Blockchain in Retail: Käytä tapauksia ja mahdollisia sovelluksia

Blockchain voi tarjota valtavan määrän mahdollisuuksia vähittäiskaupalle. Katsotaanpa tarkemmin blockchainin roolia vähittäiskaupassa.

Vähittäiskaupan teollisuus kukoisti jo viime vuonna ennen kuin pandemia osui maailmaan. Vaikka monet vähittäiskaupan yritykset tarjoavat online-ostopalveluja, ensisijaiset tulot tulevat niiden fyysisistä myymälöistä. Pandemian tullessa vähittäiskauppiaat joutuivat kuitenkin kohtaamaan joitain tärkeitä kysymyksiä, kuten toimitusketjun ylläpitäminen, tuotteiden myynti, myymälöiden avaaminen ja kaikkien asiakkaiden ja työntekijöiden turvatoimet.

Tämä kaikki voidaan kuitenkin välttää, jos tämä ala omaksuu blockchain-tekniikan heti alusta alkaen. Todellisuudessa blockchainin luotettavuus, kestävyys ja hallintaprosessien seurannan ja avun laatu voivat tarjota vähittäiskaupalle tarvitsemansa lopullisen digitoinnin.

Joten on aika, kun vähittäiskaupan teollisuus keskittyi blockchainiin vakavammin ja alkoi integroida se vanhoihin järjestelmiinsä. Siksi tässä oppaassa käsitellään, miksi vähittäiskauppa tarvitsee blockchainia ja miten blockchain voi ratkaista kaikki ongelmat.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain-kurssi

Blockchain vähittäiskaupassa: Tarvitseeko tämä ala todella Blockchainia?

On normaalia miettiä, tarvitseeko tämä ala todella blockchainia vai ei. Todellisuudessa vähittäiskaupan sektorilla näyttää menevän melko hyvin muihin aloihin verrattuna. Tämä teollisuus käsittelee kuitenkin monia sisäisiä kysymyksiä, jotka on käsiteltävä ennemmin kuin myöhemmin. Tämä on tärkein syy, miksi tämä teollisuus tarvitsee muutosta kuin blockchain tällä hetkellä. Tarkastellaan todennäköiset ongelmat.

Kuluttajan odotusten muuttaminen

Vähittäiskaupan on käsiteltävä paljon epävakaita tekijöitä, ja yksi niistä on kuluttajien odotukset. Todellisuudessa kuluttajien odotukset näyttävät muuttuvan melko nopeasti, mikä on vaikea pysyä mukana. Pelissä on aivan liian monta elementtiä, jotka muuttavat kuluttajien makua yhdessä yössä. Esimerkiksi suuri osa kuluttajista voi rakastaa tuotetta tänään, vain seuraavana päivänä, heillä voi olla erilaisia ​​ajatuksia, ja jotkut eivät ehkä edes pidä tuotteesta enää.

Kausivaihtelut, tilaisuudet, lomat, trendit ovat tärkeimpiä tekijöitä tässä. Siksi vähittäiskaupan on oltava riittävän älykäs ymmärtämään kaikki nämä tiedot. Tarkkoja ennusteita ei kuitenkaan ole vielä mahdollista tähän päivään saakka.

Huono asiakasuskollisuus

Hyvän brändiuskollisuuden luomiseksi sinulla on oltava hyvä asiakaskokemus. Todellisuudessa yksi vähittäiskauppiaiden merkittävimmistä asioista on käytäntö menettää vanhoja asiakkaitaan ajattelemalla, että ne voidaan korvata helposti. Tiedämme, että asiointi kuluttajien kanssa voi toisinaan olla vaikeaa. Mutta päästämisen irti voi palata vain myöhemmin.

Esimerkiksi, jos pidät tätä ajattelutapaa päällä, sinun on vaikeampi skaalata yritystäsi. Vaikka kampanjat, myyntitarjoukset tai erikoisalennukset voivat auttaa vanhoja asiakkaita tuntemaan itsensä halutuiksi, se ei silti riitä tällä hetkellä, koska vähittäiskauppiaat eivät useimmiten tarjoa räätälöityjä tarjouksia.


Tehoton sisäinen viestintä

Tämä sopii parhaiten suurille vähittäiskaupan yrityksille, koska niillä näyttää olevan paljon divisioonia. Siksi tämän suuren jakamisen ylläpitäminen samanaikaisesti on kallista ja monimutkaista. Näin ollen pelkästään näiden divisioonien hallinnan ja toiminnan monimutkaisuus sisäisen viestinnän avulla ei välttämättä ole toisinaan mahdollista.

