Blockchain-ura: mahdollisuuksien pyörä -> kumpi sopii sinulle?

Blockchain-ura on nousussa aivan kuten blockchain-tekniikan suosio. Se alkaa hitaasti siirtyä eri aloille, ja on aika omaksua tämä markkinarako.

Jokainen ala rahoituksesta terveydenhuoltoon ja jopa koulutukseen alkaa hyötyä tästä upeasta tekniikasta. Blockchain-uran hoitaminen ei ole vielä helppoa. Miksi? Koska tekniikan käyttöönotto ja integrointi ovat vielä alkuvaiheessa.

On kuitenkin vain muutama laitos, jotka tarjoavat tarvittavan määrän koulutusta tämän tyyppisiin työpaikkoihin. Mutta se ei estänyt organisaatioita, instituutioita ja yrityksiä lähettämästä blockchain-töitä tietyllä blockchain-teknologiataidolla.

Blockchain-taitoja omaavien ihmisten kysyntä on enemmän kuin koko tarjonta. Ja tällä tavalla Blockchain-työpaikkojen määrä kasvaa päivittäin. Monet valtavirran yritykset ja startupit tutkivat tekniikkaa. Joten sinun pitäisi odottaa sen jatkuvan vielä monien vuosien ajan.

Mitä mahdollisuuksia voit saada tällä alalla? Tutkitaan nyt joitain blockchain-taitovaatimuksia!

Blockchain-uramahdollisuudet

Suojausprotokollien ja tietorakenteiden asiantuntemusta omaavien ihmisten kysyntä on kasvussa. Useimmat blockchain-urat ovat toistaiseksi keskittyneet ihmisiin, jotka kykenevät keksimään rahoitussovelluksia. Mutta maisema muuttuu hitaasti.

Tämän tekniikan hyväksyminen tekee kaikki nämä uudet muutokset ympäri maailmaa. Ensinnäkin on kysyttävää ihmisiltä, ​​jotka voivat hyödyntää blockchain-tekniikkaa ja keksiä sovelluksia arkaluonteisten tietojen turvalliseen säilyttämiseen terveydenhuollon alalla.

Yritykset etsivät myös ihmisiä, jotka voivat käyttää blockchain-tekniikoita toimitusketjun ja logistiikan hallintaan.

Useat “erityiset” blockchain-urat ovat jo käynnissä ja käynnissä suurella nopeudella.

Blockchain-uramahdollisuuksien infografiikka

Blockchain-uran mahdollisuuksien pyörä


Blockchain Generalist

Se on enemmän “tee se itse” -tyyppinen markkinarako. Jos vietät oikean ajan verkossa ja opit asiaankuuluvasta materiaalista, saat paremman käsityksen tekniikasta. Tämä sisältää ilmeisesti peruskäsitteet ja sovellukset. Näin tekemällä sinun pitäisi pystyä ymmärtämään erilaisia ​​käyttötapauksia ja sovelluksia useissa ekosysteemeissä.

Älykäs sopimuskehittäjä

Älykkäät sopimukset ovat yksi blockchainin hyödyllisiä ominaisuuksia. Monet yritykset ovat hulluja siitä ja etsivät älykkäitä sopimuskehittäjiä. On monia tapoja, joilla voit oppia kaikista perustaidoista, joita tarvitaan älykkään sopimuskäyttöisen blockchainin kehittämiseen.

Älykkäät sopimukset ovat olennainen osa uutta teknologiaa. Älykäs sopimuskehittäjä täällä tekisi varmasti supertähden hetkessä.

Blockchain-kehittäjä

Se on epäilemättä yksi parhaista blockchain-urista, kun otetaan huomioon ensinnäkin tarvittavien taitojen määrä. Mutta pääsemme tähän kapealle myöhemmin artikkelissa.

