Kuinka Blockchain voisi häiritä terveydenhuoltoa?

Blockchain on katalysaattori prosessien ja liiketoimintamallien muuttamiseen terveydenhuollon yritysyrityksissä. Selvitetään tarkalleen, kuinka blockchainista on tulossa häiritsevä voima, erityisesti terveydenhuollon alalla.

Terveydenhuollon ala on valtava markkinapaikka. Ainoastaan ​​Yhdysvalloissa terveydenhuoltomenojen arvioidaan olevan 3,8 biljoonaa dollaria vuonna 2018. Sen ennustetaan myös saavuttavan 6 biljoonaa dollaria vuoteen 2027 mennessä. Mutta surullinen todellisuus on, että tämä tärkeä osa elämäämme on erittäin tehotonta. Todellisuudessa yli 30% terveydenhuoltomenoista on hukkaan huonon hallinnon ja turvallisuuden takia.

Huipputason innovaatiolohkoketju liittyy terveydenhuoltoon tarjoamalla korkeaa turvallisuutta, seuraamalla lääkkeitä ja antamalla omistajuuden takaisin henkilöille, joilla on oikeus suostua sen käyttöön. Yksilöt voivat myös siirtyä tietojen säilytykseen perustuvien tietojen välillä organisaation eri rajojen yli.

Blockchain voi todella tehdä muutoksen, ja terveydenhuoltosektorillamme on korkea aika käyttää tätä tekniikkaa omiin etuihinsa. Joten tässä oppaassa käyn läpi terveydenhuollon blockchain-alueen ja kuinka tämä tekniikka häiritsee hitaasti tätä alaa. Aloitetaan!

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Blockchain Fundamentals -kurssi

Blockchain terveydenhuollossa: miksi tätä alaa on muutettava?

Nykyinen terveydenhuoltojärjestelmä on täynnä porsaanreikiä ja turvallisuuskysymyksiä. Suurin osa näistä asioista keskittyy lääketieteellisiin tietoihin, lääkkeiden toimitusketjuun, kliinisiin tutkimuksiin, potilastietoihin, lääkäreiden valtakirjoihin ja niin edelleen. Tästä päivästä lähtien nämä asiat ovat niin ylivoimaisia, etteivät edes suurimmat terveydenhuollon yritykset pysty käsittelemään sitä. Katsotaanpa, mitä nämä asiat ovat –

Väärennetyt lääkkeet

Tämä on yksi tämän alan tappavimmista kysymyksistä. Todellisuudessa terveydenhuollon teollisuudella ei ole asianmukaisia ​​työkaluja jokaisen lääkkeen jäljittämiseen valmistusvaiheesta potilaisiin. Siksi monet lääkkeet väärennetään. Pahinta on, että nämä väärennetyt lääkkeet pääsevät järjestelmään havaitsematta, ja ihmiset ostavat niitä vain sairastumaan vakavasti.

Monissa tapauksissa nämä lääkkeet ovat jopa hengenvaarallisia. Asia on, että väärennettyjen lääkkeiden valtava määrä aiheuttaa myös terveydenhuollon menettää rahaa vuosittain. Lääkeyritykset voivat menettää miljardeja vuosittain väärennetyistä tuotteista.

Huono tiedonhallinta ja segmentointi

Tämä on toinen tärkeä näkökohta, jossa terveydenhuoltojärjestelmä epäonnistuu suuresti. Itse asiassa terveydenhuollon johtamisjärjestelmä ei todellakaan ole kunnossa. Tämän seurauksena suurin osa tiedoista katoaa tai menee väärin. Joten kun niitä tarvitaan, et löydä niitä helposti tai ajoissa. Todellisuudessa se voi myös johtaa siihen, että lääkärit saavat väärää tietoa tai jopa viivästyksiä oikeiden tietojen saamisessa, mikä aiheuttaa vakavaa haittaa potilaille..

Lisäksi monissa tapauksissa tiedot segmentoidaan koko tietokannassa ja järjestäytymättömällä tavalla. Joten niiden järjestäminen samojen kriteerien mukaan ei myöskään ole mahdollista.


