimuksen toimivuuteen, hajautettuihin konsensusalgoritmeihin, kulunvalvontaan ja muihin keskeisiin blockchain-ominaisuuksiin.   

Mallien mukana tulee myös omia hallintatyökaluja, joiden avulla voit seurata, selata ja hallita estoketjujasi.

Mikä Blockchain Framework valita: Ethereum tai Hyperledger-kangas

Tässä on nopea vertailu, jonka avulla voit valita näistä kahdesta tarpeidesi mukaan.

Ethereum
Hyperpitkäkangas
Ethereum on tällä hetkellä suosituin blockchain-kehys, jonka on kehittänyt Ethereum Foundation. Sitä suositellaan niille, jotka haluavat rakentaa uuden julkisen verkon, aikovat käyttää Ethereum Solidity -sovelluksen älykäs kieltä tai haluavat tehdä kauppaa julkisen Ethereum-verkon vertaisryhmien kanssa.. Linux Foundation kehitti Hyperledger-kankaan. Sitä suositellaan niille, jotka haluavat lisää suojausominaisuuksia, haluavat rajoittaa tapahtumia, joita käyttäjät voivat nähdä, tai haluavat luoda yksityisen blockchain-verkon.

Voit oppia lisää Ethereumista tai Hyperledger-kankaasta edellisistä yksityiskohtaisista blogiviesteistämme. Voit myös lukea Hyperledger vs Corda R3 vs Ethereum: The Ultimate Guide.

Kun olet päättänyt kehyksestä, jonka kanssa haluat työskennellä, rakenna yksinkertaisesti blockchain-verkko sen päälle ja asenna hajautettuja sovelluksia.

Valitse kehysMääritä Blockchain-ohjelmistoOta käyttöön dApps

Yksinkertainen ja kustannustehokas, eikö olekin?

AWS-kumppaniratkaisut

AWS Blockchain Templates -mallien lisäksi AWS antaa käyttäjilleen mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta AWS-kumppaniratkaisuja blockchain-käyttöönottoon. Tämän avulla käyttäjät voivat valita tarpeisiinsa sopivan, koska monet alla luetelluista kumppaneista tarjoavat erikoistuneita blockchain-ratkaisuja tietylle teollisuudelle.

Esimerkiksi Corda R3 on suunniteltu rahoitusmarkkinoille, kun taas GuildOne on suunniteltu rahoitusmarkkinoiden ulkopuolisille sektoreille.

Kumppanit

Tarjotakseen parhaan estoketjupalvelun asiakkailleen, AWS toimii useiden alla lueteltujen kumppaneiden kanssa.

 • Kaleido

AWS ilmoitti – kumppanuutensa ConsenSysin kanssa, joka on Kaledio, toukokuun puolivälissä. Se on Blockchain Business Cloud, joka toimii all-in-one-yrityksen SaaS-alustana yrityksille. Kaleido on suunniteltu helpottamaan organisaatioiden turvallisten yksityisten ketjujen käyttöönottoa.

Voit oppia lisää siitä, mitä Kaleido tarjoaa kehittäjille tässä.

 • BlockApps

AWS teki yhteistyötä BlockAppsin kanssa tarjotakseen Ethereumin estoketjun kehittämisratkaisuja asiakkailleen. BlockApps tarjoaa yhden nopeimmista tavoista ottaa käyttöön skaalautuva Ethereum blockchain -verkko ja rakentaa blockchain-sovelluksia.

 • Jakotekniikka

Uusi kumppanuus Manifold Technologyn kanssa antaa AWS-käyttäjille pääsyn kustannustehokkaaseen, skaalautuvaan ja erittäin helposti integroitavaan lohkoketjuun.

 • CISCO

Cisco Blockchain antaa AWS-käyttäjille mahdollisuuden rakentaa Enterprise-tason blockchain-sovelluksia. Ciscon blockchain-ratkaisu on skaalautuva, turvallinen ja suoraviivainen.

 • Corda R3

Corda R3 on tunnettu nimi blockchain-teollisuudessa, koska se oli ensimmäinen yritys, joka rakensi rahoitusmarkkinoiden suurimman yhteistyöryhmän yli 100 rahoituslaitoksen kanssa.

