Kurssit Blockchainista: Aloita muutos!

Internetissä on nykyään monia blockchain-kursseja. Mutta tarjoavatko ne kaikki saman arvon? Vai tarjoavatko he mitään arvoa? Monissa tapauksissa löytämäsi verkkokurssit eivät ole niin hyödyllisiä. Ne voivat viedä aikaa ja rahaa, mutta tarjoavat sinulle vain vähän vastinetta.

Mutta laajalla blockchain-kurssien kokoelmallamme saat varmasti arvosi elämäsi arvosta. Ensisijainen tavoitteemme on antaa sinulle kaikki tarvittava tietokanta, jota tarvitset blockchain-pohjaiseen projektiisi.

Katsotaan siis, mitä tarjoamme valoisalle tulevaisuudellesi!

Kurssit Blockchainista

Contents

Lopullinen luettelo kursseista

Blockchain-kurssit: mitä tarjoamme

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

Kurssin yleiskatsaus

Blockchain-kurssit on suunniteltu ohjaamaan sinua ja auttamaan sinua ymmärtämään, miten blockchain-tekniikka todella toimii. Asia on, että todellisuudessa monet ihmiset eivät tiedä kuinka blockchain voi todella vaikuttaa yritysyrityksiin.

Siksi on täysin vaikeampaa integroida se täysin olemassa olevaan liiketoimintamalliin. Tämän kurssin avulla opit, kuinka sinun pitäisi olla vuorovaikutuksessa yritysjohtajien kanssa.

Opit myös ottamaan huomioon heidän tarpeensa ja käyttämään sitä ratkaisun toteuttamiseen.

Joka tapauksessa blockchain-kurssit ovat aina täällä, jotta sinulla olisi selkäsi. Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti sinulle auttamaan sinua lisäämään liiketoimintamahdollisuuksiasi.

Joka tapauksessa kysymys on siitä, että on liian paljon ammattilaisia, jotka tietävät blockchainista, mutta puuttuvat siitä, miten blockchain voi vaikuttaa yrityksiin. Siksi blockchain-kurssimme yhdistävät nämä kaksi toisiinsa ja varmistavat, että saat parhaan vastineen milloin tahansa.

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Blockchain-tekniikan perusteet


Blockchain-kurssimme moduuli selittää, mikä tekniikka on ja miten se todella toimii. Lisäksi opit myös tämän tekniikan eri osista ja tämän tekniikan erityyppisistä ominaisuuksista.

Moduuli 2: Enterprise Blockchain -alustat

Seuraava blockchain-kurssimme moduuli sisältää kaiken, mitä on tiedettävä yrityksen blockchain-alustoista.

Todellisuudessa yrityksen lohkoketjualustat soveltuvat erityisesti yritysympäristöihin, koska nämä ovat enimmäkseen yksityisiä tai konsortiotyyppisiä lohkoketjutyyppejä.

Siten näiden sisällyttäminen olemassa olevaan ratkaisuun on paljon helpompaa. Joka tapauksessa tämä osa kattaa tämän kapean nykyiset johtavat alustat.

Moduuli 3: Blockchain kaupan rahoituksessa

Seuraavaksi, blockchain-oppaan kursseilla, meillä on moduuli 3, jossa puhumme kaupan rahoitusaloista. Kaupan rahoitus on yksi suosituimmista blockchainin käyttötapauksista, ja se käyttää sitä laajasti tällä hetkellä.

Joten oppiminen tämän tekniikan vaikutuksista kaupan rahoitukseen auttaisi sinua ymmärtämään tuotoksen vielä enemmän. Joka tapauksessa käsittelemme myös kryptovaluuttojen ja omaisuuden perusteet.

Moduuli 4: Toimitusketjun estoketjusovellukset

Toimitusketju on yksi blockchain-tekniikan suosituimmista markkinoista. Siksi on välttämätöntä, että ammattilaisena opit siitä kokonaan.

Siksi kurssi kattaa kaikki tämän alan perusteet ja käyttötapaukset.

Enemmän, keskustelemme myös siitä, miten voit käydä läpi blockchain-digitaalimuunnoksen positiivisilla tuloksilla.

Moduuli 5: Blockchainin käyttötapaukset

Tämä on viimeinen moduuli blockchain-kursseilla. Siksi tämä kurssi koskee vain kaikkia blockchainin käyttötapauksia.

