Lopullinen blockchain- ja toimitusketjukurssi!

Tämä artikkeli tarjoaa korrelaation lohkoketjun ja toimitusketjun välillä ja puhuu lohkoketjun ja toimitusketjun kurssin tärkeydestä ja kannattavuudesta 101 lohkoketjussa.

Lohkoketjun ja toimitusketjun kurssin kysyntä on noussut viime vuosina. Blockchain on vallankumouksellinen tekniikka, ja se on osoittautunut sen arvoiseksi. Todellisuudessa toimitusketjuteollisuus näyttää olevan täydellinen tapa tutkia blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja.

Blockchain sattuu pääsemään eroon kaikista toimitusketjun hallintakysymyksistä erittäin tehokkaasti. Suuryritykset ovat siis jo kuolleita tietäen siitä enemmän. Tämän seurauksena monet ammattilaiset etsivät blockchain-toimitusketjun sertifiointia ymmärtääkseen, miten tämä tekniikka toimii ja miten se voi vaikuttaa toimitusketjuun.

Joten jos olet liian etsimässä lohkoketjua toimitusketjun koulutusta varten, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains- ja Supply Chain Management -kurssi

Onko toimitusketjuteollisuus täydellinen?

Ennen kuin aloitamme, saatat ajatella, miksi sinun pitäisi edes harkita toimitusketjun liiketoimintamallien muuttamista. On monia ihmisiä, jotka eivät edes tiedä tämän alan kasvavista ongelmista joka vuosi. Siksi toimitusketjun lohkoketjun tapaus kasvaa vain päivittäin.

Joten, ilman näiden ongelmien poistamista, olisi erittäin vaikeaa jopa kasvattaa tuloja jatkuvasti.

Mutta mitkä ovat avainkysymykset toimitusketjussa, jota kohtaamme tänään?

Globalisaatio

Globalisaatio on johtanut tarvikkeiden ulkoistamiseen useista maista. Tämän seurauksena toimitusketjun ylläpitäminen on monimutkaisempaa. Jokaisen alaketjun sisällyttäminen tai seuranta ei ole niin tehokasta kuin sen pitäisi olla. Siten prosessissa on paljon virheitä.

Nopeat muutokset markkinoilla

Ominaisuuksien lisääminen olemassa oleviin ja ennustaminen, mitä kuluttaja haluaa, on kiireinen työ. Markkinoiden muuttuessa nopeasti on vaikeampaa ennustaa mitään. Tyypillinen mallimme ei myöskään pysty ennustamaan myös tiettyjä markkina-analyyseja.

Vaatimustenmukaisuus ja laatu

Toimitusketjuprosessissa kuluttajat haluavat aina korkealaatuisia tuotteita halvemmalla hinnoittelupisteellä. Siksi yritykset kokevat jatkuvan paineen säilyttää laatunsa halvemmalla. Työn taakka kasvaa kuitenkin pian lisääntyvien vaatimusten myötä, minkä seurauksena tuotteiden laatu heikkenee.

Läpinäkyvyyden puute

Todellisuudessa kukaan asiakas ei todellakaan tiedä päivittäin ostamiensa tuotteiden omaperäisyyttä. Enemmän, ei ole edes tapaa tietää turvallisesti, onko tuote aito vai ei. Siten se aiheuttaa väärennettyjä tuotteita ja asiakkaiden tyytymättömyyttä.

Lue lisää siitä, kuinka läpinäkyvyyden puute on yksi ongelmista, joita blockchain ratkaisee.

Korruptio

Korruptio on yksi johtavista asioista, joita toimitusketju ei pysty käsittelemään yksin. Pohjimmiltaan se vaatii jokaista ihmistä suorittamaan tehtävänsä rehellisesti. Mutta todellinen skenaario puhuu toisin.

Koska ihmiset voivat helposti muuttaa arvoja vanhoissa verkoissa, pieni muutos lisää yrityksille menetyksiä.