Blockchain-asiantuntija

Blockchain-uran kehittämiseksi sinun on tiedettävä tekniikoiden, kuten Bitcoin ja Ethereum, koodauskieli. Se on alku. Mutta se voi auttaa sinua ravitsemaan olennaisia ​​koodaustaitoja. Protokollien kehittäminen on myös yksi nähtävyyksistä.

Kuinka aloittaa blockchain-ura

Blockchain-uralla on kolme keskeistä mahdollisuutta.

Ohjelmistokehitys

Blockchain-tekniikka vaatii ohjelmiston perustiedot. Joten ohjelmistokehittäjä on edellytys uran tekemiselle tässä tekniikassa. Ensinnäkin, sinulla on oltava perustiedot siitä, miten estoketjut toimivat. Tarvitset myös erilaisia ​​ohjelmointikieliä.

Hyvä vaatimus hajautettujen järjestelmien ja vertaisverkkojen toiminnasta on toinen vaatimus. Jos olet erittäin ammattitaitoinen ohjelmistokehittäjä, se voi auttaa sinua toimimaan itsenäisesti. Näin voit keksiä erilaisia ​​sovelluksia, jotka toimivat blockchain-tekniikan avulla.

Tuotehallinta

Blockchain-uraa tuotehallinnan ympärillä on vaikea saada, koska suurin osa tämän alan yrityksistä on startup-yrityksiä yhdellä tuotteella. Siksi sinun pitäisi kuitenkin perustaa oma blockchain-liiketoimintasi tuotepäälliköksi.

Jos sinulla on tausta tuotepäällikkönä, sinun pitäisi löytää joku muu, jolla on samat taidot. Ponnistelujen yhdistämisen ohjelmistokehittäjän kanssa pitäisi viedä tähän pitkälle. Pystyt keksimään elinkelpoisen blockchain-tuotteen.

Yrittäjyys

Aivan kuten mikä tahansa muu kehittyvä tekniikka, Blockchain tarjoaa uuden markkinamahdollisuuden. Sitä vastoin on melko helppoa luoda blockchain-pohjaisia ​​yrityksiä toisin kuin hakea blockchain-töihin.

Jos päätät hoitaa blockchain-uraa yrittäjänä, sinun on oltava hieman luova. Keskittyminen enemmän blockchain-yhteisön ongelmiin ja tarpeisiin auttaa tässä.

Ensinnäkin, voit päättää parantaa hajautettujen sovellusten käytettävyyttä yrittäjänä.

Katsotaan nyt joitain tuottoisia lohkoketjuuroja, jotka vievät hitaasti tilaa.

13 Blockchain-ura, johon sinun tulisi katsoa

Alla on joitain kuumimpia paikkoja ja ihanteellisia lohkoketjuuroja sinulle.

Blockchain-kehittäjä

Blockchain-kehittäjät ovat luultavasti kaikkein vaadituimpia ammattilaisia ​​uudessa työllisyyskapealla. Joten useimmat blockchain-työpaikat edellyttävät ihmisiä, jotka kykenevät keksimään sovelluksia palvelujen tarjoamisen parantamiseksi eri aloilla.

Blockchain-kehittäjällä on epäilemättä vankka uramahdollisuus. Miksi? Koska hän voi työskennellä useilla toimialoilla rahoitusalasta valmistukseen ja myös terveydenhuoltoalalla.

Samoin teollisuuden johtajat kiinnostuvat kaikista blockchain-tekniikan mahdollisuuksista. Ja tämä tarkoittaa, että lisää töitä blockchain-kehittäjille jatkuu.

Blockchain-kehityksen tulisi edelleen tarjota vankkaa uraa, jotta siitä tulisi kannattavampaa. Sinulla on kuitenkin erittäin tekninen asema. Joten se vaatii valtavaa huomiota ja taitoa, jos haluat loistaa täällä.

Tarvitset teknisiä taitoja vahvan kysynnän kasvattamiseksi. Taitoja, kuten Microsoft SQL Serverin, Visual Studion sekä JavaScriptin ymmärtäminen, hermoverkot, ketterät verkot ja paljon muuta.

