Blockchain Masterclass – Yritysten Blockchain-koulutuksen merkitys

Hajautettu kirjanpitotekniikka (DLT), joka tunnetaan myös nimellä blockchain, on tämän vuosikymmenen ihme. DLT on aloittanut toimintansa bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen taustalla olevana tekniikkana, ja nyt se on melkein kaikilla toimialoilla. Siksi, kun DLT häiritsee edelleen teollisuutta, on tarpeen yrityksille saada tietoa. Tämä kertoo tälle blockchain-mestarikurssille.

Lohkoketju digitaalisena muutoksen laukaisijana

Liikemaailma luottaa toimittajan ja kuluttajan väliseen luottamukseen. Tämä luottamus sitoo markkinat yhteen ja erilaisten sääntöjen ja säädösten avulla. Lisäksi kuluttajat ja heidän odotuksensa määrittelevät suurelta osin suurimmat markkinatrendit. Ei kuitenkaan ole harvinaista nähdä, että globaaleilla markkinoilla vallitsee luottamuksen rikkominen, kohtuuttomat palkkiot ja krooniset palvelujen viivästykset. Valitettavasti kaikki nämä toimivat asiakasta vastaan, jonka pitäisi olla määräävä tekijä liiketoiminnan tapahtumiselle.

  • Blockchain romuttaa rahoituksen välittäjät ja turvaa IoT-ekosysteemin

Rahoitusalalla rahoituksen välittäjät, kuten pörssit ja maksuverkostot, aiheuttavat kuluttajien epäoikeudenmukaisuutta. Erityisesti 45 prosenttia näistä välittäjistä kärsii rikoksista ja petoksista, jotka siirtyvät kuluttajalle tappiona. Onneksi blockchain-tekniikka lupaa nopeuttaa liiketoimintaa, vähentää kustannuksia ja lisätä luottamusta markkinoihin. Esimerkiksi blockchain-tekniikka poistaa kokonaan finanssialan välittäjät. Tällä tarkoitetaan sitä, että ikäisensä voivat luottaa toisiinsa ilman, että keskuspuolta tarvitsisi valvoa luottamusta.

Lisäksi on käynnissä digitaalinen muutos, johon liittyy esineiden internet (IoT). Tämä on erityisesti vallankumous, joka alkoi pilviteknologian tullessa. Mielenkiintoista on, että IoT-tekniikka antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää älylaitteita erilaisten tehtävien suorittamiseen. Tällainen läsnäolo Internetissä aiheuttaa kuitenkin vaaran tietojen menettämisestä hakkereille. Siksi on selvää, että pilvi on riittämätön käyttäjien turvallisuuden suhteen.

Onneksi blockchain tarjoaa nerokkaan vaihtoehdon, joka varmistaa käyttäjät heidän Internet-turvallisuudestaan. Yksi blockchainin perusominaisuuksista on, että ekosysteemi on hakkerointikestävä. Sellaisena kehittäjät integroivat blockchain-tekniikan IoT: hen varmistaakseen laitteiden turvallisuuden. Saada drift, yli 6,4 miljardia IoT-laitetta on nykyään maailmanlaajuisesti ja yli 25 miljoonaa yhdistetään päivittäin. Lohkoketjun saaminen kaikkien näiden vempainten suojaamiseksi on tekniikan varsin valtava vastuu. Mielenkiintoista on, että tämä on kuin lohkoketju on seuraava iso asia pilvitekniikan jälkeen.

  • Älykkäät sopimukset

Ehkä toinen blockchain-ominaisuus, joka piilottaa vanhan liiketoimintarakenteen, on älykkäät sopimukset. Älykäs sopimusominaisuus on niin vallankumouksellinen, että yksiköt, joilla ei ole aavistustakaan toistensa identiteetistä, voivat tehdä sopimuksia pelkäämättä petoksia. Älykkäät sopimukset panevat sopimukset täytäntöön tavalla, jolla kaikki nykyiset mekanismit ovat epäonnistuneet.

