Ilmaiset Blockchain-kurssit: Aloita matkasi nyt!

Blockchainien suosion myötä monet ilmaiset blockchain-kurssit ovat nousussa markkinoilla. Mutta riittävätkö nämä kurssit kouluttamaan sinua blockchainin perusteista? Nyt, kun lohkoketju on vetämässä vetoa, monet yritykset haluavat oppia siitä kaiken.

Maali? No, saadaksesi asiantuntemusta kehitettäessä blockchain-ratkaisuja. Todellisuudessa tekniikka on erittäin monimutkaista. Siten ilman asianmukaista blockchain-koulutusta kukaan ei voi todella oppia käyttämään sitä, anna kehittää sitä.

Joten, auttaaksemme sinua, olemme täällä tekemässä blockchainia ilmaisilla blockchain-kursseilla, jotta voit kokeilla.

Joten, aloitetaan.

 

Contents

Ovatko ilmaiset blockchain-kurssit tarpeeksi markkinoilla?

No, tyypillisesti mikä tahansa ilmainen blockchain-kurssi, jonka löydät Internetistä, ei voi riittää antamaan sinulle asianmukaista tietopohjaa. Monissa tapauksissa nämä ilmaiset blockchain-kurssien ilmaiset oppaat ovat täynnä vääriä tietoja, jotka voivat vain harhauttaa sinua pääaiheesta.

Enemmän, nämä online-blockchain-kurssien ilmaiset oppaat voivat saada sinut menettämään valtavan määrän aikaa resurssien ohella.

Pohjimmiltaan sinun tulisi olla varovaisempi kursseja valittaessa, koska ne voivat helposti antaa sinulle väärää tietoa. Siksi sinun tulisi ottaa ilmainen blockchain-koulutus vain tunnetuilta verkkosivustoilta.

Enemmän, sinun tulee aina olla varovainen ilmaisten blockchain-kurssien suhteen aina. Mutta älä huoli, koska monet teistä haluavat usein oppia vain joitain perustietoja tästä tekniikasta, olemme täällä auttaaksemme sinua keräämään ilmaisia ​​blockchain-kursseja.

 

Miksi käydä ilmaisilla blockchain-kursseillamme?

Ensinnäkin, me 101 Blockchainissa olemme aina enemmän kuin innokkaita auttamaan kaikkia henkilöitä, jotka etsivät vankkaa tietoa blockchainista. Todellisuudessa olemme erittäin innostuneita tästä uudesta tekniikasta ja haluamme yritysammattilaisten oppivan siitä.

Siksi omistamme verkkosivustomme ja kaiken sen sisällön auttamaan sinua löytämään haluamasi tiedot. Myös kaikki kurssikokoelmamme ovat täällä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tietopohjan tästä uudesta tekniikasta.

Tarjoamme kaksi blockchain-kurssia maksutta, jotta voimme tarkistaa premium-sisällön laadun!

Paitsi, että molemmat blockchain-kurssien ilmaiset oppaamme on varustettu bonusmateriaaleilla, joiden avulla voit kokea ensiluokkaisen sisällön.

Meillä on myös tapana tarjota vankkaa tietoa, kun asiantuntijatiimimme jäsenet työskentelevät päivin ja öin pitääkseen kaikki blockchain-kurssit verkossa ilmaisissa oppaissa ajan tasalla!

Nämä kaksi blockchain-kurssin ilmaista opasta ovat kuitenkin vain aloittelijoille. Jos olet ammattilainen ja haluat ymmärtää täysin tämän tekniikan arkkitehtonisen puolen, muista ilmoittautua premium-kursseillemme.

Lisäksi voit odottaa saavan sertifikaatin myös näillä kursseilla.

 

Kokoelmamme ilmaisista blockchain-kursseista

 

Enterprise Blockchainsin perusteet

Kurssin kesto

Varmistamme, että voit suorittaa kaikki kurssimme lyhyessä ajassa. Koska saatat olla kiireinen ammatillisessa työssäsi, kurssin suorittaminen saattaa tuntua suurelta vaivalta. Siksi yrityksen blockchains-perusteiden kurssi kestää vain 4 päivää.

