Blockchain-työpaikkapalkka: Hanki unelmiesi työpaikka!

Blockchain-työpaikkapalkka voi vaihdella suuresti siitä, millainen asema on. On myös muita muuttujia, jotka voivat suoraan muuttaa blockchain-työpaikkojen palkan aluetta, kuten sijainti, kysyntä, niukkuus, maa, yritysprofiili ja niin edelleen.

Joka tapauksessa on luonnollista, että kaikki blockchain-ammattilaiset saavat hieman odotettua korkeamman palkan. Mutta miksi? No, koska blockchain on hyvin monimutkainen aihe, ja kaikilla työtyypeillä on oltava jonkinlainen tieto siitä.

Esimerkiksi blockchain-kehittäjän on osattava kehittää tällaista tekniikkaa ilman ongelmia, mutta blockchain-teknisen rekrytoijan ei tarvitse olla kyseisen tason tietopohjaa.

Joten huomaat, vaikka rekrytoija ei ehkä osaa ohjelmoida, mutta silti hänen on ymmärrettävä, miten se toimii, ja tuomittava ehdokkaat ansioiden perusteella.

Joka tapauksessa blockchain-työn palkka on kaikkien aikojen korkein. Joten on parasta hakea blockchain-töihin heti! Mutta miten saada työtä blockchainissa?

No, auttaakseni sinua esittelen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tässä oppaassa.

Joten, aloitetaan!

 

Contents

Blockchain-tekniikan työ ja palkka

Ennen kuin sukellan siihen, miten saada työpaikka blockchainissa, katsotaanpa erilaiset työmahdollisuudet ja heidän palkkataso. Aloitetaan!

Blockchain Professional

Käytännössä blockchain-ammattilaisilla on yleensä korkeampi blockchain-työpaikkapalkka verrattuna muihin vastaaviin. Todellisuudessa blockchain-ammattilaisten työpaikkojen kysyntä on yleensä korkeammalla puolella. Lähinnä siksi, että ei ole paljon ihmisiä, joilla on tarpeeksi taitoja kehittää blockchain-alustoja ilman virheitä.

Lisäksi täällä työskentelet pohjimmiltaan koko pinon kehittäjänä. Joten sinun on osattava koodata. Joka tapauksessa sinun on taitava C, C ++, SDL, .NET, MVC, SOAP, FTP, REST, XCOD, AJAX, Python, Solidity, JavaScript ja niin edelleen..

Joka tapauksessa tässä luodaan pääasiassa solmuja, perustetaan verkkoja, luodaan älykkäitä sopimuksia ja niin edelleen.


Palkkavaihtelu

Blockchain-tekniikan työpaikkapalkka tälle työtehtävälle on korkea, vaihtelee $ 68k: sta 200k: aan vuosittain! Se on paljon palkkaa tehtävästä, josta kuka tahansa voi unelmoida.

Joka tapauksessa blockchain-ammattilaisen tyypillinen keskimääräinen palkkaväli on välillä 150–175 000 dollaria. Joten voit nähdä, että alue voi vaihdella suuresti.

Vertailun vuoksi voidaan todeta, että tyypilliset ohjelmistosuunnittelijan työpaikat näyttävät saavan $ 137k joka vuosi. Joten näet, kuinka vain kehittäjät saavat paljon enemmän kuin tyypilliset ohjelmistoasiantuntijat millä tahansa muulla alalla.

Mutta sinun on oltava taitava, ja sitä varten voit pyytää 200k dollarin palkkaa yritykseltä vastineeksi.

Mukaan a kysely Palkatussa muodossa blockchain-ammattilaisten palkkaväli voi vaihdella sijainnin mukaan. Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja asiasta –

 

Sijainti

Blockchain Professional -palkka

Austin

140 817 dollaria

Denver

142 615 dollaria

Los Angeles

147541 dollaria

SF Bayn alue

167 975 dollaria

Boston

149 144 dollaria

Lontoo

79 048 puntaa

New York

158451 dollaria

Chicago

134 161 dollaria

Dallas

135 000 dollaria

Ranska

60 495 €

Washington DC.

