Mitä ongelmia blockchain ratkaisee?

Blockchain voi ratkaista monia reaalimaailman ongelmia ja tarjota paremman liiketoimintamallin ja taloudellisen rakenteen meille kaikille. Tutkitaan näitä ongelmia ja mahdollisia ratkaisuja, joita blockchain tarjoaa.

Olemme tottuneet kuulemaan blockchainista yhdessä Bitcoinin ja kryptovaluutan kanssa. Sen soveltaminen ylittää kuitenkin huomattavasti digitaalisen omaisuuden kaltaiset. Itse asiassa blockchain on ylivoimaisesti yksi aikamme häiritsevimmistä ja mullistavimmista tekniikoista.

Raporttien mukaan globaalien blockchain-menojen arvioidaan kasvavan ja niiden odotetaan ylittävän 15,9 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä.

Lisäksi melkein jokainen teollinen osa haluaa omaksua blockchain-tekniikan ja hyödyntää sen etuja. Tämä alkaa odotettavissa oleville fintech-yrityksille, jopa mediateollisuudelle ja terveydenhuollolle.

Joten mikä tekee blockchainista tämän massiivisen voiman laskettavaksi? No, tätä lukua varten olemme koonneet luettelon, joka kattaa joitain todellisen maailman ongelmia ja kuinka blockchain tarjoaa tehokkaita ja vaikuttavia ratkaisuja. Enemmän, tiedämme myös, mikä on ydinongelman estoketju, joka yrittää ratkaista?

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Blockchain-kurssi

Contents

Blockchainin ratkaisemat ongelmat: Mikä on Blockchain?

Kuten nimi saattaa ajatella, Blockchain ei ole muuta kuin lohkoketju – ainakin teoriassa. “Lohkot” edustavat tässä digitaalista tietoa, joka on linkitetty tai “ketjutettu” muihin lohkoihin käyttämällä edellisen lohkon salausta..

Tämä ainutlaatuinen rakenne tekee siitä erittäin turvallisen ja joustavan kaikenlaisille tietojen muokkauksille, ja suurin osa sen sovelluksista on tässä.

Ensinnäkin, sinun on otettava huomioon, että estoketjua hallitsevaa keskusviranomaista ei ole. Tämä tekee siitä täysin demokratisoidun järjestelmän. Seuraavaksi, koska toimitetut tiedot ovat muuttumattomia, ne voidaan helposti jakaa ja tehdä yleisölle avoimiksi mahdollistamalla vertaansa vailla oleva avoimuus.

Nämä kaksi tekijää tekevät blockchainista kirjaimellisesti seuraavan suurimman asian Internetin tulon jälkeen. Mutta mitä ongelmia blockchain ratkaisee, joten se on niin suosittu ja uraauurtava?

No, tässä on muutama esimerkki tosielämän ongelmista, jotka blockchain ratkaisee. Aloitetaan siis ilman lisätoimia:

Lisätietoja blockchainin perusteista on täällä: Blockchain aloittelijoille: Aloitusopas.


Top 10 tosielämän ongelmaa, jotka blockchain ratkaisee

Nyt kun sinulla on perustiedot siitä, mikä blockchain on ja miten se toimii, käymme nopeasti läpi reaalimaailman ongelmia ja kuinka tätä vallankumouksellista tekniikkaa voidaan käyttää niiden ratkaisemiseen ja ratkaisujen tarjoamiseen. Tiedämme myös, mikä on ydinongelman estoketju, joka yrittää ratkaista?

Ongelmat Blockchain ratkaise

1. Rajat ylittävät maksut

Ongelma: Pankkikanavien kautta suoritettavien kansainvälisten maksujen nykytila ​​on lievästi sanottuna hotch-potch. Se on monivaiheinen prosessi, johon osallistuu paljon välittäjiä. Lisäksi jokainen prosessin vaihe vie paljon aikaa ja vaatii myös kova määrä rahaa.

Itse asiassa Maailmanpankin mukaan keskimääräinen maailmanlaajuisten maksujen maksutapahtuma on noin 7%. Se on paljon!

