10 syytä miksi tarvitset henkilökohtaista koulutusta Blockchainille

Etsitkö syitä saada henkilökohtaista koulutusta blockchainin oppimiseen? Jos teet niin, olet tullut oikeaan paikkaan.

Oppiva teollisuus kehittyy nopeasti. Teknologian avulla on kyse helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta ja saavutettavuudesta. Mutta henkilökohtaisen koulutuksen poistamisella on monia rajoituksia.

Tarkoitamme tällä sitä, että verkkokoulutus ei voi kaikissa tapauksissa olla hyvä idea. Sama voidaan sanoa, kun kyse on henkilökohtaisesta koulutuksesta blockchainille. Jos olet johtaja, joka haluaa oppia blockchainista, on aina hyvä valita henkilökohtainen koulutus. Tekemällä niin voit hyötyä valtavasti.

Siksi artikkelissa keskitytään kymmeneen syyn, miksi johtajat tarvitsevat henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen. Käymällä läpi luettelon opit tärkeyden ja näin ollen ottaisit henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen sen sijaan, että ottaisit verkkokurssin, joka antaa sinulle rajoitetun altistuksen blockchainille.

Check out, Blockchain for Enterprise ja Blockchain for Executive

10 syytä, miksi johtajat tarvitsevat henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen

1. Sitoutuminen ja keskittyminen

Oletko koskaan miettinyt, miksi jatkat hajamielisyyttäsi verkossa? Se ei ole vain sinä. Kaikki vierailemasi verkkosivustot ovat täynnä häiriötekijöitä. Sama voidaan sanoa myös online-oppimisesta. Ei ole väliä oletko videon katselu tai artikkelin lukeminen.

Häiriöt ovat todellisia eivätkä sovellu oppimiskokemukseesi. Sen voittamiseksi sinun on oltava itsekuria ja keskittynyt. Silloinkin kun teet tämän, sinun on pakko hämmentyä silloin tällöin.

Henkilökohtaisella koulutuksella, joka tunnetaan myös nimellä henkilökohtainen koulutus, voit voittaa sitoutumisen ja keskittymisen ongelman ja varmistaa, että käytät aikaa. Henkilökohtaisen kanssakäymisen suhteen sinulla ei ole varaa häiritä itseään. Valmentajat käyttävät myös monia luovia tapoja varmistaa, että olet keskittynyt ja sitoutunut. Nämä strategiat ovat tärkeitä, kun otetaan huomioon, että elämme aikakaudella missä huomio-span on niukka resurssi.

Loppujen lopuksi sinun on pakko saada parempi käsitys blockchainista ja saada parempia tuloksia.

2. Tee 1-to-1, kun ongelma ilmenee

Verkko-oppiminen on vaikuttavaa, kunnes juutut ongelmaan. Kaikki oppijat eivät ole samanlaisia, ja tämä tekee online-oppimisesta ei ihanteellisen ratkaisun kaikille siellä oleville.

Jos olet verkossa oppija, tiedät, että joudut ehkä joutumaan tutkimaan useita kertoja oppimisen aikana käsittelemäsi aiheen ymmärtämiseksi. Tämä tarkoittaa sijoittamista enemmän aikaa kuin tekisit vertailussa henkilökohtainen koulutus. Se hävittää tutkimusosan. Se poistaa myös mahdollisuudet jatkaaksesi oppimista ymmärtämättä edellisiä käsitteitä selvästi.


Verkkokurssien tai kirjoitettujen oppaiden kouluttajat yrittävät parhaansa mukaan selittää aiheen. Mutta selitys ei välttämättä riitä sinulle. Ottaen huomioon, että estoketju on monimutkainen aihe, voi olla monia tapauksia, joissa voidaan sekoittaa.

Tehdään henkilökohtainen blockchain-koulutus on paljon parempi, ja voit aina kysyä kouluttajalta, jos ongelma ilmenee. Sinun tarvitsee vain keskeyttää kouluttaja tai esittää kysymys, kun hän on päättänyt selittää aihetta.

3. Keskustelu

Vaikka verkkokurssit tai verkkosivustot tarjoavat sinulle mahdollisuuden keskustella, niistä puuttuu nerokkuus, kiinnostuksen kohde, ja innostusta aiheen ympärillä. Joskus saatat saada vastauksen, ja toisinaan olet yksin. Olet ehkä liittynyt online-foorumeihin keskustelemaan aiheista.

Kanssakäyminen on välttämätöntä, ja oppijana sille ei voi koskaan olla korvaavaa. Voit keskustella aiheesta kouluttajan kanssa tai jos opit kahden tai useamman ryhmän kanssa, voit keskustella muiden kanssa. Tämä avautuu luovia ideoita ja uusi kysymyksiä. Voit myös oppia muiden ihmisten näkökulmista ja oppia erilaisia ​​näkökulmia. Näin tekemällä tartut parempaan ymmärtäminen aiheesta.