Mukana toimitetut materiaalit

 • Kunnioitettu todistus
 • Haastattelu blockchain-asiantuntijoiden kanssa
 • Henkilökohtainen ohjaus

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Kurssin yleiskatsaus

Tämän tekniikan luonteen vuoksi blockchain-kursseilla tulisi olla myös erityisiä toimialakohtaisia ​​oppitunteja. Siksi Enterprise Blockchains and Supply Chain Management -kurssimme keskittyy yksinomaan blockchains-vaikutukseen toimitusketjuun.

Kaikki ohjelmistotoimittajat tai konsultit hyötyvät suuresti blockchain-tekniikan kursseistamme. Joten saat –

 • Toimitusketjun perusteet on selitetty
 • Kuinka toimitusketju luo arvoa
 • Eri reaalimaailman skenaariot blockchainin käytöstä toimitusketjussa
 • Kuinka voit toteuttaa ratkaisuja toimitusketjun asiakkaille

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Toimitusketjun hallinnan perusteet

Kurssimme ensimmäinen moduuli varmistaa, että kaikki opiskelijamme tutustuvat ensin aiheeseen. Jos olet vasta aloittelija tällä alalla, tämä moduuli voi auttaa sinua paljon. Yleensä blockchain-oppaan kursseillamme tarkastellaan vastuita, jotka sinun on myös suoritettava toimitusketjun johtajana.

Moduuli 2: Toimitusketjun hallinnan arvonluonti

Seuraavaksi kurssi sisältää perustavanlaatuisen kehityksen siitä, miten toimitusketju edistää arvoa yritysympäristössä. Jos osaat käyttää tätä miekkaa oikein, voit kasvattaa tulojasi nopeasti.

Siten saat lisäarvoa tuottavan taloudellisen mallin, jonka avulla voit mitata SCM: n arvon.

Lisäksi blockchain-tekniikan kurssit sisältävät myös sen, miten SCM todella vaikuttaa käyttöpääomaan.

Moduuli 3: Blockchain-toimitusketjun käyttötapaukset

Nyt kun tiedät SCM: n prosessista, siirrymme kohti mahdollisia käyttötapauksia lohkoketjun toimitusketjun sektorilla. Enemmän, se luokittelee yritykset niiden lohkoketjusovellusten perusteella tässä kapealla.

Moduuli 4: Blockchainin toteuttaminen toimitusketjussasi

Viimeisessä moduulissa ymmärrät täysin, miten blockchain otetaan käyttöön henkilökohtaisissa toimitusketjumalleissasi. Tarjoamme sinulle arviointityökalun, jonka avulla voit laskea sen vaikutuksen yritykseesi.

Bonus: Toimintamalli

Pohjimmiltaan se sisältää kartoituksen toimitusketjuprosessista ja yrityksen liiketoimintaprosesseista. Ja me opetamme käyttämään mallia.

Mukana toimitetut materiaalit

 • Kunnioitettu todistus
 • Haastattelu blockchain-asiantuntijoiden kanssa
 • Henkilökohtainen ohjaus

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Kurssin yleiskatsaus

Enterprise Blockchains and Trade Finance on yksi parhaista blockchain-kursseistamme. Todellisuudessa kaupan rahoitusalat ovat kaukana digitaalisesta muutoksesta. Siksi koko prosessi on melko hankala ja täynnä virheitä.

Siksi estoketju alkoi hitaasti vaikuttaa tuottoisilla ominaisuuksillaan. Nyt se on yksi kaupan rahoituksen suurimmista tunnussanoista.

Kurssimme keskittyy laajempaan kuvaan, kuinka voit käyttää blockchainia kaupan rahoituksen ratkaisussa.

Enemmän, opit kaupan rahoituksen elementeistä, ja se voi auttaa sinua läpi blockchain-matkan.

Joten katsotaanpa, mitä yksi parhaista blockchain-kursseistamme kattaa!

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Nykyiset kaupan rahoitusprosessit

Koska se on yksi suosituimmista blockchain-kursseistamme, se alkaa auttaa sinua tunnistamaan kaupan rahoitusalan luonne. Et myöskään oppia avainkysymyksistä, et voi ymmärtää, kuinka positiivisesti blockchain vaikuttaa myös tähän alaan.

Joten opit myös niistä.

Moduuli 2: Kuinka blockchain voi parantaa kauppaprosesseja

Yksi moduuleista yhdessä parhaista blockchain-kursseistamme kattaa kuinka blockchain vaikuttaa kaupan rahoitukseen. Enemmän, se keskittyy siihen, miten se voi todella parantaa sitä ja päästä eroon kaikista asioista.

