Yli 20 käyttökertaa Blockchain-tekniikalle, jonka sinun pitäisi tietää

Blockchain-tekniikan käytön oppiminen voi antaa sinulle selkeän käsityksen siitä, miten se voi muuttaa ympäröivää maailmaa. Jos olet uusi blockchainissa ja haluat oppia sisään ja ulos blockchain-tekniikasta, niin blockchain-tekniikan käyttötapojen oppiminen voi todella auttaa!

Kukaan ei kiistä blockchain-tekniikan vaikutuksia todellisessa maailmassa. Jopa kokeneet blockchain-käyttäjät voivat hyötyä oppimalla blockchain-tekniikan käyttötapauksia. Entä yritykset? No, saimme kaikki katettua, kun käymme läpi blockchain-tekniikan käytön liiketoiminnan ja yrityksen näkökulmasta.

Sen lisäksi käsittelemme myös reaaliaikaisia ​​lohkoketjuteknologian käyttötarkoituksia, jotka on suunnattu ihmisille, jotka eivät ole teknistä taustaa. Kaiken kaikkiaan tämä viesti on täydellinen opas oppimaan blockchain-tekniikan käyttötapauksista.

Mutta ennen kuin teemme niin, meidän on opittava Blockchain-tekniikasta. Aloitetaan.

Blockchain-tekniikka: uusi tapa nähdä maailma

Maailmamme on keskitetty. Jos katsot ympärillesi, löydät paljon palveluita, jotka käyttävät keskittämistä koko prosessinsa tehostamiseen. Pankki, jossa vierailet tallettaaksesi tai vaihtaaksesi rahaa, on keskitetty, ja sillä on omaisuutesi omaisuudella useammalla tavalla kuin voit ajatella.

Blockchain-tekniikka on täällä murtamaan keskittämisen kahleet ja tarjoamaan parempia vaihtoehtoja loppukäyttäjille. Ytimessä blockchain on hajautettu, vertaisverkkoihin perustuva verkko, jossa ei ole keskusviranomaista.

Hajauttamisen perusajatus on se, mikä tekee blockchain-tekniikasta niin suositun. Sitä käytetään nyt eri aloilla tilansa parantamiseksi. 

Hajauttamisen varmistamiseksi verkko käyttää joitain keskeisiä asioita hajauttamisen aikaansaamiseksi.

  • Jokainen vertainen osallistuu verkon ylläpitoon. Jokaisella vertaisella on myös täydellinen kirjanpitokopio.
  • Verkko käyttää myös konsensusmenetelmää, joka vahvistaa tapahtumat.
  • Kaivosmekanismi tarjotaan myös ikäisilleen, jos heidän on osallistuttava yksimielisyyteen noudattaen kaivosmääräyksiä.

Jos olet uusi blockchainissa, suosittelemme tutustumaan aloittelijoille suunnittelemamme lohkoketjun yksityiskohtaiseen oppaaseen: Blockchain for Beginners: Getting Started Guide.

 

Yli 20 käyttökertaa Blockchain-tekniikalle, jonka sinun pitäisi tietää

Nyt kun olemme ymmärtäneet blockchain-tekniikan perusteet, voimme nyt keskittyä blockchain-tekniikan käyttötapauksiin.


Ensin tarkastelemme blockchain-tekniikan käyttötapoja liiketoiminnan näkökulmasta.

Liiketoiminta käyttää Blockchain-tekniikkaa

Yrityksillä on erilaiset tarpeet. He tarvitsevat tekniikkaa, joka voi olla tehokasta, edistyksellistä ja auttaa heitä ratkaisemaan aiempiin tekniikoihin liittyvät kipupisteet. 

Blockchain tarjoaa parannusmahdollisuuden yrityksille, ja se näkyy jo nykyisillä markkinoilla. Alat, kuten rahoitus, terveydenhuolto, kiinteistöt, energia, media ja muut, etenevät kohti lohkoketjun käyttöönottoa hitaasti ja pian.

