Kuinka tulla sertifioiduksi Enterprise Blockchain Architectiksi (CEBA)?

Nykyiset IT-työmarkkinat ovat kiinnittäneet huomiota teknologiainnovaatioiden kattavan tietämyksen kehittämiseen. Ehdokkailla tulisi olla kattava tieto blockchain-tekniikasta hyödyntääkseen erilaisia ​​uusia uramahdollisuuksia. Monet aloittelevat blockchain-ammattilaiset haluavat tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi heidän urakehityksensä poikkeuksellisten näkymien vuoksi kyseisessä roolissa.

Blockchain voi mullistaa liiketoiminnan sellaisena kuin me sen tunnemme. On kuitenkin myös tärkeää huomata, että blockchain ei ole häiritsevä tekniikka. Päinvastoin, se on perustekniikka ja vaatii kattavaa asiantuntemusta blockchain-käyttöönotossa todellisen potentiaalinsa toteuttamiseksi. Vaikka monet ammattilaiset haluavat tulla sertifioiduiksi blockchain-arkkitehdeiksi, he eivät todennäköisesti löydä oikeaa ohjausta samalle.

Ilmoittaudu nyt: Certified Enterprise Blockchain Architect -sertifikaatti

Seuraava keskustelu auttaa sinua selvittämään blockchain-arkkitehtien kysynnän nykyisillä työmarkkinoilla ja 101 Blockchainin Certified Enterprise Blockchain Architect -sertifioinnin yksityiskohdat. Mikä tärkeintä, hakevat ehdokkaat voisivat myös käyttää seuraavaa keskustelua parhaiden käytäntöjen selvittämiseksi, jotta he saisivat onnistuneesti CEBA-sertifikaatin.

Blockchain Architect Jobs -kysyntä

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, jotka kiinnität huomiota ennen sukeltaa vaatimuksiin tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi, on estoketjujen työpaikkojen kysynnän arviointi. Jokaisen tietotekniikan aloittelijan tai nykyisen ammattilaisen on järkevää miettiä mahdollisuutta valita lohkoketju uravaihtoehtona.

Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, koska blockchain kehittyy jatkuvasti yhtenä kysytyimmistä taidoista jatkuvasti. LinkedInin työraportin mukaan vuodelta 2020 blockchain-kehittäjän rooli on ylin nouseva työpaikka vuonna 2020. Rekrytointiyritys, Hired, esitteli helmikuussa 2019 raportin, joka osoitti radikaalin 517 prosentin kasvun blockchain-insinöörien maailmanlaajuisessa kysynnässä.

Lisäksi Hiredin raportti osoitti myös, että blockchain-insinööri oli yksi eniten palkattuista ohjelmistotuotantotyöistä. Blockchain-insinöörien palkkoja koskevat maailmanlaajuiset tilastot osoittivat vaihteluja keskimäärin 150 000 dollarista 175 000 dollariin vuodessa. Kysyntä CEBA-sertifikaatin saamiseksi vahvistetaan suurelta osin blockchain-arkkitehtien työpaikkojen mahdollisesti kasvavan kysynnän perusteella.

Haluatko tulla Blockchain-ammattilaiseksi? Katso parhaat vinkit aloittaa Blockchain-ura asiantuntijoiden toimesta.

Blockchain-teknisten arkkitehtien keskimääräinen vuosipalkka on lähes 90000 dollaria aloittelijoille. Kokeneen blockchain-arkkitehdin keskimääräinen vuosipalkka voi vaihdella jopa 250 000 dollariin vuoden 2019 Gartner Survey -tutkimuksen mukaan. Samalla on myös tärkeää, että ehdokkaat etsivät erilaisia ​​yrityksiä, jotka palkkaavat blockchain-ammattilaisia.

Ammattitaitoiset konsulttiyritykset EY, Deloitte, PWC ja KPMG ovat suosituimpia vaihtoehtoja blockchain-työpaikkailmoitusten julkaisemiselle. Jopa huippuyritykset, kuten IBM, Amazon ja Microsoft, ovat myös siirtymässä kohti blockchain-trendiä liiketoiminnan arvon kasvattamiseksi. Nyt kuka tahansa voi ymmärtää mahdollisuuksien tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi.

