Kuinka Blockchain äänestää luomalla digitaalista luottamusta?

Blockchain voi tarjota valtavan määrän turvallisuutta äänestysjärjestelmälle. Sukelletaan syvemmälle ymmärtämään blockchainin käytön vaikutuksia järjestelmän hajauttamiseen ja onko mahdollista edistää avoimuutta äänestyksessä.

Vaikka suurin osa nykyajan elämästämme on digitalisoitu tällä hetkellä, vaaleissa käytetään edelleen paperipohjaisia ​​äänestyslippuja. Uuden vuosisadan myötä asiantuntijat näkivät sähköisessä äänestyksessä suuren lupauksen, joka voi nopeuttaa digitalisaatioprosessia tällä alalla.

Digitaalisen äänestysjärjestelmän turvallisuus on kuitenkin melko hauras eikä tasolle asti. Äänestysjärjestelmä käsittelee jo nyt paljon korruptiota sellaisenaan, joten toisen herkän järjestelmän sisällyttäminen ei tee siitä mitään parempaa.

Siksi lohkoketju voi toimia ensisijaisena perustana sellaisen uuden äänestysjärjestelmän kehittämiselle, joka voi ajaa enemmän äänestysaktiivisuutta ja tehdä demokratiasta jälleen vahvan. Todellisuudessa kehitteillä on jo muutama blockchain-äänestyssovellus, joka pystyy käsittelemään suurimman osan ongelmista.

Käymme läpi perusteellisesti alan nykyiset ongelmat ja kuinka blockchain voi tarjota ratkaisunsa niiden ratkaisemiseksi.

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Blockchain-kurssi

Blockchain äänestyksessä: Äänestysjärjestelmään liittyviä kysymyksiä

Miksi me todella tarvitsemme blockchain-pohjaisen äänestysjärjestelmän? No, kaikenlaisissa äänestyksissä on niin monia elementtejä – olipa kyseessä sitten hallituksen vaalit tai äänestys yrityksen sisällä. Sinun on ymmärrettävä, mikä tässä on vaakalaudalla, joten äänestyspuolueiden jännitteet ovat aina vaihtelevia. Siksi järjestelmien yleinen turvallisuus on aina vaakalaudalla, ja se herättää myös muita asioita. Katsotaanpa, mitä nämä ovat –

blockchainin käyttäminen äänestyksessä

Paperilehtien käyttö

Yksi tämän päivän äänestysjärjestelmän perusongelmista on paperilippujen käyttö. Vaikka käytämme tekniikkaa monessa elämässämme, tällä suurella sektorilla on edelleen käytössä sukupolvien ajan jatkunut perintöjärjestelmä. Todellisuudessa äänestyslipukkeiden kysymys on, että se on erittäin haavoittuva. Mikä tahansa muu puolue voi hyödyntää sitä ja lisätä ääntään merkittävästi.

Lisäksi ne ovat helposti dokumentoitavissa tai muutettavissa. Joten vaikka johto tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden, järjestelmän huonot pelaajat voivat saada käsiinsä äänestysliput ja varmistaa, että äänestys on heidän puolestaan.

Korruption määrän kasvu


Kuten tiedät jo, että äänestysjärjestelmä on täynnä korruptiota. Monet puolueet voivat lahjoittaa johtoryhmää käyttämään äänestystä saadakseen heidät voittamaan.

Mutta se ei pysähdy vain siihen. Jopa ihmiset voivat päästä äänestysjohtoon toivoen saavansa suuria voittoja myydä palvelunsa puolueelle, joka on valmis maksamaan summan.

Tämä on hyvin inhottava lähestymistapa. Valitettavasti korruption määrä vain kasvaa. Koska oikeuslaitos ei pysty käsittelemään asiaa, huonot pelaajat voivat helposti päästä siitä eroon. Siksi emme koskaan näe oikeudenmukaista demokratiaäänestystä tai vaaleja.