Katsotaanpa joitain blockchain-tekniikan liiketoiminnan käyttötapauksia.

 

Terveydenhuolto

Olemme tällä hetkellä keskellä pandemiaa. Ja jos tarkastelet tietoja, terveydenhuoltojärjestelmämme eivät ole valmiita tällaiseen suureen. Joissakin maissa sänkyjen kysyntä on ollut valtava, eikä sänkyjä ole mahdollista oppia. Tämä johtuu keskitetystä terveydenhuoltojärjestelmästä, jota käytämme viimeisten kolmen tai neljän vuosikymmenen ajan.

Keskitetty lähestymistapa tarkoittaa, että sairaaloiden välillä ei ole asianmukaista kommunikaatiota sängyistä, lääkkeistä tai potilasprofiilista annetun kriittisen tiedon jakamisesta. Toinen ongelma, jonka nykyiset keskitetyt järjestelmät ovat, on lääkkeiden jäljittämisen puute. Tämä johtaa korkeampiin hintoihin lääkkeille, joita itse sairaalat markkinoivat. Lyhyesti sanottuna koko järjestelmässä ei ole avoimuutta.

Blockchain muuttaa näitä kaikkia. Se tarjoaa avoimen, luottamuksellisen ja muuttumattoman järjestelmän, joka voi muuttaa tapaa, jolla terveydenhuolto voi ratkaista ongelmat. Esimerkiksi lääkkeitä voidaan seurata integroimalla ne toimitusketjuun. Lisäksi jokainen pelaaja voi yhdistää kriittistä tietoa yhdistetyn blockchain-verkon avulla keskenään. Potilaat voivat myös luottaa järjestelmään enemmän ja ymmärtää järjestelmän toiminnan.

Yksi merkittävä terveydenhuollon pelaaja, joka muuttaa maisemaa blockchain-tekniikan avulla, on BurstIQ. Se on turvallisuusalusta, jonka avulla yritykset voivat siirtää potilastiedot turvallisesti paikasta toiseen. He noudattavat myös tiukkoja HIPAA-sääntöjen noudattamista.

Olemme käsittäneet Blockchain for Healthcare -sivuston, josta löydät kaikki mielenkiintoiset käyttötapaukset ja sovellukset.

Toimitusketjun hallinta

Ei ole epäilystäkään siitä, että minkä tahansa yrityksen ydinrunko on toimitusketjun hallinta. Olipa kyse vähittäiskaupasta tai verkkokaupasta, optimaalisen toimitusketjun saaminen voi tehdä yrityksen tai rikkoa sen.

Vaikka yritykset työskentelevät vaikuttavasti nykyisten toimitusketjun hallintajärjestelmien kanssa, on vielä joitain merkittäviä haittoja, jotka eivät anna sen toimia optimaalisella suorituskyvyllä.

Toimitusketjun hallinnan nykyinen kipu on jäljitettävyys. Blockchain-tekniikka tarjoaa läpinäkyvyyttä koko toimitusketjuprosessille. Se antaa yrityksille mahdollisuuden seurata tavaroita lähtöpisteistä niiden toimituspisteisiin. Nämä seurannat tehdään tarkasti ja tarjoavat paremman tavan käsitellä tavaroita ja niiden kuntoa.

Elintarviketeollisuus voi hyödyntää blockchain-tekniikan tarjoamaa radikaalia muutosta. IBM Food Trust on yksi tärkeimmistä esimerkeistä ruoan seurannassa. He seuraavat ruokaa alkuperästä kulutukseen, josta hyötyvät lähes kaikki prosessin osapuolet, mukaan lukien vähittäiskauppiaat, valmistajat, toimittajat ja loppukäyttäjä. Se toimii merkitsemällä kaikki elintarvikkeet yksilöllisellä viivakoodilla, jonka lohkoketju tuottaa. Sitten sitä seurataan koko elinkaarensa ajan. Joten jos jokin menee pieleen, järjestelmälle ilmoitetaan siitä ja toteutetaan asianmukaiset toimenpiteet sen ratkaisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää toimitusketjusta ja sen vaikutuksista blockchain-tekniikkaan, tutustu The Ultimate Blockchain And Supply Chain -kurssiin!

