Lopullinen opas Blockchainin eduista ja haitoista

Tässä oppaassa löydämme blockchain-tekniikan edut ja haitat ja kuinka voit voittaa kaikki blockchain-puutteet.

Monet markkinoilla olevat blockchain-harrastajat ylistävät blockchain-tekniikkaa ollakseen seuraavaksi paras digitaalinen vallankumous. Ollakseni rehellinen, ne eivät ole kaikki väärässä. Todellisuudessa tekniikka muuttaa vanhoja järjestelmiä, päästä eroon välittäjistä ja tuo meille uuden maailman. Monet eivät kuitenkaan punnitse oikein blockchainin etuja ja haittoja ennen kuin he hyppäävät sisään.

Jokaisessa tekniikassa on aina etuja ja haittoja; blockchain on myös tässä luettelossa. Joten, kun yritykset yrittävät selvittää blockchainin koko potentiaalin, he unohtavat usein ongelmat.

Tämän seurauksena monet pyrkivät tekemään virheitä ja menettävät resurssejaan ja tuhlaavat aikaa. Joten, jotta voimme punnita blockchainin etuja ja haittoja, käsittelemme niitä tässä oppaassa. Katsotaan siis mitä blockchainin edut ja haitat ovat! Mutta ennen kuin siirrymme blockchain-tekniikan etuja ja haittoja -osioon, tehdään nopea yhteenveto siitä, mitä blockchain-tekniikka todella on.

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains Fundamentals -kurssi

Mikä on Blockchain-tekniikka?

Aloitetaan perusasioista – Blockchain-tekniikka on hajautettu pääkirjajärjestelmä, joka edistää hajautettua luonnetta, tietojen eheyttä ja läpinäkyvyyttä.

Se ei ollut niin monimutkaista, vai mitä? Haluan selittää sen yksinkertaisemmalla tavalla. Pohjimmiltaan se on pääkirjajärjestelmä, jossa on lohkoja, ja jokainen lohko on kytketty ketjumaiseksi rakenteeksi. Joten kaikki lohkot yhdistetään uuteen lohkoon ja lohkoon.

Lisäksi jokainen lohko sisältää tietoa, ja ketjumainen rakenne edustaisi linkitysprosessia. Joka tapauksessa kaikki lohkon sisällä olevat tiedot on suojattu salauksella. Näiden lisäksi sillä on myös hajautustunnus, aikaleimat ja transaktiotiedot.

Todellisuudessa tämän tyyppisessä arkkitehtuurissa päädyt lohkoketjuun, ja tästä blockchain-nimi tuli ensinnäkin. Monet teistä saattavat sekoittaa sen tietokantaan, mutta lohkoketju ja tietokanta ovat todellisuudessa hyvin erilaisia.

Blockchainin parhaat edut ovat, että se tarjoaa peer-to-peer -yhteyden, joten keskitettyä palvelinta ei seurata jokaista liikettäsi.

Kuinka suosittu se on yritysten keskuudessa?

Tällä hetkellä monet yritykset ovat erittäin kiinnostuneita blockchain-tekniikasta. Analysoituaan blockchainin edut ja haitat, monet aloittivat jo blockchain-toteutuksensa. Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 36% yrityksistä on valmis sijoittamaan vähintään 5 miljoonaa dollaria blockchainiin.


Vuoden 2020 tutkimus tehtiin 1488 maailmanlaajuisessa yrityksessä, joissa jokaiselta yritykseltä kysyttiin, kuinka paljon he aikovat investoida. Voit tarkistaa alla olevan prosenttilomakkeen. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että kysely ei koske kaikkia maailman yrityksiä, jotka työskentelevät tekniikan parissa.

Täten “tosi” prosenttiosuus vaihtelee aina. Jos haluat saada lisätietoja, voit tarkistaa Deloitte kysely.

