NEO dApps -ekosysteemi: Täydellinen luettelo NEO-hajautetuista lohkoketjusovelluksista

NEO pyrkii tarjoamaan älykkään talouden, joka paitsi ratkaisee omaisuuden digitalisointiongelman myös luo luottamusverkon.

Tällä hetkellä on vain vähän blockchain-alustoja, jotka tarjoavat hajautettuja sovelluksia, mutta NEO on myös yksi niistä alustoista, joiden avulla kehittäjät voivat luoda dApps melko helposti. Jotkut NEO dApps -ohjelmista pyrkivät ratkaisemaan monimutkaiset reaalimaailman ongelmat ja mullistamaan NEO-lohkoketjun käytön.

Joten miksi kehittää hajautettu sovellus NEO: lle?

NEO antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda dApps: ää oppimatta uutta ohjelmointikieliä. Se on valtava lisäys kehityskustannuksiin. Se varmistaa myös saumattoman integroinnin kolmansien osapuolten sovellusten ja palveluiden kanssa. Ei vain, että uudet kehittäjät, jotka haluavat testata dApps-sovelluksiaan NEO-lohkoketjussa, voivat hakea NEO / GAS-tarvetta. Jos se valitaan, kehittäjät saavat vaaditun kryptovaluutan testien suorittamiseen ja tulosten näkemiseen itsestään. Lisätietoja NEO: n eduista.

NEO dApps -ekosysteemi – infografiikka

Tutkimuksemme tehtiin tavalla, jolla varmistettiin, että NEO dApps kuuluvat tiettyihin luokkiin. Kaikkiin 29 sovellukseen liittyy tietty luokka. Luettele ne alla, ennen kuin aloitamme täydellisen luettelon NEO dApps: sta.

 1. Vaihto: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Media: Adex, GagaPay
 3. Kauppapaikka: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Kerronta, Impulsify
 4. Henkilöllisyystodistus: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimointi: Kärki, kolminaisuus
 6. Palvelu: Vaikutukset. AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Pelaaminen: AsuraCoin, FTW
 9. Tekoäly: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. verkkokauppa: Hoito
 12. Hajautettu verkko: QLC-ketju

Aloitetaan nyt!

NEO dApps: n täydellinen luettelo kesäkuusta 2018 lähtien

Tässä artikkelissa julkaisemme täydellisen luettelon NEO dAppsista siellä. Aloitetaan siis viipymättä.

1. Nex

Nex on yksi jännittävistä NEO-lohkoketjun projekteista. Se on kryptogeeninen kauppapaikka. Siinä on myös maksupalvelujen luomisominaisuus. Lisäksi se toimii hajautetussa muodossa, joka hyödyntää ketjun ulkopuolista sovitusmoottoriaan. Moottori varmistaa, että monimutkaiset kaupat eri lohkoketjuissa suoritetaan nopeammin. Ja kyllä, Nex voi toimia useissa lohkoketjuissa. Esimerkiksi se voi toimia sekä Ethereumin että NEO: n kautta.

Nexin takana oleva tiimi on myös vahva ja kompromisseja kriittisten valuutan asiantuntijoiden ja kehittäjien välillä. Tällä hetkellä ne ovat kehyksen julkaisuprosessissa. Yhdessä he aikovat suorittaa merkkikaupan projektin rahoittamiseksi.

Kuvahyvitykset: NEX

ominaisuudet

 • Nex pystyy käsittelemään suuren määrän tapahtumia ketjun ulkopuolisella sovitusmoottorillaan.
 • Monimutkaiset kaupat voidaan hoitaa helposti.
 • Toimii kolmannen osapuolen kanssa älykkäät sopimukset maksujärjestelmänä.
 • Mahdollistaa kaupankäynnin useissa blockchain-ratkaisuissa

Verkkosivusto: https://neonexchange.org/

Keskitaso: https://medium.com/neon-exchange

Kategoria: Vaihto

2. Adex

Adex on blockchain-pohjainen mainosverkosto. Adexin avulla markkinoijat voivat olla yhteydessä oikeaan yleisöön ja varmistaa, että markkinointibudjettinsa käytetään tehokkaimmin. Toisaalta tavallinen käyttäjä voi käyttää alustaa ansaitsemaan verkkovaikutuksensa. Tämä tapahtuu antamalla kenen tahansa ottaa yhteyttä mainostajiin ja saada laadukasta liikennettä sopimuksen kautta.

Vaikka Adex aloitti alun perin Ethereumin blockchainilla, he näkivät, että NEO blockchain on parempi. Niitä siirretään NEO: lle. Heidän verkostollaan on myös korkeimmat kansainväliset kustantajat.

Kuvahyvitykset: Adex

ominaisuudet

 • Verkkoon ei liity palkkioita ja palkkioita.
 • Raportointi tapahtuu avoimesti.
 • Se tukee usean laitteen mainosten näyttämistä.
 • Lohkoketjun läpinäkyvyyden ja eheyden avulla petokset minimoidaan huomattavasti.