Se on erikoistunut blockchain-alusta, joka on suunniteltu rahoitusmarkkinoille. Yksinkertaisesti sanottuna se on taloudellisen tason pääkirja, joka täyttää korkeimmat standardit, joita käytetään finanssialalla. Se tarjoaa koodeja ja sovellusliittymiä blockchain-sovellusten rakentamiseen, jotta yritystapahtumien tehokkuus paranisi.

 • GuildOne

Vuosikymmenien ajan GuildOne tarjoaa erikoistuneita tietokanta- ja teknologiapalveluita öljy- ja kaasuteollisuudelle, ja nyt se johtaa lohkoketjuteknologiaa, joka on suunniteltu yrityksille, jotka eivät ole kryptovaluutta- ja finanssialalla..  

Muita teknologiakumppaneita ovat Intel, kun taas AWS-konsultointikumppanit sisältävät Accenture, Blockskye, Luxoft, PWC, ja Vaellus10.

Asiakkaat

AWS: n mukaan useat suuret asiakkaat käyttävät palveluitaan blockchain-ratkaisujen rakentamiseen. Tämä sisältää asiakkaita, kuten T Mobile ja Guidewire.

Yhteenveto: AWS Blockchain Solution

Vaikka AWS osallistui kisaan vähän myöhässä, mutta heidän tuotteensa heijastavat, että he tekivät kotitehtävänsä oikein. Heidän suosituin tuotteensa, AWS Blockchain Templates, helpottaa yritysten pääsemistä alkuun nopeasti, koska ne voivat ottaa mallit käyttöön ja aloittaa työnsä hajautettujen sovellustensa kanssa viipymättä..

Itse asiassa AWS Blockchain Templates on ominaisuus, joka tekee niistä erilainen kuin muut BaaS-palveluntarjoajat.

Lisäksi käyttäjät voivat valita myös kumppaniratkaisuistaan. Hinta on myös edullinen, koska AWS-käyttäjät voivat maksaa käytön mukaan sen sijaan, että he tekisivät vuosittaisen sopimuksen. Maksa vain käyttämistäsi ominaisuuksista käyttöösi. Itse asiassa maksat todella palvelimesta ja käyttämistäsi työkaluista, ei blockchain-palvelusta.

Toimitettuja ratkaisuja voidaan käyttää monilla toimialoilla, joihin kuuluvat finanssimarkkinat ja kauppa (rahoitustapahtumat), toimitusketju, vakuutus, terveydenhuolto sekä henkilöllisyys ja vaatimustenmukaisuus.

Ainoa haittapuoli on, että se ei tarjoa mitään erillistä blockchain-työpöytää, kuten Azuren tarjoama. Blockchain-sovellusten hallintaan ja kehittämiseen on luotettava tavanomaisiin AWS-palveluihin tai kuormituksen tasapainottimiin.

Microsoft Azure

Microsoft Azure ilmoitti ensimmäisenä suurena teknologiayrityksenä BaaS-toiminnallisuudesta yrityksille ja kehittäjille. Se pyrki myös ensimmäisen kerran säilyttämään digitaalisen identiteetin turvallisesti lohkoketjussa yhteistyössä Decentralized Identity Foundationin kanssa.

Joten aikajanalla Azure on BaaS-teollisuuden edelläkävijä. Microsoft Azurella on myös alan suurin vaatimustenmukaisuusvalikoima. Yritys väittää tarjoavansa matalan riskin, edullisen, nopean ja vikaturvallisen blockchain-ratkaisun BaaS: nä (Blockchain-as-a-service). Se isännöi blockchainia Linux-palvelimilla.

Keskeisiä piirteitä

Tässä on joitain Azure Blockchain Solution -ratkaisun tärkeitä ominaisuuksia.

 • Azure lyhentää kehitysaikaa tarjoamalla käyttäjille valmiiksi määritetyt verkot ja infrastruktuuri. Tämän avulla käyttäjät voivat aloittaa hajautettujen sovellusten kehittämisen välittömästi.
 • Avulla Sisäänrakennetut yhteydet Azure-työkaluihin, käyttäjät voivat vahvistaa ja toistaa blockchain-kehityksen nopeammin ja helpommin.
 • Globaalisti saatavilla olevan pilvialustan avulla voit säilyttää tietosi turvallinen. Ratkaisut ovat myös skaalautuva jonka avulla voit laajentaa milloin tahansa haluat.

