Tarvitsetko blockchainia? Lopullinen blockchain-päätöksentekopuu

Kuulemme jatkuvasti blockchainsista ja blockchain-päätöksentekopuusta. Yrittäjät tai teollisuudenalat tekevät siitä miljoonia ja muuttuvat suureksi yritystoiminnaksi. Massiiviset innovatiiviset lähestymistavat, kuten Ripple tai Binance, osoittivat valtavaa menestystä.

Ei ollut kauan sitten, että Ripple aloitti vain 10000 dollarin sijoitusalustana, katso nyt sitä. Se on matkalla miljardin dollarin pääomaan hetkessä. Mikä on sen salaisuus? Onko blockchain ainoa “salainen” ainesosa?

Tällaisia ​​samanlaisia ​​hankkeita on niin paljon, että ne ruokkivat monien startupien ja yritysten unelmoivia sydämiä.

Joten, se on täysin käytännöllistä, jos ajattelet blockchain-sovelluksen käyttöönottoa yrityksessäsi tai uuden toiminnan aloittamista kokonaan. Mutta tarvitsetko todella blockchain-päätöksentekopuuta yrityksesi polttoaineeksi? Kuinka spekuloit, voiko se olla “wow-tekijä” myös sinulle??

Olemme koonneet tämän helpon blockchain-päätöksentekopuun auttamaan sinua selvittämään vastauksen. Hyppää tähän kyytiin ja katso, milloin blockchainia käytetään.

Contents

Tarvitsetko blockchainia?

Tarvitsetko Blockchainia

Sisällysluettelo

Luku-1: Ensimmäinen segmentti: Digitaaliset varat ja useita osapuolia
Luku-2: Toinen segmentti: Tekninen lähestymistapa
Luku-3: Kolmas segmentti: Verkkokokoonpano
Luku-4: Neljäs segmentti: Lopulliset ratkaisevat tekijät
Luku-5: EndNote

Luku-1: Ensimmäinen segmentti: Digitaaliset varat ja useita osapuolia

Tarvitsetko vai haluatko keskimmäisen miehen?

Tämä on yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi blockchain-päätöksentekopuusta. Ilmeisesti lohkoketjussa tärkein vetovoima on välittäjän tai verkon ohittaminen. On kuitenkin tärkeää tietää, haluatko sen vai ei. Älä huoli; Blockchain-päätöksentekopolku auttaa ehdottomasti vastaamaan tähän kysymykseen.

Jotta voisimme ymmärtää kysymystä paremmin, meidän on analysoitava edelleen välittäjän toimintaa. Nykyään välittäjä ei ole termi, jota käytämme vain “ihmisen” kolmansiin osapuoliin, mutta sitä käytetään myös konkreettisempiin kolmansiin osapuoliin. Voit ajatella pankkia välittäjänä. Pankkien välityksellä voimme tehdä rahaa paikasta toiseen ja myös varastoida rahojamme.

Toisaalta pankki tarvitsee tapahtuman aikana paljon aikaa summan tarkistamiseen ja transaktioon. Tämä vie tietysti lisäkustannuksia. Joten, mistä tiedät, milloin käytetään blockchain-päätöksentekopuuta?


Mutta jos käytät blockchainia, et tarvitse enää tällaista mediaa. Verkon pääkirjajärjestelmä on avoin kaikille tallentamaan tapahtumatiedot ja vahvistamaan ne ongelmitta.

Pääkirja päivitetään automaattisesti, jotta saat viimeisimmät tiedot koko ajan. Parasta tässä on turvallisuudesta. Tiedämme kuinka pankkijärjestelmämme joskus epäonnistuu hakkeroinnin tai sisäisen manipuloinnin vuoksi. Jos kuitenkin kysyt kysymyksen, kuten “tarvitsetko blockchainia täällä?” vastaamme yksinkertaisesti kyllä.

Ilman keskimmäistä miestä se on turvallisempi

Blockchain-verkolla on suurempi määrä käsitellä tämän tyyppisiä tilanteita. Sillä on korkeampi turvallisuustaso ja se voi tarjota huomattavan määrän turvallisuutta kuin perinteinen pankkijärjestelmä.

Se ei rajoitu vain pankkitoimintaan. Jokainen järjestelmä, joka voi edellyttää huomattavaa luottamusta toimiakseen oikein, voi toimia tämän uuden järjestelmän kanssa.

Tämä on yksi kriittinen blockchain-kyselylomake, jonka voit kysyä itseltäsi ennen päätöksen tekemistä.

Blockchain voi nyt korvata keskushallintojärjestelmän ja tehdä kaikesta oikeudenmukaisen luottamatta “välikäteen”. Saatat ajatella, että niin monet ihmiset näkevät tietosi, eikö he pysty muuttamaan sitä?