On selvää, että tähän järjestelmään on poikkeuksia. Mutta suurin osa hallituksen äänestysjärjestelmästä on enemmän tai vähemmän korruptoitunut.

Äänestystyöntekijöiden pula

Toinen tärkeä kysymys on kyselyyn osallistuvien työntekijöiden pula. Tulet huomaamaan, että äänestäminen Yhdysvalloissa ottaa vastaan ​​siviilejä, jotka tarkistavat äänestäjän henkilöllisyyden, tarkistavat heidät, tarkistavat, ovatko he oikeutettuja, tai vianetsivät teknisiä ongelmia. Todellisuudessa tämä on kiireinen tehtävä vaalien aikana, koska miljoonia ihmisiä on kerralla.

Tarvitset myös kykeneviä ihmisiä käsittelemään tätä ongelmaa. Ei ole mitään keinoa; voit vain palkata satunnaisia ​​ihmisiä ottamaan tehtävän. Valitettavasti kyselyn työntekijöitä, joilla on asianmukaiset taidot, on vaikea löytää. Enemmän, sinun on myös varmistettava, että kaikki nämä työntekijät ovat rehellisiä ja että heillä ei ole yhteyttä mihinkään poliittiseen puolueeseen äänestyksessä.

Pitkät odotusajat

Kun ihmisten määrä kasvaa maailmassa, heidän hallitseminen on yhä vaikeampaa. Nykyään yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita äänioikeudestaan, mikä on hienoa, mutta se voi nopeasti hukuttaa lyhyen henkilöstön äänestysjohdon. Todellisuudessa äänestäjät eivät pidä pitkistä odotusaikoista. Riittävän kyselytyöntekijöiden puute voi kuitenkin johtaa pitkiin odotusaikoihin.

Tämä ei vain lannista ihmisiä, mutta myös estää kaikkien arvokkaiden äänien saamisen oikeaan aikaan. Esimerkiksi pitkät odotusajat voivat tehdä työskentelevistä ihmisistä vähemmän kiinnostuneita äänestämisestä. Jos suurin osa ihmisistä ei osallistu äänestykseen, se ei heijasta todellisia tuloksia siitä, mitä maan ihmiset haluavat.

Lue myös: Blockchain-määritelmä: Blockchain-tekniikan todellinen merkitys

Läpinäkyvyyden puute

Toinen asia on äänestysjärjestelmän salaisuus. Alkaen johtotehtävistä äänten antamiseen, massoilla ei ole pääsyä tuloksiin, ennen kuin viranomainen on ilmoittanut sen. Koska keskitetty viranomainen valvoo sitä, kansalaiset eivät tietenkään voi luottaa tuloksiin täysin. Sitä paitsi salaisuuden taso jokaisessa vaiheessa takaa myös mahdollisuuden manipuloida ääniä.

Siksi tämä järjestelmä tarvitsee läpinäkyvyyttä koko prosessin ajan. Todellisuudessa se auttaa kansalaisia ​​uskomaan järjestelmään enemmän ja he alkavat luottaa hallitukseen. Enemmän, se varmistaa myös rauhanomaiset vaalit.

Huono äänestystoiminnan hallinta

No, äänestystoiminnan hallinta ei ole tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Pelissä on paljon elementtejä, ja niiden yhdenmukaistaminen yhdessä on vaikea vaatimus. Esimerkiksi suunnittelun, tuotannon ja logistiikan epäonnistumiset voivat viedä veronsa; Jos sinulla ei ole ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, se voi olla valtava katastrofi melko nopeasti.

Vielä äänestyslipukkeiden virheet, myöhäiset saapumiset, virheet äänestäjien luetteloissa, äänestyspaikkojen puuttuminen ja niin edelleen ovat joitain asioita, joita huono äänestystoiminnan johto ei pysty käsittelemään. Lyhyesti sanottuna järjestelmä tai hallinta ei ole kunnossa, koska se käyttää edelleen vanhoja malleja, mikä ei tällä hetkellä riitä.