Ei potilaan yksityisyyttä

Pahin osa terveydenhuoltojärjestelmää on potilaiden yksityisyyden puute. Potilaan lopussa heillä ei ole hallintaa siitä, kuka voi nähdä henkilökohtaiset tietonsa ja kuka ei. Heillä ei myöskään ole pääsyä omiin tietoihinsa, mikä on aluksi melko järjetöntä. Suurimman osan ajasta nämä tiedot myydään kolmansille osapuolille, joissa he käyttävät tietoja väärin ilman potilaan suostumusta.

Todellisuudessa tämä vähentää asiakastyytyväisyyttä ja lääkärien luottamusta parhaan puhelun soittamiseen.

Ei tarpeeksi terveydenhuollon tietojen tallennusta

Ei ole yllättävää, että terveydenhuolto jatkaa potilastietojen tallentamista, koska nämä tiedot ovat välttämättömiä potilaiden ja jopa tutkijoiden hyödyksi myöhemmin. Mutta ajan mittaan näiden terveydenhuollon tietojen tallennusjärjestelmä on vanhentunut. Nämä eivät riitä kasvavan määrän tiedon tallentamiseen tai edes kykene analysoimaan niitä.

Tietotallennusjärjestelmissä on ohjelmisto-aukkoja, joihin verkkorikolliset voivat helposti kohdistaa. Joten, se uhkaa massiivista tietoturvaloukkausta.

Huono kyberturvallisuus

Terveydenhuoltojärjestelmissä on oltava korkeammat turvallisuusprotokollat, jotta voidaan varmistaa sekä potilaiden että lääkärien luottamuksellisuus. Mutta tekniikka, jota he tällä hetkellä käyttävät, ei sovellu tähän tehtävään. Todellisuudessa vanha tekniikka on altis tietoturva-aukkoille, jotka aiheuttavat kyberhyökkäyksiä.

Suurimmaksi osaksi nämä verkkorikolliset pääsevät näihin tietoihin ja myyvät ne kolmannelle osapuolelle, joka käyttää tietoja väärin. Pahinta on, että viranomainen ei useinkaan edes tiedä, että järjestelmään on murtauduttu.

Joten, ratkaisematta tätä ongelmaa, terveydenhuollon ala jää pian jälkeen.

Kasvavat kustannukset

Terveydenhuollon kustannukset kasvavat päivä päivältä. Tarkemmin sanottuna huumeiden valmistuskustannukset ovat todella korkeat, minkä seurauksena kuluttajien on ostettava niitä korkealla hinnalla. Tämä ei salli kaikkien ihmisten pääsyä asianmukaisiin terveydenhuoltolaitoksiin, mikä on heidän oikeutensa.

Toimitusketjun kasvavan tehottomuuden vuoksi valmistus- ja lähetyskustannukset kuitenkin kasvavat, mikä johtaa tuotteiden hintojen nousuun. Joten aloittelijoille tämän sektorin on selvitettävä tehottomuudet ja toteutettava toimenpiteitä sen perusteella.

Lue myös:Blockchain-tekniikan tärkeimmät ominaisuudet

Blockchainin edut terveydenhuollossa

Nyt kun tiedät, mitkä ovat tämän alan pääkysymykset. Katsotaan etuja, joita blockchain voi tuoda pöytään.

Tietojen tarkkuus

Blockchainin käyttö terveydenhuollossa voi auttaa sinua saamaan tietojen tarkkuuden kaikissa vaiheissa. Varmistaakseen, että kaikki terveydenhuoltojärjestelmän potilastiedot ovat paikallaan, blockchain voi antaa tehtävälle muuttumattomuuden. Todellisuudessa mitään lohkoketjuun tallennettuja tietoja ei voida muuttaa millään tavalla. Joten jos otat käyttöön oikean tarkastusmenettelyn, jokainen asiakirja pysyy ennallaan.

Joten ei ole mahdollisuutta minkäänlaiseen ristiriitaan tai epätarkkoihin tietoihin. Tämän terveydenhuollon ongelman ratkaisemiseksi on jo käynnissä monia hankkeita.

Yhteentoimivuus

Blockchainin edut terveydenhuollossa ulottuvat myös yhteentoimivuuteen. Todellisuudessa voit käyttää blockchain-tekniikkaa muodostaaksesi yhteyden tämän alan eri osapuoliin. Voit esimerkiksi käyttää blockchain-alustaa keskuksena yhteyden muodostamiseen sairausvakuutuksen tarjoajiin, sairaaloihin, lääkkeisiin, jakelijoihin tai jopa terveystarkastajiin.