Verkkosivusto: https://www.adex.network/

Keskitaso: https://medium.com/the-adex-blog

Kategoria: Media

3. RedPulse

RedPulse on hajautettu foorumi, joka käsittelee markkinatietoja. Se on luotu erityisesti Kiinan pääoma- ja rahoitusmarkkinoille. Alustan tärkein myyntipiste on sen avoin tutkimus. Se auttaa yhdistämään ammattilaisia, alan asiantuntijoita ja muita ammattilaisia. Lyhyesti sanottuna se haluaa olla ekosysteemi tiedon jakamiseksi.

Kuvahyvitykset: Punainen pulssi

ominaisuudet

 • Ekosysteemin tarkoituksena on tutkimustyön jakaminen. Tarjoamalla alan parhaat mahdolliset asiantuntijat, se antaa kenen tahansa oppia markkinoista parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Blockchainin avulla sisältö on mahdollisimman tarkkaa ja läpinäkyvää.
 • Mahdollistaa analyytikon ja muut käyttäjät voivat saada tietoa ilman ylikuormitusta.

Verkkosivusto: https://www.redpulse.com/

Blogi: https://blog.red-pulse.com/

Kategoria: Kauppapaikka

4. Avain

Avain on hajautettu ekosysteemi, joka toimii henkilöllisyyden todentamisen työkaluna. Se käyttää lohkoketjua ja kansallista big-dataa. Se on tunnistustyökalu, joka toimii yhdessä blockchainin kanssa. Kaksi tärkeää käsitettä ovat moniulotteinen tunnistaminen (BDMI) ja henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot (PII). Hallitus valvoo näitä kahta tekniikkaa ja varmistaa, että kaikki estoketjuun lisätyt henkilöt tarkistetaan. Lyhyesti sanottuna, se on hajautettu järjestelmä, jonka tarkoituksena on tunnistaa omaisuudet tai ihmiset, jotka käyttävät blockchainin ja National Big-data: n voimaa.

Kuvahyvitykset: Avain

ominaisuudet

 • TheKeyn avulla tunnistamisen kokonaiskustannukset pienenevät, koska se poistaa kaksoiskappaleiden keräämisen, todennuksen ja käsittelyn.
 • Lohkoketjun avulla ekosysteemiin tallennetut tiedot tarjoavat parempia tuloksia. Se on tarkka, luotettava ja kattava.
 • Se parantaa käyttökokemusta uudelle tasolle. Kaikkiin pääsee vain yhdellä sovelluksella.

Verkkosivusto: https://www.thekey.vip/

Keskitaso: https://medium.com/@thekeyvip

Kategoria:  Henkilöllisyystodistus

5. Zeepin

Markkinoilla oli aina tarvetta blockchain-ratkaisulle, joka voi huolehtia siellä olevista mainoksista. Zeepin pyrkii tekemään juuri sen. He rakentavat hajautettua uutta taloutta, joka on tarkoitettu vain luovalle teollisuudelle. Varmistaakseen, että ratkaisu eroaa muista, se hyödyntää blockchain-tekniikkaa.

Luovat teollisuudenalat saavat paremman tuen ja yhteyden. Paitsi että, he ovat myös paremmin suojattuja ja saavat enemmän tunnustusta työstään. Se käyttää ZPT: n digitaalista valuuttaa tapahtumien mahdollistamiseksi Zeepinissä. Lyhyesti sanottuna mainosaineet voivat tekijänoikeuksin suojata työnsä yritykset löytävät lahjakkuuksia, joukkorahoitusta voidaan tehdä hankkeisiin, lahjakkuuksien rekrytointia jne. Alustan käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Kuvahyvitykset: Zeepin

ominaisuudet

 • Rakenna luottamusta osapuolten kesken automatisoidun valtuutuksen ja älykkäiden sopimusten avulla sopimuksia varten.
 • Projektit voidaan nyt suojata tekijänoikeuksilla.
 • Johtajat voivat rekrytoida lahjakkuuksia Zeepinillä.
 • Rahoitus voidaan tehdä tarvittaessa.

Verkkosivusto: https://www.zeepin.io/

Keskitaso: https://medium.com/@zeepin

Kategoria: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay on blockchainin päälle rakennettu markkinointialusta. Jokainen markkinoija voi käyttää alustaa luomaan erilaisia ​​markkinointikampanjoita, mukaan lukien viittaus-, verkko- tai tytäryhtiömarkkinointi. Sitä voidaan käyttää myös palkkioihin ja viittauksiin. NEO-älykkäiden sopimusten avulla kaikki toimii. Alusta tarjoaa saumattoman vedä ja pudota -tilin, jotta kuka tahansa voi käyttää sitä. Sen lisäksi se tarjoaa kaiken myös yhdellä tilillä. Sillä on ainutlaatuinen tapa ratkaista liiketoimintaongelmia. Lisäksi sitä voi käyttää sekä blockchain- että non-blockchain-liiketoiminta mahdollisimman tehokkaasti.

ominaisuudet

 • Tarjoaa turvallisen ja älykkään NEO-todennuksen.
 • Kolmannen osapuolen maksujärjestelmät ovat täysin tuettuja saumattoman käyttökokemuksen takaamiseksi
 • Automatisoi suurin osa tehtävästä älykkäiden sopimusten avulla
 • Katso reaaliaikainen ansainta ja verkon rakenne.