Kriisinhallinnan puute

Suurin osa äänestysasemista ei ole varustettu kriisinhallintaan. Todellisuudessa johtajien on reagoitava nopeasti ja ratkaistava ongelmat mahdollisimman nopeasti hätätilanteissa. Todellisuudessa äänestyspäälliköillä on oltava aikaisempi koulutus tilanteen käsittelemiseksi.

Valitettavasti useimmissa tapauksissa heillä ei ole koulutusta eivätkä he voi reagoida siihen kunnolla, kun sitä tarvitaan. Esimerkiksi nämä ovat joitain mahdollisia äänestyskriisejä – kriittisten materiaalien toimittamatta jättäminen, luonnonkatastrofi, liikaa äänestäjien väkivaltaa, väkivaltaa tai häiriöitä jne. Siksi äänestysjärjestelmän ottaminen verkkoon voi todella muuttaa skenaariota tässä.

Heikko äänestysasemien turvallisuus

Ilman tehokasta ylläpitoa äänestysasemat eivät voi tarjota täyttä turvallisuutta äänestysasemilla. Vaalien aikana tilanne voi kärjistyä melko pian. Enemmän, siellä on aina jonkinlainen väkijoukko, joka voi tulla väkivaltaiseksi milloin tahansa. Joten äänestysasemien tehtävänä on turvata koko henkilöstö, äänestysliput ja äänestäjät.

Joukkojoukko tai poliittinen hitti voi kuitenkin nopeasti nousta käsistä. Siksi äänestysasemat tarvitsevat enemmän turvallisuutta ja niiden on aina saatettava mukaan turvallisuusjoukot. Väkijoukkojen määrä on kuitenkin aina ylivoimainen, ja se voi piilottaa kaikki rauhanomaiset vaalit.

Haluatko tietää, miten estoketju voi vaikuttaa maksualaan? Katso kattava oppaamme blockchainista maksualoilla juuri nyt!

Kyberuhkien lisääntyminen

Saatat tuntea, että äänestysjärjestelmässä ei ole kyberuhkia, mutta todellinen tilanne on paljon huonompi. Teknologian integraation ansiosta monet ihmiset voivat nyt äänestää myös verkossa. Joten nämä online-äänet on laskettava oikein ja ne on säilytettävä kaikkien ulottumattomissa. Äänten manipulointi tai poistaminen on kuitenkin ongelmallinen tämäntyyppisessä äänestysjärjestelmässä.

Koska näiden äänestysalustojen takana oleva tekniikka ei voi torjua kaikkia kyberhyökkäyksiä, monet huonot pelaajat voivat murtautua järjestelmään ja muuttaa tuloksia vaarantamalla äänestyksen eheyden..

Kasvavat kustannukset

Äänestyksen yleinen ylläpito aiheuttaa paljon kustannuksia. Väestön, äänestystyöntekijän, kaikkien tuotteiden, äänestyslipun, kaiken ylläpitäminen on kallista. Teknologian avulla voit vähentää kaikkia näitä lisäkustannuksia. Mutta monissa tapauksissa teknologian integrointiprosessi voi myös maksaa ihmisille mittavan joukon.

Esimerkiksi uuden tekniikan integroimiseksi sinun on integroitava laitteistotilat, oltava tietoturvaohjelmistot kädessä ja paljon muuta. Siksi nämä eivät ole ollenkaan kustannustehokkaita.

Oikean teknologiaintegraation puute

Kuten näette, äänestysjärjestelmä voi sisältää tekniikkaa monissa maissa. Maailmassa on kuitenkin edelleen monia paikkoja, jotka eivät integroi tekniikkaa järjestelmäänsä. Oikean teknologian integroinnin puute voi vähentää äänestysasemien suorituskyvyn kokonaistehokkuutta. On myös mahdotonta ylläpitää kaikkia ääniä vain henkilöresursseilla, koska niillä on tapana tehdä paljon virheitä.

