Blockchain-sertifikaatin arvo

Blockchain-tekniikan jatkuvasti kasvavan suosion myötä on väistämätöntä miettiä blockchain-sertifioinnin mahdollisuuksia. Voiko sertifioitu blockchain-ammattilainen turvata paremman edun urallaan? Toisaalta saatat olla huolissasi siitä, että sertifiointi on turhuutta.

Koska lohkoketju on suhteellisen uusi lisäys nykyaikaiseen teknologiamaisemaan, on ehdottoman välttämätöntä löytää erilaisia ​​keskusteluja lohkoketjujen sertifikaattien hakemisen positiivisista ja negatiivisista näkökohdista. Yleensä kohtaat mielipiteitä blockchain-sertifikaateista uraan liittyvien etujen ja niihin liittyvien palkkojen perusteella.

Jos kuitenkin haluat hyödyntää blockchainin toimintoja yrityksellesi, yllä mainitut tekijät eivät palvele mitään erillistä tarkoitusta. On tärkeää selvittää blockchain-sertifikaatin tuoma arvo yrityksellesi. Myöhemmin on myös tärkeää löytää syitä blockchain-koulutukseen ja sertifiointiin tehtäviin investointeihin.

Seuraava e-kirja tutkii tärkeitä syitä ylimmän blockchain-sertifikaatin hakemiseen urasi tavoitteiden mukaan. Lisäksi voit pohtia kaikkein tuottavimpia syitä valita sertifikaatti haluamallesi blockchain-erikoistumiselle.

Uusi Blockchainissa? Aloita Blockchain-urasi Free Blockchain Fundamentals -kurssilla ja luo perusta kirkkaalle Blockchain-uralle.

Mikä tarkalleen on Blockchain-sertifikaatti?

Ennen kuin siirrytään keskusteluun käytettävissä olevista blockchain-sertifikaattikokeiden vaihtoehdoista, on tärkeää ymmärtää mikä se on! Pohditaan blockchain-sertifikaatin määritelmää alkeellisimmassa merkityksessä ottamalla huomioon sertifioinnin yleinen selitys. Blockchain-sertifikaatit ovat konkreettinen osoitus yksilöiden kyvystä hyödyntää blockchain-tekniikoita liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisäksi blockchain-sertifikaatit voivat toimia myös lupaavina todisteina ammattilaisten sujuvuudesta kysynnän taidoissa tiettyihin blockchain-pohjaisiin työtehtäviin. Blockchain-tekniikan sertifikaatit voivat auttaa todistamaan kyvyt liiketoiminnan muutokseen blockchain-tekniikalla. Joten, blockchain-sertifikaatti on pohjimmiltaan todiste tietystä tasosta taitoja ja tietoja blockchainissa.

Tärkeintä on tietää, että sertifiointi ei takaa sijoittumista tuottoisiin työpaikkoihin. Sertifioinnissa todistetut taidot ja tiedot voivat kuitenkin varmistaa lupaavan arvon erikokoisille yrityksille.

Mistä löydän Blockchain-taitoja?

Yritykset voivat valita nykyisten työntekijöiden koulutuksen ja blockchain-taitojen kehittämisen tai tuoda uusia työntekijöitä haluamallaan kyvyllä. Blockchainin tapauksessa yritykset epäilevät blockchain-lahjakkuuksien rakentamista tai ostamista. Suurin osa yrityksistä haluaa kuitenkin ostaa blockchain-kykyjä varmistaakseen, että he valitsevat oikean ehdokkaan liiketoimintatavoitteisiinsa.

Merkittävimmät syyt blockchain-taitojen harjoittamiseen eivät kuulu vain blockchain-tekniikan nouseville sovelluksille. Vuosina 2017–2020 blockchain-kysyntä kasvoi syvällisesti lähes 2000%. Maat, kuten Iso-Britannia, Australia, Ranska ja Saksa ovat suosituimpia paikkoja, joissa blockchain on yksi kysytyimmistä taidoista.