Enemmän, se vie vain 15 minuuttia päivässä! Olemme melko varmoja, että voit käyttää aikaa tarkistaa blockchain-kurssien ilmainen opas.

Lisäksi meillä on kahdeksan oppituntia, jotka voit tarkistaa. Nämä 8 oppituntia kattavat kaikki perusteet, jotka sinun on opittava yrityksen blockchain-prosesseista.

Autamme sinua oppimaan aiheesta nopeasti, jaoimme koko 8 oppituntia 4 päivän aikana! Mutta älä huoli, sinun ei tarvitse ottaa oppitunteja tai suorittaa kurssin vain 4 päivän kuluessa.

Todellisuudessa voit keskeyttää ja palata ilmaiseen blockchain-kurssiin milloin haluat. Näin saat enemmän joustavuutta kokoelmallamme.

Ilmoittaudu yrityksen blockchains-perusteiden kurssille, jos

 • Haluatko tietää blockchain-tekniikan perusteista.
 • Ovat innokkaita oppimaan erilaisista tärkeistä blockchain-termeistä.
 • Haluatko ymmärtää, miten blockchain vaikuttaa kaikkiin markkinoiden johtaviin sektoreihin.

 

Kurssin yleiskatsaus

Tämä online-blockchain-kurssien ilmainen opas Enterprise Blockchains Fundamentals on ensimmäinen askel kaikille ammattilaisille blockchain-matkansa aikana. Enemmän, tämä kurssi sopii erinomaisesti aseman ja taitojen parantamiseen. Joten tällä kurssilla opit kuinka blockchain toimii ja miten voit käyttää sitä vipuna urallasi.

Joka tapauksessa suunnittelimme tämän ilmaisen kurssin kaikille ammattilaisille, jotka haluavat oppia tekniikasta, mutta tarvitsevat heidät ensin tutustumaan tämän tekniikan osiin. Lisäksi haluamme, että päivität taitosi ja saat uusia mahdollisuuksia.

Jos siis haluat liittyä tähän uuteen blockchain-vallankumoukseen ja haluat saada arvokasta tietoa tästä tekniikasta, tämän kurssin suorittamisen pitäisi olla ensimmäinen valinta.

Tiedätkö mikä on parasta? Ilmaisiin blockchain-kursseihimme luottaa yli 5000 ammattilaista ympäri maailmaa. Se, että pääset tälle kurssille ilman rahaa, on tällä hetkellä arvokas vaihtoehto.

Joka tapauksessa olemme melko varmoja siitä, että mikään muu yritys markkinoilla ei voi tarjota sinulle niin paljon arvoa täysin ilmaisella blockchain-kurssilla.

Joten tuhlaa enää aikaa, suorita kurssi ja pääse eteenpäin kilpailussa juuri nyt!

 

Mitä opit?

Moduuli 1: Blockchain-tekniikan määritelmä

Tässä ensimmäisessä moduulissa opit blockchain-tekniikan todellisesta määritelmästä. Todellisuudessa, jos olet vasta aloittelija etkä tiedä mitään tästä tekniikasta, älä koskaan ohita tätä moduulia. Se auttaa sinua oppimaan tämän tekniikan taustalla olevista olosuhteista.

Enemmän, saat visuaalisen selityksen siitä, miten se todella toimii. Pohjimmiltaan käytämme sitä oppimisprosessin yksinkertaistamiseen.

 

Moduuli 2: Tärkeät Blockchain Enterprise -ehdot

Kun tiedät terminologioista, se auttaa sinua jatkossakin käyttämään yhteistä standardia ratkaisuissasi. Todellisuudessa tämä parantaa myös mahdollisuuksiasi saada yhteentoimivuus. Joten, toisessa moduulissa opit näistä terminologioista ja kohdistat strategiat oikein.

Enemmän, täällä saat oppia kaksinkertaisen kulutuksen kysymyksistä, siitä, miten konsensusmekanismit toimivat, ja niin edelleen.

Myös moduulissa on erityyppisiä lohkoketjuja ja niiden eroja sekä solmujen ja validointilaitteiden toimintaa.

