Enterprise Blockchain Workshop

Enterprise Blockchains -työpaja on paikka, jossa tiimisi oppii blockchainista, sen todellisista käyttötapauksista ja esimerkkeistä, jotka heijastavat oppimistasi. 

Varaamalla blockchain-työpajan tiimisi voi tarttua blockchain-tietoon ja hyödyntää sitä liiketoimintaprosessissasi tai yrityksen blockchainin tosielämän toteutuksessa.

Tämä on yksi parhaista tavoista aloittaa blockchain!

Miksi varata 101 Blockchains Workshop?

Blockchain-työpajamme kattaa tärkeät blockchain-näkökohdat, jotka sinun pitäisi tietää!

Se on ihanteellinen työpaja yritysjohtajille, koska se antaa heidän sukeltaa syvälle blockchainin perustaan ​​ja oppia siitä. Yrityksen johtajana saatat löytää itsesi jälkeen jääneestä, kun uusi blockchain-projekti saapuu. Tämä työpaja voi antaa sinulle perustan käsitellä projektia erittäin luotettavasti.

Varmistaaksemme, että ymmärrät 101Blockchains-työpajamme arvon, käydään läpi syyt, miksi sinun pitäisi varata se?

Käytännön kokemus: Blockchain-työpaja tarjoaa ainutlaatuisen käytännön blockchain-kokemuksen. Voit oppia ainutlaatuisista tosiasiallisista käyttötapauksista, jotka toimivat. Käsittelemme nämä käyttötapaukset yksityiskohtaisesti. 

Strategiset lähestymistavat: Käymällä työpajoja, sinulla on selkeä käsitys strategisista lähestymistavoista, joita suuryritykset käyttävät projektin onnistumiseen.

Käyttötapausten ymmärtäminen: Jokainen käyttötapaus on erilainen, ja sitä on lähestyttävä eri tavalla ymmärtämisen parantamiseksi. Käymme läpi pakottavia käyttötapauksia, jotka tarjoavat arvoa ja oppimista sinulle.

Yksityiset istunnot: Blockchain-tekniikkatyöpajamme toimitetaan yksityisten istuntojen avulla. Nämä istunnot järjestetään vain yritystason ammattilaisille. Näin voit oppia ratkaisemaan ainutlaatuiset yritysongelmat. Yksityiset istunnot antavat sinulle myös mahdollisuuden olla suoraan vuorovaikutuksessa ohjaajan kanssa ja tyhjentää epäilyt vapaammin.

Huipputason sisältö: Blockchain-tekniikan työpajasisältö on korkealaatuista, luotu erinomaisella tutkimuksella ja huolella. 

Lisätietoja Enterprise Blockchain Workshopistamme


Blockchainin vaikutusta nykyisiin markkinoihin ei voida jättää huomioimatta. Se on muuttanut jokaista alaa ja miten se toimii. Yritykset haluavat nyt hyödyntää täysimääräisesti blockchainia, mutta niillä ei ole tietoa siitä.

Blockchain-tekniikan työpajassa sukelamme syvälle blockchain-tekniikan merkitykseen. Opimme, mikä saa sen rasti. Käymme läpi sen ydinmallin.

Blockchain-koulutus johtajille

Lisäksi työpaja on suunnattu pääasiassa yrityksille ja johtajille, jotka haluavat oppia blockchainin vaikutuksesta perinteiseen liiketoimintaan. Tällä hetkellä blockchain on vaikuttanut kaikkiin aloihin, mukaan lukien hallitus, terveydenhuolto, rahoitus, toimitusketju ja kauppa.

Haasteena on kuitenkin ymmärtää blockchainin käyttöönottoprosessi. Johtajat ja avainhenkilöt kamppailevat ymmärtääkseen blockchainia ja toteuttaakseen sen. Sieltä työpaja auttaa sinua!

Katamme blockchainin huippuluokan sisällöllä, joka on suunnattu ammattilaisille. Lähestymistapamme on yksinkertainen, kun välitämme blockchain-työpajamme on helppo ymmärtää kieltä.

Enterprise Blockchain Workshop -aiheet

Hyvä on! Olet nyt kiinnostunut oppimaan, mitä aiheita käsittelemme. 

Olemme varmistaneet, että blockchain-työpajamme sisältää kaikki olennaiset aiheet, että se kuuluu blockchain-suunnittelutyöpajan ja blockchain-koulutuksen luokkaan.

Luetellaan ne alla.

Johdatus Blockchain-tekniikkaan

Tässä käsitellään blockchain-tekniikan esittelyä. Johdanto käsittelee tärkeitä aiheita, kuten alla:

Blockchainin perusteet: Sukella syvälle blockchainin ytimeen. Mikä saa sen toimimaan? Mikä on sen taustalla oleva pääperiaate? 

Blockchain-sanasto: Etkö tiedä avain blockchain -ehdoista? Älä huoli, koska katamme kaikki siellä olevat suositut blockchain-sanastot. 

Blockchain-historia: Kuka keksi blockchainin? Mikä on blockchainin tila vuonna 2019? Kaikki blockchain-historiasta käsitellään täällä!

Blockchain-tyypit: Blockchain on kehittynyt nopeasti kuin luulimme! Ja siksi siellä on useita tyyppejä blockchainia. Katamme kaikki blockchain-tyypit täällä ja autamme sinua ymmärtämään niiden välisen eron.

Älykkäät sopimukset: Älykkäät sopimukset ovat laillisia sidoksia blockchain-maailmassa. Käsittelemme sen yksityiskohtaisesti!