Tuotteet

AWS: n tavoin Azure tarjoaa myös erilaisia ​​ratkaisuja kehyksen perusteella, jonka kanssa haluat työskennellä. Lisäksi ne tarjoavat myös räätälöityjä kumppaniratkaisuja, joista keskustelemme tarkemmin jäljempänä.

Azure Marketplace -ratkaisut

Azuressa voit valita useista tuotteista ja kehyksistä. Tässä on täydellinen luettelo.

 • Ethereum Azuressa

Azure antaa sinun työskennellä yleisimmin käytetyn blockchain-verkon kanssa. Sen tarjoamien monien esiasetettujen verkkotopologioiden avulla voit kuitenkin ottaa verkon käyttöön muutamassa minuutissa. Ratkaisulla on myös ainutlaatuisia etuja, kuten helpot virtuaalikoneiden mittakaavasarjat, kyky hallita solmuja alueiden välisellä käyttöönotolla ja valvontatyökalut.

 • Hyperpitkäkangas

Seuraava Linux Foundationin suosittu kehys on saatavana myös Azuressa. Tämä on paras niille, jotka haluavat ottaa käyttöön palveluja vertaisarviointiin ja memebershop-tilaamiseen. Jälleen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

 • Corda

Niille, jotka haluavat työskennellä hajautettujen sovellusten kanssa finanssialalla, Azure tarjoaa Cordan hajautetun pääkirja-alustan. Sen avulla käyttäjät voivat ottaa moni- ja usean osanottajan verkon käyttöön helposti. Käyttäjät voivat työskennellä myös notaareiden, ikäisensä ja verkkokartan kanssa.

Jos haluat lisätietoja siitä, mikä yllä olevasta hajautetusta kirjanpitotekniikasta sopii parhaiten tarpeisiisi, voit lukea yksityiskohtaisen vertailun yllä olevista tekniikoista täältä.

 • Azure Blockchain -työpöytä

Tämä on täydellinen Workbench-ratkaisu blockchain-sovellusten nopeaan kehittämiseen. Azure Blockchain Workbench on helppokäyttöinen verkkokäyttöliittymä, joka myös helpottaa käyttöä AWS: ään verrattuna.  

 • DevTest Labs for Blockchain palveluna

Tämän palvelun avulla voit luoda tiimille laboratorion, joka sisältää kaikki käytännöt ja ryhmämallit.

Kumppanit

Voit myös valita 23 ratkaisusta markkinoilla eri kumppaneilta. Tässä on joitain tärkeitä ratkaisuja, joita kumppanit tarjoavat.

 • BlockApps

BlockApps mahdollistaa sekä yksisolmun että monisolmun yksityisen Ethereum-lohkoketjualustan sekä kehittäjille että yrityksille. Ethereum-alustalla on RESTful-sovellusliittymä ja muut kehittäjän työkalut, kuten analytiikka, haku ja tutkimusmatkailija. Yhteensä voit valita BlockAppsin kolmesta ratkaisusta.

 • GoChain

Niille, jotka haluavat keskittyä nopeisiin liiketoimiin finanssialalla, GoChain tarjoaa yhden solmun Ethereum-yhteensopivan lohkoketjun kehittäjäversiona.

Muita kumppaneita, joiden ratkaisuilla on Azure-markkinapaikkoja, ovat Guildkraft, Trade Finance, Accredible, Chain Core Developer Edition, RekoChain, Quorum Demo, RSK Notary Solution ja monet muut.

Asiakkaat

Azurella on käyttäjiä eri toimialoilta, jotka käyttävät Azure Blockchain -ratkaisua täysin erilaisten asioiden saavuttamiseen. Esimerkiksi Insurwave on äskettäin kehittänyt vakuutuksen estoketjuratkaisun. Muita asiakkaita ovat Xbox, 3M, Singaporen pankkiyhdistys ja webjet.com.au.

Yhteenveto: Azure Blockchain Solution

Azure Blockchain -ratkaisulla on useita etuja kilpailijoihinsa nähden. Ensinnäkin, koska sinulla on mahdollisuus valita laajasta valikoimasta blockchain-alustavaihtoehtoja, joihin kuuluvat Ethereum, Chain, Corda, Hyperledger Fabric, Quorum ja paljon muuta.