Tämän seurauksena viestinnän puute divisioonien välillä voi häiritä liiketoimintaprosessia ja vähentää kuluttajien tyytyväisyyttä. Ilman asianmukaista järjestelmää näiden viestintöjen automatisoimiseksi ei ole asianmukaista tapaa ylläpitää tätä ongelmaa. Siksi he tarvitsevat apua tekniikoista.

Ei kehittyneiden tekniikoiden käyttöä

Monet tekniikat on suunniteltu erityisesti tietyille yrityksille, ja ne voivat auttaa edistämään lisäetuja, jos niitä käytetään oikein. Vähittäiskauppiaat ovat kuitenkin jäljessä tästä trendistä kokonaan. Jopa tähän päivään asti monilla jälleenmyyjillä ei ole edes linja-autoa. Siksi ne ovat jyrkästi jäljessä.

Todellisuudessa he käyttävät edelleen vanhaa menetelmää, joka päättyi kauan sitten. Lisäksi monissa tapauksissa jälleenmyyjien mielestä tekniikan käyttö on vaikea tehtävä, eikä heillä ole kykyä käyttää sitä kunnolla.

Jälleen jotkut vähittäiskaupan yritykset tekevät väärät päätökset valitsemaan tarvitsemansa tekniikan. Tämä voi johtaa tehottomuuteen ja rahan tuhlaamiseen ratkaisuna muille yrityksille, jotka eivät voi tarjota samaa etua vähittäiskaupalle.

Tutustu muihin samankaltaisiin aiheisiin: Blockchainin merkitys vakuutusalalla

Huono moderni markkinointistrategia

Kyllä, monet vähittäiskaupan yritykset ovat hitaasti siirtymässä verkkomarkkinoinnin alueelle. Asianmukaisen tietopohjan puute saa heidät sijoittamaan paljon rahaa tuskin ollenkaan tuotoksiin. Todellisuudessa et voi pitää kiinni vain sosiaalisen median markkinoinnista; on olemassa useita tapoja, joilla voit markkinoida tuotteitasi asiakkaille.

Asiakkaat rakastavat nykyään henkilökohtaisten tuotemerkkien henkilökohtaista sitoutumista. Joten, ellet voi tarjota heille tätä ominaisuutta, he saattavat pian menettää kiinnostuksensa brändiin. Jälleen vähittäiskaupan yritykset voivat joskus markkinoida tuotteita liikaa, mikä lisää asiakkaiden tyytymättömyyttä.

Petokset ja väärennetyt tavarat

Yksi tämän alan pääkysymyksistä on vilpillisen toiminnan ja väärennettyjen tuotteiden lisääntyvä määrä. Paitsi että markkinoilla on liikaa väärennettyjä tuotteita, jotka hajottavat vähittäiskaupan yritysten mainetta, myös sisäiset petostoiminnot vaikuttavat tuloihin.

Itse asiassa väärennettyjen tuotteiden tunnistaminen on yhä vaikeampaa, mikä tarkoittaa enemmän kuluttajien tyytymättömyyttä. Käsittelemättä asiaa asianmukaisesti sekä asiakas että jälleenmyyjä menettävät kallisarvoisen rahansa. Joten vähittäiskaupan yritysten on ratkaistava tämä ongelma niin nopeasti kuin pystyvät.

Cyber ​​Hacks

Verkkomurtojen lisääntyminen on jälleen pullonkaula vähittäiskaupan yrityksille. Todellisuudessa suurin osa vähittäiskaupan yrityksistä käyttää tyypillistä asiakas-palvelin -verkkomallia, joka on rehellisesti sanottuna varsin haavoittuva. Siksi on melkein helppo murtautua palvelimiin ja varastaa tärkeitä tietoja. Lisäksi, koska jokainen vähittäiskaupan yritys pitää tietoja asiakkaistaan, on melko helppoa käsitellä näitä tietoja ja saada pääsy heidän luottokortti- tai pankkitilitietoihinsa. Tästä voi nopeasti tulla valtava tietoturvaloukkaus, joka johtaa menetykseen paljon tuloja. Enemmän, se tarkoittaa myös sitä, että kuluttajat eivät voi luottaa sinuun tietoihinsa, mikä ei ole hyvä vaikutelma tuotemerkillesi.

