Blockchain-toimittajat: Ultimate Guide

Haluatko tietää alan parhaista blockchain-toimittajista? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan.

Blockchainin suhteen meillä on ongelmia ja ratkaisuja.

Neljän teollisen vallankumouksen aikakaudella olemme vaiheessa, jossa blockchain-ekosysteemi eksponentiaalisesti.

Yleensä blockchain-ekosysteemissä on kolme pääkomponenttia.

Se sisältää alustoja, toimittajia ja todellisia sovelluksia. Jokaisella pelaajalla on tärkeä rooli ekosysteemissä.

Blockchain-toimittajat ovat yrityksiä, jotka tarjoavat palveluja muille aloittaville yrityksille tai yrityksille, jotka pyrkivät käyttämään blockchainia. Kaikki yritykset eivät selvästikään voi luoda kokonaisratkaisua. Lohkoketjun laaja käyttötapa tarkoittaa myös erilaista lähestymistapaa joka kerta, kun ongelma on ratkaistava.

Lue lisää Distributed Ledger Technology -tekniikasta.

Tässä artikkelissa käymme läpi blockchain-toimittajat. Katamme myös blockchain-as-a-service (BaaS) -palvelun tarjoajat, kun ne kuuluvat blockchain-toimittajan määritelmään.

Joten mitä blockchain-myyjä? Tutkitaan.

Mikä on Blockchain-toimittaja?

Blockchain-toimittajat ovat yrityksiä, startup-yrityksiä tai yrityksiä, jotka tarjoavat palveluja tai ratkaisuja. Blockchain-toimittajien maisema on iso ja laajenee nopeasti.

Toimittajat voidaan määrittää myös sen mukaan, kuka on ostaja. Esimerkiksi valmistaja, joka rakentaa tuotteita raaka-aineista, voi olla myyjä jakelijalle, kun taas jälleenmyyjä on myyjä kuluttajalle.

Siksi keskustelemme sekä pienistä että suurista toimijoista, jotka muuttavat lohkoketjua tarjoamalla vertaansa vailla olevia ja ainutlaatuisia ratkaisuja.


Yritämme myös luokitella ne:

 • Blockchain-infrastruktuurin tarjoajat, esimerkki: Primechain, Bluzelle, IBM, Microsoft
 • Blockchain-sovellusten tarjoajat, esimerkki: Ripple, Factom, DigitalX
 • Blockchain-palveluntarjoajat, esimerkki: Infosys, Accenture, Wipro

Oikean toimittajan valinta blockchain-tekniikalle

Blockchain-konsultointitoimittajat ovat osa ekosysteemiä. Palvelumalli on saamassa suosiota blockchainin tai DLT-käyttöönoton äkillisen nousun vuoksi.

Yrityksenä sinun on toteutettava asianmukaiset vaiheet, ennen kuin valitset oikean blockchain-konsulttitoimittajan siellä.

Lisäksi sinun on ymmärrettävä blockchain-projektin vaiheet saadaksesi hyvän käsityksen. Varmistaaksemme, että opit parhaalla mahdollisella tavalla, käydään ensin läpi blockchain-projektin avausvaiheet.

Lue myös Trade Finance Blockchain

Blockchain-projektin vaiheet

 1. Strateginen konsultointi

Vaiheessa yrityksen on tehtävä strategista konsultointia. Koska lohkoketju on uusi, on ihanteellista tehdä strategista konsultointia välttääksesi minkäänlaisen rauenneen ymmärtämisen projektin estoketjun vaikutuksista ja laajuudesta. On olemassa useita blockchain-konsulttitoimittajia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan halutun tuloksen. 

 1. Käyttötapausanalyysi

Nyt kun olet perehtynyt blockchainin rooliin ja sen vaikutuksiin, on nyt aika tehdä käyttötapausanalyysi. Se on tärkeä ensimmäinen askel kaikille blockchain-projekteille. Tässä vaiheessa sinun on käytettävä analyyttistä menetelmää projektin oikean käyttötapauksen määrittämiseksi. Varmistaaksesi, että teet sen oikein, sinun on tehtävä järjestelmävaatimukset, ymmärrettävä laajuus ja kerättävä kaikki mahdolliset yksityiskohdat siitä, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa järjestelmän kanssa.

