Kuinka tulla Blockchain-ammattilaiseksi

Ura blockchain-ammattilainen on erinomainen valinta. Uran rakentaminen, blockchain-ammattilainen voi kuitenkin olla vaativa. Jos sinulla ei ole asianmukaista ymmärrystä siitä, mitä taitoja heillä on, sinun on vaikea tulla sellaiseksi. On olemassa monia blockchain-ammatillisia sertifiointiohjelmia, jotka auttavat sinua, mutta ovatko ne laillisia?

Se voi olla todella vaikea selvittää. Mutta älä huoli, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Blockchain-teollisuus on täynnä mahdollisuuksia, mutta sillä ei ole innovaatioita ja luovia ihmisiä vetämään vetoa. Joten mitä se tarkoittaa sinulle? Se tarkoittaa, että vähän ohjaamalla ja kiinnostamalla blockchainia voit muovata itsesi täyttämään joitain tärkeitä positioita markkinoilla.

Joten, emme tuhlaa enää aikaa. Tässä oppaassa saat perusteellisen tiedon siitä, millaisia ​​taitoja sinun on rakennettava ja mitkä ovat vastuutesi blockchain-ammatillisessa asemassa.

Toivottavasti voit kuitenkin käyttää näitä vinkkejä ja suunnitella tulevaisuuden suunnitelmat vastaavasti.

Joten, aloitetaan!

Kuka on Blockchain-ammattilainen?

Ensinnäkin, aloitetaan perusasioista. Kuka on ensinnäkin ammattilainen, eikö? No, teknisesti blockchain-ammattilainen on joku, joka on poikkeuksellisen ammattitaitoinen tietyllä lohkoketjun alalla. Todellisuudessa blockchain-ammattilainen on henkilö, joka voi keskittyä tiettyyn alaan, mutta toimisi yritysympäristössä.

Jos et vielä tiedä, blockchain-ammattityöt edellyttivät pääasiassa keskittymistä yhteen ratkaisun näkökulmaan, kuten kunnianarvoiluun tai liiketoiminnan tuloksiin. Joten, jotta voit kutsua itseäsi blockchain-ammattilaiseksi, sinun on oltava erittäin asiantunteva yhdessä kapealla. Enemmän, sinulla on oltava myös käytännön tietopohja.

Siksi on paljon erityisiä taitoja, joihin on keskityttävä, mutta tulevaisuuden suunnitelmien perusteella voit ohittaa enemmän tai vähemmän yhden tai kaksi.

Toisaalta, blockchain-ammattityöt vaativat sinua olemaan poikkeuksellisen asiantunteva aiheesta. Joten et voi saada blockchain-ammatillisia työpaikkoja urasi alkuaikoina. Sinun on hankittava ainakin kokemusta tai oltava poikkeuksellisen asiantuntija saadaksesi tilauksen yhtenä.

blockchain-ammattilainen


Mitä teknisiä taitoja Blockchain Professionalilla on oltava?

Jos haluat tulla sertifioiduksi blockchain-ammattilaiseksi ja maata itsellesi blockchain-ammattilaisia, sinun on työskenneltävä kovasti näiden teknisten taitojen saamiseksi. Sen lisäksi, että olet perehtynyt blockchain-tekniikkaan, sinun on myös menestyttävä yritysyrityksen näkökulmasta.

Ilman sitä kohtaat vaikeuksia tällaisessa ympäristössä. Joten katsotaanpa, millaisia ​​teknisiä taitoja tarvitset blockchain-ammattilaiselle.

Suosittujen ohjelmointikielten asiantuntija

Ensimmäinen on tietysti asiantuntija eri suosituilla ohjelmointikielillä. Blockchain-ammattikoulutuksessasi sinun on oltava koodaamisen asiantuntija. Ilman sitä sinulla olisi vaikeuksia jatkaa tätä uraa.

Enemmän, vaikka valitsisitkin toisenlaisen ammattialan, sinun on silti opittava nämä kielet. Koska blockchain-tekniikasta on monia versioita, et tiedä, mitä tarvitset omalle blockchain-ratkaisulle.

