10 parasta lupaavaa kryptovaluutta katsottavaksi vuonna 2018

Siitä lähtien, kun lohkoketju esitti luotettavan tekniikan, meillä oli useita kryptovaluuttoja ostettavissa. Jotkut heistä saivat uskomattoman potentiaalin, kun taas toiset vain nousivat odotusten alapuolelle.

Oletko siis miettinyt, mitä salausmaailmassa tapahtuu loppuvuoden ajan?

No, tämän vuoden ensimmäinen osa on yksinkertaisesti merkitty odottamattomille ylä- ja alamäille. Verrattuna joulukuun 2017 ilmakehiin, tämän vuoden alkuun vaikutti alamäen, petosten, sääntelypelojen ja erilaisten oikeutettujen huolien myrsky.

Mutta kaikista olosuhteista huolimatta estoketju nousi esiin ja jatkoi nousua. Joten ovatko kryptovaluutat, jotka saavat suosiota vuonna 2018?

No, alla on kymmenen suurinta lupaavaa kryptovaluutta, joiden etenemissuunnitelmat näyttävät lupaavalta vuodelta.

Kymmenen parasta lupaavaa kryptokolikkoa

10 parasta lupaavaa kryptovaluutta vuodelle 2018:

1. EOS

EOS-lohkoketju

Kuvahyvitys: EOS

Markkina-arvo– 12 477 806 299 dollaria

EOS on kryptovaluutta, joka tunnetaan yhtenä hajautettujen sovellusten tehokkaimmista infrastruktuureista. Se tunnetaan myös apurahana, joka tarjoaa tallennustilaa ja kaistanleveyttä lohkoketjulle.

Vuoden 2017 valkoisen kirjan perusteella sitä kehittää parhaillaan yksityinen yritys, Estä yksi joka on julkaissut tämän avoimen lähdekoodin version 1.0 EOSIO ohjelmisto. Oikean jakelun varmistamiseksi Block.one on myös sitoutunut sijoittamaan yli miljardi dollaria varoja ekosysteemin kasvuun.

Tämän alustan päätavoitteena on tarjota hajautettuja ratkaisuja, jotka voivat poistaa käyttäjiltä maksettavan maksun ja ratkaista myös lohkoketjujen, kuten Ethereumin ja Bitcoinin, skaalautuvuuskysymykset.

2. Tähtien

Tähtien kolikko

Kuvahyvitys: Stellar


Markkina-arvo– 5624224543 dollaria

Vuonna 2014 perustettu Stellar on avoimen lähdekoodin protokolla, jota käytetään rahanvaihtoon blockchain-tekniikalla. Sen avulla voit siirtää rahaa rajojen yli murto-osassa sekunnissa ilmaiseksi. Tätä kryptovaluutta on melko helppo käyttää, ja se on viime aikoina käynyt läpi kaksi merkittävää kumppanuutta.

  • Stellar on ilmoittanut yhteistyöstä suojatun viestintäalustan kanssa- Näppäimistö. Vaikka Stellar keskittyy rahan siirtämiseen eri spektrien yli, Keybase integroi verkon ominaisuudet sovelluksiin. Ja se mahdollistaa myös lompakoiden käytön useissa ilman vaivaa.
  • Tähtien valaistusverkko: Se on ketjun ulkopuolinen maksujen käsittelyverkko, jonka avulla osapuolet voivat olla vuorovaikutuksessa älykkään sopimuksen kanssa tekemättä Blockchainin tapahtumia.

3. Cardano

Mikä on Cardano?

Kuvahyvitys: CARDANO

Markkina-arvo – 5561 011 578 dollaria

Cardano on avoimen lähdekoodin ja hajautettu julkinen lohkoketju- ja kryptovaluuttahanke. Se tunnetaan myös hajautettuna tietokonealustana, joka käyttää ADA-salausvaluutan lohkoketjua. Blockchain-kehitysyrityksen luoma, se on ensimmäinen blockchain, joka perustuu tutkimuslähtöiseen lähestymistapaan.

