Blockchain-projekti: Enterprise Blockchain Solutions

Nykyään monet yritykset työskentelevät lohkoketjuprojektissa parantaakseen liiketoimintamalliamme. Mutta todellisuudessa blockchain-projektin parissa työskenteleminen on suhteellisen vaikeaa, jos sinulla ei ole siihen asianmukaista tietopohjaa.

Siksi sinun on tiedettävä, miten työskennellä blockchain-projektissa, on myös helppo kehittää omia ratkaisujasi.

Auttaakseni sinut esittelen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää blockchain-projekteista. Aloitetaan siis?

Blockchain-projektit

12 parasta estoketjuprojektia

 • TradeLens

Tradelens on yksi blockchain-projektin ekosysteemin viimeisimmistä summerista. Todellisuudessa se on itse asiassa seurausta joidenkin suurten yritysyritysten yhteistyöstä toimitusketjun hallinnan vuoksi.

Tämä projekti on tarkoitettu vain alan mullistamiseen ja eroon kaikista asioista kerralla. On selvää, että se käyttää blockchainia ja on avoin kaikille.

Tällä hetkellä tähän blockchain-projektiekosysteemiin on kytketty yli 100 yritysyritystä. Se sisältää myös erilaisia ​​terminaalioperaattoreita, rahdinantajia, satamia, kuljetusyhtiöitä, 3PL: itä, huolitsijoita ja niin edelleen.

Voit käyttää sitä päästäksesi logistiikan ja toimitusketjun maailmanlaajuiseen verkostoon. Enemmän, uusien projektien luominen tai toimitusketjun hallinnan hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Todellisuudessa projektissa on paljon ominaisuuksia, kuten se tarjoaa turvalliset käyttöoikeusrakenteet, korkean yksityisyyden ja muuttumattomuuden, luotettavan verkon, uuden tietomallin, avoimet sovellusliittymät ja niin edelleen.

Kuten näette, blockchain-projektiideat ovat hyvin varusteltuja toimitusketjun hallintateollisuuden kaikissa tilanteissa.

 • Marco Polo

Marco Polo on yksi markkinoiden upeista live blockchain -projektiideoista. Pohjimmiltaan tämä projekti on tarkoitettu erityisesti tradev-rahoitusteollisuudelle. Siten projekti sisältää monia yrityksiä, rahoituslaitoksia, teknologian tarjoajia ja niin edelleen.

Ilmeisesti rahoituslaitosten on käsiteltävä paljon riskienhallintakysymyksiä ja tarvittava jatkuvia muutoksia pysyäkseen kyberhyökkäyksissä.


Digitaalimaailmassa suuret yritykset kuitenkin kantavat taakan maksaa kaikista matkan varrella olevista asioista, mutta silti heidän on käytettävä vanhentuneita prosesseja.

Näin ollen TradeIX ja R3 toivat projektin virallisesti markkinoille käsittelemään kaikkia näitä kysymyksiä. Tarjoamalla entistä parempia reaaliaikaisia ​​sovelluksia kaupan ja käyttöpääoman rahoittamiseen. Siksi se on yksi parhaista blockchain-projektiekosysteemissä tällä hetkellä.

 • Muoto

Aikaisemmin tämä projekti tunnettiin nimellä Voltron, mutta heidät muutettiin äskettäin Contouriksi. Todellisuudessa se on itse asiassa yksi suosituimmista blockchain-projektiideoista. Pääasiassa hanke keskittyy enemmän finanssialoille. Lisäksi se käyttää R3: n Corda-tekniikkaa sen varmuuskopiointiin.

Pääasiassa huomaat, että projektin tavoitteena on tarjota digitoitu menetelmä kaikkien taloudellisten asiakirjojen turvaamiseksi. Todellisuudessa tämä on yksi tämän alan pääkysymyksistä, koska manuaaliset paperipohjaiset asiakirjat ovat alttiimpia korruptiolle.

Tämän projektin avulla on siis erittäin helppoa turvata heidät ja varmistaa, ettei kukaan kolmas osapuoli pääse siihen. Tällä hetkellä tämän projektin ekosysteemissä on 10 pankkia.

Lisäksi niillä on taipumus tarjota paljon ominaisuuksia yrityksille, pankeille ja kumppaneille. Esimerkiksi yrityksille saat tehokkuutta, tuonti- ja vientitapahtumien tuen, sähköisen konossementin ja niin edelleen.