Verkkosivusto: https://www.gagapay.network/

Keskitaso: https://medium.com/@GagapayOfficial

Kategoria: Media

7. Travala

Travala on täysin NEO: lle rakennettu varausmarkkinointi. Sen tarkoituksena on ratkaista matkavarauksen ongelma blockchainin avulla. Verkkoalusta käyttää sekä blockchainia että hajautettua NEO-moottoria. Yhdistämällä molemmat, saamme Travala Booking Marketplace.

Idean toteuttamiseksi käytetään AVA-varauskirjaa. Se toimii ekosysteemin ytimenä. Käyttäjät puolestaan ​​saavat vertaisviestinnän ja eliminoivat välittäjän. Tämä tarkoittaa myös, että palkkio on 0%.

Kuvahyvitykset: Travala

ominaisuudet

 • Kuka tahansa voi tehdä varauksen välittömästi mistä tahansa. Varaukset ovat välittömiä blockchainin käytön ansiosta.
 • Se integroituu hyvin kaikkiin nykyisiin markkinoihin, mikä tekee siitä merkityksellisen nykyisille markkinoille.
 • Vahva jaettu talous, jossa käyttäjät hyötyvät eniten.
 • Travala-sovellus tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja kokemuksen.

Verkkosivusto: https://project.travala.com/

Keskitaso: https://medium.com/@travala

Kategoria: Kauppapaikka

8. kärki

Apex on yksi lupaavimmista projekteista, joka on rakennettu NEO-lohkoketjun päälle. Apexin idea on rakentaa verkosto kuluttajille, joka on suorassa vuorovaikutuksessa yritysten kanssa. Lyhyesti sanottuna sen tavoitteena on parantaa B2C-sitoutumisen arvoa. Se käyttää kaksinkertaista konsensusmekanismia. Mekanismia käytetään tuottamaan sekä ketteryyttä että suorituskykyä B2C-sovelluksissa. Se toimii asiakkaan koko elinkaaren ajan ja varmistaa myös, että varat voidaan siirtää pääverkon (DPoS) ja sivuverkon (PoS) välillä.

Kuvahyvitykset: Apex

ominaisuudet

 • Apex toimii parhaiten yrityksen sivuketjuissa. Sitä voidaan käyttää skaalautuvuuden optimointiin ja myös sovelluksen ekosysteemin skaalaamiseen muissa sivuketjuissa kuin ensisijaisessa verkossa.
 • Apex käyttää vankkoja ja vankkoja dataliittimiä, jotka tarjoavat todellisen yhteyden.
 • Parannetut monikerroksiset ketterät, älykkäät sopimukset, jotka voivat toimia monijärjestelmässä parempaan liitettävyyteen.
 • Tarjoaa tiedonsiirtomoottorin, joka lisää B2C-luottamusta, kuluttajien tietoturvaa ja tietojen omistajuutta

Verkkosivusto: http://apex.chinapex.com

Keskitaso: https://medium.com/@apexstories

Kategoria: Optimointi

9. Kolminaisuus

Nykyiset blockchain-ratkaisut kamppailevat aina skaalautumisen, yksityisyyden ja alhaisen transaktiomaksun saamiseksi. Siellä Trinity tulee sisään. Se on ketjun ulkopuolinen skaalausratkaisu, jonka tarkoituksena on ratkaista kaikki yllä olevat ongelmat. Se tuo myös vakautta pääketjun omaisuuteen. Trinity käyttää valtion kanavatekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että se parantaa tapahtumien nopeutta uusille tasoille.

Ketjun ulkopuolinen skaalaus, jos se tehdään oikein, voi auttaa parantamaan pääketjun omaisuuden suorituskykyä. Paitsi että se myös parantaa yleistä infrastruktuuria tarjoamalla paremman skaalautuvuuden, turvallisuuden ja paremman vuorovaikutuksen nopeammien tapahtumien ansiosta. Se synnyttää myös alhaiset maksutapahtumat.

Kuvahyvitykset: Kolminaisuus

ominaisuudet

 • Se tukee ketjujen välisiä transaktioita, mukaan lukien tiedot ja arvo.
 • Se on täysin itsenäinen ja toimii hyvin hajautetussa verkossa, jossa suorituskyky on ratkaiseva tekijä.
 • Dapps mahdollistaa tavaroiden automatisoinnin ja verkkoyhteyden varmistamisen.
 • Tiedonvaihdosta tulee turvallista ja luotettavaa.

Verkkosivusto: https://trinity.tech

Keskitaso: https://medium.com/@protokoltrinity

Kategoria: Optimointi

10. Aphelion

Aphelion on ”vallankumouksellinen P2P-kaupankäyntialusta”. Se on cryptocurrency -alusta, joka on rakennettu NEO-estoketjun päälle. Se on hajautettu, rajaton ja luotettava. Aphelion pyrkii tarjoamaan vertaisverkko-salaista kauppaa maailmanlaajuisesti hajautetun pörssiedustajan (D.E.A.L) dAppin avulla. Tämä tarkoittaa, että kolmannen osapuolen ei tarvitse valvoa vaihtoa.

