Miksi sinun pitäisi mennä Blockchain-konsulttityöhön?

Haluatko tulla blockchain-konsultiksi? Katso tämä opas, jossa analysoimme blockchain-konsulttityön mahdollisuuksia ja opimme tulemaan sellaiseksi.

Blockchain muuttaa nopeasti maailmamme toimintaa ja elämää – siitä on tulossa ratkaisu kaikkien liiketoimintamallien ristiriitojen lopettamiseksi. Koska monet yritykset yrittävät päästä blockchain-muutokseen, he tarvitsevat blockchain-konsultteja. Siksi myös blockchain-konsulttien työpaikkojen kysyntä on kasvussa.

Blockchain-konsulttityössä sinulla on oltava korkeampi pyrkimysten aliarviointi ja käytännön tunne blockchain-innovaatioista. Todellisuudessa blockchain-konsulttityöillä on paljon mahdollisuuksia sinulle.

Monet yritykset tarjoavat jo blockchain-konsultointipalveluja, ja jos pystyt toimimaan oikein, voit myös olla osa näitä yrityksiä.

Autan sinua tässä asiassa tänään kertomalla sinulle kaikki blockchain-konsulttityöistä ja miksi sinun pitäisi mennä siihen.

Joten, aloitetaan!

Ilmoittaudu nyt: Kuinka rakentaa urasi Enterprise Blockchains -kurssilla

Contents

Blockchain-konsulttityöt: Mitkä ovat hyödyt?

blockchain-konsulttien työpaikat

Ensinnäkin, aloitetaan siitä, miksi sinun pitäisi mennä ensin blockchain-konsulttityöhön. Joten, katso edut alhaalta –

Korkeasti maksava palkka

Parasta blockchain-konsulttityössä on se, että sillä on korkea palkkapalkka. Puhumattakaan edut työskennellessä alan huippuluokan asiakkaiden kanssa. Palkka-alue voi kuitenkin vaihdella sen mukaan, minkälaisia ​​blockchain-konsultointipalveluja tarjoat.

Pohjimmiltaan se voi vaihdella $ 69-179k! Se on aluksi huomattava määrä rahaa. Korkeamman palkan saamiseksi sinun on kuitenkin oltava kokenut kentällä. Joten aloittelijat todennäköisesti aloittaisivat vähemmän maksavilla blockchain-konsulttityöillä. Todellisuudessa näet markkinoilla paljon korkean palkkatason blockchain-työpaikkoja.


Kasvava kysyntä

Blockchain-konsulttityön kysyntä on poikkeuksellisen korkea. Mutta miksi näin on? Koska tekniikka on suhteellisen uutta, useimmilla yrityksillä ei ole työvoimaa, joka ymmärtäisi täysin sen taustan. Seurauksena on, että he haluavat oppia siitä parhaalta parhaalta blockchain-tekniikan konsultilta. Todellisuudessa blockchain-taitojen kysyntä on kasvussa.

Todellisuudessa tämä on tärkein syy blockchain-konsulttien työpaikkojen nousuun. No, opetat ammattilaisia ​​markkinoiden toimitusjohtajista, varatoimitusjohtaja oppii tekniikkaa sinulta. Ja siksi saat nopeasti vihreän signaalin blockchain-konsulttien työpaikoista.

Yksinoikeudet

Blockchain-kehityskonsultoinnin mahdollisuudet ovat valtavat. Jokainen yksittäinen asema tällä alalla sisältää kaikki lisäedut, kuten lomapäivät, premium-tiimin jäsenet, bonukset jne. Joten et saa vain komeaa palkkaa, mutta myös muita ominaisuuksia. Ura blockchainissa voi todella avata sinulle paljon kauhoja.

Toinen suuri osa blockchain-konsulttityöistä on, että ei ole olemassa monia blockchain-konsultointipalveluja, jotka voisivat todella tarjota hyvän tuotoksen. Kyllä, markkinoilla on liikaa neuvonantajia, mutta suurimmalla osalla ei ole markkinatason taustaa. Seurauksena on vähän kovaa työtä, joten voit helposti nousta huipulle.

Tuottoisat kannat

Yksi viimeisistä blockchain-konsulttityön eduista on, että sillä on erittäin tuottoisa asema yrityksessä. Vaikka olisitkin vasta aloittelija, voit aloittaa erittäin korkealla asemalla yrityksessäsi. Verrattuna muihin uravalintoihin, voi kestää useita vuosia jopa saavuttaa tämä asema.

