Top 10 Blockchain-taitoa, jotka sinulla on oltava

Haluatko rakentaa menestyvän uran Blockchainissa? Tässä ovat parhaat Blockchain-taidot, jotka vievät sinut kohti valoisaa tulevaisuutta.

Uusi tekniikka luo uusia mahdollisuuksia teknisten ammattilaisten uralle. Jos etsit joitain nousevia trendejä tekniikan maailmassa, löydät lupaavan kysynnän rooleille, kuten ohjelmistokehittäjä, järjestelmänvalvoja, tietokannan järjestelmänvalvoja, tietoturvainsinööri, ratkaisuarkkitehti ja monet muut. Huomaa kuitenkin myös, että Blockchain on yksi merkittävistä kysynnän taidoista näiden roolien ammattilaisille.

Tällä hetkellä Blockchain-kehityksen sektori kasvaa nopeasti. Joten kysyntä huippuluokan Blockchain-taidoista on kasvanut viime aikoina. Lohkoketjun ekosysteemi on tietysti uusi ja dynaaminen mahdollisuuksien arkisto. Sijoittajat, yrittäjät ja kehittäjät ovat hämmentyneitä toimintasääntöjen selvittämisestä. Koska Blockchain on uusi tekniikka, ei ole olemassa yhtä henkilöä, joka voisi vaatia asiantuntemusta jokaisesta Blockchain-taitosta.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain Fundamentals -kurssi

Aloittelijat voivat olla hukkua digitaalisten lompakoiden, salauksen, allekirjoitusten, kaivostoiminnan ja monien muiden Blockchainiin liittyvien termien käyttöönotolla. Joten on tärkeää pysyä rauhallisena ja pohtia perustaitoja, joita tarvitset vahvistaaksesi työmahdollisuuksiasi Blockchainissa. Seuraava keskustelu tuo esiin joitain merkittäviä vaadittuja Blockchain-taitoja, jotka sinun on hankittava Blockchain-uralla.

Top Blockchain -taidot paremmalle uralle

Ennen sukellusta suoraan Blockchainin huippuosaamiseen on tärkeää pohtia Blockchain-uran kysyntää. Blockchain-kehittäjän rooli on monien suosittujen Blockchain-maisemaan liittyvien kysyttyjen ammattilaisten joukossa. Alan Blockchain-kehittäjien taitokuilu on korkea, ja vain yksi pätevä ammattilainen on käytettävissä viidelle Blockchain-kehittäjän avoimelle työpaikalle.

parhaat blockchain-taidot

Tärkeintä on, että monet Fortune 500 -yrityksistä jahtaavat kelvollisia ja päteviä Blockchain-ammattilaisia. Jotkut merkittävistä nimistä heidän joukossaan ovat IBM, Capgemini ja Accenture. Siksi aloittelevien ammattilaisten on välttämätöntä oppia keskittymään yrityksen tavoitteisiin sekä Blockchain-pohjaisiin töihin vaadittavien teknisten taitojen ohella.

1. Salaus

Yksi tärkeimmistä maininnoista Blockchain-insinööri-perustaidoissa viittaa salaukseen. Se on pohjimmiltaan tutkiminen protokollista, jotka eivät salli luvattomien osapuolten pääsyä tietoihin. Salauksesta löytyy erilaisia ​​olennaisia ​​käsitteitä, jotka ovat ratkaisevia useille Blockchainiin liittyville töille. Yksi tärkeimmistä aiheista, tässä tapauksessa, viittaa suoraan julkisen avaimen salaukseen.

Julkisen avaimen salaus voi varmistaa perustan salausvaluutan kautta suoritettaville liiketoimille. Käyttäjät tarvitsevat lompakon ja avaimen kyseiselle lompakolle varmistaakseen kryptovaluuttatapahtumat. Avain on merkittävä näyttö siitä, että henkilö omistaa lompakon.

On tavallista löytää salaukseen liittyviä kryptovaluuttatapahtumia & sekä julkisten että yksityisten avainten salauksen purkaminen. Salauskonsepteissa keskitytään myös salauksen hajauttamisen ratkaisevaan etuun. Hajautus on prosessi, johon sisältyy tuotoksen tuottaminen määrätyn pituuden mukaan vaihtelevan pituisten panosten perusteella.


Hajautusfunktioon voi sijoittaa 20 merkin tai 200 merkin tiedot syötteenä, jotta tulos voidaan tuottaa määritetyn pituuden mukaan. Salaus ei ole vain yksi tärkeimmistä Blockchain-taidoista, jotka sinun on opittava, mutta myös olennainen osa Blockchain-maisemaa.