No ei! Kun tapahtumalohko lisätään kirjanpitojärjestelmään, kukaan ei voi muuttaa sitä. Siksi jokainen verkon solmu vahvistaa tapahtuman perusteellisesti, ja kun se on sovitettu kaikkien muiden solmujen kanssa, se lisätään luetteloon. Helppo!

Loppujen lopuksi saat tehokkaamman tavan tehdä liiketoimia tuhlaamatta ylimääräistä aikaa. Tämän lisäksi lohkon luomisen kokonaiskustannukset ovat paljon halvemmat kuin perinteisessä pankkijärjestelmässä.

Kuitenkin, jos et voi luottaa uuteen tekniikkaan tekemään tekosi, se on aivan uusi näkökohta.

Mutta tämä on yksi blockchainia koskevista kysymyksistä, jotka sinun mielestäsi varmasti tarvitsee edetä.

Vastaus –

JOO: Jos haluat välittäjän, blockchain ei ole sinua varten. Blockchain yhdistää aina kaksi ikätoveria samanaikaisesti, ja verkon kanssa he voivat kommunikoida ilman mediaa. Joten, jos haluat keskitetyn verkon, sinun on päästävä eroon välittäjän tarpeesta.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, saatat olla hyödyllistä käyttääksesi blockchain-sovellusta. Hyppäämme seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin sen arvioimiseksi paremmin.

Haluatko työskennellä digitaalisten omaisuuserien kanssa?

Tämä on toinen kysymys, joka meillä on tällä blockchain-päätöksentekopuussa. Se on myös yksi kriittinen blockchain-kysely. Vanhoina aikoina kaupankäyntiliiketoiminta oli hieman erilainen. Kaikki oli vanhaa koulua ilman tekniikan puuttumista.

Jokaisella jälleenmyyjällä oli oma myymälä tai paikka, jossa he myivät kaikki tavaransa, ja meidän piti mennä sinne henkilökohtaisesti ostamaan sitä heiltä. Se oli hyvä järjestelmä, jossa luotiin keskinäiseen luottamukseen, ja saimme nähdä, mitä ostimme.

Asiakkaiden vähittäiskauppiaiden houkuttelemiseksi heidän oli kuitenkin esiteltävä toisin. Jokaisella oli oma strategia ja hän käytti erilaisia ​​mekanismeja myynnin lisäämiseksi.

Nuo päivät ovat jo kauan menneet. Nyt kallistumme enemmän tekniikkaan tässä tapauksessa. Viljelijöillä ei ole nyt vain markkinoita tai joissakin tapauksissa ei. Heillä on online-läsnäolo, josta voimme tilata tavaramme edes henkilökohtaisesti.

Tämä verkkokauppajärjestelmä hallitsee markkinoita nyt. Joten on normaalia, että sinulla on vahva tausta myyntisi lisäämiseksi.

Miksi pieni yritys ei voi loistaa täällä?

Suurilla teollisuudenaloilla ei ole ongelmaa tässä, mutta pienemmät läsnäolot jätetään helposti huomiotta, vaikka ne tarjoavat laadukasta materiaalia. Ilmeisesti saat mahdollisuuden myydä tuotteitasi suurempien verkkokaupan alustojen, kuten Amazon tai eBay, kautta. Mutta asiat eivät ole samat kuin ennen.

Nyt saat suurimman osan ajasta vain muutaman vaihtoehdon läsnäolosi parantamiseksi, ja Amazon päättää loput. Et saa mitään vapautta lisätä mitään erityistä houkuttelevaa ominaisuutta sivullesi. Amazonilla on valta tuotteidesi suhteen, ja sinun on maksettava heille iso summa.

Eikä vain, mitä tapahtuu, kun asiakkaasi näkevät kilpailutuotteesi ehdotukseksi samalla sivulla tuotteen alapuolella? Onko se hyvä strategia myyntiäsi varten?

Ehdottomasti ei!

Tällainen kaoottinen järjestelmä ei kuitenkaan olisi blockchain-alustalla. Tämän avulla voit olla yhteydessä asiakkaisiisi ilman kolmannen osapuolen tarvetta.

Blockchainilla on taipumus valaista pienempiä yrityksiä sen sijaan, että suuret teollisuudenalat olisivat suurempia. Se antaa sinulle paikan kasvaa suuremmaksi ja paremmaksi kaikilla digitaalisilla resursseillasi.

Joten, jos aiot käsitellä digitaalisia resursseja, Blockchain saattaa olla oikea valinta.

Erilaiset rahakkeet: uudenlainen digitaalinen omaisuus

Erilaisia ​​rahakkeita

Kaikki digitaaliset hyödykkeet eivät ole tuotteita. On monia yrityksiä, joissa voit käyttää tunnuksia digitaalisena omaisuutena ja käyttää niitä työn tekemiseen. Ne ovat pääasiassa neljää erilaista rahaketta, jotka ovat nyt markkinoilla.