Esimerkiksi Python, JavaScript, Java tai Solidity ovat muutamia niistä kielistä, jotka soveltuvat blockchain-alustoille. Joten, jos sinulla ei ole asiantuntemusta heistä, olisi vaikeaa tulla ammattilaiseksi blockchainissa.

Pysty kehittämään blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja

Kun olet saanut blockchain-ammatillisen sertifikaatin, sinulla on oltava taito suunnitella tai kehittää minkäänlaista blockchain-pohjaista ratkaisua. Tämän alan ammattilaisten on opittava ohjelmistokehityksestä, kun kehität monia tuotteita yrityksellesi.

Yritys voi käyttää sitä sisäisiin tarkoituksiinsa, mutta voi myös kaupallistaa sen.

Joka tapauksessa suosittelen tuntemaan Node.js: n tai palveluintegraation tai JVM: n pyyntöohjelmoinnissa. Toinen hyvä vinkki sinulle – yritä kattaa myös tietokantojen kokoonpano.

Mutta miksi? No, liiketoimintamallimme ovat oikeastaan ​​melko vanhentuneita. Joten, kun käytät uutta tekniikkaa, sinun on integroitava se vanhaan malliin ja saatettava se tukemaan myös uutta mallia.

Se on pääasiassa paljon sujuvampaa siirtymistä varten.

Master blockchain-infrastruktuurin määrityksessä ja kehittämisessä

Toinen hieno taito, jonka sinun on opittava, on ennen kuin aloitat blockchain-ammatillisen sertifikaatin, on täydellinen tietopohja infrastruktuureista. Tiedän, että se voi joissakin tapauksissa olla hieman vaikeaa. Mutta se on yksi kaikkien aikojen keskeisistä näkökohdista.

Todellisuudessa blockchain-infrastruktuurit ovat melko monimutkaisia, eivätkä monet ihmiset ymmärrä miten se toimii. Joten, kun johdat ryhmää blockchain-ratkaisuprojektille, sinun on tiedettävä, kuinka voit suunnitella infrastruktuurin. Mutta miten voit tehdä sen tietämättä mitään suosituista blockchain-alustoista?

Siksi oppia ensin näistä infrastruktuureista ja leikata niiden käyttöä ja yrittää sitten toteuttaa blockchain-ratkaisusi.

Kokenut Blockchain-alustoilla

Blockchain-ammattikoulutuksessa sinun on varmistettava, että lisäät myös blockchain-alustat. Yksi tärkeimmistä syistä tulla blockchain-alustojen päälliköksi on, että se voi kertoa sinulle blockchainin eri näkökohdista.

Todellisuudessa kaikki suositut lohkoketjutekniikat käyttävät erilaisia ​​tekniikoita sen hajauttamiseksi ja hajauttamiseksi. Siksi lopputulos on myös erilainen. Joka tapauksessa suosittelen tutustumaan Hyperledger Fabricin, DAML: n, R3 Cordan, Enterprise Ethereumin ja niin edelleen..

Voit myös odottaa korkeaa palkkaa, jos pystyt vetämään sen pois tai sinulla on todiste siitä, että sinulla on kokemusta näistä alustoista.

Pystyy kehittämään älykkäitä sopimuksia

Älykkäät sopimukset ovat poikkeuksellisen suosittuja yritysten keskuudessa. Miksi? No, käyttämällä niitä he voivat helposti käsitellä sopimuksen tarvitsematta paljon papereita.

Kun verkko tarkistaa, ovatko asiakirjat laillisia vai ei, se on täydellinen todiste. Sinulla ei ole mahdollisuutta kaatua huijauksiin tai muuhun hässäkkään kansainvälisessä kaupassa.

Blockchain-tekniikan ammattilaisena sinun on tiedettävä, miten kehittää älykkäitä sopimuksia. Vaikka et ehkä osallistu koodausvaiheeseen, joukkuetoverisi voivat kuitenkin tulla luoksesi todennäköisistä vinkeistä.

Toinen asia on, että saatat joutua tarkistamaan laadun ennen kuin otat ratkaisun käyttöön älykkäällä sopimuksella. Jos siinä on edes pieni virhe, se voi päättyä katastrofiin.