Joten, älä ohita näitä lainkaan.

 

Moduuli 3: Älykkään sopimuksen perusteet

Kolmannessa osassa keskitymme älykkääseen sopimukseen. Todellisuudessa älykkäät sopimukset ovat ehdottoman välttämättömiä yritysyrityksille. Voit automatisoida ne helposti, ja ne toteutetaan itsestään, kun jokainen osapuoli noudattaa sääntöjä oikein.

Joten, se on hieno tapa sulkea sopimus muiden osapuolten tai yritysten kanssa huolimatta palkkaketjusta.

Täältä opit kuinka se toimii ja mikä on tämän ominaisuuden tyypillinen etu.

 

Moduuli 4: Blockchain Digital Transformation

Viimeinen osa on tärkein osa ilmaista blockchain-kurssiamme. Enemmän, jos emme aseta sitä oikeaan perspektiiviin, se pysyy monimutkaisena tekniikkana kaikille yrityksille.

Keskitymme siis siihen, missä tämä tekniikka toimii ja mitkä ovat tämän tekniikan johtavat sektorit tällä hetkellä.

Opit myös oppimaan blockchain-digitaalisen muutoksen prosessista.

 

Mukana bonusmateriaali

Kurssin esittely

Voit ladata kaikki kurssin esitykset, kun olet suorittanut ilmaisen blockchain-kurssimme. Joten, voit aina palata tarkistamaan niitä ja hioa muistiasi!

Lisäluennot

Sisällytämme lisäluentoja yhdessä luentojen kanssa ilmaisiin blockchain-koulutuksiin. Joten oppimisenne ei lopu vain tähän; saat aina enemmän sisältöä tietopohjan kasvattamiseksi.

Liity Online-tapahtumiin

Saat myös pääsyn kaikkiin online-tapahtumiin, kuten verkkoseminaareihin alan huippuammattilaisten kanssa. Kaikki tämä tulee täysin ilmaiseksi!

 

Johdatus Enterprise Blockchainiin

Kurssin kesto

Ensisijainen tavoitteemme on, että voit suorittaa kaikki kurssimme lyhyessä ajassa ilman vaivaa. Miksi? Todellisuudessa monet teistä saattavat olla kiireisiä ammatillisessa työssänne, eikä heillä ole aikaa suorittaa pitkäaikaisia ​​kursseja.

Siksi, jotta voimme auttaa sinua tyhjentämättä paljon aikaa, varmistamme, että tämän blockchain-ilmaisen kurssin suorittaminen kestää vain 5 päivää!

Joo! Vain 5 päivää! Sen lisäksi, että vietät tuntikausia kursseilla, sinun on käytettävä vain 15 minuuttia päivässä!

Lisäksi meillä on kaksitoista oppituntia, jotka voit tarkistaa. Nämä 12 oppituntia kattavat kaikki perusteet, jotka sinun on opittava yrityksen estoketjuprosesseista.

Toinen paras osa blockchain-ilmaisista kursseistamme on, että jaamme kaikki kurssimateriaalit 5 päivään. Näin voit oppia aluksi helpoista ehdoista ja siirtyä hitaasti vaikeisiin tekijöihin.

Mutta älä huoli, sinun ei tarvitse ottaa oppitunteja tai suorittaa kurssin vain viiden päivän kuluessa oppiaksesi blockchainia ilmaiseksi.

Todellisuudessa voit keskeyttää ja palata ilmaiseen blockchain-kurssiin milloin haluat. Näin saat enemmän joustavuutta kokoelmallamme.

Ilmoittaudu yrityksen blockchain-kurssin esittelyyn, jos

 • Ovat innokkaita tuntemaan blockchain-tekniikan perusteet.
 • Haluatko oppia siitä, miten eri osa yrityksen estoketjua toimii.
 • Ovat innokkaita ymmärtämään koko blockchain-digitaalisen muutoksen prosessia.

 

Kurssin yleiskatsaus

Tämä kurssi on erityisesti suunniteltu antamaan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden yritysten blockchain-yrityksissä. Enemmän, kun olet suorittanut tämän kurssin, voit vihdoin arvostaa kuinka blockchain voi todella tehdä yrityksen liiketoimintaprosesseista jälleen hienoja.