Investointien osuus yrityksistä, jotka suunnittelevat sijoittamista
≥ 10 miljoonaa dollaria 7%
5 miljoonaa dollaria – 10 miljoonaa dollaria 24%
Miljoona dollari – 5 miljoonaa dollaria 30%
500000 dollaria – miljoona dollaria 24%
< 500 000 dollaria 12%
Epävarma 2%
Ei investointeja 1%

Joten, näet, yritykset ovat myös innokkaita investoimaan tekniikkaan. Joka tapauksessa siirrytään seuraavaan lohkoketjun oppaan etujen ja haittojen seuraavaan segmenttiin.

Plussaketjutekniikan edut ja haitat

Blockchain-tekniikalla on paljon etuja ja haittoja, mutta tutkimme aluksi ammattilaiset-osaa. Tarkista blockchainin edut alhaalta.

Plussaketjun edut ja haitat

Blockchain-ammattilaiset

Blockchain-tekniikalla on monia etuja. Katsotaanpa, mitkä niistä ovat:

Keskeytyminen

Ensinnäkin, blockchainilla saat hajautetun järjestelmän. Se tarkoittaa, että se poistaa kaikki välittäjät järjestelmästäsi. Mutta miten se on etu? Todellisuudessa välittäjät ovat yleensä kolmas osapuoli, joka yhdistää sinut palveluihisi.

Liikemaailmassa he kuitenkin leikkaavat jokaisesta palvelusta, jonka välittäjät tarjoavat. Todellisuudessa pieni määrä maksua ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta se summautuu, kun palvelusi vaatii 10-15 vaiheen prosessin.

Sen lisäksi ei ole mitään keinoa tietää, olisivatko välittäjät rehellisiä palveluilleen. Todellisuudessa korruptio on syvällä, ja monissa tapauksissa nämä välituotteet pyrkivät väärinkäyttämään yrityksiä ja kuluttajia henkilökohtaisen hyödyn vuoksi.

Täten koko luottamuskysymys ratkaistaan ​​päästä eroon niistä. Katsotaanpa seuraava etu tässä blockchain-oppaan eduissa.

Laadukkaat tiedot

Blockchain-tekniikka tarjoaa korkeatasoisen tiedonlaadun. Todellisuudessa se on hajautettu pääkirjajärjestelmä, johon se tallentaa tietoja. Mutta miten se tuottaa korkealaatuista dataa? No, sinun on tiedettävä, että heikkolaatuinen data ei muutu korkealaatuiseksi dataksi yön aikana. Näin ei tapahdu.

Joka tapauksessa tämä hajautettu kirjanpitotekniikka tarjoaa yksimielisyysprosessin, jonka avulla voit suodattaa pois kaikki huonot tiedot hyödyllisillä tiedoilla. Se tarkoittaa, että kukaan ei voi vain lisätä minkäänlaista tietoa pääkirjaan tai edes manipuloida olemassa olevia tietoja.

Joten kun kaikki tiedot tarkistetaan ennen niiden lisäämistä pääkirjaan, ne eliminoivat väärät tiedot.

Lisäksi se poistaa myös ongelmat, jotka johtuvat ihmisen tekemistä virheistä. Koska jokainen tieto on todennettu, ihmisen tekemälle virheelle ei ole mahdollisuutta.

Siten se parantaa merkittävästi tietojen laatua. Joka tapauksessa siirrytään seuraavaan etuun tässä blockchainin etujen ja haittojen oppaassa.

Kestävyys ja turvallisuus

Blockchain tarjoaa kestävyyttä parhaimmillaan. Voit ajatella sitä Internetinä, jossa on sisäänrakennettu vankkuus. Todellisuudessa tekniikan kokonaisrakenne tekee siitä niin kestävän. Lisäksi, kun se tallentaa tietolohkoja verkon ympärille, se varmistaa, ettei yksikään vikapiste tai mikään yksittäinen yksikkö hallitse sitä.