Tutustu Blockchain- ja cryptocurrency -kirjoihin saadaksesi käytännön tietoa ja taitoja salauksesta saadaksesi parempia lähestymistapoja Blockchain-tietojen turvallisuuteen.

2. Blockchain-arkkitehtuuri

Yksi ilmeisistä Blockchain-taidoista, jotka herättävät huomion, viittaa Blockchain-arkkitehtuuriin. Blockchain-arkkitehtuuri on Blockchainin peruskäsite, joka on pakollinen kaikille ammattilaisille. On tärkeää ymmärtää kirjanpidon merkitys Blockchainissa, konsensuksen merkitys ja älykkäiden sopimusten toiminta.

Sinun on kehitettävä sujuvasti kolmen tyyppistä Blockchain-arkkitehtuuria, kuten yksityinen arkkitehtuuri, konsortioarkkitehtuuri ja julkinen arkkitehtuuri. Yksityinen lohkoketjuarkkitehtuuri soveltuu käyttötapauksiin, joihin osallistuu rajoitettuja osallistujia järjestelmään, ja se on suosittu valinta yritysten keskuudessa. Yksityisen Blockchain-arkkitehtuurin silmiinpistävä kohokohta viittaa hajauttamisen puutteeseen.

Toisaalta konsortion arkkitehtuuria ei ole täysin hajautettu, ja kaikilla verkon jäsenillä on täydellinen auktoriteetti. Joten konsortioarkkitehtuuri soveltuu käyttötapauksiin, joissa on mukana useita organisaatioita muodostavia ryhmiä. Julkisen lohkoketjun arkkitehtuurissa on korkein hajauttamisen taso, joka sallii osallistumisen verkkoon tapahtumien tai kaivostoiminnan avulla.

Yksityiskohtainen käsitys Blockchain-arkkitehtuurista on yksi Blockchain-huippuosaajista, jotka osoittavat yksilön perustavanlaatuisen ymmärryksen Blockchainista. Siksi se on epäilemättä merkittävä perustaito Blockchain-tekniikan edistyneiden käsitteiden ymmärtämisen parantamiseksi.

3. Tietorakenteet

Seuraava tärkeä maininta taidoista Blockchain-kehittäjälle viittaa tietorakenteisiin. Blockchain-ammattilaisten on käsiteltävä tietorakenteita säännöllisesti verkkojen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Koko Blockchain-verkko koostuu tietorakenteista, ja alkeellisessa mielessä lohko toimii myös tietorakenteena. Lohkot toimivat julkiseen pääkirjaan liittyvien tapahtumien klustereina niiden konttitietorakenteen ja Blockchainina toimivan julkisen pääkirjan vuoksi..

Tietorakenteet ovat yksi parhaista Blockchain-taidoista, koska ne auttavat ymmärtämään Blockchainin peruskomponentin eli lohkon perustoimintoja. Lohkoissa on otsikko, joka on lähes 10000 kertaa pienempi kuin itse lohko. Tietorakenteiden oppiminen auttaisi luomaan vahvan perustan kehittyneiden käsitteiden ymmärtämiselle nopeammin ja paremmin.

Lue myös: Syyt tulla Blockchain-kehittäjäksi

4. Älykkäät sopimukset

Älykkäät sopimukset ovat myös valtava merkintä Blockchain-huippuosaamisen joukossa kaikille pyrkiville ammattilaisille. Blockchainin aloittelijoiden on ymmärrettävä, että älykkäät sopimukset ovat yleinen termi teollisuudessa Ethereumin käyttöönoton päivistä lähtien. Itse asiassa periaatteessa kaikki Blockchain-ratkaisut haluavat hyödyntää älykkäitä sopimuksia hyödyksi.

Älykkäät sopimukset auttavat tavaroiden tai palvelujen suorittamisessa ilman välittäjän tarvetta. Älykkäät sopimukset toteutetaan vasta sen jälkeen, kun liiketoimeen osallistuvat osapuolet täyttävät kaupan ehdot. Älykkäiden sopimusten tehokkuus johtuu ensisijaisesti Blockchainin hajautetusta luonteesta.

Siksi älykkäät sopimukset löytävät sovelluksia monilta toimialoilta, mukaan lukien rakennus, laki ja muut alat. Perussyy älykkäisiin sopimuksiin keskittymiseen yhtenä Blockchainin parhaista taidoista on heidän kykynsä poistaa välittäjät, mikä tarjoaa kustannus- ja resurssitehokkuuden.