Mutta blockchain-konsulttityössä se ei voi viedä aikaa tai hyvin vähän aikaa. Ja tietysti, mitä kannattavampi asema yrityksessäsi on, sitä enemmän sosiaalinen asemasi nousee.

Blockchain-kehityskonsultointi: tyypillisiä vaiheita, joita sinulla saattaa olla projektissasi

Tämä osa on tarkoitettu pääasiassa niille, jotka eivät tiedä mitä blockchain-kehityskonsultointivaiheet ovat. Pohjimmiltaan, jos olet aloittelija, lue seuraava osa huolellisesti ymmärtääksesi käsitteen.

Joka tapauksessa melkein jokaisessa lohkoketjun konsultointiprojektissa on käytännössä kolme perusvaihetta. Nämä ovat pääasiassa –

Laajennus –

Ensimmäinen vaihe on jatkovaihe. Täällä monet yritykset ovat vasta äskettäin kuulleet blockchain-tekniikasta ja etsivät edelleen strategisia neuvoja siitä, onko se hyvä vaihtoehto vai ei. Tässä yhdessä monet suuret konsulttiyritykset hallitsevat markkinoita.

Blockchain-konsultointipalvelujen kysyntä tässä vaiheessa on valtava. Todellisuudessa se johtuu siitä, että he eivät tarvitse lisätukea, vaan ammattitaitoisen henkilöstön strategianeuvoja. Jos olet blockchain-kehittäjä tai yritysneuvoja, jolla on vähän ylimääräistä tietoa blockchainista, voit hallita myös alaa.

Näyttää siltä, ​​että tällaisten pintatason lohkoketjun konsultointipalvelujen kysyntä kasvaa vuoteen 2021 asti. Minun on kuitenkin varoitettava teitä, että tällaisen aseman tarve ei kestä kovin kauan, ellet voi osoittaa olevasi osaava seuraavaa muutosvaihetta varten.

Joten voit valita freelance-blockchain-konsultointipalvelut lyhyeksi ajaksi tuhlaamatta aikaasi huippuluokan yrityksen jälkeen.

Vahvistus –

Seuraava vaihe, jonka todennäköisesti kohtaat, on vahvistusvaihe. Koska tekniikka kypsyy päivittäin, on selvää, että yritykset siirtyvät pian toiseen vaiheeseen. Todellisuudessa jotkut yritykset ovat jo siirtyneet toiseen vaiheeseen.

Tässä tarvitset teknisen tietämyksen käsitelläksesi useita blockchain-aloitteita. Periaatteessa blockchain-konsulttityöt vaativat sinua käsittelemään prosessimuutoksia, tietoturvaa, yksityisyyttä, vaatimustenmukaisuuskysymyksiä, integraatioita ja paljon muuta.

Myös tässä vain suuret konsulttiyritykset, joilla on vahva asema markkinoilla, hallitsevat liiketoimintaa. Joten strategian tulisi olla keskittyminen tähän vaiheeseen lähinnä, koska yrityksesi pysyy pelissä, kun muut putoavat.

Voit odottaa näiden yritysten pysyvän pelissä vähintään 2026 olosuhteiden mukaan. Ja jos pystyt osoittamaan potentiaalia, voit tarjota blockchain-konsultointipalveluja hyvin pitkään.

Eteneminen –

Tämä perustuu luettuani Granter-raporttiin. Heidän mukaansa blockchainin markkina-arvo muuttuu dramaattisesti vuoden 2025 alusta. Joten tässä blockchain-konsulttityön kysyntä nousee huipulle.

Ja koska nyt suuret liigat tulevat liittymään peliin, pienet yritykset eivät voi kilpailla sen kanssa. Siksi sinun pitäisi ehdottomasti valita hyvä blockchain-konsulttipalkka yritysluokan konsulttiyrityksessä.

Tällä tavalla pysyt merkityksellisenä, vaikka muut blockchain-konsultointipalvelut katoaisivat. Enemmän, koet todennäköisesti massiivisen kasvun, ja odotuksesi blockchain-konsulttipalkasta kasvaisivat.

Se on kuitenkin vain spekulaatiota, mutta myös muita yrityspektrejä saattaa esiintyä. Kilpailevassa maailmassa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa riski. Ja blockchainille sinun on oltava valmis ottamaan riskin.