Tämä laatu tekee järjestelmästä luonnostaan ​​kestävän. Enemmän, koska kukaan ei voi muuttaa lohkoja, se on edelleen vankka suojattu alusta. Sen lisäksi se on melko tehokas torjumaan myös hakkerointiyrityksiä.

Joten on vähän tai ei lainkaan mahdollisuutta voittaa tätä verkkoa. Katsotaanpa joka tapauksessa seuraava etu tässä lohkoketjun etujen ja haittojen oppaassa.

Korkea rehellisyys

Toinen suuri lohkoketjun etu on eheyden taso. Verrattuna muihin siellä oleviin verkkojärjestelmiin, blockchain tarjoaa toistaiseksi korkeimman eheyden tason. Mutta mitä se tarkoittaa? Todellisuudessa se tarkoittaa, että kaikki tietosi ovat aina oikeita, eikä kukaan voi muuttaa niitä, kun ne ovat pääkirjassa.

Enemmänkin, tietojen tallennusprosessi ja konsensusprosessit ovat myös vankkoja. Kukaan käyttäjä ei voi vain tehdä muutoksia tarkistukseen haluamallaan tavalla. Siten se tarjoaa tarkkoja ja luotettavia tietoja joka kerta, kun suoritat kauppaa tai tallennat muuta tietoa.

Toisaalta jokaisella blockchainin hash-tunnuksella on valtava rooli tämän ominaisuuden ylläpitämisessä. Katsotaanpa tämän blockchainin etuja ja haittoja koskevan oppaan seuraava etu.

Muuttamattomuus ja läpinäkyvyys

Tämän lohkoketjun etujen ja haittojen oppaan seuraavaksi eduksi kehitämme läpinäkyvyyttä ja muuttumattomuutta. Blockchainin mukana tulee muuttumaton tallennusjärjestelmä, jossa et voi muuttaa minkäänlaista tietomuotoa tai puhua niiden poistamisesta kokonaan.

Todellisuudessa kryptografisella hajautuksella on valtava rooli pysyvän rakenteen ylläpitämisessä. Koska jokaisella lohkolla on Hash ID, kaikki muutokset kyseisen lohkon tietoihin muuttaisivat tunnusta dramaattisesti. Ja saman Hash-tunnuksen luominen on mahdotonta.

Jos joku yrittää muuttaa tietoja, kaikki muut käyttäjät huomaavat sen heti. Joka tapauksessa suurin osa tämän tekniikan pääkirjajärjestelmästä on myös avoin kaikille. Jopa yksityisissä lohkoketjuissa on yleisiä pääkirjatietoja, jotka kuka tahansa voi nähdä milloin tahansa.

Pitkäikäisyys ja luotettavuus

Toinen suuri etu tässä blockchain-oppaan edussa ja haitassa on tietojen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Kuten jo tiedät, blockchain on muuttumaton, läpinäkyvä ja tarjoaa eheyttä. Kaikki nämä ominaisuudet johtavat tekniikan luotettavuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Lisäksi, koska kukaan ei voi vain muuttaa blockchainin sääntöjä haluamallaan tavalla, se pysyy ennallaan. Koska se voi tarjota kestäviä ratkaisuja erilaisiin liiketoimintakysymyksiin pitkällä aikavälillä, siitä tulee luotettava tekniikka.

Monet yritykset harkitsevat jo vanhojen verkkojensa muuttamista blockchainilla pitkällä aikavälillä.

Yksinkertainen ekosysteemi

Monet teistä saattavat löytää blockchainin monimutkaisesta ekosysteemistä; Luottamus on kuitenkin yksinkertaistettu ekosysteemi. Todellisuudessa jokaisen yrityksen on käytävä läpi eri vaiheet, jotta se voi käsitellä tai tarjota asiakkailleen ratkaisun.

Mitä lohkoketju tässä tekee, on kutistua käsittelyn eri vaiheet muutamaan vaiheeseen. Koska tekniikka voi tarjota lähes kaiken verkossa, sitä on paljon helpompi ylläpitää.