LinkedInin viimeisimmän vuoden 2020 työpaikkakyselyraportin mukaan blockchain nousi yhdeksi kysynnän kärjessä olevista taidoista. 

Lisäksi blockchain-taitojen kysyntä laajenee perinteisten roolien, kuten kehittäjän, arkkitehdin ja turvallisuuden, ulkopuolelle. Nyt teollisuus on keskittynyt tuotteiden tuomiseen markkinoille kannattavuuden rinnalla. Tämän seurauksena blockchain-taitojen kysynnän suuntaus on suurelta osin kääntynyt suunnittelu-, myynti- ja markkinointiroolien suuntaan.


Kryptovaluutanvaihto on tällä hetkellä hallitsevin työnantaja blockchain-maisemassa. Lähes 42% blockchain-työmarkkinoiden työntekijöistä työskentelee kryptovaluutanvaihdossa. Toisaalta loput 10% työskentelee tällä hetkellä laitteistovalmistajien kanssa ja kaivostoiminnassa. Tärkeintä on, että on tärkeää etsiä blockchain-sertifiointia mahdollisena mahdollisuutena päästä suuryritysten jättiläisiin, kuten Microsoft, American Express, IBM, JP Morgan Chase, Amazon ja Oracle.

Lisäksi parhaat blockchain-sertifikaatit voivat myös tuoda esiin lupaavia mahdollisuuksia saada työtä eri toimialoilla. Jotkut merkittävistä teollisuudenaloista, jotka etsivät blockchain-kykyjä, ovat pelaaminen, maanviljely, terveydenhuolto, viihde, merenkulku ja elintarviketurvallisuus.

Siksi blockchain-ekosysteemin jatkuvasti kehittyvä dynamiikka luo ehdottomasti yrityksille paljon haasteita lahjakkuuden valitsemisessa. Blockchain ei ole niin vanha tekniikka, ja pienintäkään virheestä voi seurata kaskadivaikutus, joka johtaa epäonnistumiseen. Siksi yritysten on oltava tarkkoja valittaessa blockchain-ammattilaisia ​​liiketoiminnan tavoitteisiinsa.

Syyt valita Blockchain-sertifikaatit

Epäilemättä blockchain-sertifikaatti antaa sinulle ylimääräisen edun päästä eteenpäin blockchain-urallasi. Katsotaanpa yleisiä syitä mennä blockchain-sertifikaatteihin.

 • Blockchain-sertifikaatit parantavat valitustasi

Blockchain-sertifikaatti voi auttaa sinua vahvistamaan taitosi kehittyvässä tekniikassa. Tärkeintä on, että blockchain on tällä hetkellä erikokoisten yritysten suosikki. Monet yritykset käyttävät tällä hetkellä estoketjua varmistaakseen liikeviestinnän ja liiketoimet turvallisemmin ja avoimemmin. Tämän seurauksena blockchain-sertifikaatti voi auttaa sinua hyödyntämään erilaisia ​​kysyttyjä työrooleja.

Merkittävimpiä työrooleja, joita voit harjoittaa huippuluokan lohkoketjujen sertifikaateilla, ovat täyden pinon lohkoketjun kehittäjä, järjestelmäinsinööri, kryptovaluutta-kauppias ja muut. Lisäksi blockchain-sertifikaatit parantavat myös ammattilaisten ammattikuntaa tietokannan ylläpitäjien, ratkaisuarkkitehtien ja järjestelmänvalvojien rooleissa.

Blockchain-tekniikka on tulossa suosittu uusilla ja uusimmilla trendeillä. Tässä ovat vuoden 2021 parhaat blockchain-trendit.