Siksi niiden automatisointi ja oikean tekniikan käyttö tarvittaessa on tapa ratkaista tämä ongelma.

Lue lisää:Blockchain maataloudessa: Käytä tapauksia ja esimerkkejä

Mikä on Blockchain-äänestysjärjestelmä?

Puhutaan nyt blockchain-äänestysjärjestelmistä. Todellisuudessa blockchain-pohjaiset äänestysjärjestelmät tarjoavat paljon sovelluksia. Se on äänestysjärjestelmä, joka käyttää lohkoketjun perusperiaatteita.

Esimerkiksi se hajautetaan kokonaan, jotta yksikään keskitetty viranomainen ei voi muuttaa äänestysjärjestelmää. Enemmän, jokainen äänestäjä tarkistaa oman äänestäjän henkilöllisyytensä.

Tämä on oikeastaan ​​loistava tapa selvittää kuka voi äänestää ja kuka ei. Todellisuudessa jokaisen asiakirjan varmistaminen tai tarkistaminen äänestysten tai vaalien aikana on hyvin vaikea prosessi. Stressi on aina korkea, ja monet ihmiset voivat tehdä paljon virheitä.

Se kuitenkin tarkistaa ja virtaviivaistaa koko prosessin tehokkaasti, kun teet sen verkossa. Joten se säästää valtavasti aikaa.

Toinen piirre on järjestelmän muuttumattomuus. Lohkoketjuäänestysjärjestelmässä, kun äänestäjä antaa äänensä, kyseinen ääni tallennetaan pääkirjaan. Parasta on, että pääkirja on muuttumaton. Joten kukaan ei voi muuttaa tai poistaa äänestystä, jos haluaa. Todellisuudessa se voi todella päästä eroon yhdestä pääkysymyksestä – äänestyspetoksesta.

Ilmoittaudu nyt:Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Kuinka Blockchain-äänestys toimii?

Mietit varmasti, miten äänestysprosessi voi todella toimia. Käydään läpi vaihe vaiheelta perusketjuun perustuva perusäänestysjärjestelmä.

Ensinnäkin sinun on mentävä alueellesi ja pyydettävä äänestystä mobiililaitteella. Jos vaalikoordinaattori tukee äänestysprosessia lohkoketjun kautta, voit saada äänestyslipun suoraan älylaitteellesi.

Seuraavaksi sinun on ladattava tai asennettava sovellus laitteillesi ja luotava tilisi.

Sen jälkeen sinun on suoritettava vahvistusprosessi. Monissa tapauksissa sovellus linkittää laitteesi IP-osoitteen tai puhelimesi biometrisen tunnuksen tiliin ja poistaa kaikki näkyvät tiedot. Se tarkistaa myös kansallisen henkilöllisyytesi ja tarkistaa, oletko oikeutettu siihen.

Kaikki tehdään tässä vaiheessa. Kun sinut on vahvistettu, saat lippusi laitteeseen ja voit aloittaa äänestämisen PIN-koodisi tai biometristen tietojen avulla.

Kun olet äänestänyt, saat jonkinlaisen vahvistuksen siitä, että olet juuri äänestänyt.

Kuten näette, blockchain voi toimia näin äänestyksessä.

Blockchainilla on paljon etuja eri toimialoille. Tutustu oppaaseen blockchain-tekniikan eduista saadaksesi lisätietoja siitä.

Blockchainin käyttäminen äänestyksessä

Rekisteröintiprosessin nopeuttaminen

Tämä on yksi näkyvimmistä blockchain-sovelluksista äänestyksessä. Todellisuudessa minkä tahansa äänestyksen rekisteröintiprosessi kestää valtavasti aikaa. Tuona aikana tehdyt monimutkaisuudet ja virheet vain pahentavat sitä. Jälleen kerran, koska kaikki tämä prosessi on paperipohjaisessa järjestelmässä, se jättää tilaa korruptiolle.