Erityisesti ominaisuus laukaisee vallankumouksen pankkisektorilla, minkä seurauksena rahoituslaitokset pyrkivät ottamaan käyttöön tekniikan. tämä osoittaa kuinka tärkeä tämä tekniikka on. Lisäksi laitokset ovat tietoisia tekniikan seurauksista siten, että ne uhkaavat sukupuuttoon ottamatta sitä huomioon.

Älykkäät sopimukset ja muut blockchain-ominaisuudet johtavat muutokseen hajautettujen rakenteiden digitaaliselle markkinapaikalle. Mielenkiintoista on, että sellainen digitaalinen muutos, joka syntyy tästä tekniikasta, pystyy siirtymään poliittisella ja kulttuurisella alalla. Tämä perustuu sopimusten merkitykseen ja niiden rooliin alojen vuorovaikutuksen virtaviivaistamisessa.

Keskeiset lohkoketjutilastot

DLT löytää käyttötapauksia kaikilla toimialoilla maailmanlaajuisesti. Erityisesti yritykset pystyvät säästämään paljon ydintoimintojen käsittelykustannuksissa. Vastaavasti tekniikka tarjoaa yrityksille tehokkuutta, jota ei ollut aiemmin kuultu. Mielenkiintoista on, että tutkimukset osoittavat, että yritykset ovat toistaiseksi saavuttaneet jopa 2,5 miljardin dollarin arvon blockchainin käyttöönoton seurauksena. Lisäksi yritykset voisivat saavuttaa jopa 2 biljoonan dollarin blockchain-liiketoiminnan arvon vuoteen 2030 mennessä, jos ne jatkavat tekniikan omaksumista.

Salausvaluuttamarkkinat eivät välttämättä ole merkittäviä useille tietohallintojohtajille, jotka määrittävät yrityksen teknologisen suunnan. On kuitenkin kriittistä huomata, että lohkoketju rikkoi globaalille näyttämölle bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen takana. Erityisesti kryptovaluuttamarkkinoiden arvo oli noin 16 miljardia dollaria vuoden 2017 alussa. Mielenkiintoista on, että markkinat päättivät vuoden yli 600 miljardilla dollarilla. Tämä maaginen muutos on yksi syy siihen, miksi blockchain on suosittu tänään.

  • Lohkoketjutila laajenee nopeasti

Netscribesin mukaan lohkoketjutila laajenee melko nopeasti. Yritys arvioi, että tila laajenee 42,8% vuodessa, jolloin vuosi 2018 on keskeinen vuosi. Yrityksen mukaan tämä laajentuminen jatkuu todennäköisesti vuoteen 2022 saakka. Mielenkiintoista on, että tämä väite yhtyy Maailman kauppajärjestön (WTO) raporttiin, joka ennustaa lohkoketjun mullistavan kaupan.


Raportin mukaan lohkoketju helpottaa jopa 3 biljoonan dollarin lisäarvoa maailmankaupassa vuoteen 2030 mennessä. Erityisesti teknologialla on kyky lisätä automaatiota valmistusteollisuudessa ja lisätä siten tehokkuutta. Teknologian avulla yritykset voivat edelleen leikata tuotannon ja palvelujen toimittamisen kustannuksia. Lisäksi tekniikka johtaa kampanjaa uusien tekniikoiden, kuten tekoälyn ja koneoppimisen avulla, maailmanlaajuisen kaupan esteiden poistamiseksi. Pelkästään blockchainista WTO odottaa esteiden poistamisen johtavan uusiin kauppamahdollisuuksiin, jotka ovat miljardia dollaria.

  • Lisää rahaa menee blockchain-ratkaisuihin

Lisäksi International Data Corporation (IDC) ennusti, että blockchain-ratkaisujen maailmanlaajuiset menot kasvavat nopeasti vuodesta 2018 eteenpäin. Erityisesti menot todennäköisesti saavuttavat 11,7 miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessä. Ennustekaudella (2017-2022) IDC totesi, että blockchain-ratkaisujen menojen vuotuinen yhdistetty kasvuvauhti (CAGR) todennäköisesti putoaa 73,2 prosenttiin. Pelkästään vuodelle 2018 menot olisivat oletettavasti 1,5 miljardia dollaria. Mielenkiintoista on, että tämä on kaksinkertainen summa, jonka yksiköt käyttivät blockchain-ratkaisuihin vuonna 2017.