Tämä lähestymistapa varmistaa myös, että ei ole korkeita maksuja, lukittuja kauppoja, jäädytettyjä varoja tai varkauksia hakkeroinnin muodossa. Kaikki on hajautettua ja toimii sekä ketjussa että ketjussa. Lisäksi kaupankäynnin aikana käytetyt APH-rahakkeet palautetaan haltijoille. Se toimii NEO / GAS-kumppanuutena.

Kuvahyvitykset: Aphelion

ominaisuudet

 • Täysin hajautettu. Välittäjiä ei tarvita.
 • Se on reunaton. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä.
 • Tehokas P2P-verkko, välittömät tapahtumat ja älykkäiden sopimusten ylläpitämä luotettava ympäristö.

Verkkosivusto: https://aphelion.org/

Keskitaso: https://medium.com/@ianholtz

Kategoria: Vaihto

11. Vaikutus tekoälyyn

Effect AI on seuraava NEO dApp. Se on hajautettu tekoälyn verkosto. Se on rakennettu kokonaan NEO: n päälle. Se käyttää “hajautettua mekaanista turkkia”, joka tunnetaan nimellä Effect Force. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää kyseltävän ihmisen tiedustelupalvelun löytämiseen. Työvoimaa voidaan skaalata ilman kokorajoituksia ja toistuvia tehtäviä. Liiketoiminnalle tämä avaa uusia rajoja, koska se mahdollistaa käyttöyrityksen resurssit tehokkaasti.

Jotta kaikki olisi mahdollista, se käyttää efektiverkkoa. Vaikutusverkko pyrkii tarjoamaan verkkopalveluja tekoälymarkkinoilla. Verkossa on kolme vaihetta. Kaikki nämä vaiheet eivät vaadi maksuja ja auttavat käyttäjiä kasvamaan nopeasti. Sen polttoaineena käytetään myös NEP-5-merkkejä. Kolmivaiheiset ovat vaikutuksen voima, vaikutus älykkäät markkinat ja vaikutus voima.

Kuvahyvitykset: Vaikutus AI

ominaisuudet

 • EFX-token toimii ekosysteeminä
 • Suorita työsi valmiiden ihmisten tiedustelupalvelujen kanssa
 • Täysin skaalautuva ratkaisu toistuvilla tehtävillä ja ilman kokorajoitusta.

Verkkosivustohttps://effect.ai/

Keskitaso: https://medium.com/@effectai

Kategoria: Palvelu

12. AlphaCat

AlphaCat on Fintech-pohjainen blockchain-ratkaisu. Sen tavoitteena on tarjota yrityksille etu tarjoamalla heille ennuste. Se pyrkii ratkaisemaan ongelman käyttämällä robo-neuvonantajia kryptovaluuttainvestointeihin. Alustan rakentavat tällä hetkellä Googlen tekoälyohjelman jäsenet ja myös Wall Streetin talousasiantuntijat. Tavoitteena on tarjota kilpailuetua käyttäjille huippuluokan kaupankäynnin algoritmeilla. Algoritmit hyödyntävät myös bittidataa ja tekoälyä.

Lyhyesti sanottuna AlphaCat haluaa helpottaa kenen tahansa aloittamista kaupankäynnin kryptovaluutoilla. Se tekee siitä saatavan, ja kuka tahansa voi sijoittaa ilman pelkoa tuntemattomasta. Kyse on nykyisen tekniikan käytöstä käyttäjän kaupankäyntikokemuksen parantamiseksi.

Kuvahyvitykset: AlphaCat

ominaisuudet

 • Tarjoaa täysin hajautetun alustan, joka perustuu maineeseen ja luottamukseen.
 • Kauppapaikka Robo-Advisor toimii Big Datan ja tekoälyn avulla
 • Toimii sekä asiantuntijoille että aloittelijoille.

Verkkosivusto: https://www.alphacat.io/

Keskitaso: Ei mitään

Kategoria: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin on seuraava NEO-projekti, joka kiinnitti huomiomme. Se on foorumi, jonka tarkoituksena on parantaa pelimaailmaa. Tätä varten se tarjoaa paljon ominaisuuksia, kuten vedonlyöntisäännöt, suoratoisto, välityspalkkiot ja yhteisövedot.

Paitsi että, AsuraCoin pyrkii myös opettamaan yleisöä muilta kuin parhaalta pelaajalta itseltään. He analysoivat parhaat pelit ja opettavat ammattistrategioita, taitojen rakentamista, päätöksentekoa ja niin edelleen.

Kuvahyvitykset: Asura-kolikko

ominaisuudet

 • Alusta tarjoaa yhteisön matchmaking- ja myös ASA-kolikoita voittajille. Myöhemmin järjestetään myös maailmancup-turnaukset.
 • Vedot online-peleistä tulevat mukaviksi AsuraCoinin tuomien uusien vedonlyöntisääntöjen kanssa.
 • Yhteisö voi asettaa sääntöjä
 • Täysin tietoturva estoketjuun pääsemiseksi. Hyödyntää NEO-blockchain-tekniikkaa tekemään niin.

