Blockchain-taidot: Hanki ura yrityksissä

Blockchain nousee huipulle nopeammin kuin mikään muu tekniikka tällä hetkellä. Tyypilliset markkinapaikkastandardimme häiriintyvät pian ja korvataan hajautetuilla malleilla. Todellisuudessa monet yritykset etsivät nyt tapaa turvata paikkansa markkinoilla. Siksi blockchain-taitojen etsiminen on edelleen vallalla.

Asia on, että vaikka blockchain-taidoilla on suuri kysyntä, vaadittavilla taidoilla ei vielä ole riittävää määrää ihmisiä. Massiivisen lohkoketjun käyttöönottamiseksi teollisuuden on kuitenkin palkattava oikea joukkue heti tuhlaamatta enää aikaa.

Siksi se voi olla hieno tilaisuus nousta tähän tilaisuuteen ja varmistaa itsellesi hieno ura näissä yrityksissä. Joten, jos olet vielä uusi tässä kohtauksessa, tutustu ehdottomasti tähän oppaaseen. Annan sinulle tänään, mitkä blockchain-taidot ja -tavat tarvitset, jotta sinusta tulee blockchain-lahjakkuus.

TARVIKKEIDEN KYSYNTÄ

blockchain-taidot

Joten, aloitetaan!

Mitä blockchain-taitoja sinun on kehitettävä?

Blockchain-taitojen kysyntä kasvaa nopeasti. Siksi sinun kannattaa tutustua huippuluokan blockchain-teknologiaosaamisluetteloon selvittääksesi, mitä yritykset tarvitsevat juuri nyt. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 • Omistaa liiketoiminnan ja tekniikan terävyys

Aloitetaan yhdellä halutuimmista blockchain-tekniikan taidoista tällä hetkellä. Todellisuudessa perustaidot keskittyvät lähinnä blockchain-teknologiaarkkitehtuuriin enemmän kuin liiketoimintanäkymät. Yrityksillä on kuitenkin oltava myös yritysjohtoinen arkkitehtuuri. Sinun on ymmärrettävä, miten liiketoiminnan tulos olisi, kun olet yrityksen blockchain-ympäristössä.

Enemmän, sinun pitäisi myös tietää, miten luoda yhteyksiä ja tutkia erilaisia ​​tietovirtoja kauppakumppaneiden tai asiakkaiden ja tuotteiden sisällä. Siksi ekosysteemin tai arvoketjun ytimen muodostavan liiketoiminta-arkkitehtuurin järkeistämisen pitäisi olla ensisijainen prioriteettisi.

Paras tapa tehdä se on selvittää täydellinen tasapaino tekniikan ja liiketoiminnan tulosten välillä. Lisäksi sinun tulisi käyttää tekniikkaa vain tietyissä osissa, kun se on järkevää, ei vain siksi, että muut yritykset tekevät sitä.


Ammattilaisena sinun on myös tiedettävä ero protokollien, verkkojen, tekniikoiden, sovellusliittymien ja monien muiden välillä.

Todellisuudessa se antaa sinulle tietää, miten sinun pitäisi suunnitella blockchain-ratkaisut ja miten se vaikuttaisi myös yrityksiin. Siksi monet yritykset haluavat nyt blockchain-kehittäjiä, joilla on liiketoimintaosaamista.

 • On teknistä tietoa yhteentoimivuudesta

Yhteentoimivuus on seuraava iso asia blockchain-maailmassa. Tällä hetkellä blockchain-tekniikka kasvaa edelleen, mutta sillä ei ole tiettyä potkua siihen – ei toimivaa yhteentoimivuutta. Ilman asianmukaista yhteentoimivuutta monet käyttöympäristöt eivät voi kommunikoida keskenään ja tulla enemmän siled-ratkaisuksi.