Blockchain-solmujen asiantuntija

Blockchain-solmut ovat välttämättömiä blockchain-ratkaisulle. Todellisuudessa solmut ovat itse asiassa vastuussa alustasta oikeudenmukaisen alustan tekemisestä. Joten sinun täytyy oppia blockchain-ammattikoulutuksessasi opinnäytetyön solmuista.

Joka tapauksessa melkein kaikki käyttöympäristöt käyttävät solmuja eri tavalla. Esimerkiksi Hyperledgerissä näet erilaisia ​​tapahtumaperheitä. Pohjimmiltaan siellä olevilla solmuilla on erilaisia ​​tehtäviä tarjota sinulle tällainen ominaisuus.

Joten saatat joutua keksimään oman käyttöversiosi, kun kyse on blockchain-solmuista. Jos et tiedä miten ne toimivat, sinulla on vaikea kehittää ratkaisua.

Ymmärrä Blockchain-tietorakenteet

Lohkoketjun tietorakenteet eroavat yleensä toisistaan. Mutta miksi? No, todellakin, blockchain-tekniikka on melko monimutkainen, ja monissa sen toistoissa kehittäjät käyttivät erilaisia ​​tekniikoita vetääkseen sen pois. Et ymmärrä tietorakenteita, et voi vetää ratkaisua täydellisesti.

Esimerkiksi Merkle Tree tai Merkle-Patricia Tree ovat erittäin suosittuja lohkoketjussa. Joten, jotta ratkaisusi menestyvät, sinun on varmistettava, että voit kokeilla sitä. Joten tietäen kuinka se toimii voi auttaa sinua kaikin tavoin.

Koska tietyt tietorakenteet ovat vastuussa tietyistä ominaisuuksista, on selvää, että et voi missään tapauksessa ohittaa tätä taitoa.

Joten varmista, että hallitset tietorakenteet hinnalla millä hyvänsä.

Salausmestari

Tiedätkö kuinka blockchain arkistoi muuttumattoman tilansa? Se tapahtuu salauksen avulla. Ilman salausta lohkoketjussa ei olisi muuttumattomuutta. Todellisuudessa blockchain-alustat varmistavat, että kun blockchain pääsee pääkirjaan, kukaan ei voi muuttaa sitä.

Ja se tekee sen käyttämällä erilaista salauksen muotoa. Blockchain-tekniikan ammattilaisena salaus auttaisi sinua suojaamaan alustasi haitallisilta hyökkäyksiltä. Ei ole väliä kuinka kukaan yrittää hakkeroida lohkoja, he eivät voi tehdä sitä.

Lisäksi yritysympäristössä sinun on poikkeuksellisen tärkeää tehdä ratkaisuistasi mahdollisimman turvallisia. Joten, se on välttämätön sinulle.

On tekninen käsitys yhteentoimivuudesta

Yhteentoimivuus on tulevaisuuden asia. Vaikka monet alustat yrittävät toteuttaa sitä, vain harvat voivat tarjota sitä. Nämä tarjoukset ovat myös melko rajallisia. Mutta jos haluamme blockchainin menestyvän tulevaisuudessa, sen on tarjottava sitä.

Paras tapa on, että kaikki käyttöympäristöt on kytketty yhteen keskittimen kautta, ja ihmiset voivat käyttää sitä, jos heillä on tietty uskottavuus. Joten blockchain-ammattikoulutuksessasi sinun on hallittava yhteentoimivuus, koska yrityksesi tarvitsee sitä tulevaisuudessa.

Joka tapauksessa, koska se voi olla luonteeltaan hieman monimutkainen, sinun tulisi hallita se hankkiessasi kokemusta yritysympäristössä.

Ymmärrä hajautetut ja hajautetut kirjanpidot

Tiedät, että on olemassa myös muita hajautettuja alustoja paitsi blockchainia. Vaikka oletetaan olevan ammattilainen vain blockchainissa, tiedon hankkiminen muusta hajautetusta kirjanpitotekniikasta on valtava plus-piste.

Pohjimmiltaan voit käyttää näitä alustoja omien ratkaisujen tekemiseen. Enemmän, jos sinulla on taipumus palata myös blockchainista, se auttaisi sinua erittäin.

Joka tapauksessa yritykset odottavat sinun tietävänsi näitä alustoja. Joten, muista oppia niin paljon kuin voit.