Erilaisia ​​Blockchain-konsulttien työpaikkoja markkinoilla

Tällä hetkellä tämän tyyppisten työpaikkojen markkinapaikka on edelleen kehittymässä. Mutta minun on sanottava, että ne kehittyvät melko nopeasti, ja blockchain-konsulttityöissä on jo joitain eri luokkia.

Enemmän, näet myös muutoksen blockchain-konsulttipalkassa näissä markkinoilla olevissa eri työpaikoissa. Joten saadaksemme paremman idean katsotaan, mitä sinun pitäisi toivoa.

  • Blockchain-asiantuntijatyöt

Korkeiden vaatimusten takia blockchainia koskevan teknisen tiedon merkitys kasvaa. Tämän seurauksena monet blockchain-konsultointityöt vaativat aikaisempaa kokemusta tästä kapealta saadakseen konsulttiyrityksen aseman.

Voit myös odottaa näiden olevan pitkään kilpailun muiden ammattilaisten äskettäin perustamassa yrityksessä. Keskinkertaisen tason taidoilla on kuitenkin mahdotonta saada työtä lohkoketjuteknologian konsulttina.

Enemmän, sinulla on oltava erinomainen kokemus ja oivallus saadaksesi työpaikan täällä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

  • Yrityksen Blockchain-konsultointityöt

Pohjimmiltaan nämä työpaikat yrityskonsultointiyrityksissä näkivät mahdollisuuden blockchain-sektorilla. Nämä yritykset ovat jo vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla konsulttiyrityksenä. Joten kun uusi tekniikka on markkinoilla, he lisäävät vain erityisen osaston käsittelemään kyseistä markkinarakoa.

Mutta asia on, että nämä yritykset tai työpaikat keskittyvät periaatteessa strategiseen neuvontaan eivätkä kata teknisiä näkökohtia. Joten sinun on myös keskityttävä blockchain-liiketoimintastrategioihin.

Tulevaisuudessa ne voivat kuitenkin laajentaa sen koskemaan myös teknistä neuvontaa. Joten on parasta, että sinulla on tekninen tietämys, jotta voit turvata sijaintisi täysin. Joka tapauksessa, älä unohda, että sinulla on oltava myös yrityskeskeinen tietopankki lohkoketjujen konsultointityöhön.

  • TSP: t tai tekniikan palveluntarjoajan työpaikat

Teknologiapalveluyritykset ovat myös väittäneet paikan pelissä. Saatuaan mahdollisuuden lisätä tuloja he ottivat asiat omiin käsiinsä. Jos haluat saada blockchain-konsultointityötä tämän tyyppisessä yrityksessä, sinun on oltava erittäin tekninen. Ei vain teoreettinen, mutta sinulla on myös oltava kyky vetää ratkaisu käytännössä.

Tämän seurauksena työsi vaatii sinua kehittämään POC-tiedostoja ja tarjoamaan toimivan version myös asiakkaillesi. Enemmän, blockchain-konsulttipalkka-alue on tässä tapauksessa melko korkea.

  • Työpaikat Blockchain-konsultointialustoilla

Nämä ovat pohjimmiltaan alustoja, jotka voivat avata erilaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia monille yrityksille. Todellisuudessa löydät monia alustoja, jotka jakavat verkossa blockchain-tekniikan konsultin tietoja.

Mutta kaikki alustat eivät voi tarjota samaa laatua. Joka tapauksessa nämä tukevat tekniikan ammattilaiset, ja he etsivät ihmisiä, jotka palkkaavat auttamaan yrityksiä tehokkaammin.

Joka tapauksessa tämäntyyppisen alustan palkkataso on alemmassa päässä, mutta se voi silti olla hyvä tilaisuus loistaa. Parasta tässä on, että sinun ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai pystyä kehittämään POC: itä tällaisissa blockchain-konsultointityöissä.

Joten, se on helpoin ratkaisu urana juuri nyt.

Mikä olisi työtehtäväsi?

Pohjimmiltaan vastuut vaihtelevat yritysten kysynnästä sen tyyppisiin konsulttipalveluihin, joita tarjoat. Lisään kuitenkin, että sinun ei tarvitse noudattaa kaikkia alla olevia vastuita.