Se on yksi vuoden 2018 lupaavista kryptovaluutoista, koska se oli aloitusajankohtana yhdeksänneksi ja istuu nyt numerossa 10 merkittävän projektiarvonsa vuoksi. Lisäksi se päivittää Byron-julkaisustaan ​​Shelleyksi, mikä auttaa tätä tekniikkaa kasvamaan “hajautetuksi ja itsenäiseksi järjestelmäksi”.

4. NEO

NEO voi olla vuoden 2018 vahvin kryptovaluutta

Markkina-arvo- 3428847500 dollaria

NEO on sekä kryptovaluutta- että blockchain-alusta, joka on suunniteltu rakentamaan luotettava ja skaalautuva hajautettujen sovellusten verkko. Vuonna 2014 perustettu AntShares-tuki tukee useita ohjelmointikieliä, kuten C ++ ja Javascript, käyttämällä mukautettua versiota, joka tunnetaan nimellä Docker.

Se on yksi vahvimmista vuoden 2018 kryptovaluutoista, koska se on joustava kehitysvaihtoehto ja sillä on Kiinan Internet-imperiumin tuki. Ihmiset käyttivät tapana kutsua sitä kiinalaiseksi Ethereumiksi, mutta se on melko nopea ja sillä on valta käsitellä 10000 tapahtumaa sekunnissa. Tämän lisäksi NEO on myös suunniteltu suojaamaan kvanttitietokoneita vastaan. Lisätietoja NEO dApps -ekosysteemistä.

Tällä hetkellä lohkoketju käyttää tunnistusjärjestelmänä digitaalisia standardeja PKI X.509.

5. Ontologia

Top 10 lupaavaa kryptovaluutta - ontologia

Kuvahaku: Ontologia

Markkina-arvo – 1 304 615 769 USD

Ontology on erittäin suorituskykyinen julkinen blockchain-projekti ja hajautettu luottamusyhteistyöalusta, joka sisältää sarjan kirjanpitoja ja älykästä sopimusjärjestelmää. Se tukee julkista blockchain-järjestelmää ja pystyy myös mukauttamaan ne eri sovelluksiin.

Vaikka ontologia on uusi kryptovaluutta-maailmassa; se tulee luotettavaksi, koska se saa tukea suurelta rahoitusyhtiöltä Kiinassa. Lisäksi tulossa on myös mainnetin lanseeraus, joka avaa kehitysprosessin yleisölle. Kun pääverkko on poissa, aloitetaan sovelluksen luominen, joka herättää paljon huomiota tähän tunnukseen.

6. Kuvake

Kuvake

Kuvahyvitys: ICON

Markkinoida Korkki -1 034 515 654 USD

ICONin tiedetään rakentavan yhden suurimmista hajautetuista verkoista maailmassa. Se koostuu useista instituutioista ja pyrkii yhdistämään salauksen reaalimaailmaan. ‘Blockchain Interoperability Alliancen’ jäsenenä ICON: n päätavoitteena on yhdistää blockchain-verkot ja kehittää globaali standardi blockchain-verkkoille.

Vuonna 2018 tiimi lanseerasi ICON Mainnet 1.0, monivaluuttaisen lompakon ICONex, ja on myös allekirjoittanut kumppanuuksia monien uusien pörssien kanssa. He ovat myös suunnitelleet laajentumistaan ​​muilla aloilla, kuten koulutus, pankki, vakuutukset ja terveydenhuolto.

ICON ei suunnittele vain tekniikoiden rakentamista, vaan keskittyy myös myynninedistämiseen, joka usein johtaa merkittävään myyntiin.

7. NANO

Top 10 lupaavaa kryptovaluutta - Nano

Kuvahyvitys: Nano

Markkina-arvo- 553 221 580 dollaria

NANO on ilmainen ja nopea tapa maksaa kaikesta elämässä. Yleisesti Raiblocks-nimisenä, se toimii kolmella peruskysymyksellä, joihin kuuluvat – tehon tehottomuus, korkea latenssi ja skaalattavuuden puute.