Korkeat kustannukset

Yritykset kohtaavat korkeita kustannusongelmia jokaisessa toimitusketjun jaksossa. Neljä kustannustyyppiä voivat olla suuria tappioita yritykselle pitkällä aikavälillä. Periaatteessa varastokustannukset, laatukustannukset, kuljetuskustannukset ja hankintakustannukset voivat maksaa uuden yrityksen yritykselle joka päivä.

Suhteellisen hidas

Koko toimitusketjun hallinnan prosessi tai järjestelmä perustuu edelleen vanhoihin verkkoihin, mikä on suhteellisen hidasta. Siksi se on alttiimpi ongelmille ja johtaa tulojen menettämiseen virheiden vuoksi.

Enemmän, tapahtuman viimeisteleminen tyypillisten kanavien kautta kestää jopa 3-5 arkipäivää. Lyhyesti sanottuna se viivästyttää koko prosessia, mikä tekee siitä tehotonta. Tämä on yksi keskeisistä ideoista blockchainin käyttämiseksi toimitusketjussa.

Huono asiakaspalvelu

Toimitusketjun prosessi sisältää myös asiakaspalvelun. Kyse ei ole vain tuotteista. Siten ilman asianmukaista asiakaspalvelua päätepisteessä on vaikeampi rakentaa tuotemerkin arvoa markkinoilla.

Pohjimmiltaan yritykset eivät nykyään tyydytä kuluttajiaan. Siksi menettää hitaasti tuotemerkkinsä markkinoilla.

Ratkaisu on – Blockchain!

Blockchain on ensisijainen ratkaisu tähän massiiviseen sotkuun. Kuten voit jo nähdä, toimitusketjuteollisuudet tarvitsevat päivitetyn järjestelmän näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Ja tässä blockchain tekee merkinnän.

Blockchain voi todella hyötyä ja päästä eroon kaikista tämän alan ongelmista. Se voi virtaviivaistaa prosesseja ja läpinäkyvyyttä. Se voi myös seurata kaikkea reaaliajassa, käsitellä tapahtumia nopeammin.

Joten, kuten näette, blockchain on avain ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Mutta et voi käyttää blockchainia järjestelmässäsi, ennen kuin ymmärrät täysin, miten se todella vaikuttaa teollisuuteen.

Joten oppiaksesi siitä, sinun on suoritettava blockchain-toimitusketjun sertifiointikurssi. Itse asiassa blockchain-toimitusketjun sertifiointikurssi auttaa sinua arvioimaan blockchainin todellisen arvon toimitusketjussa.

Enemmän, useimmilla näistä kursseista on blockchain myös toimitusketjun koulutukseen.

Lue lisää: Luettelo 50 parhaasta yrityksestä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Miksi käydä Blockchain and Supply Chain -sertifiointikurssi?

Blockchain- ja toimitusketjun sertifiointikurssi auttaa sinua oppimaan blockchain-tekniikan taustalla olevasta arkkitehtuurista. Tietämättä mikä tämä uusi tekniikka on ja miten se toimii, et voi sisällyttää sitä järjestelmään.

Mutta älä huoli, meillä on täydellinen ratkaisu kaikkiin huolisiisi. Täällä 101Blockchainsissa tarjoamme blockchain- ja toimitusketjukurssin vain sinun itsesi vuoksi. Kurssimme tarjoaa oikean määrän blockchainia toimitusketjun koulutukseen, jota tarvitset.

Katsotaan siis, millaista arvoa tarjoamme tällä hetkellä.

Enterprise Blockchains- ja toimitusketjunhallintakurssimme

Kurssin kesto

101 Blockchains Enterprise Blockchain and Supply Chain Management -kurssi on suunniteltu tehokkaasti tavalla, joka auttaa sinua oppimaan blockchainista toimitusketjussa yksinkertaisella tavalla. Kurssimme vie vain kuukausi oppia siitä.