 • Blockchain-sertifikaatit eivät rajoita mahdollisuuksiasi

Koska pääset käyttämään monenlaisia ​​blockchain-pohjaisia ​​työrooleja huippuluokan blockchain-sertifikaateilla, voit olla varma positiivisista urahyödyistä blockchain-tekniikan sertifikaateilla. Toisaalta, blockchain-koulutus ja sertifiointi vahvistavat myös ehdokkaiden sujuvuutta Distributed Ledger Technology tai DLT: ssä. Blockchain-sertifikaatit osoittavat, että ehdokkailla on kyky toteuttaa blockchain-infrastruktuuri organisaation olemassa olevissa prosesseissa ja järjestelmissä.

 • Blockchain on valmistautunut tulevaisuutta varten

Seuraava tärkeä tekijä, joka vetää ehdokkaita kohti blockchain-sertifiointia, viittaa suoraan blockchainin futuristiseen potentiaaliin. Blockchain on tulevaisuuden tekniikka. Tietty osuus arvioista tarkoittaa, että noin 0,5% maailman väestöstä käyttää blockchainia. Internetin käyttötilastot osoittavat kuitenkin, että verkossa on lähes 3,77 miljardia ihmistä ympäri maailmaa.

Tämän seurauksena sertifikaatit tarjoavat tärkeitä välineitä kilpailun ylittämiseen yhdessä blockchainin oppimisen kanssa. Tärkeintä on, että blockchain-sertifikaatit tarjoavat myös joustavan pääsyn merkittäviin blockchain-kehitykseen liittyviin resursseihin. Lisäksi voit oppia Blockchainia oppimalla asianomaisten resurssien tehokkaasta käytöstä ja parantamaan asiantuntemustasi. Joten sertifikaatit voivat ehdottomasti tarjota suotuisan mahdollisuuden kaikille ammattilaisille osallistua vallankumoukselliseen teknologian muutokseen.

 • Blockchain yhdistyy tehokkaasti muiden tekniikoiden kanssa

Joustava integrointi lohkoketjuun moderneihin tekniikoihin, kuten esineiden internetiin, on myös toinen lupaava syy valita sertifikaatit. Blockchain-sertifikaatti voi auttaa ammattilaisia ​​tutkimaan mahdollisuuksia käyttää blockchainia hyödykekaupassa, kiinteistöissä ja äänestysjärjestelmissä.

Organisaatiot, jotka ovat ryhtyneet toimenpiteisiin joukkomassaketjujen hyväksymiseksi esineiden internetin rinnalla, ovat kuitenkin tehneet kohokohtia. Ehdokkaat voisivat tutkia toivottuja mahdollisuuksia rooleissa, joissa keskitytään turvallisten infrastruktuurien kehittämiseen ja toiminnallisuuteen autonomista yhteistyötä varten.

 • Sertifikaatit auttavat sinua pysymään ajan tasalla

Kuten jo keskusteltiin, voit jatkaa blockchain-sertifikaattia todistaaksesi taitosi ja tietosi tiettyihin työtehtäviin. Blockchain-ekosysteemi muuttuu kuitenkin radikaalisti. Siksi uusia käsitteitä ja toimintoja syntyy joka päivä. Joten on ehdottoman tärkeää, että kaikki ehdokkaat varmistavat, että heidät päivitetään uusimmilla taidoilla ja tietämyksillä, joita tarvitaan heidän vastuuhenkilöiden hoitamiseen.

Tunnettujen blockchain-sertifiointipalvelujen tarjoajien kyky päivittää tenttitavoitteensa alan uusimpien trendien mukaan voi auttaa blockchain-ammattilaisia ​​pysymään merkityksellisinä työmarkkinoilla. Samaan aikaan blockchain-sertifikaattien uudelleensertifiointivaatimukset tarjoavat yrityksille myös selkeät mahdollisuudet varmistaa tehokkaat lahjakkuudenmuutosaloitteet.