Joka tapauksessa varmistamme, että saat ensiluokkaisen pääsyn kaikkiin teknisiin yksityiskohtiin sekä yritystoimintaan liittyviin käyttötapauksiin. Siten nämä varmasti auttavat sinua toteuttamaan blockchain-ratkaisusi ilman vaivaa.

Suosittelemme kuitenkin, että tutustut muihin kursseihimme ennen kuin katsot blockchain-projektiasi kokonaan.

Joka tapauksessa tämä blockchain-kurssien ilmainen online-opas on täällä auttamaan sinua oppimaan tosielämän esimerkkejä. Tämän avulla voit vihdoin ottaa ensimmäisen askeleen kohti upeaa tulevaisuutta.

Joten, jos haluat todella liittyä uuteen blockchain-vallankumoukseen ja haluat saada arvokasta tietoa tästä tekniikasta, tämän kurssin suorittamisen pitäisi olla ensimmäinen valinta.

Sinun on keskityttävä ahkerasti parantamaan urasi ja rakentamaan taitosi. Jos olet jo yritystoiminnassa konsulttina, johtajana tai johtajana, sinun pitäisi tietää tämä.

Ja niin, oppiminen blockchainin perusteista ja sen merkityksistä on erittäin tärkeää. Joten käytä näitä ilmaisia ​​blockchain-kursseja saadaksesi täydellisen paketin elämästäsi. Voit oppia lisää tästä kurssista täältä!

Älä unohda tutustua myös muihin kursseihimme.

 

Mitä opit?

Moduuli 1: Blockchainin määritelmä

Ensinnäkin aloitamme blockchain-tekniikan määritelmällä. Tietämättä tai oppimatta, mitä se on, et voi siirtyä tämän tekniikan monimutkaisempaan osaan. Joten jos olet vasta aloittelija etkä tiedä mitään tästä tekniikasta, älä koskaan ohita tätä moduulia. Se auttaa sinua oppimaan tämän tekniikan pääkohdat.

Enemmän, saat visuaalisen selityksen siitä, miten se todella toimii. Pohjimmiltaan käytämme sitä oppimisprosessin yksinkertaistamiseen.

Tiedät myös eron keskitetyn, hajautetun ja hajautetun verkkomallin välillä. Tarkemmin käsittelemme myös historiaa ja erityyppisiä blockchain-tekniikoita.

 

Moduuli 2: Tärkeimmät Enterprise Blockchain -ehdot

Lähetysosassa keskitymme lähinnä erilaisiin terminologioihin, joita käytetään yleisesti yrityksen lohkoketjun toteutuksessa.

Mutta miksi? No, oppiminen näistä auttaa sinua jatkossakin käyttämään yhteistä standardia ratkaisuissasi. Joten tämä lopulta parantaa myös mahdollisuuksiasi saada yhteentoimivuus.

Enemmän, täällä saat oppia kaksinkertaisen kulutuksen kysymyksistä, siitä, miten konsensusmekanismit toimivat, ja niin edelleen. Lisäksi opit validoijista, solmuista, tapahtumista ja niin edelleen.

 

Moduuli 3: Älykkäät sopimusehdot

Tässä lohkoketjun ilmaisen kurssin osassa keskitymme älykkäisiin sopimusten perusteisiin. Todellisuudessa voit automatisoida ne helposti, ja ne toteutetaan itsestään, kun jokainen osapuoli noudattaa sääntöjä oikein.

Joten, se on hieno tapa sulkea sopimus muiden osapuolten tai yritysten kanssa huolimatta palkkaketjusta.

Täältä opit kuinka se toimii ja mikä on tämän ominaisuuden tyypillinen etu. Enemmän, opit myös tämän ominaisuuden haitoista ja suosituista käyttötapauksista, joita voit myös kokeilla.

Joten tämän osan oppiminen on sinulle suhteellisen tärkeää.