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Blockchain auttaa virtaviivaistamaan koko prosessia leikkaamalla kaikki välittäjät ja pitkät prosessit, mikä aiheuttaa tarpeettomien viivästysten taakan.

Käyttämällä sen suojattua ja hienostunutta jaettua pääkirjaa, kun tapahtuma kirjataan, maksu siirretään melkein välittömästi vastaanottavalle osapuolelle. Koska tapahtumaa ei voi peruuttaa tai muuttaa, se varmistaa myös paremman vastuuvelvollisuuden ja turvallisuuden kuin tällä hetkellä käytössä oleva järjestelmä.

Deloitte kertoo, että blockchainilla tehdyistä liiketoimista osapuolille aiheutuu noin 40-80% vähemmän rahalähetysmaksuja kuin perinteisillä menetelmillä. Paitsi että, kaikki tapahtumat käsitellään ja suoritetaan 4-6 sekunnissa muutaman päivän odottamisen sijaan.

Ja kun lisäät turvallisuuden ja läpinäkyvyyden edut sekoitukseen, blockchain on varmasti parempi ratkaisu globaaleille rahansiirroille.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Tällä hetkellä joukko fintech-yrityksiä käyttää lohkoketjua tämän ongelman ratkaisemiseen. Kentän merkittäviä nimiä ovat:

Ympyrä: Antaa käyttäjien siirtää rahaa (useita tuettuja valuuttoja) turvallisesti yli 29 maahan.

Aaltoilu: Auttaa pankkeja, maksupalveluntarjoajia ja digitaalisen omaisuuden vaihtoa lähettämään ja vastaanottamaan rahaa maailmanlaajuisesti, erittäin nopeasti ja pienillä rahamaksuilla.

WeTrade: WeTrade tarjoaa innovatiivisen digitaalisen alustan, jonka avulla pankit ja yritykset voivat työskennellä yhteistyössä kaikkialla Euroopassa tarjoten turvallisia, avoimia ja mahdollisuuksia.

Haluatko tietää enemmän blockchain-tekniikasta? Tutustu lopulliseen blockchain-määrittelyoppaaseen juuri nyt!

2. Toimitusketjun hallinta

Ongelma: Toimitusketjun hallinta tarkoittaa kaikkien siihen liittyvien prosessien suunnittelua ja toteuttamista, jotka johtavat lopputuotteen käyttöönottoon. Yleensä se muodostaa kokonaisuuden verkoston – yksityishenkilöt tai yritykset, jotka alkavat raaka-aineiden toimittajista, suoraan tuotevalmistajiin ja sitten jälleenmyyjille..

Hyvin optimoitu toimitusketju takaa maksimaalisen tuottavuuden vähentämällä petollista toimintaa ja yleiskustannuksia. Kuten voitte kuvitella, tämän toteuttaminen todellisessa maailmassa on todella kiireinen työ. Automaatio on tehty tekoälyn ja koneoppimisen avulla, mutta lohkoketju lupaa olla pelinvaihtaja tällä alalla. Joten tämä on yksi tosielämän ongelmista, jotka blockchain ratkaisee.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Yksi keskeisistä eduista, joita lohkoketju tuo toimitusketjun hallintaan, olisi yhteentoimivuus.

Tietojen jakamisen avoimuus varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla – valmistajista vähittäiskauppiaisiin, myyjiin ja jopa urakoitsijoihin. Tämä puolestaan ​​auttaa vähentämään mahdollisia konflikteja ja viivästyksiä toiminnassa.

Lisäksi, koska kaikkia tuotteita voidaan seurata reaaliajassa, se vähentää väärinkäytön tai tavaroiden jumittumisen toimitusketjuun.