Esimerkiksi tiettyihin blockchain-standardeihin perustuvaa ratkaisua tarjoava vakuutusyhtiö ei voi suoraan käyttää toista blockchain-ympäristöä tai käyttää sitä toisen standardisarjan kanssa. Joten, kun yrität yhdistää näitä eri alustoja, ne jättävät tietoturva-aukkoja.

Siksi tämä on yksi kysynnän lohkoketjuista.

Siksi sinulla on oltava tekninen tieto yhteentoimivuudesta. Tämä on yksi blockchain-taidoista, jotka varmasti auttaisivat sinua saamaan vankan uran tässä kapealla.

Pidä mielesi avoimessa lähdekoodissa, koska niissä käytetään pääasiassa yhteisiä standardeja. Tämän lisäksi yritysten on vähennettävä viiveongelmia, ja se alkaa kasvattaa liiketoimintaa, kun ne tekevät. Joten, yritä mennä yhteentoimivuuden ytimeen ja saada blockchain-tekniikan taitosi käyttöön.

 • Ymmärrä hajautetut ja hajautetut kirjanpidot

Yhtenä blockchain-teknologiaosaamisesta hajautettu pääkirjaosaaminen on välttämätöntä, jos olet kehittäjä. On olemassa monia blockchain-kehyksiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuloksia. Asiantuntemus ainakin suosituissa yrityksissä tuo sinulle varmasti uran yrityksissä.

Monet yritykset etsivät jo kehittäjiä, joilla on laajempaa tietoa hajautetun kirjanpidon kehittämisestä. Monissa tapauksissa joudut ehkä luomaan oman blockchain-kehyksesi yksin.

Joten, aloita oppia lisää ydinsovellusliittymistä, protokollista ja järjestelmän järjestelmistä. Lue lisää siitä, miten voit kehittää älykkäitä sopimuksia tai lisätä uusia ominaisuuksia ilman tietoturva-aukkoja.

Kun sinusta tulee asiantuntija, sinun pitäisi odottaa komea määrä palkkoja työskennellessäsi yrityksissä.

 • Kehitä monialaista laajaa taitoa

Nykyään monet blockchain-yritykset etsivät henkilöä, jolla on laaja-alaisia ​​taitoja. Joten jos ajattelet vain, että sinulla on vain tieto blockchainin kehittämisestä, niin ajattele uudelleen.

Todellisuudessa on aina arvostettu, että blockchain-harjoittajalla on oltava muita taitoja, kuten kriittinen ajattelu, DevOps, ketteryys, suunnitteluajattelu, itsensä hallinta, sopeutumiskyky, taitojen analysointi ja paljon muuta.

Lisäksi nämä taidot yhdessä lohkoketjuteknologian taitojen kanssa auttaisivat sinua laajentamaan näkökulmaa ja näkemään ratkaisun muodostavan toisen kulman.

Tarkoitan, että innovaatiot alkavat ensinnäkin. Vain tekniikka- tai yrityskokemus ei enää riitä. Myös näitä enemmän blockchain-taitojen kysyntä on kasvussa. Niinpä kokemus kehityksen, suunnittelun, testauksen tai käyttöönoton loppupäästä elinkaareen tulee myös ansioineen.

Siksi sinun tulisi ehdottomasti työskennellä myös monialaisten taitojesi kanssa yhdessä blockchain-taitojen kanssa.

 • Ymmärrä syvällisesti erilaisia ​​blockchain-alustoja

Kun yritykset alkavat työskennellä blockchain-hankkeissaan, heidän on valittava täydellinen blockchain-foorumi ratkaisulleen. Se ei ehkä näytä kovin paljon, mutta yritykselle on valtava haaste tehdä ratkaisusta menestys.

Todellisuudessa lukuisat erilaiset kehykset tekevät prosessista melko monimutkaisen. Syvä ymmärrys siitä, miten eri alustat, kuten Ethereum, Hyperledger, Corda, Ripple, Quorum jne., Toimii, voi olla valtava plus-piste sinulle.

Näin voit valita, mikä alusta olisi paras yrityksesi ratkaisulle, ja miten voit käyttää kyseistä alustaa hyödyksi.