Markkinoilla on jo monia blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja, joissa ne tarjoavat käyttäjäystävällisiä rajapintoja.

Valtuutetut käyttäjät

Se on toinen tämän blockchain-etujen ja haittojen oppaan ammattilaisista. Perinteisessä keskitetyssä järjestelmässä käyttäjät eivät todellakaan voi hallita niin paljon omia tietojaan. Tämän seurauksena monet korruptoituneet henkilöt yrittävät käyttää tietoja väärin henkilökohtaisen hyödyn vuoksi.

Koska estoketju varmistaa vertaisverkon ja antaa käyttäjille takaisin hallinnan, se varmistaa, ettei kukaan voi käyttää niitä väärin millään tavalla. Turvallisuuden ja läpinäkyvyyden taso varmistaa, että jokainen yksilö hallitsee täydellisesti tietojaan.

Tätä olemme ehdottomasti halunneet kauan.

Nopeammat liiketoimet

Se tarjoaa myös nopeammat maksutapahtumat kuin perinteiset. Yleensä keskitetyt pankit voivat viedä paljon aikaa jopa tapahtuman käsittelyyn. Siitä tuli merkittävämpi, kun joku yrittää lähettää rahaa ulkomaille.

Todellisuudessa kyseisen tapahtuman käsittely voi viedä jopa kuusi päivää. Joten hätätilanteessa monet kuluttajat eivät voi luottaa perinteisten pankkien hitaaseen tahtiin. Blockchainilla voit kuitenkin suorittaa tapahtuman muutamassa sekunnissa!

Se on kauheammin kuin mikään perinteinen keino tähän mennessä.

Pienemmät transaktiokustannukset

Sen lisäksi, että se tarjoaa nopeammat maksutapahtumat, se tarjoaa myös alemmat transaktiokustannukset – tietysti mitään ilmaiseksi. Kun käytät perinteisiä menetelmiä päivittäisessä kaupankäynnissä, sinun on maksettava heille jonkinlainen maksu vastineeksi heidän palveluistaan.

Vaikka maksu saattaa olla pieni, mutta monivaiheisen prosessin jälkeen se voi tulla raskaammaksi taskussa. Toisaalta, blockchain tarjoaa vain pienemmän transaktiomaksun vastineeksi nopeammasta tapahtumaprosessista.

Katsotaanpa seuraava tässä blockchain-etujen ja haittojen oppaassa.

Uusi liiketoimintamalli ja arvoketju

Toinen suuri lohkoketjun etu tässä lohkoketjun etujen ja haittojen oppaassa on uusi liiketoimintamalli. Blockchainilla on uusi näkökulma siihen, miten meidän tulisi mallintaa liiketoimintaamme uudessa maailmassa.

Tämän tekniikan käytön myötä uusia markkinapaikkoja muodostuu ja uusia mahdollisuuksia luodaan. Lisäksi se on parempi infrastruktuuri, joka poistaa paljon ongelmia, joita kohtaamme nykyään. Lisäksi se tuo lisäarvoa yrityksellesi, kun aloitat sen käytön lisäämällä tuloja ja edistämällä luottamusta.

Parannettu jäljitettävyys

Tämä on viimeinen etu lohkoketjun etujen ja haittojen luettelossa toistaiseksi. No, se on enemmän yrityksille, jotka käsittelevät toimitusketjun monimutkaisuutta tai muuta vastaavaa teollisuutta. Tuotteen tuottamisen tai jäljittämisen jäljittäminen on ratkaisevan tärkeää.

Jokaisessa vaiheessa sinun on varmistettava, että se tarjoaa korkeaa laatua. Jos et kuitenkaan tiedä tavaroiden alkuperää, et voi tarjota laatua. Lohkoketju varmistaa kuitenkin, että voit jäljittää nämä kohteet lähteestä päätepisteeseen.

Ei vain hyvä, mutta voit myös tarkistaa minkä tahansa omaisuuden omaisuuden vaihdossa.

