Bitcoin-huijaukset, joita on vältettävä vuonna 2021

Bitcoin ja koko kryptovaluuttamarkkinat ovat käyneet läpi meteorisen nousun viime vuosina ja sen mukana myös Bitcoin-huijarit. Bitcoinin nouseva hinta ja markkina-arvo houkuttelevat uusia sijoittajia, jotka ovat tulleet markkinoille toivossa nopeaa pörssiä.

He eivät ehkä ymmärrä täysin tekniikkaa, mutta he ovat lukeneet tarinoita tajuista sijoittajista, jotka muuttivat muutaman tuhannen dollarin miljooniksi ja ovat nytBitcoin-miljonäärejä”.

Bitcoin-huijaukset ovat tietoisia

Mahdollisuus ansaita rahaa verkossa sekoittaen ahneuteen tuo esiin ihmisluonnon huonot puolet. Vaikka kryptovaluuttamarkkinat kuvataan usein riskialttiiksi, petollisiksi ja rikollisjärjestöjen käyttämiksi. Tosiasia on, että missä tahansa on ahneutta, siellä tapahtuu verkkohuijauksia.

Jos voimme havaita selkeät merkit, sijoittajat voivat välttää nämä huijaukset ja suojata salausvaransa. Seuraavat 5 Bitcoin-huijausta ovat yleisimpiä vältettäviä.

# 1 – Fake Bitcoin Exchanges -huijaukset

Bitcoinin hypeessä on monia käyttäjiä, jotka ovat epäileviä ja vierailevat väärennetyissä pörsseissä kiireessä ostaa Bitcoinia.

Samoin kuin tietojenkalastelu, nämä huijaussivustot voivat näyttää hyvältä salakirjoitukselta. Nämä verkkosivustot ovat kuitenkin vain harhaa varastaa henkilöstötietosi.

Huijausvaihdoissa käytetään houkuttelevaa mainosmateriaalia, joka näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Näitä ovat tarjoukset ilmoittautua lunastamaan palkkio vain rajoitetuksi ajaksi, ylimääräinen bonus, jos talletat suuria summia, tai lupa kertoa alkuinvestointisi muutamassa kuukaudessa.

Väärennetyt Bitcoin-pörssit veloittavat tyypillisesti epätavallisen korkeat maksut, vaikeuttavat varojen nostamista tai vain varastavat rahasi yhdessä eikä koskaan tule kuulemaan uudestaan..

Tapaustutkimus: Tuore esimerkki oli Etelä-Koreassa, jossa valtion virkamiehet paljastivat väärennetyn puhelun BitKRX. He huijaivat viattomia asiakkaita asettamalla itsensä lailliseksi pörssiksi markkinoimalla itseään KRX: n, Etelä-Korean suurimman finanssikaupan alustan, haarana..

Muista myös vaihtaa hienojen älypuhelinsovellusten kanssa. Nämä voivat olla melko hienostuneita, mutta voivat olla Bitcoin-petoksia. Pohjimmiltaan he voivat varastaa puhelimesi tietoja, kuten kirjautumistiedot todelliseen pörssiisi.

On ollut tunnettua tapausta, jossa nämä sovellukset on ladattu laillisista sovelluskaupoista, kuten Google Play.

Kuinka välttää väärennettyä Bitcoin-vaihtoa Huijauksia

 • Pidä kiinni suosituista, tunnetuista, laillisista Bitcoin-pörsseistä, kuten Coinbase, Binance ja Bitit.
 • Lisää kirjanmerkki vaihtoon selaimessasi ja käytä sitä aina
 • Tutki perusteellisesti vaihto ennen tilin rekisteröintiä
 • Ole ahkera mainosmateriaalilla, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta
 • Älä paine rekisteröityä pörssiin saadaksesi erikoistarjouksia

# 2 – Haittaohjelma ohjelmistolompakoissa

Haittaohjelma on jo pitkään ollut suosikki huijareiden keskuudessa. Käyttäjät, jotka lataavat ohjelmistoja, kuten Bitcoin-ohjelmistolompakot, voivat sisältää haitallisia haittaohjelmia. Nämä voivat olla hieman vaikeampia tunnistaa.

Kun haittaohjelma tartuttaa tietokoneesi, se saa pääsyn ohjelmistolompakkoosi ja tyhjentää tilisi, valvoo salausvaluuttaosoitteiden ja salasanan leikepöydää tai varastaa vain yksityiset avaimesi.

Walware on yleinen huijausmenetelmä verkossa

Kuinka välttää haittaohjelmia ohjelmistolompakoissa

 • Osta ja käytä luotettavaa ja hyvämaineista laitteiston lompakko tallentaa kaikki salausvaluuttasi varat
 • ÄLÄ osta laitteistolompakkoa luvattomilta jälleenmyyjiltä
 • ÄLÄ lataa mitään Bitcoin-lompakkoa App Storesta
 • Varmista, että verkkosivustolla on riippulukko, ja napsauta sitä varmistaaksesi, että organisaation nimen tiedot vastaavat verkkosivuston kuvausta
 • Käytä ExpressVPN: ää tai NordVPN: ää salaamaan kaikki liikenteesi, mukaan lukien etsimäsi URL-osoitteet ja suojaamaan henkilöllisyyttäsi
 • Varmista, että virustarkistimesi on ajan tasalla

NordVPN.com

# 3 – Huijausyritykset, jotka lupaavat korkeampaa tuottoa

Olet ehkä kuullut näistä yrityksistä aiemmin, koska se on hyvin julkistettu. Nämä huijausyritykset “käyvät kauppaa” rahallasi kryptovaluuttamarkkinoilla ja lupaavat kiinteän prosentin

ikätuotto, joka on selvästi keskimääräistä sijoitusta korkeampi.