Lisäksi sinun on tunnistettava kriittiset erot kaikkien näiden alustojen välillä. Toinen hieno asia olisi valita alustat niiden tyypin perusteella. Yksityinen foorumi julkiseen ratkaisuun ei tietenkään olisi paras valinta.

Lisäksi, koska suurin osa näistä yrityksistä on usein yksityisiä tai liittovaltion yrityksiä, olisi parempi, että sinulla olisi blockchain-taidot näissä kahdessa blockchain-tyypissä.

 • Ole perehtynyt yritysliiketoiminnan prosesseihin

Jos haluat työskennellä yritysympäristössä, sinun on opittava heidän erilaisista liiketoimintaprosesseistaan. Se on valtava tekijä, koska nämä taidot auttavat sinua kehittämään tai strategisoimaan, kuinka yritys voi integroida blockchainin ja hyötyä siitä.

Ilman asianmukaista tietämystä liiketoimintaprosesseista olisi vaikea löytää houkutteleva liiketoimintatapaus.

Blockchain-taitojen kysyntä tässä kapealla on melko suuri, ja yritykset ovat valmiita maksamaan siitä huomattavan määrän palkkaa.

Joten se voi olla merkittävä tilaisuus loistaa. Siksi sinun on ymmärrettävä paremmin hankintoja, logistiikkaa, jakelua, kassanhallintaa jne. Todellisuudessa nämä taidot auttaisivat sinua “puhumaan samaa kieltä” liike-elämän ammattilaisille.

Ja niin, työskentele näiden kanssa, koska blockchain-taitojen kysyntä varmasti tuo sinulle hyvää työtä.

 • Tietotaito yksinkertaistamiseen

Vaikka blockchain pääsee eroon vanhojen verkkojen monimutkaisuudesta, se on silti melko monimutkainen. Se ei todellakaan ole ERP-järjestelmä tai korvaava työkalu, mutta voit käyttää sitä liiketoimintasi yksinkertaistamiseen.

Sinun on kuitenkin tiedettävä, kuinka yksinkertaistaa tätä tekniikkaa. Todellisuudessa monet ominaisuudet voivat helposti vaikeuttaa ratkaisua. Mutta yhden käsitteen todistamista koskevan säännön mukaan yksinkertaistaminen on avain. Sen sijaan, että vain lisätään uusia ominaisuuksia ratkaisuun, sinun tulisi valita yksinkertainen suunnittelumenetelmä, joka voi auttaa sinua myös innovoimaan.

Aikaisempi kokemus muista yrityksen lohkoketjuista tai lohkoketjuista palveluntarjoajana voi lisätä ehdokkuustasi yritysmarkkinoilla.

Monet yritykset tarjoavat nyt erityisiä koulutustilaisuuksia, joiden avulla voit kehittää näitä kysynnän sisältäviä lohkoketjuja. Joten voit ilmoittautua johonkin näistä ja rikastuttaa ansioluettelosi.

 • Pystyy hajottamaan blockchain-arkkitehtuurikuvioita

Blockchain-arkkitehtuurien hajottaminen ennen ratkaisun suunnittelua on aluksi massiivinen taito. Todellisuudessa, ilman asianmukaista tapaustutkimusta, et voi muodostaa vain omaa blockchain-ratkaisua.

Lisäksi yritykset haluavat kykyjä, jotka voivat paitsi kehittää tai suunnitella ratkaisua, myös osata levittää kaikenlaisen arkkitehtuurin taustalla olevaa tekniikkaa.

Minun on sanottava, että sinun pitäisi tutkia jo olemassa olevia blockchain-arkkitehtuureja voimakkaasti. Markkinoilla on tällä hetkellä monia avoimen lähdekoodin teknologioita, ja voit varmasti hankkia niiden lähdekoodin helposti GitHubilta.

Kun tiedät kuinka kukin yritys tarjoaa ratkaisunsa, voit myös verrata suunnittelemasi ratkaisua tekemään siitä kustannustehokkaamman ja tehokkaamman.