Joten, mistä sinun pitäisi alkaa luoda uraa sertifioiduna yrityksen blockchain-arkkitehtina? Tehokkain vastaus tähän kysymykseen osoittaa suoraan kohti 101 Blockchainia. Selvitä, miten 101 Blockchains tarjoaa kilpailuetua hakevan blockchain-arkkitehdin uranäkymille.

Miksi minun pitäisi valita 101 lohkoketjua?


101 Blockchains on uusi, mutta mahtava maininta blockchain-koulutuksen alalla. 101 Blockchainin perustan taustalla olevan tiimin asiantuntemus on yksi sen tärkeimmistä vahvuuksista, joka voi tukea opiskelijoita. Ehdokkaista voisi tulla Certified Enterprise Blockchain Architect -tuotteita 101 Blockchainin CEBA-sertifikaatin avulla. Miten? Sukellamme CEBA-sertifikaatin yksityiskohtiin pian saatuamme selville 101 Blockchainin uskottavuuden laajuuden.

101 Blockchains luottaa kolmeen tärkeään periaatteeseen sertifikaattiensa laadun suhteen. Kolme periaatetta ovat luottamus, strategia ja käytännön kokemus. 101 Blockchains varmistaa luottamuksen kaikkiin oppimisresursseihinsa alan asiantuntijoiden ja blockchain-ammattilaisten tuella. Jokainen 101 Blockchainin koulutusresurssi ja sertifikaatti räätälöidään strategisella näkökulmalla blockchain-teollisuuteen.

Tärkeintä on, että 101 Blockchainsin keskittyminen blockchain-koulutuksen käytännön näkökohtiin on valtava lisäys 101 Blockchains-sertifioidun ehdokkaan ammattitaidolle. 101 Blockchainin valtavan avun avulla koulutuksessa ja blockchain-koulutuksen laadussa ammattilaiset voisivat varmistaa vahvan perustan blockchain-uralleen pitkällä aikavälillä.

Aloita nyt ilmaisella blockchain-peruskurssilla!

Kuinka tulla sertifioiduksi Enterprise Blockchain Architectiksi (CEBA)

yrityksen blockchain-arkkitehdin sertifikaatti

101 Blockchains tarjoaa Certified Enterprise Blockchain Architect -sertifikaatin kahden muun roolipohjaisen blockchain-sertifikaatin kanssa. Ehdokkaista voi tulla sertifioitu blockchain-asiantuntija, jolla on CEBA-sertifikaatti, osoittamalla kykynsä hoitaa ammatilliset vastuut yrityksen blockchain-arkkitehdin roolissa.

101 Blockchainsin CEBA-sertifikaatti on suunniteltu erityisesti auttamaan ammattilaisia, jotka haluavat oppia yrityksen blockchain-arkkitehdin tehtävään tarvittavista taidoista. CEBA-sertifikaatti auttaa myös parantamaan blockchain-insinöörien ja ammattilaisten taitoja, osaamista ja valmiuksia.

CEBA-sertifikaatti sukeltaa syvälle blockchainin perusteisiin, kuten komponentteihin, niihin liittyvään terminologiaan, ratkaisumyyntiin, arvonluontiin ja blockchain-arkkitehtuuriin. Tärkeintä on, että ehdokkailla on varmuus CEBA-sertifikaatin saamisesta interaktiivisten harjoitusten, esittelyjen ja valkotaulujen kuvilla.

Samaan aikaan kattavien blockchain-tekniikkaa koskevien oivallusten avulla voidaan uskottavasti lisätä hakevien blockchain-arkkitehtien ammattitaitoa. CEBA-sertifikaatti keskittyy myös ymmärtämään blockchainin vaikutusta mullistamaan yritysten ja hallitusten näkökulmaa parempaan tehokkuuteen blockchain-käyttöönotossa.