Verkkosivusto: https://asuracoin.io/

Keskitaso: https://www.medium.com/@asuracoin

Kategoria: Pelaaminen

14. Senno

Senno on mielipiteiden analysointialusta. Se hyödyntää tekoälyn algoritmeja ja hajautettua mielipiteiden analyysiä. Niitä käyttämällä se tarjoaa liiketoimintatiedon analytiikan ja reaaliaikaisen joukkoviisauden ekosysteemin. Tämä tarkoittaa, että yrityksillä on helpompi tehdä päätöksiä. Senno on rakennettu NEO-lohkoketjun päälle ja täysin hajautettu. Lisäksi se tarjoaa erilaisia ​​tapoja analysoida tietoja algoritmiensa avulla.

Se toimii keräämällä tietoja, mitä seuraa tietojen luokittelu ja ydinanalyysi. Kun se on valmis, se käyttää sitten leksikaalista analyysia ja älykkäitä sopimuksia. Lopuksi, se tekee jakelua ja kaupallistamista markkinoilla.

Kuvahyvitykset: Senno

ominaisuudet

 • Senno käyttää keinotekoista hermoverkkoa (ANN) ja tarjoaa tietojen keräämisen ja analysoinnin live-tapahtumista. Myös koneoppimisalgoritmi kasvaa oppimisen myötä.
 • Täysin hajautettu ja avoin lähdekoodi. Talous perustuu NEO: han.
 • SENNO-tunnukset palkitaan kaikille, jotka tukevat verkkoa ja lisäävät sen arvoa tarjoamalla laskentatehoa tai kehitystaitoja.

Verkkosivusto: https://senno.io/

Keskitaso: Ei mitään

Kategoria: AI

15. Kytkin

Switcheo on jälleen hämmästyttävä vaihto, joka on rakennettu NEO: n päälle. Se käyttää myös NEP-5-tunnuksia. Switcheo on määritelty parhaiten ”moniketjuiseksi hajautetuksi vaihdoksi”. Vaihto on jo käynnissä, ja voit mennä katsomaan mitä sillä on tarjolla. Paitsi, he uudistavat sitä uusilla ominaisuuksilla Switcheo Exchange v 2.0: n julkaisemiseksi.

Switcheon avulla voit käydä kauppaa NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Tämä tarkoittaa, että vain NEP-5-tunnuksia voi tällä hetkellä vaihtaa alustalla.  

Kuvahyvitykset: Switcheo

ominaisuudet

 • Voit heti käydä kauppaa ja peruuttaa alustan avulla.
 • Siihen liittyy alhaisia ​​kaupankäyntimaksuja. Lisäksi nostomaksuja ei ole.
 • NEP-5-tokenien kauppa on mahdollista Switcheon Dynamic Call -toiminnon ansiosta. Tämä tarkoittaa, että kaikki NEP-5-tunnukset ovat kaupan käytettävissä alustalla, kun ICO päättyy.

Verkkosivusto: https://switcheo.network/

Keskitaso: https://medium.com/switcheo

Kategoria: Vaihto

16. Orbis

Orbis on ainutlaatuinen projekti, jonka tavoitteena on nostaa Bluetooth-yhteisöjä ympäri maailmaa. Se haluaa tarjota maailmanlaajuisen, turvallisen, avoimen ja hajautetun verkon yhteisölle. Tekemällä näin se antaa kehittäjille mahdollisuuden käyttää Bluetooth-sotkujen kehittämistä. Tämä tarkoittaa, että se voidaan toteuttaa useilla alustoilla, mukaan lukien digitaalinen infrastruktuuri, väkijoukkojen keräämisdata, esineiden internet, järjestelmien hallinta ja logistiikka.

Bluetooth-tekniikka on aina hyödyllinen tekniikka. Se ratkaisee myös ongelman, jota WiFi-pohjaiset sovellukset eivät ratkaise. Orbis haluaa hyödyntää sitä ja tehdä siitä upean maailman.

Kuvahyvitykset: Orbis

ominaisuudet

 • Orbis-token (OBT) käyttää verkkoa. Se on lyöty sovelluksen käytön kautta. Lisäksi aktiiviset solmut saavat myös osuutensa OBT-tunnuksista.
 • Internetiin pääsee paikallisilta markkinoilta. Tämä tarkoittaa, että kehittäjät voivat luoda hämmästyttävän sovelluksen verkon avulla ja toteuttaa eri toimialoilla, mukaan lukien IoT.
 • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tulee olemaan Obistore. Se on myymälä, joka on avoin kolmannen osapuolen kehitykselle eikä sen toiminta ole riippuvainen BLE-verkkoinfrastruktuurista.

Verkkosivustohttps://orbismesh.com

Keskitaso: Ei mitään

Kategoria: IOT

 

17. Siltaprotokolla

Bridge Protocol on projekti, jonka tarkoituksena on rakentaa uusia standardeja ja työkaluja KYC: lle, yrityksille ja ICO: ille. Tämä tarkoittaa, että se antaa käyttäjille ja organisaatioille voiman, jonka tarkoituksena on suojella ja hallita heidän arkaluonteisia tietojaan. Bridge-protokolla hyödyntää NEO-kehystä kaikin tavoin.

Standardit luodaan myös ihmisille, jotka haluavat osallistua useisiin ICO: iin. Ajatuksena on, että sallittujen luetteloiden standardi on kullekin käyttäjälle. He ovat myös ottaneet käyttöön sillan varmenteet. Tämä antaa käyttäjälle luottamusta vuorovaikutukseen tietyn palvelun tai ICO: n kanssa.