Vähittäishintainflaatio

Kuluttajien on maksettava nykyään yhä enemmän päivittäisen elämän välttämättömyydestä. Joten heillä on taipumus säästää vähemmän rahaa ylellisyystuotteiden budjettiin. Vähittäishinnat ja voimakkaat hintalappujen vaihtelut kuitenkin estävät asiakasta käyttämästä rahaa. Jälleenmyyjien on siis tarjottava erikoistarjouksia tai alennuksia houkutellakseen kuluttajia ostamaan tuotteita.

Vähittäiskaupan yritykset eivät kuitenkaan tällä hetkellä pysty edes käsittelemään korkeita kustannuksia. Mutta miksi? Asianmukaisen automatisoinnin ja suunnittelun puute voi lisätä valmistuskustannuksia, mikä nostaa myös vähittäismyyntihintoja.

Joten korkojen pitäminen kuluttajien odotuksia korkeammalla ei ole hyvä strategia, jos haluat skaalata.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Mitkä ovat blockchainin edut vähittäiskaupassa?

Blockchainin käytöstä vähittäiskaupassa on monia etuja. Jotkut näistä eduista ovat yksinomaisia ​​ja mahdollisia vain, jos teollisuus alkaa käyttää tätä tekniikkaa. Blockchainin avulla tämä teollisuus voi kuitenkin nopeasti ylittää kaikki esteet hetkessä. Katsotaanpa, mitä hyötyä siitä on –

Oikea varastonhallinta

Kuten jo tiedätte, vähittäiskaupan yritykset tarvitsevat asianmukaista varastohallintaa, jos he haluavat lisätä yleistä tehokkuuttaan. Todellisuudessa sen mukana ei ole mitään kaatumista. Yritykset voivat hyötyä vain siitä, että varastonhallinta auttaa heitä seuraamaan tuotteita, niiden voimassaoloaikoja ja kuluttajien etuja.

Blockchain vähittäismarkkinoilla voi auttaa yrityksiä hallitsemaan varastojaan tehokkaammin. Enemmän, se säästää myös heitä paljon rahaa, koska se voi automatisoida tuotepula- tai ylijäämäprosessin reaaliaikaisesti kuluttajien kysynnän perusteella. Uskomme, että se on loistava käyttötapa vähittäiskaupalle.

Salauksen käyttö maksutapana

Toinen suuri blockchainin käyttö vähittäismarkkinoilla on salauksen maksutavat. Kuten jo tiedät, kryptovaluuttamarkkinat kukoistavat tällä hetkellä. Vaikuttaa siltä, ​​että eri maat ovat innokkaita työskentelemään keskuspankin digitaalisten valuuttojen parissa, mikä on käytännössä salausversio fiat-rahasta.

Joten näyttää siltä, ​​että kryptovaluutoista tulee tulevaisuuden rahaa. Täällä vähittäiskaupan yritykset voivat pysyä askeleen edellä käyttämällä jo olemassa olevaa salausta tuotteiden virallisena maksuna. Todellisuudessa se on hyvä strategia innostaa kuluttajia ja auttaa heitä maksamaan tuotteesta käyttämällä turvattua ja digitaalista rahaa avoimella tavalla.

Parempi asiakastunnuksen hallinta

Kuten jo tiedätte, useimmat vähittäiskaupan yritykset käyttävät tyypillistä asiakas-palvelin-verkkomallia, joka on melko haavoittuva. Joten on melko helppoa käsitellä näitä tietoja ja käyttää kuluttajan luottokortti- tai pankkitilitietoja. Tämä on massiivinen yksityisyyden loukkaaminen ja selvä valtion lain rikkominen.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi yritykset voivat käyttää estoketjua vähittäismarkkinoilla turvatakseen asiakkaan tiedot. Todellisuudessa he voivat tarjota todennusprosesseja järjestelmään ja tallentaa kaikki tiedot muuttumattomaan muistiin. Asiakkaalla on siis pääsy vain tietoihinsa, eikä kukaan kolmas osapuoli voi rikkoa verkkoa ja käyttää sitä väärin.

Blockchain voi tarjota etuja melkein jokaiselle toimialalle. Tarkista nyt blockchain-tekniikan edut!