136 541 dollaria

Toronto

124 459 dollaria

Seattle

154 144 dollaria

San Diego

152500 dollaria

 

Joten, kuten näette, palkka sattuu olemaan korkein San Franciscon lahden alueella verrattuna muihin paikkoihin maailmassa.

Blockchain-konsultti

Blockchain-konsultti / neuvonantaja on seuraava, jolla on korkea blockchain-työpaikkapalkka. Mutta mitä neuvonantajat todella tekevät nykyään? No, he todella keksivät täydelliset strategiat ja etenemissuunnitelman yritysyrityksille, jotka etsivät blockchainin käyttöä tulojensa parantamiseksi.

Joka tapauksessa tätä varten sinun on analysoitava yritys ja ymmärrettävä, miten heidän liiketoimintansa toimii. Enemmän, sinun on tiedettävä, mitä ja miten blockchain-tekniikka toimii tarjotakseen täydellisen liiketoimintastrategian kaiken aikaa.

Ehdotan, että käytät blockchain-sertifiointiohjelmaa taitojesi hyödyntämiseksi tässä tapauksessa.

 

Palkkavaihtelu

Blockchain-konsulttien palkkapäivä ei ole myöskään kaukana. Voit odottaa saavasi jotain $ 69k – $ 179k vuodessa. Joka tapauksessa, kuten näette, alempi sijoitus tulee pääasiassa paikoista, joissa blockchain-tekniikkaa ei vielä tunneta niin paljon.

Mutta jos pystyt selviytymään kaikista esteistä tai pystyt taitamaan nopeammin, voit odottaa saavasi suuren määrän alusta alkaen.

 

Blockchain-arkkitehti

Yritykset ovat enemmän kuin innokkaita palkkaamaan blockchain-arkkitehtejä Internet-suuntautuneeseen läsnäoloonsa. Tarkoitan, miten muuten yritys keskittyy käyttäjien läsnäoloon käyttämättä houkuttelevaa verkkosivustoa tai niin? Sen lisäksi, että teet kannattavia verkkosivustoja, suunnittelet myös käyttöliittymän jokaiselle yrityksesi ratkaisulle.

Joten houkuttelevuuden tekeminen on ensisijainen valinta, koska se on hieno tapa houkutella kuluttajia ratkaisun saamiseen. Sen lisäksi voit myös suunnitella blockchain-ratkaisun pääinfrastruktuurin.

Lisään myös, että saat korkean blockchain-työpaikan palkan täällä verrattuna tyypillisiin suunnittelijoihin.

 

Palkkavaihtelu

Todellisuudessa blockchain-arkkitehdin palkkaväli muuttuu paljon blockchain-osaamisen ansiosta. Se voi kuitenkin vaihdella suuresti myös yrityksen mukaan. On monia yrityksiä, jotka ovat valmiita maksamaan hyvän palkan infrastruktuurisuunnittelijoiden palkkaamisesta erityisesti blockchain-ratkaisuihin.

Joten voit odottaa sen vaihtelevan $ 31k – $ 140k vuodessa. Tämä positio on runsas maksu. Lisäksi voit odottaa saavasi enemmän, jos olet vanhempi arkkitehti.

 

Blockchain-projektipäällikkö

Projektipäällikkönä sinulla on oltava myös korkea analyyttinen taito, kommunikointitaidot ja ongelmanratkaisutaidot. Jos sinut rekrytoidaan, sinun on suoritettava koko projekti alusta loppuun.

Monissa tapauksissa saatat tarvita lisätaitoja, kuten edistyneitä koodaustaitoja tai muita menetelmiä. Mutta miksi? No, koska vastuu tästä tehtävästä on melko korkea.

Enemmän, sinä olet suora yhteys ei-teknisen ryhmän ja teknisen ryhmän välillä. Siten korkeamman blockchain-työpaikan palkan saaminen täällä on täysin normaalia.