Tällä tavoin saat enemmän kokemusta kaikista tilanteista, joissa potilas voi automaattisesti pyytää vakuutusta ollessaan sairaalassa. Tämä auttaa myös tarkistamaan monet oikeudelliset asiakirjat paljon lyhyemmässä ajassa.

Korkea turvallisuus

Blockchain pyrkii tarjoamaan markkinoiden parhaat suojausprotokollat. Lohkoketjua käyttämällä terveydenhuoltojärjestelmät voivat tehostaa tietoturvamenettelyjään ja poistaa kaikki kyberhyökkäysten uhat.

Joten kukaan rikollinen ei voi vain murtautua järjestelmään, käyttää tietoja ja myydä niitä kolmansille osapuolille. Tämä on yksi blockchainin eduista terveydenhuollossa, joka on täysin välttämätöntä. Koska tekniikalla ei ole keskeistä vikapistettä, luonnonkatastrofien aikana terveydenhuollon yhteisö voi saada asiakirjoja sijainnistaan ​​riippumatta.

Alhaiset käsittelykustannukset

Blockchain-tekniikan käsittelykustannukset ovat melko pienet verrattuna perinteisiin perinteisiin järjestelmiin. Jopa vähäisen huollon ansiosta järjestelmä pystyy erinomaisesti käsittelemään suurta liikenteen nousua lyhyessä ajassa. Ei vain sitä, mutta jotkut alustat voivat tarjota 3000-10000 tapahtumaa sekunnissa. Kuvittele vain, kuinka paljon nopeammin sitä verrataan perinteisiin käsittelyjärjestelmiin.

Tästä puuttuu terveydenhuollon sektori, koska he sijoittavat miljoonia dollareita vuosittain vain ylläpidon vuoksi. Todellisuudessa blockchain voi häiritä terveydenhuoltoa tehokkaasti tarjoamalla tämän kustannussäästöratkaisun ilman vaivaa. Siihen on kuitenkin joitain muita kustannustekijöitä. Selitän sen pian.

Reaaliaikainen jäljitettävyys

Toinen lohkoketjun käytön etu tällä alalla on jäljitettävyysominaisuus. Todellisuudessa blockchain voi tarjota reaaliaikaisen huumeiden jäljityksen tai minkä tahansa muun toiminnan ekosysteemissä. Esimerkiksi valmistajat voivat seurata kaikkia lääkkeitä tuotantolinjalta aina kuluttajiin asti. Lisäksi he voivat jopa seurata tarvikkeitaan korkeimman laadun takaamiseksi joka kerta.

Toinen hieno ominaisuus on lääketieteellisten testiraporttien seuranta. Tämän avulla potilas tietää juuri, milloin hän voi odottaa saavansa erilaisia ​​lääketieteellisiä testejä. Joten tällä tavalla lohkoketju ja terveydenhuolto voivat alkaa esiintyä rinnakkain ja luoda paremman ja tehokkaamman toimivan ekosysteemin.

Lue myös:Blockchain terveydenhuoltoon: Käytä tapauksia ja sovelluksia

Mitkä ovat todennäköiset käyttötapaukset?

blockchain ja terveydenhuollon infografiikka

Sähköisten terveystietojen turvaaminen

Kuvittakaamme skenaario, jossa sinun on täytettävä lääketieteelliset lomakkeet vain kerran, äläkä enää koskaan käsittele mitään paperityötä! Terveydenhuollon lohkoketju voi tarjota sinulle yhden portaalin, joka sisältää kaikki tiedot digitaalisissa muodoissa. Terveydenhoitoala käyttää tyypillisesti edelleen paperipohjaisia ​​manuaalijärjestelmiä, mikä on altis virheille.

Mutta kun blockchain on sekoituksessa, on vain ajan kysymys, missä jokainen asiakirja saa digitaalisen läsnäolon. Lisäksi terveydenhuollossa on monia blockchain-sovelluksia, jotka luovat keskuksen potilaalle, ja hän voi ladata yleistietonsa sinne, ja muut lääkärit voivat tarkastella niitä luvalla.