Ja jos tämä ei ole kaikki, blockchain tarjoaa skaalautuvuuden käsittämättömällä tasolla, ja suuria tietokantoja on saatavana useista paikoista ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi on tai kuinka hajautettu on ympäri maailmaa, blockchainin avulla pystyt hallitsemaan toimitusketjuasi vaivattomasti.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Muutama esimerkki yrityksistä, jotka käyttävät blockchainia toimitusketjun tehokkaaseen hallintaan, ovat:

Origintrail: Ne tarjoavat tiedonsiirtoprotokollan, jota yhteenliitetyt toimitusketjut voivat käyttää.-

Openport: Blockchain-alusta yhdistää suoraan rahdinantajat ja rahdinkuljettajat, mikä vähentää kustannuksia ja optimoi toimitusketjun hallinnan.

Walmart: Walmart, yksi suurimmista vähittäiskaupoista, käyttää blockchainia parantamaan toimitusketjuaan.

Lue lisää siitä, kuinka Blockchain voi muuttaa kaupan rahoituksen nyt!

3. Vastuukysymykset perinteisissä sopimuksissa

Ongelma: Ytimessä luomme sopimuksia, koska kauppaa tekevien osapuolten keskuudessa ei ole luottamusta. Tämän seurauksena käymme läpi tämän oikeudellisen menettelyn luoda sopimuksia, monivaiheinen prosessi, johon osallistuu vielä enemmän osapuolia ja tonnia ja tonnia paperityötä.

Tämän seurauksena välittäjiin käytetään paljon aikaa ja rahaa. Kuvittele vain, kun viimeksi teit sopimuksen ja kuinka paljon rahaa joudut maksamaan asianajajallesi kaikkien näiden lainsäädäntöasiakirjojen laatimisesta, tai kuinka paljon aikaa vietit ajaessasi ylös ja keskustaan ​​kerätäksesi kaikki allekirjoitukset.

Vaikka pidämme tätä normina ja osana sopimusten luomista, kaikki nämä haitat voidaan välttää hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa, erityisesti älykkäitä sopimuksia.

Joten tämä on yksi tosielämän ongelmista, jotka blockchain ratkaisee.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Lohkoketjut mahdollistavat älykkäiksi sopimuksiksi kutsutun nerokkaan ratkaisun ja perinteisten sopimusten korvaamisen tulevaisuudessa. Joten seuraava ilmeinen kysymys olisi, mikä on älykäs sopimus?

No, älykäs sopimus on pohjimmiltaan muutama rivi koodeja, jotka voit tallentaa Blockchainiin. Nämä on ohjelmoitu suorittamaan tietyt toiminnot – ihannetapauksessa käsittele tapahtuma heti, kun koodiriveillä määritellyt ehdot täyttyvät.

Koska älykkäät sopimukset on tallennettu lohkoketjuun, ehtoja ei voida muuttaa tai manipuloida. Lisäksi kaikki on avointa ja julkisesti saatavilla, mikä mahdollistaa suuremman avoimuuden.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

On olemassa useita aloittelijoita ja yrityksiä, jotka ovat jo tehneet älykkäitä sopimuksia vastineeksi perinteisistä sopimuksista. Tässä on muutama merkittävä maininta:

Tradelanse: Se auttaa digitalisoimaan toimitusketjua helpottamalla sopimuksia ja perinteisiä sopimuksia.

Kauppa: Tradeix kirjoittaa käyttöpääomarahoituksen ja kaupan uudelleen blockchainilla. Ne tarjoavat arvoa vaihtoehtoisille rahoittajille, pankeille, lisäarvon tarjoajille ja niin edelleen!

Kiinnostaako blockchainin vaikutusta hallituksiin? Tutustu nyt hallitukselle tarkoitettuun blockchain-oppaaseen!

4. Identiteettivarkaus

Ongelma: Henkilösi henkilöllisyys ei ole mitään muuta kuin kokoelma väitteitä, jotka koskevat sinua henkilöä. Tämä sisältää tietoja asuinpaikastasi, passi, ajokortti, sosiaaliturvatunnus ja niin edelleen. Kaikki nämä ovat hallitusten käyttämiä datapisteitä, jotka on tallennettu keskitettyihin tietokantoihin.