Yksinkertaista vähittäiskaupan vero

Toinen yksi blockchainin eduista vähittäiskaupassa on vähittäismyyntiveron virtaviivaistaminen. Todellisuudessa jokaisen vähittäiskaupan yrityksen on maksettava vuosittain veronsa myynnin perusteella. Monet kuitenkin välttävät tämän veron maksamista, mikä on 14,5 miljardia dollaria! Enemmän, suurin osa tästä veron välttämisestä tapahtuu verkkokauppiaille. Jos tämä jatkuu, yritykset voivat jopa saada heiltä rikosilmoituksen tämän tekemisestä.

Siksi tämän ongelman ratkaisemiseksi blockchain-pohjainen automaattinen myyntiveron kerääminen voi auttaa keräämään verot niiden tekemän myynnin tai voiton määrän perusteella. Jälleenmyyjät voivat pikemminkin ladata asiakirjansa, mikä tarkistetaan asianmukaisesti verkossa. Tämä on todella hyvä tapa maksaa vero ajoissa ja välttää oikeudellisia kysymyksiä.

Tuoteväärennösten ja petosten estäminen

Toinen yksi blockchainin eduista vähittäiskaupassa on petosten ja väärennettyjen tuotteiden ehkäisy. Todellisuudessa pelkästään petosten takia vähittäiskaupan teollisuus menetti 62 miljardia dollaria vuonna 2019. Enemmänkin: huippuluokan vähittäiskaupan yritykset menettivät lähes 30% tuloksestaan ​​johtuen lempeästä palautuspolitiikasta ja korkeista marginaaleista. Mutta kysymys ei ole menetys vaan vahinko, jonka tuotemerkki aiheuttaa pitämällä väärennettyjä tuotteita myytävänä.

Blockchain-tekniikkaa käyttämällä vähittäiskauppiaat voivat seurata tavaroitaan valmistajilta ja varmistaa, että he saavat aidon tuotteen joka kerta. Enemmän, tämä voi auttaa heitä käsittelemään väärennettyjä tuotteita lopullisesti.

Tuotteen alkuperäisyyden tarjoaminen

Toinen yksi vähittäiskaupan käyttökohteiden lohkoketjuista on tuotteen alkuperän ominaisuus. Tällä hetkellä kuluttajat suhtautuvat skeptisesti kaikkeen ostamaansa. Ja se on täysin normaalia, koska he voivat odottaa enemmän, kun he maksavat siitä. Mutta vähittäiskaupan yritykset eivät voi tarjota muuta alkuperää kuin pakkauksen sinetin, jossa lukee “valmistettu xxx”.

Joten käyttämällä blockchainia yritykset voivat vihdoin tarjota alkuperän, kun kuluttaja voi seurata tai nähdä yhden tuotteen koko toimitusketjun. Se alkaa toimittajilta ja loppuu sen ostaneelle kuluttajalle. Se tarjoaa alkuperän, jota asiakkaat haluavat nyt, ja he voivat käyttää rahansa aitoon tuotteeseen.

Ilman asianmukaista liiketoimintamallia on vaikea käyttää blockchainia vipuna. Katso lopullinen blockchain-toteutusstrategiamme saadaksesi lisätietoja blockchainin kehittämisestä.

Tuotesopimusten tarjoaminen

Toimittajakanavan asianmukaisen ylläpidon puute estää tämän teollisuuden kasvua. Todellisuudessa lähetysten maksuprosessi vie paljon aikaa, mukaan lukien todentaminen ja käsittely. Tämä pitkä prosessi voi kuitenkin estää monia toimittajia toimittamasta lähetyksiä luvatussa määräajassa. Siksi se voi aiheuttaa paljon tappioita myös jälleenmyyjille.

Yksi parhaista lohkoketjun osista vähittäiskaupan käyttötapauksissa on älykäs sopimus. Todellisuudessa monet vähittäiskaupan yritykset voivat käyttää älykkäitä sopimuksia maksun takaamiseksi. Täällä he voivat tarjota maksulupauksen, jonka käsittely kestää vain minuutteja. Siksi toimittajat motivoituvat suorittamaan lähetyksen määräajassa.

Cyber-hakkereiden vähentäminen

Toinen suosituimmista lohkoketjuista vähittäiskaupan käyttötapauksissa on suojaus verkkohakkeilta. Kuten jo tiedätte, vähittäiskaupassa on turvallisuusuhkia melko usein. Siksi tästä voi nopeasti tulla valtava tietoturvaloukkaus, joka johtaa menettämään paljon tuloja. Enemmän, se tarkoittaa myös sitä, että kuluttajat eivät voi luottaa yrityksiin tietoihinsa, mikä ei ole hyvä vaikutelma tuotemerkille.

