Blockchain johtajille -koulutusopas

Nykyiset markkinat ovat erittäin kilpailukykyiset, ja siksi sinun tulee aina johtajana pysyä mukana uudessa tekniikassa. Siksi tässä koulutusoppaassa tutkimme johtajien estoketjua.

Siellä on paljon kursseja, jotka opettavat sinulle blockchainista. Tämän artikkelin tarkoituksena on kouluttaa sinua blockchainista, jotta voit tehdä parempia päätöksiä ja käsitellä blockchain-projekteja luottavaisin mielin.

Johtajien estoketjuopas on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita estoketjun oppimisesta. Ylin johto tai ylemmät johtajat voivat myös hyödyntää koulutusopasta.

Blockchainon hajautettu verkko, joka perustuu vertaisoperaatioihin, salaukseen ja konsensusalgoritmeihin.

Se tuo tärkeimmät ominaisuudet, kuten läpinäkyvyyden, muuttumattomuuden ja skaalautuvuuden koko verkkoon. Tähän asti meillä ei ole koskaan ollut ratkaisua, joka toimisi ilman keskusviranomaista. Blockchain antaa mahdollisuuden ajaa koko verkkoa hajauttamalla – mahdollistamalla startup-yritysten, yritysten ja yritysten ratkaisemaan ongelmat paljon paremmin.

Kenelle tämä koulutus on tarkoitettu?

Kaikki blockchainista kiinnostuneet voivat osallistua koulutusoppaaseen, mukaan lukien seuraavat:

 • C-tason johtajat
 • Innovaatiopäällikkö
 • Johdon työntekijät
 • Johtajat

Miksi tarvitsemme blockchainia nykyisessä taloudessa?

Nykyinen talous vaatii innovaatioita ja kasvua nopeasti. Blockchain muuttaa varmasti elämäämme, mutta mikä tärkeintä, se muuttaa taloutemme tulevaisuutta.

Ensisijainen vaikutus näkyy digitaalisten valuuttojen käytöstä. Vaikka hallitus ei pidä ajatuksesta digitaalisista valuutoista, ne ovat kunnossa heidän tarjoamiensa digitaalisten valuuttojen kanssa. Esimerkiksi Intia aikoo vapauttaa digitaalisen valuuttansa, jota miljardit intialaiset käyttävät, mutta samalla vihamielisesti perinteisiä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, ja niin edelleen.!

Suuret yritykset ovat myös hyvin kiinnostuneita blockchain-ideasta. Yritykset, kuten Amazon, Uber ja Facebook, ajavat blockchain-hankkeitaan. Erityisesti Facebook on matkalla vapauttamaan oman kryptovaluuttansaVaaka.

Talous on erittäin riippuvainen toimitusketjusta, valmistuksesta, automaatiosta, elintarvikkeista, lääkkeistä ja muilta teollisuudenaloilta. Blockchain vaikuttaa jo näihin toimialoihin. Käymme läpi ne yksityiskohtaisesti johdon ja johtajien lohkoketjun loppuosassa.

Siksi tämä johtajakoulutuksen estoketju on välttämätön sinulle!

Miksi sinun pitäisi ottaa blockchain-koulutusopas?

On monia syitä, miksi sinun pitäisi osallistua koulutukseen. Käydään läpi ne alla.

 • Muutosten hallinta ja muutos: Executive-jäsenenä sinun on tutustuttava uusimpiin tekniikoihin, mukaan lukien blockchain. Harjoittelemalla saat itsellesi kaivatut taidot muutosten hallintaan ja muutokseen.
 • Hanki strateginen etu: Ymmärrä, mikä saa yrityksesi tai yrityksesi toimimaan oppimalla blockchainista.
 • Opi perusteellisesti: Opi blockchain perusteellisesti, jotta voit toteuttaa digitaalisia tunnuksia tai jopa suorittaa joukkorahoitusta suorittamalla blockchain johtajien koulutukseen.