 • Valuuttamerkit: Käytetään valuuttana verkossa, kuten Bitcoin, Nano jne.
 • Omaisuusmerkit: Nämä edustavat tiettyjä tai fyysisiä tuotteita varoina, kuten DGX (DigixDAO Gold).
 • Apuohjelman tunnukset: Käytetään kaikenlaisen toiminnan suorittamiseen verkossa, kuten ETH (Ethereum).
 • Oman pääoman rahakkeet: Nämä merkit antavat äänioikeuden tai verkon osuuden, kuten LSK (Lisk).

Tunnukset ovat yksi blockchain-sovelluksen tärkeimmistä hinnoista nykyään. On monia blockchain-polttoainetta käyttäviä verkkokauppasovelluksia, joilla oli oma tunnuksensa käsitellä kanavalla. Se on hyvä aloite, ja jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, voit tehdä sen ilman mitään hässäkkää.

Tästä huolimatta, rahakkeet eivät ole välttämättömiä myös lohkoketjulle. Joten, mistä tiedät, milloin käyttää blockchainia?

Joten, jos kysyt kysymyksen, kuten “tarvitsetko blockchainia tähän?” Sitten meidän on sanottava; se riippuu tarpeestasi, ei siitä, mitä voimme sanoa ehdottomasti. Se riippuu suurelta osin yrityksesi tyypistä ja siitä, millaisia ​​käyttötapauksia olet valmis lisäämään.

Keskustelemme tästä lisää seuraavissa kysymyksissämme blockchainista.

Vastaus –

JOO: Jos haluat työskennellä digitaalisen omaisuuden kanssa, blockchain voi olla hyvä tapa edetä. Ne ovat tietysti muita tapoja parantaa yritystäsi ilman blockchainia. Mutta koska lohkoketju antaa sinulle vapauden innovoida, se on hyvä kutsu.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, saatat hyötyä enemmän ilman estoketjua. Sinun on käsiteltävä verkossa olevia digitaalisia resursseja tavalla tai toisella, joten sinun ei tarvitse mennä estoketjuun. Hyppää seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin saadaksesi paremman kuvan.

Pystytkö kehittämään pysyvän ratkaisun digitaalisiin omaisuuseriin??

Tämä on toinen kriittinen osa blockchain-päätöksentekopuuta. Miksi? Koska pysyvä ratkaisu ei välttämättä aina ole toivottava tila sinulle. Joten et halua välittäjää ja haluat työskennellä digitaalisen omaisuuden kanssa. Blockchain-päätöksentekopolku auttaa ehdottomasti vastaamaan tähän kysymykseen.

Mutta voitko kehittää heille pysyvän kanavan? Esimerkiksi tekemällä niistä pysyvä tietue? Koska blockchain-kehittäjällä on suuri luottamuksen lähde, on vain järkevää olettaa, että blockchain pystyy ratkaisemaan kaiken.

Vastaus on yrityksesi ominaisuuksissa. Jos yrityksessäsi on paljon luotettavia osapuolia, et voi kehittää pysyvää ratkaisua heille. Koska ennen kuin voit tehdä vakaan eston omaisuudelle, kaikkien osapuolten on hyväksyttävä ehdot ja hallittava sitten omaisuuden kokonaistilaa. Blockchain-päätöksentekopolku auttaa ehdottomasti vastaamaan tähän kysymykseen.

Liiketoiminta-alueella sitä on käytännössä mahdotonta tehdä. Haluatko edes pysyvän eston? Ehkä yrityksesi käsittelee tuotevalikoimaa, joka vaatii jatkuvaa muutosta pääkirjassa. Tällainen yritys, joka työskentelee tässä blockchain-kehittäjän kanssa, olisi haitallista. Pohjimmiltaan tilanteissa, joissa sinun on muutettava tietoja.

Joten miksi käyttäisit blockchainia täällä, se ei ole hyvä eikä sillä ole mitään järkeä.

Tarvitsetko kuitenkin blockchainia tämäntyyppiseen ominaisuuteen?

Ratkaisu ja rahakkeet: Vaikutus hinnoitteluun

Oletetaan, että voit kehittää sille pysyvän ratkaisun. Siksi sinun pitäisi nähdä myös muita näkökohtia, jotka voivat vaikuttaa hinnoitteluun. Tämä tulee edellisestä merkkejä koskevasta osiosta.

mikä vaikuttaa merkkihintaan

Tunnusten käyttämisellä digitaalisena omaisuutena on omat etunsa ja rajoituksensa. Miksi arvot muuttuvat ensinnäkin?

No, siihen on useita syitä. He ovat –

 • Tarjonta ja kysyntä: Tunnusten kysyntä lisää hinnoittelua.
 • Erikoisapuohjelma: Mikä tahansa toimintamuoto verkossa, joka vaatii tunnuksia, vaikuttaa hintaan.
 • Levikki: Liikkuvat tunnusluvut ja lukot vaikuttavat myös hintaan.
 • Panos: Mahdollisuus ansaita rahakkeita panostamalla vaikuttaa hinnoitteluun.
 • Kaivostoiminta: Kuinka paljon enemmän voidaan kaivaa tai jos kaikki tunnukset on jo louhittu, vaikuttaa siihen.
 • Uuden sukupolven rahakkeet: Joskus uudentyyppisillä rahakkeilla voi olla hinnankorotus.
 • Polttavat hinnat: Jos rahakkeet palavat jonkin ajan kuluttua, se vaikuttaa hintaan.