Tyypillisesti blockchain-konsulttityön alalla on viisi erilaista luokkaa. Jokainen luokka tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​ratkaisuja, joten vastuut muuttuvat.

Joten, tarkistetaan ne.

  1. Kuratointistrategiat

Pohjimmiltaan tässä vaiheessa olet asiakkaita, jotka ovat juuri aloittaneet blockchain-etsintänsä ja haluavat tietää, häiritseekö blockchain heidän yritystään vai ei. Enemmän, he haluavat tietää, miten he voivat estää häiriöt ja miten he voivat löytää mahdollisen taktisen ratkaisun.

Joten, vastuusi ovat pääasiassa – vaikutusten analysointi, liike-elämän taktiikoiden kehittäminen, tulevaisuuden etenemissuunnitelman kehittäminen, luentojen pitäminen työpajoissa jne. Sinun on myös hahmoteltava, tarvitsevatko he todella blockchainia vai eivät.

Vaikutusten analysointi

Ensinnäkin sinun on analysoitava asiakkaasi yritys ja sitten katsottava, miten mahdollinen blockchain-tekniikka voi häiritä heidän organisaatiotaan.

Keksi liiketoimintataktiikka

Seuraavaksi ohjaat blockchain-teknologiakonsulttina strategian, joka voi torjua häiriöt käyttämällä blockchain-liiketoimintamalleja. Enemmän, sinun on annettava heille vankka käsitys siitä, pystyvätkö he selviytymään tilanteesta vai eivät.

Kehitä tulevaisuuden tiekarttoja

Seuraavaksi, lohkoketjuteknologian konsulttina, hahmotellaan toteuttamiskelpoinen etenemissuunnitelma, jota yritys voi noudattaa.

Isäntäkurssit

Parasta tässä vaiheessa on, että sinusta tulee luennoitsija ja saatat vaatia sinua tarjoamaan konsultointiluentoja yrityksen huippuluokan ammattilaisille.

  1. Kehitä liiketoimintaratkaisuja

Monissa tapauksissa yritykset itse keksivät mahdollisen etenemissuunnitelman. Mutta toteutusosaa varten he hakevat apua blockchain-kehityskonsultointitoimistolta. Tässä blockchain-konsulttityön osassa joudut hahmottelemaan nimenomaisesti kyseisen yrityksen blockchainin käyttötapauksia.

Lisäksi sinun on myös hahmoteltava, kuinka paljon kustannuksia se maksaisi. Enemmän, blockchain-konsultointityössä sinun on myös varmistettava, että yritys tietää, mikä ratkaisu sopii heille parhaiten.

Voit odottaa korkeita blockchain-konsulttien palkkoja TSP: ssä tai yrityskonsultointityössä.

Sidosryhmien yhdenmukaistaminen

Todellisuudessa sidosryhmien yhdenmukaistaminen voi olla sinulle vaikea tehtävä. Sidosryhmät ovat aina skeptisiä, eivätkä ne välttämättä ole avoimia ehdotuksillesi konsulttina. Joten varmista, että osaat puhua heidän kanssaan heidän kielellään.

Suunnittelu prosesseja

Kun olet kohdentanut sidosryhmät, sinun on saatava tekninen näkökulma ratkaisuun. Ensisijainen tavoite on siis osoittaa, mikä tekniikka sopii ja mikä ei.

Analysoidaan vaatimuksia

Se on tärkeä asia asiakkaillesi. Joten, jos kyseessä on blockchain-konsultointityö, sinun on myös leikattava niiden kustannuksia.

Käyttötapausten tunnistaminen

Blockchain tarjoaa valtavan määrän käyttötapauksia, eikä kaikki käyttötapaukset sopisi kaikille yrityksille. Siksi sinun velvollisuutesi on analysoida asiakkaidesi tarpeita ja tarjota parhaat yrityslohkoketjutapaukset, joita he voivat hyödyntää.

Liiketoimintatapausten kehittäminen

Lopuksi sinun on kehitettävä yritystapauksia, jotta asiakkaillesi voidaan antaa täydellinen malli, joka voi tuottaa heille enemmän tuloja pitkällä aikavälillä.

  1. Tarjoa tekninen varmuuskopio

Pohjimmiltaan tämän tyyppisissä blockchain-konsulttityöissä joudut toimittamaan sovellusliittymiä, kehyksiä, arkkitehtuureja tai minkäänlaista teknistä varmuuskopiota. Todellisuudessa nämä vastuut ovat seuraavalle tasolle, ja vain parhaat konsultit voivat viedä sen POC-tasolle.