Katso myös Blockchain For Supply Chain: Game Changer

Kiinteistöt

Kiinteistöt ovat iso ala, ja numerot puhuvat puolestaan. Pelkästään Yhdysvalloissa kiinteistöliiketoiminta kukoistaa noin 6–7% vuodessa, ja talojen keskimääräinen mediaanihinta on noin 300 000 dollaria. Numero saattaa antaa sinulle vaikutelman, että kiinteistöt toimivat luvatulla tavalla eikä kärsi ongelmista. Se on täysin väärin!

Kiinteistöt voivat olla kaiken kaikkiaan erittäin kannattavia markkinoita. Se ei kuitenkaan ole niin optimaalinen tai kannattava kuin sen pitäisi olla – oikealla tekniikalla.

Kiinteistöjen nykyiset tuskat ovat avoimuuden puute, välittäjät, pitkä prosessi ja petokset. Joten mitä kaikki nämä tarkoittavat?

Esimerkki

Jos päätät ostaa talon vuonna 2020, sinun on suoritettava vaihe tai prosessi, joka voi olla aikaa vievää ja kallista. Alkuvaiheessa sinun on tarkistettava, myydäkö kiinteistö, jonka olet päättänyt ostaa, laillisesti sen todellinen omistaja vai ei. Tämän varmistamiseksi sinun on palkattava asianajaja paperien tarkistamiseksi. Tämän lisäksi paperi voidaan väärentää potentiaalisen ostajan pettämiseksi. Kun olet tyytyväinen paperien omistukseen ja omaperäisyyteen, voit siirtyä ostamaan kiinteistön välittäjän kautta.

Välittäjillä on omat edut ja haitat. Tietenkin ne auttavat sinua sulkemaan sopimuksen, mutta myös ottamaan hyvän palkkion siitä, mitä he tekevät. Puhumattakaan, ne lisäävät toisen monimutkaisuuden koko talon ostoprosessiin. 

Mutta miten blockchain-tekniikka ratkaisee kiinteistöjen ongelmat?

Se tekee sen tarjoamalla avoimuutta, poistamalla välittäjiä, lisäämällä todennettavuutta ja vähentämällä kustannuksia. Koska blockchain tarjoaa luotettavan ja läpinäkyvän alustan, välittäjiä ei tarvita, koska kaikki on avointa sekä ostajalle että myyjälle. Ominaisuudet voidaan rekisteröidä myös digitaalisesti lisäämällä todennettavuus kiinteistöön, mukaan lukien sen omistaja. 

Joten, jos menit ostamaan kiinteistön alustan tai markkinapaikan kautta, joka toimii blockchain-alustalla, sinun on valittava kiinteistö ja ostettava se ilman paljon miettimistä.

Alusta huolehtii kaikesta muusta, mukaan lukien lainojen lisääminen ja omistuksen käsittely älykkäiden sopimusten kautta. Älykäs sopimus on tapa automatisoida sopimuksen näkökohdat, kuten omistusoikeuden siirtäminen ostajalle, kun koko lainasumma on maksettu. Älykkäät sopimukset voidaan koodata sisältämään erityisehdot. Se on periaatteessa oikeudellinen asiakirja koodina.

On monia yrityksiä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa. Joitakin merkittävimpiä ovat PropertyClub, HallitseGO, ja RealBlocks.