Siksi estoketju on parhaiten sopiva tekniikka tämän ongelman ratkaisemiseksi. Todellisuudessa blockchain pystyy täysin nopeuttamaan rekisteröintiprosessia, jossa se vie vain minuutteja. Enemmän, ihmisten ei tarvitse ilmestyä vaalikoordinaattorille ilmoittautuakseen äänestykseen. Todellisuudessa he voivat tehdä sen online-alustojen kautta, jotka tarkistavat asiakirjojen aitouden automaattisesti.

Äänestäjän henkilöllisyyden tarkistus

Toinen blockchain-sovellus äänestyksessä on äänestäjän tunnistusprosessi. Todellisuudessa jokaisen asiakirjan varmistaminen tai tarkistaminen äänestysten tai vaalien aikana on hyvin vaikea prosessi. Stressi on aina korkea, ja monet ihmiset voivat tehdä paljon virheitä. Eniten laittomat toimet näyttävät tapahtuvan täällä, kun ihmiset voivat kopioida äänestysidentiteettinsä tai muuttaa niitä hieman, jotta se näyttää ainutlaatuiselta äänestäjältä.

Mutta blockchainin kanssa tämä tilanne muuttuu vakavasti. Blockchain voi auttaa virtaviivaistamaan tätä prosessia entistä paremmin. Koska teet kaiken verkossa, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Vaalikoordinaattorit voivat saada tietosi alustalta tai foorumi voi tarkistaa ne ja ilmoittaa sinulle, että olet mahdollinen äänestäjä.

Hajautettu äänestysinfrastruktuuri

Äänestysinfrastruktuuri on nykyään massiivisesti keskitetty. Siksi on niin helppoa vaikuttaa tuloksiin. Todellisuudessa keskitetyllä järjestelmällä on aina korkeampi viranomainen, joka voi käyttää asemaansa väärin ja muuttaa tuloksia. Siksi on käytännössä mahdotonta varmistaa, että äänestys oli 100% oikeudenmukaista missään olosuhteissa.

Blockchainia käyttävä sähköinen äänestys voi kuitenkin auttaa poistamaan ongelmat. Esimerkiksi blockchain voi tarjota hajautetun alustansa äänestää. Täällä ei ole keskitettyä viranomaista, joka voi muuttaa tuloksia. Joten voimme varmistaa, että vaalit ovat 100% oikeudenmukaisia ​​käyttämällä blockchainia.

Lisää läpinäkyvyyttä

Kuten jo tiedätte, massahenkilöillä ei ole pääsyä tuloksiin johtotehtävistä aina äänestykseen, ennen kuin viranomainen on ilmoittanut sen. Koska keskitetty viranomainen valvoo sitä, kansalaiset eivät tietenkään voi luottaa tuloksiin täysin. Sitä paitsi salaisuuden taso jokaisessa vaiheessa takaa myös mahdollisuuden manipuloida ääniä. Järjestelmässä ei ole lainkaan läpinäkyvyyttä.

Siksi e-äänestys blockchainilla korjaa tämän ongelman. Kaikki, mitä alustalla tapahtuu, on kaikkien ihmisten nähtävissä. Joten joukkotiedot voivat nähdä reaaliajassa kuinka paljon ääntä kukin puolue saa. Joten voit poistaa salaisuuden lopullisesti ja luoda avoimemmat vaalit.

Lue lisää:Blockchain in Manufacturing: Opas teolliseen vaikutusmahdollisuuksiin

Äänestyspetosten estäminen

Tämä on äänestyspetosten kysymys. Todellisuudessa äänestysjärjestelmä on täynnä korruptiota. Monet puolueet voivat lahjoittaa johtoryhmää käyttämään äänestystä saadakseen heidät voittamaan. Mutta se ei pysähdy vain siihen. Jopa ihmiset voivat päästä äänestysjohtoon toivoen saavansa suuria voittoja myydä palvelunsa puolueelle, joka on valmis maksamaan summan. Joten äänten väärentäminen, äänestystyöntekijöiden manipulointi tai jopa kaksinkertainen äänestys voi tapahtua milloin tahansa.