Mielenkiintoista on, että ehdokkaiden ei tarvitse huolehtia valmistautumisesta CEBA-sertifikaattiin, koska 101 Blockchains tarjoaa samalle koulutuskurssin. 101 Blockchainin itsetempoinen koulutuskurssi kestää viisi viikkoa, ja jokaiselle viikolle osoitetaan 3-4 oppituntia. Ehdokkaat voivat hyödyntää 101 Blockchains CEBA -sertifikaattikurssia joustavan oppimisen eduista.

Jos olet aloittelija, sinun pitäisi aloittaa urasi tällä Blockchain for Beginners -oppaalla.

Kohdeyleisö CEBA-sertifikaatille

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, joka on ymmärrettävä, jos haluat tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi, on kokeen kohdeyleisö. Blockchain-arkkitehti-rooli on tuottoisa ja houkutteleva melkein kaikille IT-ammattilaisille. Ehdokkaiden on kuitenkin tarkistettava erilaiset blockchain-pohjaiset roolit, joita he voivat harjoittaa CEBA-sertifikaatilla.

Blockchain-tekniikoilla on enemmän merkitystä kuin koskaan, kun ne siirtyvät helposti konseptin todistamisesta tuotantovaiheisiin. Joten vaikka CEBA-sertifikaatti sopii blockchain-arkkitehdin rooliin, ehdokkaat voivat tutkia uramahdollisuuksia monissa muissa rooleissa. Tässä on kuvaus ihanteellisesta kohderyhmästä Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifikaatille,

 1. Blockchain-teknologiakeskeiset insinöörit
 2. IT-järjestelmänvalvojat
 3. Blockchain-ratkaisujen kehittäjät
 4. Tietohallinnon päälliköt
 5. Blockchain-ratkaisuinsinöörit
 6. Blockchain-suuntautunut asiakaslähtöinen ammattilainen
 7. Pilviarkkitehdit
 8. IT-myyntijohtajat
 9. Blockchain-tekniikkaa edeltävät insinöörit
 10. Blockchain-teknologiapäälliköt

CEBA-sertifikaatin tavoitteet

Nyt on tärkeää, että kaikki hakijat, jotka haluavat tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi, selvittävät sertifiointitavoitteet. CEBA-sertifikaatin tavoitteet ovat seuraavat,

 1. Kehitetään kattava käsitys edistyneistä käsitteistä blockchain-arkkitehtuurissa ja kehityksessä
 2. Parannetaan hakijoiden tietämystä erilaisista blockchain-käyttötapauksista ja lähestymistavoista ihanteellisen blockchain-järjestelmän valintaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin
 3. Vahvistetaan ammattitaitoisten yritysblokkiketjuarkkitehti-vastuuhenkilöiden pätevien hakijoiden tietämys alan johtavan lohkoketjuarkkitehtuurin sertifikaatin avulla

CEBA-sertifikaatin kattamat moduulit

Siksi hakeva ehdokas voi huomata CEBA-sertifikaatin potentiaalin luoda uransa yrityksen blockchain-arkkitehdinä. Ehdokkaan menestys riippuu siitä, miten hän ymmärtää sertifikaatissa käsitellyt aiheet. Kattavan vaikutelman kaikista CEBA-sertifikaatin kattamista moduuleista ja aiheista ehdokkaat voivat luoda ihanteellisia valmistelustrategioita.

Tärkeintä on, että ehdokkaat oppivat tuntemaan eri aiheet, joihin heidän on valmistauduttava menestyksensä varmistamiseksi. Tietoisuus moduuleista CEBA-sertifikaatissa voi tarjota lupaavia etuja tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi helposti. Tässä on yleiskatsaus 101 Blockchains CEBA -sertifikaatin eri toimialueista tai moduuleista ja niissä käsitellyistä aiheista.

