Kuinka Blockchain-työmarkkinat kukoistavat!

Viime maaliskuussa 2010 Bitcoinin arvo oli jopa alle penniäkään. Nopeasti eteenpäin kymmenen vuotta, Bitcoinin arvo vuonna 2020 nousi 20 000 dollariin, ja varhain sijoittaneet ihmiset ratsastivat luksusautoilla. Bitcoinia ympäröivä villitys on aina luontainen suhde sen hintaan; universaalisuus ajoi Blockchain-työmarkkinat valokeilaan.

Vuosina 2017–2020 Blockchainin kysyntä kasvoi lähes 2000 prosenttia, ja siitä tuli yksi alan arvostetuimmista taidoista. Vuoteen 2024 mennessä Blockchain-markkinoiden nettovarallisuus odotetaan olevan noin 20 miljardia dollaria. Tänään 69% pankit ottavat käyttöön Blockchain-tekniikan lisätä ylimääräisiä suojaustasoja ja tehdä palveluistaan ​​vaivatonta.

Blockchain-työmarkkinoiden nykytila

LinkedIn-sivustolta kerättyjen tietojen mukaan Blockchain on kärjessä niiden taitojen luettelossa, joilla on suuri kysyntä vuonna 2020. Sivusto loi tämän sijoituksen ottamalla huomioon ne taidot, joilla on suuri kysyntä tarjonnan suhteen. Useimmiten palkkaavien henkilöiden osaaminen on selkeä osoitus Blockchainin kasvavasta kysynnästä.

  • Yritykset vaativat lisää Blockchain-kykyjä

Blockchain-työpaikkojen korkea sijoitus on selkeä osoitus siitä, kuinka paljon se on tunkeutunut yritysmaailmaan. Vain vuosi sitten Blockchain ei ollut mukana kysytyimpien taitojen luettelossa. Blockchain on tällä hetkellä kysytyin taito Australiassa, Saksassa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa. Se päihittää muita suosittuja tekniikoita, kuten tekoäly ja pilvipalvelut.

Blockchain oli kerran piilotettu salausvaluutan valtakunnan varjoon. Mutta siitä on nyt tullut kannattava liiketoimintaratkaisu useisiin ongelmiin. Siksi rekrytoijien ei tarvitse olla rahoituspalvelujen kanssa etsimään uusia rekrytointeja Blockchain-töihin.

Blockchain-työmahdollisuudet

Kun keskitymme tuotteiden tuomiseen markkinoille ja kannattavuuteen, Blockchainin myynti-, markkinointi- ja suunnitteluroolien määrä on kasvanut. Kryptovaluutanvaihto on tämän alan tärkeimmät työnantajat. Noin 42% Blockchain-teollisuuden työntekijöistä työskentelee näissä pörsseissä, kun taas 10% työskentelee kaivos- ja laitevalmistajissa.

Kaikki yritysmaailman suuret nimet, kuten American Express, Amazon, Microsoft, JP Morgan Chase, Oracle ja IBM, ovat ottaneet Blockchainin liiketoiminta-alueeksi. Blockchainin työmarkkinat vaihtelevat nyt useilla toimialoilla, terveydenhuollosta merenkulkuun, peleistä ja viihteestä elintarviketurvallisuuteen ja maatalouteen.

Linkedin-raportin mukaan Blockchain on huippuosaaminen vuonna 2020.

  • Korkea palkka blockchain-ammattilaisille

Monet organisaatiot käyttävät Blockchainia nyt monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen, ja tämä luo myös suuren puomin Blockchain-työmarkkinoilla. On riittävästi tietoa, joka toimii todisteena Blockchain-ohjelmoijien kasvavasta kysynnästä ja korkeista palkoista. Vuonna 2019 määrä töitä, jotka liittyvät Blockchainiin nousi 300 prosenttia vuoteen 2018 verrattuna.

San Jose, San Francisco ja New York näkivät eniten aukkoja. Tämä Blockchain-verkkotunnuksen työpaikkojen kysynnän nousu on johtanut myös Blockchain-työpaikkojen kasvuun. Online-työpaikkasivuston Hiredin mukaan Blockchain-kehittäjän keskipalkka on noin 150 000 ja 175 000 dollarin välillä. Tämä on huomattavasti korkeampi kuin keskimääräinen ohjelmistoinsinööri ansaitsee.

Blockchainin kehittäjien Blockchain-palkkataso ei ole osa niitä, jotka työskentelevät toisen kysytyn tekniikan, tekoälyn, kanssa. Blockchain on runsas yhdistelmä ohjelmointikonsepteja ja -teknologioita, kuten kirjanpitotalous ja olio-ohjelmointi, jolla on vankka salausperusta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaatimusasiantuntijoille ja tuotepäälliköille on alalla suuri kysyntä.


Lue myös: Kuinka tulla Blockchain Engineeriksi?

  • Lisää yrityksiä on ottanut käyttöön blockchain-tekniikan

Koska tarjonta Blockchain-kehittäjille on melko alhainen, kysyntä on myös melko korkea, ja tämä on syy Blockchain-työmarkkinoiden kasvuun. Vaikka Blockchainin edut ovat edelleen tutkimuksen alla, kaikki tietävät tekniikasta nykyään laaja-alaisen tiedotusvälineiden takia.