Huono näyttelijä voi saada käsiinsä yhden näistä asiakirjoista, ja tiettyjen tietoturva-aukkojen hyödyntäminen varastaa henkilöllisyytesi. He voivat nyt käyttää henkilöllisyytesi saadaksesi jonkin verran taloudellista etua tai saada luottoa nimesi. Tämä on vakava ongelma! Itse asiassa monet rikolliset varastavat myös kuolleen henkilöllisyyden rikosten tekemiseksi ja pääsemiseksi. Joten tämä on yksi tosielämän ongelmista, jotka blockchain ratkaisee.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Blockchain tarjoaa uudenlaisen ratkaisun ongelmaan. Hajautetulla alustalla saat pääsyn yksityiseen ja julkiseen avaimeen. Julkinen avain asetetaan yleisön saataville.

Blockchainin avoimen luonteen vuoksi jokainen voi käyttää julkisia tietueitasi. Se tarjoaa kuitenkin konkreettisen turvallisuuden, koska kukaan ei voi muuttaa tai muokata tietojasi.

Nyt jos haluat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tai antaa valtuutuksen, voit vahvistaa henkilöllisyytesi yksityisellä avaimellasi. Se on yksinkertainen menetelmä, mutta tarjoaa paljon turvallisuutta rajoitetusta henkilöllisyysvarkaudesta nykypäivän tapaan.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Tonnia uusia Blockchain-aloitteita on noussut esiin identiteetin hallinnan ympärillä. Tässä muutama merkittävä:

Vahvista henkilöllisyys: Yritys käyttää Blockchain-tekniikkaa tarjotakseen digitaalisen identiteetin ratkaisuja, mukaan lukien kattava sähköisen allekirjoituksen palvelu. Heidän palvelunsa pyrkii tarjoamaan yksinkertaisia ​​ja kustannustehokkaita palveluja, jotka tarjoavat myös korkeatasoista turvallisuutta.

Uusi pankki: NewBanking antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa henkilöllisyytensä verkossa ilman huolta arkaluonteisten tietojensa menettämisestä tai uhraamisesta.

Sovrin: Sovrin tarjoaa maailman ensimmäisen itsemääräämisverkoston (SSI).

Uport: Uport antaa yritykselle rakentaa luotettavan ekosysteemin ja tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tapaa toimia turvallisesti.

Lue myös: Digitaalisen identiteetin estoketju

5. Potilastietojen hallinta ja suojaaminen terveydenhuollon organisaatioissa

Ongelma: Nykyiset terveydenhuoltojärjestelmät käyttävät keskitettyjä järjestelmiä potilastietojen kirjaamiseen ja hallintaan. Nämä voivat olla vähemmän turvallisia ja väärän tiedon alaisia.

Sairaaloissa on todettu lukuisia tapauksia tietorikkomuksista, joissa potilastietoja, kuten luottokorttitietoja ja genomitestitietoja, varastettiin. Itse asiassa vuosien 2009 ja 2017 välillä yli 176 miljoonaa potilastietoa vaarantui tietorikkomusten takia.

Lisäksi potilastietojen sairaalien välisen viestinnän nykytila ​​on täydellinen sotku. Monta kertaa potilaat haluavat vaihtaa sairaalaa. Joskus hätätilanteista johtuen heidät otetaan sairaaloihin eri verkostossa.

Koska nykyinen järjestelmä ei helpota nopeaa ja helppoa potilastietojen vaihtoa perusterveydenhuollon tarjoajalta, heidän on nyt pakko luoda uusi sairausrekisteri, mikä on sekä ajan että rahan menetys.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Blockchain voi auttaa luomaan hajautetun lokitiedot potilastiedoista, jotka ovat avoimia ja julkisia kaikille sairaaloille. Tietoja ei ole myöskään mahdollista vioittua, joten koko sairaaloiden välisen viestinnän ongelma on ratkaistu.