Myöhemmin saat viimeisimmät aloitteet tästä kapealta ja siitä, miten nämä mallit toimivat ja muuttavat tyypillisiä tapoja maailman liiketoiminnassa.

Lisäksi kurssi kattaa myös nykyiset alustat, jotka soveltuvat kaupan rahoitusratkaisuihin.

Moduuli 3: Blockchain kaupan rahoituksen käyttötapauksissa

Seuraava moduuli käsittelee opetuksia kaupan rahoituksen eri elementeistä, kuten konossementista, hyvityskirjasta jne. Enemmän, se kattaa kuinka blockchain vaikuttaa niihin erikseen ja yhdessä. Joten saat yleisen ajatuksen strategian vetämisestä.

Moduuli 4: Blockchain-alustat kaupan rahoituksessa

Viimeisen moduulin jälkeen olet valmis oppimaan tämän kapealla olevista alustoista. Käytännössä nämä ovat blockchain-sovelluksia tai alustoja kaupan rahoitusaloille. Todellisuudessa monet yritysyritykset käyttävät niitä jo ja näkevät valtavia parannuksia.

Moduuli 5: Kaupan rahoituksen ja lohkoketjun viimeaikainen kehitys

Viimeisessä segmentissä yhdessä parhaista blockchain-kursseistamme keskitymme aloitteisiin, jotka yhdenmukaistavat erilaisia ​​blockchain-arkkitehtuureja kaupan rahoitusteollisuuden hoitamiseksi. Todellisuudessa nämä tilat ovat vastuussa dramaattisten toimenpiteiden toteuttamisesta koko järjestelmän digitalisoinnissa.

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Enterprise Blockchain -mallit

Mallien yleiskatsaus

Olemme aina innokkaita auttamaan oppilaitamme loistamaan muuttuvilla markkinoilla. Koska kohtaus muuttuu jatkuvasti, on erittäin vaikeaa jatkaa liiketoimintaa häiritsemättä asioita lopullisesti. Mutta kun sekoituksessa on blockchain, se on nyt mahdollista.

Siksi tarjoamme tuottoisia malleja kokeilemiseen. Todellisuudessa rakensimme kaikki mallit perustuen valtavaan määrään markkinatutkimuksia ja sisäisten asiantuntijaryhmien kanssa.

Joten mallimme ylittävät aina kaikki markkinoiden ilmaiset mallit.

Mitä se kattaa?

Tarvitsetko blockchainia?

Tämä on malli, joka auttaa sinua ymmärtämään, tarvitsetko blockchain-tekniikkaa vai ei. Pohjimmiltaan yritysammattilaisilla on vaikea päättää, pitäisikö heidän soittaa. Näin yksinkertaisen työkalumme avulla voit helposti tietää, tarvitseeko yrityksesi blockchainia.

Jos se ei tarvitse sitä, työkalumme ilmoittaa sinulle myös siitä.

Blockchain-projektin valmius

Seuraava malli on periaatteessa kertoa, onko ratkaisusi valmis käyttöönottoon. Periaatteessa blockchain-ratkaisujen tai -projektien on läpikäytävä useita kehitysvaiheita ennen kuin ne voivat valmistautua. Mutta jos otat tuotteen käyttöön vastaamatta kaikkiin tarpeisiin, se ei hyödytä sinua niin paljon.

Tässä tapauksessa työkalumme tarjoaa sinulle valikoivasti syöttövaihtoehtoja, joiden avulla voit nähdä, onko projektimme valmis viralliseen käyttöönottoon.

Esitämme Enterprise Blockchain -projektin

Jos sinulla on hieno innovatiivinen idea blockchain-projektista, mutta sinulla ei ole esitystaitoja, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla mallia. Todellisuudessa tämä malli sopii täydellisesti tai ne, jotka haluavat välittää arvoa ikäisillesi tai asiakkaillesi.

Yksinkertaistettujen ääriviivojemme avulla voit päästä eroon kaikista teknisistä termeistä ja välittää viestisi erittäin taitavasti.

Enterprise Blockchain vs. toimitusketjuprosessit

Tämä työkalu on tarkoitettu erityisesti toimitusketjun hallintasektorille. Jos olet kyseisellä sektorilla tai haluat työskennellä kyseisillä aloilla, käytä työkaluamme. Todellisuudessa työkalumme avulla voit nähdä, mitkä yrityksesi toimitusketjun osat voivat hyötyä yrityksen blockchain-elementeistä.