Mutta kun käytetään lohkoketjua, skenaario voi muuttua dramaattisesti. Koska lohkoketju voi tarjota korkean turvallisuuden protokollia kyberhyökkäysten torjumiseksi, tietoturvaloukkauksia ei voida enää tehdä. Siksi estoketju voi alkaa kasvattaa tuloja suojaamalla verkkoa kolmannen osapuolen yksiköltä.

Älykkäät kanta-asiakasohjelmat

Blockchain vähittäiskaupassa voi auttaa myös kanta-asiakasohjelmissa. Tällä hetkellä monilla vähittäiskaupan yrityksillä on käytössä kanta-asiakasohjelmat, jotka auttavat heitä muodostamaan yhteyden paljon suurempaan joukkoon ja pitävät vanhat kuluttajat tyytyväisinä tuotemerkkeihinsä. Mutta myös kanta-asiakasohjelmissa on tehottomuutta. Suurimman osan ajasta ne tarjoavat epäjohdonmukaisia ​​sääntöjä, jotka eivät salli kuluttajan saada palkintopisteitä.

Lisäksi monissa tapauksissa järjestelmän epäsuhta johtuu siitä, että vaikka kuluttaja on oikeutettu pisteisiin, hän ei välttämättä saa sitä.

Blockchainin älykkäiden sopimusten avulla vähittäiskaupan yritykset voivat automatisoida koko prosessin. He voivat vain ohjelmoida säännöt älykkääseen sopimukseen, ja kun asiakas noudattaa kaikkia sääntöjä, hän saa automaattisesti pisteet.

Henkilö kauppiaille

Tämä on melko viileä ominaisuus blockchainissa, jota monet jälleenmyyjät yrittävät nyt käyttää. Vähittäiskaupan blockchain voi tarjota henkilöitä kauppiaiden liiketoimiin. Todellisuudessa tämä auttaa molempia osapuolia hyötymään maksuprosessista. Asiakkaan ei tarvitse kerätä ylimääräisiä maksuja käyttämällä muita kolmannen osapuolen rahoituspalveluja, ja kauppias voi hyötyä maksun saamisesta suoraan ilman kolmannen osapuolen sovelluksia.

Enemmän, tämä voi luoda jatkuvan luottamuksen molempien osapuolten välille, mikä on valtava plus-piste vähittäiskaupan yrityksille.

Haluatko tarkistaa lisää blockchain-käyttötapauksia? Tutustu nyt yli 20 suosituimpaan blockchain-käyttötapaukseen!

Vähittäiskaupan yritykset, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Walmart

Walmart työskentelee lohkoketjun kanssa elintarvikkeiden jäljitettävyyden vähittäiskaupan ratkaisuissa. Tätä varten he käyttävät Hyperledger-kangasta. Tällä hetkellä he työskentelevät IBM: n kanssa saadakseen teknisen tuen ratkaisulle. Vähittäiskaupan jättiläinen työskenteli jo kahdessa menestyksekkäässä projektissa, jotka käyttivät blockchainia. Heidän mukaansa blockchain voi auttaa heitä säilyttämään ruoan laadun ja välttämään tuhoisia seurauksia.

Amazon

Amazon hyödyntää parhaiten blockchain-tekniikkaa. Tällä hetkellä he käyttävät blockchainia mainontaliiketoiminnassaan. Todellisuudessa tämä on todella hyvä blockchainin ominaisuuksien käyttö, koska se voi parantaa niiden tehokkuutta tehokkaasti.

Tämän lisäksi he myyvät blockchain-tuotteita, kuten blockchain palveluna, jossa he tarjoavat verkon kehittämistä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Alibaba

Alibaba työskentelee myös blockchainin kanssa vähittäiskaupan ratkaisuissa. Yritys käyttää blockchainia tuotteidensa jäljitettävyyden parantamiseen. Enemmän, he ovat jo rakentaneet rajat ylittävän verkkokaupan alustan nimeltä Kaola blockchainin perusteella. Joka tapauksessa tämä alusta tallentaa kaikki tulliselvitykset, logistiikkatiedot ja tuoterekisteröinnit. Siksi he aikovat myös käyttää sitä väärennettyjen tuotteiden torjuntaan kaksiulotteisella koodilla.