Blockchain-insinööri

Blockchain-insinöörit ovat markkinoiden toinen maineikkain asema. Monet organisaatiot etsivät ihmisiä, jotka auttavat heitä etenemään tekniikassa. Taitojen käyttäminen blockchain-insinöörinä on varma tapa tehdä uraa tästä tekniikasta.

Blockchain-insinöörit ovat täällä luomassa ja toteuttamassa erilaisia ​​digitaalisia ratkaisuja yrityksille tarpeiden mukaan. Sinun tulisi tutkia työskentelemäsi yrityksen teknologiatarpeita ja kehittää asiaankuuluvia sovelluksia.

Blockchain-uran saavuttamiseksi tällä alalla tarvitset korkeat taitotasot Java, Solidity, C #, APL, Python jne. Pystyt innovoimaan uusia blockchain-sovelluksia organisaation tarpeiden mukaan.

Blockchain-tietoturva-analyytikko

Kehityksen onnistumiseksi turvallisuus on yksi perusvaatimuksista. Tästä huolimatta ihmisillä, joilla on tietoturvaosaamista ja kokemusta, on oma roolinsa blockchain-sektorilla.

Tietoturva-analyytikot voivat ansaita täällä valtavan osan rahaa. Suojaavan lohkoketjuverkon ja sovelluksen osoittaminen tämän työn kysyntä on valtava.

Blockchain-projektipäälliköt

Monet yritykset etsivät blockchain-projektipäälliköitä muuntamaan yrityksen tarpeet tekniselle kielelle. Lohkoketjun kapealla sinun on ymmärrettävä käsite ja yksinkertaistettava sitä sitten kuluttajille.

Ammattilaiset suunnittelevat ja valvovat koko blockchain-projektin prosessia, kun kaikki alkukehitykset on tehty.

Blockchain-ura tällä alueella vaatii ihmisiä, joilla on perinteistä asiantuntemusta työskennellä muilla teollisuudenaloilla. Kokemus on avainasemassa, koska vain tällä tavalla voit siirtää tuotteen kehittäjiltä asiakkaille ja saada halutun vaikutuksen.

Blockchain-laatuinsinööri

Blockchain-laatuinsinöörit työskentelevät tai täydentävät blockchain-insinöörien töitä. Joten tämä on ihanteellinen blockchain-ura laadukkaille insinööreille. Kehitykset tarvitsevat sertifikaatin sen varmistamiseksi, että se toimii oikein.

Laatuinsinöörejä tarvitaan testaamaan erilaisia ​​blockchain-kehyksiä ennen kuin ne otetaan käyttöön organisaatiossa. Ne ohjaavat myös blockchain-kehityksen testausprosessia ja ylläpitävät korkealaatuisia standardeja.

Laadukas insinöörityö vaatii sinua tutkimaan ja neuvomaan uusia blockchain-työkaluja ja testaamaan automaatiota. Saatat joutua myös kehittämään, soveltamaan ja ylläpitämään laadunvarmistuksen automaattisia testistandardeja. Muita lisätehtäviä ovat teknisen johtajuuden ja mentoroinnin tarjoaminen nuoremmille testausinsinööreille.

Blockchain-asianajaja tai oikeudellinen konsultti

Blockchain on uusi tekniikka, joka tuo mukanaan paljon oikeudellisia kysymyksiä. Siksi monet organisaatiot haluavat oikeudellisen konsultin joukkueelleen. Sinun on harkittava monia oikeudellisia menettelyjä ennen uuden tekniikan käynnistämistä. Siksi yritykset etsivät yhä enemmän ihmisiä, joilla on laillista asiantuntemusta digitaalisen kirjanpitotekniikan suhteen.

Sinun on opittava kaikki tekniikan perusteet ja oikeudelliset käytännöt. Tämä on ainoa tapa, jolla voisit neuvoa blockchain-yritystä ennen uuden sovelluksen käynnistämistä. On kuitenkin parasta käsitellä etukäteen, mitä he voivat tehdä ja mistä he eivät voi.

