3 syytä miksi sinun pitäisi ostaa vähintään 1 Bitcoinilla

Jos olet ollut sivussa, älä huoli .. Et ole ainoa.

Itse asiassa olet jo pakkauksen edellä vain lukemalla tämän artikkelin ja olet tehnyt älykkään päätöksen jättää huomiotta valtavirran media, joka levittää pelkoa ja epävarmuutta kryptovaluuttamarkkinoilla.

Tässä on 3 syytä, miksi sinun pitäisi ostaa vähintään yksi Bitcoin ja tulla 1% maailman väestöstä omistamaan tämä vallankumouksellinen omaisuus.

1. Bitcoinin niukkuustekijä

Jotta jokin olisi arvokasta, sen on oltava niukkaa, mikä tarkoittaa, että sillä on rajallinen tarjonta. Jalometallit, antiikki, lyödyt kolikot ja baseball-kortit ovat arvokkaita, koska niitä on niukasti. Digitaaliset esineet, kuten valokuvat, elokuvat ja musiikki, eivät kuitenkaan ole lainkaan niukkoja. Tästä on poikkeus.

Bitcoinin tapauksessa sillä on asetettu yläraja 21 miljoonaa.

Noin 17 miljoonaa bitcoinia on louhittu viimeisten 10 vuoden aikana sen olemassaolosta. 21 miljoonan ylärajan saavuttaminen tapahtuu vasta noin vuonna 2140. Tämä ei tarkoita, että sinulla on 121 vuotta aikaa ostaa Bitcoin.

bitcoinin niukkuus

Sukelletaan vähän syvemmälle.

Satoshi Nakamoto, salaperäinen Bitcoinin luoja suunnitteli sen siten, että ajan myötä louhitun Bitcoinin määrä vähenee, kun kaivostoiminnan vaikeus kasvaa. Ensimmäisten louhittujen 210 000 lohkon kaivostyöläiset palkittiin 50 uudella Bitcoinilla lohkoa kohden. Vuonna 2012 tämä määrä puolittui 25 bitcoiniin, jotka palkittiin lohkoa kohden, ja puolittui jälleen 12,5 bitcoiniin vuonna 2016.

Seuraava puolittuminen tapahtuu vuoden 2020 puolivälissä. Joten mitä se tarkoittaa? Jokainen puolittaminen lisää lisääntyvää niukkuutta, kun louhittavien bitcoinien määrä vähenee.

Niukkuus on tärkeä periaate arvon ja sijoittamisen suhteen. Kun seuraava puolittuminen lähestyy nopeasti, Bitcoinin kysyntä kasvaa.

Mutta mikä erottaa Bitcoinin muista varoista niukkuustekijällä, kuten jalometallit? Se on hyöty maksujärjestelmänä, jonka voimme odottaa tulleen laajalti omaksutuksi, jolloin kysyntä (ja arvo) kasvaa korkeammalla kuin fiat-valuutalla.

2. Bitcoinin käyttöönoton kasvu

Tämän uuden omaisuusluokan yleistyminen on nousussa viimeaikaisesta hintakorjauksesta huolimatta. Bitcoinilla on korkein käyttöönottoprosentti verrattuna muihin kryptovaluuttoihin, mikä tarjoaa luottamusta ja uskottavuutta.

Bitcoinin käyttöönottoprosentti kasvaa vaikuttavalla nopeudella. Vuonna 2013 Bitcoinia hyväksyi 1789 kauppiasta ja sitten joulukuussa 2018 globaalisti 14346 Bitcoinia. Tämä on 700 prosentin nousu – mikä osoittaa, että adoptio kasvaa jatkuvasti ja tulee jatkamaan kasvuaan koko vuoden ajan.

Yhä useammat ihmiset haluavat käyttää digitaalisia valuuttoja päivittäisissä ostoksissaan. Se tulee helpommaksi, kun tuhannet globaalit organisaatiot alkavat kohdistaa resursseja blockchain-tekniikan tutkimiseen selvittääkseen, miten se voi vaikuttaa myönteisesti jo menestyviin yrityksiin.

Jotkut maailman suosituimmista yrityksistä hyväksyvät nyt Bitcoin-maksut, kuten Wikipedia, Microsoft ja Expedia.