Aloitetaan johdon ja johtajien lohkoketjun kanssa.

Blockchain johtajien koulutukseen

Moduuli 1: Blockchainin perusteet

Ensimmäisessä johtajakoulutuksen lohkoketjun moduulissa käymme läpi lohkoketjun perusteet lyhyesti. Moduuli auttaa sinua, mikä saa blockchainin toimimaan, ja muita tärkeitä käsitteitä, joita tarvitaan blockchainin ymmärtämiseen.

Blockchain-määritelmä

Blockchain on parhaiten määritelty vertaisverkoksi, joka on kytketty yhteen ilman mitään keskusviranomaista. Julkisessa verkossa vertaisryhmät voivat lähettää tapahtumia tai tietoja ilman rajoituksia. Kun tapahtuma on lähetetty, se osoitetaan lohkoon, joka on osa suurta lohkoketjua.

On kuitenkin päästävä yksimielisyyteen, ja se voidaan tehdä käyttämällä konsensusalgoritmia. Koska keskusviranomaista ei ole, kukin vertaisryhmä kantaa kopion kirjanpidosta.

Blockchain-ominaisuudet

Blockchainilla on kuusi tärkeintä ominaisuutta. Ne ovat seuraavat:-

 • Katoamaton: Tallennettuja tietoja ei voi vioittaa. Tiedot ovat muuttumattomia.
 • Hajautettu tekniikka: Se ei vaadi keskushallinnon käyttöä
 • Parannettu suojaus: Salakirjoituksen vahva käyttö takaa paremman turvallisuuden.
 • Hajautetut pääkirjat: Pääkirjat jaetaan vertaisryhmien kesken, mikä tarkoittaa, että tietoja ei voida muuttaa tai muuttaa
 • Konsensus: Konsensus saavutetaan konsensusalgoritmilla.
 • Nopeampi selvitys: Tarjoaa nopeamman siirtokunnan.

Voit oppia lisää blockchain-ominaisuuksista täältä: https: //101blockchains.com/introduction-to-blockchain-features/

Tärkeimmät estoketjun ominaisuudet

Blockchain-edut

Joten, mitkä ovat blockchainin edut? Luetellaan ne alla:

 • Tarjoaa paremman läpinäkyvyyden hajautettujen kirjanpitojen käytön ansiosta
 • Myös jäljitettävyyttä parannetaan, koska asiaankuuluvat tiedot voidaan tallentaa ja hakea milloin tahansa.
 • Suurempi nopeus ja tehokkuus keskitetyn viranomaisen poistamisen ansiosta.
 • Kustannukset laskevat myös välittäjien puutteen ja paperittomien tapahtumien takia.

Mikä on hajautettu kirjanpitotekniikka (DLT)?

Hajautettu pääkirjatekniikka (DLT) on kattava termi hajauttamiseen perustuville tekniikoille. Blockchain on yksi suosituimmista DLT: stä siellä.

Muita tärkeitä DLT: itä siellä ovat DAG, Holochain ja muut.

Blockchainin tyypit

On myös erityyppisiä lohkoketjuja. Kolme lohkoketjutyyppiä ovat seuraavat:

 • Julkinen → Julkinen toteutus ei tarkoita rajoituksia sille, kuka voi liittyä verkkoon ja käyttää sitä.
 • Yksityinen → Yksityinen toteutus tarkoittaa rajoitettua pääsyä. Sitä käytetään yleensä suljetussa ekosysteemissä, jossa ainoat osallistujat ovat jäseniä.
 • Federated / Hybrid → Federated blockchainia käyttävät yritykset, jotka haluavat hyödyntää sekä julkista että yksityistä blockchainia. Federoidut lohkoketjut ovat ihanteellisia yrityksille, koska niiden on turvattava jotkin liiketoimintansa osa-alueet samalla kun ne ovat avoimia muille tärkeille yhteisöille, jotka eivät kuulu liiketoimintaprosessiin. Se voi sisältää asiakkaita, sijoittajia ja toimitusketjun hallintaa ja niin edelleen.