 1. Todiste konseptista

Toinen tärkeä vaihe on Proof-of-Concept. Tässä vaiheessa tehdään toteutettavuustutkimuksia sen varmistamiseksi, onko estoketjuidee toteutettavissa vai ei. Toteutettavuustestissä hoidetaan sekä taloudelliset että tekniset näkökohdat. Tässä vaiheessa on helppo löytää este, joka voi tapahtua projektin toteuttamisen aikana. 

Lue myös POC-oppaamme

 1. Pilottiprojekti

Pilot-projektissa toteutetaan pienimuotoinen toteutus. Tämä tehdään hankkeen kustannusten, toteutettavuuden ja käytännöllisyyden arvioimiseksi. 

 1. Koko live-projekti

Jos kaikki sujuu suunnitellusti, projekti käynnistyy täydessä mittakaavassa.

Lisätietoja Blockchain-toteutuksesta

Mitä odottaa Blockchain Consulting Firmsilta?

Yrityksenä sinun tehtäväsi on tarjota tietoa ja tukea konsulttiyrityksille. Käy läpi alla olevat kohdat, jotta voisit ymmärtää, mitä voit odottaa tai vaatia konsulttiyritykseltä.

Blockchain-mahdollisuuksien tunnistaminen: Konsulttiyrityksillä on syvällinen käsitys blockchainista ja sen käyttötapauksista. He ymmärtävät kuinka ja milloin käyttää blockchainia, mikä voi johtaa parempaan tehokkuuteen. Joten, jos olet yritys, sinun pitäisi odottaa, että valitsemasi konsulttiyritys auttaa sinua löytämään oikeat mahdollisuudet käyttää blockchainia. Lisäksi heillä pitäisi olla myös kaikki valmiudet toteuttaa se.

Yritystapaustutkimusten luominen: Tapaustutkimukset ovat välttämätön työkalu liiketoiminnan ymmärtämiseen. Konsulttiyrityksesi tulisi pystyä luomaan vakuuttavia tapaustutkimuksia ostajalle tai ostajan kanssa. 

Esittelykonseptin todisteet: Konsulttiyrityksen pitäisi pystyä saamaan hyvät kokemukset konseptin todistamisesta. Heidän pitäisi pystyä esittelemään heitä. Myös kaikki projektit, jotka osoittavat niiden toteuttamisprosessin tai tulokset. Myös mikä tahansa todistuskonsepti tai projekti, joka voi auttaa sinua vertaamaan vaatimustasi, voi antaa sinulle selkeän edun.

Liiketoimintasuunnitelmien ja -puitteiden rakentaminen: Voit odottaa konsulttiyrityksen pystyvän luomaan selkeät tiekartat ja kehykset. Näiden kehysten ja tiekarttojen tulisi olla taipuvaisia ​​käyttämään blockchain-tekniikkaa pitämällä yllä tekijöitä, kuten vaatimukset ja tavoitteet.

Kumppanuus: Yhteistyökumppanit voivat olla hyviä, koska se avaa uusia mahdollisuuksia. 

Ymmärrys ja asiantuntemus: Heillä on oltava täydellinen käsitys yrityksen ostajan liiketoiminnasta ja siitä, miten sitä voidaan käyttää etuuksiin.

Mitä yrityksen tulisi pitää mielessä?

Blockchainin käyttö on hankalaa. Siksi yrityksen on myös varmistettava, että ne tarjoavat parasta palvelua kuluttajille.

 • Kaikkien mahdollisuuksien tutkiminen: Yrityksenä sinun tulisi tutkia kaikkia mahdollisuuksia. Se voidaan tehdä käymällä läpi blockchain-käyttötapauksia. Sinun on myös otettava huomioon taidot, joita tarvitaan mahdollisuuksien hyödyntämiseen.
 • Sidosryhmät synkronoituna: Varmista, että pidät kaikki sidosryhmät ajan tasalla blockchainin käytön aikana.
 • Rajoita kustannuksia: Yrityksenä sinun tulee aina yrittää rajoittaa kustannuksia. Tätä varten kustannussuunnittelu on tehtävä.
 • Tarjoa hyviä teknisiä taitoja: Tämä auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaan ongelman nopeammin.
 • Tarjoa riskineuvoja: Riskit ovat olennainen osa kaikkia projekteja, ja sinun on toimitettava projektina aina sellainen.
 • Tarjoa loistava strategia: Varmista, että pystyt tarjoamaan oikean strategian, jota voidaan käyttää todellisissa tilanteissa.