 

Palkkavaihtelu

Rakastat kuulla blockchain-projektipäälliköiden palkkavälistä. Se on tyypillisesti 38–111 000 dollaria.

Se voi kuitenkin muuttua yrityksen tai sijainnin perusteella, aivan kuten blockchain-kehittäjät. Todellisuudessa blockchain-projektipäällikön lähtökohta voi laskea 50 000 dollariin.

Lisäksi, jos olet vanhempi blockchain-kehittäjä tai joku, jolla on enemmän kaliiperia kuin muut tiimin jäsenet, jopa 200 000 dollarin nousu on helppo tehtävä.

Mutta jos pystyt osoittamaan, että pystyt todella hoitamaan kaikki vastuut kuin voit varmasti odottaa saavan korkeamman palkan mistä tahansa huippuluokan yrityksestä.

Aloittajat eivät kuitenkaan välttämättä ole niin anteliaita.

 

Blockchain-insinööri

Toinen hyvä työpaikka tälle kapealle on blockchain-insinööri. Tämän blockchain-työn palkka on myös ylemmällä tasolla. Todellisuudessa se on hyvä tilaisuus, jolla voit varmistaa itsellesi hyvän palkkapäivän.

Enemmän, on jo olemassa suuri kysyntä myös blockchain-insinöörien rekrytoinnille.

Täällä sinun on suunniteltava ratkaisujen arkkitehtuuri, asennettava infrastruktuurit ja niin edelleen. Enemmän, sinun on ymmärrettävä, kuinka Hyperledger, Corda, Ethereum toimii, ja sinulla on oltava tietoa Pythonista, Oraclesta ja Javasta.

 

Palkkavaihtelu

Rakastat kuulla blockchain-insinöörien palkkavälistä. Se on tyypillisesti 104–186 000 dollaria. Se voi kuitenkin muuttua yrityksen tai sijainnin perusteella, aivan kuten blockchain-kehittäjät. Todellisuudessa blockchain-insinöörin lähtökohta voi laskea 50 000 dollariin.

Mutta jos pystyt osoittamaan, että pystyt todella hoitamaan kaikki vastuut kuin voit varmasti odottaa saavan korkeamman palkan mistä tahansa huippuluokan yrityksestä.

Aloittajat eivät kuitenkaan välttämättä ole niin anteliaita.

 

Blockchain-markkinoinnin asiantuntija

Kuinka voit koskaan yrittää olla blockchain-markkinoinnin asiantuntija, jos et tiedä miten tekniikka toimii? Todellisuudessa blockchain-markkinoinnin asiantuntijoilla näyttää olevan tietysti korkea blockchain-työpaikkapalkka myös taitojensa vuoksi.

Täällä sinun on osattava käyttää yrityksen tekniikkaa ja houkutella siihen mahdollisia kuluttajia. Lisäksi saatat joutua opettamaan kuluttajille, mikä tämä tekniikka on.

Mutta tämä työpaikka on pääasiassa niille yrityksille, jotka haluavat tuottaa massaratkaisuja käyttäjälle, eivätkä sisäiseksi verkostojärjestelmäänsä.

 

Palkkavaihtelu

Tavallinen keskimääräinen palkka, jonka saatat odottaa saavan tältä työpaikalta, on 34–72 tuhatta dollaria. Se on oikeastaan ​​erittäin antelias määrä markkinointiasiantuntijan palkkaamiseen. Todellisuudessa vain huippuluokan yritykset voivat odottaa maksavansa sinulle tämän korkean arvon.

Taitosi perusteella voit kuitenkin pyytää lisää, jos pystyt osoittamaan kunnolla potentiaalisi.

Joka tapauksessa, siirrytään seuraavaan kohtaan, miten saat blockchain-työoppaan.

 

Blockchain-laatuinsinööri

Blockchain-laatuinsinöörien on työskenneltävä blockchain-insinöörin alaisuudessa tai työskenneltävä vain samanlaisessa asemassa kuin he. Käytännössä joudut analysoimaan ratkaisun laadun ennen sen julkaisemista.