Jos olet äskettäin liittynyt blockchain-konsulttiyritykseen, yritä kokeilla heidän edellisen asiakkaansa historiaa. Se on itse asiassa paras tapa oppia ammattikonsultin työstä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -kurssi

Teknologiastrategia

Joka tapauksessa sinun on esitettävä vankka teknologiastrategia, joka toimisi parhaiten yrityksille.

Kehysten toteuttaminen

Seuraavaksi saatat joutua toteuttamaan blockchain-kehyksiä asiakkaillesi. Voit käyttää myös yrityskehyksiä, kuten Ethereum, Hyperledger, Corda, Quorum, Ripple jne..

Valmiiden ratkaisujen suositteleminen

Yrityksesi on ehkä suunnitellut vastaavia ratkaisuja aiemmin. Voit käyttää sitä, jos luulet sen parhaiten asiakkaallesi.

Tarjoaa viitearkkitehtuuria

Joka tapauksessa saatat joutua seuraamaan asiakkaasi referenssiarkkitehtuuria ja tekemään siihen joitain muutoksia, jotta siitä olisi ratkaisu.

POC: n kehittäminen

Todellisuudessa sinun on ehkä kehitettävä blockchain Proof of Concept asiakkaillesi. Jos haluat oppia, mitä blockchain voi todella tuoda heille, sinulla on oltava toimiva POC.

Tarjoaa sovellusliittymiä

Liiketoiminnan onnistumiseksi saatat joutua tarjoamaan API-tukea. Joten, tarvitset koodaustaustan.

  1. Riskitekijöiden hallinta

Tällainen vastuu blockchain-konsulttityössä on melko uusi. Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse suorittaa mitään alla olevista. Mutta on parasta tietää, että sinulla on tietoa siitä. Todellisuudessa tekniikka on ainutlaatuinen ja siihen voi liittyä monia riskitekijöitä. Siksi on tärkeää varautua estoketjuriskeihin etukäteen.

Jos pystyt tutkimaan heitä ja keksimään parempia ajatuksia, loistat varmasti blockchain-konsulttityösi. Muut tarjoukset, kuten veroanalyysit, ICO-riskit ja tilintarkastuspalvelut, kuuluvat myös tähän luokkaan.

Riskien analysointi

Ennen kuin aloitat ratkaisun, sinun on analysoitava riskitekijät, joihin saatat olla tekemisissä. Loppujen lopuksi projektin onnistumisaste riippuu enimmäkseen neuvostasi.

Tutustu lakiehtoihin

Ennen kuin annat neuvoja minkäänlaisesta blockchain-ratkaisusta, sinun on tutkittava maan sääntelyolosuhteita. Todellisuudessa et todellakaan halua antaa neuvoja jostakin laittomasta.

Hallintorakenne

Saatat joutua ottamaan käyttöön hallintamallin ratkaisulle, jota työskentelet.

Haluatko tietää, miten blockchainia käytetään julkisissa palveluissa? Tässä on opas hallituksen lohkoketjuun, jonka voit tarkistaa.

Tietosuoja

Sen mukana ei tule kaikenlaisia ​​blockchain-konsultointityöjä; pikemminkin vain harvat yritykset mainitsevat tämän.

Riskienhallinnan tarjoaminen

Asiakkaasi saattavat haluta sinun hallitsevan myös heidän riskitekijöitään. Joka tapauksessa, jos yrityksesi ei tarjoa niitä, muista käyttää siihen luotettavia kolmannen osapuolen resursseja.

Lainsäädännön noudattamisen varmistaminen

Yritä tarjota sääntelyn noudattamista, koska niitä tarvitaan eniten yritystason blockchain-ratkaisussa.

Digitaalisen luottamuksen vaaliminen

Todellisuudessa saatat joutua taitavasti ennustamaan, mitä kuluttajat kokevat muutoksesta. Lisäksi sinun on varmistettava, että voit saada digitaalisen luottamuksen myös kuluttajilta.

  1. Prosessien integrointi

Integraatioprosessiin sisältyy kohtuullinen osuus vaikeista vastuista. Nämä sopivat pääasiassa blockchain-konsultteihin, joilla on aikaisempaa kokemusta alalta. Koska he kuuluvat edistyneempään luokkaan, olet todennäköisesti ylin asema korkealla palkalla.