Mutta e-äänestyksellä blockchainilla tämä tilanne voi muuttua. Todellisuudessa blockchain voi estää kaksinkertaisen äänestyksen ja varmistaa, että yhdellä äänestäjällä on vain yksi mahdollisuus antaa ääni. Enemmän, se myös eliminoi kaiken kolmannen osapuolen osallistumisen ja luo väärennöksistä suojatun äänestyksen.

Parempi kyberturvallisuus

Teknologian integraation ansiosta monet ihmiset voivat nyt äänestää myös verkossa. Joten nämä online-äänet on laskettava oikein ja ne on säilytettävä kaikkien ulottumattomissa. Äänten manipulointi tai poistaminen on kuitenkin ongelmallinen tämäntyyppisessä äänestysjärjestelmässä. Useimmissa tapauksissa nämä tekniikat eivät voi tarjota täyttä turvallisuutta, jota tämä kapealla tarvitaan.

Siksi on aika blockchain-äänestyssovelluksen tehostaa peliä. Todellisuudessa blockchain hoitaa ongelman täydellisesti, koska se voi torjua kaikki ulkopuoliset tai sisäiset hyökkäykset. Lisäksi on monia sovelluksia, jotka voivat taistella myös DDoS-hyökkäyksiä vastaan. Joten, se on valtava etu luentoyhteisölle ja maan kansalaisille.

Parempi äänestystoiminnan hallinta

Äänestystoiminnan hallinta on valtava vastuu, ja monet eivät noudata sitä täysin. Pelissä on paljon elementtejä, ja niiden yhdenmukaistaminen yhdessä on vaikea vaatimus. Esimerkiksi suunnittelun, tuotannon ja logistiikan epäonnistumiset voivat viedä veronsa; Jos sinulla ei ole ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, se voi olla valtava katastrofi melko nopeasti.

Siksi blockchain-pohjaisen äänestyssovelluksen käyttö voi auttaa hallitsemaan kaikkia ongelmia yhdestä paikasta. Se on hyvä tapa seurata prosesseja ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti. Täällä hallitus voi käyttää IoT-laitteita seurantaan. Joten, se on valtava etu kaikille.

Nopeampi ääntenlaskenta

Paperiset äänestysliput ovat muinainen tapa äänestää. Enemmän, kun mukana on miljoonia ja miljoonia ihmisiä, ääntenlaskeminen voi kestää iät sen tekemiseen. Aivan Yhdysvalloissa äänten laskeminen kestää useita päiviä eri osavaltioissa. Todellisuudessa tämä aikaviive pahentaa tilannetta ja antaa myös mahdollisuuden manipuloida lopputulosta.

Siksi blockchainin käyttäminen äänestyksessä on hieno lisä ongelmien ratkaisemiseen. Todellisuudessa blockchain voi selvittää lopputuloksen heti sen jälkeen, kun äänestäjä on antanut äänensä. Joten ääni lasketaan välittömästi ja tehokkaasti. Koska mukana ei ole ihmisiä, ei ole myöskään ihmisen tekemiä virheitä.

Haluatko tarkistaa lisää blockchain-käyttötapauksia? Tutustu nyt yli 20 suosituimpaan blockchain-käyttötapaukseen!

Todellisia esimerkkejä blockchain-pohjaisista äänestysjärjestelmistä

Mietit vain blockchain-äänestysjärjestelmien todellisia seurauksia. No, on todella monia maita, jotka ovat tehneet aloitteita lohkoketjuun. Katsotaan siis joitain blockchain-äänestysesimerkkejä nähdäksesi todellisen skenaarion.

Viro

Viron hallitus on yksi ensimmäisistä blockchain-pohjaisista äänestysesimerkkeistä, joka käyttää tätä tekniikkaa jo jonkin aikaa. Tällä hetkellä Viro on yksi maailman edistyneimmistä maista. Enemmän, ei vain äänestyksessä, mutta he käyttävät myös tätä tekniikkaa älykorteissa ja helpottavat monia valtion palveluja.