 • Blockchainin perusteet

CEBA-sertifikaatin ensimmäinen verkkotunnus tai moduuli keskittyy lähinnä blockchain-tekniikan erilaisiin perusnäkökohtiin. Moduuli luo ehdokkaiden tietopohjan sekä blockchain-tekniikan perus- että kehittyneille käsitteille. Hakijoiden on käsiteltävä seuraaviin alueisiin liittyvät tärkeät seikat CEBA-sertifikaatin ensimmäisessä moduulissa.

 1. Määritelmä blockchain
 2. Ero lohkoketjun, kryptovaluutan ja rahakkeiden välillä
 3. Blockchain-tekniikan avainkomponentit
 4. Bysantin kenraalien ongelma
 5. Konsensusmekanismien perusteet
 6. Menetelmät lohkojen kirjoittamiseksi lohkoketjuun
 7. Hajauttamisen määritelmä ja käytännön sovellukset
 8. Vaatimukset lohkoketjun louhinnalle
 9. Älykkäiden sopimusten perusteet
 10. Segwits & haarukat
 11. Vaihtoehdot blockchainista ja käyttötapauksista
 • Enterprise Blockchains

CEBA-sertifikaatin toisella moduulilla on ratkaiseva rooli tukemalla ehdokkaiden pyrkimyksiä tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi. Tämä moduuli sukeltaa syvemmälle eri ketjuihin, jotka liittyvät blockchain-tekniikan yritystason käyttöönottoon. Ehdokkaat löytävät tästä moduulista monimutkaisia ​​aiheita, jotka liittyvät yrityksen estoketjuarkkitehtuuriin. Tärkeitä alueita, joilla ehdokkaiden on osoitettava taitonsa, tietonsa ja kykynsä tämän moduulin hallitsemiseksi, ovat seuraavat,

 1. Määritelmä yrityksen lohkoketju
 2. Arvon luominen yrityksen estoketjussa
 3. Yritysten lohkoketjujen kustannusten mallintamisnäkökohdat
 4. Yrityksen estoketjuihin liittyvät kustannusnäkökohdat
 5. Yrityslohkoketjujen suorituskyky transaktioissa sekunnissa
 6. Yrityksen lohkoketjuarkkitehtuurin perusteet
 7. Yleiset käyttötapaukset yrityksen lohkoketjuissa
 8. Ratkaisut, jotka myydään yritysten lohkoketjuille
 9. Yritysten estoketjuratkaisujen tekniset näkökohdat
 10. Blockchain as a Service- tai BaaS-mallin perusteet ja käytännön esimerkkejä
 11. Enterprise blockchain -kehityksen perusteet
 12. Yritysten estoketjuratkaisujen turvallisuusongelmat
 • Yleiskatsaus Ethereumiin

Tämä CEBA-sertifikaatin moduuli vahvistaa opiskelijoiden käytännön asiantuntemusta tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi. Tämän sertifikaatin silmiinpistävä kohokohta keskittyy Ethereumiin, joka on yksi yleisesti käytetyistä alustoista blockchain-arkkitehtuurille ja kehitykselle. Ehdokkaiden on osoitettava taitonsa, kykynsä ja tietonsa tämän moduulin CEBA-sertifikaatin seuraavissa luvuissa.

 1. Yleiskatsaus Ethereumin perusteisiin
 2. Ethereumin kehittämisen käsitteet
 3. Käytännön esimerkki Ethereum Etherscanin käytöstä
 4. Käytännön ymmärrys Ethereumin käyttöönotosta
 5. Metamaskin käytännön seuraukset
 6. Käytännön oivalluksia Ethereumin symbolisen alustan käyttötapauksesta
 • Hyperledger-kankaan yleiskatsaus

Certified Enterprise Blockchain Architect- tai CEBA-sertifikaatin neljäs moduuli kiinnittää huomiota myös toiseen keskeiseen komponenttiin blockchain-arkkitehtuurille. Ehdokkaiden tulee todistaa taitonsa, tietonsa ja kykynsä seuraavissa luvuissa, jotta heistä tulee sertifioitu yritys Blockchain -arkkitehti.