Blockchain-tekniikan haitat

Näissä blockchain-tekniikan oppaan eduissa ja haitoissa puhumme nyt useista blockchain-tekniikan haitoista. Katsotaanpa, mitä nämä ovat.

Tarpeeton suorituskyky

Se on toistaiseksi ensimmäinen haitta blockchain-luettelon eduissa ja haitoissa. Todellisuudessa tämän tekniikan laskentatarpeet ovat toistuvia kuin keskitetyt palvelimet. Se johtuu siitä, että joka kerta päivitettäessä kirjanpitoa, kaikkien solmujen on päivitettävä myös niiden versio.

Se johtuu siitä, että kirjanpitojärjestelmän hajautettu luonne edellyttää, että jokaisella solmulla on oltava kopio kirjanpitojärjestelmästä. Siksi sen täytyy käydä sama prosessi uudestaan ​​ja uudestaan.

Monimutkainen allekirjoituksen tarkistusprosessi

Toinen esto blockchain-luettelon eduista ja haitoista on allekirjoituksen vahvistusprosessi. Periaatteessa jokaisessa järjestelmän tapahtumassa tarvitset yksityisen ja julkisen salauksen allekirjoituksen vahvistuksen.

Sen jälkeen se käyttää ECDSA: ta (elliptisen käyrän digitaalisen allekirjoituksen algoritmi) varmistaakseen, että tapahtuma tapahtuu oikeiden solmujen välillä. Siksi jokaisen solmun on tarkistettava käyttäjän aitoisuus, mikä voi olla hankala ja monimutkainen prosessi.

Yksityiset avaimet

Jos haluat tehdä verkkoyhteyksiä, sinulla on oltava yksityinen avain. Vaikka muut käyttäjät näkevät julkisen avaimesi, yksityinen avain on paljon tärkeämpi, koska se pysyy piilossa. Lisäksi kaikilla blockchain-osoitteilla on oma avain.

Sinun on pidettävä yksityinen avain suojattuna millään tavalla, jos et halua muiden ihmisten käyttävän varojasi väärin. Jos kuitenkin kadotat yksityisen avaimen, menetät myös pääsyn varoihisi verkossa. Niitä ei voi enää palauttaa.

Tarkastellaan seuraavaa estoa blockchain-tekniikan eduista ja haitoista.

Sisäisten valmiuksien puute

Koska tekniikka on suhteellisen uusi käsite, ei ole monia kykeneviä kehittäjiä, jotka voisivat työskennellä sen parissa. Joten, kun yritykset yrittävät kehittää oman yrityksen blockchain-ratkaisun, kykenevän tiimin löytäminen projektin hoitamiseksi on vaikeaa.

BAAS-tarjoajat tarjoavat tässä tapauksessa paljon palveluja. Nämä palvelut tarjoavat huippuluokan kehittäjiä ja markkinointitiimejä, jotka auttavat sinua saamaan blockchain-ratkaisusi markkinoille.

Jos haluat tehostaa peliäsi ja tulla sertifioiduksi blockchain-ammattilaiseksi, tässä on kokoelma blockchain-sertifiointikursseja, joita voit kokeilla.

Integraatiohuolet

Se on toinen suurimmista blockchain-tekniikan haitoista. Se on tarkoitettu pääasiassa yrityksille, jotka ylläpitävät vanhoja verkkoja. Todellisuudessa blockchain korvaisi vanhat verkot. Integraatioprosessi ei kuitenkaan vieläkään ole täysin toimiva. Monilla blockchain-tekniikoilla ei ole kykyä toimia yhdessä vanhojen verkkojen kanssa.

Se tarkoittaa, että yritysten asianmukainen käyttö edellyttää, että yritykset poistuvat kokonaan vanhoista verkostoistaan. Tähän monet epäilevät.