Kun kehittäjä tai insinööri on valmis koodauksen, sinun on käydävä se läpi rivi riviltä selvittääksesi mahdolliset ristiriidat. Joten ensisijainen tavoitteesi on testata uusi ratkaisu, kunnes löydät kaikenlaisia ​​vikoja tai jotain.

Siksi sinun on ymmärrettävä paljon arkkitehtuuria ja blockchain-kehyksiä sitä varten. Voit myös odottaa suurta blockchain-työpaikkapalkkaa.

 

Palkkavaihtelu

Blockchain-laatuinsinöörin palkkapäivä ei ole myöskään kaukana. Voit odottaa saavasi jotain $ 51k- $ 94k vuosittain. Joka tapauksessa, kuten näette, alempi sijoitus tulee pääasiassa paikoista, joissa blockchain-tekniikkaa ei vielä tunneta niin paljon.

Mutta jos pystyt läpäisemään kaikki esteet tai pystyt taitamaan nopeammin kuin voit odottaa saavasi suuren määrän alusta alkaen.

Mutta varmista, että saat myös tämän sertifikaatin.

 

Blockchainin oikeudellinen konsultti

No, blockchain on suhteellisen uusi, ja rakenteensa vuoksi on melko normaalia, että sinulla on oikeudellisia kysymyksiä. Todellisuudessa se on hajautettu niin monta kertaa, että se ei välttämättä sovi 100% perinteisten lakien kanssa. Täällä tulet sisään blockchain-oikeudellisena konsulttina.

Joten yritykset käyttävät asiantuntemustasi noudattamaan säännöksiä oikein tai jopa laativat tapaustutkimuksia, jotka eivät vaikuta heidän yritykseensa huonolla tavalla.

Joten, se on suuri vastuu. Sinun on tietysti oltava asianajaja ja ymmärrettävä tekniikka selvittääksesi mahdolliset ristiriidat myös heissä.

Joka tapauksessa, blockchain-oikeudellisilla konsulteilla on myös korkea blockchain-työpaikkapalkka.

 

Palkkavaihtelu

Tavallinen keskimääräinen palkka, jonka saatat odottaa saavan tältä työpaikalta, on 23–176 000 dollaria. Oikeudellisen konsultin palkkaaminen on oikeastaan ​​erittäin antelias määrä. Todellisuudessa vain huippuluokan yritykset voivat odottaa maksavansa sinulle tämän korkean arvon.

Taitosi perusteella voit kuitenkin pyytää lisää, jos pystyt osoittamaan kunnolla potentiaalisi.

 

Blockchainin tekninen rekrytoija

Potentiaalisen blockchainin, ammattitaitoisen työntekijän palkkaaminen on valtava tehtävä. Jos et voi palkata oikeaa henkilöä, yrityksen kohtalo vääristyy. Monissa tapauksissa teknisten rekrytoijien ei tarvitse käyttää mitään teknistä ydintietoa.

Mutta blockchainissa sinun on opittava tekniikasta. Ymmärtämättä tekniikkaa on vaikea palkata ihmisiä, jotka voivat vetää sen pois.

Joten vaikka olisit HR-asemassa, sinulla on oltava korkeampi tietopohja. Ilman sitä et voi tunnistaa oikeita henkilöitä.

Joka tapauksessa tämä on myös loistava tilaisuus saada korkea blockchain-työpaikkapalkka.

 

Palkkavaihtelu

Todellisuudessa blockchain-teknisen rekrytoijan palkkaväli on melko suuri. Miksi? No, koska sinun on ymmärrettävä, miten blockchain toimii. Joten, sinun on investoitava enemmän aikaa ja resursseja.

Mahdollisen hyvän ehdokkaan palkkaaminen muiden pätevien ehdokkaiden joukosta on myös melko vaikeaa. Joten voit odottaa jotain välillä 37-98 dollaria vuodessa!

 

Blockchain Data Scientist

Toinen korkean palkkatason blockchain-työpaikkapalkka on datatieteilijän asema. Saatat miettiä, mitä datatieteilijä tekee täällä ensinnäkin? No, todellisuudessa blockchain on valtava kirjanpitojärjestelmä, joka tarvitsee ajoittain lisäapua.

