Katsaus: Toimiiko Ethereum?

Ethereum-alusta on yksi kuuluisimmista kryptovaluutoista. Se pidetään Bitcoinin arvon jälkeen toiseksi. Ominaisuuksien suhteen se kuitenkin voittaa Bitcoinin helposti. Mutta emme aio keskittyä tänään. Tänään keskitymme Ethereumiin ja ymmärrämme sen toiminnan.

Lanseerauksen aikana monet olivat myös skeptisiä Ethereumin toiminnasta. Siksi yritämme myös vastata kysymykseen “Toimiiko Ethereum?” Aloitetaan.

Mikä on Ethereum?

Toimiiko Ethereum?

Kuvahyvitykset: Ethereum

Paremman käsityksen saamiseksi meidän on ensin ymmärrettävä Ethereum-alusta. Se on alusta, joka mahdollistaa hajautettujen sovellusten (Dapps) suorittamisen. Paras analogia on “Internet”. Aivan kuten Internet, sitä levitetään. Mutta se antaa meille enemmän turvallisuutta, läpinäkyvyyttä ja skaalautuvuutta. Ethereum-lohkoketju koostuu solmuista, jotka osallistuvat konsensuksen ja muiden alustaan ​​liittyvien toimintojen saavuttamiseen. Koko infrastruktuuri toimii siten, että Dapps voidaan isännöidä ja käyttää sitä. Siksi näet Ethereumin kukoistavan niin paljon viime aikoina. Projektit, kuten EOS, TRON ja niin edelleen.

Sen loi vuonna 2015 torontolainen ohjelmoija Vitalik Buterin. Hän julkaisi myös verkkoon liittyvän tunnuksen. Se tunnetaan nimellä “eetteri”. Eetteri toimii polttoaineena verkon ylläpitoon.

Spekulaatiot Ethereumista, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran

Kun idea julkistettiin, spekuloitiin valtavasti, mitä Ethereum-verkko pystyy poistamaan. Skeptikot ja spekulaatiot kuitenkin laskivat hitaasti julkisen testnetin julkaisemisen myötä. Testnet pystyi suorittamaan DAO: ita ja melkein muuttamaan täydellisiä älykkäitä sopimuksia.

Tuolloin Ethereumin JavaScript-sovellusliittymä oli myös töissä, mikä vahvisti pitoaan käynnistämisen jälkeen. Varmistaakseen, että vikoja poistetaan mahdollisimman nopeasti, myös ne julkaissut palkkion virheenetsinnästä.

Pian v1-asiakkaita palveltiin Mist-selaimen ja Ethereum GO.

Kuinka Ethereum toimii?

Ethereum-verkon avulla kehittäjät voivat kehittää sovelluksia estoketjuun. Vertailun vuoksi Bitcoin ei tee sitä. Sovellukset voivat toimia itsenäisesti ja tuoda ohjelmoijan ennalta määrittelemiä tuloksia. Tällaisen käyttäytymisen mahdollistava ohjelmisto tunnetaan älykkäinä sopimuksina.


Älykkäät sopimukset ovat samanlaisia ​​kuin todellisessa maailmassa toimivat lailliset sopimukset. Kehittäjillä on vain mahdollisuus kirjoittaa sopimuksia koodilla. Se on uraauurtavaa, koska se voi automatisoida lohkoketjun tehtävät. Älykkäät sopimukset hyötyvät myös muista blockchain-ominaisuuksista, kuten eheydestä, läpinäkyvyydestä ja joissakin tapauksissa yksityisyydestä.

Otetaan esimerkki saadaksemme paremman käsityksen. Ystäväsi haluaa sinun haluavan lähettää sinulle luomasi rahakkeet. Valitsemansa korko on 5000 rahaketta yhdelle ethereumille. Manuaalisen työn estämiseksi hän voi kirjoittaa älykkään sopimuksen ja pyytää sinua lähettämään mainitun summan. Kun osoite, johon rahakkeet on tallennettu, saa eetterin, se lähettää automaattisesti oikean määrän tunnusta ystävällesi. Se automatisoi kaiken, ja se on älykkäiden sopimusten kauneus.

Toinen Ethereum-lohkoketjun ominaisuus on Dapps. Ne ovat hajautettuja sovelluksia, jotka toimivat lohkoketjussa. Se on kuin yksinkertaiset sovellukset, jotka toimivat lohkoketjussa. Tutkitaan sitä vertaamalla sitä älykkäisiin sopimuksiin.

Älykkäät sopimukset vs. Dapps

Ethereumin hajautetut sovellukset

Kuvahyvitys: Ethereum

Tärkein ero Dappsin ja älykkään sopimuksen välillä on käyttöliittymä. Dapps antaa käyttäjän muodostaa yhteyden estoketjuun. Lisäksi Dappilla on rajaton kapasiteetti älykkäisiin sopimuksiin verrattuna. Dappilla voi olla monia käyttötarkoituksia älykkäisiin sopimuksiin verrattuna vain kaupallinen käyttö.

ICO: t Ethereum-alustalla

Käynnistysyritykset käyttävät rahan keräämiseen alkukolikkotarjousta (ICO). Tekemällä ICO: ita startupit myyvät rahakkeitaan julkisille tai yksityisille sijoittajille. Ethereum-verkko on ominaisuuksiensa vuoksi täydellinen aloittelijoille luomaan ja julkaisemaan tunnuksia. On myös ERC20-standardi, joka varmistaa, että lohkoketjuun vapautetut tunnukset täyttävät tietyn standardin.

Eteri: Työlavan täyttäminen

Eetteri eroaa Ethereumista. Se on kryptovaluutta, joka polttoaineena koko verkko. Se myös polttoaineistaa Dappia ja kannustaa kehittäjiä luomaan Dappia. Kirjoitushetkellä yhden eetterin arvo on noin 600 dollaria. Se nousi jopa 1300 dollariin joulukuussa 2017.

Toimiiko Ethereum?

Joten, toimiiko ethereum? Tietenkin se tekee. Toimiiko se tarkoitetulla tavalla? Joo. Ethereum on blockchain-vallankumouksen työhevonen, ja asiat kehittyvät vain täältä. Vertailun vuoksi, Bitcoin nähdään vain arvon tallentamisena.

Joten mitä mieltä olet Ethereumista? Ja luuletko, että se toimii? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map