Pohjimmiltaan olemme jakaneet koko lohkoketjun ja toimitusketjun hallinnan kurssin 4 viikkoon.

Joka viikko tarvitset vain 3-4 tuntia ajastasi. On selvää, että kaikki on verkossa. Joten voit halutessasi ilmoittautua siihen milloin tahansa!

Toinen hieno ominaisuus on, että tarjoamme joustavan oppisuunnitelman. Se tarkoittaa, että voit oppia omassa tahdissasi. Vaikka sinulla ei olisikaan 3-4 tuntia vapaa-aikaa viikossa, voit keskeyttää kurssin milloin tahansa.

Lohkoketju ja toimitusketjun hallintakurssi voivat ehdottomasti auttaa sinua oppimaan toimitusketjun estoketjuprosessia.

Ilmoittaudu toimitusketjuun ja lohkoketjuun, jos –

 • Ajamalla yrityksen toimintaa
 • Haluat sisällyttää blockchainin yrityksen liiketoimintaprosesseihin
 • Haluatko lisätä blockchain-ammattitaitoasi
 • Haluavat ansaita noin blockchain on toimitusketjun muutos

Kuten näette, tämän kurssin tarjoukset voivat auttaa sinua yrityksesi blockchain-liiketoimintastrategiassa.

Blockchain toimitusketjussa – yleiskatsaus

Lohkoketjun ja toimitusketjun hallintakurssi on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka haluavat oppia blockchainin käytännön näkökulmista toimitusketjussa.

Kurssi sukeltaa myös syvemmälle siihen, miten blockchain vaikuttaa yrityksen toimitusketjuun.

Kuten tiedät jo nyt, blockchain häiritsee jo tyypillisiä toimitusketjumalleja. Lisäksi, kun päätetään sen syntymisestä, ilman integrointia estoketjuun, et voi odottaa selviytyvän häiriöstä.

Joten oppiminen digitaalisesta muutoksesta tässä lohkoketjussa ja toimitusketjun hallintakurssissa on erittäin tärkeää.

Joka tapauksessa blockchain- ja SCM-kurssimme tutustuttavat sinut myös toimitusketjun prosessiin. Mutta tarvitset opintoja kursseiltamme menestyksekkään blockchain-ratkaisun kehittämiseksi.

Samoin ohjelmistotoimittajat ja konsultit hyötyvät suuresti myös blockchain- ja toimitusketjukurssistamme. Tämä kurssi auttaa sinua tulemaan tarpeeksi taitavaksi ymmärtämään taustalla olevaa blockchain-arkkitehtuuria. Lisäksi opit tunnistamaan asiakkaan tarpeisiin sopivat ominaisuudet.

Etkö ole vielä valmis sitoutumaan? Voit aina kokeilla Free Enterprise Blockchain Fundamentals -kurssiamme.

Mitä saat Blockchain- ja toimitusketjukurssillamme

Blockchain- ja toimitusketjukurssimme tarjoaa konsultteille, yritysjohtajille, ohjelmistokehittäjille kaikki tarvittavat työkalut kokonaiskonseptin ymmärtämiseksi paremmin.

Lisäksi voit tunnistaa, mitkä toimitusketjun osat voivat hyötyä olemassa olevista yrityslohkoketjuista.

Lohkoketju- ja toimitusketjukurssi käsittelee seuraavia aiheita –

 • Toimitusketjun hallinnan perusteet
 • Kuinka voit luoda arvoa toimitusketjun hallinnan avulla
 • Nykyiset yrityksen blockchain-ratkaisut toimitusketjussa
 • Reaalimaailma ja mahdolliset blockchain-toimitusketjun käyttötapaukset
 • Kuinka voit integroida yrityksen estoketjusovelluksen toimitusketjumalliin

Lue lisää: Kuinka toteuttaa blockchain yrityksesi vahvistamiseksi?