Mikä on yksimielisyys?

Koska lohkoketju on hajautettu, yksimielisyyteen ei ole keskushallintoa. Siksi blockchain käyttää erityyppisiä konsensusalgoritmeja konsensuksen saavuttamiseksi. On olemassa monenlaisia ​​yksimielisyysmenetelmiä, mukaan lukien työn todistaminen (PoW), osuuden todistaminen (PoS) ja delegoitu osuuden todistaminen (DPoS). On myös muita suosittuja yksimielisyystyyppejä.

Näiden konsensusmenetelmien välinen ero on niiden toiminnassa. Jotkut niistä ovat energiatehokkaita, kun taas toiset tarjoavat nopeamman tavan päästä yksimielisyyteen verkon sisällä.

Mikä on Blockchain-as-a-Service (BaaS)

Blockchain-as-a-Service (BaaS) tarjoaa asiakkaille, erityisesti yrityksille, mahdollisuuden hyödyntää pilvessä isännöityjä blockchain-ratkaisuja. Käyttämällä BaaS: ää loppukäyttäjien ei tarvitse huolehtia lohkoketjun luomisesta tyhjästä. He voivat aloittaa näiden palvelujen kanssa ja aloittaa kokonaisen lohkoketjun, dApps: n tai älykkäiden sopimusten rakentamisen. Palveluntarjoaja hoitaa tarvittavat tehtävät, mukaan lukien verkon hallinta, ylläpito ja kehittäminen.

Esimerkkejä suosituista BaaS-palveluntarjoajista ovat IBM, Azure, Oracle ja SAP.

Mitä ovat älykkäät sopimukset?

Älykkäät sopimukset ovat koodeja, jotka on kirjoitettu tarjoamaan automatisointia ja laillisuutta lohkoketjuympäristössä. Se on samanlainen kuin todellisessa maailmassa olevat oikeudelliset asiakirjat – älykäs sopimus, kun tietty ehto täyttyy.

Tätä käytetään erittäin monissa tilanteissa, mukaan lukien tavaroiden ostamisen käynnistäminen, kun tarjonta on vähäistä, tai kiinteistön omistusoikeuden siirtäminen maksun suorittamisen jälkeen. Älykkäät sopimukset ovat ihanteellisia työkaluja automaation tuomiseen järjestelmään.

Mitä ovat hajautetut sovellukset (dApps)?

dApps ovat sovelluksia, jotka toimivat lohkoketjussa. Ne on rakennettu hajauttamisen ytimessä. Ethereum on yksi lohkoketjuista, joka tarjoaa tarvittavat keinot dApps: n luomiseksi. Muut blockchain-ratkaisut tarjoavat myös kehittäjille mahdollisuuden kehittää dApps.

Tämä johtaa meidät johtajien estoketjun loppuun 1.

Moduuli 2: Blockchainin käyttötapaukset

Kun perustiedot on tyhjennetty blockchainin ympärillä, on nyt aika käydä läpi joitain tärkeitä blockchain-käyttötapauksia. Nämä käyttötapaukset auttavat sinua ymmärtämään blockchainin todellisia vaikutuksia eri sektoreilla.

Aloitetaan esimiehille tarkoitetun blockchain-moduulin 2 kanssa.

Toimitusketju

Toimitusketju on tärkeä osa kaikkea liiketoimintaa siellä. Ilman tehokasta toimitusketjua yritykset joutuisivat kamppailemaan voittojen saamiseksi. Tällä hetkellä toimitusketjut eivät ole avoimia ja tehokkaita, ja niillä on monenlaisia ​​ongelmia. Yksi näistä ongelmista sisältää väärennetyt tavarat.