On monialaista laajaa taitoa

Monialaiset laaja-alaiset taidot eivät välttämättä sovi suoraan blockchain-pohjaisiin töihin, mutta ne voivat auttaa sinua saavuttamaan pitkän matkan yrityksessä. Periaatteessa yritykset haluavat aina jonkun, joka on äänekäs ja monipuolinen. Joten tällaista projektia varten sinulla on oltava osa näistä taidoista loistamaan yritysympäristössä.

DevOpsin kaltaiset taidot, ketteryys, out of box -ajattelu, analyyttinen mieli ovat jotain, jota kaikki yritykset etsivät tällä hetkellä.

Blockchain-standardit ja ekosysteemien asiantuntija

Blockchain-ammattilaispalvelut sisältävät sinut ekosysteemien ja standardien kehittämiseen. Joten, ilman tämän aiheen teknistä taustaa, et voi nähdä itsesi ammattilaiseksi. Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi liittymistä yhteisöön oppimaan lisää itse ekosysteemistä.

Voit myös ilmoittautua blockchain-sertifiointikurssille saadaksesi lisätietoja myös standardeista. Pohjimmiltaan nämä kurssit auttavat sinua tunnistamaan erilaiset mallit ja kertovat, kuinka voit käyttää niitä liiketoiminnallisiin tarkoituksiin.

Joten, jos haluat tulla ammattilaiseksi, on parasta ilmoittautua kurssille.

Pro Blockchain DevOps Tools -sovelluksessa

Sertifioiduna blockchain-ammattilaisena sinun on opittava DevOps-työkaluista. Todellisuudessa nämä työkalut voivat auttaa sinua kehittämään tai suunnittelemaan ja jopa testaamaan ratkaisujasi ennen kuin otat sen käyttöön. Muista, että koodaus on melko monimutkaista ja voi aiheuttaa paljon porsaanreikiä, jos et tee sitä oikein.

Mutta koska nämä blockchain-työkalut keskittyvät vain tekemään elämästäsi hieman helpompaa, voit yksinkertaisesti käyttää niitä ja tehdä koodauksestasi täydellisen. Nämä säästävät myös paljon aikaa sekä resursseja, joita yritykset eivät tuhlaa.

Ymmärrä Blockchain-arkkitehtuurit

Blockchain-arkkitehtuurit ovat vähän erilaisia ​​kuin infrastruktuurit. Joten, kuten tiedätte, pelkkä infrastruktuurin tunteminen ei tuota mitään hyötyä. Blockchain-tekniikan ammattilaisena sinun on opittava, miten nämä arkkitehtuurit.

Blockchain-arkkitehtuuria on käytännössä kolme erilaista tyyppiä, kuten liittovaltion, yksityinen ja julkinen. Jos et ymmärrä näiden välistä eroa, niin on hieman vaikeaa suunnitella oma ratkaisusi, eikö niin?

Joten on erittäin tärkeää, että tiedät siitä.

Mitä Blockchain Professional tekee?

Tarjoaa hallinnollista tukea projektiryhmälle

Lohkoketjun asiantuntijapalvelut edellyttävät, että sinusta tulee projektin hallintohenkilöstö. Pääasiassa johdat joukkuetta ja tuet heitä kaikin mahdollisin tavoin. Lisäksi sinun on tehtävä tiettyjä päätöksiä, jotka voivat muuttaa myös tiimisi projektien kulkua.

Pohjimmiltaan sinun on opastettava tiimisi jäseniä tekemään projektista valtava menestys.

Yksinkertaistaa Blockchain-ratkaisuja

Sertifioitu blockchain-ammattilainen yksinkertaistaa pääasiassa blockchain-ratkaisuja. Yksinkertaisesti sanottuna sinun on ymmärrettävä, milloin ratkaisusi muuttuvat liian monimutkaisiksi. Pohjimmiltaan, mitä vähemmän ominaisuutta käytät, sitä parempi.

Joissakin tapauksissa saatat joutua käyttämään enemmän ominaisuuksia, mutta varmista, että ne ovat myös kuluttajien miellyttäviä.