Joten, se on loistava käyttötapa blockchainille.

Paremmat vakuutuskorvaukset ja tilintarkastukset

Lohkoketju ja terveydenhoito voivat luoda upean ekosysteemin, jossa vakuutuskorvaukset käsitellään nopeammin. Todellisuudessa me kaikki tarvitsemme sairausvakuutuksen sairauslaskujemme kattamiseksi. Mutta prosessi on erittäin aikaa vievä ja hieman tylsä.

Itse asiassa kaikilla amerikkalaisilla on oltava sairausvakuutus, muuten heille on määrättävä rangaistus. Vaikka järjestelmä voi vaihdella maittain, vakuutuksilla on loppujen lopuksi suuri osa siinä. Joten prosessin on oltava mahdollisimman sujuva, tai aina joku joutuu joutumaan vaikeuksiin siitä.

Blockchainin avulla yritykset voivat virtaviivaistaa sairausvakuutuksiaan pitämällä kirjaa epäilyttävistä käyttäytymisistä ja eroon kaikesta paperityöstä. Yhdistämällä suoraan sairaalaan he voivat myös saada päivityksiä potilaan tilasta ja vaatimuksista.

Petollisen laskutuksen estäminen

Joka vuosi miljardeja ja miljardeja dollareita kerätään sopimukseksi vilpillisistä laskutuksista ja vääristä lääkemääräyksistä. Näiden lääketieteellisten laskujen avoimuus on olematonta, joten potilaat ovat tämän uhreja joka ikinen päivä. Tämän estämiseksi blockchain voi tarjota jokaiselle tapahtumalle läpinäkyvyyden jokaiselle yksittäiselle potilaalle.

Koska potilas voi seurata laskujaan blockchain-alustan kautta, ei ole mahdollisuutta lääketieteellisiin laskuihin liittyviin huijauksiin tai potilaan liikalaskutukseen. Siksi blockchain- ja terveydenhuollon teollisuus voivat luoda kuluttajille asianmukaisen turvallisen tilan, joka lisää luottamusta ja turvallisuutta.

Lue lisää:Lohkoketju lääkkeessä: kehittyykö lääketeollisuus?

Väärennettyjen lääkkeiden vähentäminen

Väärennetyt lääkkeet ovat yksi terveydenhuollon pääkysymyksistä. Kuten jo tiedätte, tästä aiheutuu miljardeja tappioita vuosittain. Maailman terveysjärjestön mukaan yli 10% maailman lääkkeistä on väärennettyjä tuotteita. Vaikka se saattaa tuntua pieneltä summalta, mutta todellisuudessa se laittaa laittomien valmistajien taskuun 75 miljardia dollaria.

Enemmän, 100 000 ihmistä kuolee niin paljon väärennettyjen tuotteiden kanssa joka vuosi. Tässä tapauksessa blockchain häiritsisi terveydenhuoltoa tarjoamalla asianmukainen seurantamenettely. Todellisuudessa voit käyttää lohkoketjua kaikkien lääkkeiden seuraamiseen ja varmistaa, että kuluttajat saavat vain alkuperäisiä. Enemmän, tämä auttaa myös tunnistamaan väärennetyt lääkkeet ja valmistajat.

Kliinisten tutkimusten todentaminen

Tämä on toinen blockchain-tekniikan käyttötapauksista terveydenhuollossa. Todellisuudessa lääketieteellinen testaus tai kliiniset tutkimukset riippuvat suuresti tietojen todentamisprosessista, koska siitä riippuu arvokkaita elämiä. Tietoja ei kuitenkaan varmenneta sataprosenttisesti, mikä antaa vilpillisen toiminnan laajuuden.

Mutta kaikkien tietojen tarkistamisesta aiheutuvat kustannukset ovat melko kalliita, kun budjetti on tiukka. Enemmän, tällaisen sijoituksen tuotto on nollan vieressä. Noin 150 000 dollaria käytetään tietojen tarkistamiseen ja vain 500 dollaria vastineeksi.