Lisäksi sinun on tiedettävä, että näillä vastuilla on paljon esteitä, joihin voit selviytyä vain, jos sinulla on ongelmanratkaisutaitoja.

Toipuminen katastrofista

Sinun on oltava valmis käsittelemään kaikenlaisia ​​katastrofaalisia tilanteita, koska ei ole varmuutta siitä, mitä voi tapahtua. Enemmän, sinulla on oltava ongelmanratkaisutaidot, jotta voit toipua katastrofista nopeasti.

Jatkuva liiketoiminta

Ajan myötä sinun on keksittävä muuttava liiketoimintanäkymä, jotta asiakkaasi liiketoiminta pysyy jatkuvana. Ilman asianmukaista muutosta ajassa se voi vanhentua.

Tietojen suojaaminen

Jos sinulla on kehittäjän tausta, joudut lisäämään ratkaisuun suojaustason.

Ilmoittaudu nyt: Certified Blockchain Security Expert (CBSE) -kurssi

Blockchainin integrointi vanhoihin järjestelmiin

Jos sinulla on tekninen tausta, saatat saada blockchain-konsulttityöpaikkoja, jotka edellyttävät ratkaisun integrointia vanhoihin verkkoihin. Se on erittäin tärkeä tehtävä, ja sinun on oltava erityisen varovainen.

Liiketoimintaprosessien muokkaaminen

Tyypilliset liiketoimintaprosessit eivät mene blockchainin kanssa. Joten sinun on keksittävä muokattu versio heidän liiketoimintaprosesseistaan.

Pilviliittymien hallinta

Pilviliittymien suojaus on heikkoa, ja siksi saatat olla tilanteessa, jossa hallinnoit kaikkia blockchain-asiakkaan pilviliitäntöjä.

Tietostandardien käyttö

Viimeiseksi saatat joutua käyttämään yhteisiä tietostandardeja yhdenmukaistamaan muiden blockchain-verkkojen kanssa. Joten sinun on taitava ymmärtämään niiden toimintaa.

Mistä aloittaa: Enterprise Blockchain -sertifiointikurssi

Monet teistä epäilevät nyt, kun tiedätte työtehtävistä ja eduista, mutta miten ja mistä aloitat. Paras vaihtoehto tällä hetkellä olisi saada sertifikaatti tai suorittaa kurssi. Miksi?

Pohjimmiltaan nämä kurssit tarjoavat parhaan analyysin blockchain-teollisuuden toiminnasta ja tarjoavat arvoa, josta voit oppia. Ehkä olet blockchain-kehittäjä, mutta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten blockchain vaikuttaa yritysyrityksiin.

Joten kurssi voi ehdottomasti auttaa sinua oppimaan lisää siitä. Toisaalta voisit olla liike-elämän neuvonantaja, mutta blockchain on sinulle ulkomainen tekniikka. Joten voit ilmoittautua myös tälle kurssille oppiaksesi itse ydinteknologiasta.

Suosittelen, että tutustut kokoelmaan blockchain-kursseja, koska se tarjoaa kaikki olennaiset tiedot, joita tarvitset oppiaksesi lisää blockchainista ja yrityksistä. Se on täydellinen yhdistelmä!

Päätösajatukset

No, blockchain-konsulttityöt saattavat tuntua aluksi joillekin teistä helpoksi. Mutta se on yhtä tärkeä ja vaikea työ, joka on samanlainen kuin mikä tahansa blockchain-kehitys. Pahinta on, että saatat löytää monia blockchain-konsultteja verkossa väittäen olevansa parhaita ja masentua siitä, että kilpailua on liikaa. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan ole lainkaan.

Suosittelemme aloittamaan siitä, kuinka rakentaa urasi yrityksen blockchains-kurssilla, joka auttaa sinua ymmärtämään, millaisia ​​taitoja tarvitset.

Itse asiassa hyvin harvat ihmiset ovat taitavia, jotta heitä voidaan kutsua oikeiksi blockchain-konsultteiksi, kun taas toiset vain väittävät olevansa neuvonantajia ilman minkäänlaista ennakkotietoa. Joten, älä menetä toivoa! Se on erittäin hyvä uravalinta, ja asianmukaisten taitojen avulla sinusta voi tulla blockchain-konsultti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map