Energia

Kun puhumme energiasta, se tarkoittaa energiaa, joka on tuotettu eri tavoin, kuten hiilestä, tuulesta tai auringosta. Sähkö on yksi energian ydinmuodoista, joka käyttää lähes kaikkea ympärillämme olevaa. Energiasektorilla on tapahtunut radikaaleja muutoksia kahden tai kolmen viime vuosikymmenen aikana. Kuitenkin tavoite on rajallinen ja on ongelmia, jotka on ratkaistava.

Tärkein syy siihen, miksi energia-ala ei kykene ratkaisemaan ongelmia, on se, että se on keskitetty. Keskeisiä ongelmia ovat tavoittamattomuus, vähemmän kestävyyttä ja läpinäkyvyys. 

Kaikki nämä muuttuvat blockchain-tekniikalla, koska se parantaa tonnia käyttötapauksia, mukaan lukien sähkön tukkukauppa, vertaisverkkokauppa ja niin edelleen!

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat tuottaa energiaa ja liittää sen avoimeen verkkoon, jota muut voivat käyttää. Idea on hämmästyttävä, koska se poistaa keskittämisen ja antaa energian päästä maailman osiin, joissa yrityksillä ei ole kannattavaa luoda infrastruktuuria. Vertaisverkkokauppa voidaan automatisoida älykkäillä sopimuksilla. 

Ruudukko+ on yksi niistä energiayhtiöistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa energian tukkumyynnin, myös vertaisverkkokaupan, mahdollistamiseksi.

Me 101Blockchainsissa keskustelimme myös Energy Friendly Solutions, S.A: n toimitusjohtajan, Oscars Odinin kanssa. Haastattelussa hän puhui luomisesta, kuinka blockchain-tekniikka voi rikkoa energia-alan monopolin, ja vertaisvaihdon käytöstä. Hän puhuu kuinka IoT-laitteet voidaan yhdistää toisiinsa tarjoten jäljitettävyyden, läpinäkyvyyden ja luottamuksen koko verkkoon. He haluavat muuttaa energiasektoria innovatiivisella tekniikallaan. Jos haluat tietää enemmän, suosittelemme tarkistamaan yhteisön valokeilan haastattelun.

https://www.youtube.com/watch?v=YGsi0OKe360

Media

Viimeinen liiketoiminta, jota käytetään blockchain-tekniikassa, joka vaikuttaa keskustelemme, on media-ala. Se on yksi niistä aloista, jotka kehittyvät jatkuvasti alueen sosioekonomisista olosuhteista riippuen. Esimerkiksi Kiinassa on tiukka tiedotusvälineiden valvonta, mikä voi johtaa hallittuun mediaan ja vapauteen.

Näin ei kuitenkaan ole jokaisessa maassa. Ilmaisen median mukana tulee paljon muita ongelmia, kuten IP-loukkaukset, keskitetty sisältö ja kaupallistamisongelmat.

Toinen ongelma, josta monet käyttäjät kärsivät, on kyvyttömyys valita valitsema alustan. Joten, jos olet sisällöntuottaja ja haluat tavoittaa mahdollisimman monen ihmisen, sinun on valittava siellä olevat suositut sisältöalustat. Tämä ei rajoita vain saamiasi yleisöjä, vaan myös rahaa, jonka ansaitset sisällöstäsi, kun alustat leikkaavat hyvän summan palveluista maksuina. Sisällöntuottajille tämä ei ole win-win-tilanne.

Esimerkki

YouTube on erinomainen esimerkki sisältömonopolista. Aluksi he onnistuivat keräämään tonnia sisältöä tarjoamalla hyviä sisällöntuottorahoja alustan sisällöntuottajille. Ajan myötä he tekivät kaiken tiukaksi tarjoamalla vähemmän arvoa sisällöntuottajille. Niiden algoritmi oli myös kyseenalainen, koska se suosii tietyntyyppistä sisältöä kuin muut. Ongelman ytimessä on keskittäminen.