Kuinka valita blockchain-myyjä

Nyt on aika luetella, kuinka sinun pitäisi valita oikea blockchain-toimittaja yrityksellesi. Loppujen lopuksi valinnan tekeminen määrittää, onnistuuko blockchainisi vai ei. 

Oikean toimittajan tai blockchain-yrityksen valinta ei ole niin helppoa kuin luulet. Sinun on luotava tarkistuslista ja varmistettava, että valitsemasi blockchain-myyjä valitsee suurimman osan niistä.

Tarkistusluettelo voi sisältää muutamia välttämättömiä näkökohtia, joita et voi vain jättää huomiotta. Siellä on myös muutamia näkökohtia, joihin haluat ehkä olla kevyt. Ei ole mahdollista saada kaikkea valitsemastasi blockchain-myyjältä. Loppujen lopuksi sinun pitäisi valita blockchain-myyjä, joka ymmärtää kipupisteesi ja tarjoaa sinulle ratkaisuja.

 1. Kriteerien ymmärtäminen

Blockchain-kehityksestä, palveluista tai ratkaisuista on jo tullut monimutkaisia. Tämä tarkoittaa, että sinun on määritettävä ehdot etukäteen.

Sinun tulisi esimerkiksi tietää, mitä tekniikoita aiot työskennellä ja tukeeko valitsemasi blockchain-myyjä. On myös muita ehtoja, jotka sinun on otettava huomioon, kuten palvelusehdot, maksuehdot, minkä tahansa tyyppiset hyvitykset, integroitavuus muihin järjestelmiin ja niin edelleen. Jos teet nämä oikein, olet asetettu loppumatkalle.

 1. Määritä prosessi

Oikean toimittajan löytäminen ei ole helppoa. Sinun on määriteltävä prosessi, joka voi auttaa sinua tekemään niin. Prosessin tulisi sisältää vaiheet vaatimusten saamiseksi ulos. Voit myös ottaa yhteyttä muutamaan blockchain-myyjään, jotka ajattelevat sopivan kriteereihisi hyvin. 

Jos luulet, että yhteydenotto suoraan myyjiin vie liian paljon aikaa, voit tehdä vaatimuksesi verkossa. Yritä julkaista mainos tai hyödyntää paremmin sosiaalisen median tilejäsi.

Kun aloitat kenttien saamisen, on nyt aika asettaa joukkue käsittelemään sitä. Varmista myös, että laitat parhaat työntekijät tekemään sen, koska väärän päätöksen tekeminen ei ole tässä vaihtoehto.

 1. Hanki lainauksia

Muutaman blockchain-toimittajan kanssa on nyt aika saada tarjouksia tai tarjouksia. Tätä kutsutaan ehdotuspyynnöksi (RFP). Näiden ehdotusten tulisi sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset päätöksenteon helpottamiseksi. Tarjousten tulee sisältää kaikki menoerät toimituspäivien mukaan. Voit myös oppia heidän laatustandardeistaan.

 1. Arviointiprosessi

Kun tarjoukset ovat kädessäsi, on nyt aika sovittaa ne kriteereihisi. Käytä arviointiprosessia oikeaan aikaan. Ota myös yhteyttä myyjiin, jos haluat tietää lisätietoja tietystä kriteeristä. 

Lyhyesti sanottuna sinun on ymmärrettävä koko laajuus ennen liipaisimen vetämistä. 

 1. Aloittaa työt

Viimeinen vaihe on aloittaa projektin valmistelu. Pidä aina tiimi, joka on omistautunut seuraamaan edistystä.

Luettelo Blockchain-toimittajista

Nyt kun meillä on täydellinen käsitys blockchain-toimittajista, luetellaan suosittuja blockchain-toimittajia. Tämä antaa sinulle selkeän käsityksen markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Amazon-verkkopalvelut

Amazon-verkkopalvelut tunnetaan määräävästä asemastaan ​​teollisuudessa. He ovat johtava verkkopalvelujen tarjoaja ja ovat aloittaneet palvelujensa tarjoamisen myös blockchain-sektorilla.

