Mikä on Blockchain AWS: ssä?

Tiedätkö AWS Blockchainista ja sen vaikutuksista urasi kehittämiseen? Seuraava keskustelu sukeltaa AWS: n blockchainin perustietoihin, sen etuihin, AWS: n blockchain-palveluihin ja erilaisiin käyttötapauksiin.

Jos ajattelet kryptovaluutta kuullessasi termin “blockchain”, et ole vielä löytänyt blockchain-tekniikan laajuutta. Blockchain-tekniikan yhdistäminen kryptovaluuttatapahtumiin on yksi kaikkien ihmisten tärkeimmistä väärinkäsityksistä blockchain-tekniikasta.

Väärinkäsitysten siirtäminen seuraavalle tasolle blockchain-tekniikan uskotaan myös olevan sopiva valinta vain rahoitus- tai teknologiayrityksille. Yritykset ja yritysjohtajat kuitenkin tunnistavat hitaasti blockchain-tekniikan kyvyt.

Lisäksi pilvipalvelun ja lohkoketjun risteys johtaa erilaisiin muutoksiin liiketoiminnan harjoittamisessa. Joten, blockchainin käyttöönotto AWS: ssä on lupaava uramahdollisuus tulevaisuuden tekniikan ammattilaisille. Tämän seurauksena on väistämätöntä huomata kasvavaa kiinnostusta AWS Blockchain -opetusohjelmaan viime aikoina.

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains Fundamentals -kurssi

Mitä AWS-lohkoketju sisältää?

Blockchain-verkot ovat uskottavia työkaluja yrityksille erilaisten digitaalisten tapahtumien tietueiden ylläpidossa ja turvallisuudessa useissa osapuolissa. Keskitetyn viranomaisen puuttuminen aiheuttaa kuitenkin myös haasteita ja tarjoaa samalla huomattavia etuja. Siksi hallinnoiduista blockchain-tarjouksista on tullut melko suosittuja yrityksille, jotka työskentelevät blockchain-tekniikan hyödyntämiseksi ilman erillistä verkon asetusta ja hallintaa.

AWS Blockchain on täydellinen esimerkki täysin hallituista palveluista blockchain-tekniikan käyttämiseen. Blockchain AWS: llä viittaa pieneen mutta tehokkaaseen valikoimaan tarjouksia, jotka tukevat organisaatioiden yrityskokonaisuuksia. Amazon Quantum Ledger -tietokanta, Amazon Managed Blockchain, AWS Blockchain Partners ja AWS Blockchain Templates ovat merkittäviä merkintöjä, kun on kyse AWS: n blockchain-keskusteluista. Joten katsotaanpa miten AWS: n yrityslohkoketju näyttää!

AWS Blockchain -tuotteiden ominaisuudet

AWS Blockchain -ekosysteemi on räätälöity vastaamaan erilaisia ​​liiketoimintakysymyksiä blockchain-projektien käyttöönotossa pilvialustojen kautta. Tässä on joitain merkittäviä piirteitä, jotka luonnehtivat AWS: n koko yrityksen lohkoketjua.

  • Räätälöity erityisesti blockchain-kehitystarpeisiin

AWS: n tärkein kohokohta, jota voit tarkkailla blockchainissa, on räätälöity luonne. AWS on luonut tavoitteelliset lohkoketjutyökalut, jotka voivat tukea erilaisia ​​tarpeita. Tarpeet voivat sisältää keskitetyn pääkirjatietokannan salaustarkistetun ja muuttumattoman tapahtumarekisterin ylläpitämiseksi. Toisaalta käyttäjät voivat myös kehittää monen osapuolen, täysin hallitun blockchain-verkon välittäjien eliminoimiseksi.

  • Laajemmat sovellukset

Toinen merkittävä näkökohta AWS Blockchain -oppaassa viittaa AWS: n laajamittaiseen käyttöön blockchain-työkuormille. Verrattuna muihin Blockchain palveluntarjoajina, AWS: llä on etusija blockchain-käyttöönotossa. Koska AWS: llä on tällä hetkellä noin 25% kaikista Ethereumin työmääristä ympäri maailmaa, on mahdollista harkita lohkoketjusovellusten toteutettavuutta AWS: llä. Hyperledger Fabricin merkittävimpiä yritysasiakkaita ovat esimerkiksi Guardian, Contura Energy, Nestle, Sage, Sony Music, SGX, BMW, Splunk ja monet muut..

  • Parempi tuottavuus blockchain-kehityksessä

Seuraava tärkeä kohokohta AWS-blockchainista viittaa suoraan tuottavuuden näkymiin blockchain-toteutuksen avulla.