Samoissa arvioissa IDC ennusti Yhdysvaltojen johtavan investointeihin tekniikkaan. Yhtiön mukaan huolimatta blockchainia koskevasta maailmanlaajuisesta innostuksesta USA toimittaa todennäköisesti yli 36% kokonaismenoista. Siitä huolimatta on todisteita maailmanlaajuisesta adoptiosta, koska myös hallitukset hyppäävät mukaan.

Blockchain-johtajien koulutuksen merkitys

Tämä lohkoketjun mestarikurssi keskittyy ihmisiin, joilla on todellinen valta määrittää, miten organisaatio on vuorovaikutuksessa uusien teknologioiden kanssa. Kuten aiemmin keskusteltiin, liiketiloissa on jo käynnissä perustavanlaatuiset muutokset blockchain-tekniikan vuoksi. Lisäksi on selvää, että varhaiset käyttöönottajat hyötyvät suuresti pysymällä kilpailun edellä.

Mielenkiintoista on, että blockchainilla on vaikutusta lähes kaikkiin organisaation osiin. Siksi on välttämätöntä, että yksiköt omaksuvat organisaatioiden välisen lähestymistavan tähän tekniikkaan. Erityisesti blockchain-yrityksen masterclass sisältää keskeisiä piirteitä blockchainista sekä oivalluksia ja tutkimusta. Erityisesti osallistujat oppivat erilaisista blockchain-verkoista ja niiden toiminnasta.

  • Miksi johtajien tulisi ansaita yrityksen estoketju

Yrityksen blockchain-kurssi auttaa yritysjohtajia saamaan kriittisiä näkemyksiä blockchain-tekniikan erilaisista käyttötapauksista. Erityisesti oivallukset helpottavat asianmukaisten liiketoimintamallien muotoilua, jotka sisältävät tekniikan. Esimerkiksi yritysjohtajat oppivat käyttämään blockchainia lisäämään luottamusta toimitusketjuunsa ja torjumaan väärentämisen ongelmaa. Lisäksi yritys blockchain-sertifikaatin ansaitseminen antaa johtajille mahdollisuuden hienosäätää palveluitaan, jotta he voivat palvella asiakkaitaan parhaiten.

Toinen yrityksen blockchain-sertifikaatin tärkeä tavoite on, että avainhenkilöt osallistuvat työpajoihin, jotka opettavat suunnittelua ja strategista ajattelua blockchain-tekniikan suhteen. Ei ole mikään salaisuus, että jokaisella kehittyvällä tekniikalla on runsaasti mahdollisuuksia, jos siihen lähestytään strategisesti. Mielenkiintoista on, että toimitusjohtajat, CTO: t, CIO: t ja muut johtajat ansaitsevat palkkansa tarjoamalla strategiaa ja suunnittelemalla lähestymistapoja, jotka parhaiten integroivat uuden tekniikan.

On kuitenkin selvää, että blockchainin tarjoaman potentiaalin laajuudessa ei ole juurikaan mitään. Erityisesti lohkoketju on suosittu kryptovaluuttapiireissä enemmän teollisuuden dramaattisen nousun ja laskun vuoksi. Johtajat ymmärtävät, että tekniikalla on paljon enemmän tarjottavaa salauksen ulkopuolella kuin alun perin ajateltiin. Tämä on enemmän syy johtajille jatkaa blockchain-yrityskoulutusta sovittamaan tietonsa kehittyvän tekniikan kanssa.

  • Yritysten blockchain-mestarikurssi on myös välttämätön julkinen yhteisö

Mielenkiintoista on, että blockchain ei ole vain yksityisen sektorin säilytys. Erityisesti blockchain-alustalle tallennetut tiedot ovat muuttumattomia ja voivat kestää ikuisesti. Sellaisena tekniikka on tulossa kriittiseksi valtion virastojen identiteetin hallinnassa. Lisäksi useat yksiköt tutkivat lohkoketjun soveltuvuutta äänestykseen. Kun otetaan huomioon blockchain-verkkoon liittyvä läpinäkyvyys ja tietojen eheys, voi olla mahdollista järjestää vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit, mikä on melko vaikeasti saavutettavissa nykypäivän demokratioissa.