 • Barclays

Barclays sattuu olemaan yksi Ison-Britannian suurimmista pankeista. Lisäksi tämä yritys on enemmän kuin innokas työskentelemään blockchain-tekniikan kanssa. Niinpä se toimii muiden markkinoilla olevien suurten toimijoiden kanssa projektissa nimeltä

Blockchain-projekti ideoita Fnality. Aiemmin tämä projekti oli nimeltään Utility Settlement Coin / USC. Tämän projektin päätavoitteena on kehittää blockchain-pohjainen versio viidestä suurimmasta valuutasta – Kanadan dollari, Yhdysvaltain dollari, Japanin jeni, Ison-Britannian punta ja Euro.

Lisäksi hankkeella on paljon budjettia tähän 14 osakaspankkiinsa. Tämän avulla he haluavat virtaviivaistaa varainsiirtoja ja KYC-prosesseja myös hajautetussa järjestelmässä.

Tämän lisäksi pankki työskentelee myös omassa henkilökohtaisessa projektissaan ja on jo hakenut patentteja myös niille.

 • HSBC

Toinen hienoista blockchain-projektiideoista on polku, jota HSBC-pankki kulkee. Projektissaan he työskentelevät siirtämällä yli 20 miljardin dollarin arvosta omaisuutta uudelle talon sisäiselle blockchain-alustalle.

Todellisuudessa HSBC on yksi maailman suurimmista rahoitus- ja pankkipalvelujärjestöistä. Enemmän, se on merkittävä muutos yrityksessä, koska he ovat käyttäneet paperipohjaisia ​​järjestelmiä ja siirtyvät lopulta kaikkien asiakirjojen digitalisoituun versioon.

Joka tapauksessa blockchainin käyttäminen auttaa sijoittajia säästämään aikaa tarkastusten tai omistusten tekemisessä on myös valtava plus-piste.

Siksi HSBC tarjoaa Digital Vault -nimisen blockchain-projektin tarjotakseen sijoittajilleen reaaliaikaisen pääsyn tietoihinsa suojattuna kaikilta muilta.

 • Walmart

Walmart käyttää täysin innovatiivisia lohkoketjuprojekteja ideoidensa tukemiseksi. Todellisuudessa yritys on enemmän kuin innokas käyttämään blockchainia ruoan jäljitettävyyden vuoksi. Mutta miksi mennä tähän pituuteen vain ruoan vuoksi?

No, itse asiassa, koska viime vuosina on ollut paljon skandaaleja haitallisten kemikaalien löytämisestä syömistämme ruoasta. Siksi ihmiset ovat yhä sairaampia ja joutuvat kemikaalien liikakäytön uhriksi jalostetuissa elintarvikkeissa.

Siksi Walmart käyttää Hyperledger Fabricia elintarvikkeiden jäljitettävyysprojektinsa varmuuskopiointiin. Tällä hetkellä he ovat jo saaneet päätökseen kaksi merkittävää todistetta konseptiprojekteista.

Heidän mukaansa lähinnä seitsemän päivää vievän ruoan lähtömenetelmä vie nyt vain 2,2 sekuntia! Voitteko kuvitella, kuinka tehokkaaksi yrityksestä voi tulla? Lisäksi se tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tarkistaa ruokansa ennen kuin he myös ostavat sen.

 • Anheuser Busch InBev

Anheuser Busch InBev sattuu olemaan yksi suurimmista panimoista koko maailmassa tällä hetkellä. Mutta he ovat myös hyvin kiinnostuneita olemaan osa blockchain-projektin ekosysteemiä. Tätä varten he työskentelevät startup BanQu: n kanssa ja käyttävät alustaansa ja yrittävät seurata toimitusketjuaan.

Yhtiön mukaan heidän tärkein toimitusketju Afrikassa on se, mihin he tällä hetkellä keskittyvät. Todellisuudessa he haluavat olla yhteydessä yhteisöön, joka tuottaa raaka-aineitaan. Mutta he eivät halua välikäsiä.

Joten he käyttävät nyt blockchainia yhteydenpitoon yli 2000 paikalliseen maanviljelijään ja parantavat elämäntapaansa ja hallitsevat laitonta alkoholinkäyttöä.

He jo toteuttavat Sambiassa pilottihanketta maniokinkasvattajille. Ja se oli valtava menestys. Joten, kuten näette, yritys jatkaa projektiaan.

 • De Beers

De Beersin blockchain-projektiideat toimivat tällä hetkellä todella. Todellisuudessa De Beers on yksi suosituimmista timanttiyrityksistä maailmassa. He tietävät kuitenkin myös, että vaikka ne noudattavat toimitusketjussa tiukkaa politiikkaa, timantit voidaan varastaa tai vaihtaa.