Todellisuudessa ei ole paljon blockchain-kehittäjiä tai insinöörejä, joilla on tämä taito. Siksi blockchain-taitojen kysyntä kasvaa jatkuvasti markkinoilla.

 • Tekninen tieto Blockchainin ekosysteemistä ja standardeista

Se on välttämätöntä blockchain-taitojen suhteen. Todellisuudessa sinulla pitäisi olla teknistä tietoa erilaisista blockchain-ekosysteemeistä ja standardeista. Parantaaksesi tätä taitoa voit osallistua moniin työryhmiin, jotka keskittyvät konsepteihin ja laativat standardeja.

Voit tehdä yhteistyötä blockchain-yhteenliittymien kanssa ja jopa ilmoittautua akateemisiin laitoksiin, jotka auttavat sinua oppimaan ekosysteemistä perusteellisemmin.

Lisäksi blockchain ei ole vain tietokanta, tarvitset paljon syvempää taitojasi kehitettäessä. Menestyäkseen sinun on myös ymmärrettävä, miten blockchain-periaatteet toimivat eri ympäristöissä ja miten voit soveltaa niitä myös yrityksesi ympäristössä.

 • Osaa kommunikoida arvosta

Tämä saattaa tuntua vähän haetulta. Mutta monet yritykset haluavat näitä blockchain-taitoja rekrytoitaessaan työntekijöitä. Todellisuudessa, jos olet yrityksiä blockchain-kehityksen alalla, sinun on tiedettävä, kuinka kommunikoida arvosta.

Tässä tapauksessa viestintä viittaa taitoon ratkaista asia ja auttaa kollegoitasi ymmärtämään ehdottamaasi. Kun työskentelet yhteistyöympäristössä, asiakkaat voivat esittää ongelman. Siksi sinulla pitäisi olla taito ajatella laatikosta ja kiertää ongelmaa ongelman esiin noustessa.

Se tekee siitä, että se antaa sinulle mahdollisuuden ratkaista ongelmia lyhyessä ajassa.

Minun on kuitenkin lisättävä, että se on suhteellisen uusi lisäys yritysten kysyntään blockchain-taitoluettelossa. Enemmän, tuottoisat työpaikat, kuten blockchain-kehittäjä, insinööri, suunnittelija, oikeudellinen konsultointi, tarjoavat kohtuullisen osuutensa, mutta heillä kaikilla ei ole taitoa auttaa asiakkaita ymmärtämään ehdottamiasi etuja.

Joten yritä kehittää myös tätä taitoa.

 • Vahva tieto kehitystyökaluista

Markkinoilla on nyt monia kehitystyökaluja vain blockchainille. Kun työskentelet yritysympäristössä, sinun on oltava monipuolinen kaikilla aloilla, joilla työskentelet. Oletetaan, että olet kehittäjä tai insinööri. No, siinä tapauksessa olet varmasti aktiivinen tiimin jäsen työskennellessäsi uuden ratkaisun parissa.

Tällöin sinun tulisi tietää, miten voit käyttää näitä tiettyjä työkaluja projektisi luomiseen lyhyessä ajassa ja tehokkaammin kyseiseen asiaan.

Kuinka yritykset kehittävät Blockchain-kykyjä?

Mukaan a tuore tutkimus vuonna 2019, 1386 osallistujalla yritykset käyttävät erilaisia ​​menetelmiä sisäisen blockchain-tiiminsä kehittämiseen. Katsotaanpa, mitä menetelmiä nämä yritykset käyttävät. Minun on kuitenkin lisättävä, että todelliset luvut voivat vaihdella, koska kaikki osallistujat eivät vastanneet.