Sen jälkeen, kun identiteetinhallintaa on sovellettu ja helpotettu vapaita ja oikeudenmukaisia ​​vaaleja, on selvää, että estoketju on tärkeä myös hallituksille. Tämä tarkoittaa sitä, että valtion virastot voivat käyttää alustaa tehokkaasti verojen keräämiseen, henkilöllisyyden hallintaan ja tehdä niin paljon enemmän. Sellaisena valtionhallinnon organisaatioiden tulisi varmistaa, että heidän työntekijöilleen suoritetaan yrityslohkoketjun mestarikurssi.

Myös kauppajärjestöjen on ymmärrettävä tekniikka. Erityisesti kun maailmankaupassa on tapahtunut perusteellinen muutos, se vaikuttaa kaikkiin sidosryhmiin. Blockchain-mestarikurssille osallistuminen varmistaa, että ihmiset pysyvät vuorojen edessä. Lisäksi yrityksen blockchain-kurssilta saatu tieto antaa oppijoille mahdollisuuden arvostaa blockchain-potentiaalia ja tunnistaa sen uhat.

Blockchain-muunnoksen vertikaalit

On olemassa lukuisia vertikaaleja, jotka ovat nousemassa ja liittyvät blockchain-tekniikkaan. Mielenkiintoista on, että tekniikka on vähitellen siirtymässä kryptoalateollisuudesta, joka rikkoi sen globaalille näyttämölle. Lohkoketjun mestarikurssin käyttäminen parantaa johtajien tietoa näistä vertikaaleista. Lisäksi tietohallintojohtajilla, teknologiajohtajailla ja jopa strategiajohtajilla ja varatoimitusjohtajilla on paremmat mahdollisuudet ymmärtää, miten tekniikkaa voidaan hyödyntää.

  • Liikekuljetukset

Yrityskuljetukset ovat perinteisesti yksi yritysten tärkeimmistä tappioiden lähteistä. Nykyiset keinot työmatkojen ja polkujen seuraamiseksi eivät vastaa haastetta. Erityisesti huonot työntekijät varastavat menestyksekkäästi yrityksiltä tietämättä yrityksen johtoa.

Blockchain-tekniikan avulla johto voi seurata matkoja ja polkuja viimeiseen yksityiskohtiin saakka. Kun yritys integroi lohkoketjuratkaisut, jotka seuraavat ja jäljittävät toimitusketjua, kaikki toimitusketjuun liittyvät tiedot ovat helposti saatavilla ja helposti saatavilla.

On muitakin toimialaa, kuten vähittäiskauppa, terveydenhuolto, öljy & kaasu, valtion palvelut, älykkäät kaupungit, matkustaminen, koulutus ja niin edelleen, jos estoketju on erittäin kriittinen. Yritysjohtajien on erittäin kriittistä saada syvällistä tietoa eri toimialoista. Erityisesti blockchain-yrityskoulutus on tärkeä askel kohti tämän tiedon hankkimista.

Enterprise blockchain -alustat

Koska yritys / yritys on kiinnostunut yrityksen lohkoketjun lupauksesta, kysynnän tukemiseksi on olemassa vain vähän alustoja. Joitakin alustoja ovat Corda, Hyperledger Fabric, Ethereum, Stellar ja Tezos. Vaikka ne näyttävät tarjoavan samanlaisia ​​palveluita, on tärkeää tunnustaa, että ne eroavat toisistaan ​​perustavanlaatuisilla, mutta kriittisillä näkökohdilla.

Erityisesti lohkoketjun mestarikurssille osallistuminen antaa johtajille mahdollisuuden erottaa alustat teknisten ominaisuuksien, kuten turvallisuuden, yksityisyyden, konsensuksen, tapahtumien suorituskyvyn, älykkäiden sopimusten ja tapahtumien lopullisuuden perusteella..

