Parhaat blockchain-sertifikaatit urasi parantamiseksi

Etsitkö parhaita blockchain-sertifikaatteja viedäksesi blockchain-urasi seuraavalle tasolle? Olet oikeassa paikassa!

Uusien ja uusien taitojen jatkuvasti kasvava kysyntä on yksi IT-työmarkkinoiden valtava suuntaus. Joulukuun 2017 jälkeen Blockchain-tekniikan ja kryptovaluutan merkityksen laaja tunnustaminen, vaikka se oli myöhässä, oli tapahtumaa odottava ilmiö. Vuosi 2009 toi termin ”kryptovaluutta” melkein kaikkien teknisen maailman ihmisten tietoon.

Varsinkin finanssiala oli täynnä ennakointeja mahdollisuuksista ja haasteista, joita organisaatioiden tulisi kohdata kryptovaluuttoihin sopeutuakseen. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2020; maailma on kiireinen oppimalla lisää blockchainista – kryptovaluutan perusta ja siitä, miten se voi muuttaa perinteisiä laskentaparadigmia.

Siksi parhaiden blockchain-sertifikaattien kysyntä on muuttunut nimenomaiseksi havainnoksi kaikille pyrkiville IT-ammattilaisille. Aloittelijoita huolestuttavat kuitenkin usein erilaiset epäilyt valitessaan ihanteellisen blockchain-sertifikaatin uransa tavoitteiden mukaan. Seuraava keskustelu sukeltaa kolmeen merkittävään blockchain-sertifikaattiin, jotka ovat saatavana 101 Blockchains -akatemiassa ja jotka voivat antaa valtavan sysäyksen blockchain-urallesi.

Ilmoittaudu nyt:Ilmainen Enterprise Blockchain Fundamentals -kurssi

Oikean Blockchain-sertifikaatin löytäminen

Joten missä on todistettu alusta löytää paras blockchain-sertifikaatti urallesi? Kun blockchain on uusi tekniikka, ehdokkaiden voi olla vaikea löytää uskottavia alustoja blockchain-sertifikaattien saavuttamiseksi. Katsotaanpa erilaisia ​​Blockchain-sertifikaatteja, jotka ovat käytettävissä 101 Blockchainissa. Lähempi katsaus kunkin sertifikaatin tavoitteisiin ja kunkin sertifikaatin kohdeyleisöön voi auttaa valitsemaan ihanteellisen sertifikaatin urasi vaatimusten mukaan.

1. Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti

CEBP

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional -sertifikaatti on tehokas valinta ammattilaisille, jotka pyrkivät vähentämään ylimääräistä mailia muodollisen koulutuksen ja tunnetuksi yritysblokkiketjuun muuttamisen välillä. CEBP: n identiteetti yhtenä parhaista blockchain-sertifikaateista on oikeutetusti vahvistettu sen rakenteessa ja tavoitteissa.

CEBP-sertifikaatti soveltuu ylemmille johtajille, alan ammattilaisille ja yritysjohtajille vahvan ymmärryksen ja kattavan oivalluksen saavuttamiseksi blockchain-tekniikan vaikutuksista. Siksi CEBP-sertifikaatti sopii ihanteellisesti ammattilaisille, jotka haluavat seuraavia tehtäviä,

 1. Ylin johto ja päättäjät yritysten lohkoketjussa
 2. Innovaatiopäälliköt
 3. Blockchain-ratkaisu ja ohjelmapäälliköt
 4. Liiketoiminta-analyytikot ja neuvonantajat
 5. Blockchain-teknologiayrittäjät

CEBP on 101 Blockchainin ylin blockchain-sertifikaatti, koska se on osoittautunut etuiksi estämällä lohkoketjujen teorian ja käytännön välinen kuilu yritysten blockchain-ammattilaisille. Me 101 Blockchainsissa tarjoamme kattavan ja hyvin muotoillun koulutuksen, joka kestää neljä viikkoa.

Aspirantit voisivat käyttää kolme tai neljä tuntia viikossa valmistautuakseen tehokkaasti CEBP-sertifikaattiin 101 Blockchains -koulutuskurssilla. Tärkeintä on, että alan asiantuntijoiden tuki CEBP-sertifiointikurssilla tuottaa lisäetua. Pohdi nyt CEBP-sertifikaatin kattamia olennaisia ​​alueita ymmärtääkseen sen merkitys blockchain-uralla.