101Blockchains on enemmän kuin tarpeeksi, jotta saat kaiken teknisen tiedon lohkoketjustasi toimitusketjun koulutusta varten. Enemmän, me myös valmistelemme sinua käsittelemään kaikkia tämän alan reaalimaailman asioita.

Yhdistelmä on enemmän kuin tehokas pätevöittämään sinut yrityksen blockchain-digitaalimuunnokseen.

Joten suosittelemme, että ilmoittaudut kurssillemme heti ja valmistaudut vallankumoukseen mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Mitä toimitusketjun ja lohkoketjun kurssi sisältää?

Erotimme koko kurssimme neljään eri moduuliin, joissa jokainen moduuli sisältää lukuja aiheesta. Kun käydään läpi moduulit yksi kerrallaan, ymmärrät hajautetun kirjanpitotekniikan terävöittämisen.

Joten varmista, että noudatat oikeaa järjestystä äläkä ohita moduuleja tai oppitunteja. Todellisuudessa, jos siirryt viimeisiin moduuleihin sen sijaan, että käisit läpi ensimmäiset, sinun on vaikea ymmärtää.

Katsotaanpa joka tapauksessa tämän toimitusketjun ja blockchain-kurssin materiaali.

Moduuli 1: Toimitusketjun hallinnan perusteet

Toimitusketjun ja blockchain-kurssimme ensimmäinen moduuli tutustuttaa sinut toimitusketjun liiketoimintamenettelyihin. Lisäksi se kattaa alan esimerkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään vastuita ja rooleja, jotka saatat joutua osallistumaan johtajana.

Todellisuudessa tämä moduuli on erittäin tärkeä kaikille, jotka etsivät työpaikkaa tällä alalla. Koska se auttaa sinua oppimaan vastuista, joudut ehkä pelaamaan yritysympäristössä.

Kun olet suorittanut toimitusketjun ja blockchain-kurssimme ensimmäisen moduulin, olet valmis ymmärtämään seuraavan moduulin.

Sillä on –

 • Luku-1: Mikä on toimitusketju?
 • Luku-2: Toimitusketjun johtajan vastuualueet

Moduuli 2: Kuinka toimitusketjun hallinta on vastuussa arvon luomisesta

Kun olet suorittanut tämän moduulin, voit vihdoin arvostaa prosessia arvon luomiseen yrityksen liiketoimintaprosesseissa toimitusketjun avulla. Lisäksi tämä moduuli sisältää myös muita SCM-luetteloita, jotka sisältävät avainarvot.

Lisäksi saat käytännön työkalun arvioidaksesi, kuinka voit mitata toimitusketjun hallinnan arvon yrityksessäsi.

Pohjimmiltaan tämän toimitusketjun kurssin lohkoketjun moduuli kattaa –

 • Luku-1: Käyttöpääoma ja yritysarvo
 • Luku-2: Kuinka mitata SCM-ratkaisusi taloudellisen lisäarvon tai EVA-mallin avulla
 • Luku 3: Toimitusketjun hallinta, joka vaikuttaa käyttöpääomaan

Moduuli 3: Reaalimaailman esimerkkejä toimitusketjun käyttötapausten lohkoketjuista

Toimitusketjun kurssimme lohkoketjun kolmas moduuli alkaa yleiskatsauksella SCM-virtausdynamiikasta. Tämän avulla voit luokitella yrityksen blockchain-sovelluksen tehokkaasti.

Parasta tästä moduulista on, että saat paljon todellisia käyttötapausesimerkkejä toimitusketjun ja lohkoketjun useilla sektoreilla.

Joten se varmasti auttaa sinua hahmottamaan projektiideoitasi myös tehokkaammin.

101Blockchainsissa tutkimme jatkuvasti todellisia esimerkkejä, jotka voivat auttaa sinua yrityksen blockchain-käyttöönotossa. Siksi saat aina päivitettyä sisältöä meiltä milloin tahansa.