Blockchainin kanssa kaikki muuttuu toimitusketjun suhteen. Se voi tuoda hajauttamisen, mikä tarkoittaa enemmän automatisointia. Se tuo myös avoimuutta koko verkkoon ja ratkaisee väärennökset. Jokainen tavara voidaan merkitä verkkoon, jolloin lohkoketjuverkko voi tallentaa erilaisia ​​parametreja tuotteesta. Joten esimerkiksi jos elintarvikeketju elintarvikeketjussa ylittää viimeisen käyttöpäivänsä, se hävitetään automaattisesti tai tiedot toimitetaan asianomaiselle viranomaiselle.

Vaihtotalous

Kaupan rahoitusta voidaan muokata myös blockchainilla. Se hoitaa rahoituslaitosten luottolimiittejä. Se on iso teollisuus, jolla on yli 10 biljoonan dollarin markkinakoko. Mutta blockchainin avulla siitä voi tulla tehokkaampaa prosessin käsittelyssä.

Kaupan rahoituksen on käydään läpi nykyiset ongelmat, kuten laskujen jakaminen, manuaalinen sopimusten luominen, viivästyneet maksut, päällekkäiset laskutuslaskut, usean totuuden versio, manuaalinen AML-palvelin ja niin edelleen.

Blockchainilla melkein kaikki ongelmat voidaan joko ratkaista tai parantaa parempaan vaiheeseen. Lohkoketjun ominaisuudet, mukaan lukien kyky reaaliaikaiseen näkymään, läpinäkyvyys, omistusoikeuden todistaminen ja muut, voivat tehdä kaupan rahoituksesta kasvuhakuisempaa.

Terveydenhuolto

Terveydenhuolto on yksi kriittisimmistä aloista, ja se tarvitsee myös uudistusta, jotta siitä tulisi elinkelpoisempi. Tällä hetkellä terveydenhuolto kärsii keskitetystä lähestymistavasta, jota voidaan parantaa lohkoketjun avulla.

Nykyinen terveydenhuoltojärjestelmä ei ole yhteydessä toisiinsa, mikä tarkoittaa, että potilaiden on pidettävä mukanaan asiakirjojaan aina käydessään lääkäreillä. Sen lisäksi lääkeväärennösten ongelma on valtava, mikä tarkoittaa miljardeja dollareita tappiota yrityksille ja huonoa terveyttä potilaille. Nämä kaksi ongelmaa tarttuvat terveydenhuollon alaan, ja ainoa estoketju voi parantaa tilannetta.

Lohkoketjun avulla potilaat voivat nyt ladata lääketieteelliset tietonsa verkkoon – joita potilas voi käyttää käydessään lääkäreillä. Se voi myös auttaa tutkimusta, sillä tutkijat voivat hankkia julkisia tietoja löytääkseen lääkityksen erilaisille sairauksille.

Blockchainin läpinäkyvyys on ratkaistu myös huumeiden väärennöksissä. Se ratkaisee sen varmistamalla, että lääkettä ei ole väärennetty. Jokainen sairaalaan toimitettu lääke tai potilas kulkee verkon kautta – joka kerää siitä elintärkeää tietoa. Jos yksityiskohdat muuttuvat, se voi olla väärennetty.

Vähittäiskauppa (seuranta)

Vähittäiskauppa kattaa useita aloja, mukaan lukien toimitusketju. Blockchainia on käytetty vähittäiskaupassa monin tavoin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kanta-asiakasohjelmien, asiakastietojen turvallisuuden, hallinnan ja jakamisen parantamiseen.

Toinen loistava lohkoketjun käyttötapa vähittäiskaupassa on salausmaksut. Monet jälleenmyyjät ovat kiinnostuneita siitä, koska yhä useammat ihmiset käyttävät salausta yhtenä maksuna.

Vähittäiskaupat voivat myös tallentaa asiakastunnuksen blockchainiin, jolloin ne voivat jakaa tietoja saumattomammin kauppojen kesken.