Hajautettu lähestymistapa, joka käyttää lohkoketjutekniikkaa, on uraauurtava tiedotusvälineissä, koska se ratkaisee suurimman osan ongelmista. Sisällöntuottaja voi julkaista sisällönsä hajautetulla alustalla, jossa myöskään ei ole rajoituksia. Niiden sisällön jakamisesta verkkoon ei myöskään peritä alennusta. Lopuksi jokainen sisältö sisältää koodeja, joita voidaan käyttää IP-loukkausten selvittämiseen.

Joten, jos joku tekee IP-rikkomuksen, järjestelmä voi havaita sen itse ja ryhtyä toimiin älykkäiden sopimusten määritelmien perusteella.

Spotify pyrkii käyttämään blockchain-tekniikkaa paremman suhteen luomiseksi käyttäjän ja tekijöiden välille.

Käyttää Blockchain Technology for Enterprise -sovellusta

Nyt kun olemme ymmärtäneet, kuinka blockchain-tekniikka hyödyttää liiketoimintaa, voimme tarkastella yrityksiä. Vaikka yritykset ovat jonkinlainen liike, ne määritellään enimmäkseen yrityksiksi, joiden kohdeyleisö ja laajuus ovat suuret.

Joten jos olet osa yritystä, joka ratkaisee miljoonien käyttäjien ongelmat, tämän osan lukeminen voi auttaa sinua.

Tällä hetkellä blockchain on edelleen lapsenkengissään. Se on kuitenkin passiivista kehitystä useilla tahoilla ympäri maailmaa. Hyperledger on yksi tärkeimmistä esimerkkeistä blockchain-kehityksestä ympäri maailmaa. Se on avoimen lähdekoodin sateenvarjoprojekti, joka koostuu työkaluista, kehyksistä ja kirjastoista yrityksille, jotka voivat rakentaa ja tutkia ratkaisuja blockchain-tekniikan ympärille.

Sivustolla 101Blockchains.com olemme tarkastelleet Hyperledgeriä perusteellisesti. Joten, jos haluat oppia lisää siitä, tutustu alla oleviin artikkeleihin.

  • Analyytikkonurkka: Mikä on Hyperledger?
  • Hyperledger Fabric 2.0: Uuden sukupolven lohkoketju
  • Hyperledger-kankaan käyttötapaukset ja tapaustutkimukset

Olemme myös käsitelleet yrityksen blockchain-tekniikan käyttötarkoituksia, 10+ Must Know Enterprise Blockchain -käyttötapausta, joissa keskusteltiin must block -ketjujen käyttötapauksista.

Pankki ja rahoitus

Rahoitussektori on johtava sektori blockchain-tekniikan toteuttamisessa. Quorum on yksi yrityksen blockchain-kehyksistä, joka tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden hyödyntää blockchainia. 

Pankki- ja rahoitusalalla meillä on hajautettu rahoitus (DeFi), joka on muutoksen ydin. DeFi on avoimen lähdekoodin liike, joka muuttaa dramaattisesti taloudellisten sovellusten toimintaa hajautetussa arkkitehtuurissa. Ytimessä ei ole keskittämistä, joka karsisi varojen väärinkäytön tärkeimmät ongelmat. Ethereum on avainlohkoketjualusta, jota käytetään DeFi-sovellusten luomiseen. 

Sen lisäksi pankit voivat myös toteuttaa blockchain-tekniikkaa pankkiprosessinsa parantamiseksi. He voivat automatisoida sen tarjoamaan saumattoman kokemuksen loppukäyttäjille.

Lopuksi näemme myös lohkoketjun vaikutukset siihen, miten varoja tai arvoa voidaan siirtää ympäri maailmaa ilman keskitetyn yksikön tarvetta. 

Ruokateollisuus

Elintarviketeollisuus tarvitsee kipeästi muutosta. Ruoasta saamme energiaa, ja hyvän ruoan syöminen voi tarkoittaa parempaa terveyttä kaikille. Näin ei kuitenkaan ole päivittäisen ruokamme suhteen. Elintarvikkeissa voi olla saastumista, jota emme tiedä. Tämä ei ole turvallista.

Elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi koko toimitusketjun on oltava läpinäkyvä elintarvikkeiden laadun ja kunnon suhteen. Blockchainilla tämä voi tapahtua. 

Ruokarasiat voidaan tunnistaa yksilöllisesti lohkoketjussa kaikilla tarvittavilla antureilla. Joten jos ruoan laatu heikkenee, anturi voi tunnistaa ongelman ja lähettää viestin prosessorille. He voivat päättää korvata sen tai hävittää sen kokonaan.

Kuhunkin elintarvikkeeseen lisätty yksilöllinen tunniste tarkoittaa myös sitä, että sen ostava henkilö voi tarkistaa elintarvikkeen alkuperän ja reitin julkisen tietoalustan avulla. 

Jälleenmyynti

Vähittäiskauppa voi hyötyä myös blockchain-tekniikasta. Kun kyseessä on vähittäiskauppa, se kattaa paljon erityyppisiä yrityksiä, mukaan lukien ruoka-, kangas- tai elektroniikkaliikkeet. Olemme jo keskustelleet siitä, miten blockchain-tekniikka voi muuttaa elintarviketeollisuutta tarjoamalla elintarviketurvallisuuden seuraamalla tarkasti ruoan koko elinkaarta – alusta loppuun. 

Mutta entä muut vähittäiskaupan ratkaisut? He voivat myös käyttää blockchain-tekniikkaa seuratakseen sen toimitusketjua ja tehden siitä mahdollisimman tehokkaan. Läpinäkyvyys muuttuu peleissä, joissa vähittäiskaupan yritykset voivat tarjota parempaa palvelua. Asiakkaat voivat myös luottaa jälleenmyyjiin paremmin, koska he voivat tarkistaa tiedot itse julkisten portaalien kautta. 

Autot

Autoteollisuus on saamassa lisää vauhtia henkilökohtaisten ajoneuvojen lisääntyneen kysynnän myötä. Kun itse ajavat autot tuntevat enemmän näkyvyyttä teillä, on tavallista nähdä tekniikkaa leivottua tulevissa autoissa. Ja blockchain-tekniikalla voi olla ratkaiseva rooli autoteollisuuden saavuttamisessa virstanpylvääseen.

Blockchain-tekniikan avulla sisäänrakennetut anturit voivat paitsi kaapata tietoja myös tallentaa ja jakaa ne turvallisesti ja läpinäkyvästi valtuutetuille yksiköille. Ne lisäävät luottamusta ja yhteistyötä ekosysteemiin osallistuvien osapuolten välillä, mukaan lukien kuluttajat, ajoneuvot ja yritykset.

Autojen johtajat hyväksyvät myös, että blockchain-tekniikalla voi olla vaikutuksensa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Julkiset palvelut

Kaikki hallitukset eivät ole joustavia innovaatioiden omaksumisessa. Mutta on monia, jotka ymmärtävät ja nauttivat mahdollisuudesta, jota blockchain-tekniikka tarjoaa. 

Yksi näistä hallituksista sisältää Dubain. Heidän tavoitteensa tehdä Dubaissa maailman ensimmäinen kaupunki, joka on täysin powered by blockchain vuoteen 2021 mennessä, on yksi tärkeimmistä esimerkeistä siitä, kuinka blockchainin integrointi on välttämätöntä kaikkien menestymisen kannalta.

Sveitsi on toinen maa, joka nauttii blockchain-tekniikan tarjoamasta. Ne ovat kaikkein salauksen ja blockchain-ystävällisin maa, jossa verolakeja on rento ja vieraanvarainen. Ne tukevat myös innovaatioita, koska ne mahdollistavat joukkorahoituksen jopa 1,05 miljoonaan dollariin aloittelijoille ilman tarvetta kuulua sääntelylakien alaisuuteen.