Tällöin datatieteilijät tulevat pelaamaan. Heidän täytyy käydä läpi kaikki nämä tiedot ja analysoida ne selvittääkseen mahdolliset ristiriidat.

Yksityiset tiedot ovat tietysti suojattuja, mutta on myös muita tärkeitä tietoja, jotka on tarkastettava säännöllisesti.

 

Palkkavaihtelu

Todellisuudessa blockchain-datatieteilijän palkkaväli ei muutu paljoakaan blockchain-asiantuntemuksen takia. Se voi kuitenkin vaihdella suuresti myös yrityksen mukaan. On monia yrityksiä, jotka ovat valmiita maksamaan hyvän palkan datatieteilijöiden palkkaamisesta nimenomaan blockchain-ratkaisuihin.

Joten voit odottaa sen vaihtelevan $ 65k – $ 154k vuodessa. Tämä positio on runsas maksu. Lisäksi voit odottaa saavasi enemmän, jos olet vanhempi datatieteilijä.

Katsotaanpa joka tapauksessa tämän seuraava osa, miten saat blockchain-työoppaan.

 

Mitä taitoja tarvitset saadaksesi korkean blockchain-työpaikan palkan?

On joitain taitoja, jotka sinun on hallittava, jos haluat saada oikean palkan mistä tahansa työpaikasta. Katsotaanpa mitä ne ovat –

Tutustu perusteisiin ja perusteisiin

Tämä on yksi tärkeistä taidoista korkealle blockchain-työpaikkapalkalle. Todellisuudessa täällä sinun on opittava blockchain-tekniikan perusteista ja varmistettava, että ymmärrät kaikki yksittäiset näkökohdat oikein.

 

Aloita monialaisten taitojesi kehittäminen

Toinen tärkeä taito on hyödyntää tieteenalojen välisiä taitojasi. Miksi? Tarvitset sitä pitämään strategiset taitosi loitolla. Nämä taidot ovat välttämättömiä blockchain-ratkaisun toteuttamiseksi. Joten niiden saaminen auttaa varmasti saamaan haluamasi blockchain-työpaikan palkan.

 

Ymmärrä kuinka erilainen Blockchain-alusta toimii

Se on todella tärkeä tekijä korkealla palkalla blockchain-työstä. Tietämättä kuinka alustat toimivat, et voi odottaa saavasi paljon tekemistä. Todellisuudessa mitä enemmän ymmärrät heidän työskentelevän, sitä enemmän sinulla on työmahdollisuuksia.

 

Ole teknologia- ja yritysosaaminen

Yritä tulla ihmiseksi, joka voi integroida sekä liiketoiminnan että blockchainin kokonaan. Todellisuudessa, mitä enemmän voit yhdistää nämä kaksi, sitä enemmän voit odottaa saavan hyvän blockchain-työpaikan palkan. Ehdotan joka tapauksessa blockchain-kurssin oppimista sekä yrityksestä että blockchainista.

 

Hanki tietoa hajautetuista ja hajautetuista kirjanpidoista

Eri hajautettujen ja hajautettujen kirjanpitojen oppiminen on ehdottoman välttämätöntä korkean palkan saamiseksi blockchain-työstä. Joten varmista, että ymmärrät täysin, miten jokainen blockchain-tekniikka toimii.

 

Lisätietoja yritysliiketoiminnan prosesseista

Tiedät, että vain teknisen tietopohjan käyttäminen ei auta saamaan hyvää blockchain-työpaikkapalkkaa. Jos pystyt ymmärtämään, miten yrityksesi liiketoimintaprosessit toimivat, olet täydellinen tähän tehtävään.

Sinun on osoitettava arvo ja odotettava sitten hyvää palkkaa vastineeksi arvostasi.

Katsotaanpa joka tapauksessa seuraava taito, kuinka saada blockchain-työopas.