Siksi varmistaakseen, että kaikki heidän ostamansa timantit ovat täysin aitoja ja laadukkaita, he käyttävät lohkoketjua niiden jäljittämiseen.

Tätä varten heillä on uusi alusta nimeltä Tracr. Tämän alustan avulla lippu jokainen timantti, kun se kaivetaan. Enemmän, he pitävät myös jokaisen vuorovaikutuksen pääkirjan timanttien kanssa.

Tällä hetkellä he eivät vieläkään pysty seuraamaan kaikkia timantteja, mutta tulevaisuudessa he muokkaavat alustan tukemaan kaikkia toimitusketjuprosessejaan.

 • Kuori

Shell on johtava energia-alan yritys. Todellisuudessa myös he liittyivät blockchain-projektiekosysteemiin. Tällä hetkellä he työskentelevät blockchain-projektissa, joka auttaa heitä virtaviivaistamaan blockchainia raakaöljyn kaupassa.

Lisäksi he etsivät aiemmin tapoja parantaa tätä teollisuutta, koska niiden kokonaisprosessissa näyttää olevan paljon vikoja. Mutta ilman asianmukaista alustaa he eivät voineet tehdä mitään.

Mutta nyt Komgon avulla he vihdoin pyrkivät mullistamaan tämän alan lopullisesti. Todellisuudessa alusta tarjoaa paljon ominaisuuksia, kuten etäkäyttö, todennusprosessi, käyttöönotto ja käyttöönotto.

Nopeampi ja parempi nopeus ja tehokkuus kaupan rahoitusjärjestelmässä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden tarkistaa jokaisen alustan asiakirjan luottamuksen parantamiseksi.

 • FDA

Toinen upeista blockchain-projektiideoista on käyttää sitä lääketieteellisiin tarkoituksiin. Ja juuri sitä FDA (Food and Drug Administration) tekee. Tällä hetkellä yritys työskentelee nyt DSCSA-nimisellä blockchain-projektilla, jossa he seuraavat reseptilääkkeitä.

Todellisuudessa väärennetyistä lääkkeistä on tulossa valtava taakka terveydenhuollolle. Tämän seurauksena monet potilaat sairastuvat ja jopa kuolevat väärän huumeiden käytön vuoksi.

Niinpä he voivat tämän projektin avulla vihdoin seurata jokaista lääkettä tuotantolaitoksestaan ​​suoraan asiakkaalle. Joten he työskentelevät IBM: n, Merckin, KPMG: n ja Walmartin kanssa.

Joka tapauksessa he työskentelevät myös toisessa projektissa, jossa he käyttävät tätä alustaa suojaamaan erilaisia ​​lääketieteellisiä tietoja, kuten potilastietoja, EMR-tietoja jne..

 • MetLife

MetLife työskentelee myös monien blockchain-projektiideoiden parissa, ja yksi niistä sattuu käynnistämään myös pilottihankkeenaan. Tällä hetkellä he käyttävät julkista Ethereum-lohkoketjua lisätäkseen tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä vakuutusvaatimusten käsittelyssä.

Joka tapauksessa MetLifen Singaporessa toimiva yrityshautomoyritys LumenLab vastaa pääasiassa tästä uudesta projektista. Enemmän, heillä on jo alusta nimeltä Lifechain henkivakuutusvaatimuksen nopeaan tarkastamiseen ja käsittelyyn.

Tällä hetkellä he tekevät yhteistyötä NTUC Income ja Singapore Press Holdings (SPH) kanssa tässä blockchain-projektissa.

Jos projekti onnistuu, se voi muuttaa koko toimialan ja luoda myös uusia mahdollisuuksia. Lisäksi he aikovat tarjota asiakkailleen myös alempia hintapisteitä tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja.

 • Coldwell Pankkiiri

Coldwell Banker on myös matkalla käyttämään blockchain-tekniikkaa teollisuuden parantamiseksi. Todellisuudessa kiinteistöala käsittelee paljon asioita. Ensinnäkin toimialalla ei ole lainkaan likviditeettiä.

Tämän seurauksena kiinteistöjen hinnat nousevat nopeasti, ja se menee keskiluokan ihmisten käsistä. Siksi myös teollisuudesta on tulossa epävakaa. Tämän lopettamiseksi Coldwell Banker käyttää eri menetelmää.

He työskentelevät tällä hetkellä Propyn kanssa, joka on kiinteistöalojen foorumi. Pohjimmiltaan se käyttää blockchainia automatisoimaan koko kiinteistön ostoprosessin. Enemmän, että se säästää 10 tuntia jokaisessa tapahtumassa.