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Enterprise Blockchainsin perusteet

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi ilmaisista blockchain-kursseistamme, joka kattaa perustavanlaatuisemman analogian blockchainista. Todellisuudessa tämä kurssi on enemmän aloitusopas. Joten, jos sinulla on käytännössä nolla tietoa blockchainista, sinun kannattaa kokeilla sitä.

Kurssi on täysin ilmainen, ja saat bonusmateriaalia, kun olet suorittanut sen.

Mitä kurssi kattaa?

Oppiaihe 1: Mikä on Blockchain Technology?

Ensimmäisillä ilmaisilla blockchain-kursseillamme aloitamme käsittelemällä kaikki tekniikan osa-alueet. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että puhumme tekniikan toiminnasta käyttämällä kaavioita ja yksinkertaisia ​​selityksiä, joiden avulla ymmärrät käsitteen paremmin.

Oppiaihe 2: On tiedettävä Blockchain-ehdot

Pohjimmiltaan tässä ilmaisissa blockchain-kursseissamme keskitytään tärkeisiin termeihin, jotka sinun tulisi muistaa blockchain-urallasi. Näitä termejä käytetään vielä enemmän yritysympäristössä. Joten niiden tunteminen antaisi sinulle varmasti vauhtia.

Tässä käsitellään, luvallinen lohkoketju, validoijat, kaksinkertaiset kulut, solmut jne.

Oppiaihe 3: Perustietoja älykkäistä sopimuksista

Tämä on toinen hieno oppitunti kurssillamme, joka keskittyy yksinomaan älykkäisiin sopimuksiin. Älykkäät sopimukset ovat automatisoitua liiketoimintalogiikkaa, joka noudattaa joukkoa sääntöjä ja toteuttaa sopimuksen, kun ne täyttyvät.

Joten ne ovat melko tärkeitä yritysyritystarkoituksiin. Tässä käsitellään myös tämän ominaisuuden etuja.

Oppiaihe 4: Blockchain Digital Transformation

Ilmaisten blockchain-kurssien viimeinen osa on erittäin tärkeä, koska se varmistaa, että voit löytää täydellisen ratkaisun.

Todellisuudessa, tietämättä blockchain-muutoksen johtavia sektoreita tai vertikaaleja, POC: n keksiminen on melko vaikeaa.

Siten katamme kaikki johtavat alat auttamaan sinua.

Bonus-oppitunti

Koska olemme aina kiinnostuneita opiskelijoistamme ja haluamme arvostaa heitä kursseidemme käytöstä, tarjoamme sinulle erityisen bonustunnin lopussa.

Mukana toimitetut materiaalit

 • Kurssin esittely
 • Liity Online-tapahtumiin
 • Lisäluennot

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Johdatus Enterprise Blockchainiin

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on toinen blockchain-kurssimme ilmainen opas, jonka avulla voit oppia blockchainin perusteista. Se on melko samanlainen kuin edellinen blockchain-kurssimme; tämä on kuitenkin tarkemmin suuntautunut.

Tässä blockchain-kurssien ilmaisessa oppaassa tarjoamme sinulle kaikki blockchain-tekniikan yksityiskohdat ja kuinka voit käyttää sitä digitaalisessa muutoksessa.

Joten suosittelemme, että annat kurssillemme kuvan juuri nyt!

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Mikä on Blockchain-tekniikka?

Blockchain-kurssien ilmaisen oppaan ensimmäinen moduuli alkaa kertoa sinulle, mitä blockchain-tekniikka on. Siksi, kun sinulla on vankka käsitys siitä, siirrymme kohti historiaa, erilaisia ​​tyyppejä, etuja ja paljon muuta.

Moduuli 2: Tärkeät blockchain-ehdot

Pohjimmiltaan tässä blockchain-kurssien ilmainen oppaamme keskittyy tärkeisiin termeihin, jotka sinun tulisi muistaa blockchain-urallasi. Näitä termejä käytetään vielä enemmän yritysympäristössä.

Ilman näitä termejä on vaikea saada hyvää työpaikkaa tähän kapealle.

Tässä käsitellään, luvallinen lohkoketju, validoijat, kaksinkertaiset kulut, solmut jne.

Moduuli 3: Kaikki älykkäistä sopimuksista

Seuraava moduuli sisältää älykkään sopimuksen perusteet. Älykkäät sopimukset ovat automatisoitua liiketoimintalogiikkaa, joka noudattaa joukkoa sääntöjä ja toteuttaa sopimuksen, kun ne täyttyvät. Siten, kuten näette, yritysyritykset voivat käyttää niitä eri tarkoituksiin.