AWS tarjoaa parempaa yksinkertaisuutta, tehokkuutta ja nopeutta lohkoketjun ja hajautetun pääkirjatekniikan sovellusten kehittämisessä. Esimerkiksi Amazon Managed Blockchain voi auttaa vähentämään blockchain-verkkojen perustamiseen liittyviä merkittäviä töitä.

Se voi auttaa vähentämään Hyperledger Fabric -kehysten ylläpitoon kuluvaa aikaa lähes 60%. Lisäksi täysin hallittu lohkoketjupalvelu parantaa myös verkkotoimintojen helppoutta tukemalla AWS CLI: tä, Amazon CloudWatch Logeja ja AWS CloudFormationia. Myöhemmin Amazon QLDB tarjoaa myös kaksi tai kolme kertaa parempaa nopeutta verrattuna perinteisiin kehyksiin. Lisäksi se tarjoaa myös SQL-tyyppisiä dokumenttitietomalleja ja operaattoreita tapahtumien hallintaan.

  • Mukana yli 70 Blockchain-ratkaisua

AWS Blockchain -ekosysteemi on myös yrityksille suotuisa todistetun tuottavuuden perusteella. Tuettuja lohkoketjuprotokollia ovat Corda, Ethereum ja Hyperledger Fabric.

Tällä hetkellä AWS: llä on yli 70 todistettua blockchain-ratkaisua kumppaneilta, jotka tukevat kaikkia tärkeitä blockchain-protokollia. Se tukee myös Hyperledger Sawtoothia, RSK: ta ja monia muita.

Joten on selvästi selvää, että AWS Blockchain -opetusohjelma voi olla erittäin hyödyllinen kehitettäessä ja ottamalla käyttöön blockchain-ratkaisuja AWS-pilvessä. Siksi tarkempi pohdinta kustakin AWS: n lohkoketjun yksittäisestä työkalusta voi antaa lisää selkeyttä AWS Blockchainin sovelluksista.

Oletko utelias AWS: n suorituskykyyn verrattuna muihin BAAS: iin? Tässä on opas AWS vs AZURE vs Oracle Blockchain -vertailuihin, jotka kannattaa tarkistaa.

Amazon Quantum Ledger -tietokanta (QLDB)

Amazon QLDB tai Quantum Ledger Database on täysin hallittu pääkirjatietokantaratkaisu. Se voi tarjota kattavan tapahtumalokin, jolla on parempi läpinäkyvyys, salaustarkastuksen standardit ja muuttumattomuus luotettavien keskusviranomaisten omistuksessa. Amazon QLDB voi olla sopiva vaihtoehto kaikkien sovellustietojen muutosten seuraamiseen.

Lisäksi se varmistaa myös yksityiskohtaisen ja tarkastettavan muutoshistorian ylläpidon ajan myötä. Amazon QLDB AWS Blockchainissa on täysin uusi tietokantaluokka, joka vähentää tarvetta osallistua monimutkaisiin kehitystyöhön henkilökohtaisten pääkirjakaltaisten sovellusten rakentamisessa.

QLDB mahdollistaa tietojen muutoshistorian muuttumattomuuden ja tarkistamisen tahattomien muutosten puuttumisesta sovellustiedoissa. QLDB: ssä on muuttumaton tapahtumaloki, joka tunnetaan myös päiväkirjana, joka seuraa sovellustietojen jokaista muutosta samalla kun ylläpitää kattavaa ja tarkastettavaa muutoshistoria.

SQL-tyyppinen sovellusliittymä, täydet tapahtumat ja asiakirjatietomalli kattavalla joustavuudella auttavat kehittäjiä huomattavasti. Lisäksi Amazon QLDB AWS Blockchainissa tarjoaa myös suoratoistokyvyn saavuttaa melkein reaaliaikainen tietovirta reaaliaikaisen analytiikan ja tapahtumapohjaisten työnkulkujen kehittämiseksi.

Suoratoisto-ominaisuus voi myös auttaa tietojen replikoinnissa muihin AWS-palveluihin parempaan analyyttiseen käsittelyyn. QLDB: n palvelimettomuus varmistaa myös, että se on automaattisesti skaalautuva tukemaan sovelluksesi vaatimuksia. Samalla QLDB: n palvelimeton luonne poistaa tarpeen hallita palvelimia tai määrittää luku- ja kirjoitusrajat. Mikä tärkeintä, QLDB veloittaa käyttäjiltä vain heidän käyttämistään palveluista.

Amazon Managed Blockchain

Seuraava tärkeä lisäys AWS Blockchainin maailmassa viittaa suoraan Amazon Managed Blockchainiin. Amazon Managed Blockchain on pohjimmiltaan todistettu ratkaisu helposti skaalautuvien blockchain-verkkojen luomiseen ja hallintaan. Se on täysin hallittu palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat helposti liittyä julkisiin verkkoihin.