  • Strategiset kriteerit sopiville yrityslohkoketjuympäristöille

Lisäksi ne, jotka pääsevät yrityksen blockchain-sertifikaattiin, ymmärtävät yrityksen blockchainin strategisen puolen. Enterprise blockchain -mestarikurssilla osallistujat oppivat strategisista kriteereistä, jotka auttavat valitsemaan sopivimman yrityksen blockchain-alustan. Erityisesti oppijat ymmärtävät, että alustalla on oltava mielessä yrityskäyttö, kuten alan yhteistyö ja ydinstrategia osoittavat.

Hyvän alustan tulisi sisältää myös luotettavia kehittäjätyökaluja ja integroitava hyvin muihin yritysjärjestelmiin. Lisäksi alustan tulisi tarjota skaalautuvia ja päteviä kolmannen osapuolen palveluita, jotka ovat yritystason. Lopuksi, täydellisen yrityslohkoketjualustan on osoitettava pyrkimyksiä saavuttaa standardien mukainen sertifiointi ja eri alojen säännösten noudattaminen.

Valitettavasti parhaan alustan valintaperusteet ovat tällä hetkellä sumeat. Onneksi tämä lohkoketjun mestarikurssi vie osallistujat kriittisten vaiheiden läpi edellä esitetyllä tavalla. Erityisesti yrityksen blockchain-sertifikaatille pääsevät oppijat voivat valita alustan, joka voi mennä pilottivaiheen ulkopuolelle. Tämä on tunnustus siitä, että vain alustat, jotka saavuttavat todellisen käyttöönoton, tarjoavat käyttäjille kaiken tärkeän kilpailuedun.

Miksi on tärkeää omistaa yksi tai muutama kokonainen päivä henkilökohtaiseen koulutukseen

Lohkoketjutila on vasta kypsymässä ja että sillä ei ole vakiintuneita standardeja adoptoinnin ohjaamiseksi. Lisäksi on niin paljon uutta terminologiaa ja liiketoimintalogiikkaa, joka saattaa osoittautua ongelmalliseksi kenellekään ilman selkeää käsitystä siitä, mitä ne ovat. Henkilökohtainen blockchain-yrityskoulutus korjaa tämän aukon ja luo vankimman perustan oppijalle. Muutamassa päivässä oppijat hallitsevat termit ja omaperäiset prosessit, jotka määrittelevät lohkoketjutekniikan.

Lisäksi blockchainin itseopettaminen vie liian kauan. Kuten aiemmin todettiin, kentällä ei ole vakiintuneita standardeja, mikä tarkoittaa myös sitä, että tieto on hajallaan. Yksi eksyy todennäköisesti internetissä hajallaan olevan standardoimattoman tiedon labyrinttiin. Loppujen lopuksi saatetaan saada liian väärää tietoa voidakseen pilata koko blockchain-konseptia kokonaan. Henkilökohtainen blockchain-mestarikurssi tuo kaikki tiedot yhteen paikkaan ja välittää sen oppijalle sopivimmalla tavalla.

Lisäksi henkilökohtainen koulutus ryhmittelee hajautetun tiedon maittaviksi tietolohkoiksi. Tällainen tietojen ositettu jakaminen helpottaa oppijoiden ymmärtämistä blockchain-mestarikurssin keskeisistä käsitteistä. Tämä täyttää myös ajantasaisen ja merkityksellisen yrityksen lohkoketjun kurssin saatavuuden.

Henkilökohtainen ura

Tämä lohkoketjun mestarikurssi ei aio antaa vain katkelman blockchain-tekniikasta. Sen tarkoituksena on pikemminkin antaa kattavaa tietoa, jotta oppijat voivat ansaita yrityksen blockchain-sertifikaatin. Sellaisena voidaan myös luoda henkilökohtainen ura levitetystä tiedosta.

Joten varaa blockchain-mestarikurssimme nyt ja opi yhdeltä alan parhaista.

Yhdistetään ja selvitetään, miten voimme auttaa sinua saamaan uutta arvoa organisaatioosi

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

[contact-form-7 id = ”9726 ″ title =” mestarikurssi ”]
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map