Heidän Amazon Blockchain -palvelunsa ympäröi pyöreitä AWS Blockchain -malleja samalla kun hyödynnetään pilvialustaa. Käyttäjänä voit käyttää Hyperledger Fabric Ethereumia heidän alustansa käyttämiseen.

Heidän blockchain palveluratkaisuna tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrityksille toteuttaa blockchain-ratkaisunsa. Niiden tärkeimpiä etuja ovat nopeampi käyttöönottoaika, työkalut, suunnitelman valinta ja maksaminen käytettäessä. 

Lyhyesti sanottuna ne tarjoavat globaalin infrastruktuurin päästä päähän -lohkoketjualustojen toteuttamiseen. Myös palvelut ovat kustannustehokkaita.

Haluatko oppia lisää Blockchainista palveluna? Tutustu artikkeliin Enterprise-Grade BaaS 

BigchainDB

BigchainDB tunnetaan blockchain-tietokantana. Ne tarjoavat tietokantatekniikan, joka toimii saumattomasti blockchain-ratkaisun kanssa. Sillä on pieni viive, tehokas kyselytoiminto ja korkea läpijuoksu. Lisäksi BigchainDB: n kanssa sinun ei tarvitse luopua hajautetusta valvonnasta. Se tarjoaa muuttumattomaa tallennustilaa.

BigchainDB on yhteensopiva suosittujen sovellusten, alustojen kanssa, ja voit käyttää sitä myös blockchain-todisteiden luomiseen. Sitä voidaan käyttää erilaisissa käyttötapauksissa ja teollisuudessa.

He tekevät yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa, kuten Cognizant, Capgemini, Interledger ja muut. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ne tarjoavat myös käytännön tuotantoa ja konsultointia.

IBM Blockchain

IBM Blockchain on kyse arvon tuottamisesta niiden blockchain-palveluiden kautta. Heidän IBM Food Trust puhuu paljon blockchain-ratkaisustaan. 

He ovat hallinneet toimitusketjun blockchainin kautta. Heidän blockchain-palvelunsa toimii eri käyttötapauksissa ja toimialoilla. Yli 500+ blockchain-asiakkaan sitouttamisella he sijoittuvat ykköseksi, kun on kyse blockchain-johtajuustiedoista.

IBM blockchainin avulla kumppanit voivat helposti skaalata korkealla tietoturvalla. IBM: n infrastruktuuri auttaa ylläpitämään blockchain-verkkoa. Heillä on myös teknistä asiantuntemusta projektin jatkamiseksi.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard (HP) tarjoaa yritystason blockchain-käyttöönoton. Ne mahdollistivat end-to-end-toimituksen, tarkoituksenrakennusarkkitehtuurin ja vahvojen kumppaneiden ekosysteemin avulla.

Niiden blockchain-ratkaisut tarjoavat huippuluokan ratkaisun. Ne tarjoavat HPE: n tehtäväkriittisen hajautetun pääkirjatekniikan (DLT). Palveluissa he tarjoavat HPE Pointnextin, joka sisältää työpaja-, toteutuspalvelut, arvon todistamisen ja muut estoketjupalvelut.

Microsoft

Microsoftin Azure-lohkoketju on kuuluisa lohkoketju palveluratkaisuna. 

Ne tarjoavat yksinkertaistetun kehityksen, helpon käyttöönoton ja työkalut saavutettavaan innovaatioon. Monet asiakkaat käyttävät Azure-lohkoketjua, mukaan lukien XBOX, Insurwave, Project Ubin ja muut. 

Microsoftin Azure-kauppapaikka tarjoaa pääsyn blockchain-alustoille, kuten Hyperledger Fabric, Ethereum ja Corda. Voit myös tarkistaa niiden ratkaisuarkkitehtuurit, jotka kattavat erilaisen arkkitehtonisen lähestymistavan laajaan käyttöön. 