Vaikka se saattaa kuulostaa aluksi houkuttelevalta, näitä rikastumisen nopeita salaussivustoja (tai kolikoita) tulisi välttää ja ne ovat yleensä ponzi- tai pyramidijärjestelmiä.

Uusia tulokkaita houkutellaan mahdollisuuteen kertoa alkuinvestoinnit määritellyn ajanjakson aikana, esimerkiksi 12 tai 18 kuukauden kuluessa.

Tapaustutkimus: Nyt kuuluisa esimerkki oli Bitconnect mikä veti salauksen suurimman huijauksen historiassa. Yritys ansaitsi sijoittajille jopa 40 prosentin kokonaistuoton kuukaudessa – mitä enemmän rahaa talletat, sitä suurempia ja nopeammia voittoja voit ansaita.

Kuva, jota BitConnect käyttää selittääkseen sen järjestelmän toimintaa

Kaikki saattaa tuntua aluksi hyvältä. Tasapaino alkaa kasvaa ja herättää jännitystä. On vaikea uskoa, että se voi olla petos, jos he maksavat sinulle oikein?

Mutta kun yrität nostaa voittoja, siellä on aina komplikaatio.

Huijarit ottavat yhteyttä ja vakuuttavat sinut tallettamaan enemmän varoja tuoton lisäämiseksi. Kun 12 tai 18 kuukautta on kulunut, on liian myöhäistä ja vaikeasti ansaittu salaus on kadonnut.

Kuinka välttää yrityksiä, jotka lupaavat korkeampaa tuottoa

 • Älä vaivaudu etsimään asioita, kuten “miten tehdä Bitcoin ilmaiseksi” tai vastaavia projekteja
 • Luota suolistoon. Jos se kuulostaa hyvältä olla totta, se ei yleensä ole
 • Älä koskaan anna sinulle Bitcoinia tai yksityisiä avaimia vaihtoon, joka “vaihtaa” sen sinulle

# 4 – Tietojenkalastelu

Saatat jo tietää luettelon ensimmäisestä huijauksesta työpaikallasi. Yleinen tapa kohdistaa käyttäjiin sosiaalisen suunnittelun avulla on ei-toivottu sähköposti, joka näyttää lailliselta.

Sähköposti saattaa näyttää olevan luotetulta organisaatiolta, kuten pankilta, tai tässä tapauksessa kryptovaluutanvaihdolta tai ohjelmistolompakolta.

Sähköposti sisältää usein linkin toiselle verkkosivustolle, joka näyttää melkein identtiseltä tavallisella käyntisi vaihto- tai ohjelmistolompakkosivulla.

Valitettavasti tämä on kaikki peite kirjautumistietojesi saamiseksi.

Kuinka välttää tietojenkalasteluhuijauksia

 • Älä koskaan avaa epäilyttävältä näyttävää sähköpostia luotettavalta taholta, kuten pankistasi tai kryptovaluutanvaihdostasi
 • Varmista, että tarkistat URL-osoitteen aina uudelleen, jotta vierailet varsinaisella verkkosivustolla
 • Älä napsauta sinulle sähköpostitse lähetettyjä epäilyttäviä linkkejä
 • Älä koskaan luovuta yksityistä avainta kenellekään, mukaan lukien vaihdot
 • Lisää kirjanmerkkeihin todellinen ohjelmistolompakon osoitteen vaihto ja käytä sitä aina verkkosivustolla vierailuun
 • Varmista, että verkkosivustolla on riippulukko, ja napsauta sitä varmistaaksesi, että organisaation nimen tiedot vastaavat verkkosivuston kuvausta
 • Käytä ExpressVPN: ää tai NordVPN: ää salaamaan kaikki liikenteesi, mukaan lukien etsimäsi URL-osoitteet ja suojaamaan henkilöllisyyttäsi
 • Varmista, että virustarkistimesi on ajan tasalla
 • Osta laitteistolompakko ja jätä Bitcoin ‘offline-tilaan’

Tässä on muutama asiaankuuluva artikkeli, jotka sinun tulisi lukea seuraavaksi:

 • Kraken vs Gemini: Salausvaihtovertailu 2021
 • Coinmama-arvostelu: Bitcoin, kaupankäynti & Palkkiot
 • StealthEX-arvostelu: Salaus, pikavaihto & Palkkiot
 • Tokenize-arvostelu: Vaihto-ominaisuudet, palkkiot & Lisää
 • Exocrow-arvostelu: Onko se turvallista & Kunnollinen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me