Lisäksi se tukee skaalautuvien yksityisten verkkojen luomista ja hallintaa hyödyntämällä tunnettuja avoimen lähdekoodin kehyksiä, kuten Ethereum ja Hyperledger Fabric. Amazon Managed Blockchain voi antaa käyttäjille mahdollisuuden liittyä julkisiin verkkoihin tai määrittää ja hallita yksityisiä skaalattavia verkkoja vain muutamalla napsautuksella.

Amazon Managed Blockchainin merkitys AWS Blockchainissa on ilmeinen yleiskustannusten vähentämisessä verkkojen luomisessa. Se auttaa myös vähentämään yleiseen lohkoketjuun liittymiseen liittyviä yleiskustannuksia. Myöhemmin se auttaa myös automaattisessa skaalautuvuudessa vastaamaan useiden miljoonia tapahtumia suorittavien sovellusten vaatimuksiin.

Kun verkko on muodostettu ja toiminnassa, Amazon Managed Blockchain voi parantaa lohkoketjun verkon hallinnan ja ylläpidon helppoutta. Lisäksi se on ratkaisevan tuottavaa varmenteidesi hallinnassa ja uusien jäsenten liittymisessä verkkoon.

Opi kuinka blockchain voi auttaa parantamaan yrityksen liiketoimintamalleja nyt blockchain-kurssien kokoelmamme avulla.

Miksi valita Amazon Managed Blockchain?

Koska Amazon Managed Blockchain on merkittävä maininta AWS Blockchainista, pohditaan sen etuja. Amazon Managed Blockchainin edut voivat selvästi näyttää syyt blockchainin huomattavasti kasvavaan kysyntään AWS: llä.

  • Täysin hallinnoidun edut

Amazon Managed Blockchainin täysin hallittu luonne antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda blockchain-verkkoja, jotka ulottuvat eri AWS-tileille. Se voi auttaa ryhmän jäseniä jakamaan tietoja ja suorittamaan tapahtumia ilman yhtä keskitettyä viranomaista.

Infrastruktuurin itsepalvelun sijasta blockchain-tekniikkaa käyttävien yritysten ei tarvitse huolehtia laitteistoistaan, asettaa turvallisuus- ja verkkokomponentteja eikä määrittää ohjelmistoja manuaalisesti. Amazon Managed Blockchainin äänestyssovellusliittymä sallii verkko-osallistujille äänestysoikeudet jäsenten lisäämiseen tai poistamiseen.

Uuden jäsenen lisäämisen jälkeen Amazon Managed Blockchain antaa jäsenelle mahdollisuuden käynnistää ja konfiguroida erilaisia ​​blockchain-vertaisverkkoja. Lisäksi Amazon Managed Blockchain tarjoaa myös tilat seurata blockchain-verkkoa. Lisäksi Amazon Managed Blockchain voi myös korvata solmut automaattisesti huonolla suorituskyvyllä.

  • Parannettu turvallisuus ja skaalautuvuus

Amazon Managed Blockchain -palvelun edut AWS Blockchainissa sisältävät myös skaalautuvuuden ja turvallisuuden. Hallittu Blockchain sallii lohkoketjuverkon helpon skaalattavuuden verkon kasvun mukaan. Kun verkon jäsenet tarvitsevat lisää kapasiteettia uusiin tapahtumiin ja todentamiseen, jäsen voi käyttää sovellusliittymiä uuden vertais solmun lisäämiseen nopeasti.

Laaja valikoima ilmentymätyyppejä, joissa on erilaisia ​​muistin ja suorittimen yhdistelmiä, voi tarjota haluttua joustavuutta resurssien valinnassa. Tärkeintä on, että Managed Blockchain voi varmistaa blockchain-verkon turvallisuuden AWS Key Management Service (KMS) -tekniikalla. Tämän seurauksena se voi myös ratkaista yksilöllisen suojatun avaimen tallennustilan asettamisen vaatimukset.

  • Joustavuus erilaisille blockchain-kehyksille

Amazon Managed Blockchain on tärkeä merkintä AWS Blockchainissa, koska se tukee yrityshakemistoprotokollien valitsemista. Tällä hetkellä Amazon Managed Blockchain tarjoaa tukea kahdelle tunnetulle blockchain-kehykselle, kuten Hyperledger Fabric ja Ethereum.

Mielenkiintoista on, että Hyperledger Fabric tukee sovelluksia, jotka edellyttävät tiukkoja lupia ja tietosuojavalvontaa tietyllä jäsenryhmällä. Toisaalta Ethereum on suotuisa vaihtoehto blockchain-verkoille, joilla on hyvin hajautettu luonne ja joka on keskittynyt tietojen avoimuuteen kaikille jäsenille. Lisäksi Enterprise Ethereum voi olla lupaava vaihtoehto julkiselle Ethereum blockchain -verkolle.