Kiinteistöt

Jos päätät ostaa kiinteistön, sinun on käytävä läpi hankala dokumentointi, todentaminen ja toteutus. Omistus omaisuuteen voi kestää viikoista kuukausiin. Tämän lisäksi voi olla mahdollista, että joku voi huijata sinua ja myydä sinulle kiinteistön, joka ei ole heidän omistuksessa.

Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista estoketjulla poistamalla tai vähentämällä kiinteistönvälittäjiä tai välittäjiä. Älykkäillä sopimuksilla voi tulla minuuttien kysymys, ennen kuin voit ostaa omaisuutesi.

Kiinteistöjen on myös käytettävä paljon rahaa paperityöhön. Lohkoketjun avulla se voi johtaa paperittomaan talouteen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia, joita tarvitaan kaupan onnistumiseen. Lohkoketjun käyttö voi tarkoittaa myös kiinteistöjen globalisoitumista.

Lue lisää osoitteesta Real-World Blockchain Use Cases – 46 Blockchain Applications.

Tämä johtaa meidät johtajien estoketjun loppuun.

Moduuli 3: Blockchain for Business

Kolmannessa moduulissamme johtajille tarkoitettu blockchain-opas käsittelemme useita lohkoketjun näkökohtia liiketoiminnan näkökulmasta. Moduuli auttaa sinua ymmärtämään tapoja, joilla voit käyttää blockchainia tai tarvitsetko yrityksesi todella blockchainia ollenkaan.

Tunnistaa tärkeimmät liiketoimintamahdollisuudet

Yrityksenä sinun tehtäväsi on kukoistaa ja tehdä yrityksestäsi mahdollisimman kannattava. Tämä tarkoittaa tekniikan käyttöä eduksi, mukaan lukien blockchain.

Joten miten voit tehdä niin

Paras tapa lähestyä on ensin tunnistaa yrityksesi tuskat. Tunnistamalla parannuksen edellyttämät asiat, voit ymmärtää, tarvitsetko blockchainia sen ratkaisemiseksi vai ei.

Blockchainia voi käyttää yrityksessäsi viisi sovellusta. Ne sisältävät seuraavat:

 • Hajautettu pilvitallennustila
 • Älykkäät sopimukset automatisoida osia tai kokonaisia ​​liiketoimintaprosesseja
 • Työsuoritukset
 • Toimitusketjun parantaminen
 • Nopeampi taustan tarkistus ja parempi palkkaaminen
 • Kirjanpito
 • Bisnesvaisto

Ja paljon enemmän!

Blockchain-tekniikan suhde kehittyviin tekniikoihin: IoT ja AI

Teknologioiden on toimittava yhdessä pikemminkin kuin yksin. Jos olet osa modernia yritystä tai yritystä, sinun on myös tiedettävä, että et voi edetä vain yhdellä tekniikalla.

Kaikki on yhteydessä toisiinsa, ja olemme osa koko ekosysteemiä.

Täältä tulevat IoT, tekoäly ja Blockchain. Miljoonien laitteiden ollessa kytkettyinä, jakamalla tietoja keskenään verkon kautta – kyse on siitä, kuinka tehokkaiden järjestelmien on oltava. Verkossa voimme käyttää lohkoketjua. Se toimii muistina ja varmistaa tietojen eheyden, läpinäkyvyyden ja turvallisuuden IoT-ympäristöissä.

Tietojen ymmärtämiseksi tekoäly voi auttaa. Tekoäly toimii koko järjestelmän ajattelevana aivona, jossa se voi kouluttaa itsensä ymmärtämään sekä jäsenneltyä että jäsentämätöntä tietoa.

Lyhyesti sanottuna kaikki nämä kolme ovat kietoutuneet yhteen. Jos haluat rakentaa kestävän tulevaisuuden, jokaisen näistä tekniikoista on oltava osa kasvua.