Lukea: 18 suurta yritystä, jotka hyväksyvät Bitcoinin maksuna

Sitten on Facebook. Online-sosiaalisen median ja sosiaalisen verkostoitumisen palvelujätti paljasti tietoja uudesta kryptovaluutastaan, koodinimeltään Vaaka. Tämä voi olla yllätys, kun otetaan huomioon, että Facebook kielsi kaikki kryptovaluuttaan liittyvät mainokset hieman yli vuosi sitten .. Mietin miksi?

Näiden suurten yritysten valtavirtaistaminen on merkki siitä, että blockchainista on tulossa massiivinen. Kuten dot com -buumi, vaikutus päivittäiseen elämäämme on merkittävä.

Tämä tukee trendinäkymää, jonka mukaan Bitcoin (ja muut kryptovaluutat) ovat olennainen osa tulevaa globaalia liiketoimintaa. Bitcoinin omistaminen nyt ennen joukkojen käyttöönottoa on älykäs päätös.

Vierailla Kolikkokartta nähdäksesi lähelläsi olevien myymälöiden tai pankkiautomaattien lämpökartan, hyväksy Bitcoin ympäri maailmaa.

kolikkokartta

3. Iso raha on vielä tulossa

Suuret institutionaaliset ryhmät ovat osallistuneet cryptocurrency-kilpailuun Bloombergin mukaan. Se on ollut raportoitu että suuret ostajat, kuten hedge-rahastot, ovat jatkuvasti ostaneet yli 100 000 000 dollarin arvosta digitaalisia kolikoita yksityisillä liiketoimilla.

“Odota, kunnes institutionaaliset sijoittajat omaksuvat salauksen” on pitkään ollut digitaalisen valuutan harrastajien räikeä huuto, mutta tämä on liian myöhäistä useimmille sijoittajille.

Esimerkiksi, Goldman Sachsista on tullut ensimmäinen investointipankki, joka tarjoaa asiakkailleen bitcoin-kaupankäyntituotetta. Joten todennäköisesti tästä suuntauksesta tulee todellinen trendi vuonna 2019.

Wall Streetin salaus

Viime vuonna, Uskollisuus, Nasdaq ja Intercontinental Exchange (ICE) ilmoittivat suunnitelmistaan ​​käynnistää kryptovaluuttakauppaa institutionaalisille sijoittajille vuonna 2019. Fidelity on yksi maailman suurimmista varainhoitajista, jonka rahastot ovat 2,6 tonnia. käynnistää salaustuotteet.

Mikä merkittävintä, ICE: n uuden hankkeen “Bakkt” odotetaan tuovan lisää Wall Streetin yrityksiä kaupankäyntiin Bitcoinilla. Suunniteltu säännelty omaisuuserien kaupankäyntialusta käynnistyy Bitcoin-johdannaisilla ja kryptovaluutan säilytyspalvelulla. Lisäksi aikoo ottaa käyttöön kauppiaiden maksupalvelut lähitulevaisuudessa.

Bakkt on myös päässyt pääomasopimukseen Starbucks mikä sallii Bitcoinin käytön juomien ostamiseen myymälöistään.

Taloussäännösten käyttöönoton jälkeen tulvaportit avautuvat. Raha virtaa biljoonan dollarin markkinoilta Bitcoiniin, joka nousee arvoonsa kaikkien aikojen korkeimpien ennätysten kirjaamiseksi.

Johtopäätös: Älä missaa Bitcoinin ostamista

Toivottavasti sinulla on nyt parempi syy ostaa vähintään yksi Bitcoin. Jos et ole täällä, on muutama syy ostaa BTC: tä:

  • Tekniikka on vallankumouksellinen (ilmeinen)
  • Tarjonta on rajallinen ja hinnat nousevat vuonna 2019
  • Suuret yritykset jatkavat kryptomaksujärjestelmien kehittämistä
  • Lohkoketjutila on vielä nuori (ts. Ennen vuotta 1999 dot com infancy)

Jos et ole varma siitä, mistä ja miten voit ostaa Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja, olemme koonneet helposti luettavan oppaan maailman parhaista salausvaihdoista.

Lisää ehdotettuja lukemia:

  • 3 parasta salauskarttasivustoa Altcoin-kauppiaille
  • Paras salauksen vipuvaikutteinen pörssi verrattuna
  • Miksi menettän rahaa Bitmexillä? Vältä näitä 5 virhettä
  • OKEx-arvostelu: turvallisuuden arvioiminen & Luotettava?
  • Parhaat laitteistolompakot Bitcoinisi tallentamiseen
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map