Blockchain voi kuitenkin auttaa ratkaisemaan tämän ongelman tarjoamalla hajautusmekanismin kaikkien tietojen tarkistamiseksi ja aikaleimaksi virheiden estämiseksi. Siksi se voi myös vähentää kaikkien näiden tietojen tallentamisen tai tarkistamisen kustannuksia. Terveydenhuollossa on jo monia blockchain-sovelluksia, jotka tarjoavat tätä ominaisuutta.

Potilastietojen suojaaminen

Potilastiedot ovat yksi terveydenhuollon tärkeimmistä osista. Kuten jo tiedätte, potilailla ei tällä hetkellä ole oikeastaan ​​mitään otetta tietoihinsa. Siksi kaiken tiedon väärinkäyttö on helppo tehtävä rikollisille tai varjoisille yrityksille.

Lisäksi useimmissa tapauksissa nämä tietorikkomukset maksavat kalliisti, koska ainoassa Yhdysvalloissa se vie noin 6,2 miljardia dollaria vuodessa. Enemmän, nämä kustannukset siirtyvät potilaille, mikä viime kädessä lisää heidän kokonaiskustannuksiaan, mikä ei todellakaan ole oikeudenmukaista.

Blockchain voi häiritä terveydenhuollon teollisuutta käyttämällä sen tietosuojakäytäntöjä. Monet estoketjualustat ovat yksityisiä tai yhdistettyjä. Joten käyttämällä näitä alustoja tukena terveydenhuollon sektori voi tarjota potilaille yksityisyyttä ja turvallisuutta. Siten se poistaa myös tietorikkomukset.

Lääketieteellisen henkilöstön todentaminen

Lääketieteen alalla on monia lääkäreitä ja asiantuntijoita ilman asianmukaista taustan tarkistusta. Monissa tapauksissa ajan ja resurssien puute sekä ylivoimainen kysyntä voivat saada sairaalat tai klinikat jättämään tämän prosessin huomiotta.

Tämän seurauksena alikokemattomat ihmiset voivat joskus palkata vaativaan työtehtävään, mikä vaarantaa myös potilaat. Lohkoketju voi kuitenkin nopeasti korvata tämän vanhan tarkastusmenetelmän huipputason hajauttamisella, jossa se voidaan tarkistaa suoraan verkossa.

Enemmän, voit myös käyttää tätä tekniikkaa sallimaan täydellisen, osittaisen tai hyvin rajoitetun pääsyn kaikkiin tunnistetietoihin. Tällä hetkellä terveydenhuollossa on monia blockchain-sovelluksia, jotka tarjoavat tätä ominaisuutta.

Lue lisää:Luettelo yli 20 Blockchain-tekniikan käyttötapauksesta

Toteutushaasteet ja näkökohdat

Blockchainiin liittyy tiettyjä toteutushaasteita. Todellisuudessa blockchainin käyttö terveydenhuollossa vaatii vielä paljon työtä. Tällä hetkellä blockchain on edelleen suhteellisen uusi tekniikka. Joten sillä on joitain rajoituksia, jotka on korjattava. Siksi minkä tahansa estoketjun toteuttamisen terveydenhuollossa on otettava ne huomioon etukäteen.

Skaalautuvuusrajoitukset

Blockchain on hieno tekniikka, mutta kaikkien tarjoamien etujen käyttämisessä on kompromissi. Ensinnäkin se käsittelee skaalautuvuusongelmia.

Joten kun verkossa on liikaa osallistujia, verkon suorituskyky heikkenee huomattavasti. Joten tämä voi aiheuttaa valtavan ongelman, koska ala käsittelee paljon potilaita kerralla.

Tässä on kuitenkin joitain ratkaisevia tekijöitä. Tietty estoketjun toteutus terveydenhuollossa yrittää ratkaista ongelman yksityisillä lohkoketjuilla tai käyttämällä erilaista yksimielisyyttä. Mutta se vaatii vielä pitkän matkan.

Tietojen standardointi

Tietojen standardointi on valtava huolenaihe. Et ymmärrä tai valitse, minkä tyyppisiä tietoja alustalle tulisi tallentaa, et voi käyttää etuja oikein. Esimerkiksi, jos valitset tietotyypin, joka on paljon suurempi, sinun on vaikea tallentaa kaikenlaisia ​​tietoja, vaikka käytät blockchainia.