Vastaus –

JOO: Jos pystyt kehittämään pysyvän ratkaisun digitaaliselle omaisuudelle, blockchainin käyttämisen pitäisi olla hyvä kutsu. Blockchainin pysyvä lohko voi varmasti auttaa sinua ylläpitämään haluamaasi liiketoimintamallia.

Muista myös, että kun olet tehnyt sen, et voi muuttaa sitä. Joten voit siis siirtyä seuraavaan lohkoketjun päätöspuun kysymykseen uudelle avustajalle.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, saatat hyötyä enemmän jättääksesi blockchainin. Blockchain ei voi auttaa sinua millään tavalla täällä.

Tarvitsetko yhteisen jaetun tietokannan?

Tämä blockchain-kysely täällä olisi haaste, jos et ymmärtäisi ensimmäistä asiayhteyttä. Haluatko yhteisen jaetun tietokannan? Lohkoketjussa joudut jakamaan yhteisen kirjanpitojärjestelmän monien muiden tuntemattomien osapuolten kanssa. Näin blockchain toimii.

Et saa yksityistä tietokantaa vain yrityksellesi, koska se keskeyttäisi verkon ensisijaisen tarkoituksen. Voit kysyä: “Tarvitsetko estoketjua tähän? Enkö voi käyttää vain perinteistä tietokantaa? ” No, on tietysti joitain vakavia muutoksia kuin tyypillisissä tietokannoissa.

Blockchainilla on tietokanta, mutta se ei ole tavallisten kaltaista, jota kaikki käyttävät tietojen tallentamiseen. Katsotaan, mitä he ovat tässä Blockchain-päätöksentekopuun tarkistuslistaoppaassa.

Perinteinen tietokanta

Tämän tyyppiset tietokannat käyttävät verkon asiakas-palvelin-mallia. Tunnettu asiakas saa mahdollisuuden muokata verkkoon tallennettuja tietoja millään tavalla. Kokonaisvalvonta säilyy korkeamman tason viranomaisella, joka voi todentaa kaikki verkkoon saapuvat henkilöt.

Jotenkin jos viranomainen ei tarjoa suojaustasoa, menetetään myös muiden osapuolten tiedot. Rikosviranomainen voi hyödyntää heitä millä tahansa haluamallaan tavalla.

Blockchain-tietokanta

Toisaalta Blockchain-kehittäjä teki pääkirjoista uuden verkkojärjestelmän, jossa kaikkea ylläpidetään solmukanavan kautta. Verkossa on monia nyökkäyksiä, jotka katsovat tietoja ilman ihmiskontakteja.

Jokainen siellä oleva solmu voi olla hallinnollinen ja ohjelmoitu tarkistamaan ennen muutosten tekemistä kirjanpitoon tai pysyvien tietojen lisäämistä. Lohkon lisäämisen jälkeen edes solmut eivät saa muuttaa mitään edellistä lohkoa. Se on hyvä mekanismi, joka tarjoaa korkeamman turvallisuustason.

Tärkein ero Blockchainin ja tietokannan välillä

Blockchainin ja tietokannan vertailu

Blockchain-kirjanpidot ovat erilaisia ​​monissa muissa näkökohdissa kuin tämä. Katsotaanpa, mitä ne ovat:

Rehellisyys

Tietojen tai resurssien muokkaaminen on melkein mahdotonta lohkoketjussa, mutta tietoja tai varoja voidaan helposti muuttaa tietokannoissa. Blockchainilla on myös merkittävämpi läpinäkyvyys, koska kaikki on aivan ulkona.

Mutta tyypilliset tietokannat piilottavat tiedot kaikilta verkon käyttäjiltä.

Kirjoitusoikeus

Saat yhden kirjoitusoikeuden yhdelle lohkolle lohkoketjussa. Lisättyään tiedot hän ei voi muuttaa tai muuttaa mitään tietoja millään tavalla.

Mutta tyypilliset tietokanta-asiakkaat voivat lukea, kirjoittaa, muuttaa ja poistaa haluamansa tavalla.

Kustannukset

Lohkoketjun kustannukset ovat suhteellisen halvempia kuin tietokannat. Tietokannoissa on valtava määrä rahaa. Toisaalta blockchain voi antaa sinulle samat palvelut pienemmillä kustannuksilla.

Luottamus

Jos organisaatiosi ei halua luottaa luottamukseen, blockchain on oikea tapa edetä. Toisaalta organisaation, jolla on keskinäinen luottamus, tulisi pysyä tietokannoissa.