5. Yritystekijöiden ja odotettujen tulosten tuntemus

Tarvittavien teknisten Blockchain-taitojen lisäksi aloittelijoiden on keskityttävä myös Blockchain-toteutuksen yritystoimintaan. On tärkeää saada perusteellinen käsitys liiketoiminnan ohjaimista Blockchainin käyttöönottoa varten. Lisäksi aloittelijoiden on saatava kattava katsaus yritysten odotuksiin Blockchain-ratkaisuista. Ymmärtäminen eri tekijöistä, jotka motivoivat yrityksiä ottamaan Blockchainin käyttöön, voi auttaa tarkentamaan strategioitasi.

Lisäksi uudet tulokkaat voivat saada yksinoikeudella oivalluksia parhaista käytännöistä haluttujen yritystulosten saavuttamiseksi Blockchain-ratkaisuilla. Pohjimmiltaan sinun on tarkasteltava Blockchainia sen identiteetin ulkopuolella luotettavana teknologisena sijoitusmahdollisuutena. Liiketoiminnan kuljettajien ja tulosten tuntemus voi auttaa aloittelijoita löytämään ihanteelliset reitit taitojensa ja tehokkuutensa parantamiseksi edelleen.

Jos haluat tulla Blockchain-asiantuntijaksi, sinun on laajennettava taitojasi tuntemalla asianmukaisesti Blockchain-ominaisuudet. Tutustu tärkeimpiin Blockchain-ominaisuuksiin, jotka sinun on tiedettävä.

6. Yhteentoimivuustaidot

Monien kryptovaluuttavaihtoehtojen ja hajautettujen sovellusten noustessa on kohtuullista odottaa viestinnän monimutkaisuuden kasvua. Siksi yritykset keskittyisivät suurelta osin eri Blockchainin yhteentoimivuuteen. Tämän seurauksena yhteentoimivuus on myös yksi Blockchainin huipputaitoista ja merkittävä osa Blockchain-ekosysteemiä. Yritysten omistajat odottavat innolla avoimen lähdekoodin mallien järjestelmien kehittämistä, ja yhteentoimivuusosaaminen voi auttaa sinua tukemaan näitä liiketoiminnan tavoitteita.

Paras osa yhteentoimivuuden oppimista on taitojesi monipuolisuuden parantaminen. Tärkeintä on, että taidot ja käytännön kokemus voivat auttaa aloittelijoita erikoistumaan nykyisten järjestelmien integrointiin Blockchain-sovellusten kanssa. Siksi yhteentoimivuustaidot voivat tarjota riittävän lisäyksen työllistymismahdollisuuksiisi Blockchain-pohjaisiin rooleihin suurissa yrityksissä.

7. Poikkitieteellinen asiantuntemus

Tehokkain tapa aloittelijoille lupaavan osaamisen saavuttamiseksi Blockchainissa on T-muotoinen lähestymistapa. Aloittelijoiden on opittava parhaat Blockchain-taidot sekä vaaka- että pystysuunnassa saavuttaakseen sysäyksen Blockchain-teollisuudessa. Monialaiset taidot ovat pakollisia erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi hajautetuilla sovelluksilla, jotka käyttävät Blockchainia.

Voit esimerkiksi löytää käyttötapauksia, jotka edellyttävät tekoälyn tai esineiden internetin integrointia Blockchainiin ratkaisun kehittämiseksi. Toisaalta saatat kohdata myös käyttötapauksia, jotka edellyttävät Blockchainiin perustuvien valmistussovellusten kehittämistä. Siksi Blockchain-ammattilaiset tarvitsevat laajemman tietämyksen ja asiantuntemuksen menestymisen saavuttamiseksi.

Tärkeintä on, että on välttämätöntä kehittää jokainen vaadittu Blockchain-taito sovelluksen alusta sen käyttöönottoon. Tärkeä huomioitava asia tässä tapauksessa olisi Blockchainin universaali luonne. Itse asiassa Blockchain ei ole mitään. Sen avulla voit kuitenkin saavuttaa ihmeitä yhdistämällä sitä muihin tekniikoihin ja vastaamalla liiketoiminnan tavoitteisiin arvon tuottamiseksi.

Uusi Blockchainissa? Käy läpi Blockchainin perustiedot -esitys ja opi Blockchainin perusteet.