Toimitusketjun kurssimoduulimme kattaa –

 • Luku-1: Lohkoketjun vaikutus toimitusketjuvirtoihin
 • Luku-2: Todellisia esimerkkejä yrityksen lohkoketjusta toimitusketjun käyttötapauksissa

Moduuli 4: Blockchain toimitusketjussa

Tämä on lohkoketjumme viimeinen moduuli toimitusketjun kurssilla. Tässä saat mallin, joka arvioi toimitusketjun prosessin lohkoketjussa. Lisäksi työkalu on hyödyllinen priorisoitaessa tiettyjä ominaisuuksia yrityksen blockchain-ratkaisuissa.

Joten kun saat työkalun ja opit käyttämään sitä, sinun on helpompi suunnitella strategiasi blockchain-digitaalimuunnokselle.

Bonusmateriaali

Toimitusketjuprosessin ja yrityksen lohkoketjun kartoituksen malli. Tämä on toimiva malli, joka tarjoaa täydellisen arvion siitä, minkä prosessin tulisi käyttää yrityksen lohkoketjuintegraatiota toimitusketjuprojektissasi.

Sinulla on vaihtoehtoja valita ja antaa panoksesi. Sen jälkeen malli esittelee sinulle muutosratkaisusi liiketoiminnan vaikutukset. Enemmän, voit myös oppia, kuinka vaikeaa sen toteuttaminen voi olla nykyisessä yrityskenaariossasi.

Joten näiden tulosten perusteella voit luoda täydellisen suunnitelman.

Mukana bonusmateriaali

Eksklusiiviset haastattelut

Pääset tutustumaan maailman huippuluokan yritysblokkiketjujen ammattilaisten ja asiantuntijoiden haastatteluihin.

Toimintamalli

Käytä toimintakelpoista mallia, jotta voit menestyä ratkaisussa monin tavoin.

Henkilökohtainen opastus

Hanki ensiluokkainen tuki, sähköpostiopastus ja viikoittainen laskentataulukko ilmoittautuessasi kurssille.

Lue lisää: Blockchainin käyttöönotto-opas: Vahvista yritystäsi

Kuka sopii kurssimme suorittamiseen?

Kurssi on suunniteltu erityisesti oppimaan toimitusketjun estoketjua alan ammattilaisille, konsultteille, ylimmille johtajille, yritysjohtajille ja niin edelleen. Tällä kurssilla voit odottaa ymmärtävän blockchain-tekniikkaa ja sen vaikutusta toimitusketjuun.

Jos olet –

 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Yritysjohtaja
 • Neuvonantaja
 • Päätöksentekijä
 • Markkinointiasiantuntija
 • Innovaatiopäällikkö
 • Ohjelma- ja tuotepäällikkö
 • Teollisuuden ammattilainen
 • Yrittäjä

Sitten olet sopiva kurssillemme. Periaatteessa kuka tahansa, joka on syvästi kiinnostunut blockchain-tekniikasta toimitusketjussa, voi osallistua kurssillemme. Enemmän, varmistimme, että taitat ylös, jos jatkat uraa tällä polulla.

 Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains- ja Supply Chain Management -kurssi

Sisältääkö se sertifikaatin?

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa lohkoketjun toimitusketjun sertifikaattia. Työskentelemme kuitenkin sen parissa. Jos tämän aiheen sertifioinnin saaminen on ensisijainen tavoitteesi, suosittelemme, että tutustut Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssillemme.

Kurssilla käsiteltiin myös toimitusketjun hallintaa ja lohkoketjua. Lisäksi tämä kurssi tarjoaa sinulle myös sertifikaatin.

Se ei välttämättä ole blockchain-toimitusketjun sertifikaatti. Voit kuitenkin esitellä tämän sertifikaatin yrityksellesi tukemalla alan asiantuntemustasi.