 • Sijoita Blockchain-kyvyn kehittämiseen

“Sertifikaatit ovat pelkkiä arvon osoittimia. Ihmiset saavuttavat sen. “

Aina on tärkeää huomata, että blockchain-sertifikaattikokeen läpäiseminen ei oikeuta päteviä ehdokkaita korkeaan palkkatyöhön. Itse asiassa sertifikaatit toimivat välityspalvelimena blockchain-taidoillesi. Siksi blockchain-sertifikaatti itsessään ei kykene tuottamaan arvoa yritykselle. Sertifioidut henkilöt ovat vastuussa yrityksen haluaman arvon luomisesta.

Sertifikaatit ovat vain yksi menetelmä yksittäisen blockchain-ammattilaisen blockchain-taitojen arvon mittaamiseksi. Tämän seurauksena blockchain-sertifikaatit voivat toimia luotettavina työkaluina tavoitteiden asettamisessa, taitojen arvioimisessa ryhmien välillä ja edistymisen seuraamisessa. Parhaiden blockchain-sertifikaattien huomioon ottaminen ainoana vertailukohtana työntekijöiden blockchain-osaamiseen ei kuitenkaan tarjoa luotettavaa perustaa.

Siksi on järkevää tarkastella blockchain-sertifiointia yhtenä blockchain-koulutuksen tuotoksena. Blockchain-kyvykkyysmuutosohjelmien tulisi myös harkita muita mittareita, kuten markkinoilletuloaika tai innovaatioihin kuluva aika blockchain-taitojen kehittämistulosten mittaamiseksi. Nämä tekijät antaisivat selkeän kuvan blockchain-ammattilaisten kyvystä tuottaa haluttu arvo yrityksille.

Blockchain-sertifikaatin kustannukset

Seuraava tärkeä tekijä tehokkaiden blockchain-kyvykkyysmuutosaloitteiden luomisessa viittaa blockchain-sertifiointikustannuksiin. Sinulla on oltava kattava läpinäkyvä käsitys kustannuksista, jotka aiheutuisivat työntekijöiden tai ehdokkaiden sertifioinnista työpaikallasi. Blockchain-koulutuksen ja sertifioinnin kokonaiskustannukset voivat vaihdella suuresti eri yrityksissä ja toimialoilla.

On kuitenkin monia muita tärkeitä kustannuksia, jotka tulevat kuvaan ajatellessasi blockchain-koulutusta ja sertifiointia. Ensinnäkin sinun on otettava huomioon haluamasi blockchain-sertifikaatin peruskustannukset.

Voit esimerkiksi löytää Certified Enterprise Blockchain Professionalin (CEBP-sertifikaatin) hintaan 397 dollaria USD, joka sisältää koulutuksen, tenttirekisteröinnin ja sertifioinnin kustannukset. Lisäksi yritysten tulisi huomioida niiden kurssien hinnoittelu, jotka ne haluavat sisällyttää blockchain-koulutukseen.

 • Vaikka löydät CEBP-sertifioituja koulutus- ja tukimateriaaleja kiinteään hintaan, saatat joutua tutkimaan muita mahdollisia kustannuksia. Jos haluat valita paikan päällä tapahtuvan blockchain-koulutuksen, sinun on käsiteltävä ruokailu- ja tapahtumakustannuksia matkakulujen ohella. Voit kuitenkin välttää logistiikkakustannukset käyttämällä online-koulutus- ja sertifiointialustoja lohkoketjussa.               
 • Seuraava hinta on luultavasti arkaluonteisin ja merkittävin piirre blockchain-koulutuksen ja lahjakkuuden kehittämisen budjetoinnissa. Työntekijöiden koulutus blockchain-sertifiointia varten johtaa myös seisokkeihin, koska työntekijät eivät voi työskennellä oppimisen aikana. Siksi yritysten olisi oltava valmiita ottamaan vastaan ​​valtavat ennakkomaksut toivoen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista lohkoketjuosaamisella.
 • Toinen tärkeä näkökohta on blockchain-sertifioinnin kustannustekijä viittaa hallinnollisiin kustannuksiin. Yritysten olisi investoitava blockchain-lahjakkuuden kehittämis- ja koulutusaloitteiden järjestämiseen. Suunnatut investoinnit kouluratkaisujen tutkimiseen sekä työntekijöiden jakaminen voivat auttaa ylläpitämään saumattomaa lahjakkuuden kehittämisrutiinia.