Seuraavaksi tulee turvallisuus. Huolimatta avoimuudesta ja julkisuudesta, blockchain voi myös auttaa pitämään tietosi yksityisinä kätkemällä henkilöllisyytesi suojatuilla koodeilla, jotka suojaavat kaikkia arkaluonteisia tietojasi. Tarvittaessa sinun on annettava yksityinen avain, ja vasta sitten tiedot ovat käytettävissä.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Monet yritykset ottavat käyttöön blockchainin terveydenhuollossa tarjotakseen paremman hallinnan ja turvallisuuden potilastiedoille. Tässä on muutama merkittävä nimi:

BurstIQ: Yritys tarjoaa Blockchain-ratkaisuja auttaakseen terveydenhuollon yrityksiä hallitsemaan valtavia määriä potilastietoja turvallisesti ja turvallisesti.

Lääketieteellinen ketju: Auttaa ylläpitämään terveystietojen eheyttä. Lääkärit, sairaalat ja laboratoriot voivat pyytää potilastietoja, mutta potilaan henkilöllisyys pysyy turvallisena ja suojattuna ulkopuolisilta lähteiltä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

6. Digitaalinen tekijänoikeus ja piratismi

Ongelma: Tiesitkö, että Yhdysvaltain elokuva- ja TV-teollisuudelle aiheutuu noin 71 miljardin dollarin tappio vuodessa tekijänoikeusrikkomusten takia? Suuret mediatalot, kuten Sony ja muut, taistelevat jatkuvasti laillisia sotia piratismia ja median laitonta levitystä vastaan.

Mutta miksi nämä teollisuudenalat kärsivät niin paljon?

No, olisit hämmästynyt kuullessasi, että mediateollisuus, erityisesti musiikkiteollisuus, pitää edelleen kiinni vanhoista järjestelmistä ja liiketoimintamalleista, jotka olivat merkityksellisiä jo silloin, kun paperimuoto oli suosittu. Järjestelmä ei ole taitava Internetin maailmassa.

Siksi muutamat valitut toimijat ovat omaksuneet tämän digitalisointitrendin ja hallitsevat tällä hetkellä suoratoistomarkkinoita.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Blockchain voi auttaa taiteilijoita ja luojia digitoimaan sisällönsä metatiedot, kuten aikaleimat ja IP-oikeudet muuttumattomiin kirjanpitoihin.

Luoja voi nyt viedä sisällönsä turvallisesti julkisesti avoimille markkinoille, mutta tietää heti, kun tekijänoikeusrikkomus on tapahtunut, ja ryhtyä oikeustoimiin.

Lisäksi estoketju voi tallentaa joka kerta, kun sisältöä käytetään tai sitä käytetään. Tämä luo eräänlaisen avoimen reaaliaikaisen seurannan, joka avaa myös mahdollisuuden kulutusperusteisiin hinnoittelumekanismeihin, jotka ovat parempia kuluttajalle.

Transaktioiden osalta voidaan tehdä älykkäitä sopimuksia mikromaksutilojen tarjoamiseksi kuluttajan ja sisällöntuottajan välille.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Yksi alan tunnetuimmista nimistä, joka on aktiivisesti mukana DRM: n estoketjussa, olisi Sony.

Katso 50 parasta yritystä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa saadakseen lisätietoja siitä.

7. Julkiset järjestelmät ja julkiset sektorit

Ongelma: Useimmat paikallishallinnot ja julkinen sektori maailmanlaajuisesti luottavat ikivanhoihin menetelmiin ja järjestelmiin kaikissa prosesseissaan, jotka ovat hitaita, kalliita ja antavat tilaa korruptiolle.

Esimerkiksi sisäiset tietorikkomukset voivat tehdä arkaluonteisia tietoja hallituksista, joilla on suuri riski. Sitten on kyse työvoimavaltaisista prosesseista, jotka vievät paljon aikaa ja lisäävät myös kustannuksia.

Lisäksi se on keskitetty järjestelmä, joten se tarjoaa tilaa sisäpuolelta paljon väärinkäyttöä ja korruptiota varten. Tämä voi johtaa lisääntyneeseen epäluottamukseen hallituksen ja sen kansalaisten välillä, mikä tarkoittaa tyypillisesti vielä enemmän ongelmia valtiossa.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Ensinnäkin, Blockchain-pohjaiset hallintomallit antavat yrityksille, hallituksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden jakaa resursseja turvallisesti hajautetussa pääkirjassa täydellä mielenrauhalla. Koska rakenne on muuttumaton, sinun ei tarvitse huolehtia petoksista tai tietojen manipuloinnista.