Oletetaan, että foorumi haluaa säilyttää myös lääkärin muistiinpanot. Mutta se on tarpeettoman suuri tallennuskoko, mikä vaikuttaa ilmeisesti suorituskykyyn. Joten siinä tapauksessa tietojen standardoinnin etukäteen hahmottaminen estää ilmeisesti sen heikomman toiminnan. Kaikenlaisen estoketjun toteuttamisen terveydenhuollossa tulisi tarjota standardit tietojen tallentamiseen.

Blockchain-toteutushaasteista voi tulla iso este projektillesi, jos et tiedä miten hallita niitä. Voit tutustua 10 suurimpaan yrityslohkoketjun käyttöönottohaasteeseen saadaksesi lisätietoja niistä.

Hidas adoptioprosessi

Yksi massiivisista blockchain-haasteista terveydenhuollossa on adoptiovaihe. Koska kyseessä on uusi tekniikka, monet eivät ole kiinnostuneita käyttämään tekniikkaa vuosien ajan käyttämiensä vanhojen järjestelmien sijaan. Todellisuudessa se on valtava muutos ja voi muuttaa tapoja, joilla hoidamme liiketoimintaa.

Puutteellisuus tai uusi ominaisuus on myös jonkin verran arvaamaton, koska kukaan ei tiedä miltä blockchain-pohjaisen ekosysteemin maailma todella tuntuu. Joten adoptioprosessi on edelleen melko hidasta. Tässä tapauksessa organisaatiot tai foorumit voivat tarjota kannustimia motivoida ihmisiä osallistumaan.

Kallis

Tämä on yksi blockchainin haitoista terveydenhuollossa. Todellisuudessa blockchain-tekniikka voi lisätä tulojasi, mutta aiempien järjestelmien toteuttaminen tai jopa korvaaminen tällä vaatii mittavia investointeja.

Koska tekniikkaa ei ole vielä laajalti saatavilla ja vain pieni määrä yrityksiä tai startup-yrityksiä työskentelee sen parissa, hinnoittelu on edelleen melko korkea. Lisäksi kun terveydenhuollon organisaatioiden on siirryttävä uuteen tekniikkaan vanhoista järjestelmistään, niiden korvaaminen vaatii enemmän aikaa ja rahaa. Siksi monet yritykset eivät ole kiinnostuneita sijoittamaan niin paljon rahaa tekniikkaan.

Sääntelyyn liittyvät näkökohdat

Toinen terveydenhuollon estoketjun suurimmista haitoista on sääntelyn puute. Ilman asianmukaista sääntelyä alustalla terveydenhoitoala ei voi toimia tehokkaasti. Nämä yritykset tarvitsevat säännöksiä, jotta ne pysyvät päivittäisissä tehtävissä ja noudattavat erityisiä sääntöjä laittoman toiminnan poistamiseksi.

Joten, mitä organisaatiot voivat tehdä, on tehdä politiikkaa blockchain-tekniikan hallinnoinnista sekä hahmotella sääntelyehdot etukäteen. Niiden on kuitenkin otettava huomioon myös järjestelmän hajautettu luonne.

Kaikenlainen muokkaus tulisi tehdä vaikuttamatta blockchainin perusperiaatteisiin.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät blockchainia terveydenhuoltoon

Muuta terveydenhuoltoa

Change Healthcare on yksi yrityksistä, joka käyttää estoketjua terveydenhuollon alalla. Joka tapauksessa he tarjoavat älykkään terveydenhuoltoverkon ™ potilasvaatimusten ja tilaseurannan hallintaan reaaliajassa. Enemmän, se käyttää Hyperledger Fabricia projektin taustalla olevana tekniikkana.

Haluatko tietää enemmän Hyperledger-kankaasta? Tutustu nyt Hyperledger-kankaan lopulliseen oppaaseen!

FDA (elintarvike- ja lääkevirasto)

FDA: n ratkaisu on toinen luova otos, jossa voit nähdä blockchainin häiritsevän terveydenhuoltoa. Enemmän, tämä alusta suojaa terveydenhuollon tietoja, kuten EMR, genomitiedot, kliiniset tutkimukset ja niin edelleen. Joka tapauksessa tämä tekniikka käyttää Hyperledgeriä myös ratkaisunsa tehostamiseen.