Ohjelmat

Prosenttiosuus yrityksistä, jotka käyttävät tätä menetelmää

Sisäiset kurssit

54%

Rekrytointi

52%

Verkkokoulutukset

51%

Ulkoiset koulutustilaisuudet

49%

Hankinta

39%

Mentorointi

34%

Laboratorio

20%

Muu

3%

Joten, yritykset tarjoavat myös monia ohjelmia, joissa voit kehittää blockchain-insinööritaitojasi helposti. Joten, jos sinulla on toimiva kyky, voit täydentää sitä hankkimalla työpaikan näissä ohjelmia tarjoavissa yrityksissä.

Mitkä ovat suosittuja työpaikkoja tällä hetkellä markkinoilla?

Markkinoilla on joitain suosittuja työpaikkoja, jotka voit saada blockchain-työtaidoillasi. Katsotaanpa mitä nämä ovat –

 • Blockchain-kehittäjä

Blockchain-kehittäjä näyttää olevan tällä hetkellä halutuin työpaikka blockchain-kapealla. Voit helposti saada uran täyspanon kehittäjänä lohkoketjussa. Jos sinulla on blockchain-insinööritaitoja, kuten palvelinpuolen ohjelmointi analyyttisillä näkökohdilla, työ voi olla sinun.

Tätä uraa varten sinun on kuitenkin ymmärrettävä paremmin, miten loppupään järjestelmät toimivat. Enemmän, tapahtumaprosessit, solmujen perustaminen tai älykkäiden sopimusten käynnistäminen olisivat työtehtäväsi.

Lisäksi tarvitset taitoja JQuerystä, SQL-palvelimista, AJAX: sta, MVC: stä, .NETistä, SDL: stä, C ++: sta, C: stä, JavaScriptistä, REST: stä, XCOD: sta, XML: stä, FTP: stä, SOAP: sta ja monista muista..

Todellisuudessa tämä voi olla hieno tilaisuus, koska voit työskennellä kaikilla aloilla.

 • Blockchain-insinööri

Blockchain-insinööritaidot ovat tällä hetkellä toiseksi vaadituimpia blockchain-töitä. Tämän avulla voit varmasti varmistaa itsellesi hyvän palkan paljon töitä. Joka tapauksessa työtehtäviin sisältyisi blockchainin toteuttaminen ja ratkaisujen kehittäminen blockchainia käyttäville yrityksille.

Joten sinun on tutkittava blockchain-insinööritaidot, joita yrityksesi etsii ja kehittää sovelluksia haluamallaan tavalla. Lisäksi sinun on työskenneltävä kiihdyttimien tai resurssien parissa ja perustettava yritysinfrastruktuuri hajautettujen pääkirjamallien perusteella.

Python-, Oracle-, Java-, Ripple-, Ethereum-, Hyperledger jne. -Taidot auttavat sinua varmasti.

 • Blockchain-neuvoja

Monet blockchain-kapealle siirtyvät yritykset tarvitsevat nyt asiantuntijoita, jotka voivat arvioida tavoitteitaan ja kuvata blockchain-sovellettavuutta.

Jos etsit uraa blockchain-neuvonantajana, sinun tulisi osata analysoida yrityksen profiili ja luoda täydelliset strategiat, jotka voivat auttaa heitä kasvamaan. Pohjimmiltaan sinun on määriteltävä, miten yritys voi käyttää lohkoketjua lisäarvon luomiseen ja liiketoimintatapauksen luomiseen sen ympärille.

Hyvät viestintätaidot tai monialaiset laaja-alaiset taidot auttaisivat sinua tämän tyyppisessä työssä. Lisäksi perusteellinen tieto siitä, miten blockchain todella toimii tai miten se vaikuttaa eri toimialoihin, voi auttaa sinua loistamaan tässä työssä.

 • Markkinointiasiantuntija

Monet yritykset, joilla on blockchain-sovelluksia, etsivät markkinointiasiantuntijaa markkinointistrategioidensa hoitamiseksi. Se ei ehkä tunnu aluksi suurelta. Vaikka blockchain on tuottoisa tekniikka ja myy itseään, suurimmalla osalla kuluttajista ei ole oikeastaan ​​aavistustakaan siitä, mikä on blockchain.

