10 parasta kryptovaluutta, joista sinun on tiedettävä

Muistamme vuoden 2017 vuodeksi, jolloin kryptovaluutat räjähtivät ja saivat valtavirran huomion. Tule 2018, yhä useammat ihmiset yrittävät saada käsiinsä jonkin toiminnan salaustilassa. Tämä sisältää enimmäkseen ihmisiä, joilla ei ole aavistustakaan taustalla olevasta tekniikasta ja haluavat vain ansaita nopeasti rahaa. Mitä ihmiset eivät ymmärrä, on se, että kuten kaikki muutkin investoinnit, myös kryptovaluutat vaativat kärsivällisyyttä ja hyvin toteutettua suunnitelmaa. Tässä artikkelissa suosittelemme 10 parasta kryptovaluutta, joihin sinun pitäisi olla silmällä.

Salausvaluutoissa on kaksi pääsijoitusstrategiaa – pitkän ja lyhyen aikavälin sijoitussuunnitelmat. Pitkän aikavälin sijoituksessa ihmisillä on taipumus pitää salauksensa vähintään kuuden kuukauden tai vuoden ajan. Toisaalta lyhyeksi ajaksi sijoittavat ihmiset etsivät enimmäkseen nopeita voittoja. Ennen sijoittamista kumpaankin strategiaan näihin 10 parhaan kryptovaluuttaan, sinun tulee tutkia eniten potentiaalia omaavia valuuttoja ja niiden taustalla olevaa tekniikkaa. Sukella syvälle salausuutisia ja selvitä, mitä yritys aikoo tehdä tulevaisuudessa. Opi ihmisistä, joiden kanssa he ovat kumppaneina, ja myös siitä, aikovatko he ratkaista todellisia ongelmia.

Top 10 kryptovaluutta, jotka katsotaan vuonna 2018:

Bitcoin (BTC)

Vanhin kryptovaluutta hallitsee edelleen markkinoita 40 prosentin markkinaosuudella. Bitcoin on edelleen yksi vuoden 2018 kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta. Se muodostaa silti vahvan tapauksen itselleen, etenkin ensimmäisiä salaussijoittajia varten. Sijoittaminen Bitcoiniin voi kuitenkin olla hankalaa, kun otetaan huomioon sen dynaamiset hintavaihtelut. Sijoittajat saattavat haluta etsiä hintojen voimakasta laskua saadakseen käsiinsä alhaisemmalla hinnalla. Lue lisäksi uutiset ja selvitä, onko yritys teknisissä teknisissä parannuksissa. Tämä voi edelleen nostaa hintaa huomattavasti.

Ethereum (ETH)

Tietenkin Ethereumin on oltava 10 parhaan salausvaluutan luettelossa vuonna 2018.Se sai viime aikoina monien vaikutusvaltaisten ihmisten huomion, mikä saattaa johtaa parempiin näkymiin. Ethereum on muutakin kuin kryptovaluutta, mutta myös foorumi muille kehittäjille niiden rakentamiseen omat lohkoketjut. Tämä tarkoittaa, että ETH: n mahdollisuudet tuottaa hedelmiä investointeihin ovat erittäin korkeat. Ethereum pyrkii myös tuomaan mullistavia muutoksia tekniikkaansa tänä vuonna. Tähän sisältyy uusien, melkein valmiiden protokollien käyttöönotto.

Ripple (XRP)

Ripple on toinen lupaava kryptovaluutta, jonka kasvu oli 36000% vuonna 2017. Olet ehkä menettänyt parhaat mahdollisuudet sijoittaa Rippleen viime vuonna. Se tekee kuitenkin edelleen viisaan valinnan vuonna 2018 ja tekee siten pääsyn 10 parhaan salausvaluutan listalle. Perinteistä maksujärjestelmää käyttävä kansainvälinen tapahtuma kestää 2-10 työpäivää. Sillä välin Ripple voi tehdä sen muutamassa sekunnissa. Siksi monet maksulaitokset, kuten American Express, JP Morgan ja Santander, toteuttavat jo Ripple-tekniikkaa.

Lue myös Ethereum vs. ripple: syvyysvertailu.

Litecoin (LTC)

Kuten muutkin edellä mainitut kolikot, myös Litecoin kasvoi 8000% vuonna 2017. Tammikuun 4 dollarista joulukuun 358 dollariin se tuotti valtavia voittoja varhaisille sijoittajille. Nämä ihmiset pystyivät näkemään sen potentiaalin ennen merkittävää kasvua. Yksi kymmenen suurimmasta kryptovaluutasta, jonka tarkoituksena on parantaa Bitcoinin tekniikkaa, suoritti ensimmäisen salamaverkkokaupan toukokuussa 2017. Kauppa mahdollisti 0,00000001 Litecoinin lähettämisen Zürichistä San Franciscoon alle sekunnissa. Kun tekniikka on kokonaan otettu käyttöön valuutassa, voi seurata toinen merkittävä hintahyppy.


Viiva

Toinen lupaava Altcoin vuodelle 2018 on Dash (dubattuna Digital Cash). Sen markkina-arvo on 4,8 miljardia dollaria, ja alustalla tehdään päivittäin 100 miljoonan dollarin arvosta tapahtumia. Vuonna 2015 lanseerattu Dash on Bitcoin-projektiin perustuva valuutta. Se aikoo tulla maailman käyttäjäystävällisimmäksi ja skaalautuvimmaksi maksujärjestelmäksi. Se on yksi “hajautetuimmista” valuutoista, joita on tällä hetkellä, joten rahan asettaminen Dashille voi olla hedelmällistä.