Vastaus –

JOO: Jos vastauksesi on ”Kyllä”, tarvitset blockchain-toteutuksen. Koska lohkoketju kykenisi antamaan luotettavan pääkirjajärjestelmän halpa hinnoittelu ilman luottamuskysymyksiä. Se on turvallinen kauppa juuri siellä. Joten voit siirtyä suoraan seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, sinun tulee välttää lohkoketjua ja työskennellä tyypillisen lohkoketjun kanssa enemmän rahaa.

Työskenteletkö useiden osapuolten kanssa?

Useiden osapuolten kanssa työskenteleminen yrityksessä vaatii paljon luottamusta ja keskinäistä ymmärrystä. Vaikka luottaisitkin toisiinsa, yhteistyösi voi loppua monin tavoin. Ehkä teillä ei ole samaa markkinointistrategiaa, tai ehkä tiimi on huomattavasti hallitsevampi kuin muut.

Mikä tahansa blockchain voi auttaa sinua käsittelemään sitä. Jos saat kaikki osapuolet käyttämään blockchain-verkkoa, voit hallita kaikkea sujuvasti. Kaikki ladataan kirjanpitoon kaikkien nähtäväksi. Tämän avulla saat erilaisen kuvan liiketoiminnan avoimuudesta.

Joten väärinkäsityksiä ei tule olemaan. Mutta tarvitsetko blockchainia, jos työskentelet useiden osapuolten kanssa?

Vastaus –

JOO: Jos vastaat kyllä, tähän kysymykseen annettaisiin suora kyllä-ääni blockchain-sovelluksen käytöstä. Yhteistyö eri osapuolten kanssa ilman luottamuskysymyksiä on aina keino huonoa liiketoimintaa. Joten, blockchain voi yhdistää teidät kaikki ilman huolta.

EI: Ei-vastaus tässä tarkoittaa, että et tarvitse blockchainia. Voit kuitenkin käyttää blockchainia myös muilla tavoilla.

Hyppäämme seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin sen arvioimiseksi paremmin.

Luku-2: Toinen segmentti: Tekninen lähestymistapa

Haluatko luotettavan ympäristön?

Toiseen osapuoleen luottaminen on aina mukana, kun teet liiketoimintaa, etenkin kumppanuustilanteessa. Meidän on uskottava, että pankit pitävät rahamme turvassa, liikekumppanit pitävät kiinni sopimuksestaan, asianajajat tukevat meitä ja monet muut.

Mitä tapahtuu, kun luottamuskehys rikkoutuu? Valitettavasti näemme aina suuremman luottamuksen loukkaamisen joka päivä ja kärsimyksen siitä. Se on nyt tärkeä asia. Monilla yrityksillä on vaikeuksia selviytyä sen jälkeen.

Joten, mistä tiedät, milloin käyttää blockchainia?

Täältä tulevat seuraavat kysymyksemme blockchain-päätöksentekopuusta. Blockchain antaa sinulle alustan, jolla ei ole lainkaan yhteyttä luotettavuuteen. Se on luottamusvapaa ympäristö, jossa voit työskennellä muiden osapuolten kanssa huolimatta liikaa.

Koska markkinoilla on paljon erilaisia ​​blockchain-palveluita, on normaalia saada lähes kaiken tyyppinen tarve täyttämättä ilman tarvetta luottaa.

Kuinka blockchain tekee sen? Se on melko yksinkertaista. Se käyttää erilaisia ​​konsensusalgoritmeja kaikkien tapahtumien arvioimiseksi antamatta kenellekään enemmän huomiota. Siten se luo oikeudenmukaisen alustan.

Mekanismi alkoi Proof-of-Work -työkalulla ja sisälsi sitten muita konsensusalgoritmeja sen konkretisointiin.

Joten, blockchain-kysely on sinun, tarvitsetko blockchainia toimiakseen luotettavassa ympäristössä vai ei?

Vastaus –

JOO: Jos haluat luotettavan ympäristön, sinun pitäisi mennä blockchain-alustalle. Blockchain antaa sinulle reilun keskiarvon yrityksessä ja alustalla, jossa voit työskennellä useiden osapuolten kanssa ilman huolta. Voit siirtyä tämän blockchain-päätöksen puun seuraavaan kysymykseen ja tietää sitten paremmin, tarvitsetko sitä vai ei.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, on parempi välttää estoketjua ja käyttää vanhoja perinteisiä tapoja.

Tarvitsetko korkeaa suorituskykyä?

Olemme päässeet pisteeseen, jossa puhumme blockchainin rajoituksista tässä blockchain-päätöksentekopuun tarkistuslistassa. Jos etsit korkean suorituskyvyn alustaa, blockchain ei ehkä ole vain yksi.

Blockchainilla on paljon etuja, mutta yksi sen rajoituksista on suorituskyvyn ero. Vaikka monet muut lohkoketjut ovat hitaasti alkamassa tarttua siihen, silti ne tarvitsevat paljon työtä.