Voitteko kuvitella sen? Minun on sanottava, että se on uhmakkaasti yksi parhaista blockchain-projektiideoista nyt.

Blockchain-projektin kehittämisen elinkaari

Lohkoketjuprojektin rakentaminen ei ole helppoa, jos et tiedä, mitä vaiheita on noudatettava. Joten auttaakseni sinua, olen täällä askel askeleelta auttamaan sinua ohjaamaan läpi blockchain-ratkaisun kokonaisprosessin. Katsotaan siis mitä ne ovat –

Vaihe 1: Suorita tietokantaasi suorittamalla Blockchain-kurssi

Kysymys on melkein kaikissa tapauksissa, monilla teistä ei ole edes asianmukaista tietopohjaa työskennelläksesi blockchain-projekteissa. Joten aloittaaksesi blockchain-matkan, sinun on ensin suoritettava blockchain-kurssi oppiaksesi tekniikasta.

Todellisuudessa blockchain-kurssi on todella hyödyllinen, koska ne kattavat monia eri näkökohtia ja tekniikan käyttötapauksia. Kuitenkin, mistä tiedät, mitkä blockchain-kurssit ovat markkinoiden parhaita?

No, auttaaksemme sinua, meillä on laaja kokoelma blockchain-kursseja. Esimerkiksi, jos olet kehitysasennossa, sinun kannattaa tarkistaa sinulle Certified Enterprise Blockchain Professional -sertifikaatti.

Se ei vain auta sinua blockchain-ratkaisun elinkaaren eri vaiheissa, vaan myös opastaa valitsemaan yrityksellesi oikean käyttötapauksen.

Joka tapauksessa meillä on myös erityisiä toimialakohtaisia ​​blockchain-kursseja. Esimerkiksi yrityslohkoketjujen ja toimitusketjun hallinnan sekä yrityslohkoketjujen ja kaupan rahoituksen kurssien avulla saat käsityksen molemmista toimialoista.

Meillä on myös malleja, jotka voivat auttaa sinua strategisoimaan myös blockchain-projektisi.

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on siis lisättävä tietämystäsi mainitusta aiheesta ja siirryttävä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Valitse yrityksellesi sopiva Blockchain-käyttötapa

Tämä on merkittävä osa blockchain-projektia. Täällä sinun on analysoitava yrityksesi tarpeet ja haluamasi tie tulevaisuudessa. Enemmän, sinun on selvitettävä, miten voit käyttää blockchainia parantamaan yritystäsi jopa kuluttajakokemuksellesi.

Todellisuudessa blockchainissa on paljon käyttötapauksia, jotka voit tarkistaa. Mutta varmista, että pysyt merkityksellisenä toimialallesi. Jos esimerkiksi yrität sisällyttää nimenomaan terveydenhuoltoon tarkoitettuja käyttötapauksia toimitusketjuun, se ei toimi?

Lisäksi sinun on pidettävä käyttötapasi minimissä. Miksi? No, koska blockchain-ratkaisun kehittäminen on melko monimutkaista. Joten mitä enemmän lisäät siihen, sitä monimutkaisempi ja virhealtista se on.

Siksi yritä pitää asiat minimissä.

Jos et ole varma, mitä käyttötapauksia valita, voit tutustua blockchain-kursseihimme, koska asiantuntijatiimimme ehdottaa todennäköistä ratkaisua ongelmisiisi.

Ja näin kehität markkinoiden parhaita blockchain-projekteja.

Vaihe 3: Valitse projektiisi täydellinen konsensusalgoritmi

Seuraavaksi tulee valita konsensusalgoritmi. Tiedät, ettei ole mitään tapaa käyttää blockchain-ratkaisua ilman toimivaa konsensusprosessia. Todellisuudessa konsensusalgoritmit ovat erittäin välttämättömiä, jotta lohkoketju olisi lohkoketju.

Tarkoitan, että se on tekniikan ytimessä. Ilman asianmukaista konsensusmenetelmää kaikenlainen solmujen sopimus on virheellinen eikä siihen voida luottaa.

Yleensä konsensuksen avulla voit tarjota tavan päästä sopimukseen solmujen välillä luotettavalla tavalla. Joten voit luottaa siihen, että kaikki kirjanpitotiedot ovat todella totta, eikä kukaan muuta niitä.

Sinun on kuitenkin tiedettävä, mitkä konsensusalgoritmit valitaan, koska niiden on synkronoitava myös liiketoimintastrategiasi.

Miksi? No, koska kaikki eivät sovi teollisuudellesi tai erityiselle blockchain-ratkaisulle, jota yrität rakentaa. Joten, varmista, että tiedät mitä olet tekemässä.