Toiseksi blockchainin hajautetun luonteen seurauksena se tekee hallituksen toiminnasta avoimempaa ja vahvistaa siten ihmisten luottamusta järjestelmään.

Älykkäiden sopimusten avulla monet työvoimavaltaiset tehtävät voidaan automatisoida, mikä voi virtaviivaistaa prosessia ja vähentää aikaa ja kustannuksia.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Dubai on yksi ensimmäisistä kaupungeista maailmassa, joka toteuttaa blockchain-politiikkaa. Tämä antaa heidän hallitukselleen mahdollisuuden helpottaa liiketoimia blockchainilla aina kun mahdollista.

Lue lisää: 6 tärkeintä estoketjun ominaisuutta, joista sinun on tiedettävä

8. Joukkorahoitus ja varainhankinta

Ongelma: Joukkorahoitus on tulossa yhä suositummaksi, kun yritykset ja startupit voivat helposti kerätä varoja suhteellisen halpalla ja mutkattomalla tavalla. Se on myös ollut ja on edelleen voittoa tavoittelemattomien järjestöjen varainhankinnan ensisijainen muoto.

Mutta siitä huolimatta joukkorahoitusalustoja vaivaa joukko ongelmia, jotka alkavat sijoittajien väärinkäytöksistä, turvallisuusongelmista ja jopa laittomista liiketoimista. Kaikki tämä aiheuttaa pelkoa sijoittajien mielessä ajaen heidät pois joukkorahoitusalustoista.

Sellaisina sekä organisaatioilla että sijoittajilla on vaikeuksia asioiden hoidon vuoksi.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Blockchain-pohjaiset järjestelmät mahdollistavat arvopaperien tai alustavan joukkorahoituksen. Pohjimmiltaan se on samanlainen kuin julkiset tarjoukset, joissa yritys tai startup-yritys antaa rahakkeita, jotka toimivat yhtiön osakkeina, mutta ilman osakevaihtoa.

Käyttäjä voi ostaa rahakkeita käyttämällä fiat-valuuttoja, kuten USD, ja siten tukea käynnistystä tai yritystä.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Tähän asti kirjaimellisesti sadat yritykset ovat käyttäneet arvopapereita varainhankintatarpeisiinsa. Petro on ylivoimaisesti menestynein joukosta ja kerää kampanjassaan yli 5 miljardia dollaria.

Lue myös: 10+ Must Know Enterprise Blockchain -tapausta

9. Kiinteistöt

Ongelma: Kiinteistömarkkinoiden nykytila ​​on monimutkainen sotku. Esimerkiksi, jos aiot ostaa uuden kodin, pelkkä rahan ostaminen maan ostamiseksi ei riitä.

Se on pitkä ja tylsä ​​prosessi, johon liittyy paljon paperityötä, taustatarkistuksia ja paljon välittäjiä. Tarpeetonta sanoa, että tämä vaatii enemmän rahaa, mutta se on myös stressaava prosessi, joka syö paljon aikaa.

Ja sitten on pelko myyjäpetoksesta – jossa joku myy aluksi omaisuuden, joka ei ole heidän.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

No, voit digitalisoida omaisuutesi ja kiinteät omaisuutesi ja tallentaa ne lohkoketjuun. Tämä tekee siitä muuttumattoman, joten sitä ei voida muuttaa. Lisäksi jokainen seuraava tapahtuma tallennetaan tulevia viitteitä varten.

Kaikki tämä tekee mahdottomaksi huijata ja myydä omaisuuttasi, joka ei ole heidän omaisuutensa. Vastaavasti, kun omistat kiinteistön, se tallennetaan sinne lohkoketjuun, eikä sitä voi muuttaa tai kieltää.