 1. Hyperledger-projektin yleiskatsaus
 2. Hyperledger-kankaan perusteet
 3. Hyperledger-kankaaseen liittyvät käyttötapaukset
 4. Käytännön esittelyt Hyperledger Fabric -asennuksesta AWS: ssä
 5. Hyperledger Fabric -kehityksen oivalluksia
 6. Hyperledger Fabric -käyttötietojen käytännön ymmärtäminen logistiikassa
 • Katsaus R3 Cordaan

Viimeinen moduuli CEBA-sertifikaatissa auttaa sinua tulemaan sertifioiduksi blockchain-asiantuntijaksi arkkitehtirooleissa, joilla on monipuoliset käytännön taidot. Hakijoiden on käsiteltävä tämän moduulin seuraavat luvut, jotta voidaan varmistaa paremmat mahdollisuudet saada CEBA-sertifikaatti.

 1. Katsaus R3 Cordan perusteisiin
 2. Cordan käyttötapaukset
 3. Käytännöllinen käsitys Cordan taloudellisista käyttötapauksista
 4. Cordan kehitys
 5. Käytännön tietoa CordaBenchin toteuttamisesta

101 Blockchainin edut tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi näkyvät myös sertifioinnin tuessa. 101 Blockchains tarjoaa uskottavaa tukea ehdokkaille sertifiointiprosessin ymmärtämiseksi. Mielenkiintoista on, että 101 Blockchains tarjoaa myös uskottavia näkemyksiä mahdollisista blockchain-rooleista, joita voit harjoittaa CEBA-sertifikaatilla. Lisäksi ehdokkaat voivat saavuttaa kattavia raportteja arvioimalla suorituksensa CEBA-kurssilla ennen loppukoetta.

Sertifikaatti antaa validoinnin taidoillesi ja vie Blockchain-urasi seuraavalle tasolle. Joten hanki Blockchain-asiantuntijasi sertifikaatti ja vie Blockchain-urasi eteenpäin.

Suositeltavat käytännöt onnistuneelle CEBA-sertifikaatin valmistelulle

Joten voit huomata, että 101 Blockchains tarjoaa paitsi Certified Enterprise Blockchain Architect -sertifikaatin myös valtavan tuen sertifioinnin saamiseksi. Siksi kuka tahansa pyrkivä yritysblokkiketjuarkkitehti voi havaita selkeät mahdollisuudet saada CEBA-sertifikaatti helposti. Toisaalta ehdokkaiden tulisi myös kysyä ”onko se niin helppoa?” Ennen kuin he kuvittelevat sertifioinnin etuja.

Vaikka 101 Blockchains tarjoaa kattavan tuen CEBA-sertifikaatin saamiseksi Certified Enterprise Blockchain Architectiksi, on tärkeää löytää ihanteellinen strategia valmistautua tehokkaasti tenttiin. Mikä voisi olla paras vastaus CEBA-sertifiointivalmisteluihisi? Tarkastellaan pätevien ammattilaisten ja alan asiantuntijoiden suosittelemia ohjeita CEBA-sertifikaatin valmisteluun.

 • Aloita perusasioista

Yksi tärkeimmistä suosituksista valmistautumiseksi Certified Enterprise Blockchain Architectiksi käsittelee perustekijöitä. CEBA-sertifikaatin opetussuunnitelmalla on yksinkertainen rakenne ja organisaatio. Hakijoiden on kuitenkin tiedettävä, että CEBA-sertifikaatin moduuleissa on monia aiheita. Ilman selkeää tietoisuutta tenttiaiheista ehdokkaiden on helpompi poiketa valmistautumisestaan.

Lisäksi epävarmuus aiheista, joita sinun on kohdattava CEBA-sertifikaatissa, voi heikentää luottamusta valmisteluihin. Siksi aloita valmistautumisen ensimmäinen vaihe CEBA-sertifiointiin arvioimalla yksityiskohtaisesti sertifiointikokeen aiheita. Kaikkien tenttiaiheiden yleiskatsauksella on myös ratkaiseva rooli eri oppaiden selaamisessa luotettavien resurssien löytämiseksi.