 

Opi yksinkertaistamaan

Ratkaisun yksinkertaistaminen on välttämätöntä. Jos monimutkaistat sitä liikaa, se voi aiheuttaa paljon kysymyksiä. Enemmän, se voi myös vähentää yrityksesi brändin arvoa. Joten, muista oppia yksinkertaistamaan minkäänlaista blockchain-ratkaisua.

Jos pystyt osoittamaan sen potentiaalin, voit odottaa korkeaa palkkaa blockchain-työstä.

 

Liity Blockchain-yhteisöön

Yritä tulla ihmiseksi, joka voi tarjota arvoa blockchain-yhteisössä. Todellisuudessa blockchain-yhteisöt ovat vain täydellisiä oppimaan blockchain-tekniikkaa. Joten voit odottaa hiomasi taitosi myös paljon nopeammin.

Integroi sekä liike- että estoketju kokonaan. Todellisuudessa voit odottaa saavan hyvän palkan myös nopeammasta ammattitaidosta. Ehdotan joka tapauksessa blockchain-kurssin oppimista sekä yrityksestä että blockchainista.

 

Ymmärrä Blockchain-arkkitehtuurin mallit, ekosysteemit ja standardit

Se on todella tärkeä tekijä korkean blockchain-tekniikan työpaikkapalkkasi kannalta. Tietämättä lohkoketjujen erilaisista arkkitehtuurimalleista ja ekosysteemeistä, et voi kehittää lohkoketjua. Todellisuudessa mitä enemmän ymmärrät heidän työskentelevän, sitä enemmän sinulla on työmahdollisuuksia.

 

Opi kommunikoimaan arvosta

Toinen tärkeä taito on oppia kommunikoimaan arvosta. Todellisuudessa se auttaa sinua suuresti, koska voit välittää ideoitasi työtovereillesi ja asiakkaillesi helpommin.

Miksi? Tarvitset sitä pitämään strategiset taitosi loitolla. Nämä taidot ovat välttämättömiä blockchain-ratkaisun toteuttamiseksi. Joten niiden saaminen auttaa varmasti saamaan haluamasi blockchain-työpaikan palkan.

 

Suorita Blockchain-sertifiointiohjelma

Tämä on yksi tärkeistä taidoista korkean blockchain-tekniikan työpaikkapalkkaan. Todellisuudessa täällä sinun on hankittava tietoa erilaisista blockchain-tekniikan kehitysprosesseista ja varmistettava, että ymmärrät kaikki yksittäiset näkökohdat oikein.

Enemmän, sinun on suoritettava sertifiointiohjelma onnistuneesti suurempaa työpaikkaa varten. Siten autamme sinua saamaan sertifioidun Enterprise Blockchain Professional -kurssin. Joten, muista tarkistaa se!

 

Suorita Blockchain-kurssi oppiaksesi Blockchain-tekniikasta

Todellisuudessa sertifikaatin saaminen blockchain-kurssilta voi olla paras tapa saada hyvä blockchain-tekniikan työpaikkapalkka. Auttaaksemme sinua, meillä on hyvä määrä blockchain-kursseja, joissa on runsaasti tietoa ja jotka on perustettu haluusi perusteella.

 

Blockchain-kurssit, jotka voivat auttaa sinua oppimaan nopeammin

Meillä on hyvä kokoelma blockchain-kursseja, jotka auttavat sinua saamaan korkean palkan työpaikan. Jos haluat tietää, miten saada työpaikka blockchainissa, tutustu kurssillemme heti!

 

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

No, vastaus kysymykseesi “miten saada työtä blockchain-tekniikassa” on kursseja. Todellisuudessa tämä kurssi soveltuu erittäin hyvin kaikenlaisiin blockchainiin liittyviin töihin.

 

Mitä opit?