Henkilökohtainen koulutus antaa sinulle mahdollisuuden paitsi keskittyä, nauttia aiheesta, myös keskustella oppiaksesi uusia näkökulmia ja ymmärtämään aihetta

4. Ei häiriötekijöitä

Tarkkailumme pienenee joka päivä. Muistatko viimeksi työskennellyt avaamatta sosiaalisen median alustoja tai tarkistamatta puhelintasi? Kyllä, se on vaikeaa, ja se vie paljon itsekuri työskennellä ilman häiriötekijöitä.

Joskus häiriötekijät eivät ole sinun hallinnassasi. Saat kiireellisen puhelun, johon sinun on osallistuttava, tai joku tietää ovesi. Joka tapauksessa menetät virtaus johon olet tottunut. Tämä voi olla merkittävä ongelma, kun opitaan monimutkaisia ​​aiheita, kuten Blockchain.

Blockchain on ulkopuolelta yksinkertainen käsite, mutta sen oppiminen ymmärretään huolellisesti todella toimii.

Henkilökohtainen blockchain-koulutus tarjoaa sinulle tilaa ja ympäristön, jossa voit päästä eroon häiriötekijöistä ja oppia tietoisesti.

Ilman häiriötekijöitä oppimiskykysi kasvaa, ja voit pitää enemmän ideoita.

5. Opi perusteellisesti blockchain-käyttötapauksista

Google, “blockchain-käyttötapaukset,”Ja löydät paljon artikkeleita, videoita ja kursseja, joissa luetellaan käyttötapaukset. Mutta useimmiten he eivät sukeltaa syvälle käyttötapauksiin.

Käyttötapaukset ovat luonteeltaan käytännöllisiä ja vaativat syvällistä ymmärtämistä. Tällä tavalla voit käyttää sitä toteutuksen aikana. Nämä käyttötapaukset antavat sinulle myös paremman perspektiivin siitä, mikä blockchain-kapasiteetti on.

Suurimman osan ajasta online-resurssit eivät vain välitä käyttötapausten yksityiskohtaisesta selittämisestä. Heidän päämääränään on listata niin monta kuin mahdollista, keskittymättä vain yhteen yksittäiseen käyttötapaukseen. Vaikka sinäkin lukijana opit a paljon käyttötapauksista, et koskaan tunne perusteellisesti yhtä käyttötapausta.

Tässä tulee henkilökohtainen koulutus. Suorittamalla henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen, olet avoin paremmalle sisällölle koskien käyttötapauksia. Voit jopa kysyä opettajalta käyttötapauksesta ja yrittää ymmärtää toimialalta, jolla työskentelet. Prosessi on hyödyllinen käytännön oppiminen.

6. Hallitse käsite siitä, miten blockchain toimii

Pinnalta, blockchain on yksinkertainen käsite. Se määritellään vertaisverkoksi, joka voi olla vuorovaikutuksessa, käydä kauppaa ja kommunikoida ilman keskitettyä viranomaista. Yksinkertaisemmilla sanoilla voimme nähdä myös blockchainin “Internetin” tai “käyttöjärjestelmän” yläkerroksena, joka tarjoaa tavan käyttää sovelluksia, palveluja tai ratkaisuja.

Mutta kun sukelat syvälle aiheeseen, kohtaat esimerkiksi älykkäät sopimukset, salaus, hajautetut sovellukset, konsensusalgoritmit, ja niin edelleen. Blockchain on selvästi monimutkaisempi kuin miltä näyttää. Lisäksi kun katsot yrityksen näkökulmaa, asiat menevät huomattavasti monimutkaisemmiksi. Siellä meillä on asioita, kuten skaalaus, integrointi, toteutus ja niin edelleen.

Blockchainiin liittyy muita monimutkaisuuksia, mukaan lukien riskit – sekä oikeudelliset että toteutus. Lähes jokaisessa maassa on erilaiset lait, mikä vaikeuttaa yhden oikeushenkilön käyttämistä estoketjua vastaan.

Kaikki nämä voivat tehdä blockchainin oppimisesta ylivoimaisen. Mutta jos valitset henkilökohtaisen koulutuksen, sinulla on paremmat mahdollisuudet ymmärtää käsitteitä paljon paremmin.

Blockchain kehittyy joka päivä – uudet tutkimustulokset uusilla tavoilla miten blockchain toimii. Kasvokkain-oppiminen voi avata sinulle uusia tapoja parantaa oppimistasi ja hallita lohkoketjua oikealla tavalla.

7. Asiantuntijaopettajat / kouluttajat

Tekemällä henkilökohtaista koulutusta saat pääsyn asiantuntijaopettajat / kouluttajat. Valmentajat on varustettu henkilökohtaiset taidot, mikä tarkoittaa, että he osaavat kohdella oppijoita, joilla on erilaiset vaatimukset ja tarpeet.