 • Valitse uskottava koulutusalusta

Seuraava vaihe valmistautuessasi tulemaan Certified Enterprise Blockchain Architectiksi viittaa uskottavien koulutusalustojen valitsemiseen. Mikä voisi olla parempi kuin 101 Blockchainia tässä tapauksessa? 101 Blockchainin koulutuskurssi CEBA-sertifiointia varten tarjoaa syvällistä koulutusmateriaalia ja käytännön oivalluksia.

Tämän seurauksena koulutuskurssi ei vain valmistele ehdokkaita teoreettisiin kysymyksiin, vaan myös tentin käytännön kysymyksiin. Tärkeintä on, että käytännön esittelyillä on myös ratkaiseva rooli ehdokkaiden valmistelussa ammattimaisille yritysblokkiketjuarkkitehti-rooleille. 101 Blockchains tarjoaa myös hyödyllisiä ohjeita hakijoille sertifiointiprosessin lähestymiseen.

 • Pysy uskollisena valmistelutavoitteillesi

Hakijoiden valmistautuminen CEBA-sertifikaattiin on vain yhtä hyvä kuin ehdokkaiden vastuu valmistautumisestaan. Monet ehdokkaat aloittavat valmistelut usein myönteisesti vain lopulta heilahtelemaan siitä muiden sitoumusten vuoksi. Tässä tapauksessa virstanpylvääseen perustuva valmistelusuunnitelma, johon liittyy tutkimuskumppani tai joku, joka pitää sinut vastuullisena valmisteluistasi, voi tehdä ihmeitä. Pyydä ystäviäsi ja perheenjäseniäsi tukemaan sinua matkalle tulemaan Certified Enterprise Blockchain Architectiksi. Kumppanin tuella valmistautumismatkallasi voit saavuttaa opiskelutavoitteesi helposti.

 • Ansaitse käytännön kokemusta

Toinen tärkeä näkökohta, jota ehdokkaat usein heikentävät valmistautuessaan CEBA-sertifikaattiin, on käytännön kokemus. Blockchain-arkkitehtuurin ja kehityksen teoreettisten käsitteiden täsmentäminen voi viedä sinut vain niin pitkälle valmisteluissasi. Käytännön kokemuksen puuttuminen eri blockchain-tekniikoista ja arkkitehtuurikonsepteista voi vahingoittaa kokeen yleistä suoritusta.

Joten hyödynnä kaikki mahdollisuudet kehittää käytännön kokemusta blockchain-tekniikasta ja työkaluista. 101 Blockchains tarjoaa useita käytännön esittelyjä, interaktiivisia harjoituksia ja käyttötapauksia käytännön kokemuksen parantamiseksi. Kokeile käsitteitä, jotka opit valmistellessasi CEBA-sertifikaattia todellisissa projekteissa. Aloita pienistä käytännön kokeilla ja löydä lupaava parannus käytännön taidoihisi.

Viimeiset sanat

Lopuksi voit huomata, että on helppoa tulla Certified Enterprise Blockchain Architectiksi 101 Blockchainilla. Hakijoiden tulisi kuitenkin myös ymmärtää, että matka CEBA-sertifikaattiin aiheuttaisi valtavia haasteita. Jokaisen ehdokkaan on omaksuttava nämä haasteet ja ymmärrettävä, miten he voivat edistää ammattitaitoaan.

Enterprise blockchain -arkkitehdit voivat hyödyntää monia laajennettuja uramahdollisuuksia blockchain-ekosysteemissä maailmanlaajuisesti tunnustetulla CEBA-sertifikaatilla. Samanaikaisesti ehdokkaat voivat myös hyödyntää CEBA-sertifikaattiaan saadakseen merkittävän maineen ammattimaisissa piireissä. Pitkällä aikavälillä CEBA-sertifikaatti voi motivoida ehdokkaita jatkuvasti päivittämään taitojaan ja tietojaan blockchain-arkkitehdeinä. Aloita valmistautuminen heti menestyvään blockchain-uraan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map