Jokainen hallitus voi käyttää blockchain-tekniikkaa prosessinsa muuttamiseen. Käyttämällä blockchainia he voivat tehdä prosesseistaan ​​läpinäkyviä ja yleisöllä on parempi käsitys hallitustensa toiminnasta. Paitsi että monet hallitukset voivat myös päättää käyttää blockchain-tekniikkaa äänestysjärjestelmänsä tehostamiseksi, mikä tuo prosessin täydellisen avoimuuden.

Vakuutus

Vakuutus on elintärkeää yhteiskuntamme moitteettomalle toiminnalle. Lähes jokainen sektori tai henkilö tarvitsee vakuutuksen elääkseen elämänsä huolimatta suunnitelmattomista tapahtumista, jotka vaikuttavat heidän terveyteensä, vaurauteensa ja älylliseen kykyynsä.

Vakuutusten maailmanmarkkinoiden muuttuessa nopeasti, se on ainoa aika, kun blockchain-tekniikan käyttöönotto lisääntyy vakuutusyhtiöiden keskuudessa. Itse asiassa voimme jo nähdä organisaatioiden omaksuvan hajautettua kirjanpitotekniikkaa. Accenturen vuonna 2019 tekemässä kyselyssä 80% avainhenkilöistä kertoi organisaationsa käyttävän hajautettua kirjanpitotekniikkaa yhdessä tai toisessa muodossa.

Joten miten blockchain-tekniikka hyödyttää vakuutusta? No, se tekee sen parantamalla selkeyttä, läpinäkyvyyttä ja muuttumattomuutta koko järjestelmälle. Kun kaikki on blockchain-verkossa, vakuutuksenantajat voivat saada vakuutuksensa käsiteltäviksi muutamassa minuutissa. Vakuutusala voi myös hyötyä siitä, koska se poistaa järjestelmän petokset automatisoimalla suurimman osan vakuutusraportointiparametreista.

Esimerkiksi nykyaikainen auto, jossa on anturit, voi ilmoittaa onnettomuudesta suoraan vakuutukselle reaaliaikaisella datalla, joka tarjoaa aitouden koko tapaukselle. Kun tiedot on vastaanotettu, vakuutusyhtiö voi sitten käsitellä vakuutuksen tarvitsematta tuhlata aikaa. Näin sekä vakuutuksenantajat että vakuutusyhtiöt hyötyvät koko prosessista.

On monia yrityksiä, jotka pyrkivät aktiivisesti integroimaan blockchain-tekniikan vakuutusorganisaatioonsa. Etherisc on yksi niistä yrityksistä, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin kehitysalustaa hajautetuille vakuutussovelluksille.

Reaalimaailman käyttötapaukset

Tähän mennessä sinulla voi olla selkeä käsitys blockchain-tekniikan käytöstä. Mutta jos olet joku, joka ei ole teknisesti taitava ja sinulla ei ole aavistustakaan kuinka blockchain muuttaa elämääsi, niin tämä osa on sinua varten. Voit myös ottaa tämän muina käyttötarkoituksina blockchain-tekniikkaan.

Hyvä uutinen on, että olemme jo käsitelleet todellisen lohkoketjutekniikan käyttötapauksia yksityiskohtaisessa viestissämme täällä: Reaalimaailman lohkoketjun käyttötapaukset – 46 lohkoketjusovellusta

Keskustelemme siellä kiehtovista tosielämän käyttötapauksista monilla aloilla, kuten terveydenhuolto, vähittäiskauppa, varastointi, kiinteistöt jne..

Jos luet tätä artikkelia, sinun on käytettävä verkkoselainta. Ja Web-selain on jo olemassa, urhea, joka käyttää blockchain-tekniikkaa yksityisyyden parantamiseksi ja antaa käyttäjälle vallan jakaa henkilötietojaan yrityksille. 