Zcash (ZEC)

Zcash on yksi uusimmista tulokkaista kryptovaluutta-alueella ja sillä on tällä hetkellä liikkeessä 21 miljoonaa dollaria. Vaikka heidän liiketoimensa ovat a julkisen estoketjun, se antaa käyttäjille mahdollisuuden täydelliseen nimettömyyteen. Se voi piilottaa sekä saajan että vastaanottajan tiedot. Se sallii kuitenkin edelleen käyttäjien saada kopion tekemistä tapahtumista. ZEC: n avulla ihmiset voivat noudattaa rahanpesu- ja verolakeja ympäri maailmaa ja edelleen käyttää kryptovaluuttoja. Se on rakennettu Bitcoin-ytimeen, mutta lupaa paremman käyttäjien yksityisyyden ja nimettömyyden kuin muut digitaaliset valuutat tällä hetkellä. Salausharrastajat kiinnittävät enemmän huomiota yksityisyyden suojaan suuntautuviin kryptovaluuttoihin. Tämä tarkoittaa, että Zcash on melko turvallinen veto, kun on kyse sijoittamisesta vuonna 2018.

Monero (XMR)

Jos olet käyttäjien yksityisyyden puolustaja, niin Monero on toinen tulokas vuoden 2018 kymmenen suurimman kryptovaluutan luettelossa, joka ansaitsee rahasi. Monero-lohkoketjun liiketoimet ovat täysin jäljittämättömiä varkainosoitteiden ja soittorakenteiden yhdistetyn käytön ansiosta. Moneron kasvu on ollut 13000% sen perustamisesta lähtien vuonna 2014. On hyvät mahdollisuudet, että se voi jatkaa kasvuaan myös tänä vuonna. Lisäksi se varmistaa, että kukaan ei voi jäljittää IP-osoitteitasi ja maantieteellistä sijaintiasi. Kaikki nämä syyt tekevät siitä täydellisen salauksen sijoittaa vuoteen 2018.

IOTA (MIOTA)

 

Uskomattoman lahjakkaiden ihmisten tiimi käynnisti vuonna 2015, IOTA aikoo häiritä kryptovaluutta-tilaa. Se aikoo tehdä sen ainutlaatuisella lähestymistavallaan digitaalisiin tapahtumiin. Lähes joka toinen salaus tuli lupaavaksi olla hajautetumpi kuin muut. Samaan aikaan IOTA: n ideologia ilmaisten tapahtumien tarjoamisesta (lipun koosta riippumatta) verkostossaan on lyönyt kantaa sijoittajien kanssa. Se on jo sitoutunut yrityksiin, kuten Deutsche Telekom, Fujitsu ja Microsoft. Se aikoo tulla standardimaksujärjestelmäksi, jonka startupit ja yritykset hyväksyvät. Älä ole yllättynyt, jos siitä tulee oletusmaksujärjestelmä esineiden internetissä. Tämä on ollut toinen tärkeä asia heidän etenemissuunnitelmassaan.

Tehopöytä $ POWR

Power Ledger luovuttaa ainutlaatuisimman konseptin, jonka olemme todistaneet salaustilassa jonkin aikaa. Australian lohkoketjun kryptovaluutta sallii uusiutuvan energian hajautetun kaupankäynnin alustallaan. Kodit ja yritykset voivat myydä ylimääräisen aurinkovoimansa mikroverkoille. Vastineeksi he voivat ostaa halvempaa virtaa kuin mitä perinteiset lähteet tarjoavat. Se on yksi niistä kryptovaluutoista, joilla on todellinen ero. Siksi emme voi väittää, että sillä on valtava potentiaali ja että se siten pääsee kymmenen parhaan salausvaluutan listalle vuonna 2018.

VeChain (VEN)

Toinen jännittävä kryptovaluutta, jota kannattaa varoa vuonna 2018, on VeChain. Sitä johtaa lahjakas Sunny Liu, joka oli C-tason johtaja maailman johtavissa Fortune 500 -yrityksissä. Suhteellisen uudena valuuttana se pyrkii virtaviivaistamaan kiinalaisten yritysten toimitusketjua. Itse asiassa se on jo tehnyt yhteistyötä Kiinan Bright Foodsin kanssa. Koska suuret yritykset ovat jo tehneet yhteistyötä VeChainin kanssa, useammat yritykset saattavat seurata esimerkkiä. Tämä saattaa tarkoittaa parempia näkymiä sekä yritykselle että sijoittajille.

Lue myös,

Tutkimus on kaiken avain:

Kaikki sanottu, pidä mielessä, että kryptovaluutat ovat uskomattoman epävakaita ja ennusteet osoittautuvat vääriksi koko ajan. Jos haluat olla miljonääri sijoittamalla digitaalisiin valuuttoihin, sinun on myös oltava valmis menettämään rahasi. Jopa pieni vika koodissa voi tarkoittaa merkittävää muutosta kryptovaluutan hinnassa. Siksi sinun täytyy sukeltaa syvälle kryptovaluuttoihin ja tietää kaikki, mitä sen maailmassa tapahtuu päivittäin.

Valitse, miten haluat jatkaa omia sijoituksiasi kryptovaluuttoihin. Pitkän aikavälin investointisuunnitelmaa varten saatat joutua pitämään salaustasi pidempään. Toisaalta lyhytaikaiset sijoitukset tarkoittavat nopeaa rahaa. Muista, mitä kryptovaluutta-asiantuntijat ovat aina sanoneet. Toinen pahin virhe, jonka ihminen voi tehdä, on sijoittaa enemmän kuin hänellä on varaa menettää. Ensimmäinen ei kuitenkaan sijoita ollenkaan mitään.

 

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map