Vaihe 4: Valitse ratkaisulle Perfect Enterprise Blockchain -alusta

Seuraavaksi tulevat yrityksen blockchain-alustat blockchain-projektin vaiheiden rakentamiseen. Täällä sinun on korjattava, mikä yrityksen blockchain-alusta valitaan projektisi pohjaksi. Työskentely alustalla tyhjästä voi viedä useita kuukausia tai jopa vuosia.

Puhumattakaan siitä, että tarvitset asiantuntevia blockchain-kehittäjiä, jotka voivat vetää työtä kokonaan uudella alustalla. Tästä voi tulla iso vaiva muuttuvina aikoina. Joten on jo olemassa monia olemassa olevia alustoja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin yrityskäyttöön.

Esimerkiksi Ethereum, Corda, Hyperledger, IOTA ja niin edelleen.

Vaihe 5: Aloita arkkitehtuurin suunnittelu

Blockchain-projektin rakentaminen voi olla vaikea tehtävä, jos et pysty vetämään arkkitehtuurivaihetta kunnolla. Todellisuudessa tämä vaihe on yksi tärkeimmistä tähän mennessä. Kun tiedät mitä alustaa tai millaista yksimielisyyttä, sinun on aloitettava myös ydinarkkitehtuurin kehittäminen.

Vaikka voit valita olemassa olevan yritysalustan, joudut useimmissa tapauksissa tekemään siihen muutoksia muovataksesi sen tarpeidesi mukaan.

Siten huomaat, että parhaat blockchain-projektit voivat käyttää Hyperledgeriä, mutta se teki myös paljon muutoksia.

Älä myöskään unohda työskennellä sovellusliittymien, hallintapaneelin, käyttöliittymän ja niin edelleen kanssa. Varmista, että olet ajatellut paljon myös älykkäiden sopimusten sisällyttämistä. Se voi tuntua hyvältä ominaisuudelta, mutta jos et tarvitse sitä, älä sisällytä sitä tarpeettomasti.

Vaihe 6: Testaa Blockchain-projekti voimakkaasti

Jos et testaa projektiasi ennen käynnistämistä, blockchain-projektin rakentaminen on vain ajanhukkaa sinulle. Miksi? Etkö usko, että ratkaisusi on täydellinen alusta alkaen, vai mitä?

Kun muokkaat tai jopa rakennat blockchain-projektisi tyhjästä, saat paljon virheitä täällä ja siellä. Nämä virheet voivat vakavasti uhata verkon turvallisuutta. Joten saadaksesi selville, toimiiko projekti tehokkaasti ja virheettömästi, yritä testata sitä voimakkaasti ennen käynnistämistä.

Kun selvität, millaisia ​​asioita sillä on, voit korjata ne nopeasti ja tehdä siitä täydellisen ratkaisun käynnistämiseen.

Vaihe 7: Tee siitä tulevaisuuden todiste

Teit kaikki mitä sinun tarvitsi tehdä kehittääksesi markkinoiden parhaat blockchain-projektit. Mutta se ei pysy ennallaan, jos et voi varmistaa, että projektisi kehittyy ajan myötä. Joten sinun on myös tulevaisuudessa todistettava projektisi.

Mitä tuo tarkoittaa? Se tarkoittaa, että varmista, että projektisi pystyy kasvamaan. Et voi houkutella kuluttajiasi samalla ominaisuudella vuosien varrella. Myös tulevaisuudessa tulee aina olemaan muita vallankumouksellisia tekniikoita.

Sinun on varmistettava, että ratkaisusi voi integroida myös ne.

Siellä olet nyt valmis käynnistämään oman luovan blockchain-projektisi.

Lopussa

Nyt tiedät, miten voit työskennellä blockchain-projektissa. Todellisuudessa on olemassa monia polkuja, joita voit kulkea saavuttaaksesi suuremman lopputuloksen. Kuten jo tiedätte, yritykset työskentelevät jo monissa projekteissa tällä hetkellä.

Ja olen jo koonnut joitain parhaita blockchain-projekteja tässä oppaassa auttaaksesi sinua saamaan hieman käsityksen aiheesta. Joka tapauksessa, kuten näette, blockchain ei mene toistaiseksi mihinkään. Joten, se on erittäin älykäs liike aloittaa blockchain-matkasi heti, kun voit ennen kuin on liian myöhäistä.

Koska tekniikasta on tarkoitus tulla merkittävä teollisuus tulevaisuudessa, on korkea aika turvata asemasi siinä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map