Tarkista nyt: Asiantuntijaopas Blockchain-sertifikaatin hankkimiseksi

Suosituimmat blockchain-työn trendit

Blockchain on hitaasti siirtymässä melkein mihin tahansa liiketoiminta-alueeseen, jossa on paremmat mahdollisuudet joustavuuteen ja turvallisuuteen. Monet yritykset voivat kuitenkin jättää huomiotta blockchain-koulutuksen ja -sertifioinnin tärkeyden useista syistä. Toisaalta salausvaluutan ympärillä oleva haalistuva hype on myös yksi merkittävimmistä syistä epäilyksiin blockchain-koulutuksen toteutettavuudesta. Todellisessa maailmassa blockchain-kehittäjien kysyntä ja blockchain-työmarkkinoiden yleinen tila osoittavat toisin. Tässä on joitain merkittäviä työn suuntauksia, jotka näkyvät tällä hetkellä blockchain-maisemassa.

 • Riippumatta markkinoiden laskusta vuonna 2018, kokopäiväisten blockchain-kehittäjien kysyntä parani 13% edellisvuodesta kesäkuussa 2019
 • Noin 80% kehittäjien tappioista johtui kertaluonteisista kuukaudessa ja osa-aikaisesti kehittäjistä, mikä osoittaa koulutuksen ja sertifioinnin tärkeyden.
 • Blockchain-sertifiointi ja koulutus koetaan myös parhaana vaihtoehtona hyödyntää sellaisten konseptien etuja kuin infrastruktuuri, DeFi-ekosysteemit ja älykkäät sopimukset.
 • Koodisitoumusten määrän johdonmukaisuudesta riippumatta aktiivisten blockchain-kehittäjien kokonaisosuus kuukausittain vähenee 10% vuosi vuodelta. 
 • Salausekosysteemien kasvaessa hitaasti kohti tunnettujen avoimen lähdekoodin projektien, kuten Apache, kokoa, koulutusmahdollisuudet lisääntyivät huomattavasti.

Tarkista myös: Blockchain Jobs Report 2020 -tapahtuman tulevaisuus, Worlds Economic

Työvoiman kouluttaminen liiketoiminnan tavoitteiden ulkopuolella

Yleensä yritykset eivät pysty hyödyntämään blockchain-sertifioinnin ja koulutuksen etuja useista syistä. Monia yrityksiä vaivaa muutoksen pelko koulutus- ja kehityshankkeissa. Työntekijöiden koulutusmahdollisuudet ja kehittäminen blockchain-käsitteissä ja erikoistumisissa voivat kuitenkin lisätä luottamusta työnantajiin.

Niistä monista syistä, joiden vuoksi työntekijät lähtevät yrityksistä, mainitaan eniten urakehitys, koulutus ja kehitys. Lisäksi työntekijät kokevat paremmat mahdollisuudet pysyä nykyisen työnantajansa luona pääsyn urakehityshankkeisiin. Joten yritykset voivat hyötyä valtavasta tuotosta investoinneissaan työntekijöiden koulutukseen ja kehittämiseen.

Investointien välttäminen työntekijöiden koulutukseen ja blockchain-osaamisen kehittämiseen voi herättää sitoutumisen puutetta. Myöhemmin työnantajien kokema kiinnostuksen puute voi johtaa säilyttämisasteen asteittaiseen laskuun.

Mistä tiedät, että olet onnistunut?

Blockchain-sertifikaatit ja kuhunkin niistä liittyvä koulutus ovat merkittäviä arvotekijöitä yrityksille. Blockchain-sertifikaatti osoittaa, että henkilö pystyy käyttämään blockchainia liiketoimintakysymysten ratkaisemiseen. Samalla he voivat myös varmistaa, että ammattilaiset ovat taipuvaisia ​​saavuttamaan kannattavuuden ja tuottavuuden.