Kanada

Kanada on myös toinen maa blockchain-pohjaisen äänestyksen esimerkissä. Kanadan digitaalikauppakamari aloitti äskettäin ensimmäisen blockchain-käyttöönoton vaaleissa ja ohjaa kaikkia siinä olevia poliittisia puolueita.

Sierra Leone

Sierra Leone on toinen maa, joka käyttää blockchainia äänestyksessä. Enemmän, he jo suorittivat blockchain-pohjaisen äänestyksen ja tarkastelivat järjestelmän toimintaa. Todellisuudessa hallitus haluaa lisätä avoimuutta ja luottamusta järjestelmään ja varmistaa, että se on oikeudenmukainen mahdollisuus kaikille.

Venäjä

Venäjä työskentelee myös blockchain-äänestysjärjestelmän projektissa. Todellisuudessa Moskovan viranomaiset toteuttavat sähköistä äänestyshanketta vuodesta 2019 lähtien. Täällä he tekivät yhteistyötä Moskovan tietotekniikan osaston (DIT) ja Moskovan kaupungin vaalilautakunnan kanssa. Tällä hetkellä he uskovat, että tulokset ovat onnistuneet, ja he haluavat viedä sen seuraavaan vaiheeseen.

Blockchain voi auttaa sinua parantamaan yritystäsi. Aloita blockchain-projektisi käyttämällä lopullista blockchain-toteutusstrategiaamme nyt!

Sveitsi

Sveitsi on toinen maa, joka työskentelee blockchain-äänestysjärjestelmän projektissa. Todellisuudessa suurin osa Zugin kansalaisista on jo todella tyytyväinen e-äänestyksen lohkoketjuihin, koska se tekee prosessista paljon kustannustehokasta ja nopeaa. Lisäksi he osallistuivat äskettäin äänestykseen järjestelmän testaamiseksi.

Tanska

Tanska työskentelee blockchain-äänestysjärjestelmähankkeessa. Se on jo käyttänyt tätä tekniikkaa jo monilla julkishallinnon aloilla. Hallitus käytti myös tätä järjestelmää äänestykseen, ja nyt he käyttävät sisäisiä vaalejaan tällä tekniikalla.

Australia

Australia on myös kilpailussa blockchainin käyttämisestä äänestyksessä. Tällä hetkellä he aikovat käyttää tätä tekniikkaa tulevissa äänestysjärjestelmissään. Lisäksi he haluavat varmistaa, että järjestelmä on väärä ja 100% suojattu, ennen kuin he virallisesti integroituvat järjestelmään.

Etelä-Korea

Etelä-Korean pääkaupunki Soul osallistuu blockchainin käyttämiseen äänestykseen. Tällä hetkellä he varmistavat, että kansalaisalusta Democracy Seoul on täysin integroitu blockchainiin äänestyspetosten estämiseksi.

Katso 50 parasta yritystä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa, nähdäksesi reaalimaailman esimerkkejä blockchain-pohjaisista käyttötapauksista.

Päätösajatukset

Loppujen lopuksi blockchain äänestyksessä voi olla siunaus, jos maailma kohtelee sitä näin. Koska lohkoketju on kuitenkin edelleen kehittymässä, monet ovat skeptisiä tämän uuden tekniikan aitoutta kohtaan. Kyllä, tiedämme, että blockchain ei ole kaikki niin täydellinen; silti se voi tarjota paljon käyttötapauksia, jos aloitamme integroinnin tai keskitymme enemmän sen parantamiseen turvallisemmaksi ja oikeudenmukaisemmaksi.

Joten on aika hallituksilla ympäri maailmaa tehostaa ja tehdä aloite vaalien muuttamiseksi avoimemmiksi ja oikeudenmukaisemmiksi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten blockchain voi vaikuttaa tähän järjestelmään, suosittelemme aloittamaan ilmaisen blockchain-kurssimme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map