CEBP-sertifikaatti on helposti yksi parhaista blockchain-sertifikaateista kattavuutensa vuoksi. Sertifikaatti kattaa paitsi blockchain-tekniikan eri näkökohdat, myös keskitytään niiden vaikutukseen eri yritysten liiketoiminnan tavoitteisiin. Ehdokkaat saavat mahdollisuuden todistaa kykynsä olla tekemisissä käytännössä yrityksen johtajien kanssa.

Ilmoittaudu nyt: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti

Lisäksi ehdokkaat voisivat myös käyttää CEBP-sertifikaattia osoittaakseen kykynsä sovittaa yritysjohtajien vaatimukset kohtuullisiin ja erittäin tehokkaisiin blockchain-ratkaisuihin. CEBP-sertifikaatti varmistaa, että ehdokkaat ovat valmistautuneet tällaisiin tehtäviin kattamalla seuraavat tenttialueet:

Moduuli 1: Blockchain-tekniikan perusteet

101 Blockchainin yksi parhaista blockchain-sertifikaateista sisältää ensimmäisen moduulin, joka heijastaa blockchain-tekniikan toimintaa ja sen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tässä ovat luvut, jotka kuuluvat CEBP-sertifikaatin ensimmäiseen verkkotunnukseen.

 1. Blockchainin perusteet
 2. Työn todiste
 3. Lohkoketjun luominen
 4. Yksityiset ja julkiset lohkoketjut
 5. Älykkäät sopimukset

Moduuli 2: Enterprise Blockchain -alustat

CEBP-sertifikaatin toinen moduuli keskittyy blockchainin merkitykseen kryptovaluuttojen ulkopuolella. Tämän alueen merkittävät luvut ovat seuraavat,

 1. Ethereumin perusteet
 2. Hyperledger-kankaan perusteet
 3. Cordan perusteet

Moduuli 3: Blockchain kaupan rahoituksessa

CEBP vahvistaa identiteettinsä parhaiden blockchain-sertifikaattien joukossa 101 lohkossa, joilla on kolmas verkkotunnus. Tämä verkkotunnus keskittyy erityisesti salausvarojen merkitykseen blockchainia koskevassa kaupan rahoitustoiminnassa. CEBP-sertifikaatin kolmannen alueen tärkeät luvut sisältävät seuraavat,

 1. Salausvaluutat ja salausvarat
 2. Ripplen perusteet
 3. Blockchainiin liittyvät kaupan rahoitustoiminnot

Moduuli 4: Blockchain-sovellukset

CEBP-sertifikaatin neljäs moduuli keskittyy merkittävästi ymmärtämään blockchainin radikaaleja vaikutuksia toimitusketjun hallintaan. Ehdokkaiden on koulutettava seuraavia lukuja tällä CEBP-sertifikaatin alalla,

 1. Toimitusketjun hallinnan perusteet lohkoketjussa
 2. Käytä ketjujen toimitusketjun hallintaan liittyviä tapauksia
 3. Digitaalinen muutos hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa

Moduuli 5: Estoketjun käyttötapaukset

101 Blockchainsin CEBP-sertifikaatin lopullinen verkkotunnus korostaa erilaisia ​​esimerkkejä blockchain-tekniikan käytännön toteutuksista. Ehdokkaiden on osoitettava kykynsä hyödyntää erilaisia ​​työkaluja tietyissä tosielämän tilanteissa.

Haluatko tulla Blockchain-ammattilaiseksi? Katso parhaat vinkit aloittaa Blockchain-ura asiantuntijoiden toimesta

2. Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifikaatti

CEBA

Sertifioitu Enterprise Blockchain Architect -sertifikaatti on myös yksi 101 Blockchainin parhaasta blockchain-sertifikaatista. CEBA-sertifikaatin tarkoituksena on todistaa ammattilaisten kyky hyödyntää oikeita käytännön taitoja, joita tarvitaan blockchain-kehittäjille, IT-ammattilaisille ja blockchain-insinööreille. Jos haet seuraavia rooleja, CEBA-sertifikaatti on ensimmäinen valinta parhaiden käytettävissä olevien blockchain-sertifikaattien joukossa.

 1. Blockchain-ratkaisuarkkitehdit ja -insinöörit
 2. Blockchain-kehittäjät ja IT-johtajat
 3. Enterprise blockchain -harjoittajat ja pilviarkkitehdit
 4. IT-johtajat ja tietohallintojohtajat
 5. Ennakkomyyntiinsinöörit ja IT-myyntipäälliköt

CEBA: n merkitys yhtenä parhaista blockchain-sertifikaateista nykyaikana näkyy aivan oikein blockchain-tekniikan asteittaisessa nousussa. Yritykset siirtyvät hitaasti konseptin todistamisesta tuotantoon suuressa määrin korostaen blockchain-asiantuntemuksen ilmeistä tarvetta.