Katsotaan, mitä voit odottaa.

Monimutkainen verkko

Vaikka se näyttää aluksi uudelta luvulta, silti sillä on oma osansa monimutkaisuudesta. Koko järjestelmä on suhteellisen uusi, ja sen rakentaminen voi viedä paljon enemmän työtä. Ilman asiayhteyttä verkon ylläpitäminen olisi paljon vaikeaa.

Koko

Lohkoketju tehostuu, kun verkossa on enemmän solmuja. Mitä enemmän solmuja sillä on, sitä vahvempi ja parempi se saa. Joten tarvitset monenlaisia ​​solmuja ympäri maailmaa.

Pienemmissä kooissa et voi nauttia kaikista sen hedelmällisistä ominaisuuksista.

Nopeus

Kaupan nopeus vaihtelee verkosta toiseen. Ensisijaisin Bitcoin vie noin 10 minuuttia lohkon käsittelyyn. Mutta on saalis!

Mitä enemmän sitä asutaan, sitä kauemmin lohkon vahvistaminen kestää. Joten voi kestää päiviä jopa sen käsittelyyn.

Nopeusongelmia käsitellään, ja tähän on jo olemassa monia protokollia, jotka ovat erittäin nopeita. Tämä piilee kuitenkin edelleen epäonnistuneiden luettelossa.

Muita tekijöitä ovat turvallisuusprotokollat ​​ja poliittiset kysymykset. Joten näet, että blockchain ei ehkä pysty tarjoamaan sinulle erittäin nopeita standardeja, mutta se voi silti tarjota hyvän varmuuskopion.

Vastaus –

JOO: Jos haluat nopean suorituskyvyn, on parempi olla toimimatta blockchainin kanssa nyt. On joitain verkkoja, jotka voivat antaa sinulle haluamasi varmuuskopion, mutta myös joitain rajoituksia. Verkkoa ei ole ilman rajoituksia, eikä blockchain ole poikkeus siitä.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, voit käyttää blockchainia. Hyppäämme seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin sen arvioimiseksi paremmin.

Sisältääkö vaatimuksesi suuria säilytysyksiköitä?

Jokainen yritys on erilainen, ja sillä on kohtuullinen osuus vaatimuksista. Yksi perusvaatimuksista on säilytysyksikkö. Nyt kun kaikki tallennetaan digitaalisesti, on normaalia odottaa suurta tallennustilaa vain sinulle.

Se ei kuitenkaan välttämättä ole kaikki aurinkoinen päivä blockchain-verkossa. Blockchain toimii monien ihmisten kanssa samanaikaisesti. Suuren säilytysyksikön toimittaminen on yksi kamppailuista, joita sillä on tällä hetkellä. Suuret säilytysyksiköt, joissa on kaikki lisäturvakanavat, ovat kalliita pitkällä aikavälillä.

Jos ajattelet elinikäistä investointia, joudut maksamaan vähintään 100 dollaria per gigatavu. Se on paljon rahaa pieneen tilaan.

Jokaiseen gigatavuun mahtuu jopa 500 000 tapahtumaa. Joten, jos ajattelet massiivista teollisuuden tason järjestelmää, joka työskentelee miljoonien käyttäjien kanssa, emme voi todellakaan arvioida, kuinka kalliiksi lohkoketju voi tulla.

Lisäksi, jos olet muissa blockchain-pohjaisissa projekteissa, sinun ei tarvitse käyttää rahaa, mutta sinun on jaettava tietokanta muiden suurten osapuolten kanssa. Loppujen lopuksi se on edelleen yksi Blockchainin puutteista.

Asiasta on ollut joitain yritystason käsitteitä, ja blockchain-kehittäjä yrittää voittaa nämä ongelmat. Mutta tarvitsetko blockchainia, jos tarvitset suuria tallennusyksiköitä?

Vastaus –

JOO: Tässä blockchain-kyselylomakkeessa “Kyllä” vastaaminen ei välttämättä pysty hyödyttämään sinua tässä. On parempi siirtyä siihen muihin ratkaisuihin.

EI: Jos vastauksesi on “ei”, sinun tulisi tutkia blockchainia. Se voi täyttää pienimuotoiset vaatimuksesi ilman tietoturvaloukkauksia. Siirrytään nyt blockchain-päätöksentekopuun oppaan seuraavaan osioon.

Etsitkö sopimusratkaisuja?

Perinteisesti sopimussuhteet tai sopimukset voivat olla ongelmallinen tilanne molemmille osapuolille. Kaikkien laillisten oikeuksien käsittely tai saman summan maksaminen jää joskus kokonaan huomiotta.

Älykkäiden sopimusten uuden käyttöönoton myötä elämästäsi voi tulla paljon mukavampaa kuin ennen. Älykkäillä sopimuksilla pystyt luomaan tietyn sääntökokonaisuuden, ja kun se täyttyy, se vapauttaa varat automaattisesti tai jakaa maksuvälineet.