Joka tapauksessa toivottavasti otamme käyttöön lohkoketjun ja toimitusketjun sertifikaatin tulevaisuudessa. Joten siihen asti suosittelemme tutustumaan kaikkiin kursseihimme.

Usein kysytyt kysymykset kurssistamme

FAQ-1: Voiko kukaan ilmoittautua tälle kurssille?

Se on iso kyllä! Kurssimme on avoin kaikenlaisille ammattilaisille tai asiantuntijoille, jotka haluavat ymmärtää yrityksen estoketjuprosessin ja miten se vaikuttaa toimitusketjun sektoreihin.

Kurssi on suunniteltu erityisesti oppimaan toimitusketjun estoketjua alan ammattilaisille, konsultteille, ylemmille johtajille, yritysjohtajille ja niin edelleen.

FAQ-2: Voinko olla vuorovaikutuksessa joukkueen kanssa?

Kyllä ehdottomasti! Uskomme, että opiskelija voi hyötyä suuresti ja selvittää kaikki mielessään olevat kysymykset, jos hän on vuorovaikutuksessa tiimimme kanssa. Joten varmistamme, että tiimimme on täällä antaa sinulle täyden tuen ja vastata mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Tästä muilta kursseilta puuttuu valtava määrä. Parasta on, että pääset oppimisfoorumeihimme ja olet vuorovaikutuksessa myös muiden opiskelijoiden kanssa.

FAQ-3: Kuinka kurssi rakennetaan?

Suunnittelimme tämän kurssin suorittamiseen 4 viikkoa. Jokaisessa istunnossa sinun on investoitava 3-4 tuntia! Joten 16 tunnissa voit todella suorittaa kurssimme. Voi kuitenkin kestää enemmän aikaa, jos et voi säästää 3-4 tuntia viikossa.

FAQ-4: Miksi minun pitäisi käydä tämä kurssi 101Blockchainsista?

Todellisuudessa kurssimme eroavat muista siellä olevista. Ensinnäkin meillä on tapana keskittyä kursseillemme vain blockchainin yhdistämiseen yrityksen liiketoimintaprosesseihin, koska blockchainin laajuus yrityksille -skenaario on vaikuttava. Valitettavasti siellä ei ole paljon kursseja.

Seurauksena on, että saat teknistä osaamista, mutta kun on kyse liiketoiminnan näkökulmasta, sinulla ei ole aikaa. Joten sinun on vaikea johtaa projektia liiketoiminnan näkökulmasta, kun olet yritysympäristössä.

Mutta jos ilmoittaudut kursseillemme, voit helposti luoda yhteyden kahden toimialan – lohkoketjun ja toimitusketjun – välillä.

Toiseksi päivitämme kurssejamme useammin ja varmistamme, että kaikki oppitunneilla olevat tiedot liittyvät nykyisiin tilanteisiin.

Kurssimme eivät ole vain työntekijöille vaan myös työnantajille. Vankan ohjauksemme avulla sinäkin voit tulla blockchain-asiantuntijaksi hetkessä.

Lopussa

Toimitusketjun hallintasektori käsittelee paljon asioita, mutta hyvin rajallisilla ratkaisuilla. Täällä toimitusketjun lohkoketjusta voi tulla seuraava askelkivi ihmiskunnalle. Todellisuudessa blockchain on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja se vaikuttaa jo valtavasti toimitusketjuteollisuuteen.

Joten mahdollinen ratkaisu sinulle on ilmoittautua blockchain- ja toimitusketjun sertifiointikurssille ennen kuin se häiritsee myös yritystäsi. On korkea aika vaihtaa liiketoimintamallisi ja hankkia lohkoketju toimitusketjun koulutusta varten. Ja kurssillamme voit nyt tehdä sen vaivattomammin.

Joten, muista tarkistaa kattavin Blockchain- ja Supply Chain -kurssi verkossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map