Tarvitseeko yrityksesi blockchainia?

Muutos on helppo saada aikaan sen sijaan, että ymmärtäisi sen todellisen tarpeen. Blockchainista on tullut normi monille yrityksille, joissa ne ottavat sen käyttöön tai aikovat ottaa sen käyttöön tulevaisuudessa.

Mutta tarvitsetko sitä?

Selvitetään käymällä läpi viisi kysymystä, jotka auttavat sinua päättämään, onko blockchain hyvä vai ei.

 1. Haluatko tietojen muuttumattomuuden? Jos vastaus on kyllä, tarvitset lohkoketjun, koska keskitetty tietokanta ei kykene muuttumattomaksi.
 2. Onko data monilähde vai yksi lähde? Jos tietosi tulevat useista lähteistä ja haluat myös tietojen muuttumattomuuden, tarvitset lohkoketjun. Jos olet sisäinen organisaatio, jolla ei ole ulkoista tietolähdettä, on parempi käyttää keskitettyä lähestymistapaa, koska ekosysteemissä on jo luottamusta.
 3. Tarvitsetko välittäjää? Jos teet niin, voit maksimoida tarpeesi keskitetyn tietokannan avulla. Jos et, niin blockchain on mitä tarvitset.
 4. Tunnevatko osallistujat toisensa? Jos he tekevät, hajautettua ratkaisua ei tarvita, koska niiden välillä on jo luotettavuus.

Vastaamalla yllä oleviin kysymyksiin pystyt ymmärtämään vaatimuksesi. Vaikka keksitkin lohkoketjun tarpeen, sinun on myös arvioitava muutoksen todellinen vaikutus. Jos tuotot eivät ole suuria, on parempi noudattaa nykyistä järjestelmääsi.

Tämä johtaa meidät johtajien estoketjumme loppuun 3.

Moduuli 4: Blockchainin sääntely / oikeudelliset vaikutukset

Tässä johtajien koulutuksen 4. lohkoketjussa käsittelemme blockchainin sääntely- ja oikeudellisia seurauksia. Blockchainia on vaikea säännellä tai sillä on laillisia sidoksia. Loppujen lopuksi se on hajautettu ratkaisu, joka tuo jyrkän haasteen vallassa oleville viranomaisille.

Määräykset

Saadaksemme käsityksen, käymme läpi sääntely-ympäristön Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä liittohallitus ei ole kiinnostunut estämään ketjutekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että jokaisen valtion on perustettava sääntelyvirastot. Hyvä uutinen on, että säännökset suosivat blockchain-pohjaisia ​​sopimuksia tai muita ominaisuuksia, joita blockchainilla on tarjottavanaan.

Tällä hetkellä monissa osavaltioissa ei ole voimassa säännöksiä, kun taas toisilla on osittaiset ja joillakin täydelliset säännöt. Joten jos olet toimiva johtaja Yhdysvalloissa, sinun on tarkistettava sen valtion säännökset, jossa yrityksesi tarjoaa palvelua tai asuu. Tämä auttaa sinua valmistautumaan. Tulevaisuus näyttää kirkkaalta, koska hallitus kannattaa blockchain-tekniikkaa ja pyrkii myös sisällyttämään sen järjestelmiinsä.

Euroopan unionilla on myös myönteiset näkymät blockchainiin.

Laillisuus

Lainmukaisuus on pitkälle venytetty kuin määräykset, koska se kattaa laajan soveltamisalan. Esimerkiksi blockchain-ratkaisu voi olla maailmanlaajuinen, eli sen on täytettävä eri maiden oikeudelliset velvoitteet. Tämä voi olla erittäin haastavaa etenkin valtioille, joilla on täysin erilainen hallinto.

Tämä voi johtaa ongelmiin palvelutasoilla ja blockchain-ratkaisun suorituskyvyllä. Vastuullisuus on myös yksi suurimmista oikeudellisista kysymyksistä. Koska suurin osa blockchain-verkoista on hajautettuja, kuka on vastuussa jos jotain menee pieleen?