Prosessi eliminoi paljon vaivaa pitkällä matkalla. Vakuutusyhtiöt voivat hyötyä niistä eniten. Aina kun uusi asiakas asettaa vakuutuksen, vakuutuksenantaja voi tehdä sopimuksen verkon sääntöjen perusteella, ja kun tietyt tapahtumat täyttyvät, varat vapautetaan automaattisesti.

Se on yksinkertainen temppu. Kenenkään ei tarvitse nyt kärsiä kaikkien sopimusten allekirjoittamisesta tai järjestelmän kiinniottamisesta. Se on menetelmä, joka toimii. Sama voidaan tehdä projektien kanssa. Saat oikeudenmukaisen sopimuksen ilman, että kukaan saa puolueettomuutta.

Tarvitsetko siis blockchain-päätöksentekopuun tämäntyyppiselle ominaisuudelle?

Vastaus –

JOO: Jos vastauksesi on “kyllä”, sinun tulee ehdottomasti käyttää blockchainia sopimusratkaisuihin. Älykkäillä sopimuksilla pystyt virtaviivaistamaan projekteja häiritsemättä kaikkia paperityötä.

EI: “Ei” vastaaminen tässä osoittaisi tosiasian, että et tarvitse estoketjua. Joten on parempi siirtyä muihin ratkaisuihin. Hyppäämme seuraavaan blockchain-päätöksentekopuun segmenttiin sen arvioimiseksi paremmin.

Luku-3: Kolmas segmentti: Verkkokokoonpano

Eikö sinun tarvitse tehdä muutoksia tai tehdä vähän muutoksia järjestelmän sääntöihin?

Tämä on toinen tärkeä kohta Blockchain-päätöksentekopuun oppaassamme. Jokainen käsittelee blockchainin muuttumattomana järjestelmänä. Miksi? Se johtuu siitä, ettet voi muuttaa mitään järjestelmän sääntöjä, jotta se olisi sinulle edullisempi. Järjestelmä ei salli sitä, ja tällä tavalla lohkoketju varmistaa tasapainon projektien välillä.

Koska se on hajautettu, halutaan tällaisia ​​ominaisuuksia, koska jos jollakin voisi olla hallinnollinen valta, miten reilua kauppaa olisi?

Siksi sinulla ei ole minkäänlaista hallintaa tai vain vähän valvontaa järjestelmän ensisijaisiin sääntöihin. Se ei kuitenkaan välttämättä ole niin muuttumatonta, kuten sanotaan. On mahdollista, että 51% hyökkäyksestä voi häiritä järjestelmän perinteisiä tapoja.

Jos ryhmä kaivostyöläisiä hallitsee yli 50% verkosta, he voivat nimenomaisesti hallita järjestelmää. Ne voivat pysäyttää muiden ihmisten maksutapahtumat ja jopa kaksinkertaistaa rahamäärän. Tällöin he voivat muuttaa perinteisten sääntöjen tapoja ja tehdä itse uusia säännöksiä, mitä ei odoteta.

51 prosentin hyökkäysriski on kuitenkin selvempi työn todistamisen kannalta, mutta muut konsensusmekanismit ovat jo varmistaneet turvallisemman ympäristön. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Vastaus –

JOO: Jos olet kunnossa ilman muutoksia sisällön sääntöihin, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä. Se on upea projekti, joka voi helposti toimia yritystyyppisi kanssa. Voit siirtyä tämän lohkoketjun päätöksentekopuun tarkistuslistan seuraavaan lukuun täältä.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, on parempi käyttää järjestelmää, joka antaa sinulle enemmän vapautta työskennellä. Vaikka blockchain ei anna sinulle vapautta, mutta kaikki järjestelmän säännöt on vahvistettu hajauttamisen näkökulman ylläpitämiseksi.

Tarvitsetko jaettua kirjoitusoikeutta?

Älä koskaan ohita tätä kohtaa Blockchain-päätöksentekopuun oppaassamme.

Saat kirjoitusoikeuden kaiken tyyppiseen blockchainiin, mutta et voi muuttaa sitä. Saat pääkirjaan vain luku -oikeuden ja voit lisätä sisältöä, mutta et saa oikeuksia muokata niitä tulevaisuudessa. Bitcoin on yksi tällaisen julkisen järjestelmän monista nimistä.

On myös toisenlainen lohkoketju, joka tarjoaa erityisiä käyttöoikeuksia tietojen kirjoittamiseen, käyttämiseen tai lukemiseen. Tämän tyyppinen mekanismi hallitsee tapahtumia ja voi myös hahmottaa niiden roolit verkossa.

On myös tärkeää varmistaa henkilöllisyyden hallinta. Tämäntyyppinen käsite tunnetaan nimellä federoidut lohkoketjut. Yksityisellä Blockchainilla on myös samanlaisia ​​piirteitä. Ripple on luvallinen estoketju järjestelmäesimerkki tässä.