101Blockchainin CEBA-sertifikaatti liittyy koulutukseen, joka on räätälöity parantamaan ehdokkaiden taitoja eri aloilla. Sovelluskehittäjien, lohkoketjuun keskittyvien insinöörien ja IT-järjestelmänvalvojien tulisi hyödyntää CEBA-sertifikaattia urakehityksen vauhdittamiseksi. Tarkastellaan nyt CEBA-sertifikaatin kattamien moduulien olemusta seuraavasti,

 1. Blockchain-arkkitehtuuriin, kuten kehitykseen, liittyvät perus- ja kehittyneet käsitteet
 2. Ihanteellisten lohkoketjujärjestelmien valinta eri käyttötapauksia varten
 3. Asiakkaan vaatimusten analysointi ja ihanteellisten lähestymistapojen arviointi blockchain-päätöksentekopuun hyödyntämiseksi
 4. Tehokas työskentely yleisön kanssa sekä lupien estoketjujärjestelmät, kuten Hyperledger ja Ethereum

Ilmoittaudu nyt: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifikaatti

CEBA-sertifikaatti on yksi 101 Blockchainin parhaasta blockchain-sertifikaatista, ja se kattaa laajalti seuraavat verkkotunnukset,

Moduuli 1: Blockchainin perusteet

CEBA-sertifikaatin ensimmäinen moduuli painottaa blockchain-tekniikan peruskäsitteitä, jotka ovat merkityksellisiä blockchain-arkkitehdeille. Tämän moduulin tärkeät luvut ovat seuraavat,

 1. Määritelmä blockchain
 2. Lohkoketjun, rahakkeiden ja kryptovaluutan vertailu
 3. Blockchainin avainkomponentit
 4. Bysantin kenraalien ongelma
 5. Konsensusmekanismit
 6. Lohkojen kirjoittaminen lohkoketjuun
 7. Hajautus
 8. Kaivostoimintaa koskevat vaatimukset
 9. Älykkäät sopimukset
 10. Haarukat ja segwitsit
 11. Blockchain-tyypit
 12. Käytä koteloita

Moduuli 2: Enterprise Blockchains

CEBA-sertifikaatin toinen moduuli keskittyy blockchainin yrityssovelluksiin. Ehdokkaiden tulisi valmistautua seuraaviin lukuihin saadakseen yhden parhaista blockchain-sertifikaateista 101 Blockchainissa,

 1. Määritelmä yrityksen lohkoketju
 2. Arvon luominen yrityksen lohkoketjussa
 3. Kustannusten mallintaminen yrityksen lohkoketjussa
 4. Kustannusnäkökohdat yrityksen lohkoketjussa
 5. Suorituskykynäkökohdat yrityksen lohkoketjussa
 6. Yrityksen lohkoketjun arkkitehtuuri
 7. Yleiset käyttötapaukset yrityksen lohkoketjussa
 8. Yritysten blockchain-ratkaisujen myynti
 9. Huolet yrityksen blockchain-tekniikasta
 10. Blockchain palvelumallina
 11. Enterprise blockchain -kehitys
 12. Enterprise blockchain -turvallisuus

Moduuli 3: Yleiskatsaus Ethereumiin

CEBA-sertifikaatin kolmas moduuli keskittyy Ethereum-tekniikkaan. Hakijoiden on osoitettava kykynsä seuraavilla aloilla osoittaakseen asiantuntemuksensa CEBA-sertifikaattiin.

 1. Yleiskatsaus Ethereumiin
 2. Ethereumin kehitys
 3. Ethereumin käyttöönotto
 4. Ethereum käyttää koteloa token-alustalla

Moduuli 4: Hyperledger-kankaan yleiskatsaus

Tämä CEBA-sertifikaatin moduuli painottaa Hyperledger Fabricia ja kattaa seuraavat tärkeät luvut,

 1. Hyperledger-projektin ja Hyperledger-kankaan yleiskatsaus
 2. Hyperledger-kankaan käyttötapaukset
 3. Hyperledger-kankaan kehitys
 4. Hyperledger-kankaan logistiikkakäyttö

Moduuli 5: Katsaus R3 Cordaan

Viimeinen moduuli yhdessä 101 Blockchainin parhaasta blockchain-sertifikaatista kattaa seuraavat luvut,

 1. R3 Cordan perusteet ja käyttötapaukset
 2. Cordan kehitys

Onko sinulla epäilyksiä Blockchain-sertifikaattien arvosta? Tässä ovat tärkeimmät syyt Enterprise Blockchain -sertifikaatin saamiseen.

