Perusprotokolla: avoimen lähdekoodin ja yrityskelpoinen

Jos haluat oppia peruslinjaprotokollasta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Blockchain-teollisuus kehittyy nopeasti. Aina tarvitaan parempaa tekniikkaa tai parempaa tapaa tehdä asioita. Siksi meillä on nyt “Baseline Protocol”.

Tässä artikkelissa opimme siitä ymmärtämään, mitä sillä on tarjottavanaan.

lähtötilanteen protokolla

Mikä on perustason protokolla?

EY on yksi rajoista, kun on kyse blockchain-tekniikan evoluutiosta. He ilmoittivat yhdessä Microsoftin ja ConsenSysin kanssa 4. maaliskuuta 2020 Baseline Protocol. Se on julkinen blockchain-työkalu, jolla yritykset voivat ottaa käyttöön ja rakentaa liiketoimintaprosessien turvallisuutta. Sitä voidaan käyttää myös hankintaprosessien luomiseen, ja sillä on mahdollisuus tehdä se yksityisesti. Kaikki nämä voidaan tehdä julkisella Ethereum-lohkoketjulla.

Tällä hetkellä EY kehittää Baseline-protokollaa yhteistyössä Microsoftin ja ConsenSysin kanssa.

Ensimmäinen merkittävä asia Baseline-protokollassa on, että se on avoimen lähdekoodin. Tämä tarkoittaa, että se on vapaasti käytettävissä ja tarjoaa yrityksille edullisen adoptoinnin. Tekniikka yhdistää parhaat edistykset lohkoketjun, viestien ja salauksen alalla. Kaikki nämä tehdään julkisen Ethereum Mainnetin kautta.

Unibright ja heidän roolinsa

Toinen pelaaja, jolla on keskeinen rooli Baseline Protocol -protokollassa, sisältää Unibrightin. Sen tehtävänä on antaa yrityksille mahdollisuus yhdistää perinteiset järjestelmät Ethereum Mainnetin kautta.

Ne tarjoavat Unibright-kehyksen. Kehys on “perusvalmis”, mikä tarkoittaa, että se on täysin yhteensopiva Baseline-protokollan kanssa. Se antaa yritykselle työkalupaketin, joka tarvitaan koko yrityksen elinkaaren luomiseen ja luomiseen.

Ne tarjoavat seuraavat


  • Unibright Workflow Designer
  • Unibright Lifecycle Manager
  • Unibright-liitin
  • Unibright Explorer

Mitä tuo tarkoittaa? Se tukee visuaalista älykästä sopimusta, generointia, mallintamista, valvontaa ja perusprosessien yhdistämistä.

Yksinkertaisesti sanottuna protokolla mahdollistaa monimutkaisen ja luottamuksellisen yhteistyön yritysten välillä. Yhteistyö tehdään myös siten, että arkaluonteisia tietoja ketjussa ei voi vuotaa tai poistua. Ethereum-Oasis Project hallinnoi sitä, jotta se vastaa alan asettamia standardeja. Hankkeen rahoittaa Enterprise Ethereum Alliance ja hallinnoi OASIS.

Lue myös Enterprise Blockchains -periaatteista

Unibright huolehtii myös spesifikaatioiden ja koodien tarkistamisesta ja lisäämisestä ja tekee tiivistä yhteistyötä EEA: n kanssa – The Integration TaskForce.

Lisätietoja Baseline Protocol -protokollasta

Saadaksemme paremman käsityksen, käymme läpi perusominaisuudet, joita Baseline tarjoaa.

Tietosuoja, luvat ja suorituskyky

Ytimessä kolme yritystä tärkeintä elementtiä ovat lupa, yksityisyys ja lupa. Perusprotokolla ymmärtää sen ja tarjoaa kaikki kolme vaatimusta blockchain-tekniikkaa käyttäen.

Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat luoda luvan saaneiden verkkojen ja päättää, kuka, milloin ja miten he voivat käyttää verkon resursseja. Se tekee myös yksityisyyttä suuntautuvalla tavalla, joka suojaa käyttäjien arvoja. Lopuksi suorituksesta huolehditaan, kun painopiste on tuottaa tuloksia nopeammin, tehokkaammin ja tehokkaammin.