Blockchain Technology Essentials

 • Blockchainin peruselementit
 • Yksityiset ja julkiset lohkoketjut
 • Kuinka lohkoketju luo lohkoja
 • Älykäs sopimus

 

Yksityiskohtainen analyysi erilaisista Enterprise Blockchain -alustoista

 • Ethereum
 • Hyperpitkäkangas
 • Corda

 

Blockchain kaupan rahoitusteollisuudessa

 • Blockchain-ratkaisut kaupan rahoituksessa
 • Ripplen perusteet
 • Salausvaluutan ja salausomaisuuden perusteet

 

Yritystoimintaan perustuvat Blockchain-sovellukset

 • Toimitusketjun prosessi ja lohkoketju
 • Lohkoketju-digitaalimuunnos
 • Blockchain-toimitusketjun todelliset käyttötapaukset

 

Tärkeät estoketjun käyttötapaukset

 • Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät blockchainia

 

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Tämä on toinen suosituimmista osioistamme. Tämän kurssin avulla tiedät, miten saada työtä blockchain-tekniikassa ja kuinka voit saada myös korkeamman palkan.

 

Mitä opit?

Toimitusketjun hallintaprosessi

 • Toimitusketjun prosessi on selitetty
 • Toimitusketjun johtajan vastuut

 

Arvon luominen SCM: ssä

 • Käyttöpääoman yhdistäminen yrityksen arvoon
 • SCM-malliesi analysointi taloudellisen lisäarvon (EVA) mallilla
 • Toimitusketjun hallintaprosessi ja käyttöpääoma

 

Toimitusketjun estoketjun käyttötapaukset

 • Toimitusketjun sovellukset, jotka käyttävät lohkoketjua
 • Kuinka toimitusketjun alustat toimivat lohkoketjun kanssa

 

Unelmiesi toimitusketjuprojektin toteuttaminen

 • Kuinka kehität tällaisen projektin?

 

Katsotaanpa seuraava kurssi tässä “miten saada työtä lohkoketjussa” -oppaassa.

 

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Tämä kurssi on tarkoitettu erityisesti kaupan rahoitusteollisuudelle. Joten, jos olet kiinnostunut kaupan rahoitussektorin työstä, tutustu tällä kurssilla heti!

 

Mitä opit?

Kuinka kaupan rahoitus toimii?

 • Kaupan rahoituksen peruselementit
 • Kaupan rahoitusalan kysymykset

 

Blockchainien vaikutus kaupan rahoitusprosessiin

 • Kaupan rahoituksen estoketjun edut
 • Katsaus blockchain-kaupan rahoitusaloitteisiin
 • Eri blockchain-alustojen perusteiden ymmärtäminen kaupan rahoituksessa

 

Reaalimaailman esimerkkejä kauppaketjun estoketjusta

 • Rajat ylittävät maksut
 • Luottosopimus (LC)
 • Rahtikirja (BoL)

 

Erilaiset Blockchain-pohjaiset kaupan rahoitusalustat

 • TradeLens
 • Muoto
 • Käydä kauppaa
 • Marco Polo

 

Korkean profiilin lohkoketju etenee kaupan rahoituksessa

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

 

Enterprise Blockchains -mallit

Se on yksi tärkeistä blockchain-kursseista “miten saada työtä blockchain-tekniikassa” -oppaassamme. Näiden mallien avulla voit helposti suunnitella omat blockchain-ratkaisusi ilman ongelmia.

 

Mallivalikoima –

 • Tarvitsetko blockchainia?
 • Blockchain-projektin valmius
 • Esitämme Enterprise Blockchain -projektin
 • Toimitusketjun liiketoiminnan kartoitus vs. Enterprise Blockchain

 

Johtopäätös

Korkean blockchain-tekniikan työpaikan palkan saaminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä miten se tehdään. Todellisuudessa vain hyvin erityisten taitojen hallinta voi auttaa sinua. Joten varmista, että noudatat neuvojen luetteloa.

Mitä tulee työtehtäviin, voit nähdä, että jokainen työmahdollisuus tarjoaa hyvän määrän palkkaa. Joten riippumatta siitä, mitä valitset, voit jo turvata tulevaisuuden suunnitelmat.

Joka tapauksessa, älä unohda tutustua myös kursseihimme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map