Asianajajat saavat puheluja useilta yrityksiltä ja tulevilta startup-yrityksiltä, ​​jotka pyytävät neuvoja blockchainista. Pääasiassa siitä, miten kolikkotarjouksia jäsennetään ja hallinnoidaan tiettyjen määräysten täyttämiseksi. Se voi olla kasvava uramahdollisuus sinulle, jos voit tutustua kaikkiin blockchain-vaatimuksiin.

Blockchain-suunnittelija

Uudet blockchain-startupit sekä yritykset, jotka haluavat käyttää kryptovaluuttoja, haluavat sijoittaa verkkosivustoihin. Se on hieno strategia kertoa asiakkaille, mitä he tekevät. Tämä varmistaa hyvän kysynnän suunnittelijoille, jotka voivat tehdä blockchain-keskittyviä verkkosivustoja ja tuotteita.

Se on hieno tapa tavoittaa joukko lumoavalla verkkosivulla.

Yksinkertaisuus on kuitenkin avain tässä. Suurin osa yrityksistä haluaa tyylikkään mutta silti kiinnostavan web-läsnäolon. Sivujen tulisi ilmoittaa asiakkaille ja asiakkaille, mitä yritys tarjoaa blockchain-kapealla.

Tässä tapauksessa se vaatii käyttöliittymäsuunnittelijan. He luovat Sketch-, PS- ja Figma-käyttöliittymän (UX / UI), joka toimii myös mobiililaitteissa. Nämä työpaikat kutsuvat myös kehittäjiä, joilla on erinomaiset viestintätaidot. Se vaatii myös kykyä toimia tehokkaasti vuorovaikutuksessa markkinointitiimien kanssa sisältötoiminnoissa.

Blockchain-markkinoinnin asiantuntijat

Startupit ja yritykset, joilla on jo blockchain-sovelluksia, alkavat integroida markkinoinnin tiedotusprosessit toimintaansa. Tällaiset blockchain-työpaikat edellyttävät ihmisiä, jotka voivat luoda markkinointisuunnitelmia tavoittamaan halutun yleisön.

Blockchain-ura markkinointiasiantuntijana vaatisi sinua tutkimaan potentiaalisia markkinoita tuleville blockchain-projekteille tai tuotteille. Tarvitset myös taitoa kehittää ja ylläpitää sosiaalista läsnäoloa markkinoilla. Ilman sosiaalista ja asianmukaista markkinointistrategiaa yksikään yritys ei voi odottaa menestyvänsä.

Blockchain Intern

Harjoittelijoiden blockchain-työpaikat kasvavat hitaasti ja maksavat myös hyvin. Harjoittelijoiden tehtävät vaihtelevat suuresti. Näiden tulevien ammattilaisten odotetaan täydentävän blockchain-insinöörien ja kehittäjien töitä.

Blockchain-harjoittelijat voivat organisaatiosta riippuen suunnitella ja kehittää blockchain-kirjanpitoja avoimen lähdekoodin alustoilla, kuten Linux. Potentiaalisten ideoiden ja konseptitodistusten keksiminen on tässä toinen tarina. Pääasiassa opit ammattilaisilta ja sitten liityt tiimiin.

Jos haluat aloittaa blockchain-uran harjoittelijana, sinulla on oltava perustiedot digitaalisen kirjanpidon tekniikasta. Tekniset taidot useilla ohjelmointikielillä, kuten C ++, Java ja Nodes, olisivat plussaa.

Blockchainin tekninen rekrytoija

Kysyntä rekrytoijille, jotka löytävät huippulahjakkuuksia kipeästi tarvittavilla blockchain-taidoilla, on vaativa asema. Lisäksi markkinat ovat nyt valtavat, koska monet yritykset vaativat paljon laajentumista näinä päivinä. Tällä hetkellä pätevistä työntekijöistä on suhteellisen pula, vaikka enemmän blockchain-työpaikkoja syntyy.