Tietosuoja on toinen oikeudellinen asia. Nykyiset keskitetyt järjestelmät kykenevät unohtamaan tiedot. Blockchainin kanssa tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, koska sillä on tietojen muuttumattomuus yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Tämä voi olla vakava uhka yksityisyydelle, eikä verkostoon osallistuvilla ole oikeutta “unohtaa”.

Tämä johtaa meidät johtajakoulutusmoduulin 4 loppuun.

Moduuli 5: Blockchain-haasteet

Blockchain on huomattavasti uusi tekniikka. Tämä tarkoittaa, että sitä on vaikea toteuttaa. On monia haasteita, jotka on ratkaistava, jotta blockchain-tekniikkaa voidaan käyttää oikein, varsinkin kun on kyse toteutuksesta.

Aloitetaan esimiehille tarkoitetun blockchain-moduulin 5 kanssa.

Blockchain-toteutushaasteet

Saadaksemme idean käymme läpi tärkeimmät blockchain-toteutuksen haasteet.

Kustannus: Lohkoketjun toteuttaminen voi olla vaikea tehtävä. Se vaatii paljon rahaa. Yksi tärkeimmistä syistä on blockchainin toiminta ja ammattitaitoisten kehittäjien puute kohtuulliseen hintaan.

Skaalautuvuus: Lohkoketjun skaalautuvuus on suuri huolenaihe yrityksen käytössä. Uuden lohkoketjuratkaisun saapuessa se on kuitenkin ainoa kerta, kun skaalautuvuusongelma voidaan ratkaista. Tällä hetkellä estoketju voi skaalata pilvipalvelujen avulla.

Tietosuoja: Tietosuojakysymys on yksi suurimmista haasteista. Koska lohkoketjut ovat hajautettuja kirjanpitoja, on vaikea suojata tietoja solmujen jakamiselta. Salausmenetelmää käytetään tietojen salaamiseen, mutta se ei ratkaise ydinongelmaa. Lisäksi, kun tiedot on kirjoitettu, niitä ei voida poistaa.

Riittämätön blockchain-lukutaito: Toinen suuri haaste on riittämätön lohkoketjujen lukutaito. Vaikka otat sen käyttöön oikein, sinun on opetettava ihmisiä käyttämään sitä tehokkaasti. Se voi olla vakava haaste, kun otetaan huomioon, että ihmiset eivät halua muuttaa työskentely- tai ajattelutapaansa.

Löydät 10 suurinta yrityksen blockchain-käyttöönoton haastetta täältä:

10 suurinta Enterprise Blockchain -toteutushaastetta

Suosituimmat blockchain-käyttöönoton haasteet

Johtajakoulutusoppaan lohkoketjussa käsittelemme myös syitä, miksi estoketjun käyttöönotto vaikeutuu.

Luetellaan ne alla:-

 1. Pätevien kehittäjien puute
 2. Energiatehokkaat konsensusmekanismit
 3. Huono sääntely blockchainin suhteen
 4. Kyseenalainen turvallisuus
 5. Skaalautuvuus
 6. Standardointikysymys
 7. Liittäminen

Tämä johtaa meidät johtajien lohkoketjun loppuun.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät johtajien oppaiden estoketjun loppuun. Käsittelimme tärkeitä aiheita, mukaan lukien perusteet, määräykset, haasteet ja paljon muuta johtajakoulutuksen lohkoketjussa.

Suorittamalla koko koulutuksen voit myös ottaa haastavia tehtäviä, kuten blockchain-innovaatiopäällikkö tai blockchain C -tason työntekijät. Tämä koulutus avaa blockchain-maailman sinulle, ja sinusta riippuu, mitä haluat tehdä tällä tiedolla.

Joten mitä mieltä olet johtajien koulutusoppaasta? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map