Kuvahyvitykset: Silta

ominaisuudet

 • Lohkoketjun tunnuksia ylläpidetään Bridge Identity Management System -järjestelmässä. Se hallinnoi myös mainitun henkilöllisyyden varmentamista, peruuttamista ja myöntämistä.
 • Bridge-varmenteet myönnetään yhteisöille, jotta niihin voidaan luottaa.
 • Tarjoaa markkinapaikan ja TOLL-tunnuksia kehitysmahdollisuuksien, ICO-mallien, laillisten sopimusten ja niin edelleen käyttämiseen.

Verkkosivustohttps://www.bridgeprotocol.io/

Keskitaso: https://medium.com/@bridgeprotocol

Kategoria: Henkilöllisyystodistus

 

18. Phatsma

Phatsma on sisällönjakelualusta. Se on nopea, turvallinen ja hajautettu. Projekti perustuu vahvasti Phantasma-protokollaan. Protokolla antaa sisällöntuottajille oikeuden levittää tekijänoikeuksin suojattua materiaaliaan varkauden pelon vuoksi. Alusta on myös täysin turvallinen, ja se suojaa kovaa työtäsi hakkeroinnilta tai tietovuodolta.

Lisäksi hajautetun alustan avulla tuloja, joita sisällöntuottajat eivät jaa kenellekään välittäjälle. Paitsi että sisältöä ei lukita, koska se on hajautetulla alustalla. Kaiken kaikkiaan loistava aloite parantaa turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Kuvahyvitykset: Phatsma

ominaisuudet

 • Se toimii blockchainilla. Se antaa käyttäjille myös täydellisen hallinnan sisällöstään.
 • Salauslompakko-osoitetta käytetään myös omaisuuden hallintaan. Sisältö on tallennettu siten, että vain sinä pääset siihen.
 • Sisältö on salattu, eikä kukaan muu voi varastaa sitä.
 • Lohkoketjua käytetään myös varastointiin ja älykkäät sopimukset käyttävät sitä.

Verkkosivusto: https://phantasma.io/

Keskitaso: Ei mitään.

Kategoria: Kauppapaikka

19. Thor

Thor on keikkatalous, joka perustuu kokonaan NEO: han. Freelancer-markkinat ovat suuret, ja sille on tarvetta blockchain-ratkaisulle. Siellä Thor tulee sisään. Se toimii on-demand-yrityksille ja freelancereille ja antaa heille mahdollisuuden käyttää blockchain-tekniikan voimaa. He kutsuvat urakoitsijoita “Vapauden työntekijöiksi”.

Sopimusten edut sisältävät terveysetuja, välitöntä palkkaa, eläkesäästöjä ja niin edelleen. Eläkesäästöt ovat myös automatisoituja. Lisäksi yritys pystyy hallitsemaan työntekijöitään ja säästämään rahaa. He voivat hyödyntää halvempaa maksujen käsittelyä, yhtenäistä maksuinfrastruktuuria ja lopulta heillä on onnellisia urakoitsijoita, jotka työskentelevät heidän puolestaan ​​pitkäaikaisessa suhteessa.

Kuvahyvitykset: Thor

ominaisuudet

 • Thor on keikatalous, joka toimii sekä freelancereille että yrityksille. Se on kokonaan lohkoketjussa.
 • Freelancerit saavat monia etuja, kuten terveysetuja, eläkesäästöjä jne.
 • Liiketoiminta voi myös säästää rahaa Thorin avulla.

Verkkosivusto: https://www.thortoken.com/

Keskitaso: https://medium.com/thorco

Kategoria: Kauppapaikka

20. MyWish

MyWish on älykäs sopimusluoja. Se ei vaadi koodausta. Ja se on upea foorumi. Monet käyttäjät haluavat hyödyntää lohkoketjua, mutta heillä ei ole koodaustaitoja älykkäiden sopimusten luomiseen. Täällä MyWish tulee sisään.

Voit käyttää sovellusta täyttämällä lomakekentät ja suorittamalla maksun. Sen jälkeen sinun on vain suoritettava maksu, jotta se voidaan sijoittaa lohkoketjuun. Saat nyt yhteysosoitteen, jonka voit aloittaa sen käyttämisen heti.

Kuvahyvitykset: MyWish

ominaisuudet

 • Voit luoda yleisön myyntisopimuksen ICO-tarkoituksiin.
 • Luo tunnuskontaktisi ja käytä sitä projektissasi jakeluun ja väkijoukkojen myyntiin.
 • Voit asettaa lykätyn maksun.
 • Tukee menetetty avainsopimus.

Verkkosivustohttps://mywish.io/

Keskitaso: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Kategoria: Palvelu

21. Kuunvalo

Moonlight on rekrytointialusta, joka on rakennettu kokonaan NEO-lohkoketjun päälle. Sivuston mukaan se on älykkään talouden työvoima. Kuuvalo yrittää ratkaista lahjakkuuden hankkimisen ja ravitsemisen ongelman. Varmistaakseen, että ottelu toimii, lohkoketju käyttää älykkäisiin sopimuksiin perustuvaa matchmaking-algoritmia. Yritys voi asettaa älykkäiden sopimusten edellyttämän taitopaketin ja automatisoida palkkaamisen.