Tilanne kuitenkin muuttuu, kun ihmiset panevat merkille, että blockchain-tekniikka on täällä pysyä. Blockchain-uran tekeminen on etusija useimmille ihmisille, jotka haluavat ansaita elantonsa tämän tyyppisellä taitolla.

Tästä huolimatta monet organisaatiot etsivät teknisiä rekrytoijia, jotka löytävät parhaat blockchain-rekrytoinnit. He voivat sisältää lohkoketjun kehittäjiä, insinöörejä sekä suunnittelijoita, joilla on korkeampi taitotaso.

Sinun tulisi houkutella työnhakijoita asiaankuuluvilla taidoilla. Blockchain-ura on kriittinen ässä teknisenä rekrytoijana tässä tapauksessa. Joten teknisen rekrytoijan on oltava yksi helpoin blockchain-uralla. Mutta sinun pitäisi oppia tekniikasta HR-roolien pelaamiseen.

Liiketoiminnan kehitysedustaja

Blockchain on kasvava kenttä, ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntyminen eri toimialoilla. Vielä enemmän on kasvava tarve ihmisille, jotka voivat työntää blockchain-projekteja tai tuotteita markkinoille. Ja muuta niistä myös suurempi yritys.

Blockchain-ura liikeedustajana vaatii myös sinua etsimään tuotekumppanuuksia. Toisaalta sopimusten tekeminen auttaa kehittämään hanketta edelleen. Sinulla on oltava selkeä käsitys yrityksen tavoitteesta suorittaa työ loppuun. Toinen tehtävä tässä työssä on sovellusten hyödyntäminen yrityksen voimistamiseksi.

Sinulla pitäisi olla myös jonkin verran myyntikokemusta. Ja erinomaiset viestintätaidot tavoittaa kohdeyleisö. Kandidaatin tutkinto finanssialalla ja viestinnässä saattaa joutua käymään, riippuen organisaation vaatimuksista.

Blockchain Data Scientist

Lohkoketju on pääkirjatekniikka, mikä on synonyymi suurille tietolähteille. Blockchain-tutkijoiden tehtävä on siis kerätä, tulkita, analysoida ja hallita tietoja soveltamalla tilastoja. Data-tutkijoista on nyt tulossa olennainen osa tekniikan kehitystä.

Datatieteilijöiden on tässä tapauksessa analysoitava valtavia kauppatietoja. Heidän on myös autettava insinöörejä, kehittäjiä keksimään lopullinen blockchain-tuote. Ja jopa päivitysten tekeminen.

Tieto- ja tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnolla olisi etusija haettaessa näitä työpaikkoja.

Tutkimusanalyytikko

Tutkimusanalyytikot voivat myös hyödyntää taitojaan tällä alalla korvaamalla kehittäjien ja blockchain-insinöörien teokset. Vastaavasti ammattitutkimusanalyytikko voi suorittaa perusteellisen analyysin mahdollisista käyttöalueista. Näin he voivat auttaa kehittämään uutta tekniikkaa.

Heidän työnsä ja toimintansa yksinkertaistavat kehittäjien ja insinöörien työtä. Se varmistaa myös luovuuden.

Tutkimusanalyytikkona sinulla on oltava perusteelliset tietojen analysointitaidot. Jos ajattelet strategisesti, pystyt käyttämään pääkirjajärjestelmää ilman mitään hässäkkää.

Tutkimusanalyytikoilla, jotka katsovat blockchain-uraa, pitäisi myös olla syvällinen käsitys blockchain-tekniikasta ja kryptovaluuttateollisuudesta.