 

Moduuli 4: Blockchain Transforming Enterprises

Tämä osio on omistettu kuinka blockchain muuttaa yrityksiä. Pohjimmiltaan se keskittyy blockchain-digitaalisen muutoksen tärkeisiin näkökohtiin. Se on tärkeä osa, joten älä ohita tätä osaa millä hyvänsä.

Joka tapauksessa keskitymme siihen, missä tämä tekniikka toimii ja mitkä ovat tämän tekniikan johtavat sektorit tällä hetkellä.

Puhumme myös IBM: n elintarvikeluottamuksesta ja autamme sinua rakentamaan strategiasi täydelliseen blockchain-ratkaisuun.

 

Moduuli 5: Kuinka lohkoketju muuttaa maailmaa

Tämä on ilmainen blockchain-kurssimme viimeinen moduuli. Todellisuudessa estoketju ei välttämättä poista nykyisiä vanhoja verkkoja nyt. Mutta se varmasti muuttaa toimintatapaansa ja voi hitaasti ottaa haltuunsa täydellisen hallinnan.

Lyhyesti sanottuna maailma, jonka näet tällä hetkellä, muuttuu täysin, mutta se tapahtuu vähitellen. Joten varmista, että löydät sijaintisi muutoksesta suojautuaksesi häiriöiltä.

Siksi tässä osiossa autamme sinua oppimaan web 3.0: n eduista. Keskitymme myös federoituun lohkoketjuun ja opetamme sinulle konsortioiden yleisestä ekosysteemistä. Lisäksi käsitellään mahdollisia käyttötapauksia.

 

Mukana bonusmateriaali

Kurssin esittely

Voit ladata kaikki kurssin esitykset, kun olet suorittanut ilmaisen blockchain-kurssimme. Joten, voit aina palata tarkistamaan niitä ja hioa muistiasi!

Lisäluennot

Sisällytämme lisäluentoja yhdessä luentojen kanssa ilmaisiin blockchain-koulutuksiin. Joten oppimisenne ei lopu vain tähän; saat aina enemmän sisältöä tietopohjan kasvattamiseksi.

Liity Online-tapahtumiin

Saat myös pääsyn kaikkiin online-tapahtumiin, kuten web-seminaareihin alan huippuammattilaisten kanssa. Kaikki tämä tulee täysin ilmaiseksi!

 

Kenen tulisi osallistua ilmaisiin blockchain-kursseihimme?

Kurssimme on suunniteltu erityisesti ilmaista blockchain-koulutusta varten. Joten kaikki alan ammattilaiset, yritysjohtajat, lakikonsultit tai kuka tahansa voi helposti oppia blockchainia ilmaiseksi kursseiltamme. Enemmän, näiden online-blockchain-kurssien ilmainen käyttö auttaa sinua ymmärtämään blockchain-tekniikan perusteet melko helposti.

Pohjimmiltaan, jos olet –

 • Markkinointiasiantuntija
 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Neuvonantaja
 • Yritysjohtaja
 • Ohjelma- ja tuotepäällikkö
 • Teollisuuden ammattilainen
 • Yrittäjä
 • Päätöksentekijä
 • Innovaatiopäällikkö

Sitten kannattaa ehdottomasti tutustua ilmaisiin blockchain-kursseihimme. Enemmän, jos joku, joka ei ole luettelossamme, on innokas oppimaan, blockchainin tulisi varmasti tarkistaa myös kurssimme.

 

Usein kysytyt kysymykset ilmaisesta blockchain-kurssistamme

FAQ-1: Kuka voi ilmoittautua näille kursseille?

Suoraan sanottuna kuka tahansa! Varmistamme, että kaikki blockchain-kurssimme ovat avoimia kaikille ammattilaisille, jotka haluavat oppia blockchain-tekniikasta. Enemmän, sinun on tiedettävä, miten blockchain todella vaikuttaa eri sektoreihin ympäri maailmaa.

Siten nämä kurssit auttavat sinua varmasti oppimaan häiriöistä ja mahdollisista käyttötapauksista. Joten kaikki blockchain-harrastajat tai johtajat tai johtajat voivat vapaasti tarkistaa blockchain-kurssien ilmaiset vaihtoehdot.