Kuvahyvitykset: Kuunvalo

ominaisuudet

 • Lohkoketju tunnistaa resurssit ja varmistaa oikean kyvyn työhön.
 • Luotettavat ansioluettelot ovat osa ekosysteemiä, mikä helpottaa jatkamista.
 • Projektin joukkorahoitus voidaan tehdä myös projektin onnistumismahdollisuuksien parantamiseksi.
 • Rahalähetyksiä tarjotaan myös.

Verkkosivustohttps://moonlight.io/

Keskitaso: https://medium.com/moonlight-io

Kategoria: Kauppapaikka

22. Neonameserver (NNS)

NNS on ainutlaatuinen projekti. Sen tarkoituksena on tarjota tapa käyttäjälle nimeämisjärjestelmä. Joten, mitä se tekee? Se yksinkertaistaa älykkään sopimuksen hash- ja lompakko-osoitteen tuottamista. Tämä tarkoittaa, että voit luoda muistettavan lompakon osoitteen. Tätä varten se käyttää vaadittavilla toiminnoilla varustettua NEO-palvelua. Tällöin käyttäjät voivat lähettää resursseja nopeasti muihin osoitteisiin yksinkertaisesti kirjoittamalla sana tai lause.

Tällä hetkellä sen tavoitteena on ratkaista vain NEO-osoitteiden tai NEO-älykkäiden sopimusten ongelma. Se kuitenkin laajenee hitaasti muihin lohkoketjuihin tulevaisuudessa.

Kuvahyvitykset: Neonameserver

ominaisuudet

 • NNS: llä on paljon käyttötapauksia. Sitä voidaan käyttää monimutkaisten asioiden muistamiseen yksinkertaisilla sanoilla.
 • Voit muistaa julkiset osoitteet, useita tiedostonimiä ja niin edelleen.
 • Lisäksi voit lähettää tunnuksia helposti sen avulla.

Verkkosivusto: https://neons.name/

Keskitaso: https://medium.com/neweconolab

Kategoria: Palvelu

23. Kertomus

Kertomus on sisällötalous, joka toimii sosiaalisen median verkostona. Tässä verkossa 85% tuloista jaetaan sisällöntuottajien tai kenen tahansa muun kanssa, joka lisää arvoa itse verkkoon. Tämä tarkoittaa, että sisällöntuottajien ansaintamahdollisuudet ovat rajattomat. Verkko seuraa jatkuvasti ponnisteluja ja toimia ja miten ne vaikuttavat verkon talouteen. Kun se on tehty, se palkitsee tekijän ja parantaa myös heidän mainettaan. Lohkoketjua käyttämällä luojat voivat luoda aineellisia hyödykkeitä ja tuottaa enemmän arvoa työstään.

Kuvahyvitykset: Kerronta

ominaisuudet

 • Luo brändi itsestäsi ja kerro tarinoita, jotka yhdistävät yleisöä.
 • Käyttäjät saavat päiväkirjansa lähetettäviksi.
 • Sisällöntuottajat voivat myös lähettää kapealla olevaa sisältöä ja esitellä itseään alan asiantuntijana.
 • Se on oikeudenmukainen järjestelmä, jossa laatu määrittää arvon.

Verkkosivusto: https://www.narrative.network/

Keskitaso: https://medium.com/narrativenetwork

Kategoria: Kauppapaikka

24. Impulsoi

Impulsify on blockchainiin luotu musiikkialusta. Alustan päätavoitteena on antaa tekijöille ja musiikin faneille lopullinen hallinta. Musiikkiyrittäjät voivat nyt jakaa luovan äänensä ja rakentaa brändin ympärilleen. Lohkoketjun käyttö varmistaa, ettei kukaan hallitse verkkoa. Se on vapaasti virtaava verkko, jossa se on rakennettu NEO-lohkoketjun päälle.

Varojen virtauksen varmistamiseksi käytetään IMU-tunnusta. Se on NEP5: n vakioapuohjelmatunnus ja siten täysin turvallinen käyttää. Palkinnot ja maksut suoritetaan IMU: n kanssa. Käyttäjät voivat käyttää älykkäitä sopimuksia myös useimpien tavaroiden automatisointiin.

 

Kuvahyvitykset: Impulsify

ominaisuudet

 • Se ratkaisee ongelman keskittämisellä.
 • Kukaan ei voi lukita sisältöä.
 • Sisällön varastamisesta tulee mahdotonta.
 • Tavoita maailmanlaajuinen yleisö ilman välipalvelua.
 • Tee musiikista älykkäämpi joukkorahoituksella, tukemalla tai löytämällä uutta musiikkia.

Verkkosivustohttps://imusify.com/

Keskitaso: https://medium.com/imusify

Kategoria: Kauppapaikka

 

25. Spotcoin

Spotcoin on foorumi, jonka tarkoituksena on ratkaista digitaalisiin valuuttoihin liittyvät ongelmat. Se voi olla joko likviditeetti tai suora pääsy. Tämän avulla jokainen voi käyttää digitaalisia valuuttoja ajattelematta kahdesti. He harjoittivat myös kaivostoimintaa ja ovat nyt rakentaneet automatisoidun digitaalisen valuutanvaihdon.