Oikeiden osuuksiensa ansiosta voit odottaa, että nämä sopimukset ohittavat manuaaliset sopimukset melko pian.

Joten ne ovat melko tärkeitä yritysyritystarkoituksiin. Tässä käsitellään etuja, haittoja, käyttötapauksia ja paljon muuta.

Moduuli 4: Blockchain Digital Transformation

Tämä moduuli keskittyy suosittuihin toimialoihin ja johtaviin lohkoketjutekniikan aloihin. Joten, kun olet oppinut niistä, sinulla on laajempi käsitys siitä, miten se muuttaa yritystämme.

Moduuli 5: Blockchain muuttaa maailmaa

Viimeisessä moduulissamme keskitymme siihen, miten se ei häiritse maailmaa kokonaan, vaan siitä tulee pikemminkin integroitu osa sitä. Kurssin tässä osassa voit odottaa aiheita, kuten hajautettu ja keskitetty Internet, yhdistetty blockchain jne.

Mukana toimitetut materiaalit

 • Kurssin esittely
 • Liity Online-tapahtumiin
 • Lisäluennot

Haluatko oppia lisää tästä kurssista? Klikkaa tästä!

Enterprise Blockchain ja esineiden internet

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi parhaista blockchain-kursseista kokoelmassamme juuri nyt. Tässä kurssissa keskitymme siihen, miten estoketju vaikuttaa esineiden internetiin nopeasti. Kun olet suorittanut kurssimme blockchain-tekniikasta, tulet varmasti arvostamaan lopputulosta.

Kurssillamme tunnistat myös, kuinka nämä kaksi tekniikkaa voivat mennä rinnakkain ja tulla täydelliseksi duoksi!

Kurssimme kattaa kaikki olemassa olevat käyttötapaukset ja auttaa sinua soittamaan oikean puhelun.

Mitä kurssi kattaa?

Oppiaihe 1: Mikä on esineiden internet (IoT)?

Tässä kurssimme tutustuttaa sinut esineiden internetin perusteisiin. Joten, jos olet aloittelija, tämä oppitunti on sinulle erittäin tärkeä.

Oppiaihe 2: Mitkä ovat esineiden internetin komponentit?

Toisessa oppitunnissa kuvataan esineiden internetin komponentit. Pohjimmiltaan ymmärrät kunkin komponentin toiminnan ja muodostat kokonaisarkkitehtuurin.

Oppiaihe 3: Mitkä ovat esineiden internetin ongelmat?

Nyt kun tiedät esineiden internetistä, korostamme kaikkia tekniikan kohtaamia kysymyksiä. Todellisuudessa taustalla olevat ongelmat tekevät tästä tekniikasta alttiita hyökkäyksille.

Oppiaihe 4: Kuinka Blockchain voi auttaa IoT: tä

Oppitunti 4 käsittelee kuinka blockchain voi vaikuttaa ja auttaa myöhemmin parantamaan IoT-teollisuutta. Lisäksi se sisältää myös etuja.

Oppiaihe 5: Esimerkkejä Blockchain IoT: stä työssä

Viimeisessä tarjoamme sinulle luettelon blockchainista ja esineiden internetistä, jotka työskentelevät yhdessä reaalimaailman tilanteissa.

Sertifioitu Enterprise Blockchain -arkkitehti

Kurssin yleiskatsaus

Jos haluat tulla sertifioiduksi blockchain-arkkitehdiksi, kurssimme on täydellinen sinulle. Tämä on yksi parhaista blockchain-kursseistamme, jotka tarjoavat blockchain-sertifikaatin, kun olet suorittanut koko kurssin.

Todellisuudessa blockchain-tekniikan kurssien avulla voit todella loistaa yritysympäristössä. Koska kurssimme opastaa sinut tietopohjan läpi, sinun täytyy tulla blockchain-arkkitehti, tulet varmasti menestyvään uramahdollisuuteen elämässä.

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Blockchainin perusteet

Tässä moduulissa kurssi keskittyy blockchain-tekniikan perusteisiin. Periaatteessa opit kaikki blockchainin osat ja Blockchain palveluna.

Moduuli 2: Enterprise Blockchains

Tämä moduuli kattaa yrityksen estoketjusovellukset, kehityksen, tietoturvan, arkkitehtuurin, käyttötapaukset ja paljon muuta.