8. Blockchainin käyttäminen yksinkertaistamisen välineenä

Yleiset oletukset maalaavat Blockchainin aina monimutkaisena tekniikkana. Lisäksi laajempi valikoima taitovaatimuksia Blockchainin oppimiseksi tarjoaa myös päteviä todisteita samasta. Joten toinen Blockchainin parhaista taidoista viittaa Blockchainin käyttöön monimutkaisuuden yksinkertaistamiseksi. Yksityiskohtainen tieto Blockchain-tekniikasta voi auttaa sinua havaitsemaan ongelmia ja käyttämään tapauksia eri näkökulmista.

Esimerkiksi Blockchainin hajautettu luonne voi tarjota tukea monimutkaisissa prosesseissa. Vastaavasti Blockchain auttaa myös yksinkertaistamaan rajat ylittäviä liiketoimia. Samalla aloittelijoiden on myös otettava huomioon Blockchainin takaiskut, kuten tapahtumanopeus. Yksinkertaisilla ratkaisuilla aloittaminen voi kuitenkin luoda perustan Blockchainin käytölle yksinkertaistaa jopa suuria määriä, aikakriittisiä tapahtumia.

9. Käytännön kokemus Blockchain-ratkaisujen suunnittelusta

Blockchainin aloittelijan valtava vaatimus on käytännön asiantuntemus. Yritykset etsivät käytännön kokemusta yhdeksi parhaimmista Blockchain-taidoista erilaisiin Blockchain-pohjaisiin työnkuvauksiin. Blockchain-teollisuus kasvaa tällä hetkellä aggressiivisesti henkilöiden kanssa, jotka haluavat toteuttaa uusia ideoita.

Siksi aloittelijoiden on keskityttävä innovoimaan uusia ideoita, jotka voivat edistää uusien Blockchain-ratkaisujen kehittämistä. Blockchain etenisi hitaasti huippuvaiheeseensa vain uusien ideoiden myötä. Aloittelijat voivat tunnistaa alueet, jotka voivat tarjota perustan todistepalvelujen kehittämiselle. Pitkällä aikavälillä tällaiset ideat voivat muuttua luotettaviksi ja lupaaviksi liiketoimintamahdollisuuksiksi Blockchain-maisemassa.

10. Blockchain-standardit

Viimeisen maininnan Blockchain-huippuosaamisen joukossa on oltava viittaukset Blockchain-standardien tuntemiseen. Osallistuminen Blockchain-yhteisöön Hyperledger-työryhmien ja ISO / TC 307 -aloitteiden avulla voi auttaa oppimaan käsitteisiin ja terminologiaan liittyviä standardeja.

Lisäksi aloittelijoiden on saatava sujuvasti tietoturvariskit ja haavoittuvuudet sekä henkilökohtaiset tiedot. Blockchain-yhteenliittymät ja akateemiset laitokset voivat tarjota aloittelijoille riittävät mahdollisuudet oppia Blockchain-periaatteiden ja -standardien puolustamisesta edistämään progressiivista Blockchain-maisemaa.

Blockchainin tulevaisuus näyttää hyvältä ja se näyttää maailmanlaajuiselta tekniikalta. Tässä tuomme oivalluksia Blockchainin tulevaisuudesta.

Valmis hankkimaan parhaat blockchain-taidot?

Voit selvästi huomata, että luettelo parhaista Blockchain-taidoista on melko pitkä ja kattava. Koska se eroaa tietokantatekniikasta, Blockchain vaatii sinua saavuttamaan laajemman ja syvemmän ulottuvuuden taitojen suhteen. Edellä mainitut taidot vahvistavat perustaasi ymmärtää kaikkia Blockchain-periaatteita ja Blockchain-tekniikan parhaita käytäntöjä.

Lisäksi voit ymmärtää lähestymistavat Blockchain-periaatteiden ja -käytäntöjen soveltamiseen liiketoimintaympäristöissä näillä taidoilla. Blockchain on uudentyyppinen tekniikka jo yli vuosikymmenen käyttöönoton jälkeen. Joten erikoistuminen Blockchain-taitoihin voi varmistaa kannattavat työllistymismahdollisuudet pitkällä aikavälillä lupauksilla tuottavasta urakehityksestä. Ilmoittaudu Free Enterprise Blockchain -kurssille ja aloita Blockchain-taitojen oppiminen heti!

Jos olet hankkinut merkittäviä Blockchain-taitoja, voit vahvistaa taitosi myös Blockchain-koulutuksella ja sertifioinnilla. Tutustu luetteloon Blockchain-sertifikaateista ja valmistaudu tulemaan Blockchain-sertifioituiksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map