Tämän tyyppistä luontoa ei nähdä julkisissa. Joten, mistä tiedät, milloin käyttää blockchainia?

Vastaus –

JOO: Jos vastaat kyllä ​​myös tässä, toteamme, että sinun on tutkittava lohkoketjua. Koska tiedät kuitenkin, että lohkoketjua on erityyppisiä, esitämme vielä kaksi kysymystä päättääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten. Joten, siirrytään eteenpäin ja katsotaan, mitä meillä on kahdessa seuraavassa kysymyksessä tässä lohkoketjun päätöksentekopuun oppaassa.

EI: Jos vastauksesi on Ei, et tarvitse mitään blockchain-ratkaisuja pelisi parantamiseksi. Voit kokeilla muita käytettävissä olevia ratkaisuja uuden ominaisuuden lisäämiseen projektiisi. Valitettavasti matkamme päättyy tähän.

Luku-4: Neljäs segmentti: Lopulliset ratkaisevat tekijät

Tarvitsetko toimintojen hallintaa?

Kuten sanoimme, aikaisempi hallinta on suhteellinen termi blockchain-sovelluksessa. Yksityisessä lohkoketjussa sinun on läpäistävä vahvistettu protokolla verkkoon pääsemiseksi. Tärkein ero julkisen ja yksityisen lohkoketjun välillä on osallistujien hallinta.

Konsensus päättää, kuka osallistuu äänestysjärjestelmään tai oikeuksiin ja ylläpitää kirjanpitoa. Omistaja saa mahdollisuuden poistaa, muokata tai ohittaa merkinnät tarpeen mukaan.

Joten yksityinen järjestelmä ei ole tavallaan hajautettu, vaan enemmän kuin hajautettu käsite. Täällä työskentelet suljetussa tietokannassa, etkä välttämättä pysty vahvistamaan tai todentamaan tapahtumia tai muuttamaan sääntöjä.

Vastaus –

JOO: Toimintojen hallinnan haluaminen on normaalia. Blockchain-päätöksentekopuun avulla voit hallita rajoitetusti yksityistä tai yhdistettyä järjestelmää. Joten, jos vastaus on “Kyllä”, sinun pitäisi mennä yksityiseen Blockchain-alustaan.

EI: Jos vastauksesi on “Ei”, siirrymme seuraaviin kysymyksiin blockchain-päätöksentekopuun oppaasta saadaksemme viimeisen puhelun sinulle.

Haluatko liiketoimet julkisia?

Tämä kysymys on ratkaiseva, jos et voi päättää kumpi puoli valita. Blockchain-päätöksentekopolku auttaa ehdottomasti vastaamaan tähän kysymykseen. Julkiset estoketjut ovat auki, ja kuka tahansa voi käyttää protokollaa ja ladata sen milloin tahansa. Se on oikeudenmukaisesti jaettu, ja saat parhaan hajautetun ympäristötuntuman tämän tyyppisessä.

Jokainen tekemäsi tapahtuma kuitenkin tallennetaan julkiseen tietokantaan. Se tarkoittaa, että voit nähdä muita tapahtumia ja ihmiset näkevät myös sinun.

Tämä voi joskus olla ei-toivottu tekijä liiketoiminnassa, joten jos olet 100% varma, että haluat tapahtumien julkisen, hyödyt enemmän julkisista liiketoimista. Saat myös suuren kuormituksen tietoturvasta tässä yksityisiin kanaviin verrattuna.

Vastaus –

JOO: Jotkut ihmiset haluavat täydellisen läpinäkyvyyden pääkirjajärjestelmässään, toiset haluavat hallita pääsyä entistä paremmin. Yksityisissä lohkoketjuissa tarvitset todennuksen pääkirjaan pääsemiseksi. Mutta julkisesti sinulla ei ole vaatimuksia. Joten jos haluat julkisia tapahtumia, on parasta mennä julkiseen estoketjuun.

EI: Toisaalta, jos vastauksesi on ei, sinun pitäisi siirtyä yksityiseen blockchainiin, koska siitä on hyötyä yrityksellesi enemmän.

Ja kaikki kysymykset blockchain-päätöksentekopuusta päättyvät tähän.

Luku-5: EndNote

Joten pohjimmiltaan kaikki nämä lohkoketjun päätöspuumallin kysymykset auttaisivat sinua selvittämään, onko se tarvittava tekijä vai ei. Ehkä on hyvä sijoittaa blockchainiin; ehkä se ei ole. Lopulta päätät tämän.

Joten mitä teet? Otatko vastaan ​​”blockchainin”, jolla on kaikki mahdollisuudet muuttaa perinteisiä järjestelmiämme? Vai haluatko istuttaa tämän ulos ja antaa muiden pelata pelissä? Päätös on sinun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map