Kaikki nämä lohkoketjurungot ovat saatavilla yhden solmun, monisolmun ja monijäsenisen topologiana. Vahvin näistä vaihtoehdoista on monijäseninen topologia, jonka avulla käyttäjät voivat luoda suuren verkon, johon kuuluu useita organisaatioita, samalla kun kukin organisaatio pitää yllä myös hallinnollista valvontaa.

Markkinoilta löydät ratkaisuja 23 kumppanilta, joiden avulla voit valita yksilöllisempiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun.

Oracle Blockchain -ratkaisu

Oracle seurasi Microsoftin jalanjälkiä ja lanseerasi B2B blockchain -ratkaisumallin syyskuussa 2017. Suunnitelma tunnetaan nimellä Enterprise-Grade Blockchain Cloud Service, koska se on suunnattu yrityksille ja yrityksille. Palvelu tarjoaa yritysasiakkaille täysin hallitun lähestymistavan, joka haluaa olla mukana lohkoketjussa.

Zaveryn varatoimitusjohtajan mukaan Oracle esitteli tämän palvelun, jotta yritykset voivat työskennellä avoimen lähdekoodin blockchain-projektin parissa ja mukauttaa sitä tarpeidensa mukaan lisäämällä luottamuksellisia käyttöoikeuksia, suojausta ja API: it.

Lohkoketjupalvelu on rakennettu avoimeen lähdekoodiin Hyperledger-kangasprojekti vain, toisin kuin AWS ja Azure, joiden avulla voit valita useista blockchain-kehyksistä.

Keskeisiä piirteitä

Tässä on luettelo Oracle Autonomous Blockchain Cloud Service -palvelun tarjoamista pääominaisuuksista.

 • Oracle-lohkoketju on myös nopea ja nopea ottaa käyttöön, koska se tarjoaa täysin hallittu ja koottu blockchain-palvelu.
 • Voit kehittää blockchain-verkkoa ja -sovelluksia avoin lähdekoodi Hyperledger Fabric -kehys.
 • Voit käyttää Oracle Integration Cloud integroida nopeasti paikalliset sovellukset, Oracle SaaS ja kolmannen osapuolen sovellukset.
 • Enterprise Grade Blockchain -ratkaisu on suunniteltu tarjoamaan yritystason ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu varmuuskopiointi, parannettu suojaus, roolipohjainen henkilöllisyyden hallinta ja varmenteiden peruuttamisen hallinta.
 • Tarjoukset autonominen ratkaisu, joka on itseohjautuva, itsekiinnittyvä ja itse korjaava.  

Tuotteet

Oracle tarjoaa blockchain-ratkaisunsa nimellä Autonomous Blockchain -ratkaisu, joka on saatavana hintaan 0,75 dollaria maksettaessa. Blockchain-ratkaisu sallii 500 blockchain-tapahtumaa tunnissa.  

Blockchain-ratkaisun avulla voit rakentaa hajautettuja blockchain-sovelluksia Hyperledger Fabric -ratkaisuun. Voit automatisoida tapahtumasi helposti älykkäillä sopimuksilla, joita kutsutaan myös ketjukoodeiksi.

Se on myös hyvä vaihtoehto rakentaa luotettavia yritysverkkoja. Blockchain-ratkaisun avulla voit myös luoda hybridiverkkoja, mikä tarkoittaa, että voit liittyä Oracle Cloudin ulkopuolisten kumppaneiden kanssa edellyttäen, että he käyttävät myös Hyperledger Fabric -alustaa.   

Työkalut

Blockchain-ratkaisu tarjoaa sinulle kattavat hallinto- ja valvontavaihtoehdot. Sinulla on pääsy intuitiiviseen hallintakonsoliin, joka on helppokäyttöinen hallintapaneeli. Sen takia voit helposti navigoida verkoissa, kanavissa, solmuissa ja ketjukoodeissa. Sen avulla voit myös hallita verkkoa helposti ja tarkastella blockchain-komponentteja.

Voit myös määrittää verkkokanavia ja asettaa käytäntöjä reaaliajassa. Lisäksi Oracle tarjoaa myös perusteelliset resurssit kehittäjille, jotka voivat auttaa ketään älykkäiden sopimusten luomisessa.