Ahold Delhaize

Ahold Delhaizen tytäryhtiö Albert Heijn työskentelee lohkoketjun kanssa vähittäiskaupan ratkaisuissa toimitusketjuprosessinsa digitalisoimiseksi. Todellisuudessa he haluavat käyttää tekniikkaa paperityönsä vähentämiseen ja koko prosessin automatisointiin. Heidän mukaansa he haluavat tehdä toimitusketjustaan ​​puhtaan, turvallisen ja älykkään tekniikkaa käyttämällä.

Carrefour

Carrefour liittyi blockchain-kilpailuun kauan sitten. He työskentelevät myös blockchain-sovelluksissa vähittäiskaupassa tuotteidensa seuraamiseksi. Hyvä uutinen on se, että yritys väittää, että niiden myynti kasvoi rajusti, kun he siirtyivät blockchainiin. Seurantaprosessi oli valtava menestys Kiinassa. Joten he haluavat sisällyttää sen myös muihin maihin.

Aldi

Aldi käyttää blockchainia vähittäiskaupassa toimitusketjunsa hallintaan. Tällä hetkellä he käyttävät tekniikkaa vahvistaakseen yritysostot. Yhdessä Verifishin kanssa he seuraavat orgaanisia ja kestäviä irlantilaisia ​​äyriäisiä. Verifish kehitti projektin ja BIM tukee ratkaisua. Vaikka projekti kestää 12 kuukautta, yritys haluaa pakata projektin vuoden 2021 kuluessa.

IKEA

Kuka ei tiedä IKEA: n nimeä? Tulet kuitenkin olemaan iloinen siitä, että tämä yritys työskentelee myös blockchain-sovellusten parissa vähittäiskaupassa. Erityisesti heidän Islannin divisioonansa osallistuu kaupallisiin tapahtumiin Ethereumia käyttäen. Enemmän, ratkaisu tuli Tradeshiftiltä, ​​ja he käyttivät ohjelmoitavaa käteistä. Todellisuudessa tämä vahvistaa myös CBDC: n käytön maailmanlaajuisesti.

Auchan

Auchan työskentelee myös blockchain-sovellusten parissa vähittäiskaupassa. Yhtiö ilmoitti äskettäin, että he ovat käynnistämässä elintarvikkeiden jäljitettävyyssovellusta blockchainin avulla Ranskassa, Portugalissa, Italiassa, Espanjassa ja Senegalissa. Tämä on hieno esimerkki alkuperästä, koska he tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden seurata tuotteen elämää QR-koodin skannauksesta.

Home Depot

Home Depot on jälleen tunnettu nimi vähittäiskaupan yrityksissä. Käyttämällä blockchainia vähittäismyymälässä he haluavat poistaa kaikki toimittajien kiistat, jotka johtuvat huonosta hallinnasta. Kiista voi myös lisätä mainosjakaumaa, mikä ei ole tehokasta. Joten, Home Depot kehittää pilottiratkaisua, jotta voidaan seurata kaikkia toimittajilta tehtyjä ostoksia ja varmistaa, että kaikki on kunnossa.

Kohde

Target käyttää blockchainia vähittäiskaupassa toimitusketjunsa hallintaan. Emme kuitenkaan vielä tiedä projektin asianmukaista sovellusta, mutta tiedämme, että he käyttävät ratkaisuun Hyperledger-sahahammasta. Mutta myöhemmin he siirtyivät Hyperledger Gridiin, mikä auttoi heitä kohdistamaan tehokkaammin vähittäiskauppaan.

Lue lisää: 50 parasta yritystä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Lopulliset ajatukset

Blockchain vähittäiskaupassa voi muuttaa monia näkökohtia tällä alalla. Vaikka tämä ala on jo itsessään melko vahva, se käsittelee silti monia asioita, jotka voivat aiheuttaa ongelmia myöhemmin tulevaisuudessa. Mutta käyttämällä lohkoketjua, tämä teollisuus voi voittaa kaikki puutteet ja tuoda lisää ominaisuuksia kuluttajille.

Jos olet vähittäiskaupan ala, sinun on aika omaksua tämä tekniikka ja kaikki sen edut. Jokainen aloittelija, joka on kiinnostunut blockchain-tekniikasta, voi tarkistaa ilmaisen blockchain-kurssimme ja aloittaa blockchain-matkansa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map