Hallitsee Blockchain-projekteja

Todellisuudessa joudut ehkä myös hallitsemaan blockchain-projekteja. Monet yritykset näyttävät kiinnittävän tämän vastuun puhuessaan blockchain-ammattipalveluista. Joka tapauksessa ilman asianmukaista johtamistaitoa sinulla on vaikeuksia tehdä niin.

Lisäksi päällikkönä hahmottelet, miten muut jäsenet työskentelevät ja mitä.

Yhdistä Blockchain yrityspalveluprosessien kanssa

Sinun on myös liitettävä lohkoketju myös yrityksen liiketoimintaprosesseihin. Yritykset luottavat teknologiaan tulojensa lisäämiseksi. Joten, ottamatta huomioon blockchainia, et voi kasvattaa tai edes ylläpitää tuloja.

Monissa tapauksissa yritykset ovat halukkaita sijoittamaan huomattavan määrän rahaa saadakseen sen ammattilaiselta.

Muotoilee liiketoimintamalleja Blockchainin perusteella

Yritykset palkkaavat ammattilaisia ​​muotoilemaan liiketoimintamoduuleja blockchainin perusteella. Kuten jo tiedät, blockchain häiritsee paljon liiketoimintamoduuleja puhuessamme. Tämän seurauksena yritykset etsivät blockchain-ammattilaispalveluja, jotka varmistavat liiketoimintansa tulot.

Mutta siihen heidän on muutettava koko liiketoimintamallinsa. Joten uusien velvoitteiden mukaisten mallien kehittäminen on myös yksi vastuustasi.

Arvioi arkkitehtuurin laadun ja tarjoaa varmuuden

Toinen hienoista blockchain-asiantuntijapalveluista on tarkistaa arkkitehtuurin laatu ja vakuuttaa yrityksellesi, ettei sillä ole mitään ongelmia.

Blockchain-ammattilaiset tietävät paljon blockchain-arkkitehtuurista. Joten kun kehittäjät ovat tehneet ratkaisun, tarkistat sen ja joissakin tapauksissa korjaat kaikenlaiset ongelmat ratkaisussa.

Kuinka voit tulla Blockchain-ammattilaiseksi?

Hanki kokemusta Blockchain-kehityksen elinkaaresta

Toinen tärkeä pätevyys, joka sinun on saavutettava, on kokemuksen hankkiminen ohjelmistokehityksen elinkaaresta. Jos onnistut saamaan kokemusta ohjelmistokehityksen elinkaaresta, se auttaa myös. Parasta on kuitenkin, että blockchain-kehityskierroskokemus on massiivinen plus-piste sinulle.

Se johtuu siitä, että vain harvat ihmiset voivat todellakin todeta blockchain-tuotteen pääsevän suunnitteluvaiheesta markkinointivaiheeseen. Joten sertifioiduna blockchain-ammattilaisena on parasta saada mahdollisimman paljon kokemusta tästä.

Jatka kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa työkokemusta

Jos haluat tulla blockchain-tekniikan ammattilaiseksi, sinun on hankittava kandidaatin tutkinto. Ilman kandidaatin tutkintoa yritykset eivät tiedä, onko sinulla pätevyys töihin vai ei. Tutkinto voi myös auttaa sinua oppimaan ohjelmoinnin perusteista ja auttaa sinua tulemaan kehittäjäksi.

Asia on, että oppiminen kehittämään blockchainia itse on äärimmäisen vaikea tehtävä. Siksi tutkinnon saaminen ennen työpaikkahakemista on valtava plus-piste.

Mutta joka tapauksessa, jos pystyt osoittamaan, että sinulla on kokemusta kentällä työskentelystä ja pystyt vetämään sen pois, he palkkaavat myös sinut. Sinulle on kuitenkin osoitettava aikaisemmat työkokemustodistuksesi.

Hanki Enterprise Blockchain -sertifikaatti

Jos haluat tulla sertifioiduksi blockchain-ammattilaiseksi, sinun on hankittava yrityksen blockchain-sertifikaatti. Mutta miten voit tehdä sen? Paras tapa saada sertifikaatti tällä alalla on ilmoittautua blockchain-sertifiointikurssille.

Todellisuudessa blockchain-ammattityöt vaativat sinua osoittamaan todistuksen sertifikaatistasi vakiinnuttaaksesi itsesi ammattilaiseksi. Mutta ilman ilmoittautumista blockchain-sertifiointikurssille, se on melko vaikea tehdä.