Vertailu Blockchain-uraan

Blockchain-ura Työnkuvaus Halutut taidot
Blockchain-kehittäjä
 • Tutkimuksen suunnittelu Kehittää Blockchain-tekniikoita
 • Kehittää hajautettuja sovelluksia ja älykkäitä sopimuksia
 • Kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteessä tai matematiikassa
 • Taito useilla ohjelmointikielillä, esim. Java, Node JS ja Python
Blockchain-insinööri
Vastaa Blockchain-ratkaisujen suunnittelusta Tausta tietojenkäsittelytieteessä tai ohjelmistotuotannossa
laatuinsinööri
 • Valvoo ja hallitsee Blockchain-verkkoja
 • Sertifioi verkon ennen käynnistämistä
 • Sisältää verkkopäivityksiä
 • Kandidaatin tutkinto ohjelmistotekniikassa tai muulla siihen liittyvällä alalla.
 • Kyky soveltaa, dokumentoida ja varmentaa käytäntöjä, standardeja ja menettelyjä.
Blockchain-tietoturva-analyytikko
 • Verkkoturvallisuustoimenpiteiden tutkiminen ja suunnittelu
 • Palomuurin asentaminen tietokoneverkkojen suojaamiseksi
 • Kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteessä
 • Kandidaatin tutkinto tietojärjestelmissä ja tietotekniikassa.
Blockchain-projektipäälliköt
 • Vastaa useiden projektien ja suoritteiden järjestämisestä ja hallinnasta
 • Tehtävänä oli luoda työsuunnitelma projektien loppuun saattamiseksi
 • Kandidaatin tutkinto liiketaloudessa tai siihen liittyvillä aloilla.
 • Kokemus blockchain-tekniikasta.
Blockchain-asianajaja /Lakiasioiden neuvoja
 • ICO-dokumentaation oikeudellisten näkökohtien laatiminen ja tarkistaminen
 • Tiettyjen lakimääräysten täyttäminen ennen julkaisua.
 • Oikeustieteen tutkinto.
 • Pääsy tilapalkkiin.
 • Kokemus blockchainista.
Blockchain-suunnittelija
 • Suunnittele, toteuta ja tukee lohkoketjuun liittyviä verkkosivustoja.
 • Blockchain-käyttöliittymän suunnittelu tiettyjen liiketoimintamallien ympärille
 • Vahva ohjelmistokehityksen tausta.
 • Kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteessä.
 • Koodaustaidot ja kokemus.
 • Asiantuntemus monilla ohjelmointikielillä.
 • Perehtynyt P2P-verkkoihin
Blockchain-markkinoinnin asiantuntijat
 • Markkinointikampanjoiden valvonta ja kehittäminen
 • Tutkimus kohdeyleisön tunnistamiseksi
 • Ideoiden ja strategioiden suunnittelu
 • Kandidaatin tutkinto myynnissä ja markkinoinnissa
 • Ensiluokkaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
 • Blockchainin tuotetieto
Blockchainin tekninen rekrytoija
 • Tunnista ja seuloa mahdolliset blockchain-projektiehdokkaat
 • Tarkista hakijat varmistaaksesi, että he täyttävät Blockchain-projektin vähimmäisvaatimukset
 • Tutki uusia tekniikoita
 • Kandidaatin tutkinto henkilöstöresursseissa
 • Kyky oppia teknisiä tietoja
 • Kyky rakentaa vahvoja suhteita
 • Paljon HR-käytäntöjä ja ymmärrystä työlainsäädännöstä.
Blockchain Intern
 • Asiaan liittyvien tehtävien, kuten koodauksen, markkinoinnin jne., Suorittaminen.
 • Aivoriihi uusia ideoita varten.
 • Perustaidot.
 • Ymmärtäminen digitaalisen kirjanpitotekniikasta.
 • Kandidaatin tutkinto asiaankuuluvilla aloilla
Liiketoiminnan kehitysedustaja
 • Työnnä tietty tuotekumppanuus.
 • Uusien tarjousten sulkeminen.
 • Neuvottelu ja yrityksen esittely.
 • BSc-tutkinto markkinoinnissa, liiketaloudessa tai asiaankuuluvalla alalla.
 • Korkeampi osaamisaste neuvotteluissa ja viestinnässä.
 • Kyky pitää houkuttelevia esityksiä.
Blockchain Data Scientist
Tutki ja analysoi lohkoja ketjutiedoista Kandidaatin tutkinnot tilastossa tai matematiikassa
Tutkimusanalyytikot
Käytä tiedonlouhintatekniikoita tilastollisessa analyysissä
 • Erinomainen tieto Blockchain-tekniikasta
 • Koodaustieto

Kuka palkkaa?