Useat vakiintuneet organisaatiot ovat ottaneet käyttöön Blockchainin ja jopa tehneet aloitteita, jotka liittyvät yksinomaan tähän tekniikkaan. Microsoft on yksi tällainen organisaatio, joka teki tämän Azuren kanssa ja esitteli siinä Blockchain-alustan. IBM: llä on myös oma Blockchain-divisioona, joka perustuu Hyperledgeriin.

blockchain-tekniikkaa käyttävät yritykset

Sosiaalisen median jättiläisillä Facebookilla on oma tiimi, joka määrittää, miten heidän liiketoimintansa käyttää Blockchainia. Yritykset toteuttavat useita toimenpiteitä Blockchain-työmarkkinoilla työskentelevien kehittäjien toimitusongelman ratkaisemiseksi. Näitä ovat palkkio-ohjelmat, joissa kehittäjiä kutsutaan tunnistamaan virheitä asiakkaissa ja protokollissa, joista he saavat palkkioita.

Monet organisaatiot pitävät käynnistysleirejä esitelläkseen uutta tekniikkaa aloitteleville ohjelmoijille. Yliopistot ovat myös tulossa kentälle ja perustavat verkkokursseja, jotka liittyvät Blockchainiin.

Tarkista myös: Luettelo yrityksistä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

  • Blockchain-markkinoiden kasvu

Vuoteen 2025 mennessä kansainvälisten Blockchain-markkinoiden arvo kasvaa 3 miljardista dollarista vuonna 2020 39,7 miljardiin dollariin. Tämä tuo Yhdistetty vuosikasvu 67,3 prosenttiin näiden viiden vuoden välillä. Blockchainin globaaleja markkinoita ohjaavia tekijöitä ovat tarve Blockchainin integrointiin toimitusketjun hallintasovelluksiin ja tarve tehdä liiketoimintaprosesseista saumattomia ja yksinkertaisia.

Vuonna 2020 näemme, että yksityisellä Blockchainilla on suurin markkinaosuus. Yksityinen Blockchain on jaettu pääkirja tai tietokanta, joka käyttää perinteisiä suojaustekniikoita, kuten käyttäjän oikeuksia. Organisaatiolla on yksinoikeus käyttää joitain yksityisiä avaimia, joita he käyttävät yksityisen Blockchainin suojaamiseen.

Tässä vain yhden organisaation on kirjoitettava käyttöoikeudet ja käytettävyyden perusteella; he voivat myös rajoittaa lukuoikeuksia. B2B-käyttötapauksissa yritykset voivat helposti hyödyntää Blockchain-tekniikkaa yksityisen Blockchainin avulla.

Organisaatiot pyrkivät tehostamaan liiketoimintaprosessejaan kustannustehokkaalla tavalla pk-yritysten avulla. Joten voimme odottaa pk-segmentin CAGR: n olevan huomattavasti korkeampi vuosien 2020 ja 2025 välillä. Useimmat pk-yritykset ovat vasta aloittaneet kokeilun Blockchainin kanssa. Tulevina vuosina kuitenkin yhä useammat yritykset alkavat ottaa käyttöön pk-yrityksiä. Tämä vaikuttaa Blockchain-työn suuntauksiin. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat avoimuutta ja alhaiset infrastruktuurikustannukset,

Soveltamisalaltaan pankki- ja rahoituspalvelut saavat eniten osuutta vuonna 2020. Yritykset ovat viime aikoina tajunneet, että ne voivat varmistaa asiakastapahtumat Blockchain-tekniikan avulla.

Blockchain-työmarkkinat tällä sovellusalueella kasvavat nopeasti kansainvälisesti. Tämä johtuu alennetuista omistuskustannuksista, nopeista tapahtumista, alkuperäisistä kolikoista ja nousevista kryptovaluutoista.

  • Blockchain-trendit 2020

Hallitukset ja valtion virastot seuraavat tiiviisti Blockchain-teollisuutta vuoden 2020 aikana. Blockchain-kaupat ovat hallittavissa ja läpinäkyviä. Tämä voi olla ratkaisevan tärkeää korruption, rahanpesun ja rajat ylittävän rikollisuuden torjunnassa. Joten vuonna 2020 Blockchainin työtrendit sisältävät hallitukset, jotka palkkaavat alan asiantuntijoita.

Suuret yritykset jatkavat Blockchainiin liittyvän toiminnan laajentamista. Rahoitus- ja palvelualat ovat jo mukana Blockchainissa. Lisäksi vuonna 2020 näemme suurimmat logistiikka- ja kuljetusyritykset heidän jalanjäljissään.

Vuonna 2020 Blockchain-työmarkkinoiden tehokkaimmat ja tehokkaimmat startupit ovat ne, jotka selvisivät salauslama joukkorahoituksen avulla. Nämä yritykset alkavat tarjota arvokkaita palveluja ja perustella investointinsa.

Lue myös: Tulevat Blockchain Trends 2020

Blockchain-työmarkkinat kukoistavat

Useita hakkereita ja hyökkäyksiä selviytynyt Blockchain-teollisuus osoittaa tehokkuutensa vuonna 2020 ja saattaa jopa ylittää tämän osaston riskipääomasektorin.

Blockchain on seuraava iso asia, ja sillä on potentiaalia muuttaa koko maailma, ja on mielenkiintoista nähdä, mitä se tuo tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Internet on täynnä Blockchain-kehittäjien haettuja mainoksia, ja tämä suuntaus jatkuu tulevina vuosina.

Haluatko rakentaa urasi kysytyimmällä tekniikalla? Sinun pitäisi aloittaa Blockchain-matkansi nyt ilmaisella Blockchain-kurssilla. Ota ensimmäinen askel nyt luoda valoisa tulevaisuus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map