Azure-lohkoketjun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sisäänrakennettu konsortionhallinta, yksinkertaiset lohkoketjuverkkotoiminnot ja käyttöönotto, laaja ja avoin suunnittelu ja niin edelleen. Heidän hinnoittelunsa on myös yksinkertaista, koska ne tarjoavat solmukohtaisen hinnoittelun.

Oraakkeli

Oracle-lähestymistapa blockchainiin on aina ollut ainutlaatuinen. Ne tarjoavat blockchain-alustan, jonka avulla yritykset voivat tehdä B2B-liiketoimia luotettavasti ja skaalautuvasti. Oracle-lohkoketjun avulla voit aloittaa esiasennuksen käyttämällä automaattisia Hyperledger Fabric -komponentteja. 

Oracle toimii saumattomasti avoimen lähdekoodin Hyperledger Fabricin kanssa, joka takaa helpot plug-and-play-integraatiot, automatisoidut toiminnot, yritystason asetukset ja paljon muuta!

Oracle Blockchain -alustan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yksinkertainen valmistelu, helppo kumppaniorganisaation lisäys, kyky rakentaa täydellinen blockchain-alusta ja hybridiverkot. Voit myös automatisoida älykkäillä sopimuksilla ja suorittaa yksityisiä liiketoimia. Lopuksi voit integroida lohkoketjutapahtumat sovelluksiin REST API -ohjatun kehityksen, plug-and-play-integraation, uusien sovellusten rakentamisen ja niin edelleen avulla!

MAHLA

SAP on epäilemättä kärjessä blockchain-innovaatioissa, palveluissa ja työkaluissa. 

Ne tarjoavat SAP Cloud Platform Blockchain -palvelun ja SAP HANA Blockchain -palvelun. Jokainen palvelu tarjoaa ainutlaatuisen arvon käyttäjälle. Cloud Platform -palvelu tarjoaa helpon pilvipalvelun, kyvyn käyttää avointa blockchain-alustaa ja laajentaa olemassa olevia sovelluksia myös blockchainin avulla.

SAP HANA Blockchain Service puolestaan ​​mahdollistaa ulkoiset lohkoketjusovellukset SAP HANA: lle, muistin sisäiselle datasovellukselle.

Sovellettu Blockchain

Applied Blockchain on sovellus- ja blockchain-kehitysyritys, joka tarjoaa palveluitaan älykkäillä sopimuksilla ja hajautetulla kirjanpitotekniikalla. 

Ne on myös listattu Gartnerin 20 parhaan blockchains-konsulttiyrityksen joukkoon vuosina 2017 ja 2018. Palveluissaan he tarjoavat DLT-sovelluksia ja tuotekehitystä. Heidän palvelujaan voidaan soveltaa eri toimialoilla, mukaan lukien toimitusketju, lakiasiat, televiestintä, lääketiede ja muut. Heidän kumppaneitaan ovat Quorum, Parity, Hyperledger Fabric, Vodafone ja niin edelleen.

Mikä on onnistumisaste?

Vaikka käyimme läpi blockchain-toimittajien, on vielä monia epäilijöitä, jotka kyseenalaistavat blockchainin todellisen toteutuksen onnistumisen. Yksi blockchain-tutkimus julkaistu Rekisteri puhuu jopa 0,00%: n menestysprosentista hajautettua pääkirjatekniikkaa. 

Itse asiassa jotkut toimittajat eivät halua ottaa yhteyttä uudelleen, jos heiltä pyydetään raportteja tai todisteita blockchain-toteutuksesta. Tämä on vakava huoli blockchain-toimittajien teollisuudelle ja se pitäisi ratkaista.

Olemme kuitenkin varmoja, että blockchain-toimittajan onnistumisaste kasvaa ajan myötä.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät blockchain-artikkelien toimittajiemme loppuun. Tutkimme blockchain-toimittajan määritelmää, vaiheita blockchain-konsultointitoimittajan valitsemiseksi, odotuksia ja niin edelleen. 

Markkinat kasvavat nopeasti, ja se on ainoa kerta, kun näemme siellä parempia blockchain-toimittajia. Kaikkien blockchainista kiinnostuneiden yritysten on toteutettava varotoimenpiteitä toimittajien kanssa tekemisissä. 

Joten mitä mieltä olet blockchainin toimittajista? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map