Moduuli 3: Yleiskatsaus Ethereumiin

Moduuli keskittyy Ethereum blockchain -alustan yksityiskohtaiseen analyysiin. Tarkemmin sanottuna katamme myös Ethereumiin perustuvat sovellukset.

Moduuli 4: Hyperledger-kankaan yleiskatsaus

Moduuli keskittyy Hyperledger Fabric blockchain -alustan yksityiskohtaiseen analyysiin. Tarkemmin sanottuna katamme myös Hyperledger Fabriciin perustuvat sovellukset ja käyttötapaukset.

Moduuli 5: Yleiskokouksen päätösvaltaisuus

Moduuli keskittyy Quorum blockchain -alustan ja suosittujen käyttötapausten yksityiskohtaiseen analyysiin. Lisäksi vertaamme Quorumia yksityiseen Ethereumiin osoittaaksemme tärkeimmät erot näiden kahden välillä.

Moduuli 6: R3 Corda -esittely

Moduuli kattaa kaiken, mikä liittyy R3 Corda blockchain -alustaan. Lisäksi käsittelemme myös suosittuja käyttötapauksia ja niiden vaikutusta finanssialoihin.

Mukana toimitetut materiaalit

 • Kunnioitettu todistus
 • Haastattelu blockchain-asiantuntijoiden kanssa
 • Henkilökohtainen ohjaus

Enterprise Blockchain ja tietoturva

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on toinen parhaista blockchain-kursseistamme. Kun työskentelet blockchain-projektissa, monet teistä saattavat unohtaa turvallisuuden tärkeyden. Blockchain-tekniikkaa koskevat kurssimme auttavat sinua ymmärtämään sen merkityksen.

Lisäksi opit myös suojaamaan käyttöympäristösi haavoittuvuuksilta.

Mitä kurssi kattaa?

Moduuli 1: Johdatus Blockchain Securityyn

Ensimmäinen moduuli alkaa tutustumalla blockchain-tietoturvaan. Tässä keskustelemme siitä, miten blockchain-turvallisuus toimii ja miten se voi hyödyttää yleistä ekosysteemiä.

Moduuli 2: Blockchain-turvakomponentit ja tietorakenteet

Tässä käsitellään kaikki blockchain-tietoturvan elementit. Keskustelemme myös siitä, miten tietorakenteet voivat vaikuttaa blockchain-alustan turvallisuuteen.

Moduuli 3: Blockchain-salauksen perusteet

Hash-toiminnot, julkisen avaimen salaus ovat joitain tärkeitä tekijöitä, jotka päättävät, miten tekniikka havaitsee turvallisuuden. Joten, jotta voit kehittää projektisi tietoturvavirheettömästi, sinun on opittava niistä.

Moduuli 4: Älykäs sopimusten turvallisuus

Tässä puhumme tietyistä älykkäiden sopimusten haavoittuvuuksista. Tarkemmin sanottuna katamme myös älykkäiden sopimusten tunkeutumistestauksen, jonka avulla voimme selvittää mahdolliset taustalla olevat heikkoudet.

Moduuli 5: Enterprise Blockchain -alustat

Lopuksi, kurssi kattaa yrityksen blockchain-alustat, jotka soveltuvat tarjoamaan yrityksellesi korkeinta turvallisuustasoa.

Kenen tulisi suorittaa nämä kurssit?

Sinun on varmasti mietittävä, kenen pitäisi osallistua huippuluokan blockchain-kursseihimme. Oikeastaan ​​kurssimme ovat kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan blockchainista. Kaikkien yritysympäristössä työskentelevien tulisi myös käydä kursseja.

Pohjimmiltaan, jos olet –

 • Markkinointiasiantuntija
 • Yrittäjä
 • Innovaatiopäällikkö
 • Yritysjohtaja
 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Päätöksentekijä
 • Ohjelma- ja tuotepäällikkö
 • Teollisuuden ammattilainen
 • Neuvonantaja

sitten sinun kannattaa tarkistaa kursseja. Laaja kurssivalikoimamme on enemmän kuin tarpeeksi kaikkien tarpeidesi täyttämiseksi.

Lopussa

Blockchain on muotisana, joka häiritsee kaikkea ympärillämme puhuessamme. Joten, kun se valloittaa koko maailman, miksi jäisit taakse? Aloita kaikkien sen ominaisuuksien hyödyntäminen ja digitoi myös yrityksesi.

Avustamaan blockchain-tehtävässäsi olemme täällä laajan valikoiman blockchain-kursseja sinulle. Joten, tarkista ne ja aloita blockchain-muunnos heti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map