Siksi suosittelen tutustumaan blockchain-sertifiointikurssillemme. Meillä on taipumus keskittyä tiukasti yrityksen käyttöön. Joten se auttaa sinua pitkällä aikavälillä. Tällä hetkellä meillä on kuusi pääkurssia suoritettava.

Meillä on myös erityisiä lähteitä toimitusketjulle ja kaupan rahoitukselle. Joten näiden avulla voit helposti keskittyä tiettyyn kenttään lohkoketjussa.

Myös blockchain-sertifikaattikurssimme kattavat suosittuja alustojen leikkauksia, kuten Enterprise Ethereum, R3 Corda, Hyökkääjä, ja paljon muuta.

Olla laillisesti valtuutettu työskentelemään

Yritykset haluavat, että sinulla on laillinen lupa työskennellä yrityksissä? Mutta mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että jos etsit työtä eri maassa, tarvitset erityistä viisumilupaa työskennellessäsi siellä.

Joten, jos sinulla ei ole asianmukaisten viranomaisten lupaa, et voi työskennellä siellä. Monissa tapauksissa, jos pystyt osoittamaan kaliiperiasi, yritykset voivat hakea työlupaa puolestasi. Mutta tämä on melko harvinainen skenaario. Koska estoketju on tällä hetkellä maailmanlaajuinen ilmiö, sinun on pidettävä tämä mielessä ennen työpaikkahakemista.

Ei ole väliä onko sinulla blockchain-ammattisertifikaatti vai ei, ellei sinulla ole siihen valtuutusta.

Sinulla on tausta teknologiayritysten kanssa

Luulen, että voit kertoa, että tämä on yksi parhaista tavoista laskea itsellesi blockchain-ammatillinen asema. Jos onnistut saamaan taustan teknologiayritysten kanssa, joilla on vuosien kokemus, he palkkaavat sinut varmasti.

Kilpailu lohkoketjussa ei ole niin ylivoimainen. Jos kuitenkin olet aloittelija, sinulla on vaikeuksia päästä työpaikkaan suurissa yrityksissä, kuten Amazon tai IBM.

Mutta jos olet aiemmin työskennellyt teknologiayrityksessä, se tarkoittaa, että sinulla on pätevyys työskennellä myös yrityksissä.

Joten varmista, että saat työpaikan teknologiayrityksissä urasi alussa.

Hanki lisää asiantuntemusta asiaankuuluvalta alalta

Kun haet pätevyyttä blockchain-ammatilliseen sertifiointiin, sinun on tultava asiantuntija yhdellä tai kahdella asiaankuuluvalla alalla. Mitä se tarkoittaa? Teknisesti ammattilainen ei keskity blockchain-projektin kaikkiin näkökohtiin.

Pikemminkin hän tarjoaa apua vain tietyissä hankkeen osissa. Joten saatat joutua suunnittelemaan alustan tai kehittämään sitä tai jopa integroimaan sen uuteen liiketoimintamalliin.

Voit valita millaiseen kenttään haluat keskittyä blockchain-ekosysteemissä. Mutta sinun on hallittava kyseinen ala millä hyvänsä.

Koska ilman asianmukaista pätevyyttä yritykset eivät palkkaa sinua.

Loppuhuomautus

Blockchain-tekniikan ammattilainen on ainutlaatuinen uravalinta. Mutta tullaksesi yhdeksi, sinun on taitava. Parhaimmat ehdokkaat yhdeksi tulemisesta ovat kentällä jo olevat.

Joten kokeneet kehittäjät, insinöörit, arkkitehdit, tuotepäälliköt ja niin edelleen pystyvät siirtymään blockchain-ammattilaisiksi. Jälleen, kuten sanoin aiemmin, ilman asianmukaista sertifiointia et voi tulla blockchain-ammattilaiseksi.

Joten varmista, että ilmoittaudut sertifiointikurssille ja opit siitä kaiken voitavan. Halutessasi voit myös kokeilla ilmaista kurssiamme testataksemme ohjelmiamme.

Jatka kovaa työskentelyä, ja sinusta voi tulla myös blockchain-ammattilainen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map