 

FAQ-2: Voinko olla vuorovaikutuksessa joukkueen kanssa?

Kyllä, tietysti! Uskomme, että voi todella oppia aiheesta, kun hän voi olla vuorovaikutuksessa opettajan kanssa. Todellisuudessa tiedämme, että sinulla voi olla paljon kysymyksiä huolimatta ilmaisen blockchain-kurssin suorittamisesta.

Siksi varmistamme, että tiimimme on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi milloin haluat! Tiimimme on myös täysin valmis auttamaan millään muulla tavalla myös ajan tasalla olevilla tiedoilla.

Meillä on taipumus ylpeillä hieman tästä ominaisuudesta, koska monet siellä olevista ilmaisista kursseista eivät tarjoa sinulle tätä ominaisuutta ollenkaan.

 

FAQ-3: Kuinka kurssit valmistellaan?

Suunnittelemme kaikki kurssimme nykyisten tietojen perusteella. Kaikenlainen tieto tietyistä alustoista tai blockchain-tyypeistä tulee suoraan niiden kehittäjiltä. Joten ei, emme muodosta mitään tietoja haluamallamme tavalla.

Asiantuntijatiimimme päivittää myös kurssimateriaaliamme jatkuvasti, koska asiat voivat muuttua yritystoiminnassa hyvin nopeasti.

Lisäksi kaikki blockchain-kurssimme ilmaiset verkko-oppaat vievät vain 60 minuuttia!

Joo! Sinun on investoitava vain 15 minuuttia päivästäsi oppiaksesi siitä. Ja täydelliseen valmistamiseen menee vain 4 päivää!

 

FAQ-4: Onko näillä kursseilla sertifikaatteja?

Valitettavasti emme tarjoa todistuksia ilmaisten kurssien yhteydessä. Todellisuudessa nämä ilmaiset blockchain-koulutusoppaat ovat tarkoitettu vain aloittelijoille. Joten ammatillisen sertifikaatin tarjoaminen heidän kanssaan ei olisi viisas valinta blockchain-työmarkkinoilta.

Kurssimme ovat enemmän aloittelijoille, jotka haluavat yksinkertaisesti oppia blockchainia ilmaiseksi tai jopa niille teistä, jotka eivät vieläkään voi päättää, pitäisikö sinun valita korkealaatuinen sisältö vai ei.

Jos etsit todella sertifikaatteja, voit tarkistaa sertifioidun blockchain-ammattikurssimme täältä!

 

FAQ-5: Miksi minun pitäisi käydä näitä ilmaisia ​​kursseja 101Blockchainsilta?

No, meillä on tapana poiketa paljon muista maksuttomista kurssitarjoajista. Todellisuudessa kaikki online-blockchain-kurssien ilmaiset oppaamme keskittyvät blockchainin vaikutukseen liiketoimintamalleihimme. Tästä puuttuvat muut markkinoiden kurssit.

Se keskittyy vain tekniikkaan eikä siihen, miten voit käyttää sitä luomaan omia yritysarvoratkaisujasi.

Joten saat teknisen ammattitaidon, mutta et ymmärrä, miten tämä tekniikka toimii tässä ympäristössä. Mutta jos ilmoittaudut akatemiakursseillemme, opit varmasti myös tämän tiedon.

Lisäksi meillä on tapana pitää koko sisältö päivitettynä säännöllisesti. Siksi opit aina uuden vallankumouksen nykytilanteesta.

Lopuksi sisältö on tarkoitettu sekä työnantajille että työntekijöille. Joten, voit vapaasti tutustua kaikkiin ilmaisiin blockchain-kursseihimme ilmaiseksi nyt!

 

Lopussa,

Blockchainin oppiminen on hyvin monimutkainen prosessi. Mutta tässä yritämme tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen, jotta ymmärrät ne täydellisesti. Tämän seurauksena meillä on laaja kokoelma sisältöä akatemiassamme.

Mutta jos olet vasta aloittelija, sinun tulee ehdottomasti tutustua ilmaisiin blockchain-kursseihimme ymmärtämään, miten se toimii.

Haluatko jotain enemmän? Katso premium-sisältömme heti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map