  • Parempi luotettavuus

Amazon Managed Blockchainin viimeinen hyödyllinen näkökohta AWS Blockchain -maastossa viittaa luotettavuuteen. Amazon Managed Blockchain tarjoaa ehdottoman luotettavuuden tilauspalvelulle..

Toisaalta Hyperledger Fabricin oletustilauspalvelu ei tarjoa tallennustilaa koko tapahtumahistorialle. Tämän seurauksena se aiheuttaa vaikeuksia seurata tai palauttaa tapahtumahistoriaa tarpeidesi mukaan. Amazon Managed Blockchainin tilauspalvelu perustuu Amazon QLDB -tekniikkaan.

Tilaamispalvelun muuttumaton muutosloki Amazon Managed Blockchainissa auttaa estämään blockchain-verkkojen tapahtumahistoriaa tarkasti. Siksi AWS Blockchain voi varmistaa, että käyttäjät voivat tallentaa tietonsa varmistaen tietojen eheyden suojatoimenpiteet.

AWS Blockchain -mallit

Siksi voit selvästi todistaa, kuinka Amazon QLDB ja Amazon Managed Blockchain toimivat ratkaisevina kohokohteina AWS Blockchain -oppaassa. Toinen tärkeä piirre AWS: n blockchain-maailmassa viittaa blockchain-malleihin. AWS: n blockchain-mallit auttavat luomaan ja käyttämään blockchain-verkkoja nopeammin hyödyntämällä haluttuja yrityksen blockchain-kehyksiä.

Blockchain toimii myös hajautettuna tietokantatekniikkana jatkuvasti laajenevien tapahtumien ja älykkäiden sopimusten ylläpitoon. AWS Blockchain -mallit voivat auttaa käyttäjiä konfiguroimaan ja käynnistämään AWS CloudFormation -pinoja blockchain-verkkojen luomiseksi. AWS: n eri lohkoketjumallit sisältävät erilaisia ​​AWS-resursseja ja palveluja, jotka on osoitettu heille. Lisäksi käyttäjän määritykset määrittävät myös palvelujen ja resurssien tyypin AWS: n lohkoketjumallissa.

AWS Blockchain -mallit pystyvät hyödyntämään erilaisia ​​AWS-palveluita blockchainin käyttöönottamiseksi valitsemiensa vaihtoehtojen mukaan. AWS: n blockchain-malleihin liittyviä merkittäviä palveluita ovat EC2, Amazon VPC, Amazon ECS ja Application Load Balancers. Katsotaanpa näiden palvelujen tarjoamia toimintoja ja resursseja AWS: n blockchainille.

Amazon EC2 on sopiva vaihtoehto laskentakapasiteetin saamiseksi lohkoketjuverkon ajamiseksi. Amazon VPC tai Virtual Private Cloud auttaa verkon luomisessa pääsyä käyttäjien luomiin Ethereumin resursseihin. Samaan aikaan käyttäjät voivat hyödyntää Amazon VPC: tä mukauttamalla kokoonpanoa turvallisuuden ja saavutettavuuden varmistamiseksi. AWS: n blockchain-mallit tukevat myös Amazon ECS: ää tai Elastic Container Service -palvelua.

Amazon ECS auttaa järjestämään klusteripohjaisen konttien käyttöönoton blockchain-verkon EC2-esiintymissä. AWS Blockchain -mallien Application Load Balancer -tuki mahdollistaa myös yhden yhteyspisteen pääsyn käytettävissä olevaan käyttöliittymään.

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains Templates -kurssi

Johtopäätös

Lopuksi voit huomauttaa selvästi, että pilven ja lohkoketjun yhdistelmä voi aiheuttaa positiivisia tuloksia. Molempien tekniikoiden parhaat puolet yhdistyvät tarjoamaan mahdollisimman toteutettavissa olevia liiketoimintaratkaisuja tuottavuuden varmistuksella. Pitkällä aikavälillä blockchain-ratkaisujen kehittäminen ja käyttöönotto pilvialustojen kautta saisi valtavirran tunnustuksen.

Joten sinun pitäisi alkaa oppia lisää AWS Blockchainista, jos haluat viedä blockchain-urasi eteenpäin. Blockchainin joustavuus, turvallisuus ja skaalautuvuus AWS: llä ovat tärkeimmät syyt harkita sen potentiaalia.

Mutta ensin pyrkivien ammattilaisten on saatava parempi käsitys itse blockchain-tekniikasta. Sinun tulisi aloittaa blockchain-sertifikaateistamme pysyäksesi pelin edellä ja hyödyntää AWS: n voimaa heidän blockchain-kehitystyönsä parantamiseksi juuri nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map