Yhteenveto: Oracle Blockchain Solution

AWS: ään ja Azureen verrattuna Oracle on selvästi jäljessä, mutta yrittää kovasti houkutella lisää käyttäjiä blockchain-ratkaisuunsa. Ensinnäkin se rajoittaa sinut Hyperledger Fabric -alustan käyttöön ilman Ethereumia tai muuta kehysvaihtoehtoa.

Toiseksi, tuote on vain Enterprise Grade -ratkaisu, eikä muita kumppaneilta saatavia ratkaisuja, kuten AWS tai Azure. Hinnoittelu on samanlainen kuin Azure ja AWS, jotka maksavat palkan mukaan.

Oracle on kuitenkin hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka etsivät turvallista ja itsenäistä lohkoketjuratkaisua ja kykenevät varmuuskopioimaan kaikki tapahtumasi automaattisesti..

Sovellukset ovat myös laajoja, koska blockchain-ratkaisua voidaan käyttää rahoitusalalla, terveydenhuolto, ja useilla muilla teollisuudenaloilla.  

AWS vs Azure vs Oracle Blockchain Solution Offering: Vertailutaulukko

Tässä on nopea vertailutaulukko, joka perustuu yksityiskohtaiseen tutkimukseemme ja yllä mainittuihin ominaisuuksiin. Lisätietoja taulukon AWS vs Azure vs Oracle Blockchain -ratkaisusta.

Luokat
AWS
Taivaansininen
Oraakkeli
Kehys Ethereum, Hyperledger-kangas, Corda ja koorumi Ethereum, Hyperledger-kangas, koorumi, ketju ja Corda Hyperpitkäkangas
Hinta Maksa käyttöä kohti Vaihtelee suunnitelman mukaan, maksa per käyttö. 0,75 dollaria Maksa mennessäsi
Suurimmat kumppanit Cisco, BlockApps, GuildOne, Intel, Kaleido, Manifold Technology, Corda R3 useiden muiden konsultointikumppaneiden kanssa. Corda, BlockApps, GoChain, yhteensä 23 Partner-ratkaisua.
Suurimmat asiakkaat T Mobile ja Guidewire Xbox, 3M ja Insurwave

 

Viimeiset sanat

Nyt on enemmän kuin ilmeistä, että blockchain-markkinat kasvavat räjähdysmäisesti lähivuosina. Tämä näkyy myös kilpailussa suurten teknologiayritysten keskuudessa, jotka kilpailevat tarjoamaan parhaan BaaS (blockchain-as-a-service) -ratkaisun asiakkailleen..

Blockchain-tekniikan lisääntyvä käyttöönotto palveluna tekee siitä myös viimeisimmän vallankumouksen fintech-alalla. Koska käytettävissä on kuitenkin niin paljon hyviä vaihtoehtoja, saatat haluta oppia, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Siksi toimitin sinulle yksityiskohtaisen AWS vs Azure vs Oracle Blockchain Solution -analyysin, joka tarjoaa analyysin, jonka avulla voit valita parhaan palvelun yksilöllisiin tarpeisiisi..

Viitteet:

https://aws.amazon.com/blogs/apn/how-aws-blockchain-partners-are-enabled-new-ways-of-doing-business/

https://www.fxstreet.com/cryptocurrencies/news/how-some-of-the-largest-tech-companies-are-investing-in-blockchain-201804162009

https://techcrunch.com/2018/04/22/amazons-new-blockchain-service-compets-with-similar-products-from-oracle-and-ibm/

https://techcrunch.com/2017/10/02/oracle-climbs-on-blockchain-bandwagon-with-new-cloud-service/

https://aws.amazon.com/partners/blockchain/solutions/

https://www.computerworld.com/article/3278088/blockchain/amazon-joins-list-of-blockchain-as-a-service-providers.html

https://www.ethnews.com/amazon-web-services-consensys-partnership-to-offer-kaleido-blockchain-platform

https://www.crn.com/news/cloud/300103791/partners-ready-to-take-deeper-dive-into-blockchain-with-aws.htm

https://www.businessinsider.com/ibm-azure-aws-blockchain-service-2017-10

https://www.ledgerinsights.com/how-to-blockchain-as-a-service-baas/

https://developer.oracle.com/blockchain

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map