Blockchain-ura ei ole täydellinen ilman, että sinulla on selkeä käsitys työpaikkojen etsimisestä laajalla sektorilla. Blockchain-työpaikkojen suurimpia toimijoita ovat startupit, teknologiayritykset sekä hallitus.

Startupit

Startupit haluavat hitaasti hyödyntää blockchain- ja cryptocurrency-kenttää. Nörttien ja liikemiesten ylläpitämät yritykset etsivät ihmisiä, jotka voivat luoda alustoja. Uusien sivustojen, digitaalisten lompakoiden, Vlogien ja koulutustyökalujen kehittäminen on nyt yksi perustarpeista.

Vanhoina aikoina startupit eivät pystyneet maksamaan niin paljon. Mutta nyt kohtaukset ovat muuttuneet. Nyt startupit maksavat melko hyvän summan hyvistä taidoista.

Perustetut yritykset

Blockchain-tekniikka tekee mainetta finanssialalla, jossa pankkiyritykset yrittävät sopeutua tähän uuteen tekniikkaan parantamaan niiden ominaisuuksia. Ei ole yllättävää, että nämä yritykset etsivät blockchain-pohjaisia ​​ammattitaitoisia ihmisiä. Blockchain-kehittäjät tai insinöörit ovat yksi heidän tärkeimmistä prioriteeteistaan.

Suurin osa perinnöistä palkkaa blockchain-tiimejä, jotka koostuvat kehittäjistä, insinööreistä, asianajajista, data-analyytikoista ja tietoturva-analyytikoista. Se on hieno tapa pysyä tekniikan vaatimusten mukaisena.

Teknologiayritykset

Teknologiayritykset investoivat nyt tähän uuteen tekniikkaan. He pyrkivät vahvistamaan tuotevalikoimaansa ja palvelujen toimittamista. Facebookin, Microsoftin ja IBM: n kaltaiset ihmiset ovat jo perustaneet lohkoketjujaotot. He etsivät yhä enemmän ihmisiä, joilla on valtavat blockchain-taidot näiden vesien tutkimiseen. Tieto siitä, miten tekniikka integroidaan heidän toimintaansa, olisi tässä suuri plus.

Blockchain-kehityksestä on sittemmin tullut ensisijainen tavoite tällaisille yrityksille. Tämä varmistaa, että blockchain-ura on täällä pysyä pitkällä matkalla.

Hallitukset

Kiina on yksi niistä maista, jotka näyttävät olevan kiinnostuneita nousevasta tekniikasta. Hallitus investoi miljoonia innovaatioihin, jotka auttavat parantamaan tehokkuutta eri aloilla.

Teknologian kustannussäästöpotentiaali on yksi niistä ominaisuuksista, joita Kiina hyödyntää. Investoinnit ovat olennaisesti johtaneet blockchain-työpaikkojen lisääntymiseen, joita oikeilla taidoilla olevat ihmiset voivat soveltaa.

Bottom Line

Blockchain-tekniikka on tiede, joka muuttuu jatkuvasti ajan myötä. Monet erilaiset ihmiset odottavat palkkaavansa talouden eri aloilla. Ja siten rakenna lohkoketjuuraa tekniikan kehittyessä.

Se, että tekniikka uhkaa mullistaa eri teollisuudenalojen toiminnan, tarkoittaa, että aina löytyy blockchain-työpaikkoja oikeilla taidoilla oleville ihmisille. Blockchain-ura on täällä jäädäkseen. Joten voit tutustua tähän markkinarakoon urana ilman huolta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map