Markkinointiasiantuntijoiden vastuu sisältäisi kuluttajia, erilaisia ​​tuotteita koskevan tutkimuksen, niiden tehokkaan markkinoinnin ja kuluttajien opettamisen, mikä on blockchain. Ilman asianmukaista altistusta ratkaisu on tuottoisa riippumatta, se ei tule myymään.

Ja niin, markkinointiasiantuntijat, joilla on blockchain-tietokanta, voivat saada hyvät palkkatyöt näissä yrityksissä.

 • Projektipäällikkö

Tiedät jo otsikon perusteella, mitä projektipäällikkö voi todella tehdä yrityksessä. Blockchain-projektipäälliköllä on paljon tehtävää täyden syklin blockchain-ratkaisun hallinnassa. Tärkeintä on, että nämä henkilöt toimivat linkkinä liikemiehen ja blockchain-kehittäjien välillä ja hahmottavat myös parhaan strategian käyttämällä vähäisiä resursseja.

Hakkerin ajattelutapa olisi hyödyllinen tämän tyyppisessä työtehtävässä. Blockchain-työtaitona sinun pitäisi olla vahva johtajan rooli ja olla silta teknisten ja liiketoimintanäkymien välillä.

 • Blockchain-laatuinsinööri

Pohjimmiltaan, kuten blockchain-insinööritaidot, laatutekniikka kuuluu sen alaluokkaan. Todellisuudessa nämä insinöörit työskentelevät blockchain-insinööreinä tai täydentävät heidän työtään. Joka tapauksessa ennen projektin käynnistämistä se on testattava perusteellisesti.

Ja tässä blockchain-työtaidot tulevat esiin. Jos etsit uraa laatuinsinöörinä, sinun on testattava erilaiset kehykset ennen kuin käytät sitä organisaatiossa. Enemmän, kun koko tuote on kehitetty, varmista, että tuote on standardien mukainen.

Todellisuudessa voit testata blockchain-kehyksiä monilla kehitystyökaluilla. Joten tieto kehitystyökaluista blockchain-työtaidoina auttaisi myös tässä.

 • Blockchainin oikeudellinen konsultti

Toinen kysytyistä blockchain-taidoista saisi sinulle työpaikan juridisena konsulttina. Todellisuudessa blockchain on kehityksen partaalla, joka ei ole vielä täydellinen. Hajautetun rakenteen vuoksi monilla yrityksillä on oikeudellisia ongelmia. Enemmän, kryptovaluutat saivat kohtuullisen osuutensa huonoista tuloksista.

Siksi monet eivät pidä blockchain-ratkaisua 100-prosenttisesti laillisena. Enimmäkseen ICO: n tapauksessa. Siksi blockchain-oikeudellisen konsultin olisi varmistettava, että heidän ratkaisunsa eivät ole suoraan ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa.

Tällä hetkellä nämä kysytyt blockchain-taidot ovat yli katon. Mutta pätevöittämiseksi sinulla on oltava oikeudellinen tausta ja syvällinen ymmärrys itse blockchain-tekniikasta.

Lopussa

Loppujen lopuksi sinun pitäisi tietää, että ura blockchainissa on aluksi kannattava. Saat oppia parhaista parhaista ammattilaisista ja pääset työskentelemään aivan uudenlaisella tekniikalla. Todellisuudessa näiden blockchain-työtaitojen palkka on myös tärkein vetovoima.

Lisäksi monet työpaikat tarjoavat jopa 140 000 dollaria kuukausipalkkana, jota sinun pitäisi ehdottomasti etsiä. Joka tapauksessa olen hahmotellut blockchain-työtaidot, joita tarvitset urasi turvaamiseksi tällä markkinoilla.

Joten voit seurata luetteloa ja työskennellä vaadittujen blockchain-taitojesi kanssa seurataksesi unelmiasi ja päästäksesi uraan koko eliniän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map