Epävarmat säännöt

Se on tärkeä haitta blockchain-luettelon eduissa ja haitoissa. Todellisuudessa kaikilla lohkoketjutekniikoilla ei ole asianmukaista sääntösarjaa verkossa. Siksi monet eivät luota järjestelmään lainkaan. Toisaalta sääntelyn puute tuo esiin ICO-huijausten käsitteen.

Ja on sanomattakin selvää, että monet ovat joutuneet ICO-huijausten uhreiksi, koska kryptovaluuttoihin ei sovelleta sääntelyä. Myös valtion laitokset kamppailevat sen omaksumisesta, koska tämä ala toimii täysin sääntelyllä.

Suuri energiankulutus

Jokaisen tapahtuman pätevyyden varmistamiseksi sen on käytävä läpi yksimielisyysprosessit. On selvää, että konsensusprosessi vaatii valtavasti vaivaa jokaisen solmun muodostamiseksi. Puhumattakaan siitä, että kaikkien solmujen on kommunikoitava edestakaisin varmistaakseen, että tapahtuma on kelvollinen.

Toisaalta konsensusalgoritmit, kuten työn todistaminen, vaativat paljon laskentatehoa, mikä lisää kokonaisenergiankulutusta. Olisit kuitenkin iloinen siitä, että nyt useat konsensusprotokollat ​​kuluttavat paljon vähemmän energiaa.

Tarkastellaan seuraavaa estoa blockchain-tekniikan eduista ja haitoista.

Ei valvontaa yrityksille

Yritykset tarvitsevat tietyn arvovaltaisen prosessin voidakseen käyttää blockchain-tekniikkaa. Valitettavasti julkiset lohkoketjut eivät pysty tarjoamaan näitä hallitsevia näkökohtia milloin tahansa. Yksityisten ja yhteenliittyvien lohkoketjujen nousu näyttää kuitenkin tarjoavan sekä tekniikan hallinnan että hajautetun luonteen. Näitä kutsutaan enimmäkseen yrityksen lohkoketjurakenteiksi, ja ne soveltuvat vain organisaatioille.

Joten meidän pitäisi pystyä lähestymään asiaa nykyaikaisemmin paljon odotettua nopeammin.

Tarkastellaan seuraavaa estoa blockchain-tekniikan eduista ja haitoista.

Tietosuojaongelmat

Toinen tärkeä este blockchain-luettelon eduissa ja haitoissa on yksityisyyden suoja. Yritykset tarvitsevat yksityisyyttään säilyttääkseen tuotemerkkiarvonsa millä hyvänsä. Ilmeisesti he eivät voi paljastaa arkaluonteisia tietojaan ihmisjoukolle tai kilpailijoille.

Joten monet organisaatiot eivät ole niin halukkaita käyttämään blockchainia yritystoimintaan. Yksityisten tapahtumavaihtoehtojen ja käyttäjäkohtaisen todennuksen käyttö kuitenkin ratkaisee tämän ongelman vähitellen.

Kulttuurin hyväksyminen / häiriintyminen

Tämä on pikemminkin kulttuurinen kuin tekninen haitta. Poistuneet liiketoimintamallit ovat toimineet tietyllä arkkitehtuurilla jo jonkin aikaa. Mutta blockchainin keksiminen uhkaa tätä järjestelmää.

Todellisuudessa blockchain on jo alkanut muuttaa järjestelmän toimintaa ja häirinnyt monia teollisuudenaloja. Tämän seurauksena useat markkinapaikat ovat jo vanhentuneet.

Tarkastellaan seuraavaa estoa blockchain-tekniikan eduista ja haitoista.

Kallis

Kyllä, blockchain on paljon halvempi kuin muut infrastruktuurit. Se voi kuitenkin olla myös kallis ratkaisu. Pohjimmiltaan hinta riippuu lisättävän ominaisuuden tyypistä ja tarpeistasi. Enemmän, tärkkelysliuoksen muodon kehittäminen vaatii huomattavan määrän rahaa.