DLT: t: Hajautettu kirjanpitotekniikka on kattotermi, joka kattaa kaikki pääkirjateknologiat hajautetussa muodossa. 

Enterprise Blockchain -alustat

Enterprise blockchain -alustat antavat koko teollisuudelle mahdollisuuden tarjota blockchainiin liittyviä kehyksiä, palveluja ja ratkaisuja. Täällä opit tärkeimmistä yrityksen blockchain-alustoista ja tutkimme kutakin niistä yksityiskohtaisesti.

Hyperledger: Hyperledger on vuonna 2015 alkanut Linux Foundationin avoimen lähdekoodin aloite. Sen alla on käynnissä useita projekteja. Käsittelemme sen perusteet, ominaisuudet, suunnitteluarkkitehtuurin, käyttötapaukset, kehykset, työkalut, BaaS-toimittajat ja pitkän aikavälin vision.

Corda: Corda on taloudellinen blockchain-hajautettu pääkirjaratkaisu. Katamme sen liiketoimintaperiaatteen, arkkitehtuurin, maailmanlaajuisen Corda-verkon, BaSS-toimittajat, Corda-yhteenliittymät ja paljon muuta!

Enterprise Ethereum: Enterprise Ethereum on julkisen Ethereumin yksityinen toteutus. Katamme sen edut, arkkitehtuuripinon, käyttötapaukset, BaaS-palveluntarjoajat ja sitä käyttävät tosielämän yritykset!

Päätösvaltaisuus: Päätösvaltaisuus on JP: n aivotiede. Morgan on suunnattu rahoitusjärjestelmiin. Käsittelemme sen yksityiskohtaisesti!

Suunnitteluajattelu ja innovaatio

Suunnitteluajattelu ja innovaatio ovat osa sitä, missä siirrymme luovempiin lohkoketjuun.

Blockchainin digitaalinen muunnos: Opi kuinka blockchain-digitaalinen muutos. Täällä keskustelemme blockchainin digitaalisista vaikutuksista. 

Suosittuja liiketoiminnan trendejä: Lisätietoja blockchainista käymällä läpi suosittuja liiketoiminnan trendejä.

Web 3.0 ja Internet: Web 3.0 on täällä blockchainin kanssa. Tutkimme sen vaikutusta Web 3.0: een ja mielenkiintoisempia käsitteitä siitä!

Yrityskäytön tapaukset: Valitsemme parhaat yrityskäyttötapaukset blockchain-potentiaalin osoittamiseksi.

Enterprise Blockchain -yritykset: Tutustu yritysblokkiketjuyrityksiin, jotka työskentelevät kohti valoisaa tulevaisuutta!

Toteutusohjeet: Käymme läpi blockchain-toteutusohjeet. 

Riskianalyysit: Riskiarvioinneissa opitaan blockchainiin liittyvistä riskeistä.

Pääsy kurssimateriaaliin

Saat täyden pääsyn kurssimateriaaliin, mukaan lukien yli 100 sivua esitysdioja, kurssikirjoja ja muita resursseja, jotka voivat auttaa sinua sitoutumaan Workshopin sisältöön.

Kenen kannattaa varata Blockchain Workshop?

Blockchain Workshop on yhden luukun työpaja ammattilaisille, jotka haluavat aloittaa yrityksen blockchain-matkan.

Suunniteltu johtamisen parissa työskenteleville ei-teknisille johtajille, voit varata työpajan ja saada oikean tiedon työskennellessä edistyneissä blockchain-projekteissa.

Tämä tarkoittaa, että sen voivat varata CTO: t, CIO: t, toimitusjohtajat, strategiset johtajat, innovaatiopäälliköt, yritysjohtajat, yrittäjät, päätöksentekijät ja varapuheenjohtajat..

Päätöstodistus

Kyllä, saat todistuksen valmistumisesta, kun työpaja on suoritettu onnistuneesti.

Jokainen, joka osallistuu tai suorittaa yrityksen blockchain-työpajan, saa 101 Blockchains -sertifikaatti valmistumisesta.

Tietoja ohjaajasta

Aviv Lichtigstein on kokenut johtaja ja yrittäjä, jolla on laaja kokemus yritysluokan tuotteiden rakentamisesta tekoälyä ja big dataa hyödyntäen. Hän on myös toimitusjohtaja ja perustaja yhdelle maailman johtavista blockchain-resurssiportaaleista – 101Blockchains.com.

Koska Aviv on ylemmän tason johtaja yli 12 vuoden ajan, hänellä on nyt laaja kokemus useilta aloilta, joilla hän osallistuu liiketoimintaan, operatiiviseen ja tekniseen suuntautumiseen. Lisäksi hän pystyy käynnistämään, kasvattamaan ja toteuttamaan ohjelmia ja projekteja lukuisilla liiketoimintamalleilla. Avivin loistolla ja nokkeluudella hän vei monia tunnettuja startup-yrityksiä Fortune 500 -yrityksille heidän menestyksekseen ja loistavaksi.

Näiden lisäksi Avivilla on valtava asiantuntemus yritysten ja tuotteiden kehittämiseen tarkoitettujen tiimien kehittämisessä ja johtamisessa. Lisäksi Ironman-triathlonisti ja intohimoinen matkustaja.

Joten varaa blockchain-mestarikurssimme nyt ja oppia yhdeltä alan parhaista.

Yhdistetään ja selvitetään, miten voimme auttaa sinua saamaan uutta arvoa organisaatioosi

JOO! Haluan varata Enterprise Blockchain Workshopin

Yhdistetään ja selvitetään, miten voimme auttaa sinua saamaan uutta arvoa organisaatioosi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map