Sen lisäksi on SimplyVital Health, terveydenhuollon ratkaisu, jonka tarkoituksena on tarjota terveydenhuollon asiantuntijoille, tarjoajille ja asiakkaille tapa yhdistää ja jakaa tietoa blockchain-tekniikan avulla.

Käyttää blockchain-tekniikkaa hallituksessa

Olemme pitäneet tämän osan hallinnan estoketjuteknologian käyttöön. Olemme jo keskustelleet lyhyesti blockchain-tekniikoiden vaikutuksesta hallitukseen. 

On olemassa useita käyttötapauksia, jotka sisältävät seuraavat.

  • Identiteetin hallinta: Hallitukset voivat käyttää blockchain-tekniikkaa toteuttaakseen oikean identiteetinhallintaratkaisun väestölleen. Tämä on paljon parempi kuin tunnistamisen tarjoaminen keskitetysti, koska lähestymistapa on hajautettu ja avoin. Yleisö voi myös käyttää järjestelmää saadakseen varmennuksen missä tahansa, ilman tarvetta kantaa asiakirjoja. He tarvitsevat vain julkisen avaimen vahvistaakseen henkilöllisyydenhallinta-alustan tai -sovelluksen.Tietueiden hallinta: Aivan kuten henkilöllisyyden hallinta, hallitukset voivat myös luoda ennätyshallinnan, joka toimii blockchain-tekniikan päällä. Näin ihmiset voivat tallentaa asiakirjoja blockchain-verkkoon huolimatta siitä, että joku muu katoaa tai kopioi ne. He voivat käyttää sitä liikkeellä ja heillä on aina parempia tapoja selviytyä alueellisesta laista.
  • Äänestys: Äänestäminen on aina ollut haastava prosessi jokaiselle hallitukselle. Blockchainin avulla asiat voivat muuttua, kun hallitukset voivat vihdoin suorittaa avoimen prosessin äänestykseen blockchain-tekniikalla. Tämä tukee myös äänestykseen liittyviä salaliittoteorioita ja antaa yleisölle selkeän näkökulman tapahtumiin.
  • Verot: Hallitukset voivat myös käsitellä veroja hajautetun alustan kautta, joka tarjoaa ilmaisia ​​veronmaksupalveluja kaikille.

Yritykset, jotka toteuttavat aktiivisesti Blockchain-tekniikkaa

Monet yritykset toteuttavat aktiivisesti blockchain-tekniikkaa. Tässä osiossa tarkastellaan muutamia yrityksiä, jotka toteuttavat aktiivisesti tai investoivat blockchainiin.

Pankista ja rahoituksesta löydät yrityksiä, kuten Visa, HSBC, Barclays ja muut, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa. Jos näet terveydenhuoltoa, on pelaajia, kuten FDA, Pfizer ja DHL Express. Viestissämme, mitkä yritykset käyttävät Blockchain-tekniikkaa?, Luetelimme suurimman osan näistä yrityksistä. Voit saada vilauksen katsomalla alla olevaa kuvaa.

On myös yrityksiä, jotka sijoittavat blockchainiin. Näiden yritysten motiivi on kehittää blockchain-tekniikkaa joko rakentamalla työkaluja, kirjastoja ja kehyksiä. Sitten meillä on yrityksiä, jotka sijoittavat startup-yrityksiin auttaakseen heitä saavuttamaan tavoitteensa voittojen vastineeksi.

Voit tarkistaa koko luettelon blockchainiin sijoittavista yrityksistä täältä: Blockchainiin sijoittavat yritykset.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät yli 20 käyttöömme blockchain-tekniikkaan, jotka sinun pitäisi tietää. Kuten näette, käsittelimme melkein kaikki käyttötapauksen näkökohdat, mukaan lukien yritykset, yritykset, hallitukset ja niin edelleen.

Joten mitä mieltä olet blockchain-tekniikasta? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map