Puhumattakaan vanhan järjestelmän korvaamisesta, maksaisi myös paljon rahaa. Voit kuitenkin voittaa tämän ongelman, jos pidät ratkaisusi minimissä. Lisäksi liittyminen yhteenliittymään tai BAAS: n käyttö voi auttaa sinua myös. Blockchain as a Service voi kuitenkin auttaa sinua kehittämään vankan blockchain-liiketoimintastrategian.

Äskettäisen vuonna 1488 maailmanlaajuista yritystä koskevan vuoden 2020 tutkimuksen mukaan heiltä kysyttiin, mikä voi olla heidän hyväksymisesteensä. Voit tarkistaa alla olevan prosenttilomakkeen. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että kysely ei koske kaikkia maailman yrityksiä, jotka työskentelevät tekniikan parissa. Täten “tosi” prosenttiosuus vaihtelee aina.

Yritysten osuus, jotka kokevat ongelman, on este
Olemassa olevien vanhojen järjestelmien korvaaminen tai mukauttaminen 35%
Mahdolliset turvallisuusuhat 34%
Huoli kilpailutietojen arkaluonteisuudesta 34%
Sääntelyn selkeyden puute 32%
Sisäisten valmiuksien puute 31%
Haasteet yhteenliittymän muodostamisessa 31%
Rasittava sääntely-ympäristö 30%
Epävarma ROI 29%
Pakottavan sovelluksen puuttuminen 29%
Tätä tekniikkaa ei ole todistettu 27%
Riittämätön rahoitus 26%

Lisäksi 22% yrityksistä ei pidä tätä liiketoiminnan prioriteettina. Lisäksi 3% ei nähnyt mitään esteitä lainkaan, ja 1% ei ole varma, onko estoketjun käyttöönotolle este vai ei.

Blockchainin puutteiden voittaminen

Jokaisessa tekniikassa joudut käsittelemään haittoja, jos haluat hyötyä eduista. Haittojen ei kuitenkaan pitäisi koskaan ylittää etuja. Siksi blockchainin on todella tehostettava peliä.

Ja sitä se tekee tällä hetkellä. Suurin osa blockchain-sovellusten haitoista voi tulla ammattilaiseksi, jos yritykset omaksuvat yksityiset tai konsortioiden blockchainit. Yksityiset lohkoketjut tarjoavat lisähallinnan, yksityisyyden, säädökset, nopeammat tapahtumat, edulliset integraatiot ja paljon muuta.

Lisäksi, jos haluat saada blockchainin hajauttamisen, voit aina käyttää konsortion blockchainia yrityksellesi. Ajan myötä yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita blockchain-tekniikasta ja tarvittavien taitojen hallitsemisesta uran rakentamiseksi tällä alalla.

Tämä eliminoi ammattitaitoisten ammattilaisten puutteen ja luo uuden mahdollisuuden sekä työntekijälle että työnantajalle. Kyllä, blockchain-sovellusten ekosysteemissä voi olla uusia haittoja, mutta älä unohda, että on myös ammattilaisia ​​vastustamaan tätä.

Loppuhuomautus

Blockchain on tällä hetkellä suhteellisen uusi tekniikka, jolla on pitkä matka eteenpäin. Joten on melko merkittävää, että sillä on myös haittoja ja etuja. Olemme korostaneet melkein kaikki blockchainin edut ja haitat tässä oppaassa.

Huomaa kuitenkin, että blockchain on jo ratkaissut suurimman osan ongelmista ja keksinyt uudemman tavan minimoida ongelmat mahdollisimman paljon.

Joten, anna sille muutama vuosi enemmän, ja saatat nähdä täydellisen tekniikan, joka on valmis häiritsemään teollisuutta. Tämä on loistava tilaisuus aloittaa oppiminen lisää blockchain-tekniikasta. Suosittelemme ilmaista blockchain-peruskurssiamme, joka auttaa sinua aloittamaan blockchain-matkan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map