Kun verrataan sitä verkkokursseihin, saat myös erinomaisia ​​opettajia ja kouluttajia, mutta heidän lähestymistavansa on yleisempi. Heillä on epämääräinen käsitys siitä, minkä tyyppinen oppija olet, ja se tarkoittaa, että sinun täytyy käydä läpi oppitunteja, jotka ovat räätälöityjä yleisölle.

Jos osallistut henkilökohtaiseen koulutukseen, sinun on ehdottomasti hankittava räätälöity oppimiskokemus. Henkilökohtaisilla opettajilla on todellisia taitoja oppijoiden lähestymiseen. He voivat aistia, mitä oppijat tarvitsevat, ja toimittaa sisällön sen perusteella. Joten jos osallistut henkilökohtaiseen koulutukseen, sinun on pakko hyötyä siitä kouluttajan kokemus.

Lyhyesti sanottuna saat parempaa reaaliaikaista toteutuksen ohjausta asiantuntijaopettajien avulla.

8. Käytännön tietoa

Verkkokursseilta tai -materiaaleilta puuttuu oikea visio käytännöllinen tieto. Luet ja katsot paljon tavaraa, mutta se ei välttämättä tarkoita, että se voidaan muuntaa käyttökelpoiseksi tiedoksi. Tätä varten sinun on luettava tapaustutkimuksia.

Lisäksi on vaikea oppia ja toteuttaa ilman ohjausta. Henkilökohtainen koulutus voi avata uusia käytännön tietoja. Asiantuntijaopettajat voivat selittää sinulle tapaustutkimuksia ja ymmärtää niitä paremmin samalla. Henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen tarkoituksena on antaa arvoa käytännön tietämykselle ja varmistaa, että opit tapaustutkimusten avainkohdat ja mitä tekee heistä menestyviä.

Koska johtaja, käytännön tieto on järkevämpää sinulle. Se voi auttaa sinua käsittelemään projekteja itsenäisesti ja itsevarmasti.

9. Kilpailuetu

Maailma on kilpailukykyinen paikka. Et ole ainoa henkilö, joka ajattelee tai oppii blockchainia. On tuhansia johtajia, jotka työskentelevät saavuttamaan tavoitteensa ja kasvaa urallaan. Siksi löydät monia verkkokursseja, videoita tai artikkeleita. Mutta kuten jo mainitsimme, online-resurssit tarjoavat räätälöimättömän, yleisemmän lähestymistavan kaiken oppimiseen, mukaan lukien blockchain.

Jos osallistut henkilökohtaiseen koulutukseen, sinun on kasvettava kilpailun ulkopuolella. Saat paljon etuja, mukaan lukien kyky keskustella, ymmärtää käyttötapauksia syvästi ja paljon enemmän. Ajan myötä valmistaudut käsittelemään blockchain-projekteja; kilpailusi saattaa vielä olla vaikeuksia oppia blockchainin perusteet.

Täällä on valintalaki. enemmän vaihtoehtoja sinulla on, sitä vaikeampi siitä on valita ja aloita. Se on samanlainen kuin blockchain. Liian monet vaihtoehdot voivat lamauttaa sinut, ja siksi on parempi pitää kiinni henkilökohtaisesta blockchain-koulutuksesta.

Sinun on myös opittava avainkäsitteitä blockchainista, mukaan lukien skaalaus, turvallisuus, toteutus ja niin edelleen.

10. Mene yli

Oppiminen on a non-stop-prosessi. Se ei rajoitu vain yhteen kurssiin tai yhden videon tai yhden artikkelin katseluun. Jotain niin syvällä kuin blockchain, sinun on pidettävä kiinni siitä ja älä koskaan lopeta oppimista.

Useimmissa tapauksissa se on ohjauksen puute tai rakenne, joka vaikeuttaa oppimista. Et tiedä mitä lukea tai oppia seuraavaksi. Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista henkilökohtaisen kouluttajan avulla. Hän voi opastaa sinua jatkossa oppimiskokemuksesi perusteella. Jokaiselle siellä, se on aina erilainen tapa oppia, ja räätälöinti on tärkeää. Verkko-oppiminen ei tarjoa sitä – mikä tarkoittaa, että saatat tuhlata paljon aikaa yrittäessäsi selvittää seuraava askel.

Johtopäätös

Tämä johtaa meidät kymmenen syyn loppuun, miksi johtajat tarvitsevat henkilökohtaisen blockchain-kouluttajan. Yritimme tutkia ja selittää kukin syy perusteellisesti ja toivomme, että ymmärrät henkilökohtaisen kouluttajan tärkeyden riippumatta siitä, mitä yrität oppia.

Joten, mitä olet valmis tekemään henkilökohtaisen blockchain-koulutuksen organisaatiollesi? Tutustu Blockchain for Executive -sovellukseen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map