Myöhemmin kattava koulutus, joka jatkuu ammattilaisten vastuulla, voi myös tuottaa lupaavia etuja. Sen sijaan, että ajattelisi blockchain-sertifikaattia ainoana indikaattorina blockchain-asiantuntemuksesta, on monia muita mittareita.

Pelkkä oppiminen ja tekemättä tekeminen on jotain, joka toimii esteenä, etkä koskaan saa siitä menestystä. Jos haluat menestyä Blockchain-urallasi, sinun on tarkistettava asiantuntemuksesi näillä suorituskykymittareilla. Tässä on joitain ideoita, joista voit löytää hyötyä blockchain-lahjakkuuden kehittämisaloitteiden tulosten mittaamisessa.

 • Yritysten tulisi tarkkailla organisaation sisäisiä tukipyyntöjä, etenkin blockchainiin liittyviä pyyntöjä. Blockchain-osaamisen kehittäminen koko organisaatiossa voi auttaa varmistamaan pienemmät tukipyynnöt.
 • Vertailuarvot voivat toimia myös luotettavina menestyksen indikaattoreina, ja objektiivisilla testeillä määritetään työntekijöiden sujuvuus blockchain-käsitteissä. Mikä on parempi? Voit yrittää ennustaa mahdollisia tuloksia ja arvioida sitten, missä määrin olet onnistunut.
 • Aika on myös luotettava indikaattori blockchain-sertifiointi- ja koulutusohjelman tehokkuudesta. Jos työntekijät pystyvät ratkaisemaan tuote- tai ominaisuusongelmat blockchain-asiantuntemuksella määrätyssä ajassa, he pystyvät hyödyntämään blockchainia liiketoiminnan tavoitteisiin.
 • Seuraava tärkeä tekijä, joka voi auttaa määrittelemään blockchain-sertifiointi- ja koulutusohjelmien onnistumisen, on keskimääräinen aika ongelmien ratkaisemiseen. Sinun pitäisi tietää, että kehittyneimmät blockchain-infrastruktuurit voivat kohdata huomattavia takaiskuja. Siksi koulutettujen ja sertifioitujen ammattilaisten on tärkeää saavuttaa lyhyempi keskimääräinen aika ongelmien ratkaisemiseen. Alempi keskiaika on selkeä osoitus blockchain-taitojen sujuvuudesta. Samalla se antaa yksityiskohtaisen kuvan yksilön kyvystä kasvattaa liiketoiminnan arvoa.

Kaikki nämä mittarit voivat auttaa sinua merkittävästi mittaamaan blockchain-koulutuksen ja sertifiointihankkeiden tuloksia. Menestystietojen määrittelyä voidaan helposti pitää parempana kuin sertifikaattien hankinta.

Valmistaudutaanko Blockchain-haastatteluun? Käy läpi nämä parhaat Blockchain-haastattelukysymykset ja valmistaudu tulevaisuuteen.

Viimeiset sanat

Loppuhuomautuksena voit selvästi havaita blockchain-sertifikaatin tarpeen modernilla IT-ympäristössä. Monet organisaatiot, erityisesti merkittävät tekniset jättiläiset, hyppäävät mukaan blockchain-koulutus- ja sertifiointiohjelmiin. Siksi voit myös hyödyntää blockchainin tehoa yrityksellesi parhailla blockchain-sertifikaateilla.

Voit käyttää kolmea parasta blockchain-sertifikaattia 101 Blockchainissa kattavalla tuella ja alan asiantuntemuksella koulutuksessa. Samalla voit myös tutkia muita lohkoketjujen kursseja 101 Blockchainissa. Tule tutustumaan mahdollisuuksiisi blockchainissa juuri nyt!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map