Mukana kevyt protokolla, se tarjoaa välittömiä tapahtumia, rajoittamattoman skaalautuvuuden ja toimii myös erinomaisena vaihtoehtona Bitcoinille. Lisäksi sillä on 4 miljoonaa transaktiota, ja se on luonteeltaan läpinäkyvä ja vaatii vähemmän resursseja.

Mukaan koko valiokunnan kuulemistilaisuus virtuaalivaluutoista, energiankulutukseen ja rahanpesuun liittyvät kysymykset ratkaistaan ​​tulevilla vuosineljänneksillä.

8. Stratis

Stratis

Kuvahaku: Stratis

Markkina-arvo- 441 286 828 USD

Se on täysin keskitetty ”Blockchain As A Service”, joka tehtiin auttamaan C # ja.Net -kehittäjiä. Tämän alustan pääajatuksena on tarjota lääketieteen, rahoitus- ja teknologiateollisuudelle foorumi hajautettujen sovellusten hyödyntämiseksi yrityksilleen.

Lupaavaksi tekee sen älykäs sopimusominaisuus, erityisesti suunniteltu lompakkoprotokolla, sivuketjujen käyttö ja alustavat kolikkotarjoukset.

9. BAT (Basic Attention Token)

Top 10 lupaavaa kryptovaluutta - BAT

Kuvahyvitys: BAT

Markkina-arvo- 272292000 dollaria

Basic Attention Token on järjestelmä, joka mainostajien on maksettava julkaisijoille heidän toimittamastaan ​​sisällöstä ja käyttäjille sitoutumisesta, kun he katsovat mainoksia. Se on hajautettu, tehokas, läpinäkyvä ja toimii Ethereum-lohkoketjussa. Tämän tunnuksen päätavoitteena on parantaa digitaalisen mainonnan alustoja lisäämällä käyttökokemusta.

BAT on lupaava voimavara, koska se on jo varmistanut kumppanuuden erilaisten mediajättien kuten The Guardianin, British Newsin ja muiden kanssa. Lisäksi he tekivät miljoonan dollarin lahjoituksen, joka järjesti julkaisijoita 4000: sta 8 000: een.

10. Teho Ledger

Teho Ledger

Kuvahyvitys: Power Ledger

Markkina-arvo- 126 229 739 USD

Power Ledger on maailman johtava uusiutuvan energian vertaisverkko. Se on myös australialainen blockchain-pohjainen kryptovaluutta ja foorumi, joka mahdollistaa hajautetun uusiutuvan energian kaupan. Tämä foorumi tarjoaa kuluttajille pääsyn useille energiamarkkinoille ja pyrkii olemaan skaalautuva erilaisten energiainfrastruktuurien mukaan.

Se toimii kaksoismerkkijärjestelmässä, joka sisältää POWR: n ja Sparkzin. Alkuperäinen kolikkotarjous POWR: lle oli Australian suurin ja 14. korkein joukkorahoitusprojekti.

Power Ledger on yksi lupaavista kryptovaluutoista johtuen viimeaikaisesta sopimuksestaan Greenwood Solutions. Se on projektin ensimmäinen kaupallinen käyttöönotto, ja se saa myös muut yritykset käyttämään palveluitaan. He ovat myös ilmoittaneet sopimuksesta Helpanswersin kanssa käynnistääkseen satoja uusiutuvan energian kauppahankkeita Pohjois-Amerikassa.

Lue myös,

  • Viisi suosituinta blockchain-protokollaa vuonna 2018

  • 10 parasta kryptovaluutta, joista sinun on tiedettävä

Joten oletko ollut skeptinen voitoista tai ollut varma joistakin niistä kuplana, nämä ovat kryptovaluutat, jotka yksinkertaisesti tukevat laatuprojektit.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map