3. Certified Blockchain Security Architect (CBSE) -sertifikaatti

CBSE

Sertifioitu Blockchain Security Architect -sertifikaatti on yksi parhaista blockchain-sertifikaateista. Se on räätälöity erityisesti blockchain-turvallisuusrooleihin ja tarjoaa lupaavan lisäyksen yritysten blockchain-arkkitehtien ja -kehittäjien urasalkkuun. CBSE-sertifikaatti on ihanteellinen seuraaville rooleille,

 1. Enterprise blockchain -arkkitehdit ja -insinöörit
 2. IT-johtajat
 3. Tietohallintojohtajat
 4. Blockchain-kehittäjät

CBSE-sertifikaatti on paras blockchain-sertifikaatti, joka vahvistaa käsitteellisiä ja käytännön perustoja blockchain-turvallisuudessa. Blockchain-turvallisuus on pakollinen vaatimus blockchain-tekniikkaan liittyville liiketoiminnan suunnittelun, ohjelmistokehityksen ja arkkitehtuurin suunnittelun eri vaiheille.

Pyrkivät blockchain-ammattilaiset voivat hyödyntää CBSE-sertifikaattia vahvistaakseen taitonsa ja tietonsa erilaisista blockchain-suunnittelunäkökohdista ja turvallisuusuhkista. Hakijoiden on osoitettava kykynsä seuraavilla CBSE-sertifikaatin aloilla,

Moduuli 1: Blockchain-johdanto

CBSE-sertifikaatin ensimmäinen moduuli keskittyy tärkeisiin lukuihin seuraavasti,

 1. Blockchainin perusteet
 2. Blockchain-rakenne
 3. Lohkot lohkoketjussa
 4. Ketjut lohkoketjussa

Moduuli 2: Blockchain-uhkien mallintaminen

CBSE-sertifikaatin toinen moduuli keskittyy uhkien mallintamiseen, tärkeimpiin luokittelutyökaluihin ja kyberturvallisuusuhkiin liittyvään keskusteluun. Moduuli kattaa seuraavat luvut,

 1. Uhkamallinnuksen edut
 2. Monitasoinen blockchain-ekosysteemi
 3. STRIDE-uhkamallinnuskehyksen perusteet
 4. Blockchain-uhkamallin kehittäminen

Moduuli 3: Blockchain-salauksen perusteet

101 lohkoketjun CBSE-sertifikaatin kolmas moduuli kattaa seuraavat luvut,

 1. Blockchain-salauksen perusteet
 2. Julkisen avaimen salauksen perusteet
 3. Blockchainiin liittyvä julkisen avaimen salaus
 4. Julkisen avaimen salaus ja turvallisuusnäkökohdat
 5. Hash-toiminnot blockchainissa
 6. Turvallisuus hash-toiminnoissa

Moduuli 4: Consensus Algorithm Security

Tämä moduuli 101 Blockchainin parhaassa blockchain-sertifikaatissa eli CBSE-sertifikaatti keskittyy seuraaviin aiheisiin kattavasti,

 1. Lohkoketjun konsensusalgoritmien perusteet
 2. Työn todistamisen perusteet
 3. Työtodistuksen hyökkääminen
 4. Johdanto vaarnan todistamiseen
 5. Panoksen todisteen hyökkääminen

Moduuli 5: Blockchain-solmu ja verkon suojaus

Tärkeät aihealueet ovat seuraavat,

 1. Blockchain-toteutukset
 2. Blockchain-solmuhyökkäykset
 3. Blockchain-verkkohyökkäykset

Moduuli 6: Älykäs sopimusten turvallisuus

CBSE-sertifikaatin tällä alalla käsiteltävät merkittävät aiheet ovat seuraavat,

 1. Älykkäät sopimusten turvallisuuden perusteet
 2. Yleiset ohjelmointihaavoittuvuudet
 3. Blockchainiin liittyvät haavoittuvuudet
 4. Alustaan ​​liittyvät haavoittuvuudet

Moduuli 7: Blockchain-järjestelmien arviointi

Tämän alan merkittävät aiheet ovat seuraavat,

 1. Blockchain-testauksen esittely
 2. Blockchain-arkkitehtuurin näkökohdat
 3. Suunnittelun huomioon ottaminen
 4. Virheet estoketjun toteutuksessa

Moduuli 8: Enterprise Blockchain Security

CBSE-sertifikaatin lopullinen verkkotunnus kattaa seuraavat aiheet,

 1. Enterprise blockchain -alustojen esittely
 2. Corda-esittely
 3. Cordan turvallisuusnäkökohdat
 4. Hyperledger-esittely
 5. Hyperledgerin turvallisuusnäkökohdat

Ilmoittaudu nyt: Certified Blockchain Security Architect (CBSE) -sertifikaatti

Blockchain-uran kysyntä

Ennen pohdintaa parhaasta blockchain-sertifioinnista taitosi mukaan on järkevää keskittyä tällä hetkellä blockchain-sertifikaattien kysyntään. Tärkein tekijä, joka ajaa lupaavia mahdollisuuksia blockchain-uralla, viittaa blockchain-tekniikan uuteen luonteeseen.