DHL

DHL on toinen hyvä esimerkki blockchainin menestymisestä terveydenhuoltoalalla. Todellisuudessa he työskentelevät Accenturen kanssa POC: lla, joka jäljittää farmaseuttiset lääkkeet valmistuksesta kuluttajaan. Näin he voivat helposti käsitellä väärennöksiä.

Tautien torjunnan ja ehkäisyn keskukset

Myös tautien torjunnan ja ehkäisyn keskukset ovat täällä, jotta he voivat käyttää tätä tekniikkaa terveydenhuoltoalalla. Tällä hetkellä he työskentelevät suoraan IBM: n kanssa alustalla, joka tallentaa ja suojaa kaikkia sähköisiä terveystietoja (EHR). Joten he käyttävät siihen Hyperledger-kangasta.

Pfizer

Se on yksi suurimmista lääkeyrityksistä maailmassa. Todellisuudessa Pfizer ja Biogen käyttävät estoketjua häiritsemään terveydenhuoltoalaa perustamalla kliinisen toimituksen lohkoketjutyöryhmän. Enemmän, tämä ryhmä kehittää POC: ta lääkkeiden digitaalisen inventaarion kirjaamisen seuraamiseksi ja hallinnoimiseksi.

Maailman terveysjärjestö (WHO)

Toinen suurimmista blockchain-terveydenhuoltoprojekteista käyttää tekniikkaa jakamaan turvallisesti koronavirusta koskevia tietoja. Enemmän, alusta käyttää Hyperledger Fabricia perusteknologiana. Alusta voi lisäksi tarjota COVID-19: n varhaisen havaitsemisen ja kuormittajat.

Metlife

MetLifen innovaatiokeskus LumenLab työskentelee sairausvakuutuksen automaatioprosessien parissa. Todellisuudessa he tarjoavat automaattisen vakuutuksen raskaana oleville naisille, jotka ovat tekemisissä raskausdiabeteksen kanssa. Parasta on, että heidän ei tarvitse edes vaatia vakuutusta; se menee automaattisesti heille, kun he ovat todistaneet ongelmat.

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline on yksi suurimmista lääkeyrityksistä tällä hetkellä. Mutta he työskentelevät myös erilaisissa blockchain-terveydenhuoltohankkeissa. Yksi hankkeista käyttää Ethereumia, joka seuraa kaikkia farmaseuttisia tuotteita ja poistaa väärennösten laajuuden sekoittuakseen aitojen tuotteiden kanssa.

McKesson

McKesson on yksi johtavista terveydenhuollon yrityksistä. Todellisuudessa tämä yritys yhdessä muiden jättiläisten kanssa tekee yhteistyötä MediLedgerin kanssa alustan luomiseksi sopimuksille ja takaisinperinnälle. Lääkeyhtiöillä on yleensä hinnoittelujärjestely GPO: n ja tukkukauppiaiden kanssa. Joten jokaisen osapuolen on tärkeää tietää mieltymykset ennen niiden ostamista.

UnitedHealth Group

UnitedHealth Group työskentelee yhdessä blockchain-terveydenhuoltoprojektista, joka keskittyy pitämään kaikki terveydenhuollon tietueet ajan tasalla ja suojattuna. Todellisuudessa, kun terveydenhuolto käsittelee suurimmaksi osaksi virheellisiä tietoja, yritys pyrkii poistamaan tämän ongelman lopullisesti.

Lue lisää:Luettelo 50 parhaasta yrityksestä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Päätösajatukset

Blockchain valtaa hitaasti terveydenhuollon teollisuuden. Se voi kuitenkin olla yksi toistaiseksi tekniikoista, joka muuttaa terveydenhuollon hierarkiaa antamalla potilaille valtuudet.

Tämä auktoriteetin siirto johtaa viime kädessä potilaskeskeisempään hoitoon. Blockchainin vaikutukset terveydenhuollossa ovat kuitenkin toistaiseksi vain pintatasolla. Sitä on vielä pitkä matka.

Jokainen aloittelija voi käyttää tätä opasta oppiakseen tekniikan häiritsevän voiman. Mutta jos olet kiinnostunut oppimaan enemmän blockchain-tekniikasta, voit aloittaa ilmaisella blockchain-kurssillamme. Ota ensimmäinen askel kohti uutta aikakautta nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map