Huolehtimalla kaikista näistä, yritykset voivat nyt keskittyä liiketoimintansa toteuttamiseen sen sijaan, että vahvistaisivat minkä tahansa hajautetun verkon keskeisiä näkökohtia.

Ethereum Mainnet väliohjelmana

Perusprotokolla muuttaa tapaa, jolla se toimii Ethereum Mainnetin (julkinen) kanssa. Varmista, että yritykset voivat työskennellä virtaviivaisemmin. Yksinkertaisesti sanottuna Baseline Protocol ymmärtää Ethereum Mainnetin olevan väliohjelmisto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että julkisen Ethereum Mainnet -verkon pääominaisuuksia muutettaisiin. Se on edelleen hajautettu julkinen pääkirja, jossa käyttäjän on maksettava tekoistaan ​​kaasun kautta. Tämä yksinkertainen muutos voi tuoda paljon muutoksia siihen, miten yritys käyttää blockchain-tekniikkaa.

Väliohjelmisto on rajoittamaton ja helppokäyttöinen. Joten tämä tarkoittaa, että yritykset voivat käyttää protokollaa rakentaakseen tuotteitaan sen päälle. Julkinen verkko sisältää paikallisia verkkoja (tietueiden järjestelmiä), kuten SAP-ratkaisuja, jotka voivat toimia itsenäisesti ja olla vuorovaikutuksessa Mainnetin kanssa yhteisenä viitekehyksenä. Tämä tarkoittaa, että jos liiketoimintaprosessien tiloja muutetaan, se voi muodostaa yhteyden Mainnetiin ja päivittää tilansa julkiseen verkkoon.

Mikropalvelut

Teknisesti Baseline-protokolla noudattaa mikropalveluihin perustuvaa arkkitehtuuria. Tämä antaa eri yrityksille mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa mikropalvelupohjaisen arkkitehtuurin avulla. Viestintä tapahtuu perussovellusliittymän avulla. Se toimii oletusyhdyskäytävänä eri mikropalvelujen väliseen viestintään.

Ei arkaluonteisia tietoja ketjussa

Toinen perusominaisuus, jonka Baseline Protocol tarjoaa, on sen kyky varmistaa yritysten välinen yhteistyö ja luottamuksellisuus ilman riskiä jättää arkaluontoisia tietoja. Tämä tekee peruspöytäkirjasta defacto-ratkaisun koko ekosysteemiin sitoutumiseen ilman yritysten tai osapuolten huolta..

Tokenisaatio ja DeFi

Baseline Protocol tukee DeFi: tä ja tokenointia alusta alkaen. Tämä kannustaa yrityksiä, jotka haluavat merkitä liiketoimintaprosessinsa ja sen palvelut.

Avoin lähdekoodi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Baseline Protocol on avoimen lähdekoodin projekti. Tämä tarkoittaa, että yritykset tai kehittäjät, jotka ovat kiinnostuneita ratkaisusta, voivat pitää sen kasvamassa ja siirtämässä oikeaan suuntaan.

Tekninen näkymä – Baseline Protocol

Tässä osassa yritämme saada tekniset näkymät Baseline Protocol -protokollasta. Nyt sinun pitäisi tietää, että se käyttää mikropalveluarkkitehtuuria. Liiketoimintaprosessin mikropalvelusäiliö sisältää seuraavat tiedot.

  • Baseline API → Sovellusliittymä toimii palvelujen ja Mainnetin yhdyskäytävänä.
  • Jonojärjestelmä → Jonojärjestelmä varmistaa, että kontin palvelut ovat hyvin järjestetty tarjoamalla asianmukainen jonojen hallinta.
  • Zero-Knowledge-Proof Service → Tätä käytetään luomaan todisteita yksityisen logiikan johdonmukaisuudesta ja suorituksesta.
  • Suojattu viestipalvelu → Se tuo palvelun tarjoamaan turvallisen valtiottoman viestinsiirron.

Jotta kontit toimisivat, ne kaikki on yhdistetty ”rekisterinpitäjän älykkäisiin sopimuksiin”. Ne toimivat yhteisenä viitekehyksenä ja sijaitsevat Ethereum Mainnet -verkossa.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät Baseline Protocol -esittelyartikkelin loppuun. Tulevaisuudessa käsittelemme sitä tarkemmin ja annamme sinulle perusteellisen tietämyksen sen käytöstä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map