Lähes jokaisen sektorin yritykset kokeilevat käsiinsä blockchainia lisäarvon luomiseksi. Monet media- ja tutkimusyritykset ennustavat blockchain-tekniikkaan tehtävien investointien radikaalia kasvua. Jotkut arviot viittaavat siihen, että blockchain-ratkaisujen kokonaiskustannukset nousevat lähes 15,9 miljardiin vuoteen 2023 mennessä vuoden 2018 1,5 miljardista.

Deloitten vuoden 2020 globaalissa blockchain-tutkimuksessa todettiin, että noin 39% ylimmistä johtajista ja blockchain-harjoittajista vahvisti blockchainin sisällyttämisen tuotantoonsa yrityksessään. Tärkeintä on, että tunnettu ammattimainen verkkoalusta LinkedIn laski lohkoketjun yhdeksi kysytyimmistä kovista taidoista vuodelle 2020 äskettäisessä raportissa.

Lisäksi huomattavat nimet yritysmaailmassa, kuten Oracle, Microsoft, IBM, Amazon ja JP Morgan Chase, ovat ottaneet käyttöön blockchain-tekniikan. Samaan aikaan blockchain-tekniikka on saamassa käyttöönsä eri toimialoilla, kuten viihde, maatalous, merenkulku, pelit ja terveydenhuolto. Parhaiden blockchain-sertifikaattien kysyntä vetää polttoainetta myös blockchain-markkinoihin liittyvistä odotettavissa olevista työpaikkasuuntauksista.

LinkedInin Emerging Jobs 2020 -raportin mukaan blockchain-kehittäjä olisi yksi kysytyimmistä työrooleista vuonna 2021. Lisäksi online-oppimisalustan, Simplilearnin, keräämät tiedot osoittavat selvästi, että blockchain-kehittäjän keskimääräinen vuosipalkka Yhdysvalloissa on noin 157893 dollaria. Nämä trendit ja luvut osoittavat parhaiden blockchain-sertifikaattien merkityksen nykyisillä IT-työmarkkinoilla.

Haluatko tasoittaa Blockchain-urasi yhdellä parhaista Blockchain-sertifikaateista? Tarkista, miten sinusta voi tulla sertifioitu blockchain-asiantuntija.

Blockchain-sertifikaatin saamisen edut

Blockchain-sertifikaattien kysyntä on ilmeistä, koska ne tarjoavat konkreettisia asiakirjoja ammattilaisen blockchain-osaamisesta. Työnantajat voivat virtaviivaistaa blockchain-lahjakkuuksien rekrytointiprosessiaan sertifikaattien avulla tarkistaakseen tiettyjen blockchain-pohjaisten tehtävien hakijoiden taidot ja tiedot.

Blockchain-ammattilaiset voisivat käyttää sertifikaatteja urakehityksen välineinä ja tunnustuksen saavuttamiseksi blockchain-ammattilaisten yhteisöissä. Jos olet etsinyt luotettavaa alustaa parhaan blockchain-sertifikaatin saamiseksi, 101 Blockchains on lupaava vaihtoehto.

Bottom Line

Lopuksi totean, että 101 Blockchains tarjoaa väistämättä parhaat blockchain-sertifikaatit. Pyrkivät blockchain-ammattilaiset voisivat valita ihanteellisen sertifikaatin taitojensa ja uratavoitteidensa mukaan. Esimerkiksi, jos haluat jatkaa uraa blockchain-tietoturvassa, CBSE-sertifikaatti on ihanteellinen valinta.

Toisaalta, jos haluat luoda urasi yrityksen blockchain-ammattilaisena tai ammattilaisena, CEBP-sertifikaatti palvelee oikeaa vaihtoehtoa. 101 Blockchains ansaitsee uskottavuuden merkin blockchain-tekniikassa ja tutkimuksessa, sillä sen koulutusresurssit ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Tee päätös, hanki sertifikaatti korkeimmalla Blockchain-sertifikaatilla ja merkitse nimesi blockchain-ekosysteemiin juuri nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map