Projektin keskellä on Spotcore. Se hoitaa alustan kaikki näkökohdat, mukaan lukien pörssin integrointi, maksujärjestelmä, kaivostoiminta ja OTC-markkinapaikka.

Kuvahyvitykset: Spotcoin

ominaisuudet

 • SpotCoin tarjoaa OTC-markkinapaikkaa. Se on tapa tarjota käyttäjille erilaisia ​​maksuvalmiutta ja kaupankäyntiä koskevia palveluja.
 • Vaihto fiatista digitaaliseen valuuttaan tai päinvastoin
 • Käyttäjät voivat kaivaa kolikon haluttaessa.
 • Tukee Spotpay-nimisiä vähittäismaksuja

Verkkosivusto: https://spotcoin.com/

Keskitaso: https://spotcoin.com/

Kategoria: Fintech

 

26. FTW

FTW pyrkii rakentamaan maailmanlaajuisesti toimivan blockchain-arpajaisten. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi pelata arpajaisia ​​mistä tahansa, kun haluaa. Antamalla mahdollisuuden tehdä niin se mullistaa arpajaisten toiminnan. Se tekee myös kaikesta läpinäkyvän ja jäljitettävän. Toinen etu on, kuinka se parantaa skaalautuvuutta. Nyt miljoonat käyttäjät voivat tehdä arpajaisia ​​ilman ongelmia.

Älykäs sopimus ja NEO-lohkoketju käyttävät sitä täysin. FTW NEP-5 -tunnus on rakennettu käsittelemään infrastruktuurin sisäisiä tapahtumia.

Kuvahyvitykset: FTW

ominaisuudet

 • FTW mahdollistaa maailmanlaajuisen osallistumisen arpajaisiin
 • Täysin läpinäkyvä, joka eliminoi virheet
 • Nopeat tapahtumat merkitsevät sitä, että käyttäjien ei tarvitse odottaa voittosummansa.

Verkkosivusto: https://www.ftwcoin.io/

Keskitaso: Ei mitään

Kategoria: Pelaaminen

 

27. Epenex

Epenex on NEO-lohkoketjun päälle rakennettu kaupankäyntialusta. Se yrittää ratkaista digitaalisen omaisuuden kaupan maailmanlaajuisen ongelman. Rakentamalla NEO-lohkoketjun päälle, se tekee siitä älykkäämpiä, valitettavampia, turvallisempia ja avoimempia. Tämä vähentää myös kryptovaluutan väärinkäytöstä johtuvia rikoksia.

Kuvahyvitykset: Epenex

ominaisuudet

 • Tarjoaa käyttäjän omaisuuden turvallisuuden.
 • Välityspalvelujärjestelmä on oikeudenmukainen ja avoin
 • Epenexissä voi myös käydä kauppaa muunlaisen kuin digitaalisen omaisuuden kanssa
 • Tarjoaa usean alustan datahakua

Verkkosivusto: https://epnex.io/

Keskitaso: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Kategoria: Vaihto

 

28. Treatail

Treatail on älykäs ostosratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää tuottamiaan tietoja. Se luo henkilökohtaisen ostokokemuksen kaikki tietojesi perusteella. Sen virran saamiseksi käytetään NEO-lohkoketjua. He työskentelevät parhaillaan Treatail-älykkäiden sopimusten ja NEP5-tunnuksen, joka tunnetaan nimellä TTL. Omaisuudenhallinta, REST API, ydin väliohjelmistojen luominen on myös töissä.

Kuvahyvitykset: Treatail

ominaisuudet

 • Tee ostoksia mistä tahansa ja milloin tahansa
 • Tietojesi perusteella räätälöity täysin räätälöity kokemus
 • Voit luoda oman tarjouksen ja saada ilmoituksen.
 • Se on turvallinen ja turvallinen.

Verkkosivustohttp://www.treatail.com/

Keskitaso: Ei mitään

Kategoria: verkkokauppa

 

29. QLC-ketju

QlcChain on julkinen ketju verkko palveluna. Se on täysin hajautettu, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä ja hyödyntää sitä. Tarkoitus on tarjota verkkopalveluja kenellekään. Se toimii hyödyntämällä verkkoja, joita suurin osa maailman ihmisistä ei käytä. Keskittäminen voi myös aiheuttaa ongelmia verkkopalveluissa.

QLC-ketjun avulla suurin osa verkko-ongelmista voidaan ratkaista käyttämällä lohkoketjua. Se luo kestävän verkon, joka tarjoaa verkko palveluna.

ominaisuudet

 • Rekisteröi mikä tahansa verkkolaite blockchainiin eli QLC-ketjuun.
 • QLC on hajautettu pääkirja, jolla on älykkäät sopimukset. Tämä tarkoittaa automatisoitujen tehtävien helppoa suorittamista.
 • QLC-tunnus valtaa koko ekosysteemin

Verkkosivusto: https://qlcchain.org/

Keskitaso: https://medium.com/qlc-chain

Kategoria: Hajautettu verkko

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me