Lisäksi blockchainin hajautetun luonteen ja älykkäiden sopimusten käytön avulla voit automatisoida suurimman osan aikaa vievistä laillisuudesta ja virtaviivaistaa koko prosessia.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Tällä hetkellä monet aloittelijat ja yritykset hyödyntävät lohkoketjua mullistamaan kiinteistömarkkinat. Muutamia esimerkkejä ovat:

Propy: Ne ovat ensimmäisiä yrityksiä, jotka ovat ottaneet käyttöön älykkäiden sopimusten käytön kiinteistöjen ostamisessa ja myymisessä. Ensimmäinen heidän järjestelmäänsä liittyvä kauppa oli 60 000 dollarin asunto Ukrainassa.

PropertyClub: Se on NewYork-pohjainen käynnistys, joka tarjoaa blockchain-pohjaisen alustan, jossa ihmiset voivat ostaa, myydä ja sijoittaa kiinteistöihin hyödyntämällä älykkäitä sopimuksia.

Oletko kiinnostunut blockchainin vaikutuksesta kiinteistöihin? Tutustu kiinteistöjen lohkoketjua koskevaan oppaaseen juuri nyt!

10. Urheilu ja ESport

Ongelma: Liikunta- ja urheiluala noudattaa vanhan koulun lähestymistapaa tulojen tuottamiseen. Tähän sisältyy kampanjoiden luominen tapahtumalippujen myyntiin, kanavatilausten luominen live-pelin näyttämistä varten ja niin edelleen.

Vaikka malli toimii, sitä ei ole optimoitu. Esimerkiksi se ei kannusta katsojia sitoutumaan, mikä voi kiinnittää enemmän huomiota urheiluun ja esporttiin. Lisäksi joukkorahoitus on vähän harvinaista tällä alalla, mutta sillä on valtava lupaus antaa urheilijoille mahdollisuus tuottaa tulokseen perustuvia tuloja.

Kaikki nämä ongelmat voidaan helposti ratkaista tuomalla estoketju markkinoille.

Kuinka Blockchain ratkaisee ongelmat

Ensinnäkin, blockchainia voidaan käyttää uusien tulomallien luomiseen merkitsemällä joukkueita ja ottamalla käyttöön kanta-asiakasohjelmia. Se mahdollistaa myös uusien markkinoiden luomisen, joilla ihmiset voivat aloittaa vedonlyönnin suosikkijoukkueilleen.

Vastaavasti yksittäiset urheilijat voivat luoda joukkorahoitusvaihtoehtoja hyödyntämällä älykkäitä sopimuksia ansaitsemaan rahaa parempaan suorituskykyyn.

Blockchain-pohjainen järjestelmä voi jopa auttaa seuraamaan käyttäjien sitoutumista ja vuorovaikutusta, jota voidaan sitten käyttää luomaan kannustinohjelmia, joilla edistetään entistä enemmän yleisön vuorovaikutusta ja sitoutumista.

Kuka käyttää tällä hetkellä Blockchainia tähän tarkoitukseen?

Joukko yrityksiä ja startup-yrityksiä on aloittamassa blockchainin käyttöä mullistamaan urheilun ja esportin tulevaisuuden. Muutama kunniamaininta olisi:

SportyCo: Yritys tarjoaa salaussponsorointia urheilijoille.

PlayerTokens: Yritys auttaa merkitsemään pelaajia fanien osallistumisen edistämiseksi.

Haluatko tietää blockchainin vaikutuksesta vakuutuksiin? Tutustu nyt vakuutusten lohkoketjuoppaaseen!

Käärimistä

Joten tämä oli nopea tarkastelu joihinkin nykypäivän ongelmiin eri teollisuudenaloilla ja kuinka Blockchain-tekniikka voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat. Olemme myös sisällyttäneet muutaman maininnan nykyisistä yrityksistä ja startup-yrityksistä, jotka ottavat käyttöön tekniikan tasoittamaan tietä tulevaisuudelle.

Toivomme, että tämä luku on auttanut sinua kehittämään parempaa ymmärrystä ja arvostusta blockchainista. Jos sinulla on kuitenkin vielä kysyttävää joistakin muista ongelmista, joita blockchain ratkaisee ja miten se tapahtuu, tutustu ilmaiseen blockchain-kurssillemme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map