Aloittelijan opas: Mikä on Cardano Cryptocurrency?

Cardano-salausvaluutta on kolmannen sukupolven hajautettu hajautettu tietojenkäsittelyalusta, joka keskittyy Ada-kryptovaluutan lohkoketjuun. 29. syyskuuta 2017 lanseeratun Cardanon tavoitteena on kehittää älykäs sopimusalusta, joka keskittyy tarjoamaan edistyneempiä ominaisuuksia kuin mikään muu markkinoiden protokolla. Cardano erottuu kryptovaluuttojen valtamerestä, koska sen kehitys ei perustunut yksinomaan valkoiseen kirjaan, vaan tieteellisen filosofian kehityksen seurauksena. Sitä käsittelee aktiivisesti kansainvälinen insinöörien ja tutkijoiden tiimi.

Cordanon säätiö

Samanlainen Ethereum protokolla, se tarjoaa lisäetuja, jotka sisältävät turvallisen äänestysmekanismin, skaalautuvuuden ja eksoottiset kannustinjärjestelmät. Sen tavoitteena on siirtyä kohti tasapainoisempaa ja kestävämpää ekosysteemiä, joka keskittyy käyttäjien tarpeisiin.

Cardanon ominaisuudet

Cardano-salausvaluutta, joka ei ole rakennettu hyväksytystä valkoisesta paperista, vaan käytännöllisemmästä ja kokeellisemmasta lähestymistavasta, erottaa itsensä tarjoamalla kestävän lohkoketjun, joka on tärkeä osa käyttäjien yksityisyyden suojaamista noudattaen sääntöjä. Joitakin ominaisuuksia, jotka auttavat sitä saamaan korkeamman markkinahinnan kuin kollegansa, ovat –

  • Ensimmäinen protokolla, joka sisälsi Ouroboros – Proof of Stake (PoS) -algoritmin, joka määrittelee tavan, jolla solmut pääsevät yksimielisyyteen kirjanpidon tilasta. Se on ensimmäinen laatuaan protokolla, jonka tieteellinen todistus on turvallinen.
  • Joukkue ja sen jatkuvat pyrkimykset parantaa kryptovaluutta ovat tehneet siitä tarkimman suunnitellun kryptovaluutan. Cardano onnistuu tuomaan yhteen erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten hajautetut järjestelmät, mekanismien suunnittelun ja salauksen, samalla kun turvaa investoinnit.
  • Cardano pystyy suorittamaan edistyneitä toimintoja monikerroksisen protokollansa kautta. Tilityskerroksessa on laskentayksikkö, kun taas linkitetty ohjaustaso käyttää älykkäitä sopimuksia ja ohjelmia turvallisuuden takaamiseksi.
  • Cardano on kehitetty tavalla, joka tasapainottaa nämä kaksi näkökohtaa eli käyttäjien yksityisyyden suojaaminen ja toiseksi asetusten noudattaminen. Tekemällä näin se on ollut edelläkävijä uudelle ja tehokkaalle tavalle täyttää salausvaluutan vaatimukset.
  • Cardano on jatkuvasti kehittyvä kryptovaluutta, koska se on helppo päivittää pehmeillä haarukoilla sopeutumaan markkinoiden nykyisiin tarpeisiin. Suunnittelussa on myös valtiovarainjärjestelmä, jolla varmistetaan protokollan kestävyys.
  • Cardano perustuu säätiö on avointa lähdekoodia ja patentteja.

Tilin luominen Cardanoon

Cardano vaatii tilin luomisen Daedulus joka voidaan varmistaa 12 sanan salasanalla ostettujen kolikoiden varmistamiseksi. Daedulus-tilillä voi ostaa ADA-salausvaluutta. Kaikki muut tapahtumat voidaan suorittaa tämän tilin kautta, ja se varmistetaan salasanalla.

Kuinka ostaa Cardano (Ada)

Cardanoa ei voi ostaa suoraan, joten se voidaan vaihtaa vain muihin kryptovaluuttoihin. Valuuttoja, kuten Ethereum tai Bitcoin, voi ostaa ja sitten Cardano voidaan vaihtaa sellaisiin valuuttoihin CoinBasen kaltaisten alustojen kautta. Se on pian saatavilla tietyissä Japanin pankkiautomaateissa. Joitakin suosittuja cryptocurrency -vaihtoja, joissa Ada luetellaan, ovat –

Cardano-salausvaluutan tulevaisuuden näkymät

Cardano kiinnittää varmasti markkinoiden huomion tänä vuonna, ja sen voidaan nähdä nousevan +12,8%, kun useimmat muut kryptovaluutat ovat pysähtymässä. IOTA ja Cardano vie suuren osan markkinoista uusien sijoittajien virralla. IOHK: n ja Charles Hoskinsonin jatkuva Cardanon pyrkimys kehittää uusia ominaisuuksia KVEMin käynnistämisen jälkeen on kannattavaa. Sijoittajille on taattu Cardanon ainutlaatuinen tutkimuspohjainen kehitysmenetelmä. Lisäetuna on sen blockchain-protokollan kyky skaalata korkeammalle tasolle kuin muut markkinoilla olevat kolikot. Tämä on tuonut Cardanon parrasvaloihin ja sitä käyttävät ensisijaisesti yritykset ja hallitukset. Kaikki vankka kehitys on perusta Cardanon varmalle menestykselle tulevaisuudessa.

Johtopäätös

Tulevaisuuden Cardano-kryptovaluutta on siirtymässä työtodistusprotokollasta osuuden todistamiseen, jotka ovat vähemmän resursseja kuluttavia. Se on likvidejä varoja, ja sen arvostus nousee, kun ne tuovat lisää ominaisuuksia tulevina vuosina. Mutta uusi kolikko lanseerataan päivittäin, ja Cardanon on siirryttävä nopeammin pitääkseen ja kasvattaakseen markkinaosuuttaan ja saadakseen sijoittajia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me